Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
ο δασκαλος χρισημοπεια χωρες παραδειγματα για να σας δειξει οτι με 3000 ευρο τωρα δεν ειναι πλεον πολλα λεφτα ουκρανια και τα εχουν και οι ντοπιοι αυτα πλεον.
Χαρη πες τον δασκαλο να διαβαζει καλυτερα αυτα που γραφουν καποιοι που εχουν παει σε αυτες τις χωρες ,αυτος δεν τα ξερει αλλα τα φανταζεται ...
40 ευρω παιρνουν οι πουτανες στην Κολομβια , οχι μονο οι ντοπιες αλλα και αυτες που ερχονται απο Βενεζουελα και ειναι εντελως εξαθλιωμενες  :grin: οσα δηλ παιρνουν και στην Οδησσο οι πουτανες απο σαητ και σαλον
καλα λεει ο μιδας οτι ειναι μονο θεωρητικος ...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
Στην δε Ταυλανδη μονο απο το δρομο βρισκεις πλεον πουτανες με 20ε ,,, στα μασατζιδικα θα σου βγει κοντα στα 50-60
αυτα για να μην δημιουργουνται ψευδαισθησεις ...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Δεν έχεις δικιο. Υπάρχουν καποιες χωρες που ο πληθωρισμός τρεχει με 1000 και το νομισμα που εχουν ειναι γτπ με εμφανη προοπτικη να γινει κουρελοχαρτο απο την μια στιγμη στην αλλη. Εκει υπαρχει μαυρη αγορα. Καποιοι προτιμουν να αποταμιευουν σε σκληρο νομισμα....

δεν μπορώ να γνωρίζω την πολιτικοικονομική κατάσταση στην Αργεντινή για να εκφέρω άποψη, αλλά οποιοδήποτε άνθρωπο που δεν ξέρει και δεν έχει ιδέα από Αργεντινή όπως εγώ και το μόνο που ξέρω είναι ο Μέσι και ο dj Hernan Cattaeo. θα σκεφτόταν αυτή την εκδοχή που έγραψα εγώ.

αν όντως Λευτέρη παίζει δυνατά το σενάριο του πληθωρισμού που ανέφερες τότε έχεις δίκιο.  :hi:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
δεν μπορώ να γνωρίζω την πολιτικοικονομική κατάσταση στην Αργεντινή για να εκφέρω άποψη, αλλά οποιοδήποτε άνθρωπο που δεν ξέρει και δεν έχει ιδέα από Αργεντινή όπως εγώ και το μόνο που ξέρω είναι ο Μέσι και ο dj Hernan Cattaeo. θα σκεφτόταν αυτή την εκδοχή που έγραψα εγώ.

αν όντως Λευτέρη παίζει δυνατά το σενάριο του πληθωρισμού που ανέφερες τότε έχεις δίκιο.  :hi:
Εμείς δεν κατακρίνουμε την άγνοια! Την σιγουριά που μιλάς για ότι δεν ξέρεις κράζουμε!  :hi:

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
πλαστά όμως για να τα λέμε όλα μην αφήνουμε υπόνοιες και την πατήσει κάποιος και τρέχει και δεν φτάνει μετά... ;)
Να το επιβεβαιώσω κ εγώ αυτό. Κ μάλιστα ακόμη κ το ATM μπορεί να σας δώσει πλαστά. Εκεί η μαφία κ το επίσημο κράτος-τράπεζες, δύσκολα ξεχωρίζουν. Υπάρχει κ εκπομπή ξένου καναλιού που δείχνει τους τύπους να βγάζουν τα παραχαραγμένα κ να λένε πως τα σπρώχνουν

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Να το επιβεβαιώσω κ εγώ αυτό. Κ μάλιστα ακόμη κ το ATM μπορεί να σας δώσει πλαστά. Εκεί η μαφία κ το επίσημο κράτος-τράπεζες, δύσκολα ξεχωρίζουν. Υπάρχει κ εκπομπή ξένου καναλιού που δείχνει τους τύπους να βγάζουν τα παραχαραγμένα κ να λένε πως τα σπρώχνουν
Φίλε εγω μιλάω για Facts! Πήγα και χάλασα Ευρώ και πήρα 2,5 φορές παραπάνω απο ότι θα έπαιρνα με αναληψη απο ΑΤΜ ή αν τα χάλαγα με την επίσημη ισοτιμία στη Τραπεζα!
Τα έφαγα σε εστιατορια, σούπερ μάρκετ, νύχτα σε μαγαζιά και ταξί! Ότι άλλο λέτε δεν με αγγίζει!
Η μαλακία είναι πως το έμαθα την τρίτη μέρα παραμονής μου εκεί και ενώ είχα ζητήσει πληροφορίες απο το site δεν μου το είπε κανείς! Μου λέγανε κάτι άλλα άσχετα...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τασο ταιλανδη πριν 5 χρονια κοροιδευα καπειον τυπο οτι εδινε 100 ευρο!του ελεγα κυπρο 20 δινουν στα πιθικια.αυτος μου ειπε οτι μοντελα ταιλανδες επερνε με 100 οχι απο αυτες του δρομου.δεν ξερω,δεν πηγα.
αλλοσ μου ελεγε με 20 ευρο μασαζ και σεξ αυτος πηγε 4 φωρες.
ο δασκαλος δεν ενοει να παμε στην βενεζουελα για πουτανες αλλα για γκομενες!
χαχαχαχαχα.τωρα ο γαμπρος μου ειναι μεξικο  γυριζει συνεχεια παναμα,ουρουγουαη,βραζιλια,αργεντινη,χιλη και συχνα μαγαδασκαρη και αγκολα.αυτος θα ειναι ο καταληλος να μου πει τι βλεπει εκει αν και λατινικη εχει συνοδους οπλισμενους και τον εχουν περιορισμενο καπως δεν κθνητε ελευθερα οπως οταν ηταν αμερικη 4 φωρες φετος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Στην δε Ταυλανδη μονο απο το δρομο βρισκεις πλεον πουτανες με 20ε ,,, στα μασατζιδικα θα σου βγει κοντα στα 50-60
αυτα για να μην δημιουργουνται ψευδαισθησεις ...
μην νομιζεις οτι δεν την λεω και του δασκαλαου πολλες φωρες και εχουμε διαφωνιες.
οπως οταν λεει ολες ψαχνουν 100 φωρες πιο πλουσιο και τετεια.ισχυει αυτο αλλα οχι με ολες.
δεν βαζω ασπουμε την κοπελιτσα που ηρθε παφο στην ιδια θεση με τις κοπελιτσες που δουλευουν σε κανα καφε η κανα μαχαζι στην οδυσσο.και αυτη καλη κοπελιτσα ειναι αλλα οταν ειδε η αδερφη της βρηκε παμπλουτο σου λεει ρε εγω θα κατσω μεσα σε σταβλο με αλογα και να τρωω το κρυο να βγαλω 100 γριβνα?
υπαρχουν ατομα που ξερω που περνουν 3000 γριβνα και μου λενε εμενα μου φτανουν!αλλες περνουν 10 χιλιαδεσ και θελουν αλλα 50 χιλιαδες.ο δασκαλος τωρα δεν μου μιλα γιατι τον επριξα που ασχοληθηκα 2-3 μερες με την τρελη.απλα θυμωσα που με ενοχλησε χωρις να την σκεφτω εδω και τοσο καιρο και οτι με πηρε σαν μαλακα.παντως και του δασκαλου μην νομιζεις δεν του την λεω οπως τους υπολειπους.
τον προκαλεσα πριν μερες για κιεβ να μου πει που εβρισκε γκομενες αυτος και του θυμισα οτι την κορη
του ιεραποστολου και αλλες 2-3 που ελεγε απο τισ ιστοριες ειναι γκομενες κοινοχρηστες μαρκα με εκαψες.ειναι γκομενες οπως αυτες που εγραφα που ηταν μαζι μου που εβρισκα αδεσπωτες και οταν εφευγα με αλλους.οτα θα πηγαινα εδιωχναν τους αλλους και παλι ηθελαν μαζι μου γιατι ξοδευα.
θεωρια ολοι ειναι καλοι και ολοι ξερουν τον δρομο και τα παγκακια και τα παρκα αφου εκει επαιζαν.
ας μου δειξουν ολοι ρε τασο μια γκομενα επιπεδο η ομορφη νορμαλ.ας μου διξουν μια που ειναι πετυχημενη στην δουλεια και στην ζωη και να τους βγαλω το καπελο.αν ειναι να γνωριζεις γκομενες μαρκα με εκαψες οπως ελεγε και ο ιδιος ο δασκαλος απο αυτες και χωρισμενες με παιδεια και προβληματικες να σας γνωρισω με την οκκα!χαχαχαχ
αν ειναι να γνωριζω παρομειες στο τιντερ τι να ασχολουμε.και ο δασκαλος οταν εγραφε για κορη ιεραποστολου ειχε υποψη οτι τετειου επιπεδου γκομενες σαν αυτη θα συναντουσατε.
δεν ειναι τυχαια ολα οσα επαθε ο δασκαλος κιεβ ακομα και πεσιματα και πυροβολισμο στο πρωσωπο το επαθε εξετιας τετειον γκομενων.σας ειπε ο δασκαλος καμια φωρα γνωρισα μουναρα που δουλευει σε ετερια η ηταν διευθηντρια σε μια ετερια γκομενα και επιπεδο?οχι αλλα σας ειπε τι μπορειτε να γνωρισετε,ποιες ειναι οι δυνατοτητες σας και που θα βρειτε τσαμπα αυτες που ειναι στις δυνατοτητες
σας και στο οπτικο σας παιδειο.σας ειπε τραβατε καραβι να μην κουραζεστε,τραβατε μπιγκο η παιξτε χωρις κερασματα στα παγκακια οπως κανουν ολοι.αυτες στα παγκακια περιμεναν προσφωρα η γνωριμια οι αλλες αδεσπωτες θα ετρωγαν,ψωνιζαν και θα εφευγαν.
ακομα και τοτε που εγραφε ο δασκαλος το 2008 ειπε για τον πλουτο ουκρανια που εχουν οι ντοπιοι και οτι αργησατε 15-20 χρονια το ελεγε το 2008.ελεγε πουτανες ωσες θελετε θα βρειτε και πεταμενες με παιδεια και αδεσπωτες παλι οσες θελετε εχει.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οκ γνωρισα και γκομενες καλες οικοκυρες οπως ελεγε ο δασκαλος που δεν ηθελαν πολλα λεφτα η δωρα.
απλα ηθελαν να εισαι ο αντρας του σπιτιου ωστε να εχεις τα λεφτα εσυ ωστε αυτες να ψωνιζουν για να σου μαγειρευουν και να καθαριζουν.γνωρισα και τετειες κοπελιτσες που καμια σχεση με πουτανες και 99%
δεν ηταν απο κιεβ η οδυσσο αλλα επαρχιακες πολεις.η τελευτεα τετεια πριν 3 χρονια η μπαργουμαν απο ροβνο ητανε πολυ καλο κοριτσακι.της ειπα ψεματα μονιμος ειμαι και την πηρα απο το διαμερισμα που εμενε σε παλιογειτονεια οδυσσο μαζι μου σε διαμερισματαρα στο κεντρο.εφερε και την ξαδερφη της καλο κοριτσακι που μιλουσε ουκρανικα.αυτες επερναν λεφτα ,ψωνιζαν αγοραζαν για το σπιτι να μαγειρεψουν και εδιναν την αποδειξη και τα ρεστα!ηταν ικανοποιημενες οτι εμεναν εκει απλα και μπορουσαν να ψωνιζουν ανετα στα μαχαζια προσ το ζειν.ημουν μαλακας γιατι δεν της ειπα αληθεια και ειπα πρεπει να φυγω.
μου λεει θα σε περιμενω εδω μεχρι να ερθεις,νομιζε καμια βδομαδα θα λειψω και ειπα σε 2 μηνες και δεν γινετε εδω να μεινεις!απογοητευτηκε την εστειλα πισω στο ροβνο και εδωσα 5 χιλιαδες γριβνα για τον δρομο και ειπα σε 2 μηνες θα σε φερω.στους δυο μηνες πηγα και δεν ηθελα να την φερω και ειπα δικαιολογιες.ο λογος ηταν οτι εχει παιδι,ηταν 25-26 και δεν γουσταρα να μπλεξω και να υποσχομε σε γκομενα με παιδι αν και ηταν ομορφη και οικοκυρα.απο σεξ ομως δεν ικανοποιουσε και δεν ηθελε συνεχεια η καθε μερα δεν ηταν ιδικη σε αυτο.η ιδια ξενερωσε απο τα ψεματα και με μπλοκαρε,ειδε εβρισκα δικαιολογιες να μην την ξαναδω.μετα εστειλα μυνηματα στην ξαδερφη γιατι εβαλα και αυτην στο ματι αλλα αυτη με εκλασε.δεν απαντουσε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
καλα ο μιδασ κα αυτος εχει κοψει πισω χρονια απο ουκρανια ,ασε που μας εγραφε για χιλιομετρα και απο την μια πολη στην αλλη οπως και ο νταβαριτσ.τι να κανω χιλιομετρα να τρεχω εδω και εκει για να γνωριζω
τισ πουτανες που ειναι ολες στο ιτερνετ.ο μιδας δεν ξερω τι πρωσωπικα εχει με τον δασκαλο και απο που
υπαρχει κοντα πρεπει να διαβασω ξανα απο την αρχη για να καταλαβω.
ας εξηγησει ο μιδας οταν λεει ο δασκαλος ειναι θεωρια μονο.τοτε ο δασκαλος εγραψε αφου ζω και βλεπω αυτες τις πουτανες καθε μερα,σωστα λεει οπως και εγω τα λεω του βαλκανιου οτι τις ξερω απεξω και ανακατωτα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Φίλε εγω μιλάω για Facts! Πήγα και χάλασα Ευρώ και πήρα 2,5 φορές παραπάνω απο ότι θα έπαιρνα με αναληψη απο ΑΤΜ ή αν τα χάλαγα με την επίσημη ισοτιμία στη Τραπεζα!
Τα έφαγα σε εστιατορια, σούπερ μάρκετ, νύχτα σε μαγαζιά και ταξί! Ότι άλλο λέτε δεν με αγγίζει!
Η μαλακία είναι πως το έμαθα την τρίτη μέρα παραμονής μου εκεί και ενώ είχα ζητήσει πληροφορίες απο το site δεν μου το είπε κανείς! Μου λέγανε κάτι άλλα άσχετα...
οδυσσο διπλα μου στα βιβλια εχουν συναλαγμα και στα 100 ευρο αντε να κερδισεισ 100 γριβνα 3 ευρο αν κερδισεις τοσα.αλλα υπαρχει περιπτωση μολις φυγεις να σε παρακολουθανε οι δεκαδες περιεργοι με τσαντακια που βρισκοντε γυρω και να σου την πεσουν και να χασεις και τα αυγα και τα καλαθια ετσι δεν ρισκαρω να αλλαξω εκει λεφτα.2 φωρες επεσαν πυροβολισμοι εκει περσι ετσι παω καλυτερα σε τραπεζα η αναλακτηρια μεσα στο μολλ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
οκ γνωρισα και γκομενες καλες οικοκυρες οπως ελεγε ο δασκαλος που δεν ηθελαν πολλα λεφτα η δωρα.
απλα ηθελαν να εισαι ο αντρας του σπιτιου ωστε να εχεις τα λεφτα εσυ ωστε αυτες να ψωνιζουν για να σου μαγειρευουν και να καθαριζουν.γνωρισα και τετειες κοπελιτσες που καμια σχεση με πουτανες και 99%
δεν ηταν απο κιεβ η οδυσσο αλλα επαρχιακες πολεις.η τελευτεα τετεια πριν 3 χρονια η μπαργουμαν απο ροβνο ητανε πολυ καλο κοριτσακι.της ειπα ψεματα μονιμος ειμαι και την πηρα απο το διαμερισμα που εμενε σε παλιογειτονεια οδυσσο μαζι μου σε διαμερισματαρα στο κεντρο.εφερε και την ξαδερφη της καλο κοριτσακι που μιλουσε ουκρανικα.αυτες επερναν λεφτα ,ψωνιζαν αγοραζαν για το σπιτι να μαγειρεψουν και εδιναν την αποδειξη και τα ρεστα!ηταν ικανοποιημενες οτι εμεναν εκει απλα και μπορουσαν να ψωνιζουν ανετα στα μαχαζια προσ το ζειν.ημουν μαλακας γιατι δεν της ειπα αληθεια και ειπα πρεπει να φυγω.
μου λεει θα σε περιμενω εδω μεχρι να ερθεις,νομιζε καμια βδομαδα θα λειψω και ειπα σε 2 μηνες και δεν γινετε εδω να μεινεις!απογοητευτηκε την εστειλα πισω στο ροβνο και εδωσα 5 χιλιαδες γριβνα για τον δρομο και ειπα σε 2 μηνες θα σε φερω.στους δυο μηνες πηγα και δεν ηθελα να την φερω και ειπα δικαιολογιες.ο λογος ηταν οτι εχει παιδι,ηταν 25-26 και δεν γουσταρα να μπλεξω και να υποσχομε σε γκομενα με παιδι αν και ηταν ομορφη και οικοκυρα.απο σεξ ομως δεν ικανοποιουσε και δεν ηθελε συνεχεια η καθε μερα δεν ηταν ιδικη σε αυτο.η ιδια ξενερωσε απο τα ψεματα και με μπλοκαρε,ειδε εβρισκα δικαιολογιες να μην την ξαναδω.μετα εστειλα μυνηματα στην ξαδερφη γιατι εβαλα και αυτην στο ματι αλλα αυτη με εκλασε.δεν απαντουσε

Αντε πάλι τα ίδια.Θα πάρω τη γκόμενα από τα σκατά,να την αναβαθμίσω και μετά θα είναι ευγνωμονούσα.Τι μαλακίες είναι αυτές?Ποια γκόμενα σκέφτεται έτσι?
Θα πάω να βρω τα φτωχαδάκια να τα θαμπώσω και να έρθουν σε εμένα για το lifestyle,λέμε αυτά είναι παπαριές εις το τετράγωνο.Δε λειτουργεί καθόλου έτσι.Δεν έχει σημασία αν φαίνεται λογικό ή όχι.
Η φτωχιά δε θα τρελαθεί από τη χαρά της που θα τη σώσεις από τη μιζέρια,δε θα σε πλακώσει στα μπούκια αλλά θα σε φορτώσει με ένα σωρό υποχρεώσεις.Θα πρέπει να δεχτείς ένα κάρο παπαριές,να κάνεις παρέα στο παιδί,να τρως σπασαρχιδιές κτλ.
Εντελώς αυτοννόητα πράγματα.
Σκεφτείτε.Αν ουκρανικό χωριό υπήρχε τέτοιος στρατός από διαθέσιμες γκόμενες που καθαρίζουν το σπίτι,μαγειρεύουν και σου πλένουν και τον πούτσο,γιατί όλοι οι πέουλες τραβάνε Κίεβο και όχι μικρή πόλη ή χωριό?Κάτι συμβαίνει,αυτό εξηγούμε.
Είναι σα να λέμε γιατί για κυνήγι λιονταριού πας Αφρική,ανάλογα με τις προυποθέσεις που θέτεις ακολουθείς και τον προορισμό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τοτε ο δασκαλος εγραψε αφου ζω και βλεπω αυτες τις πουτανες καθε μερα,σωστα λεει οπως και εγω τα λεω του βαλκανιου οτι τις ξερω απεξω και ανακατωτα.

Μα αυτή είναι η μαλακία που σας δέρνει.Οτι κάνετε ηθική κριτική.Πουτάνες τις ανεβάζετε,πουτάνες τις κατεβάζετε.Αν δε γουστάρεις πουτάνες γιατί δεν πας Δύση που έχει φεμινισμό και ισότητα να σε κατουρήσουν όλες?
Αφού δεν αξίζεις μία.Γιατί βάζετε ηθικά κριτήρια,τι μαλακίες είναι αυτές?
Που έτσι κι αλλιώς δεν τολμάτε να βάλετε τα ηθικά κριτήρια στις γκόμενες στην πράξη γιατί θα σας κάνουν τον κώλο φινιστρίνι.
Τόλμα να περιορίσεις την Ουκρανή γιατί πηδιέσαι με τον άλλον ενώ εγώ σε πληρώνω,τι πουτάνα είσαι και δες τι θα συμβεί.
Γενικά πολύ καθυστερημένη νοοτροπία,οι υπερπέουλες Βαλκάνιοι τα παίρνουμε όλα σα δεδομένα,δεν κάθομαι να χολοσκάω τι κάνει όταν δεν είναι μαζί μου.Στα αρχίδια μου δηλαδή αφού γαμάω άλλες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μα αυτή είναι η μαλακία που σας δέρνει.Οτι κάνετε ηθική κριτική.Πουτάνες τις ανεβάζετε,πουτάνες τις κατεβάζετε.Αν δε γουστάρεις πουτάνες γιατί δεν πας Δύση που έχει φεμινισμό και ισότητα να σε κατουρήσουν όλες?
Που έτσι κι αλλιώς δεν τολμάτε να βάλετε τα ηθικά κριτήρια στις γκόμενες στην πράξη γιατί θα σας κάνουν τον κώλο φινιστρίνι.
Τόλμα να περιορίσεις την Ουκρανή γιατί πηδιέσαι με τον άλλον ενώ εγώ σε πληρώνω,τι πουτάνα είσαι και δες τι θα συμβεί.
Γενικά πολύ καθυστερημένη νοοτροπία,οι υπερπέουλες Βαλκάνιοι τα παίρνουμε όλα σα δεδομένα,δεν κάθομαι να χολοσκάω τι κάνει όταν δεν είναι μαζί μου.Στα αρχίδια μου δηλαδή αφού γαμάω άλλες.
παλι αλλα λεμε αλλα καταλαβεις.μιλαω για τι γκομενες συναντανε ολοι οι τουριστες κιεβο και τι επιπεδου.μετα ξεκαθαριζω υπαρχουν και μερικες λιγοτερα απαιτιτικες αλλα ψαξε να τις βρεις!
αυτες δεν θα τις γνωρισεις στον δρομο.παραδειγμα την μικρη απο ροβνο που ειναι εξαιρεση δεν την γνωρισα στο κεντρο.τυχαια 4 το πρωι μιλησαμε στο κοντακτε .δεν κοιμωταν ουτε αυτη εβλεπα ποιες ηταν ονλινε οδυσσο 4 το πρωι και οπειαν φατσαρα οτι δεν ειναι πουτανα η αρπακτικο εστελνα μυνημα.κατι που εσυ δεν μπορεις να κανεις γιατι δεν εχεις κατι να δειξεις στο ιτερνετ!στο κοντακτε εχω φωτο με ολα τα στοιχεια που ζητανε αυτα που ελεγε ο πορνομεταναστης για στατους.εσυ δεν θα ειχες εκει κατι να επιδειξεις εκτος αν ηταν πορνοσαιτ που προσφερεις λεφτα!το μεσημερι πηρα ταξι και πηγα και την πηρα απο εκει που εμενε και την εφερα βολτα κεντρο.μετα απο δυο μερες ηρθε και η ξαδερφη της καλο κοριτσακι συμμπαθητικο που λιγουρευτικα.μην παραλασεις οσα θελω να πω.
και οι κοπελες που γουσταρω οδυσσο δεν εχουν λεφτα,αλλαγια να δουλευουν ειναι μια χαρα κοριτσακια
τα καταλαβεις απο συμπεριφωρα και πως μιλανε αλλιος θα ηταν και αυτες στην βολτα.
για αξια μην μιλας καλυτερα δεν σε  συμφερει και μην ξεχνας οτι ποτε δεν με συναντας για ευνοητους λογους χαχαχαχ.δεν νομιζω να σου αρεσει αν σε προκαλεσω μιας και σου αρεσει να βαζεις φωτο απο πουτανες να μας βαλεις φωτο και απο τα αμαξια και τα σπιτια σου για να δουμε ποσο μετρας οπως ελεγε ο πορνομιτσος.για αυτο τον φαγατε τον μεταναστη γιατι δεν σας αρεσε να λεει αληθειες χαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
παλι αλλα λεμε αλλα καταλαβεις.μιλαω για τι γκομενες συναντανε ολοι οι τουριστες κιεβο και τι επιπεδου.μετα ξεκαθαριζω υπαρχουν και μερικες λιγοτερα απαιτιτικες αλλα ψαξε να τις βρεις!
αυτες δεν θα τις γνωρισεις στον δρομο.παραδειγμα την μικρη απο ροβνο που ειναι εξαιρεση δεν την γνωρισα στο κεντρο.τυχαια 4 το πρωι μιλησαμε στο κοντακτε .δεν κοιμωταν ουτε αυτη εβλεπα ποιες ηταν ονλινε οδυσσο 4 το πρωι και οπειαν φατσαρα οτι δεν ειναι πουτανα η αρπακτικο εστελνα μυνημα.κατι που εσυ δεν μπορεις να κανεις γιατι δεν εχεις κατι να δειξεις στο ιτερνετ!στο κοντακτε εχω φωτο με ολα τα στοιχεια που ζητανε αυτα που ελεγε ο πορνομεταναστης για στατους.εσυ δεν θα ειχες εκει κατι να επιδειξεις εκτος αν ηταν πορνοσαιτ που προσφερεις λεφτα!το μεσημερι πηρα ταξι και πηγα και την πηρα απο εκει που εμενε και την εφερα βολτα κεντρο.μετα απο δυο μερες ηρθε και η ξαδερφη της καλο κοριτσακι συμμπαθητικο που λιγουρευτικα.μην παραλασεις οσα θελω να πω.
και οι κοπελες που γουσταρω οδυσσο δεν εχουν λεφτα,αλλαγια να δουλευουν ειναι μια χαρα κοριτσακια
τα καταλαβεις απο συμπεριφωρα και πως μιλανε αλλιος θα ηταν και αυτες στην βολτα.
για αξια μην μιλας καλυτερα δεν σε  συμφερει και μην ξεχνας οτι ποτε δεν με συναντας για ευνοητους λογους χαχαχαχ.δεν νομιζω να σου αρεσει αν σε προκαλεσω μιας και σου αρεσει να βαζεις φωτο απο πουτανες να μας βαλεις φωτο και απο τα αμαξια και τα σπιτια σου για να δουμε ποσο μετρας οπως ελεγε ο πορνομιτσος.για αυτο τον φαγατε τον μεταναστη γιατι δεν σας αρεσε να λεει αληθειες χαχαχαχ

Τι αλήθειες να πει ο πορνομετανάστης?Πουλήστε την περιουσία σας Ελλάδα και ελάτε Ρωσία να μένετε σε διαμέρισμα 40 τμ και να γαμάτε Μογγόλες?
Αυτά είναι γελοία πράγματα.
Οι γκόμενες έχουν ραντάρ,μη νομίζεις.Εσείς βέβαια οι πονηρομαλάκες δεν το καταλαβαίνετε,είναι λογικό.Το πόσα έχεις και κυρίως πόσα είσαι διατεθειμένος να σκάσεις για την πάρτη τους το καταλαβαίνουν επακριβώς ένα λεπτό μετά τη γνωριμία.Εχουν χίλια κριτήρια.
Οπως εγώ ανιχνεύω σε dt πόσα πρέπει να δώσω για να κάτσει η άλλη,έτσι έχουν και αυτές το μηχάνημα από την ανάποδη.Πόσα θα σκάσει αυτός.
Αυτό είναι το παίγνιο.
Φωτό από τα σπίτια έχω εννοείται.Αλλά στη γκόμενα δείχνω το σπίτι καθευατό,δε δείχνω φωτό.Ετσι ανοίγουν τα μπουτάκια.
Γενικά οι γκόμενες θέλουν αληθινά πράγματα,κασέρι στην πορτοφόλα,αληθινό σπίτι,όχι φωτό,από φωτό και ψευτουποσχέσεις έχουν χορτάσει.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δεν ειναι πουτανες αυτες που σπονσαρεις?καλα ρε κμαν αφου μονο με πουτανες σχετιζεσε μην βαζεις στο ιδιο καζανι και αυτες που δεν γνωρισες η δεν μπορεις εκει να γνωρισεις.
το επιπεδο γκομενας οπως του ιεραποστολου που ελεγε ο δασκαλος σιγα μην χολασκω για αυτην με ποιον γαμιετε!τοτε που ασχολουμουν και με τετειες αρχοντα ημουν το ιδιο εμπειρος πριν 15 χρονια οπως ειμαι τωρα?οχι βαιβαια τωρα τα εζησα και ειδα εκατονταδες φωρες για αυτο εδω και πανω απο 10 χρονια δεν ασχολουμε η χολασκω με τετειες!δυστηχως ολοι οι ασχετοι τετειες γνωριζουν και θα γνωριζουν.
εσυ αρχοντα σιγουρα δεν χολασκας αν τισ γαμανε αλλοι τις πουτανες σου αλλα το χαρτζιλικη γιατι τους το στελνεις τοτε?αυτο δεν καταλαβω.αφου παλι γαμιουντε με αλλους ειναι αναγγη να τις χαρτζιλικωνεις?
η ετσι ειναι το παιγνιο χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τι αλήθειες να πει ο πορνομετανάστης?Πουλήστε την περιουσία σας Ελλάδα και ελάτε Ρωσία να μένετε σε διαμέρισμα 40 τμ και να γαμάτε Μογγόλες?
Οι γκόμενες έχουν ραντάρ,μη νομίζεις.Εσείς βέβαια οι πονηρομαλάκες δεν το καταλαβαίνετε,είναι λογικό.Το πόσα έχεις και κυρίως πόσα είσαι διατεθειμένος να σκάσεις για την πάρτη τους το καταλαβαίνουν επακριβώς ένα λεπτό μετά τη γνωριμία.Εχουν χίλια κριτήρια.
Οπως εγώ ανιχνεύω σε dt πόσα πρέπει να δώσω για να κάτσει η άλλη,έτσι έχουν και αυτές το μηχάνημα από την ανάποδη.Πόσα θα σκάσει αυτός.
Αυτό είναι το παίγνιο.
ο πορνομεταναστης στιν θεωρια του ενοω και σε θεματα στατους που λεει γιατι και ο ιδιος αν μπορουσε να δειξει κατι θα γαμουσε κανονικες γκομενες και αυτες.
αλλο θεμα αν μια νορμαλ γκομενα σιγουρα δεν θα καθωταν στον τρελαρα χαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εδειξα τον διμητρακη σε φιλο πετρουπολη με το τουαρεγ και γελουσε λεει παναρχαιο αμαξι.
μου ειπε τωρα 2000 ευρο γενικα πετρουπολη και ρωσια δεν τα βλεπουν πλεον πετρουπολη και επαρχια
και αν καπειος εχει μισθο 1700-2000 πετρουπολη τωρα ειναι σουπερ λεφτα.
ο ιδιος λεει αν παει δουλεια θα περνει 400-500 για αυτο αρκειτε με αυτα που του στελουν τα 1000-1500

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δεν ειναι πουτανες αυτες που σπονσαρεις?καλα ρε κμαν αφου μονο με πουτανες σχετιζεσε μην βαζεις στο ιδιο καζανι και αυτες που δεν γνωρισες η δεν μπορεις εκει να γνωρισεις.
το επιπεδο γκομενας οπως του ιεραποστολου που ελεγε ο δασκαλος σιγα μην χολασκω για αυτην με ποιον γαμιετε!τοτε που ασχολουμουν και με τετειες αρχοντα ημουν το ιδιο εμπειρος πριν 15 χρονια οπως ειμαι τωρα?οχι βαιβαια τωρα τα εζησα και ειδα εκατονταδες φωρες για αυτο εδω και πανω απο 10 χρονια δεν ασχολουμε η χολασκω με τετειες!δυστηχως ολοι οι ασχετοι τετειες γνωριζουν και θα γνωριζουν.
εσυ αρχοντα σιγουρα δεν χολασκας αν τισ γαμανε αλλοι τις πουτανες σου αλλα το χαρτζιλικη γιατι τους το στελνεις τοτε?αυτο δεν καταλαβω.αφου παλι γαμιουντε με αλλους ειναι αναγγη να τις χαρτζιλικωνεις?
η ετσι ειναι το παιγνιο χαχαχαχ

Είσαι βαρετός σαν τα σκατά.Εχεις μια φωτό με εσένα με μια γκόμενα(ακόμα και πουτάνα,ο,τιδήποτε) σε ένα κυριλέ μέρος?Μια απόδειξη οτι μια γκόμενα αποφάσισε να περάσει μια μέρα μαζί σου.
Οχι φυσικά.
Εννοείται οτι δεν έχεις.
Οπως και ο πορδομετανάστης δεν έχει.
Δεν έχει σημασία αν κάποιος νομίζει οτι είναι πονηρός,εξυπνάκιας ή όχι.Εγώ απλώς μπαίνω και τον γαμάω.Το θέμα είναι να μπορέσει να με αντιμετωπίσει.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αυτό είναι το παίγνιο.
Φωτό από τα σπίτια έχω εννοείται.Αλλά στη γκόμενα δείχνω το σπίτι καθευατό,δε δείχνω φωτό.Ετσι ανοίγουν τα μπουτάκια.
Γενικά οι γκόμενες θέλουν αληθινά πράγματα,κασέρι στην πορτοφόλα,αληθινό σπίτι,όχι φωτό,από φωτό και ψευτουποσχέσεις έχουν χορτάσει.
η μικρη τωρα που ηρθε κυπρο με τρελανε μυνηματα,τρελαθηκε παφο.βαιβαια δεν ξεκαυαρισε τι παιζει και τι σπονσορας αλλα οδυσσο τοτε που καναμε παρεα δεν εδειχνε τετεια.
απο την μερα που η αδερφη της βρηκε παμπλουτο γαλοεβραιο αρχισε αρκαδια πισινες και ταξιδακια.
καπιος την μυξσε στον κμανισμο και αυτην.τωρα φενετε ειδε την αξια μου που αρχισε να σπονσαρετε χαχαχ αλλα δεν τρεχω παφο.οταν επιστρεψει οδυσσο τα λεμε εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom