Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δυο 7αρια φτανουν, δεν χρειαζεται πλεονεξια.

τωρα αν ειναι να παμε σε άλλο level +8 θα πληρωσω κατι αν αξιζει αλλά πάντα σε λογικά πλαισια οχι πανω απο 100 ευρω δωρακι.

Για οχτάρι που λες χρειάζεται σπονσοριλίκι.Δεν αρκεί το δωράκι.Μάλλιασε η γλώσσα μου να το λέω.
Η αν κάνεις ένα σοβαρό δώρο iphoni X π.χ. τότε θα το σκεφτεί η γκόμενα να κάτσει αμέσως αφού έχεις καταβάλει προκαταβολή στο σπονσοριλίκι για 3 μήνες οπότε κρίνεσαι αξιόπιστος.
Βασικά καμιά Ουκρανέζα δεν αντιστέκεται σε ένα καλό δώρο ακόμα και οι υπεράνω υποψίας έχουν αυτή την αδυναμία.
Εφτάρια μπορείς να γαμήσεις και χωρίς δώρο αν είσαι καλός στο καμάκι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Για οχτάρι που λες χρειάζεται σπονσοριλίκι.Δεν αρκεί το δωράκι.Μάλλιασε η γλώσσα μου να το λέω.
Η αν κάνεις ένα σοβαρό δώρο iphoni X π.χ. τότε θα το σκεφτεί η γκόμενα να κάτσει αμέσως αφού έχεις καταβάλει προκαταβολή στο σπονσοριλίκι για 3 μήνες οπότε κρίνεσαι αξιόπιστος.
Βασικά καμιά Ουκρανέζα δεν αντιστέκεται σε ένα καλό δώρο ακόμα και οι υπεράνω υποψίας έχουν αυτή την αδυναμία.

επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη πάνω στο οικονομικό θέμα των +8 γυναικών.

εσύ πήγες στην υπερβολή κατευθείαν iphone για ένα-δυο πήδηματα δεν παίζει από εμένα.

μετά τα +45 μπορεί να θέλει να σπρώχνω κασέρι τώρα όμως όχι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη πάνω στο οικονομικό θέμα των +8 γυναικών.

100 ευρώ ζητάνε οι σεμιπρος και οι επαγγελματίες.Αν δώσεις αυτά τα λεφτά σου λέει η γκόμενα δεν είσαι άξιος για μια ωραία  κοπέλα σαν εμένα πήγαινε σε καμιά πουτάνα.Αυτά είναι λεφτά για πουτάνες.
Τα οχτάρια ξεκινάνε από εντελώς άλλη οικονομική βάση,αν ήθελαν λιγότερα θα γίνονταν σεμιπρος ή πουτάνες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
100 ευρώ ζητάνε οι σεμιπρος και οι επαγγελματίες.Αν δώσεις αυτά τα λεφτά σου λέει η γκόμενα δεν είσαι άξιος για μια ωραία  κοπέλα σαν εμένα πήγαινε σε καμιά πουτάνα.Αυτά είναι λεφτά για πουτάνες.
Τα οχτάρια ξεκινάνε από εντελώς άλλη οικονομική βάση,αν ήθελαν λιγότερα θα γίνονταν σεμιπρος ή πουτάνες.

μετά τα +45 μπορεί να θέλει να σπρώχνω κασέρι στα 8αρια τώρα όμως όχι.

δωράκια σε λογικά πλαίσια όχι χρήματα αλλά παπούτσια καμμιά τσάντα μέχρι εκεί

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εσύ πήγες στην υπερβολή κατευθείαν iphone για ένα-δυο πήδηματα δεν παίζει από εμένα.

μετά τα +45 μπορεί να θέλει να σπρώχνω κασέρι τώρα όμως όχι

Το iphoni το σκας αντί να δώσεις 3 ραντεβού για να γαμήσεις στο τέταρτο με 200 ευρώ έξοδα και δώρο στο κάθε ραντεβού.Τα δίνεις όλα μαζεμένα και επιταγχύνεις τη διαδικασία.Οι γκόμενες τα υπολογίζουν όλα.
Τέλος πάντων έτσι είναι στο σπόνσορινγκ.
Γαμάς και τζάμπα αλλά μην περιμένεις πάνω από εφτάρια σε αυτή την περίπτωση.Μιλάμε για Κίεβο πάντα.
Και 35 να είσαι,δύσκολα γαμάς πάνω από εφτάρι χωρίς λεφτά.Αφού όλες σπονσοράρονται,εσένα περιμένουν?Τα έχουν δει και ακούσει όλα,ό,τι μαλακία και να πεις στη γκόμενα έχει ακούσει ακριβώς τα ίδια από 100 Τούρκους πωλητές χαλιών,20 Σικελούς φιδέμπορες Λουίτζι και μια τετρακοσαριά Αραβες καμηλογάμηδες που τάζουν χίλιες και μια νύχτες εξηγώντας οτι είναι πριγκιποσείχηδες και καλά.
Ολοι λένε ακριβώς το ίδιο παραμύθι.Είμαι νέος,ωραίος πλούσιος businessman,σκοπεύω να μείνω μονίμως Ουκρανία και ενδιαφέρομαι για σοβαρή σχέση γάμο με αξιόλογη Ουκρανέζα γιατί οι Ουκρανέζες είναι οι ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
από τα Καρπάθια και πάνω υπάρχει ακόμα ο παράδεισος,από κάτω μεριά καμένη γη
πανω απο τα καρπαθια ειναι και οι βαλτικες,μάλλον εννοεις πάνω και ανατολικά και γενικά όπου υπάρχει ακομα ισχυρη ρωσική επιρροή για όσο και αυτη αντέξει υπάρχουν καποιοι  κρυμμενοι "παραδεισοι" για τους γνωστες

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
πανω απο τα καρπαθια ειναι και οι βαλτικες,μάλλον εννοεις πάνω και ανατολικά και γενικά όπου υπάρχει ακομα ισχυρη ρωσική επιρροή για όσο και αυτη αντέξει υπάρχουν καποιοι  κρυμμενοι "παραδεισοι" για τους γνωστες
:thumbsup:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το iphoni το σκας αντί να δώσεις 3 ραντεβού για να γαμήσεις στο τέταρτο με 200 ευρώ έξοδα και δώρο στο κάθε ραντεβού.Τα δίνεις όλα μαζεμένα και επιταγχύνεις τη διαδικασία.Οι γκόμενες τα υπολογίζουν όλα.
Τέλος πάντων έτσι είναι στο σπόνσορινγκ.
Γαμάς και τζάμπα αλλά μην περιμένεις πάνω από εφτάρια σε αυτή την περίπτωση.Μιλάμε για Κίεβο πάντα.

έχουμε εντελώς διαφορετική λογική για το παίγνιο. δεν παίζω κατά αυτό τον τρόπο με iphone των 1000 ευρώ με το καλημέρα.

δωρακιά σε λογικά πλαίσια τίποτα γόβες paris hilton με 250 ευρώ σε ένα 9αρι ευχαρίστως να το κάνω. αφού την έχω γαμήσει πρώτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
έχουμε εντελώς διαφορετική λογική για το παίγνιο. δεν παίζω κατά αυτό τον τρόπο με iphone των 1000 ευρώ με το καλημέρα.

δωρακιά σε λογικά πλαίσια τίποτα γόβες paris hilton με 250 ευρώ σε ένα 9αρι ευχαρίστως να το κάνω.

Αυτό είναι καλή αρχή.Αλλά δε θα γαμήσεις με αυτό.Το εννιάρι περιμένει και άλλα δώρα για να συμπληρώσεις το μίνιμουμ που θα την εξάψει.
Γενικά δεν κάνουν εκπτώσεις.Πρέπει να συμπληρώσεις κάπως το απαιτούμενο ποσό σαν προυπόθεση για να γαμήσεις.
Αν το συμπληρώσεις στο πρώτο ή στο δέκατο ραντεβού δεν έχει τόση σημασία,σημασία έχει τι θα αποκομίσει η γκόμενα.
Είναι όπως στο εισιτήριο του μετρό,αν συμπληρώσεις το απαιτούμενο ποσό,πέφτει το εισιτήριο.Αλλιώς δεν,και 10 λεπτά να σου λείπουν δε γαμάς.Οι Σλάβες είναι ανελέητες,επιμένουν μέχρι να τα πάρουν όλα όσα τους ανήκουν.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτό είναι καλή αρχή.Αλλά δε θα γαμήσεις με αυτό.Το εννιάρι περιμένει και άλλα δώρα για να συμπληρώσεις το μίνιμουμ που θα την εξάψει.
Γενικά δεν κάνουν εκπτώσεις.Πρέπει να συμπληρώσεις κάπως το απαιτούμενο ποσό σαν προυπόθεση για να γαμήσεις.
Αν το συμπληρώσεις στο πρώτο ή στο δέκατο ραντεβού δεν έχει τόση σημασία,σημασία έχει τι θα αποκομίσει η γκόμενα.

ρε kman2 δεν είμαι γερό φούφταλο για να έχει απαίτηση ένα 9αρι από πολλά χρήματα να μου κάτσει για ένα με δυο φορές πήδημα :fuck2:

το έχω κάνει με ελληνίδα μουνάρα 250 ευρώ χρηματικό δώρο και την πήδηξα, μετά ήθελε σχέση ως κλασική ελληνίδα  :jerking:

πηδίκτηκε η ελλεινίδα σουπερ μαζί μου  :fuck2: με εναν παππου ομως θα ηταν κομοδινο και το δωρο +700 ευρω.  :S :S :S

αν ερθεις στην πολη μου εδω ελλαδα θα σε παω στο πιο in club να παρεις βιζιτα μουναρα 8-9αρι ελληνιδα με τα χρηματα που πληρωνειs στο κιεβο.

τις αποκαλουν ''μουσες'' τις βιζιτο-γκομενες αυτου του club.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ρε kman2 δεν είμαι γερό φούφταλο για να έχει απαίτηση ένα 9αρι από πολλά χρήματα να μου κάτσει για ένα με δυο φορές πήδημα :fuck2:

το έχω κάνει με ελληνίδα μουνάρα 250 ευρώ χρηματικό δώρο και την πήδηξα, μετά ήθελε σχέση ως κλασική ελληνίδα  :jerking:

Ωραία και πού θα γνωρίσεις το εννιάρι?
Μπορείς να πας Chi με 300 ευρώ για να κλείσεις τραπέζι που είναι προυπόθεση για να μπεις?
Και πού ξέρεις εσύ τι ζητάνε τα εννιάρια Κίεβο?
Οπότε απίθανο να γνωρίσεις εννιάρι,δεν έχεις καν πρόσβαση.Και στην εντελώς απίθανη περίπτωση που θα τη γνωρίσεις,θα σου φάει τα λεφτά χωρίς να γαμήσεις αν δεν έχεις να σκάσεις άνω των 1000 ευρώ ή να προσφέρεις ένα πακέτο διακοπών μετά δώρου.
Αλλά δε θα τη γνωρίσεις καν είναι τρομερά δύσκολο γιατί οι γκόμενες αυτές είναι σπάνιες και ή οδηγάνε ακριβά αμάξια ή συνοδεύονται από φραγκάτους ή σβέρκους.Ουκρανία πιο πολύ φραγκάτους.Μόνες ή σε γυναικοπαρέες δεν τις βλέπεις ποτέ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ωραία και πού θα γνωρίσεις το εννιάρι?
Μπορείς να πας Chi με 300 ευρώ για να κλείσεις τραπέζι που είναι προυπόθεση για να μπεις?
Οπότε απίθανο να γνωρίσεις εννιάρι,δεν έχεις καν πρόσβαση.Και στην εντελώς απίθανη περίπτωση που θα τη γνωρίσεις,θα σου φάει τα λεφτά χωρίς να γαμήσεις αν δεν έχεις να σκάσεις άνω των 1000 ευρώ ή να προσφέρεις ένα πακέτο διακοπών μετά δώρου.
Αλλά δε θα τη γνωρίσεις καν είναι τρομερά δύσκολο γιατί οι γκόμενες αυτές είναι σπάνιες και ή οδηγάνε ακριβά αμάξια ή συνοδεύονται από φραγκάτους ή σβέρκους.Ουκρανία πιο πολύ φραγκάτους.Μόνες ή σε γυναικοπαρέες δεν τις βλέπεις ποτέ.

διαβασε λιγο παλι το ποστ το συμπληρωσα και σου εδωσα απαντηση.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

δεν ξέρω τι ζητάει ένα 9αρι γιατί έχω χρόνια να ανέβω επάνω, αλλά θα το μάθω το παίγνιο.... ;)

κορόιδο πάντως δεν θα πιαστώ  να το ξέρεις και να χρησοπληρώσω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
διαβασε λιγο παλι το ποστ το συμπληρωσα και σου εδωσα απαντηση.

Σου λέω δεν υπάρχει περίπτωση να γνωρίσεις εννιάρι Κίεβο.Πιο πολλές πιθανότητες έχεις Ρωσία ή Τσεχία για εννιάρι.Κίεβο είναι όλες κλεισμένες.Είναι πολύ λίγες.
Συνήθως αν από ξεκωλωματερί και κάταγμα ποδιού του διαβόλου τύχει μια στο εκατομμύριο να τις γνωρίσεις,σκάει κουστουμάτος ή σβέρκος σε dt και σου λέει να σπάσεις αμέσως ή να πάρεις τον πούλο γιατί ενοχλείς τη γκόμενά του.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Σου λέω δεν υπάρχει περίπτωση να γνωρίσεις εννιάρι Κίεβο.Πιο πολλές πιθανότητες έχεις Ρωσία ή Τσεχία για εννιάρι.Κίεβο είναι όλες κλεισμένες.Είναι πολύ λίγες.
Συνήθως αν από ξεκωλωματερί και κάταγμα ποδιού του διαβόλου τύχει μια στο εκατομμύριο να τις γνωρίσεις,σκάει κουστουμάτος ή σβέρκος σε dt και σου λέει να σπάσεις αμέσως ή να πάρεις τον πούλο γιατί ενοχλείς τη γκόμενά του.

εσύ ανεβαίνεις επάνω συνέχεια, θα το δω και αν ισχύει αυτό που λες θα βγω στο νήμα και θα σου πω μπράβο kman2 έχεις δίκιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom