Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Δέκα με τόνο είναι αυτό.Αμα κατέβαινε Αθήνα στα στούντιο θα μάζευε όλο το χαρτί.
Πράγα δεν το συζητάω,θα είχε αγοράσει την πόλη.
Τρελλά μουνιά ποστάρετε και σε τιμή ευκαιρίας.
Που τότε 500 γκρίβνυα ήτανε 100 ευρώ αφού το νόμισμα υποτιμήθηκε μετά το πόλεμο.Που παραπάνω πλήρωσες δηλαδή για αυτή τη γκόμενα.
Αλλά δεν τα λέτε όλα.Απλά δεν είναι εδώ σανοφάγοι,δημιουργούμε δυσάρεστο περιβάλλον.
Εγώ εδώ βάζω τα στάνταρτς όπως θέλω εγώ και το πλαίσιο όπως θέλω εγώ.

Καυμαν... ολο κοτσανες αμολας, και γιαυτο σε εχουνε παρει στο ψιλο εδω μεσα.
Οταν εγω παιδακι μου εβοσκα στα σλαβικά μουνολιβαδα, εσυ δεν ηξερες ακομα να παιξεις το πουλακι σου...

Συνημμένα

• Screenshot 2019-03-26 15.00.43.jpg
    Screenshot 2019-03-26 15.00.43.jpg
    385,2 KB · Εμφανίσεις: 29

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καυμαν... ολο κοτσανες αμολας, και γιαυτο σε εχουνε παρει στο ψιλο εδω μεσα.
Οταν εγω παιδακι μου εβοσκα στα σλαβικά μουνολιβαδα, εσυ δεν ηξερες ακομα να παιξεις το πουλακι σου...

Το ξέρω οτι ήτανε 1 προς 10,1 προς 12 κτλ.Πιο πριν ήταν 1 προς 6.Δεν έχει σημασία γιατί δεν είναι σίγουρο αν η γκόμενα ήτανε 5 χρόνια πριν ή 10 χρόνια πριν.
Αλλά εσύ το έβαλες για να δείξεις οτι με τη σημερινή αναλογία ευρώ γκρίβνυα 1:30,με 500 γκρίβνυα ήταν τότε πάμφθηνα.Δε λες ήτανε 1 προς 10 τότε,πριν ήτανε 1 προς 6 κτλ.
Αλλά ούτε αυτό έχει σημασία αφού η γκόμενα δεν πιάνει τα λεφτά που λες.
Αυτήν εδώ στο Λβωφ τη γάμησα το 2013 3 μέρες με δώρο 300 ευρώ για σκουλαρίκια.

AmOm95.jpg

Επειδή ξόδεψα 300 ευρώ για 3 μέρες σημαίνει οτι μου κόστισε 100 ευρώ τη μέρα?Πάτε καλά?
Και τι σχέση έχει αυτό με το Κίεβο?

Αυτή που πόσταρες πιθανότατα είναι αυτή εδώ η επαγγελματίας που γάμησα με 100 ευρώ το 2016.Σχεδόν σίγουρα δηλαδή γιατί θυμάμαι τις φωτό που είχε στο σάιτ.

cNKXJK.jpg

yR5zmo.jpg

fJp5mF.jpg

BTWvEU.jpg

Γενικά γιατί συγκρίνετε επαρχία με Κίεβο αυτό με ξεπερνά.Επαρχία δεν μπορείς να γαμάς 6 γκόμενες τη μέρα όπως Κίεβο,χάνεις χρόνο.Απλά ασχολείσαι με μια δυο γκόμενες,δεν έχεις δυνατότητες.Επαρχία είναι για άτομα on budget.
Τι νομίζεις?Εδώ είναι ναρκοπέδιο.Σας έχω που λέει και ο Πολάκης.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Να δω τον Χάρη ροκά  :headbaning1: και τον Mindreader ρειβά :headbang2: στο propaganda και τίποτα άλλο ..Θα τα έχω δει όλα  :2funny:
:hi: :hi:
Είμσι καθαροαιμος κλασικος ροκας !! 

Μια μοσχοβίτισα με τράβαγε στο propaganda.Δεν είχε ομως συνέχεια ρειβ προγραμμα.

Συνήθως μετά τις 1:00 επαιζαν ρειβ.

Ωραίο μαγαζί πάντως και πολύ ωραίες γυναίκες εκεί.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
.Επαρχία δεν μπορείς να γαμάς 6 γκόμενες τη μέρα όπως Κίεβο,χάνεις χρόνο.Απλά ασχολείσαι με μια δυο γκόμενες,δεν έχεις δυνατότητες.Επαρχία είναι για άτομα on budget.
:2funny: :2funny: :2funny:
Το έχουμε εμπεδώσει οτι σε ηλικία 40φεύγα γαμάς 6 γκόμενες την ημέρα στο κίεβο εχοντας φυσική κατάσταση 6⁰αρη.

Ελα γράψε καμμιά μαλακία ακόμη να γελάσουμε !!!

Δώσε κι άλλο !!! :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Το ξέρω οτι ήτανε 1 προς 10,1 προς 12 κτλ.Πιο πριν ήταν 1 προς 6.Δεν έχει σημασία γιατί δεν είναι σίγουρο αν η γκόμενα ήτανε 5 χρόνια πριν ή 10 χρόνια πριν.
Αλλά εσύ το έβαλες για να δείξεις οτι με τη σημερινή αναλογία ευρώ γκρίβνυα 1:30,με 500 γκρίβνυα ήταν τότε πάμφθηνα.Δε λες ήτανε 1 προς 10 τότε,πριν ήτανε 1 προς 6 κτλ.
Αλλά ούτε αυτό έχει σημασία αφού η γκόμενα δεν πιάνει τα λεφτά που λες.
Αυτήν εδώ στο Λβωφ τη γάμησα το 2013 3 μέρες με δώρο 300 ευρώ για σκουλαρίκια.

AmOm95.jpg

Επειδή ξόδεψα 300 ευρώ για 3 μέρες σημαίνει οτι μου κόστισε 100 ευρώ τη μέρα?Πάτε καλά?
Και τι σχέση έχει αυτό με το Κίεβο?

Αυτή που πόσταρες πιθανότατα είναι αυτή εδώ η επαγγελματίας που γάμησα με 100 ευρώ το 2016.Σχεδόν σίγουρα δηλαδή γιατί θυμάμαι τις φωτό που είχε στο σάιτ.

cNKXJK.jpg

yR5zmo.jpg

fJp5mF.jpg

BTWvEU.jpg

Γενικά γιατί συγκρίνετε επαρχία με Κίεβο αυτό με ξεπερνά.Επαρχία δεν μπορείς να γαμάς 6 γκόμενες τη μέρα όπως Κίεβο,χάνεις χρόνο.Απλά ασχολείσαι με μια δυο γκόμενες,δεν έχεις δυνατότητες.Επαρχία είναι για άτομα on budget.

Η  ξανθη γκόμενα στη φωτογραφια με το κίτρινο φίρεμα δεν είναι η ίδια με την "γκόμενα" στις αλλες 3 φωτογραφίες που ούτε για το μεταξουργείο δεν κάνει !!!

Καλά το πας !!! Συνέχισε !!! :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Επιπλέον ο καψοφλάντζας ειρωνεύεται τις φωτογραφίες του slaviani και του lefteris.

Μισό λεπτό να βρούμε τα δικά του διατημικά χρυσοπληρωμένα ξυλάγγουρα για να έχουμε σύγκριση.

Περίμενε λίγο σου έρχεται η φάπα Τζανετάκο !!! :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η  ξανθη γκόμενα στη φωτογραφια με το κίτρινο φίρεμα δεν είναι η ίδια με την "γκόμενα" στις αλλες 3 φωτογραφίες που ούτε για το μεταξουργείο δεν κάνει !!!

Καλά το πας !!! Συνέχισε !!! :grin: :grin:

Και όμως είναι η ίδια ακριβώς.Απλά η μία είναι φωτό από το ίντερνετ και οι άλλες δικές μου φωτό της γκόμενας που εντάξει την αδικούν κάπως γιατί ήταν τραβηγμένες με το τάμπλετ με χαμηλό φωτισμό και κρυφές.
Για αυτό λέω να ποστάρουν δικές τους φωτό και όχι φωτό από το ίντερνετ για να έχουμε μέτρο σύγκρισης.
Και να ποστάρουν φωτό από γκόμενες το Κίεβο και όχι από άλλες πόλεις.
Αλλά δεν το κάνουν.Δε δέχονται περιορισμούς,θέλουν ανετιά.
Κανείς δε δέχεται αντικειμενικούς όρους.
Εμείς τους βάζουμε όμως,διαλύουμε το σανό,οι άλλοι τρελαίνονται με αυτό.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Οι γκόμενες των άλλων είναι άσχημες !!!

Ενώ του καψοφλάντζα είναι όμορφες !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μιλάμε για αποόλυτα συμβατά ζευγάρια !!!

Ο ρίζος του Κιέβου !!! :grin:

Συνημμένα

• wa0FTr.jpg
    wa0FTr.jpg
    393,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • ON36Fb.jpg
    ON36Fb.jpg
    557,6 KB · Εμφανίσεις: 38
  • nK7M0h.jpg
    nK7M0h.jpg
    3,7 MB · Εμφανίσεις: 38
  • 493full-nikos-rizos.jpg
    493full-nikos-rizos.jpg
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • j17v0W.jpg
    j17v0W.jpg
    429,6 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Επιπλέον ο καψοφλάντζας ειρωνεύεται τις φωτογραφίες του slaviani και του lefteris.

Μισό λεπτό να βρούμε τα δικά του διατημικά χρυσοπληρωμένα ξυλάγγουρα για να έχουμε σύγκριση.

Περίμενε λίγο σου έρχεται η φάπα Τζανετάκο !!! :grin:

Μην τις ποστάρεις, δεν υπάρχει λόγος...

Άλλωστε η κοπέλα με το κίτρινο φόρεμα και αυτή του kman είναι διαφορετικές.

Αφού διαβάσαμε και τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Δεν θελω να κρινω κανεναν, ουτε να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν. Δικαιωμα του ο καθενας να ζει οπως γουσταρει. Αυτο για να μην αρχισετε τις καφριλες και παρετε στραβα τα οσα θα γραψω.

Εχετε σκεφτει ποτε, τι νιωθει για εσας η καθε κοπελα που πληρωνετε για να ειναι μαζι σας (με τον οποιο τροπο) ;

Τι γνωμη πιστευετε οτι εχουν οι σλαβες για καποιον που πληρωνει για να ειναι μαζι τους;

Γνωριζοντας αβιαστα την απαντηση στο παραπανω ερωτημα (ελπιζω να μην υπαρχει καποιος που ζει σε φαντασιακους κοσμους και εχει καποια αλλη απαντηση), το δεχεστε αυτο σαν αντρες;

Διαβαζω απο πολλους για σπονσορες-μηνιατικα κτλπ...και εχω αυτα τα ερωτηματα.

Δεν λεω για το μπαμ μπαμ ποσα τοσα για μια ωρα αντε γεια, μιλαω για σπονσορες-μηνιατικα.

Δηλαδη, τι ειναι αυτο; Τι βγαινει με αυτο; Τι ευχαριστιεστε με αυτο κατω υπο αυτες τις συνθηκες; Η ολη φαση, δεν δημιουργει αρνητικη αυρα της κοπελας εναντι σας; Δεν αντιλαμβανεστε το τι συμβαινει μηπως;

Για το ποσο τοσο μπαμ μπαμ για μια ωρα αντε γεια, το καταλαβαινω. Το αλλα σκηνικα, τι ειδους σκηνικα ειναι; Για ποιο λογο;

Εχετε ακουσει ποτε κοπελες να μιλανε για τους σπονσορες τους;

Δικαιωμα  του καθενα να κανει οτι γουσταρει, κουβεντα κανουμε, αν θελει καποιος απαντα. Δεν κρινουμε κανεναν.

σε ΣΛΑΒΙΚΟ thread, ας το κλειδώσουμε καλύτερα..

Ο άλλος γράφει για σλαβικά μουνολίβαδα, χωρίς να έχει πάει ΠΟΤΕ..

Να γράψω και κάτι που μου έκανε τρομερη εντύπωση;

Έκανα αυτό το post πριν 3 μέρες

Διάβασα κατάθεση ψυχής και στρατηγικού σχεδιασμού από παπά :hi:
αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος με σοβαρούς σκοπούς να τραβιέται στου διαόλου τον πούτσο..
Και πως το έχετε κάποιοι δηλαδή στο μυαλό σας, οτι σε μια βδομάδα,θα καταλάβετε αν η άλλη είναι marriage material;

Δηλαδη αν γουστάρετε Ουκρανέζες ή οτιδήποτε άλλο, δεν εχει στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη;
Εχετε ψάξει και δεν έχει δηλαδή;

Γιατί εγώ ότι ήμουν φοιτητής Αθήνα, Πολωνέζες ήξερα που θα βρω.

Είναι σαν αυτό που κάνει ο kman που για να σπονσοράρει Σλαβικό μουνί τραβιέται στου διαόλου τον πούτσο ανταγωνιζόμενος μάλιστα άλλους σπόνσορες που επίσης χρυσοπληρώνουν, ενώ Γερμανία είναι τίγκα στα Σλαβάκια που για χ,ψ λόγους δεν τα δίνει και τόση σημασια ο αντρικός πληθυσμός..

Επειδή από νορμάλ γκόμενες απαγορεύεται από τους κανονισμούς να μπαίνουν φάτσες...

wslOtiZ.jpg

26 χρονών,Σλοβένα,φατσα κλασσική μουνάρα με μικρή μυτούλα και μπλε μάτια.

Για ακούστε/δείτε και το συνημμένο..

Δηλαδή δεν παίζουν ευκαιρίες να παίξει κονέ Αθήνα ή Θεσσαλονίκη με γκόμενα προέλευσης της αρεσκείας μας;

και ούτε ΕΝΑΣ δεν μου έστειλε pm να πάρει κανένα fb ή τηλ :rolleyes:
Και γράφουμε για Κίεβο και μαλακίες.. :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μην τις ποστάρεις, δεν υπάρχει λόγος...

Άλλωστε η κοπέλα με το κίτρινο φόρεμα και αυτή του kman είναι διαφορετικές.

Δεν είναι διαφορετικές.Η γκόμενα αυτή είχε αγγελία στο μάμπα το 2016.Πρέπει να ψάξω τα παλιά αρχεία να βρω τις φωτό αν υπάρχουν ακόμα.
Η φωτό είναι τραβηγμένη με τάμπλετ ου δεν κάνει εστίαση καθόλου οπότε τα χαρακτηριστικά του προσώπου φαίνονται πιο αχνά.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πάντως όλα τα λεφτά είναι οι εκφράσεις των αρπακτικών όταν τον φιλάνε !!! :grin: :grin: :grin:

Σαν να τους κάνουν κλίσμα με τζατζίκι !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Kej0V2.jpg
    Kej0V2.jpg
    526,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • lRY6Cj.jpg
    lRY6Cj.jpg
    507,2 KB · Εμφανίσεις: 17
  • 15364962511491498833853983868729 (1).jpg
    15364962511491498833853983868729 (1).jpg
    327,4 KB · Εμφανίσεις: 16
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Δεν είναι διαφορετικές.Η γκόμενα αυτή είχε αγγελία στο μάμπα.Πρέπει να ψάξω τα παλιά αρχεία να βρω τις φωτό αν υπάρχουν ακόμα.

Τι να ψάξεις ρε συ..
Τυφλοί είμαστε;

Εσύ τώρα θες να αποδείξεις για άλλη μια φορά αυτό που έχεις για υπογραφή, να τον βγάλεις και αυτόν τον lefteri που σου την μπαίνει από προχθές μαλάκα, αλλά τι να κάνουμε...
Πρόκειται για διαφορετικές γυναίκες.
Φαίνεται από τα χαρακτηριστικά του προσώπου μέχρι ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και τελευταία αρχίζω να ανακαλύπτω ''ομοιότητες'' με άλλες ιστορικές  φυσιογνωμίες και καταστάσεις της σύγχρονης σεξουαλικής απελευθέρωσης !!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 95DFhk.jpg
    95DFhk.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 20
  • ae588a98ffa85e39143b772576fed0f7.jpg
    ae588a98ffa85e39143b772576fed0f7.jpg
    65,6 KB · Εμφανίσεις: 32

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι να ψάξεις ρε συ..
Τυφλοί είμαστε;

Εσύ τώρα θες να αποδείξεις για άλλη μια φορά αυτό που έχεις για υπογραφή, να τον βγάλεις και αυτόν τον lefteri που σου την μπαίνει από προχθές μαλάκα, αλλά τι να κάνουμε...
Πρόκειται για διαφορετικές γυναίκες.
Φαίνεται από τα χαρακτηριστικά του προσώπου μέχρι ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες.

Ποιες είναι οι διαφορές?Είναι η ίδια γκόμενα με διαφορά 3 ετών.Η φωτό του Λευτέρη είναι από το μάμπα 2013 κι η δικιά μου live 2016.Βέβαια είναι δύσκολο να ψάξω τώρα στα μηνύματα που έστελνα πριν 3 χρόνια να βρω αν έχουν παραμείνει οι κυριλέ φωτό που είχε.
Εδώ φωτό από το Μάφια.

b61oEW.jpg

Π.χ. έχω γνωρίσει μια γκόμενα 20 ετών 178 που έχει νεογέννητο στο Κριβόι Ρογκ.Αυτήν άμα πάω μπορώ να τη γαμήσω με δώρο 200 ευρώ για όλη τη βδομάδα.Σημαίνει οτι ξοδεύω 30 ευρώ τη μέρα?
Γενικά έχουν χαζό τρόπο υπολογισμού.
Το γεγονός οτι θα χάσω άπειρες ευκαιρίες με άλλες γκόμενες όντας στο Κριβόι Ρογκ δεν παίζει ρόλο?Δεν είναι ζημιά που πρέπει να υπολογιστεί?
Δεν μπορείς να μιλάς για 30 ευρώ ημερησίως δεν ισχύει αφού η ζημιά λόγω απώλειας χρόνου είναι πολλαπλάσια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Πάντως όλα τα λεφτά είναι οι εκφράσεις των αρπακτικών όταν τον φιλάνε !!! :grin: :grin: :grin:

Σαν να τους κάνουν κλίσμα με τζατζίκι !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλήθεια είναι όμως και ότι Έλληνας στην ηλικία/εμφάνιση/φυσική κατάσταση του kman, δεν έχει γαμήσει ούτε το 1% των γυναικών που έχει γαμήσει αυτός,
κάποιες από τις οποιες είναι και καλές.

Και στα φρύδια του κιόλας αν η άλλη ξινίζει..Το θέμα είναι ότι αυτό κάνει το κομμάτι του.

Τα φάουλ του kman είναι που τις λέει γκόμενες ενώ δεν είναι, γράφει για καμάκι ενώ τα σκάει, ότι γαμάει 6 διαφορετικες/μέρα,κ.λ.π.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ποιες είναι οι διαφορές?Είναι η ίδια γκόμενα με διαφορά 3 ετών.Η φωτό του Λευτέρη είναι από το μάμπα 2013 κι η δικιά μου live 2016.Βέβαια είναι δύσκολο να ψάξω τώρα στα μηνύματα που έστελνα πριν 3 χρόνια να βρω αν έχουν παραμείνει οι κυριλέ φωτό που είχε.

Ποιές είναι οι διαφορές;

Καταρχήν τι σχέση έχει αυτή η φάτσα

SSP6ESU.jpg

με τη γκόμενα που postάρεις εσύ;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποιές είναι οι διαφορές;

Καταρχήν τι σχέση έχει αυτή η φάτσα

SSP6ESU.jpg

με τη γκόμενα που postάρεις εσύ;

Η φωτό που δείχνεις είναι επαγγελματική και επεξεργασμένη.Τους λέω να βάζουν δικές τους φωτό,χύμα,ανεπεξέργαστες.
Αμα αυτή την τράβαγε επαγγελματίας φωτογράφος όπως την είχα γυμνή εννοείται οτι θα έδειχνε δυο βαθμίδες ανώτερη.
Στην Ουκρανία όλες δηλαδή οι περισσότερες πάνε και ανεβάζουν επαγγελματικές φωτό με διάφορα ντεκόρ και αυτές δείχνουν αυτοί.
Εντάξει ο σλαβιάνι δείχνει δικές του για αυτό οι γκόμενες φαίνονται όπως είναι χάλια.
Φαντάζεσαι να έβγαζα φωτό από τις δικές μου που έχουν στο ίνσταγκραμ κτλ?Θα τραβούσαν όλοι ομαδικά μαλακία.Δεν το κάνω βέβαια και για να μην αναγνωριστούν οι γκόμενες γιατί έχει πολλούς μαλάκες εδώ.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Τα φάουλ του kman είναι που τις λέει γκόμενες ενώ δεν είναι, για καμάκι ενώ τα σκάει, ότι γαμάει 6 διαφορετικες/μέρα,κ.λ.π.

...και το γεγονός οτι με αυτά τα λεφτά που σκάει όπου και να είσαι, και στην ελλάδα ακόμα καλύτερα, αγοράζεις πουτάνες από το πάνω ράφι.
Άρα δεν υπάρχει κανένα λόγος να τρέχεις στην παγωμένη ουκρανία.
Κάτσε στο ντόητσλάντ και κάνε το ίδιο από την άνεση του σπιτίου σου.
Γλιτώνεις κόπο, χρόνο και χρήμα...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αλήθεια είναι όμως και ότι Έλληνας στην ηλικία/εμφάνιση/φυσική κατάσταση του kman, δεν έχει γαμήσει ούτε το 1% των γυναικών που έχει γαμήσει αυτός,
κάποιες από τις οποιες είναι και καλές.

Και στα φρύδια του κιόλας αν η άλλη ξινίζει..Το θέμα είναι ότι αυτό κάνει το κομμάτι του.

Τα φάουλ του kman είναι που τις λέει γκόμενες ενώ δεν είναι, για καμάκι ενώ τα σκάει, ότι γαμάει 6 διαφορετικες/μέρα,κ.λ.π.

Μπορεί πράγματι να έχει γαμήσει πολλά αρπακτικά. Δεν ξέρω !! Καλή διαθέση το πιστεύω !!

Το κατά πόσο στα αρχίδια σου είναι αν ξινίζει η όχι η γυναίκα που έχεις και χρυσοπληρώνεις δίπλα σου θα μου επιτρέψεις να έχω αμφιβολίες !! Ας πούμε ότι είναι προσωπικό. Εμένα δεν είναι στα αρχίδια μου ας πούμε !!!

Τα φάουλ εκτός απο τους υπανιγμούς ότι έπεσε στη μαρμίτα με το βιάγκρα μικρός, και τη γκομενοποίηση των καραπουτανάρων αρπακτικών είναι και αρκετά άλλα. Ας θυμηθούμε την μαλακοανθολογία

Τις συστάσεις για κωλόχερα/μουνόχερα στα μέσα μαζικής μεταφοράς !! :2funny: :2funny:
Το ανελέητο κυνήγι του απο την KGB στην λευκορωσία ( εν είδη Jason Born ) :2funny: :2funny:
Τη παρουσίαση του sponsoring σαν απόλυτη τακτική στην Ανατολική Ευρώπη, ενώ πρόκειται για την απόλυτη καραμαλακία του κερατά για τα τραγικότερα εκ των δυτικών ναυαγίων. :2funny: :2funny:
Τη παρουσίαση των ''κατορθωμάτων'' του με τις κοπρολαγνούδες  :2funny: :2funny:

και διάφορα άλλα που βαριέμαι τώρα να αναφέρω !! :hi: :hi: :hi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
...και το γεγονός οτι με αυτά τα λεφτά που σκάει όπου και να είσαι, και στην ελλάδα ακόμα καλύτερα, αγοράζεις πουτάνες από το πάνω ράφι.
Άρα δεν υπάρχει κανένα λόγος να τρέχεις στην παγωμένη ουκρανία.
Κάτσε στο ντόητσλάντ και κάνε το ίδιο από την άνεση του σπιτίου σου.
Γλιτώνεις κόπο, χρόνο και χρήμα...

Ο kman με αυτά που κάνει εξυπηρετεί και ανάγκες που στην πλειοψηφία των πορνοτουριστών είναι αδιάφορες.
Και που στη Γερμανία, μόνο νεοφερμένες Σλάβες θα μπορούσαν να τους τις ικανοποιήσουν, αλλά ως ανένταχτος κοινωνικά δεν μπορεί να τις γνωρίσει.

Οπότε ο kman ορθώς πάει Κίεβο, γιατί πλέον μόνο εκεί υπάρχει(ακόμη) αυτό που τον φτιάχνει, το οποίο διατίθεται  με κόστος εντός του budget του,κόστος που φυσικά είναι μικρότερο από όσο αναφέρει, όπως λιγότερες είναι και οι πούτσες ανά νανοσεκόντ που ρίχνει..

Άγνωστο γιατί ενω κάποια post του είναι χειρουργικής ακρίβειας, επιμένει να επαναλαμβάνει υπερβολές που του μειώνουν την αξιοπιστία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom