Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βαλκανιε οταν ταξιδευα μοσχα με γκομενες απο τα 20 μεχρι τα 28 οι περισοτεροι δεν ειχαν δει ακομα ρωσιδα εκτος απο κολαδικα,γιατι ελλαδα τα τελευτεα χρονια αρχισαν να ταξιδευουν.
στην μοσχα πολλες φωρες πηγα με γκομενα ενω στην ουκρανια ποτε.ουτε καλεσα ποτε καμια να ερθει κυπρο.
απλα ολοι αυτοι που υποστιριζεις οταν βρεθηκαν με αλλους απο εδω κανενας δεν ειχε γκομενα!
το φατε ματια ψαρια και φωτο δεν μου λενε τιποτα,ο διμητρακης εχει με δεκαδες απλα φωτο απο οδυσσο χαχαχαχαχαχαχα.ολοι μου δειχνουν φωτο αλλα οταν τους συναντω λαιβ κανεις δεν εχει αποδειξεις για αυτο
βαλκανιε αλλου τα κυρηγματα.πες μου για τσεχικη αγορα που δεν την ξερω.μιας και εισαι γυμνασμενος παιδαρας για δεν μας βαζεις εδω φωτο σου απο στρατο και να βαλω και εγω απλα για να κλησουμε στοματα.
μου θυμιζεις τον τυπο που παζαρε τα ποντικια στην γκομενα και του λεει θα με γαμησεις η να φερω καπειον να μας γαμησει και τους δυο χαχαχαχα.γιατι εισαι με την εντυπωση οτι δεν εχω γκομενες?για συμβουλες και τι παιζει εδω γραφω.επιδει βαζεις την ιδια κασετα βαλκανιε,εδω εχει που με ειδαν με γκομενες και οχι μονο μια!ουτε πληρωμενες.ο διμητρακης της ειδε και λαιβ και μιλησε και με αυτες
τοτε που ακομα δεν εγραφα εδω.ο ντερτυ ειδε και την θεια φαρμοκοπειο που εγραψα πιο πανω και τις διδιμες ειδε απο πολταβα.ο σλαβιανι παλι με ειδε οπως και ο σαλονικιος.
εσενα βαλκανιε ακομα δεν σε εχει δει ποτε κανενασ μην το ξεχνας και ολοι νομιζουν εισαι ο κμαν.
θα αρχισω να βγαζω και εγω φωτο με πουτανες οπως ο κμαν για να δειξω οτι ειμαι εξυπνος και αξιζω χαχαχαχ.βαλκανιε δεχεσε την προκληση μου?φωτο μονο απο στρατο αλλιος δεν σου απαντω ξανα στο θεμα εδω.επιδει δεν συμφωνω με καπειους εδω συμαινει ειμαι προβληματικος,χαζος και αμπαλος χαχαχαχα.

Δεν μπορείς να βάλεις φωτό με γκόμενες ούτε καν με πουτάνες.
Γενικά νομίζεις οτι είσαι πονηρός,ενώ τι κάνεις?Πας μιλάς με γκόμενες στα παγκάκια,παίζεις το πουλάκι σου και τρως και ξύλο.Ουσιαστικά δεν κάνεις τίποτα.Είναι λογικό.Γιατί μπλέκεις με τον ανταγωνισμό.
Το τι θα κάνεις είναι ήδη προδικασμένο με βάση τις προυποθέσεις.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Δεν μπορείς να βάλεις φωτό με γκόμενες ούτε καν με πουτάνες.
Γενικά νομίζεις οτι είσαι πονηρός,ενώ τι κάνεις?Πας μιλάς με γκόμενες στα παγκάκια,παίζεις το πουλάκι σου και τρως και ξύλο.Ουσιαστικά δεν κάνεις τίποτα.Είναι λογικό.Γιατί μπλέκεις με τον ανταγωνισμό.
Το τι θα κάνεις είναι ήδη προδικασμένο με βάση τις προυποθέσεις.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν είναι προετοιμασμένοι να διαβάσουν τέτοια post.
Προτιμούν το χαϊδεμα, το αυτοπαραμύθιασμα και την επίρριψη ευθυνών σε τρίτους.
Και αυτό αφορά τα προσωπικά,εργασιακά,την πολιτική ζωή και τα πάντα όλα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν είναι προετοιμασμένοι να διαβάσουν τέτοια post.
Προτιμούν το χαϊδεμα, το αυτοπαραμύθιασμα και την επίρριψη ευθυνών σε τρίτους.
Και αυτό αφορά τα προσωπικά,εργασιακά,την πολιτική ζωή και τα πάντα όλα..

Αυτό είναι αλήθεια.Προτιμούν κάποιον να τους μαλακίζει και να τους χαιδεύει τον πουτσάκο για να νιώθουν καλά αντί να τους έχει στο μαστίγιο και τη βοιδόπουτσα να στρώσουν.Φταίει βέβαια και η εκκλησία κτλ για αυτό που δημιούργησε αυτή την πεποίθηση στο θαύμα.Δεν πειράζει που είσαι κοιλαράς,καράφλας,μεσήλικος,άφραγκος,με μηδέν προοπτικές,δικαιούσαι μια σούπερ μούνα να σε αγαπήσει,είσαι ερωτεύσιμος.
Μετά τα ρίχνουν σε όλους τους άλλους για την αποτυχία τους,φταίει ο καπιταλισμός,οι Εβραίοι,οι Γερμανοί,οι Αμερικανοί,τα ζώδια,οι πολιτικοί,οι γκόμενες,οι μουνόδουλοι,οι σπόνσορες,το ίντερνετ,η παγκοσμιοποίηση,οι διεθνείς συνομωσίες,η λέσχη Μπίλντενμπεργκ και οι 100 σοφοί κτλ κτλ για το οτι δε γαμάνε.
Οι Ελληνες εξωτερικού δεν έχουν ψευδαισθήσεις σε αυτό τον τομέα αφού βλέπουν τον ανταγωνισμό κατάματα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ωραία είναι παραλία Κατερίνης,αλλά όπως λες κι εσύ είναι να είσαι φάση πιτσιρικάς με τον κολλητό σου.Έχει πολλές Σλάβες 18+ που πάνε πρώτη φορά μόνες τους διακοπές,αλλά τώρα 30+ πώς να χωθείς εκεί πλέον;Αυτές οι ηλικίες πηγαίνουν νησιά αφού έχουν ανέβει οικονομικά.Χερσόνησο δεν έχω πάει και δεν ξέρω τί φάση παίζει.
Θα γαμήσουμε καλά φέτος απο τις πίστες :knockinb: :rockon:
Κομπλέ αλάνι σε έφτιαξα για φέτος!Έχει τριά χρώματα!!! :heavymetalbig:

Συνημμένα

• IMG_6487.JPG
    IMG_6487.JPG
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 34

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.137
Πόντοι
3.656
Οι κουμπάροι είναι φίλοι...Μήν τους δηλητηριάζεις εκεί στη κουζίνα του εστιατόριου γιατί και ο Χάρης τα παίρνει στο κρανίο και χώνεις και τον Μίδα σε δουλειά με τα πτώματα που στέλνουν Ελβετία και δεν έχει χρόνο να έρθει!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
η άνοιξη περιλαμβάνει τρεις μήνες
Είμαστε στο,μισό του δευτερου

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ναι ακριβως ετσι ειναι , οι Ελληνιδες προερχονται απο τον πλανητη Αφροδιτη , οι Ελληνες απο τον Κρονο.
Στην ιδια κοινωνια ειστε, στο ιδιο περιβαλλον αναπτυσσεστε , τα ιδια συμπλεγματα και ανασφαλειες απο τις οικογενειες σας κουβαλατε.
Στο ιδιο συναισθηματικο επιπεδο κινειστε.
Ειναι ακριβως οτι ειστε και εσεις. Ειναι "ετσι" επειδη ειστε "ετσι".
Καπως ετσι εξηγειται και το φαινομενο αν ερθει κοπελα απο το εξωτερικο και μεινει αρκετα χρονια στη χωρα , τις ιδιες συνηθειες , τροπο σκεψης και δρασης αποκτα.

Αυτό δεν ισχύει. Σε πληροφορώ υπάρχουν άπειροι Έλληνες στο λεγόμενο μέσο επίπεδο νορμαλ εμφάνιση,νορμαλ δουλειά, νορμάλ συμπεριφορά που το μόνο που ζητούν ειναι μια γυναίκα στο 6.5-7 maximum εμφανιση να παντρευτούν και δεν ΒΡΙΣΚΟΥΝ στην Ελλάδα!! Ασε τους πολυγαμικους που θέλουν πολλές. Μιλάω για αυτόυς που αναζητούν μία!! Δές στον περίγυρο σου πόσοι θα υπάρχουν!!
Σε πληροφορώ πως στις άλλες χώρες αυτο ειναι απλά αστείο - επιστημονική φαντασία!!! Άντρας 35 χρονων με δουλεια και νορμαλ εμφανιση να αναζητα νύφη και να μην βρισκει!! Και δεν μιλάω για Ανατολίκες αλλά και Δυτικές χώρες. Τελικά οι δυσμοιροι οι Έλληνες αναγκάζοντα να παντρεύονται τα μπάζα και τις χοντρές!!
Το γιατι συμβάινει αυτο είναι ολόκληρη ανάλυση. Με μια πρόταση όμως θα σου πω απλά γιατι η Ελλάδα ειναι η μόνη Δυτική Χώρα με Ανατολικη συμπεριφορα. Έχει υιοθετησει τα σκατα και απο τα δύο ρεύματα!! Παλέυουν να το παίξουν open minded υιοθετόντας τα Δυτικά πρότυπα (φεμινισμός κλπ) αλλά στην ουσία ειναι ενα συντηρητικό Ανατολικό έθνος. Οπότε το μίγμα ειναι θανατηφόρο και οδηγει στην αγαμία και την κατάθλιψη!!
Όταν θα κανεις δεσμό με πάνω απο 20 φύλες όπως έχω κάνει θα το αντιληφθείς ποσο αδικημένοι είμαστε.
Όπως είχε γράψει και ο Aegean σε αυτην την χωρα παλευεις πολύ για κατι που σε άλλη χωρα απλά θεωρείται δεδομένο!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αυτό δεν ισχύει. Σε πληροφορώ υπάρχουν άπειροι Έλληνες στο λεγόμενο μέσο επίπεδο νορμαλ εμφάνιση,νορμαλ δουλειά, νορμάλ συμπεριφορά που το μόνο που ζητούν ειναι μια γυναίκα στο 6.5-7 maximum εμφανιση να παντρευτούν και δεν ΒΡΙΣΚΟΥΝ στην Ελλάδα!! Ασε τους πολυγαμικους που θέλουν πολλές. Μιλάω για αυτόυς που αναζητούν μία!! Δές στον περίγυρο σου πόσοι θα υπάρχουν!!
Σε πληροφορώ πως στις άλλες χώρες αυτο ειναι απλά αστείο - επιστημονική φαντασία!!! Άντρας 35 χρονων με δουλεια και νορμαλ εμφανιση να αναζητα νύφη και να μην βρισκει!! Και δεν μιλάω για Ανατολίκες αλλά και Δυτικές χώρες. Τελικά οι δυσμοιροι οι Έλληνες αναγκάζοντα να παντρεύονται τα μπάζα και τις χοντρές!!
Το γιατι συμβάινει αυτο είναι ολόκληρη ανάλυση. Με μια πρόταση όμως θα σου πω απλά γιατι η Ελλάδα ειναι η μόνη Δυτική Χώρα με Ανατολικη συμπεριφορα. Έχει υιοθετησει τα σκατα και απο τα δύο ρεύματα!! Παλέυουν να το παίξουν open minded υιοθετόντας τα Δυτικά πρότυπα (φεμινισμός κλπ) αλλά στην ουσία ειναι ενα συντηρητικό Ανατολικό έθνος. Οπότε το μίγμα ειναι θανατηφόρο και οδηγει στην αγαμία και την κατάθλιψη!!
Όταν θα κανεις δεσμό με πάνω απο 20 φύλες όπως έχω κάνει θα το αντιληφθείς ποσο αδικημένοι είμαστε.
Όπως είχε γράψει και ο Aegean σε αυτην την χωρα παλευεις πολύ για κατι που σε άλλη χωρα απλά θεωρείται δεδομένο!!

Βασικά στη δύση, οι γκόμενες σε ηλικίες 27-32 είναι μάχιμες με δική τους δουλειά,διαμένουν μόνες σε διαμέρισμα,έχουν αμάξι,αποταμιεύσεις,πηγαίνουν γυμναστήριο και δε βρίσκουν άντρες όχι να παντρευτούν,αλλά ούτε να συζήσουν.
Οι λόγοι πολλοί,αλλα οφ τόπικ..

Περί Ελλάδας, τα έχουμε πει πολλάκις.
Τραγική η κατάσταση για τον αντρικό πληθυσμό..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βασικά στη δύση, οι γκόμενες σε ηλικίες 27-32 είναι μάχιμες με δική τους δουλειά,διαμένουν μόνες σε διαμέρισμα,έχουν αμάξι,αποταμιεύσεις,πηγαίνουν γυμναστήριο και δε βρίσκουν άντρες όχι να παντρευτούν,αλλά ούτε να συζήσουν.

Κι εδω πέρα πολλές 27-32 διαμένουν μόνες,έχουν αμάξι κι αποταμιεύσεις,αλλά με μια μικρή διαφορά:όλα είναι απ'τους γονείς.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

αλλο το ζητω και αλλο το επιδιωκω

χαιρετισμους απο μοσχα

σχετικα ευκολα ραντεβου απο tinder εδω

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Τη μεγαλύτερη σφαλιάρα την τρώνε οι ελληνίδες όταν βγαίνουν να ζήσουν εκτός Ελλάδας.
Λόγω προσωπικότητας κυρίως, τρώνε τρελό κλάσιμο και όσες δεν αλλάζουν τροπάρι καταλήγουν να γλείφουν πούτσες, είτε από Έλληνες πυρφόρους του εξωτερικού ή από τριτοκοσμικούς σκουρόχρωμους.

Αυτό ισχύει 100%, παθαίνουν σοκ. Μετά όμως πολλές προσαρμόζονται στο περιβάλλον και αποκτούν νορμαλ συμπεριφορά. Αυτό δείχνει ότι οι μουνόδουλοι και το γενικό περιβάλλον έχουν χαλάσει τις γκόμενες στην Ελλάδα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

Περί Ελλάδας, τα έχουμε πει πολλάκις.
Τραγική η κατάσταση για τον αντρικό πληθυσμό..
ουκρανια το αντιθετο.ακομα και οι μπαζωλες εχουν εστω και ενα γκομενο.οι νορμαλ,ομορφες πιασμενες απο μικρες και καλα σπονσαρισμενες η τακτοποιημενες.ακομα και οι συμβουλες που λενε καπιοι για επαρχια,υποστιριζω δεν εχει κουνουπι οπως λεει και ο δασκαλος.και της εκει νορμαλ και εμφανισημες της εψαξαν οι ιδιοι οι ουκρανοι και ειναι ολες τακτοποιημενες στο κιεβ και οδυσσο.
προχτες εγραφα για γνωστες γκομενες που ξερω οδυσσο τωρα που εχω τα φεισπουκ τους ειδα οτι καμια δεν ειναι απο οδυσσο.3 ηταν απο τσερβνοτσι μουναρες,αλλη τερνοπιλ,αλλες 3 απο μια μικρη κομοπολη 2 ωρες με το τρενο απο οδυσσο.οταν ηθελα να παω δνεπρο περσι ο δασκαλος ειπε αργησες 3-4 χρονια να πας.
ολες οι γκομενες απο ντονπας εφυγαν εκει και μεχρι τωρα ολες τακτοποιηθηκαν.
βαλκανιε ποτε δεν εψαξα για νυφη ουκρανια γιατι ημουν μικρο παιδι ακομα χαχαχαχαχ.
σε ολους λεω μακρια και οτι εδω και 15 χρονια λεω ειναι απιαστες εκτος απο την διαθεσιμοτητα που πια
λογο ηλικιας αυτες που πριν 7 χρονια με εβαζαν 20 τωρα με φωναζουν θειο αλλες στην ηλικια τους.
εκτος της τρελης που μου εγινε τοτε εμμονη δεν ασχοληθηκα ποτε σοβαρα γιατι κιεβο μονο μικρουλες γνωριζα τοσα χρονια γιδροπαρκ.αν ερθει καπειος οδυσσο θα διαπιστωσει την τερασια διαφωρα που λεω με το κιεβο.δεν μπορεις οδυσσο να πλισιασεις σε γκομενα και μηδεν διαθεσιμοτητα.
φτανει να περπατησεις στο κεντρο μερα και απογευμα να δεις οτι ειναι νεκρα παντου!
οτι παω εκει μαλακια μου αλλα εξηγησα τους λογους συνδεσης με την πολη.μου γαμησε τωρα και τα σχεδια η ουκρανιαν γιατι εχω συγκεκριμενες μερες αδεια απο αρχη της χρονιας.

Επισκέπτης
τωρα εχουν μαγκεψει με τους ξενους,εχουν κανει πλυση εγκεφαλου στις μικρες τοσο που τους λενε οι γκομενοι αν δεις ξενο θα τους τα φαμε συνεργασια.εγραψα πριν μηνες που περπατουσα στο δρομο τι ακουσα να λεει ενας βλακας ουκρανος.περπατουσε με 2 θειες και ελεγε πριν χρονια που κλαφτηκε σε κατι ξενους οτι εχασε την μητερα του και τον δρομο για το σπιτι.αυτοι τον ταισαν και πωτησαν και εδωσαν λεφτα για τον δρομο,γελουσε με τις 2 θειες!

ιδια αντιμετωπιση προς τους Ελληνες εχω δει Ελλαδα. γελανε μαζι μας, μας λενε ειμαστε ανικανοι να φτιαξουμε τη χωρα μας, μας εχουν για τον πουτσο τελικα. αλλα ο Ελληνας βλεπει μια θειτσα απο την Ουκρανια και σκεφτεται αυτη ειναι μια σοβαρη κυρια, ειναι αξιοπρεπης, δεν ειναι κανα ρεμαλι. μερικοι τις εμπιστευονται να τους κρατανε παιδια ή ηλικιωμενους ή σπιτια και πανε οι κακοποιησεις και οι διαρηξεις συννεφο.

Επισκέπτης
Κατεβαίνουν Παραλία Κατερίνης.Μια ώρα είναι από Θεσσαλονίκη.
Θυμάμαι στα 23 κατέβαινα με ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη Παραλία με 500 δραχμές,ξενυχτούσα όλη νύχτα Ομιλο και Cocus με Σέρβες και Πολωνές και μετά γύριζα Θεσσαλονίκη με το πρώτο πρωινό ΚΤΕΛ.Οπότε με 1000 δρχ(3 ευρώ) για μετακινήσεις και άλλες 1000 δρχ για είσοδο στα κλαμπ,ποτά κτλ έκανες γαμάτη ζωή.Αυτά βέβαια όταν είσαι πιτσιρικάς.
Αργότερα τα έκανα αυτά από Αθήνα.Επαιρνα το ΚΤΕΛ από Κηφισσό την Παρασκευή στις 15:00,έφτανα Κατερίνη 20:00,από εκεί ταξί και ήμουν Παραλία κατά τις 20:30.Εβρισκα δωμάτιο και μπούκαρα στα κλαμπ επί τόπου.Εμενα ΠΣ Παραλία και γύριζα Κυριακή Αθήνα.Ομιλο κοντραριζόμουνα με τα καμάκια από Θεσσαλονίκη που κατέβαιναν Παραλία τα ΣΚ να γαμήσουνε.Αν υπήρχε χοντρός ανταγωνισμός από Ελληνες και Σέρβους την έκανα για Κατερινόσκαλα ή Λεπτοκαρυά όπου έπαιζαν πολλές Τσέχες και Πολωνέζες και ο ανταγωνισμός ήταν μικρότερος.
Από τότε είχα προσέξει οτι οι Πολωνέζες ήταν ο ευκολότερος στόχος και οι μεγαλύτεροι καταπιώνες και ενώ κυνηγούσα Τσέχες,κατέληγα πάντα με Πολωνέζες.Μετά αυτές με καλούσαν Πολωνία στα χωριά τους που ήταν σκέτο γαμήσι,λουκάνικα και βότκα φάση πρωί μεσημέρι βράδυ δεν έκανες τίποτα άλλο,άντε άραζες και στην κεντρική πλατεία.

Το ίδιο σκηνικό με εξορμήσεις ΠΣΚ μπορείς να κάνεις από Αθήνα σε Κρήτη Χερσόνησσο που παίζουν πολλές Ρωσίδες.Καλύτερα μέρη για καμάκι από Χερσόνησσο και Παραλία δεν έχω δει στην Ελλάδα. Γενικά όμως είναι καλό να σκας με έναν ή δύο ακόμη κάμακες για να σπάτε τις παρέες από τις γκόμενες,αλλιώς οι γκόμενες σπάζονται αν η φίλη τους βρει πούτσο και αυτές μείνουν μπακούρια οπότε τις τραβάνε για να μην τις γαμήσεις.Αν και οι Πολωνέζες σε αυτό δε σε ενοχλούσανε,μάλλον οι φίλες ρίχνονταν και αυτές.
Τις πολωνεζες τις αγαπησες περισσοτερο απο ολες τις Σλαβες. Αυτο δειχνουν τα ποστ σου.

Για ιο και για καμπινγκ τι εχεις ακουσει;

Επισκέπτης
Ωραία είναι παραλία Κατερίνης,αλλά όπως λες κι εσύ είναι να είσαι φάση πιτσιρικάς με τον κολλητό σου.Έχει πολλές Σλάβες 18+ που πάνε πρώτη φορά μόνες τους διακοπές,αλλά τώρα 30+ πώς να χωθείς εκεί πλέον;Αυτές οι ηλικίες πηγαίνουν νησιά αφού έχουν ανέβει οικονομικά.Χερσόνησο δεν έχω πάει και δεν ξέρω τί φάση παίζει.
εχεις ενα προβλημα για καθε του (κμαν) λυση

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μπράβο βρε Λοβ που το θυμήθηκες--->

Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής----> Η Ουκρανίδα για τον Ουκρανό είναι σχετικά έυκολη
Η Ρωσίδα για το Ρώσο το ίδιο
Η Σουηδέζα τρελένεται για τον Σουηδό
Η Αγγλίδα για τον Άγγλο
Η Ιταλίδα για τον Ιταλό

και έτσι πάει έκτος οτι όλοι οι παραπάνω παίζουν παντού!

Η Ελλεηνίδα γουστάρει τον Αλβανό και τον Μαύρο μέχρι να βρει τον Πυρφόρο γαμπρό!!!

Τελικά τον Έλληνα ποιά τον Γουστάρει???

Γιατί εμείς πρέπει να κουραζόμαστε και να κάνουμε τα διπλάσια απ'οτι οι άλλοι Ευρωπαίοι και Ανατολικοί?
Και σκέψου πως το 12 υπήρχε λιγότερη εσωστρέφεια στην Ευρώπη σε σχέση με τώρα, ενώ στην Ελλάδα δεν υπήρχαν και τόσοι Λάθρο όσοι τώρα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εχεις ενα προβλημα για καθε του (κμαν) λυση

Μα δεν είναι δυνατόν.Του λέω ποια είναι τα φτηνά μέρη με γκόμενες,λέει εκεί πρέπει να πας νέος.Του λέω τα ακριβά μέρη,λέει εκεί πρέπει να έχεις λεφτά.Δηλαδή άμα δεν είσαι ούτε νέος ούτε έχεις λεφτά,τι περιμένεις?Να σου κάτσει μουνάρα?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μα δεν είναι δυνατόν.Του λέω ποια είναι τα φτηνά μέρη με γκόμενες,λέει εκεί πρέπει να πας νέος.Του λέω τα ακριβά μέρη,λέει εκεί πρέπει να έχεις λεφτά.Δηλαδή άμα δεν είσαι ούτε νέος ούτε έχεις λεφτά,τι περιμένεις?Να σου κάτσει μουνάρα?

Κατερίνη έχω πάει πολλές φορές.Αν κάποιος νομίζει ότι θα πάει εκεί και θα γνωρίσει μια όμορφη Σλάβα την ίδια μέρα,ε θα πάρει τ'αρχίδια του.Ας έχει αυτό στο μυαλό του πριν πάει,για να μην τον πάρει από κάτω όταν θα φεύγει αγάμητος. 

Το ίδιο λέω και σε όσους πάνε εξωτερικό,γιατί ακουν κάποιους από εσας να λένε 'εκεί θα γαμήσεις σίγουρα,εκεί θα κάνεις οns,στο τάδε κλαμπ σε περιμένουν με ανοικτά πόδια' κλπ.Και πάει μετά ο φουκαράς και κλαίει τα λεφτά που ξόδεψε,σου λέει δεν τα δινα σε κανα call girl.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κατερίνη έχω πάει πολλές φορές.Αν κάποιος νομίζει ότι θα πάει εκεί και θα γνωρίσει μια όμορφη Σλάβα την ίδια μέρα,ε θα πάρει τ'αρχίδια του.Ας έχει αυτό στο μυαλό του πριν πάει,για να μην τον πάρει από κάτω όταν θα φεύγει αγάμητος.  

Το ίδιο λέω και σε όσους πάνε εξωτερικό,γιατί ακουν κάποιους από εσας να λένε 'εκεί θα γαμήσεις σίγουρα,εκεί θα κάνεις οns,στο τάδε κλαμπ σε περιμένουν με ανοικτά πόδια' κλπ.Και πάει μετά ο φουκαράς και κλαίει τα λεφτά που ξόδεψε,σου λέει δεν τα δινα σε κανα call girl.

Μα αυτό λέμε.Οτι αυτά που φαίνονται εύκολα είναι στην πραγματικότητα τα πιο δύσκολα γιατί μπορούν να τα κάνουν όλοι.Καλά είναι Παραλία αλλά
1.πλακώνουν όλα τα καμάκια της Θεσσαλονίκης το ΠΣΚ να γαμήσουνε
2.Είναι γεμάτο Σέρβους που έρχονται να γαμήσουνε στις διακοπές
3.Εχει 80% Σέρβες που είναι οι πιο δύσκολες Σλάβες και
4.Εχει πολύ μικρές ηλικίες από Πολωνέζες,Τσέχες που το καθιστούν σχεδόν απαγορευτικό.
5.Το value σου θεωρείται από τις γκόμενες χαμηλό όταν πας εκεί
Ολα τα παραπάνω έχουν σχέση με το νο. 1 ελκυστικό παράγοντα του μέρους δηλαδή τη φτήνια και την εύκολη προσέγγιση.Το ίδιο ισχύει και με Sunny Beach.
Αν όμως έχεις περισσότερα λεφτά ώστε να πας νησί π.χ. Κρήτη,Μύκονο οι πιθανότητές σου αυξάνονται.Αυξάνονται ακόμα περισσότερο αν έχεις ακόμα περισσότερα λεφτά για να ταξιδέψεις Πολωνία,Ουκρανία επαρχία,και εκτινάσσονται αν διαθέτεις ακόμα περισσότερα ή γκαφρά για Κίεβο ή διπλάσια για Μόσχα.
Συνεπώς όσο πιο προσοντούχος είσαι σε οικονομικά μεγέθη αυξάνεις αναλογικά και τις πιθανότητές σου να γαμήσεις.
Αλλιώς πρέπει να παλέψεις σκληρά σε δύσκολα τερραίν με δυνατό ανταγωνισμό για μέτρια stakes.Βέβαια και η εμπειρία που αποκτάς από αυτές τις μάχες είναι πολύ χρήσιμη ακόμα και όταν αργότερα σπρώχνεις κασέρι.
Ετσι πάει αυτό.No pain,no gain.Αλλιώς θα γαμούσαν όλοι μουνάρες,δε θα γίνονταν Mgtow,full time αυνάνες ή μπορδελιάρηδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom