Βρε Καυμαν, μη νομιζεις οτι αν δεν ποσταρει καποιος γκομενες προκειται περι αδυναμιας. Πολλοι δεν θελουν να ποσταρουν....
Δες εδω ενα 10 με τονο διμετρο που πηδουσα 6-7 χρονια πριν στην επαρχια με συνολικα εξοδα ενα 500αρικο (γριβνες) την μερα... Ητανε αναγκη να τις δινω 500 δολλαρια; Δεν καταλαβαινω το γιατι..
Τωρα που 30νταρησε θαναι (υποθετω) στο Κιεβο και θα ζηταει 500 ευρω την ωρα....και προφανως υπαρχουνε κοροίδα που τα σκανε...
Μη τρελλαθουμε κιολας....
Δέκα με τόνο είναι αυτό.Αμα κατέβαινε Αθήνα στα στούντιο θα μάζευε όλο το χαρτί.
Πράγα δεν το συζητάω,θα είχε αγοράσει την πόλη.
Τρελλά μουνιά ποστάρετε και σε τιμή ευκαιρίας.
Που τότε 500 γκρίβνυα ήτανε 100 ευρώ αφού το νόμισμα υποτιμήθηκε μετά το πόλεμο.Που παραπάνω πλήρωσες δηλαδή για αυτή τη γκόμενα.
Αλλά δεν τα λέτε όλα.Απλά δεν είναι εδώ σανοφάγοι,δημιουργούμε δυσάρεστο περιβάλλον.
Εγώ εδώ βάζω τα στάνταρτς όπως θέλω εγώ και το πλαίσιο όπως θέλω εγώ.
Το ξέρω οτι ήτανε 1 προς 10,1 προς 12 κτλ.Πιο πριν ήταν 1 προς 6.Δεν έχει σημασία γιατί δεν είναι σίγουρο αν η γκόμενα ήτανε 5 χρόνια πριν ή 10 χρόνια πριν.
Αλλά εσύ το έβαλες για να δείξεις οτι με τη σημερινή αναλογία ευρώ γκρίβνυα 1:30,με 500 γκρίβνυα ήταν τότε πάμφθηνα.Δε λες ήτανε 1 προς 10 τότε,πριν ήτανε 1 προς 6 κτλ.
Αλλά ούτε αυτό έχει σημασία αφού η γκόμενα δεν πιάνει τα λεφτά που λες.
Αυτήν εδώ στο Λβωφ τη γάμησα το 2013 3 μέρες με δώρο 300 ευρώ για σκουλαρίκια.
Επειδή ξόδεψα 300 ευρώ για 3 μέρες σημαίνει οτι μου κόστισε 100 ευρώ τη μέρα?Πάτε καλά?
Και τι σχέση έχει αυτό με το Κίεβο?
Αυτή που πόσταρες πιθανότατα είναι αυτή εδώ η επαγγελματίας που γάμησα με 100 ευρώ το 2016.Σχεδόν σίγουρα δηλαδή γιατί θυμάμαι τις φωτό που είχε στο σάιτ.
Γιατι δεν παραδεχεσαι οτι εχεις καψει φλαντζα; Γιατι δεν παραδεχεσαι το πρωτο βαθμο συγγενειας σου με τον αντιπροεδρο του Εδεσσαϊκου;
Δεν βλεπεις οτι ποσταρεις μπουρδες;
Γραφω, οτι εγινε πριν 6-7 χρονια, και μου λες οτι τοτε η γριβνα ειχε 5 αρα ητανε 100 ευρω. Σου λεω οτι τοτε η Γριβνα ειχε 10 και κατι, και μου λες οχι πριν 5 χρονια, αλλα 10, σαμπως και σε ειχα διπλα τοτε και ξερεις ημερομηνια...
10 χρονια το θες; 10 λοιπον.... Μαθε λοιπον οτι και το 2009 (10 χρονια πριν) η γριβνα ειχε καπου τοσο.. 10,5 με 11 ανα Ευρω....
Τις επαγγελματικες φωτος βεβαιως δεν τις τραβηξα εγω, αλλα μου τις εστειλε η ιδια οτι και καλα ειναι μοντελο, και μετα τις εβαλα στην αναζητηση στο γκουγλη και την βρηκα οτι χρεωνει 300 δολλαρια την ωρα...
Τις φωτος αυτες εβαλα μαζι με αυτη που την ειχα στα 4 στον καναπε, 18αρακι, τρυφερουδι, για να σου δειξω οτι δεν υπαρχει λογος να πληρωσει καποιος ακριβα για να πηδηση ποιοτικο μουνι. Φυσικα δεν εχει καμια σχεση με αυτη που εβαλες εσυ.
Ολο το κεντρικο νοημα με την παρτι σου ειναι αυτο που ειπε καποιος εδω μεσα... "και στο FKK να πας που η τιμη ειναι 70 ευρω, εσυ θα σκοπρας 300αρια για να λες οτι εισαι καποιος"
Με το μυαλο που κουβαλας, απορω πως υπαρχει εγοδοτης που σε πληρωνει... Μη μου λες ομως παπαριες περι pay roll γιατι σου φτιαχνω εγω pay roll και με σφραγιδες μαλιστα που θα τριβεις τα ματια σου....
.....
Γενικά γιατί συγκρίνετε επαρχία με Κίεβο αυτό με ξεπερνά.Επαρχία δεν μπορείς να γαμάς 6 γκόμενες τη μέρα όπως Κίεβο,χάνεις χρόνο.Απλά ασχολείσαι με μια δυο γκόμενες,δεν έχεις δυνατότητες.Επαρχία είναι για άτομα on budget.
Τι νομίζεις?Εδώ είναι ναρκοπέδιο.Σας έχω που λέει και ο Πολάκης.
Οπως προειπε καποιος αλλος.... Στην ηλικια σου και με την φυσικη κατασταση που εχεις 6 γκομενες μονημερις δεν γαμας...Εστω και αν παρεις τα βιαγκρα με την κουταλα της σουπας....
Προσεχε λοιπον αντι να μας εχεις (που δεν μας εχεις) μη σ' εχει απο πανω κανεις παπάς και συ βλεπεις τα ραδικια αναποδα....