Στην δε Ταυλανδη μονο απο το δρομο βρισκεις πλεον πουτανες με 20ε ,,, στα μασατζιδικα θα σου βγει κοντα στα 50-60
αυτα για να μην δημιουργουνται ψευδαισθησεις ...
μην νομιζεις οτι δεν την λεω και του δασκαλαου πολλες φωρες και εχουμε διαφωνιες.
οπως οταν λεει ολες ψαχνουν 100 φωρες πιο πλουσιο και τετεια.ισχυει αυτο αλλα οχι με ολες.
δεν βαζω ασπουμε την κοπελιτσα που ηρθε παφο στην ιδια θεση με τις κοπελιτσες που δουλευουν σε κανα καφε η κανα μαχαζι στην οδυσσο.και αυτη καλη κοπελιτσα ειναι αλλα οταν ειδε η αδερφη της βρηκε παμπλουτο σου λεει ρε εγω θα κατσω μεσα σε σταβλο με αλογα και να τρωω το κρυο να βγαλω 100 γριβνα?
υπαρχουν ατομα που ξερω που περνουν 3000 γριβνα και μου λενε εμενα μου φτανουν!αλλες περνουν 10 χιλιαδεσ και θελουν αλλα 50 χιλιαδες.ο δασκαλος τωρα δεν μου μιλα γιατι τον επριξα που ασχοληθηκα 2-3 μερες με την τρελη.απλα θυμωσα που με ενοχλησε χωρις να την σκεφτω εδω και τοσο καιρο και οτι με πηρε σαν μαλακα.παντως και του δασκαλου μην νομιζεις δεν του την λεω οπως τους υπολειπους.
τον προκαλεσα πριν μερες για κιεβ να μου πει που εβρισκε γκομενες αυτος και του θυμισα οτι την κορη
του ιεραποστολου και αλλες 2-3 που ελεγε απο τισ ιστοριες ειναι γκομενες κοινοχρηστες μαρκα με εκαψες.ειναι γκομενες οπως αυτες που εγραφα που ηταν μαζι μου που εβρισκα αδεσπωτες και οταν εφευγα με αλλους.οτα θα πηγαινα εδιωχναν τους αλλους και παλι ηθελαν μαζι μου γιατι ξοδευα.
θεωρια ολοι ειναι καλοι και ολοι ξερουν τον δρομο και τα παγκακια και τα παρκα αφου εκει επαιζαν.
ας μου δειξουν ολοι ρε τασο μια γκομενα επιπεδο η ομορφη νορμαλ.ας μου διξουν μια που ειναι πετυχημενη στην δουλεια και στην ζωη και να τους βγαλω το καπελο.αν ειναι να γνωριζεις γκομενες μαρκα με εκαψες οπως ελεγε και ο ιδιος ο δασκαλος απο αυτες και χωρισμενες με παιδεια και προβληματικες να σας γνωρισω με την οκκα!χαχαχαχ
αν ειναι να γνωριζω παρομειες στο τιντερ τι να ασχολουμε.και ο δασκαλος οταν εγραφε για κορη ιεραποστολου ειχε υποψη οτι τετειου επιπεδου γκομενες σαν αυτη θα συναντουσατε.
δεν ειναι τυχαια ολα οσα επαθε ο δασκαλος κιεβ ακομα και πεσιματα και πυροβολισμο στο πρωσωπο το επαθε εξετιας τετειον γκομενων.σας ειπε ο δασκαλος καμια φωρα γνωρισα μουναρα που δουλευει σε ετερια η ηταν διευθηντρια σε μια ετερια γκομενα και επιπεδο?οχι αλλα σας ειπε τι μπορειτε να γνωρισετε,ποιες ειναι οι δυνατοτητες σας και που θα βρειτε τσαμπα αυτες που ειναι στις δυνατοτητες
σας και στο οπτικο σας παιδειο.σας ειπε τραβατε καραβι να μην κουραζεστε,τραβατε μπιγκο η παιξτε χωρις κερασματα στα παγκακια οπως κανουν ολοι.αυτες στα παγκακια περιμεναν προσφωρα η γνωριμια οι αλλες αδεσπωτες θα ετρωγαν,ψωνιζαν και θα εφευγαν.
ακομα και τοτε που εγραφε ο δασκαλος το 2008 ειπε για τον πλουτο ουκρανια που εχουν οι ντοπιοι και οτι αργησατε 15-20 χρονια το ελεγε το 2008.ελεγε πουτανες ωσες θελετε θα βρειτε και πεταμενες με παιδεια και αδεσπωτες παλι οσες θελετε εχει.