Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
κανα νορμαλ ρε τρελε εστιατοριο θελω οχι κυριλε πανακριβο.
κανα κατσικακι στα καρβουνα σε ουζπεκικο μου κανει χαχαχαχα.
πηγαινα παλαιοτερα σε ουζπεκους ταβερνες με σασλικ τρελενωμουν εκει με το φαι.
μονος θα παω για φαι οχι με τον δημαρχο της μοσχας,καπου να χορτασω και να σπασω απο το κρεας ψαχνω.
αν εχει καμια φιλη η δικη σου μοσχα να μου κανεις κονε χαχαχαχαχ

αν είναι πας μόνος για φαγητό και να πιάνεις ένα τραπέζι ενώ όλοι θα είναι με παρέες δυο τριών ή και τεσσάρων ατόμων θα σε κοιτάνε κάπως περίεργα... θα είσαι σαν την καλαμιά στον κάμπο ένα πράγμα

πάνε καλύτερα σε ένα Mc donalts να μην ξοδεύσαι στην τελική... ;) αφού θα φας που θα φας μόνος ξόδεψε τα χρήματα σου αλλού  :fuck2: που θα πιάσουν και τόπο...

Υ.Γ. κάνε και έναν λογαριασμό στο Tinder καλού κακού όλο και καμιά λυσάρα +38 χρ. θα βρεις να γαμήσεις στο τζαμπέ.... ;)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
ετοιμαζομε για μοσχα πες μας κανα καλο στεκι η κλαμπ με μουνια και ασε τον κομπλε μετενσαρκωση
του πνευματος του δασκαλου.αν εχεις και κανα καλο μερος για φαι στο κεντρο της μοσχας δωσε πληροφοριεσ

Κουμπαρο γράφε !!

Εστιατόριο, Krysha Mira. Ακριβό αλλά εξαιρετικό.

Πολυχωροι που λειτουργούν ως καφέ, εστιατόρια, και clubs αργά το βράδυ, Propaganda, και Pravda Club. Πολύ καλά μέρη για καμάκι όλες τις ώρες της μέρας.

Καθαρόαιμα clubs, Kot Shrodingera, 69 Pints, εξαιρετικά και τα δυο. Icon και Duran με πολλές επαγγελματίες και μή.

Το Night Flight που λέει ο παπας γεμάτο ξένους και επαγγελματίες πουτάνες κάθε βράδυ.20 χρονια μαγαζί, all time classic.

O τοπικός μου συνεργάτης τη τελευταία μέρα ενός πρόσφατου ταξιδιού με πήγε για ''ρελάξ'' στο Vip Spa Salon. Οκτάρια και άνω ΜΟΝΟ !!! Αν δεν βρείς τίποτα τράβα εκεί. Τιμές δυστυχώς δεν ξέρω !! Πιστεύω αν ψάξεις στο δίκτυο θα το βρείς !!

Καλή τύχη !! :hi:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ευχαριστω παπα ετσι θα κανω χαχαχαχα αλλα οχι μακτοναλτσ.θυμαμε τα καλοκαιρια μου στο οχοτνι ριατ
κομπλεξ το μολλ που ειναι η κοκινη πλατεια καθωμουν μετα την βολτα για παγωτο στο μακτοναλτσ.
στο μολλ μαλακια ηταν το μπουφε και παντα κρυα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κουμπαρο γράφε !!

Εστιατόριο, Krysha Mira. Ακριβό αλλά εξαιρετικό.

Πολυχωροι που λειτουργούν ως καφέ, εστιατόρια, και clubs αργά το βράδυ, Propaganda, και Pravda Club. Πολύ καλά μέρη για καμάκι όλες τις ώρες της μέρας.

Καθαρόαιμα clubs, Kot Shrodingera, 69 Pints, εξαιρετικά και τα δυο. Icon και Duran με πολλές επαγγελματίες και μή.

Το Night Flight που λέει ο παπας γεμάτο ξένους και επαγγελματίες πουτάνες κάθε βράδυ.20 χρονια μαγαζί, all time classic.

O τοπικός μου συνεργάτης τη τελευταία μέρα ενός πρόσφατου ταξιδιού με πήγε για ''ρελάξ'' στο Vip Spa Salon. Οκτάρια και άνω ΜΟΝΟ !!! Αν δεν βρείς τίποτα τράβα εκεί. Τιμές δυστυχώς δεν ξέρω !! Πιστεύω αν ψάξεις στο δίκτυο θα το βρείς !!

Καλή τύχη !! :hi:
πηγαιναν φιλοι μου εκει ιρλανδοι που δουλευαν μοσχα,ο ενας επιχειρηματιας ματσο απο παρομειο μερος γνωρισε την γυναικα του ψχαχαχαχ.δεν ηταν του επαγελματος αλλα καπιες θειες που εμαθαν τοτε αγγλικα πηγαιναν εκει για χρυσο γαμπρο.ο ιρλανδος ηταν 45-48 τοτε και η γκομενα 30.
σου στελω τωρα πμ διαβασε χαχαχαχ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
ευχαριστω παπα ετσι θα κανω χαχαχαχα αλλα οχι μακτοναλτσ.θυμαμε τα καλοκαιρια μου στο οχοτνι ριατ
κομπλεξ το μολλ που ειναι η κοκινη πλατεια καθωμουν μετα την βολτα για παγωτο στο μακτοναλτσ.
στο μολλ μαλακια ηταν το μπουφε και παντα κρυα.

:hi:

παρεπιπτόντως γιατί ξέχασα να το αναφέρω πριν αν γουστάρεις κάποιον εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης και σου αρέσει η ροκ μουσική

μπορείς να πας και στο let's rock bar είναι σε αμέρικαν στυλ φάση και διακόσμηση.

θα βρείς άλλη φάση γυναικών εκεί μέσα....

πάρε μια ιδέα για το τι παίζει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
και για να βάλω λίγο χιούμορ στη συζήτηση....

από εδώ μέσα στο τέλος της βραδιάς φεύγουν όλοι αγάμητοι.  :woldman:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε κμαν εσυ ονομαζεις οχταρια και ενιαρια τα ψηλαγγουρα που ποζαρεις που δεν πιανουν σε σαλον πανω απο 500 γριβνα αυτες.ελεγα στον τασο σημερα για μια φιλη της δικης μου γκομεναρα που αν την δεις εσυ θα πεις ειναι σπονσορετα και θα κανεις προσφορα.
η επιπεδο γκομενες σαν αυτη δεν γνωριζονται πουθενα απο τουριστες!ειπα στον τασο να δει φωτο της αν θελει να του δωσω την κοπελα απο καναρια νησια ,πουερτο ρικο,ευρωπη,σαλονικη,ταιλανδη και αλλες
χωρες μεγαλες σε ολο τον κοσμο.εσυ θα πεις σπονσαρετε αν τις δεις αλλα με αντρα και 3 παιδεια ειναι
η κοπελα.μαλιστα απο τσερνβιτσι αυτα ολα που ελεγα ολες οι μουναρες οδυσσο απο τερνοπιλ και γυρω ερχοντε αλλα ειναι τακτοποιημενες οδυσσο.επιπεδο οπως λεω ειναι τακτοποιημενες και μηδεν διαθεσιμοτητα.ακομα και τσερβνοτσι και επαρχια που πηγαινε ο ντερτυ ολες επιπεδο ειναι κιεβ και οδυσσο και ζουνε οπως οι συγκεκριμενη ενιαρη προς δεκα.
ολες ζουνε τελεια με ντοπιους νορμαλ και μπιζνες μαν ντοπιους που μαζευουν τον ανθο ολης της ουκρανιας.για αυτο σταματα να ποζαρεις επιπεδο 2 και 3 γκομενες τα γνωστα ψηλαγγουρα και να τις λες σπονσορετες του 8 επιπεδο!
προκαλω ολους να δουνε σε φεισπουκ και κοντακτε πως ζουνε ολες οι πραγματικα ομορφες 8-10 επιπεδο
να δουμε αν μπορει να τους προσφερει καλυτερη ζωη ενας ελληνας η ευροπαιος χχαχαχαχαχ.
ολες εχουν ντοπιους,οχι σπονσορες αλλα αντρα και παιδεια και παντου ταξιδια.
καπιες που κανουν βιζιτες στο ντουπαι που ειναι εμφανισημες αυτες κανενας σοβαρος ουκρανος,νορμαλ
η επιχειρηματιας θα ασχολητων εκτος απο ενα πηδημα.

Θα ποστάρεις καμιά δική σου φωτό από γκόμενα που γάμησες να συγκρίνουμε?
Κοίτα τι φωτό έχει ποστάρει ο Σινοχάρας και αν συγκρίνονται με τις δικές μου.

jXJZy8.jpg

hYKm17.jpg

VN5nWp.jpg

pTICJm.jpg

LUFAHg.jpg

uqhFXL.jpg

Κοίτα τι γκόμενα έχει ποστάρει ο κώστας λαδάκης.

ZXOCF8.jpg

Φαντάζεστε να πόσταρα εγώ τέτοια πεντάρια και εξάρια τι καραμούζιασμα θα έπεφτε?
Και όμως αυτοί κάνουν κριτική στις δικές μου.
Φαντάζεστε να έπαιρνα στρίπερ από στριπτιζάδικα της Αθήνας διακοπές σε νησιά τι θα λέγανε?Είσαι μαλάκας,πας τις πουτάνες διακοπές κτλ.

Γενικά το πρόβλημα είναι αυτό,δε βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά ανεξάρτητα από το άτομο δηλαδή.Αυτομάτως όταν κάνω κάτι εγώ,περιμένετε υψηλότερα στάνταρτς,δεν κρίνετε με τα στάνταρτς που βάζετε στους υπόλοιπους.Αυτό το έχω παρατηρήσει και στη δουλειά,δε με συγκρίνουν ποτέ με τους άλλους αλλιώς θα θεωρούμουν πύραυλος επιδόσεων.
Αν γίνετε λίγο αντικειμενικοί και θέσετε σε όλους τα ίδια στάνταρτς,στρατός φάση κι έτσι,τότε θα πάρετε λίγο πρέφα τι γίνεται,γιατί οι άλλοι κλάνουν στον ανταγωνισμό στα απαιτητικά περιβάλλοντα που περιγράφω και τους περιορισμούς.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

παρεπιπτόντως γιατί ξέχασα να το αναφέρω πριν αν γουστάρεις κάποιον εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης και σου αρέσει η ροκ μουσική

μπορείς να πας και στο let's rock bar είναι σε αμέρικαν στυλ φάση και διακόσμηση.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

δεν ακουω ροκ.στα σαραγεβο βρηκα πριν 5 χρονια φοβερα μπαρακια αλλα ητανε κατι χεβι και ροκ.
μου ειπανε σαραξεβο και λιουμλιανα ειναι ροκ σιτι και ολοι αυτα ακουνε.
σκεφτωμε να συνδιασω και μινσκ μαζι με μοσχα εχεις για μινσκ καμια πλιροφορια εσυ που εισαι πολυταξιδευμενος στο ανατολικο μπλοκ και λευκοροσια?πες μου χοτελ μινσκ,ακουσα για ενα που εχει πιστα με πουτανες θυμησε μου πιο ειναι.αν θυμασε κανα μερος για χορο και φαι.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Θα ποστάρεις καμιά δική σου φωτό από γκόμενα που γάμησες να συγκρίνουμε?
Κοίτα τι φωτό έχει ποστάρει ο Σινοχάρας και αν συγκρίνονται με τις δικές μου.

...........

Κοίτα τι γκόμενα έχει ποστάρει ο κώστας λαδάκης.

ZXOCF8.jpg

Φαντάζεστε να πόσταρα εγώ τέτοια πεντάρια και εξάρια τι καραμούζιασμα θα έπεφτε?
Και όμως αυτοί κάνουν κριτική στις δικές μου.
Φαντάζεστε να έπαιρνα στρίπερ από στριπτιζάδικα της Αθήνας διακοπές σε νησιά τι θα λέγανε?Είσαι μαλάκας,πας τις πουτάνες διακοπές κτλ.

Γενικά το πρόβλημα είναι αυτό,δε βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά ανεξάρτητα από το άτομο δηλαδή.Αυτομάτως όταν κάνω κάτι εγώ,περιμένετε υψηλότερα στάνταρτς,δεν κρίνετε με τα στάνταρτς που βάζετε στους υπόλοιπους.Αυτό το έχω παρατηρήσει και στη δουλειά,δε με συγκρίνουν ποτέ με τους άλλους αλλιώς θα θεωρούμουν πύραυλος επιδόσεων.
Αν γίνετε λίγο αντικειμενικοί και θέσετε σε όλους τα ίδια στάνταρτς,στρατός φάση κι έτσι,τότε θα πάρετε λίγο πρέφα τι γίνεται,γιατί οι άλλοι κλάνουν στον ανταγωνισμό στα απαιτητικά περιβάλλοντα που περιγράφω και τους περιορισμούς.

Βρε καμενη φλαντζα....
Την τελευταια εγω την ποσταρησα, και οχι ο Λαδακης αν και ειναι γνωστος φιδεμπορας...
Ενα μηνα την ειχα εκεινη την φορα, και εφαγε σουτ την επομενη φορα που πηγα Οδησσο διοτι μου ειχε γινει στενος κορσες...
Ουτε ενα πεντακοσαρικο δεν μου στοιχησε (πλην φαγητου) για ενα μηνα συνεχομενο σε μικροδωρακια που της εκανα..
Αν ησουν εσυ θα την πληρωνες κανα 5χιλιαρο και θα κοκορευοσουν κιολας.... Προσεξε μην αρχισεις τις μαλακιες οτι δεν συναδει με τα γουστα σου.....

Συνημμένα

• irina2.jpg
    irina2.jpg
    534,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • irina1.jpg
    irina1.jpg
    496,2 KB · Εμφανίσεις: 34

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βρε καμενη φλαντζα....
Την τελευταια εγω την ποσταρησα, και οχι ο Λαδακης αν και ειναι γνωστος φιδεμπορας...
Ενα μηνα την ειχα εκεινη την φορα, και εφαγε σουτ την επομενη φορα που πηγα Οδησσο διοτι μου ειχε γινει στενος κορσες...
Ουτε ενα πεντακοσαρικο δεν μου στοιχησε (πλην φαγητου) για ενα μηνα συνεχομενο σε μικροδωρακια που της εκανα..
Αν ησουν εσυ θα την πληρωνες κανα 5χιλιαρο και θα κοκορευοσουν κιολας.... Προσεξε μην αρχισεις τις μαλακιες οτι δεν συναδει με τα γουστα σου.....

Α εσύ την πόσταρες.Σόρρυ σε παρεξηγήσαμε οτι σου έφαγε ο λαδάκης τέτοια μουνάρα.
500 ευρώ είναι λίγα για τέτοιο επίπεδο.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Βρε Καυμαν, μη νομιζεις οτι αν δεν ποσταρει καποιος γκομενες προκειται περι αδυναμιας. Πολλοι δεν θελουν να ποσταρουν....
Δες εδω ενα 10 με τονο  διμετρο που πηδουσα 6-7 χρονια πριν στην επαρχια με συνολικα εξοδα ενα 500αρικο (γριβνες) την μερα... Ητανε αναγκη να τις δινω 500 δολλαρια; Δεν καταλαβαινω το γιατι..
Τωρα που 30νταρησε θαναι (υποθετω) στο Κιεβο και θα ζηταει  500 ευρω την ωρα....και προφανως υπαρχουνε κοροίδα που τα σκανε...
Μη τρελλαθουμε κιολας....

Συνημμένα

• DSCI0109.JPG
    DSCI0109.JPG
    467,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSCI0137.JPG
    DSCI0137.JPG
    418,8 KB · Εμφανίσεις: 58
  • DSCI0136.JPG
    DSCI0136.JPG
    481,9 KB · Εμφανίσεις: 41
  • DSCI0175.JPG
    DSCI0175.JPG
    508,2 KB · Εμφανίσεις: 30

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βρε Καυμαν, μη νομιζεις οτι αν δεν ποσταρει καποιος γκομενες προκειται περι αδυναμιας. Πολλοι δεν θελουν να ποσταρουν....
Δες εδω ενα 10 με τονο  διμετρο που πηδουσα 6-7 χρονια πριν στην επαρχια με συνολικα εξοδα ενα 500αρικο (γριβνες) την μερα... Ητανε αναγκη να τις δινω 500 δολλαρια; Δεν καταλαβαινω το γιατι..
Τωρα που 30νταρησε θαναι (υποθετω) στο Κιεβο και θα ζηταει  500 ευρω την ωρα....και προφανως υπαρχουνε κοροίδα που τα σκανε...

Δέκα με τόνο είναι αυτό.Αμα κατέβαινε Αθήνα στα στούντιο θα μάζευε όλο το χαρτί.
Πράγα δεν το συζητάω,θα είχε αγοράσει την πόλη.
Τρελλά μουνιά ποστάρετε και σε τιμή ευκαιρίας.
Που τότε 500 γκρίβνυα ήτανε 100 ευρώ αφού το νόμισμα υποτιμήθηκε μετά το πόλεμο.Που παραπάνω πλήρωσες δηλαδή για αυτή τη γκόμενα.
Αλλά δεν τα λέτε όλα.Απλά δεν είναι εδώ σανοφάγοι,δημιουργούμε δυσάρεστο περιβάλλον.
Εγώ εδώ βάζω τα στάνταρτς όπως θέλω εγώ και το πλαίσιο όπως θέλω εγώ.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Παρε αλλη μια που την εχω (ισως) ξαναποσταρει... Πριν μια 10ετια σαν 18 χρονη μαθητρια την πηδουσα με ασημαντη αμοιβη και γενικοτερα πολυ λιγα εξοδα. Οταν λοιπον περασε στον επομενο που προφανως ειναι του σογιου σου, καταλαβε οτι το μουνι της εχει αξια για τυπους αλα Καυμαν. Μετακομησε στο Κιεβο και τωρα κτυπαει 500αρικα ημερησιως...
Αν γκουγκλαρεις την δευτερη φωτο ισως υπαρχει ακομα στο Κιεβο... Δες τις χρεωσεις της για τυπους σαν και σενα....
Αν πραγματι βγαζεις παραδακι και δεν αμολας κοτσανες σαν αυτες που αμολας με σπονσορετες κλπ, κρατα και ξοδευε με φειδω τα λεφτα σου... Οι εποχες ερχονται και παρερχονται...
Θυμασαι εκεινο τον τυπακο την Ερρικο Πετιλιον (η καπως ετσι?) λεφτα με το τσουβαλι...να φανε και οι κοτες... Εμπαινε στα κλαμπ στην Νεα Υορκη και λεγανε "Ο μικρος Ωνασσης" ... Ταφαγε με τις πουτανες ολα...  Εμ... δεν μπορεις να κυκλοφορεις ολοκληρη Ουρσουλα Αντρες στο τσαμπε... Στο τελος πηγαινε στην Λαμπιρη και εκανε τον μαϊντανο στις εκπομπες για κανα 30αρι μεροκαματο....
Κατι πιο προσφατο... Ο Κωστοπουλος.... Βιλες, κοτερα, αυτοκινητα, εξουσια... Τωρα αφου εχει εχει φεσωσει ολο τον κοσμο κανει τον καρακιοζη μπας και παρει καμια εκπομπη να πληρωσει το ενοικιο του....
Θες τον Καρρελα;.... ή μηπως τον αλλο που τον αφησε ταπι και ψυχραιμο η Ζωζω....

Συνημμένα

• Ruvi.jpg
    Ruvi.jpg
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 39
  • RUVI _05.jpg
    RUVI _05.jpg
    185,3 KB · Εμφανίσεις: 42
  • RUVI _03.jpg
    RUVI _03.jpg
    223,7 KB · Εμφανίσεις: 36

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Δες εδω ενα 10 με τονο  διμετρο που πηδουσα 6-7 χρονια πριν στην επαρχια με συνολικα εξοδα ενα 500αρικο (γριβνες) την μερα... Ητανε αναγκη να τις δινω 500 δολλαρια; Δεν καταλαβαινω το γιατι..
Τωρα που 30νταρησε θαναι (υποθετω) στο Κιεβο και θα ζηταει  500 ευρω την ωρα....και προφανως υπαρχουνε κοροίδα που τα σκανε...

Δεν ειναι 10αρι με τονο φιλε μου. Ομορφη κοπελα ανω του μετριου, 10αρι οχι.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Lefteris τεράστιο  :respect:
Ποσταρεις καλά μουνιά! Λείπουν από τα νήματα μας! Άλλη μια φορά  :respect:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Να δω τον Χάρη ροκά  :headbaning1: και τον Mindreader ρειβά :headbang2: στο propaganda και τίποτα άλλο ..Θα τα έχω δει όλα  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παρε αλλη μια που την εχω (ισως) ξαναποσταρει... Πριν μια 10ετια σαν 18 χρονη μαθητρια την πηδουσα με ασημαντη αμοιβη και γενικοτερα πολυ λιγα εξοδα. Οταν λοιπον περασε στον επομενο που προφανως ειναι του σογιου σου, καταλαβε οτι το μουνι της εχει αξια για τυπους αλα Καυμαν. Μετακομησε στο Κιεβο και τωρα κτυπαει 500αρικα ημερησιως...
Αν γκουγκλαρεις την δευτερη φωτο ισως υπαρχει ακομα στο Κιεβο... Δες τις χρεωσεις της για τυπους σαν και σενα....
Αν πραγματι βγαζεις παραδακι και δεν αμολας κοτσανες σαν αυτες που αμολας με σπονσορετες κλπ, κρατα και ξοδευε με φειδω τα λεφτα σου... Οι εποχες ερχονται και παρερχονται...
Θυμασαι εκεινο τον τυπακο την Ερρικο Πετιλιον (η καπως ετσι?) λεφτα με το τσουβαλι...να φανε και οι κοτες... Εμπαινε στα κλαμπ στην Νεα Υορκη και λεγανε "Ο μικρος Ωνασσης" ... Ταφαγε με τις πουτανες ολα...  Εμ... δεν μπορεις να κυκλοφορεις ολοκληρη Ουρσουλα Αντρες στο τσαμπε... Στο τελος πηγαινε στην Λαμπιρη και εκανε τον μαϊντανο στις εκπομπες για κανα 30αρι μεροκαματο....
Κατι πιο προσφατο... Ο Κωστοπουλος.... Βιλες, κοτερα, αυτοκινητα, εξουσια... Τωρα αφου εχει εχει φεσωσει ολο τον κοσμο κανει τον καρακιοζη μπας και παρει καμια εκπομπη να πληρωσει το ενοικιο του....
Θες τον Καρρελα;.... ή μηπως τον αλλο που τον αφησε ταπι και ψυχραιμο η Ζωζω....

Αυτές οι φωτό είναι δικές σου ή μήπως της γκόμενας τίγκα στη φωτοσοπιά?
Εγώ βάζω δικές μου φωτό να φαίνονται τα πάντα όλα,όλες οι ατέλειες ακόμα και λόγω δικής μου αδυναμίας στη λήψη καλής φωτό.Δε βάζω φωτό που έβγαλε η  γκόμενα με επαγγελματία φωτογράφο.
Και αυτές που δείχνεις οι επαγγελματικές δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Οι επαγγελματίες αυτής της κλάσσης 100 ευρώ ζητούν στο Κίεβο.
Και αν τη βρω που λες,θα σου βγάλω διάλογο που τόσα θα ζητήσει.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτές οι φωτό είναι δικές σου ή μήπως της γκόμενας τίγκα στη φωτοσοπιά?
Εγώ βάζω δικές μου φωτό να φαίνονται τα πάντα όλα,όλες οι ατέλειες ακόμα και λόγω δικής μου αδυναμίας στη λήψη καλής φωτό.Δε βάζω φωτό που έβγαλε η  γκόμενα με επαγγελματία φωτογράφο.
Και αυτές που δείχνεις οι επαγγελματικές δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Οι επαγγελματίες αυτής της κλάσσης 100 ευρώ ζητούν στο Κίεβο.
Ε τώρα μην κάνεις σε άλλους αυτά σου κάνει ο Μίδας !
Ωραίες είναι 8,5-9+
Τώρα ο καθένας πιστεύει ότι θέλει αν δεν βλέπει τον ίδιο που τις ποστάρει τις γκόμενες ! Ο lefteris γενικώς είναι αξιόπιστο Νικ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom