Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Μάλλον σε μπέρδεψε ο τρόπος που έκανα την παράθεση.
Στο σχόλιο του Τάσου έκανα και like, στον Χάρη πήγαιναν αυτά που λες.

μπερδεύτηκα γιατί έτσι όπως το έκανες παράθεση κάτω από το ποστ του Τάσου νόμιζα ότι αναφέρεσαι για το φίλο μας τον Τάσο.

άσε που σε μια στιγμή μου πέρασε και από το μυαλό ότι σου χάκαραν τον λογαριασμό και γράφει άλλος αντί για σένα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες του νήματος μόλις τώρα , βλέπω πως ο Μέγας Μάγιστρος του Βαλκανιοπουτσισμού έχει επικρατήσει πλήρως επί όσων των αμφισβητούν και έχει μοιράσει πουτσες και καυλιά σε όσους τα έβαλαν μαζί του!  :rockon:
Έχει προβληματίσει και πολλούς αν είναι διάνοια ή ψηχοπαθής!! :heavymetalbig:

Σήμερα έδειξε τον γνωστό χαρακτήρα και με εύστοχες κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις εκμηδένισε τους αμφισβητίες και εδραίωσε σε ισχυρά θεμέλια  την βαλκανική θεωρία ανωτερότητας!
Εύγε μέγα Κμαν!  :respect:
Έρχονται καλύτερες μέρες για τη χώρα!  :rockon:
τα συμπεράσματα σου είναι αντίστοιχα του κυβερνητικού εκπροσώπου για το έργο της κυβέρνησης
Δηλ το άσπρο μαύρο  :respect:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Το κρέας κομμένο εδώ και 5 χρόνια.Για καλή υγεία και δύναμη ψάρια,χορτα-λαχανικά,σούσι και φρούτα.Ευτυχώς βουλγαρία έχει απ όλα και σε πολλές ποικιλίες ακόμα και τα πιο εξωτικά
σωστα κινεισαι  νυχτερίδα
Όμως πρόσεχε φρούτα κ λαχανικά είναι τίγκα στα φυτό φάρμακα
Αποφυγε τα αν δεν είναι μπιο
Κι επίσης μακριά από ψάρια ιχθυοτροφειου
Πχ σολωμος πεστροφα γαρίδες μύδια ιχυοκαλιεργειας
τίγκα στα αντιβιοτικα
Κατά τ αλλά το ίδιο  τρόπο φδιατροφης ακολουθουμε
Το μέγα πρόβλημα  σε Ουκρανία Ρουμανια κλπ είναι το τι να φας
Όλα χάλια
Μεταλλαγμένα πολλά κλπ
Βουλγαρία είναι πιο καλά τα εδάφη αλλά κ πάλι εντατικες καλλιέργειες φυτιφαρμακα κλπ

Επισκέπτης
Πάρε τα αρχίδια μου παλιομαλάκα.

X3pH1k.jpg

mjtM35.jpg

4merEj.jpg

OC4Out.jpg

Τι λέει εκεί ρε βλήμα?59,90 ευρώ το κιλό?
Μας έχετε πρήξει με τις μαλακίες σας.
Τρόμπες,κάνετε και το λάθος να μιλάτε για αντικειμενικά πράγματα.
Αντε βρες τώρα να πεις μια ξεκάρφωτη μαλακία να πεις για τη φωτό.
Αυτα ειναι απο το ραφι του σουπερ μαρκετ. Αν δεν το δουμε μεσα στο τηγανι να ψηνεται στην κουζινα σου δεν πιστευουμε. Εχεις τηγανι ετσι;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τα καταβροχθισα χτες αλλά δεν εχω πεταξει ακομα τις συσκευασίες.
Καλά αφού θέλετε θα αγοράσω ξανά σήμερα και θα τα δείξω στο ψυγείο για να μην υπάρχει αμφιβολία.
Εντάξει δεν τρώω κάθε μέρα φιλέτα αλλα τα Hüftsteak  και τα Rosbeef τα τιμάω.
Αλλά ο μιδας ισχυριστηκε οτι τόσο ακριβά κρέατα δεν πωλούνται καν Γερμανία στα σουπερμάρκετ.
Τώρα το αλλάζει στο οτι δεν τα αγόρασα,μετα θα το αλλάξει στο οτι δεν αγοράζω συχνά και μετα οτι δεν αγοράζω κάθε μέρα.
Έτσι είναι αυτοί κωλοτούμπες.

Ελανειε
μην γράφεις ΜΌΝΟ μλκιες έχεις καταντήσει Πικάσο εντελως
Που τα δες τα 40/60 το κιλό να πουλιέται κρέας στην Γερμανία της επιβίωσης των 1500 το μήνα??
όπως βλέπεις κ τις ξελιγωμενες για σπονσορετ??
ΒΙΟ κρέας στην ΦΤΩΧΟΜΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΊΑ στο ακριβότερο Μάρκετ δεν ξεπερνάει τα 14/20ε το κιλό
με 4/6€ το κιλό σαβούρα όπως όλοι οι Γερμανοί σχεδόν
Άσε τα φίδια συνέχεια κ χωρις λογο μας ταπρηξες
Μονο ο Βαν πορδεν σε πιστευει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Αυτα ειναι απο το ραφι του σουπερ μαρκετ. Αν δεν το δουμε μεσα στο τηγανι να ψηνεται στην κουζινα σου δεν πιστευουμε. Εχεις τηγανι ετσι;
ξέχασε να φωτογραφίσει κι άγριο σολωμος με 120/kg
Μιλαμε για ιπτάμενο κροταλια  :respect:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Καλά αφού θέλετε θα αγοράσω ξανά σήμερα και θα τα δείξω στο ψυγείο για να μην υπάρχει αμφιβολία.
Αλλά ο μιδας ισχυριστηκε οτι τόσο ακριβά κρέατα δεν πωλούνται καν Γερμανία στα σουπερμάρκετ.
Τώρα το αλλάζει στο οτι δεν τα αγόρασα,μετα θα το αλλάξει στο οτι δεν αγοράζω συχνά και μετα οτι δεν αγοράζω κάθε μέρα.
Ναι ρε ηλιθιε τοπα και  το εννοω
Δεν πουλιούνται αυτά τα κρέατα στην Γερμανία
Το 90%!τρωτε σαβούρα από αλντι λιντλ με 3€/kg
Εσύ που δεν έχεις πάρει ούτε τάπητο με 5€ μπορεί να τρως κ φτερουγες κοτόπουλο μόνο με 2ε /kg
Αντε Αισωπε
Κι Ελλάδα έχει Ανγκους  ο Βασιλόπουλος ακριβότερο από αυτά
Και αστακός ζωντανούς
Ε και???
Δηλ οι Έλληνες τρώνε Ανγκους??Και αστακους??
Αυτό σημαίνει??
Αγόρασε τρία κιλά πρώτα με 180€ που λεγε κ μετά γράψε
Πεθαμενε

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Μην παρασύρεσαι από τους Γερμανούς με την καταβρόχθιση κρέατος.
Για όλους τους ανθρώπους είναι επιβλαβής τόσο συχνή κατανάλωση κρέατος, αλλά οι Γερμανοί είναι πιο σαρκοβόρα ράτσα, επί εκατονταετίες εξοικειωμένοι με τόσο συχνή βρώση κρέατος.
Εμείς δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε με τόση κατανάλωση κρέατος και αλκοόλ.

Παρακάτω μια φωτό που είχα τραβήξει όταν πρωτοάρχισα να διανυκτερεύω στη δικιά μου και για πρωινό δεν είχα φέρει ακόμη δικά μου πράγματα.

Και οι δύο σφάζαμε στη μέση δυο ψωμάκια ολικής bio,μετά εγώ έβαζα ένα ψιλοάπαχο Frischkäse και αυτή ένα τύπου φιλαδέλφεια με 40% λιπαρά.
Στη συνέχεια έβαζε φέτα κασέρι και Κοchschinken.
Εγώ από πάνω έβαζα φέτες τοματίνια και αγγουρι, ενώ αυτή συμπλήρωνε με..

f2EMbwI.jpg

Το μεσημέρι μπορεί να χτυπούσε απροβλημάτιστα κανά σνίτσελ με πατάτες και καμιά βαριά σάλτσα.

Και σωματικά παραμένει φέτες, ούτε να πάρει κιλά, ούτε να νιώθει δυσφορία..

Εγώ την φάση τους την πρωτοκατάλαβα στο γυμναστήριο και στο πιώμα.

Εμείς,οι Ιταλοί και οι Ισπανοί δεν είμαστε για τέτοια κόλπα..

Ελάττωσε στο ελάχιστο το κρέας,πήγαινε γυμνάσου λιγάκι να βλέπεις και κανά κώλο τώρα που άνοιξε ο καιρός,γιατί τζάμπα οι κρατήσεις και η υψηλή σύνταξη που ονειρεύεσαι ότι θα πάρεις..
Δεν είσαι χοντρός,αλλά είσαι λαπάς και άμα πας να κάνεις και τίποτα εξετάσεις θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι
Και μη γράψεις ότι χωρίς κρέας νιώθεις αδύναμος ή ότι θα λιποθυμήσεις.
Αυτά είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Εγώ έχω κάνει άπειρες φορές τη δίαιτα του πολεμιστή, έχω ανοίξει τα διατροφικά παράθυρα έως 2-22, έχω υποβάλλει τον οργανισμό μου σε αυτοφαγία.
Μην ακούς και υιοθετείς ΜΑΛΑΚΙΕΣ λοιπόν

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
AXXXXXXXXXXXXXXAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXXAXXAXAXAXaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

ΠΟΥΣΕ ΡΕ PariPapi δεις τα μεγαλεια του γαστρονομικου κμανισμου!
Ρε PariPapi που ειναι τα στεηκς και τα θηραματα?

Τα βρωμικα ειναι πιο ακριβα απο το ψοφιμια των γερμανικων σουπερμαρκετ! Ασε που το Λ.ντλ ειναι πιο φθηνο στην γερμανια!
Εδω εμεις την βραζουμε με ξηρους καρπους και μπανανες, ειμαστε τροφοσυλλεκτες, ενω οι βαλκανιοπουτσοι ειναι θαμωνες σε σουσελαδικα σουσαδικα.
Θα παω να ποσταρω μετα και κανα βακαλαο αρμυρο, το σουσι του φτωχου! (*Ρε παιδια σε αυτα τα μαζικα σουσαδικα που πατε, δεν υπαρχει κινδυνος τροφικης δηλητηριασης? ολα καλα?)
Κμαν βαλε κανα κυνηγι που λεει και ο ΠικερΦανΠουτσεν, να δουμε κανα τριχωτο θηραμα και αν μπορεις ποσταρε και κατσικισιο τυρι! Φατε ματια ψαρια και ο Κμαν τις σπονσορετς!
υγ.
προσπαθω να ανεβασω μια φωτο με μπανανα!
κριμα που δεν πηγα και σε κανα χασαπικο να βαλω τα σφαχτα!
υγ.
ΒΠ, στο πρωινο να μην ξεχασεις και το κατσικισιο τυρι...κατα ΠιτερΒανΝορτεν!

Συνημμένα

• IMG_20100101_093645.jpg
    IMG_20100101_093645.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 22

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ρε φιλε παπα οταν καποιος γραφει για ξυλικι μονο τον Χαρη μπορει να εννοει ...  :2funny:
Ο φίλτατος Πάπας το τελευταίο διάστημα τείνει να υποπέσει στην κατηγορία των Αμεα του Site!Χρειάζεται επειγόντως Slavic Pussy Therapy και εσείς οι φίλοι του εκ βόρειας Ελλάδος πρέπει να τον βοηθήσετε για να μην ακούμε ιστορίες για αγρίους από άλλο ένα Νικ! 
Επίσης πρέπει να σταματήσει να δέχεται επιρροές από μέλη που μένουν σε χώρες αγαμίας και πιρφορισμού ύψιστου επιπέδου και να στραφεί προς τους μόνιμους στα σλαβικά μουνολίβαδα που μπορούν να του βρουν θεραπεία! Η περίπτωσής του δεν είναι ανίατη όπως άλλες!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
τα συμπεράσματα σου είναι αντίστοιχα του κυβερνητικού εκπροσώπου για το έργο της κυβέρνησης
Δηλ το άσπρο μαύρο  :respect:
Η διαφορά είναι πως αυτοί θα φάνε τα μούτρα τους διότι από ανικανότητα θα τους έρχονται πάντα τα αντίθετα αποτελέσματα!
ΕΜΕΙΣ :rockon: όμως φτιάχνουμε τους κανόνες και το πλαίσιο αρα δεν είναι εφικτό να χάσουμε!  
Balkan Rules!  :uzi:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τελικά, ειναι φιλοσοφικό το thread, επι παντός επιστητού, από ακίνητα μέχρι διατροφικές συμβουλές....
Είσαι ακόμα Μόσχα ? Αν σκάσουν Mindreader και Πάπας  με κουστούμια στο propaganda πριν τις 00:00 θα ταράξουν τα νερά?

Επισκέπτης
Μην παρασύρεσαι από τους Γερμανούς με την καταβρόχθιση κρέατος.
Για όλους τους ανθρώπους είναι επιβλαβής τόσο συχνή κατανάλωση κρέατος, αλλά οι Γερμανοί είναι πιο σαρκοβόρα ράτσα, επί εκατονταετίες εξοικειωμένοι με τόσο συχνή βρώση κρέατος.
Εμείς δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε με τόση κατανάλωση κρέατος και αλκοόλ.

Παρακάτω μια φωτό που είχα τραβήξει όταν πρωτοάρχισα να διανυκτερεύω στη δικιά μου και για πρωινό δεν είχα φέρει ακόμη δικά μου πράγματα.

Και οι δύο σφάζαμε στη μέση δυο ψωμάκια ολικής bio,μετά εγώ έβαζα ένα ψιλοάπαχο Frischkäse και αυτή ένα τύπου φιλαδέλφεια με 40% λιπαρά.
Στη συνέχεια έβαζε φέτα κασέρι και Κοchschinken.
Εγώ από πάνω έβαζα φέτες τοματίνια και αγγουρι, ενώ αυτή συμπλήρωνε με..

f2EMbwI.jpg

Το μεσημέρι μπορεί να χτυπούσε απροβλημάτιστα κανά σνίτσελ με πατάτες και καμιά βαριά σάλτσα.

Και σωματικά παραμένει φέτες, ούτε να πάρει κιλά, ούτε να νιώθει δυσφορία..

Εγώ την φάση τους την πρωτοκατάλαβα στο γυμναστήριο και στο πιώμα.

Εμείς,οι Ιταλοί και οι Ισπανοί δεν είμαστε για τέτοια κόλπα..

Ελάττωσε στο ελάχιστο το κρέας,πήγαινε γυμνάσου λιγάκι να βλέπεις και κανά κώλο τώρα που άνοιξε ο καιρός,γιατί τζάμπα οι κρατήσεις και η υψηλή σύνταξη που ονειρεύεσαι ότι θα πάρεις..
Δεν είσαι χοντρός,αλλά είσαι λαπάς και άμα πας να κάνεις και τίποτα εξετάσεις θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι
Και μη γράψεις ότι χωρίς κρέας νιώθεις αδύναμος ή ότι θα λιποθυμήσεις.
Αυτά είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Εγώ έχω κάνει άπειρες φορές τη δίαιτα του πολεμιστή, έχω ανοίξει τα διατροφικά παράθυρα έως 2-22, έχω υποβάλλει τον οργανισμό μου σε αυτοφαγία.
Μην ακούς και υιοθετείς ΜΑΛΑΚΙΕΣ λοιπόν

Μην τον ακους τον μυρωδια! Αν αρχισεις να διατρεφεσαι μεσογειακα θα αρχισεις και να σερνεσαι απο τις αυξομειωσεις της γλυκοζης στο αιμα. Διαβασε για ketogenic diet να γινεις ατμομηχανη.

Θα πρεπει να την κανεις αυστηρα ομως. αλλο κετοτζενικ αλλο σαβουροτζενικ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ρε Χάρη εμένα τόσα χρόνια Ρωσία,Ουκρανία,Μολδαβία,Λευκορωσία,Ρουμανία,Σερβία,Βουλγαρία δεν μου την έχουν πέσει πουθενά για ληστεια.Αρχίζω να νιώθω κόμπλεξ δηλαδή,λες να με περνάνε για κανα πεταμένο αφραγκο  :-
χαχαχαχα αν σε δω ποτε θα σου πω την απαντηση οπως και στον χοντρο ναυτικο οδυσσο που με
ρωτησε το ιδιο.του ειπα ακριβως τι σκεφτωντε που τον βλεπουν και πεθαναν ολοι στα γελια γιατι ειχα
δικαιο.φιλος απο πετρουπολη σημερα μου ελεγε τα ιδια με βαλκανιο.θυριο ο τυπος λεει εσενα σε βλεπουν μικροσοσομο και να τριγυρνας μονος εισαι ευκολος στοχος και ξερουν οτι θα κρατας λεφτα πανω σου.
τωρα τα κρυβω αν μου την πεσουν δεν εχω απογευμα κινητο  και τα λεφτα κρυμενα με ζωνη μεσης.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
να απολογηθω στον ping floyd αν παραφερθηκα με βρισιες δεν μου αρεσει να το κανω αλλα με ειχε
προσβαλει και ημουν σε ασχημη ψυχολογια αυτες της μερες που μεχρι και εμενα αυτα τα μαλακισμενα
με εχουν για θυμα για αρμεγμα οπως ολους τους ξενους.
το κολπο που σκαρφιστηκε τωρα η γκομενα για να της βρω δικηγορο να φυγει απο την χωρα με το μωρο με την συγκαταθεση του αντρα ειναι απο τα πιο γνωστα κολπα στο antiscam που γραφει διαφορες ιστοριες
που ειναι καλο να διαβασετε.βαζουν ιμειλ,κινητα,φατσες των αρπακτικων,που μενουν ακομα και με ποιον γαμιουντε!η μια ομορφουλα νεαρη κιεβ εκτος που γραφουν τι σκαμ σεναρια απατης κανει την εχουν φωτο με τον κανονικο της γκομενο μεχρι το ονομα του γκομενου.μεχρι και οτι ο αφραγγκος γκομενος γαμα και αλλη μικρουλα ενιαρη προς δεκα οπως αυτη και μαλιστα η πρωτη τον περνει ταξιδια!
δεν πιστευω αρχοντα κμαν να πηρε καμια γκομενα τον γυφτο της ταξιδι με τα λεφτα σου χαχαχαχ.
εκανα μαλακια σημερα παρακουσα τον θειο μου.ξυμπλοκαρα την γκομενα και της ειπα ειμαι κιεβ και αυριο ερχομε οδυσσο να σε βοηθησω))) με ποιον νομιζεις οτι παιζεις?θα σε γαμησω και θα αναγκασω τον αντρα σου να βλεπει.μην με ενοχλειτε αυριο που ερχομε οδυσσο θα με δειτε απο την κακη μερια.
θα σας κατεβω σπιτι.η απαντηση μετα απο 3 ωρες βρηκα μονη μου δικηγορο και θα απευθηνθω μονη μου εκει για το θεμα μου!δεν απαντησε κατι στης απειλες μου η να τολμα να πει κατι.
ελπιζω να το εμπεδωσαν σε δυο μερες παλι αυτοματα θα την μπλοκαρη το φεισπουκ.
δεν καταλαβα οπως γιατι μου εδωσε εξηγηση βρηκε δικηγορο,που και οτι θα παει μονη να τα κανονιση.
το κολπο αυτο ο πατερας ζητα απο το θυμα ενα ποσο,μετα ζητανε και αλλα αν δωσεις και στο τελος η γκομενα την κανει με τον αντρα της χαχαχαπολλα ζευγαρια στο ιτερνετ το κανουν αυτο αλλο ενας λογος μακρια.δοκτωρα στο αντισκαμ ολοι οι ξενοι αυτες της γνωρισαν τιντερ,μπαντου και σε πρακτορια γνωριμιων.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

μπρο, μονο wagyu.

Συνημμένα