Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Και που στη Γερμανία, μόνο νεοφερμένες Σλάβες θα μπορούσαν να τους τις ικανοποιήσουν, αλλά ως ανένταχτος κοινωνικά δεν μπορεί να τις γνωρίσει.

Ρε ψηλέ για πουτάνες μιλάμε.
Τι ανένταχτος;
Όποιοι πάνε με πουτάνες αποκλειστικά, ανένταχτοι είναι.
Μπαίνεις σε ένα απο τα δεκάδες site, διαλέγεις πουτάνα πολυτελείας, σηκώνεις το τηλέφωνο και αυτό είναι όλο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μπορεί πράγματι να έχει γαμήσει πολλά αρπακτικά. Δεν ξέρω !! Καλή διαθέση το πιστεύω !!

Το κατά πόσο στα αρχίδια σου είναι αν ξινίζει η όχι η γυναίκα που έχεις και χρυσοπληρώνεις δίπλα σου θα μου επιτρέψεις να έχω αμφιβολίες !! Ας πούμε ότι είναι προσωπικό. Εμένα δεν είναι στα αρχίδια μου ας πούμε !!!

Για όλους τους υπόλοιπους να έχεις αμφιβολίες, για τον συγκεκριμένο όχι.

Ο kman είναι βαθύτατα μισογύνης,εγωιστής,αντικοινωνικός,έχει πείσει τον εαυτό του για την εκμεταλλευτική φύση των γυναικών,κ.λ.π.

Πιστεύει δε ότι αντρισμός=λεφτά, για αυτό και πηγαίνει στα Σλαβικά μουνολίβαδα για να αυτοεπιβεβαιωθεί με όσες εναπομείνασες καημένες δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
Με δυτικές γυναίκες δεν έχει καμία τύχη και το ξέρει.

Έχει πλάσει το σύμπαν του με τους δικούς του κανόνες, πάντα κατά το δοκούν.

Οπότε το καταθλιπτικό βλέμμα της αξιολύπητης τύπισσας στη φωτό με το σώβρακο, η γνώμη μου ή η δική σου, δεν τον απασχολούν.

Το πιο παράδοξο με τον kman είναι πως έχει απίστευτη έπαρση, γεγονός όμως που τον οδηγεί να μιλάει σε άγνωστες γυναίκες εμφανισιακά δέκα κλάσεις
ανώτερές του, ενώ η πλειοψηφία των αντρών θα κώλωνε.
Δηλαδή έχει μια στρεβλή αντίληψη της πραγματικότητας που όμως κάποιες φορές τον ευνοεί σε συγκεκριμένους τομείς.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ρε ψηλέ για πουτάνες μιλάμε.
Τι ανένταχτος;
Όποιοι πάνε με πουτάνες αποκλειστικά, ανένταχτοι είναι.
Μπαίνεις σε ένα απο τα δεκάδες site, διαλέγεις πουτάνα πολυτελείας, σηκώνεις το τηλέφωνο και αυτό είναι όλο.

Eγω μιλάω για νεοφερμένες στη Γερμανία Σλάβες που με λίγο λαδάκι θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την κατάστασή τους και να μην τρέχει στου διαόλου τον πούτσο, για τα ΙΔΙΑ ακριβώς μουνιά.

Ανένταχτος κοινωνικά...Γράψε λάθος..
Ακοινώνητος ήθελα να γράψω.
Πιστεύω ότι τον kman πέρα από την δουλειά του, δεν τον ξέρει κανείς στην πόλη που μένει.
Ούτε οι γείτονες του.

Ο kman δεν ψάχνει πουτανες πολυτελείας, άλλα πράγματα ψάχνει..

Άνετα βγαίνει για kman πτυχιακή έως και διδακτορική διατριβή..

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Για όλους τους υπόλοιπους να έχεις αμφιβολίες, για τον συγκεκριμένο όχι.

Ο kman είναι βαθύτατα μισογύνης,εγωιστής,αντικοινωνικός,έχει πείσει τον εαυτό του για την εκμεταλλευτική φύση των γυναικών,κ.λ.π.

Πιστεύει δε ότι αντρισμός=λεφτά, για αυτό και πηγαίνει στα Σλαβικά μουνολίβαδα για να αυτοεπιβεβαιωθεί με όσες εναπομείνασες καημένες δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
Με δυτικές γυναίκες δεν έχει καμία τύχη και το ξέρει.

Έχει πλάσει το σύμπαν του με τους δικούς του κανόνες, πάντα κατά το δοκούν.

Οπότε το καταθλιπτικό βλέμμα της αξιολύπητης τύπισσας στη φωτό με το σώβρακο, η γνώμη μου ή η δική σου, δεν τον απασχολούν.

Το πιο παράδοξο με τον kman είναι πως έχει απίστευτη έπαρση, γεγονός όμως που τον οδηγεί να μιλάει σε άγνωστες γυναίκες εμφανισιακά δέκα κλάσεις
ανώτερές του, ενώ η πλειοψηφία των αντρών θα κώλωνε.
Δηλαδή έχει μια στρεβλή αντίληψη της πραγματικότητας που όμως κάποιες φορές τον ευνοεί σε συγκεκριμένους τομείς.
Βαλκανιε στην νομικη εισαι ανθρωπε μου?
Οπως ειπα του κμαν να γραψει μυθιστορηματα να κονομησει πολυ αγρια πρεπει και εσυ να το κοιταξεις για συνηγορος σε εγκληματα θα βγαλεις πολυ χρημα με την υπερασπιση και τον τροπο που την κανεις για εγκλημα θα τον βγαζουν εξω σε 6 μηνες με τα λεγομενα σου...Για κοιτα το.Αν θες να γυρισεις στην Ελλαδα για κοιτα το και για προεδρος στον συνηγορο του πολιτη καλη δουλεια...

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Βαλκανιε στην νομικη εισαι ανθρωπε μου?
Οπως ειπα του κμαν να γραψει μυθιστορηματα να κονομησει πολυ αγρια πρεπει και εσυ να το κοιταξεις για συνηγορος σε εγκληματα θα βγαλεις πολυ χρημα με την υπερασπιση και τον τροπο που την κανεις για εγκλημα θα τον βγαζουν εξω σε 6 μηνες με τα λεγομενα σου...Για κοιτα το.Αν θες να γυρισεις στην Ελλαδα για κοιτα το και για προεδρος στον συνηγορο του πολιτη καλη δουλεια...

drag ο Kman ειναι εντελως ατομο με ειδικες αναγκες.

Εχει γραψει ωστοσο 10-20 ποστ στα οποια του βγαζεις το καπελο. Και πραγματικα σκεφτεσαι ποσο αρρωστη ειναι η κοινωνια μας τη στιγμη που ανθρωποι οι οποιοι εχουν πληρη επιγνωση της πραγματικοτητας και εχουν εξηγησει τα παντα μεσα του, επιλεγουν και συμπεριφερονται-αλληλεπιδρουν με τετοιο τροπο.

Ολες οι παθογενειες της φιγουρας Kman, η οποια παραπεμπει σε μοντερνο καραγκιοζη, ανηκουν σε κατι μεταξυ νεοελληνικης πραγματικοτητας προ και μετα την κριση

Θα περιμενα απο εναν αμορφωτο βλαχο απο το χωριο να πουλησει ενα χωραφι που πηρε αξια, να εισπραξει 5 δεκαρες και να περιφερει το νεο του αμαξι του η καμια γκομενα σαν τσιρκο απο εδω κ απο εκει.
Αλλα απο ενα ατομο οπως ο Kman o oποιος εχει κατανοησει τα προβληματα, και να συμπεριφερεται ακριβως το ιδιο, βλεπεις τελικα οτι η νοοτροπια looser-υποτακτικου και κατωτερου, εχει ποτισει βαθια τις φλεβες του νεοΕλληνα...

Συμφωνω με την αναλυση του Βαλκανιου η οποια ειναι πιο στοχευμενη και τεχνικη!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Εγω εδω Ελλαδα ΔΕΝ γαμαω κανονικες γκομενες. μιλαμε απο 7 κ πανω σε εμφανιση.  Ουτε το πολυψαχνω αλλα επισης δεν ερχεται οπως ερεχεται με το που περναω τα συνορα.

Εξω, οχι απλα γαμαω κανονικες κανονικοτατες. Αλλα και μουνες ειναι, κ δουλευουν κανονικα κλπ κλπ,, με ολο το πακετο δραματα, ζηλειες κλπ... Εχουν κλεισει για διακοπες ηδη 3 χωρις καν να εχουμε κατι. Ετσι απλα για να βρεθουμε.  Χωρις να εχω στειλει ουτε 1 ευρω.

Ελλαδα ειναι η χωρα των στρεβλωσεων...

Ο τυπος παραπανω εβαλε εναν μετριο μπακουρα π προσπαθει να περασει ενα μηνυμα μεσω ενος ισως φτιαχτου βιντεο.

Οτι Ελλαδα, ο μετριος, ο θρασυς , με το τιποτα,  ΓΑΜΑΕΙ !!!!!!! Και ΝΑΙ ισχυει!

Τι πρεπει να εχω κονε ? Αντε κ γαμησου (οχι εσυ dragcrx) που θα πρεπει να με εγκρινει ο καθε μαλακας κ η καθε μαλακω. Τι ειναι οι σχεσεις? Συντεχνια ? Κλειστο επαγγελμα π πρεπει να εχουμε βυσμα-κονε-μπαρμπα στην Κορωνη ?

"Καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα δευτερος στην πολη " , ελεγε ο σοφος λαος που διαλεξε Τσιπρα για σωτηρα!!! Αντε και γαμησου μαλακα λαέ

Μου λεει η αλλη απο Μινσκ εβαλε τιντερ γκολντ Ελλαδα κ ειχε 3000 likes σε μερικες ωρες... της εστελναν μηνυματα οτι "ελα να σε γλειψω"

Φίλε,επειδή σε έχω ξαναδιαβάσει,δίδαξε λίγο μπαλίτσα σε τύπους σαν τον Sad Man και τον emperor13.
Δεν στο λέω ειρωνικά.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
...Γράψε λάθος..
Ακοινώνητος ήθελα να γράψω.
Πιστεύω ότι τον kman πέρα από την δουλειά του, δεν τον ξέρει κανείς στην πόλη που μένει.
Ούτε οι γείτονες του.

Ο kman δεν ψάχνει πουτανες πολυτελείας, άλλα πράγματα ψάχνει..
Μα το ίδιο λέμε.
Για να πας με πουτανα δεν χρειάζεται να είσαι κοινωνικός.
Το αντίθετο μάλιστα. Αυτοί που πάνε αποκλειστικά ή πολύ συχνά με πουτανες είναι οι ακοινωνητοι.
Αν είσαι κοινωνικός όλο και κάτι θα φας εκτός πληρωμένου.
Το τι νομίζει ότι ψάχνει ο κμάν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι γαμεί μόνο πουτανες και μάλιστα ακριβά.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Θα ποστάρεις καμιά δική σου φωτό από γκόμενα που γάμησες να συγκρίνουμε?
Κοίτα τι φωτό έχει ποστάρει ο Σινοχάρας και αν συγκρίνονται με τις δικές μου.
επειδη εισαι κοπανος αυτη ειναι η πρωτη που λες μπαζο και 5αρι
η δευτερη ειναη 4η

Συνημμένα

• IMG_0034.jpg
    IMG_0034.jpg
    113,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • P2230597.JPG
    P2230597.JPG
    169 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
γιατι παντα θες μετρο συγκρισης
και ναι εχω παρει μερικα 6αρια αλλα τα πηρα για να συμπληρωσω την 3αδα η την 4αδα

Συνημμένα

• P1100756.JPG
    P1100756.JPG
    104,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 1324.jpg
    1324.jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 34

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Βρε Καυμαν, μη νομιζεις οτι αν δεν ποσταρει καποιος γκομενες προκειται περι αδυναμιας. Πολλοι δεν θελουν να ποσταρουν....
Δες εδω ενα 10 με τονο  διμετρο που πηδουσα 6-7 χρονια πριν στην επαρχια με συνολικα εξοδα ενα 500αρικο (γριβνες) την μερα... Ητανε αναγκη να τις δινω 500 δολλαρια; Δεν καταλαβαινω το γιατι..
Τωρα που 30νταρησε θαναι (υποθετω) στο Κιεβο και θα ζηταει  500 ευρω την ωρα....και προφανως υπαρχουνε κοροίδα που τα σκανε...
Μη τρελλαθουμε κιολας....
Δέκα με τόνο είναι αυτό.Αμα κατέβαινε Αθήνα στα στούντιο θα μάζευε όλο το χαρτί.
Πράγα δεν το συζητάω,θα είχε αγοράσει την πόλη.
Τρελλά μουνιά ποστάρετε και σε τιμή ευκαιρίας.
Που τότε 500 γκρίβνυα ήτανε 100 ευρώ αφού το νόμισμα υποτιμήθηκε μετά το πόλεμο.Που παραπάνω πλήρωσες δηλαδή για αυτή τη γκόμενα.
Αλλά δεν τα λέτε όλα.Απλά δεν είναι εδώ σανοφάγοι,δημιουργούμε δυσάρεστο περιβάλλον.
Εγώ εδώ βάζω τα στάνταρτς όπως θέλω εγώ και το πλαίσιο όπως θέλω εγώ.
Το ξέρω οτι ήτανε 1 προς 10,1 προς 12 κτλ.Πιο πριν ήταν 1 προς 6.Δεν έχει σημασία γιατί δεν είναι σίγουρο αν η γκόμενα ήτανε 5 χρόνια πριν ή 10 χρόνια πριν.
Αλλά εσύ το έβαλες για να δείξεις οτι με τη σημερινή αναλογία ευρώ γκρίβνυα 1:30,με 500 γκρίβνυα ήταν τότε πάμφθηνα.Δε λες ήτανε 1 προς 10 τότε,πριν ήτανε 1 προς 6 κτλ.
Αλλά ούτε αυτό έχει σημασία αφού η γκόμενα δεν πιάνει τα λεφτά που λες.
Αυτήν εδώ στο Λβωφ τη γάμησα το 2013 3 μέρες με δώρο 300 ευρώ για σκουλαρίκια.

Επειδή ξόδεψα 300 ευρώ για 3 μέρες σημαίνει οτι μου κόστισε 100 ευρώ τη μέρα?Πάτε καλά?
Και τι σχέση έχει αυτό με το Κίεβο?

Αυτή που πόσταρες πιθανότατα είναι αυτή εδώ η επαγγελματίας που γάμησα με 100 ευρώ το 2016.Σχεδόν σίγουρα δηλαδή γιατί θυμάμαι τις φωτό που είχε στο σάιτ.

Γιατι δεν παραδεχεσαι οτι εχεις καψει φλαντζα; Γιατι δεν παραδεχεσαι το πρωτο βαθμο συγγενειας σου με τον αντιπροεδρο του Εδεσσαϊκου;
Δεν βλεπεις οτι ποσταρεις μπουρδες;

Γραφω, οτι εγινε πριν 6-7 χρονια, και μου λες οτι τοτε η γριβνα ειχε 5 αρα ητανε 100 ευρω. Σου λεω οτι τοτε η Γριβνα ειχε 10 και κατι, και μου λες οχι πριν 5 χρονια, αλλα 10, σαμπως και σε ειχα διπλα τοτε και ξερεις ημερομηνια...
10 χρονια  το θες; 10 λοιπον.... Μαθε λοιπον οτι και το 2009 (10 χρονια πριν) η γριβνα ειχε καπου τοσο.. 10,5 με 11 ανα Ευρω....
Τις επαγγελματικες φωτος βεβαιως δεν τις τραβηξα εγω, αλλα μου τις εστειλε η ιδια οτι και καλα ειναι μοντελο, και μετα τις εβαλα στην αναζητηση στο γκουγλη και την βρηκα οτι χρεωνει 300 δολλαρια την ωρα...
Τις φωτος αυτες εβαλα μαζι με αυτη που την ειχα στα 4 στον καναπε, 18αρακι, τρυφερουδι, για να σου δειξω οτι δεν υπαρχει λογος να πληρωσει καποιος ακριβα για να πηδηση ποιοτικο μουνι.  Φυσικα δεν εχει καμια σχεση με αυτη που εβαλες εσυ.
Ολο το κεντρικο νοημα με την παρτι σου ειναι αυτο που ειπε καποιος εδω μεσα... "και στο FKK  να πας που η τιμη ειναι 70 ευρω, εσυ θα σκοπρας 300αρια για να λες οτι εισαι καποιος"
Με το μυαλο που κουβαλας, απορω πως υπαρχει εγοδοτης που σε πληρωνει... Μη μου λες ομως παπαριες περι pay roll  γιατι σου φτιαχνω εγω pay roll  και με σφραγιδες μαλιστα που θα τριβεις τα ματια σου....

.....
Γενικά γιατί συγκρίνετε επαρχία με Κίεβο αυτό με ξεπερνά.Επαρχία δεν μπορείς να γαμάς 6 γκόμενες τη μέρα όπως Κίεβο,χάνεις χρόνο.Απλά ασχολείσαι με μια δυο γκόμενες,δεν έχεις δυνατότητες.Επαρχία είναι για άτομα on budget.
Τι νομίζεις?Εδώ είναι ναρκοπέδιο.Σας έχω που λέει και ο Πολάκης.

Οπως προειπε καποιος αλλος.... Στην ηλικια σου και με την φυσικη κατασταση που εχεις 6 γκομενες μονημερις δεν γαμας...Εστω και αν παρεις τα βιαγκρα με την κουταλα της σουπας....
Προσεχε λοιπον αντι να μας εχεις (που δεν μας εχεις) μη σ' εχει απο πανω κανεις παπάς και συ βλεπεις τα ραδικια αναποδα....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Γιατι δεν παραδεχεσαι οτι εχεις καψει φλαντζα; Γιατι δεν παραδεχεσαι το πρωτο βαθμο συγγενειας σου με τον αντιπροεδρο του Εδεσσαϊκου;

Γραφω, οτι εγινε πριν 6-7 χρονια, και μου λες οτι τοτε η γριβνα ειχε 5 αρα ητανε 100 ευρω. Σου λεω οτι τοτε η Γριβνα ειχε 10 και κατι, και μου λες οχι πριν 5 χρονια, αλλα 10, σαμπως και σε ειχα διπλα τοτε και ξερεις ημερομηνια...
10 χρονια  το θες; 10 λοιπον.... Μαθε λοιπον οτι και το 2009 (10 χρονια πριν) η γριβνα ειχε καπου τοσο.. 10,5 με 11 ανα Ευρω....
Τις επαγγελματικες φωτος βεβαιως δεν τις τραβηξα εγω, αλλα μου τις εστειλε η ιδια οτι και καλα ειναι μοντελο, και μετα τις εβαλα στην αναζητηση στο γκουγλη και την βρηκα οτι χρεωνει 300 δολλαρια την ωρα...
Τις φωτος αυτες εβαλα μαζι με αυτη που την ειχα στα 4 στον καναπε, 18αρακι, τρυφερουδι, για να σου δειξω οτι δεν υπαρχει λογος να πληρωσει καποιος ακριβα για να πηδηση ποιοτικο μουνι.  Φυσικα δεν εχει καμια σχεση με αυτη που εβαλες εσυ.
Ολο το κεντρικο νοημα με την παρτι σου ειναι αυτο που ειπε καποιος εδω μεσα... "και στο FKK  να πας που η τιμη ειναι 70 ευρω, εσυ θα σκοπρας 300αρια για να λες οτι εισαι καποιος"
Με το μυαλο που κουβαλας, απορω πως υπαρχει εγοδοτης που σε πληρωνει... Μη μου λες ομως παπαριες περι pay roll  γιατι σου φτιαχνω εγω pay roll  και με σφραγιδες μαλιστα που θα τριβεις τα ματια σου....

Οπως προειπε καποιος αλλος.... Στην ηλικια σου και με την φυσικη κατασταση που εχεις 6 γκομενες μονημερις δεν γαμας...Εστω και αν παρεις τα βιαγκρα με την κουταλα της σουπας....
Προσεχε λοιπον αντι να μας εχεις (που δεν μας εχεις) μη σ' εχει απο πανω κανεις παπάς και συ βλεπεις τα ραδικια αναποδα....
πρεπει να του λεμε ναι οτι γαμει τις καλυτερες
τα ξυλαγγουρα μονο και μονο επειδη εχει κομπλεξ και τις θελει ψηλες

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αυτή που πόσταρες πιθανότατα είναι αυτή εδώ η επαγγελματίας που γάμησα με 100 ευρώ το 2016.Σχεδόν σίγουρα δηλαδή γιατί θυμάμαι τις φωτό που είχε στο σάιτ.

cNKXJK.jpg

Δια δες το αρχειο σου...  :2funny:  Κωλοτρυπιδα/μουνοχειλα σου θυμηζει κατι;

Συνημμένα

• Ruvi7.jpg
    Ruvi7.jpg
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Ruvi8.jpg
    Ruvi8.jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 40

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Η φωτό του Λευτέρη είναι από το μάμπα 2013 κι η δικιά μου live 2016.Βέβαια είναι δύσκολο να ψάξω τώρα στα μηνύματα που έστελνα πριν 3 χρόνια να βρω αν έχουν παραμείνει οι κυριλέ φωτό που είχε.
Εδώ φωτό από το Μάφια.

b61oEW.jpg

Π.χ. έχω γνωρίσει μια γκόμενα 20 ετών 178 που έχει νεογέννητο στο Κριβόι Ρογκ.Αυτήν άμα πάω μπορώ να τη γαμήσω με δώρο 200 ευρώ για όλη τη βδομάδα.Σημαίνει οτι ξοδεύω 30 ευρώ τη μέρα?
Γενικά έχουν χαζό τρόπο υπολογισμού.
Το γεγονός οτι θα χάσω άπειρες ευκαιρίες με άλλες γκόμενες όντας στο Κριβόι Ρογκ δεν παίζει ρόλο?Δεν είναι ζημιά που πρέπει να υπολογιστεί?
Δεν μπορείς να μιλάς για 30 ευρώ ημερησίως δεν ισχύει αφού η ζημιά λόγω απώλειας χρόνου είναι πολλαπλάσια.
Άλλαξε τον βαθμό στα γυαλιά σου

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Άγνωστο γιατί ενω κάποια post του είναι χειρουργικής ακρίβειας, επιμένει να επαναλαμβάνει υπερβολές που του μειώνουν την αξιοπιστία.

Σας έγραψα και δεν το σχολίασε ο kman αποφάσισε να ξεχαστεί το θέμα. Και το ξαναλέω για του υποστηρικτές του ή αυτούς που τον πιστεύουν.
Ο kman μπαίνει εδω και σας ΔΟΥΛΕΥΕΙ όλους με αυτές που πηγαίνει δεν δίνει τίποτα παραπάνω απο την κανονική τιμή. Π.χ. Παίρνει μια πουτάνα στο caribbean με 150$ και σας λέει έδωσα 2000 ευρω γαι σποσνορινγκ κλπ.
Αυτό έχει και τα καλά του και τα κακά του. Το καλό ειναι πως δεν είναι ασφαλώς χαζός το αντίθετο είναι έξυπνος και παίζει με τις τιμές της αγοράς το κακό ειναι πως υπάρχουν κάποιοι που τα πιστευουν και διαστρεβλώνεται η αλήθεια. Αυτά ξαναγράφω τα ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ πολλάκις σε άτομα απο εδω αλλά ασφαλώς δεν μπορούμε να εκθέσουμε ονόματα.
Απλά επειδή kman δίνει σωστές πληροφορίες μέσα στην τρέλα του βοηθάει πολύ στο φόρουμ αρκεί κάποιος να μπρεί να ξεχωρίσει την αλήθεια απο την υπερβολή!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

10 χρονια  το θες; 10 λοιπον.... Μαθε λοιπον οτι και το 2009 (10 χρονια πριν) η γριβνα ειχε καπου τοσο.. 10,5 με 11 ανα Ευρω....
Τις φωτος αυτες εβαλα μαζι με αυτη που την ειχα στα 4 στον καναπε, 18αρακι, τρυφερουδι, για να σου δειξω οτι δεν υπαρχει λογος να πληρωσει καποιος ακριβα για να πηδηση ποιοτικο μουνι.  Φυσικα δεν εχει καμια σχεση με αυτη που εβαλες εσυ.
Ολο το κεντρικο νοημα με την παρτι σου ειναι αυτο που ειπε καποιος εδω μεσα... "και στο FKK  να πας που η τιμη ειναι 70 ευρω, εσυ θα σκοπρας 300αρια για να λες οτι εισαι καποιος"
Με το μυαλο που κουβαλας, απορω πως υπαρχει εγοδοτης που σε πληρωνει... Μη μου λες ομως παπαριες περι pay roll  γιατι σου φτιαχνω εγω pay roll  και με σφραγιδες μαλιστα που θα τριβεις τα ματια σου....

Πρήζεις τα αρχιδια του αλλου.Πρώτα λες οτι έδωσες 500 γκριβνυα χωρίς να λες τιμη σε ευρω.Ετσι ο αλλος νομίζει οτι έδωσες μόνο 15 ευρω με τη σημερινή ισοτιμία 30 προς ένα.
Μετά λες έδωσα με 10 προς 1 ισοτιμία δηλαδή 50 ευρώ ουσιαστικά αλλά εσύ λες οτι το γκρβνα ήταν 6 προς 1 ενώ ήταν 10 προς 1.Σου λεω ήταν προ δεκαετίας  6 προς 1 αφού πήγαινα τοτε και εσύ πιάνεις το 2009 που κατερρευσε η οικονομία και έπεσε το νόμισμα.

Κοιτα ομως ποσο ήταν το 2008.

6 προς 1 το ευρώ 5 προς 1 το δολλαριο.
Τσίμπα ένα αρχιδι αφού παριστανετε τους αντικειμενικους και θέλετε αντικειμενικά στοιχεία.
Τέτοιοι είστε Τσιπρες,πονηρομαλάκες νομίζετε οτι ο αλλος δεν πρόσεξε τη χρονολογία 2009,δεν ήξερε οτι τότε κατερρευσε το νόμισμα.
Αφού εγώ είχα πάει τότε Κίεβο  μετα την πρώτη υποτίμηση και προ του πολέμου,πώς δεν ξέρω.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Σας έγραψα και δεν το σχολίασε ο kman αποφάσισε να ξεχαστεί το θέμα. Και το ξαναλέω για του υποστηρικτές του ή αυτούς που τον πιστεύουν.
Ο kman μπαίνει εδω και σας ΔΟΥΛΕΥΕΙ όλους με αυτές που πηγαίνει δεν δίνει τίποτα παραπάνω απο την κανονική τιμή. Π.χ. Παίρνει μια πουτάνα στο caribbean με 150$ και σας λέει έδωσα 2000 ευρω γαι σποσνορινγκ κλπ.
Αυτό έχει και τα καλά του και τα κακά του. Το καλό ειναι πως δεν είναι ασφαλώς χαζός το αντίθετο είναι έξυπνος και παίζει με τις τιμές της αγοράς το κακό ειναι πως υπάρχουν κάποιοι που τα πιστευουν και διαστρεβλώνεται η αλήθεια. Αυτά ξαναγράφω τα ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ πολλάκις σε άτομα απο εδω αλλά ασφαλώς δεν μπορούμε να εκθέσουμε ονόματα.
Απλά επειδή kman δίνει σωστές πληροφορίες μέσα στην τρέλα του βοηθάει πολύ στο φόρουμ αρκεί κάποιος να μπρεί να ξεχωρίσει την αλήθεια απο την υπερβολή!!

DR LOVE τώρα εσύ απομόνωσες την τελευταία πρότασή μου στο παρακάτω post

Ο kman με αυτά που κάνει εξυπηρετεί και ανάγκες που στην πλειοψηφία των πορνοτουριστών είναι αδιάφορες.
Και που στη Γερμανία, μόνο νεοφερμένες Σλάβες θα μπορούσαν να τους τις ικανοποιήσουν, αλλά ως ανένταχτος κοινωνικά δεν μπορεί να τις γνωρίσει.

Οπότε ο kman ορθώς πάει Κίεβο, γιατί πλέον μόνο εκεί υπάρχει(ακόμη) αυτό που τον φτιάχνει, το οποίο διατίθεται  με κόστος εντός του budget του,κόστος που φυσικά είναι μικρότερο από όσο αναφέρει, όπως λιγότερες είναι και οι πούτσες ανά νανοσεκόντ που ρίχνει..

Άγνωστο γιατί ενω κάποια post του είναι χειρουργικής ακρίβειας, επιμένει να επαναλαμβάνει υπερβολές που του μειώνουν την αξιοπιστία.

για να μου επισημάνεις ακριβώς ότι γράφω στην ακριβώς προηγούμενη πρόταση; :S

Πράγματα που γράφω εδώ και καιρό δηλαδή...

Απλά πες μου εσύ τι στον πουτσο προσφέρει στο forum ποστάρωντας πάκους με λεφτά.
Γιατί μέχρι τώρα το κοντέρ έγραψε ότι έδωσε 100ευρώ στη μία,άντε να δώσει και από 150 στις άλλες δύο..400 σύνολο.
Ποιος ο λόγος για 2.800 και κάρτες και πούτσες μπλε.

Πουτάνες είναι οι κοπελες,ο kman επιλέγει από μόνος του να τις πάει και για φαγητό και να βγάζει φωτό το χέρι του.
Ο πορνοτουρίστας να γαμήσει θέλει,όχι να βγαίνει για τιραμισού με πουτάνες

D

dude901123

Επισκέπτης
Εγώ τον KMAN τον γνώρισα από κοντά στο Κίεβο. Είναι ένα άτομο που ζει αυτά που γράφει. Όλοι μας όταν μπαίνουμε σε mood εκστρατείας (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτό όταν ταξίδευα πριν λίγα χρόνια) ζούμε το όνειρό μας. Είναι φυσιολογικό όταν σχεδιάζεις βδομάδες ή μήνες ένα ταξίδι να βγάλεις μια υπερβολή στις αφηγήσεις σου για τις γκόμενες και τις συνθήκες.
Το βασικό δεν είναι να κρίνουμε τι κάνει ο KMAN. Η κρίση για τους άλλους σε τέτοιο επίμονο βαθμό δεν είναι καλό χαρακτηριστικό. Το βασικό είναι να κρίνουμε τι κάνουμε εμείς. Όχι σε επίπεδο σύγκρισης ή να την πούμε στον άλλο που καυχιέται για τις επιτυχίες του. Είναι σαν να βγάζουμε μια ζήλια. Ακόμη και αν υπερβάλει.. ακόμη και αν κάνει την τρίχα τριχιά δεν μπορεί να υποκειμενικός κριτής του εαυτού του αλλά ούτε και εμείς αντικειμενικοί κριτές του γιατί σε κάθε μας κρίση εμπλέκεται η υποκειμενικότητά μας με ότι αυτό περιλαμβάνει για τον καθένα μας π.χ. σεξουλικές προτιμήσεις, συμπάθεια προς το άτομο, προσωπικά γούστα (ψηλές-κοντές, μικρές-μεγάλες, φυσικές-πλαστικές κοκ.).
Ο εχθρός δεν είναι ο ΚΜΑΝ. Ο ΚΜΑΝ ζει το όνειρό του και εγώ διασκεδάζω να διαβάζω τις περισσότερες αφηγήσεις του, όπως και κάθε άλλου που μπαίνει και γράφει αυτά που ζει μέσα από το υποκειμενικό του πρίσμα. Φυσικά είμαστε ενήλικες και έχουμε τη νοημοσύνη να φιλτράρουμε όσα γράφονται και να ξεχωρίζουμε την υπερβολή στις πληροφορίες - ιστορίες.
Εγώ προτείνω να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε λίγο εδώ μέσα. Αν συνεχίσουμε έτσι σε λίγο κανείς δεν θα γράφει τίποτα όπως δυστυχώς γίνεται εδώ και καιρό. Πρέπει να ψάχνεις δεκάδες σελίδες για να βρεις κάτι σχετικό με Κίεβο. Εγώ που ζω πάνω και γνωρίζω ορισμένα πράγματα δεν τα παραθέτω γιατί δεν θέλω να μπαίνω σε αυτές τις διαμάχες. Αν ήταν όμορφη η γκόμενα, αν το Club μαζεύει 6αρια, 7αρια, 8αρια, αν κέρασα σε ακριβό ή φτηνό εστιατόριο αν, αν, αν.. όλα έχουν γίνει θέματα διαμάχης.
Χαρείτε με την χαρά του άλλου!!!!!!

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
Έχει δίκιο ο Λευτέρης για το γκριβνα

Δείτε τις ημερομηνίες

1/5 είχε το 2000

Συνημμένα

• wp_ss_20190327_0003.png
    wp_ss_20190327_0003.png
    521,4 KB · Εμφανίσεις: 49
  • wp_ss_20190327_0004.png
    wp_ss_20190327_0004.png
    528,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • wp_ss_20190327_0002.png
    wp_ss_20190327_0002.png
    584,6 KB · Εμφανίσεις: 27

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
DR LOVE τώρα εσύ απομόνωσες την τελευταία πρότασή μου στο παρακάτω post

για να μου επισημάνεις ακριβώς ότι γράφω στην ακριβώς προηγούμενη πρόταση; :S

Πράγματα που γράφω εδώ και καιρό δηλαδή...

Συμφωνω απόλυτα με με το Post σου αυτο λέω. Απλά δεν ειναι θεωρηση ειναι πραγματα διαπιστωμενα και αυτό τονίζω!!!

Επίσης συμφωνω με DIRTY πως ειναι ωραίο να απολαμβάνουμε αφηγήσεις αλλά σε κάποια αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά πράγματα δεν υπάρχει λογος να λέμε ανακρίβειες. Π.χ εννοειται στην υποκειμενικότητα το πια γκόμενα ειναι 8αρι ή 9αρι κλπ καλώς έχουμε δίαφορες απόψεις ως ενα υποκειμενικό ζήτημα.
Αλλά στο κομματι να πληρώνω μια γκόμενα 100$ και να λέω μου κόστισε 2000$ ειναι παραπλήρροφορηση για τους επίδοξους σεξο-τουρίστες και δεν μπορέι να μην διευκρινηστεί.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Και όμως είναι η ίδια ακριβώς.Απλά η μία είναι φωτό από το ίντερνετ και οι άλλες δικές μου φωτό της γκόμενας που εντάξει την αδικούν κάπως γιατί ήταν τραβηγμένες με το τάμπλετ με χαμηλό φωτισμό και κρυφές.
Για αυτό λέω να ποστάρουν δικές τους φωτό και όχι φωτό από το ίντερνετ για να έχουμε μέτρο σύγκρισης.
Και να ποστάρουν φωτό από γκόμενες το Κίεβο και όχι από άλλες πόλεις.
Αλλά δεν το κάνουν.Δε δέχονται περιορισμούς,θέλουν ανετιά.
Κανείς δε δέχεται αντικειμενικούς όρους.
Εμείς τους βάζουμε όμως,διαλύουμε το σανό,οι άλλοι τρελαίνονται με αυτό.
η γκομενα που ποσταρε ο κμαν είναι ίδια Η τουλάχιστο μοιάζει πολύ με του λςφτερη  ιμοπ
Κατά τ αλλά λέει μλκιες ως συνήθως
6 φορές για να γαμησεις ο κμαν χρειάζεται 6 μέρες
αν χαπακωθει γερά μπορεί συν δύο καβλια

Αυτή από το λβοβ που την έχει ποσταρει 30 φορές είναι γενικά η καλύτερη που έχει γαμησει αποδεικνύοντας αυτό που λέω
Ότι μουνι της προκοπής κ να γουστάρει κιόλας πολλές φορές μόνο στις μεγάλες πόλεις θα βρεις λβωβ ντνιπρο κριβοι ρογκ  ζαποριζιε κλπ
Όχι στις μικρές  τσερναφτσι μικατσεβο ιβανο κλπ.αν κ πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα
Το χριβνα μετά το 2010 πήρε τον κατηφορο
Πριν ήταν ακριβά τα σουρτα φερτα
Εγώ που τότε ήμουν Μολδαβία ήταν πολύ πιο ακριβά στην Ουκρανία
Μετά το 12/13 έγινε το αναποδο
Όσον αφορά πόσα χώνει ο κμαν νομίζω ότι δεν ψωνίζει φτηνά ούτε βέβαια στα πόσα που λέει
Η πίεση χρόνου κι η κακή σκηνική εμφάνιση τον πιέζει ιμοπ να πληρώνει  πιο ακριβά ειδικά που σκάει  Κίεβο με μεγάλη προσφορά κ δυτικοποιημενες τιμες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom