βαλκανιε οταν ταξιδευα μοσχα με γκομενες απο τα 20 μεχρι τα 28 οι περισοτεροι δεν ειχαν δει ακομα ρωσιδα εκτος απο κολαδικα,γιατι ελλαδα τα τελευτεα χρονια αρχισαν να ταξιδευουν.
στην μοσχα πολλες φωρες πηγα με γκομενα ενω στην ουκρανια ποτε.ουτε καλεσα ποτε καμια να ερθει κυπρο.
απλα ολοι αυτοι που υποστιριζεις οταν βρεθηκαν με αλλους απο εδω κανενας δεν ειχε γκομενα!
το φατε ματια ψαρια και φωτο δεν μου λενε τιποτα,ο διμητρακης εχει με δεκαδες απλα φωτο απο οδυσσο χαχαχαχαχαχαχα.ολοι μου δειχνουν φωτο αλλα οταν τους συναντω λαιβ κανεις δεν εχει αποδειξεις για αυτο
βαλκανιε αλλου τα κυρηγματα.πες μου για τσεχικη αγορα που δεν την ξερω.μιας και εισαι γυμνασμενος παιδαρας για δεν μας βαζεις εδω φωτο σου απο στρατο και να βαλω και εγω απλα για να κλησουμε στοματα.
μου θυμιζεις τον τυπο που παζαρε τα ποντικια στην γκομενα και του λεει θα με γαμησεις η να φερω καπειον να μας γαμησει και τους δυο χαχαχαχα.γιατι εισαι με την εντυπωση οτι δεν εχω γκομενες?για συμβουλες και τι παιζει εδω γραφω.επιδει βαζεις την ιδια κασετα βαλκανιε,εδω εχει που με ειδαν με γκομενες και οχι μονο μια!ουτε πληρωμενες.ο διμητρακης της ειδε και λαιβ και μιλησε και με αυτες
τοτε που ακομα δεν εγραφα εδω.ο ντερτυ ειδε και την θεια φαρμοκοπειο που εγραψα πιο πανω και τις διδιμες ειδε απο πολταβα.ο σλαβιανι παλι με ειδε οπως και ο σαλονικιος.
εσενα βαλκανιε ακομα δεν σε εχει δει ποτε κανενασ μην το ξεχνας και ολοι νομιζουν εισαι ο κμαν.
θα αρχισω να βγαζω και εγω φωτο με πουτανες οπως ο κμαν για να δειξω οτι ειμαι εξυπνος και αξιζω χαχαχαχ.βαλκανιε δεχεσε την προκληση μου?φωτο μονο απο στρατο αλλιος δεν σου απαντω ξανα στο θεμα εδω.επιδει δεν συμφωνω με καπειους εδω συμαινει ειμαι προβληματικος,χαζος και αμπαλος χαχαχαχα.
Δεν μπορείς να βάλεις φωτό με γκόμενες ούτε καν με πουτάνες.
Γενικά νομίζεις οτι είσαι πονηρός,ενώ τι κάνεις?Πας μιλάς με γκόμενες στα παγκάκια,παίζεις το πουλάκι σου και τρως και ξύλο.Ουσιαστικά δεν κάνεις τίποτα.Είναι λογικό.Γιατί μπλέκεις με τον ανταγωνισμό.
Το τι θα κάνεις είναι ήδη προδικασμένο με βάση τις προυποθέσεις.