Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Δεν θελω να κρινω κανεναν, ουτε να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν. Δικαιωμα του ο καθενας να ζει οπως γουσταρει. Αυτο για να μην αρχισετε τις καφριλες και παρετε στραβα τα οσα θα γραψω.

Εχετε σκεφτει ποτε, τι νιωθει για εσας η καθε κοπελα που πληρωνετε για να ειναι μαζι σας (με τον οποιο τροπο) ;

Τι γνωμη πιστευετε οτι εχουν οι σλαβες για καποιον που πληρωνει για να ειναι μαζι τους;

Γνωριζοντας αβιαστα την απαντηση στο παραπανω ερωτημα (ελπιζω να μην υπαρχει καποιος που ζει σε φαντασιακους κοσμους και εχει καποια αλλη απαντηση), το δεχεστε αυτο σαν αντρες;

Διαβαζω απο πολλους για σπονσορες-μηνιατικα κτλπ...και εχω αυτα τα ερωτηματα.

Δεν λεω για το μπαμ μπαμ ποσα τοσα για μια ωρα αντε γεια, μιλαω για σπονσορες-μηνιατικα.

Δηλαδη, τι ειναι αυτο; Τι βγαινει με αυτο; Τι ευχαριστιεστε με αυτο κατω υπο αυτες τις συνθηκες; Η ολη φαση, δεν δημιουργει αρνητικη αυρα της κοπελας εναντι σας; Δεν αντιλαμβανεστε το τι συμβαινει μηπως;

Για το ποσο τοσο μπαμ μπαμ για μια ωρα αντε γεια, το καταλαβαινω. Το αλλα σκηνικα, τι ειδους σκηνικα ειναι; Για ποιο λογο;

Εχετε ακουσει ποτε κοπελες να μιλανε για τους σπονσορες τους;

Δικαιωμα  του καθενα να κανει οτι γουσταρει, κουβεντα κανουμε, αν θελει καποιος απαντα. Δεν κρινουμε κανεναν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.538
Πόντοι
3.656
Σπονσορες με τον μήνα δεν έχει εδώ τυπε
Ο κμαν λέει ότι το κάνει
Αν τον πιστέψουμε είναι και ο μόνος
Άλλο τέτοιο θύμα δεν έχει το νημα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο φανταστικό σου παράδειγμα έβαλες όλα τα κακά της μοίρας να συμβαίνουν σε κάποιον σε 3 διαδοχικές σχέσεις με ελάχιστα διαλείμματα. Για να συμβεί κάτι κακό πρέπει κατ' αρχήν να μην ελέγχεις την κατάσταση και να αφήσεις χώρο. Αλλά ακόμη και όταν συμβεί το κακό να μην είσαι έτοιμος να δώσεις τη φάπα με οποιοδήποτε πιθανό τρόπο (μιλάω μεταφορικά, δεν εννοώ ξύλο). Να επιβάλεις κατά ΚΜΑΝ την κυριαρχία σου στο χωροχρόνο (άντε γεια σαβούρα) και να μην επανέλθεις έπειτα από λίγες ημέρες ή εβδομάδες αγαμίας με μηνύματα σε στυλ.. συγνώμη, σε αγαπώ, μου λείπεις, θέλω να σε δω, συγχώρεσε την αντίδρασή μου. Εδώ όλοι πολλοί άντρες δεν έχουν τη δύναμη και την αντίληψη να καταλάβουν ότι όταν η γκόμενα κάνει μαλακία και αντιδράς άσχημα στη μαλακία της αυτή πρέπει μόνη της να να αντιληφθεί το λάθος της και να ζητήσει ένα βαθύ συγνώμη για να σκεφτείς αν μπορείς να επανεξετάσεις και με ποιους όρους μια συγχώρεση. Όχι εσύ να ζητήσεις συγνώμη. Ας ξεκινήσουμε με αυτό γιατί συνεχώς ακούω ιστορίες με άντρες που αντιδρούν για κάτι τραγικό που έκανε η γκόμενα και μετά.. επανέρχονται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα εκφράζοντας τα συναισθήματα τους για να την ξανακερδίσουν. Συμπεριφόρα ακατανοήτη στον δικό μου τρόπο σκέψης.
Επειδή όπως είδες μιλάω για σχέση και όχι για λίγων ημερών συσχέτιση πιστεύω ότι όταν αποφασίζεις να συνδεδείς με μια γυναίκα σε 'κανονική σχέση' πρέπει να την γνωρίσεις-γνωρίζεις για να χτίσεις τη σχέση. Να ορίσεις τα πλαίσια και τα πιθανά όρια μαζί της ως a male. Αν δεν έχεις δει τα σημάδια νωρίτερα για πιθανές τραγικές συμπεριφορές (απιστία, βαριά οικονομική εκμετάλευση, έλεγχος και περιορισμός της προσωπικής ελευθερίας κ.α.) αλλά τα αφήσεις για να τα αντιμετώπισεις στο μέλλον πιστεύοντας στην Rogeriani αντίληψη περί καλής φύσης των ανθρώπων απλά είσαι βαθιά νυχτωμένος και η συμπεριφορά σου σε καθιστά πιθανό υποψήφιο 'θύμα'.

Φτάνει η ανάλυση, βαρέθηκα πρωϊνιάτικα να κάνω τον ειδήμονα. Επί του θέματος ο καθείς ότι νομίζει. Αυτή είναι απλά η δικιά μου θέση και δεν διεκδικώ το αλάθητο. Άλλωστε είμαστε οι εμπειρίες μας και αυτό έχω δει εγώ στη συναναστροφή μου και στις σχέσεις μου με γυναίκες.

Ετσι είναι.Εδώ βλέπεις τους γνωρίζεις μια γκόμενα και αυτοί κολλάνε και εξαφανίζονται αντί να μένουν μάχιμοι να καμακώνουν και άλλες.
Γενικά δίνουν αξία στις γυναίκες.
Πας ας πούμε Mundo club Wroclaw,καταστρώνεις ένα σχέδιο να βγάλουν γκόμενα όλοι και μετά ο άλλος κολλάει με τη μία που έβγαλε.Δε θα έρθει την επόμενη μέρα στο Cherry να βγάλει καινούργια.Μένει σε αυτή τη μία.
Αυτό συμβαίνει συνέχεια.Γενικά δεν καταλαβαίνουν τη στρατηγική.
Αν δηλαδή πας σε 30 γκόμενες και φας 29 χυλόπιττες αλλά γαμήσεις τη μία,έχεις πετύχει.Εχεις επιτυχία 100%,όχι 3%.
Αν όμως χάσεις το οχτάρι έχεις χάσει.Δε σημαίνει οτι επειδή γάμησες το εξάρι,πέτυχες.
Τέλος πάντων δεν καταλαβαίνουν,τα βλέπουν επί του πρακτέου,όχι στην αφηρημένη διάσταση.
Αν ας πούμε γαμάς ένα εφτάρι Βρότσλαβ αλλά θα μπορούσες να γαμάς την ίδια στιγμή ένα οχτάρι Κίεβο ή Μόσχα σε παράλληλο σύμπαν,πάλι χάνεις.Δε σημαίνει οτι επειδή γαμάς,πας καλά.Σημασία έχει πάντα το κόστος ευκαιριών,τι χάνεις με αυτό που κερδίζεις.
Γενικά όμως οι άλλοι δεν το βλέπουν έτσι,κολλάνε με το συγκεκριμένο,το υπαρκτό,όχι το φανταστικό που έχει σημασία.
Πολλές φορές είναι καλύτερο να μη γαμήσεις το εξάρι που σου ανοίγει τα πόδια και είναι με το μουνί στη χούφτα,για να έχεις απλά μια ευκαιρία με το οχτάρι.Πρέπει πάντα να κάνεις τζόγο να δημιουργείς ευκαιρίες από το πουθενά.
Οταν π.χ. είμαι στο αεροδρόμιο πάντα σαρώνω το χώρο για νέες μουνικές ευκαιρίες ακόμα και 10 λεπτά πριν την πτήση.
Είμαι συνέχεια σε εγρήγορση δεν αφήνω ευκαιρία να πάει χαμένη,δημιουργώ την τύχη μου,δεν προσαρμόζω τις απαιτήσεις μου σε αυτά που επιβάλλει το περιβάλλον και η κοινωνική αντίληψη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν θελω να κρινω κανεναν, ουτε να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν. Δικαιωμα του ο καθενας να ζει οπως γουσταρει. Αυτο για να μην αρχισετε τις καφριλες και παρετε στραβα τα οσα θα γραψω.

Εχετε σκεφτει ποτε, τι νιωθει για εσας η καθε κοπελα που πληρωνετε για να ειναι μαζι σας (με τον οποιο τροπο) ;

Τι γνωμη πιστευετε οτι εχουν οι σλαβες για καποιον που πληρωνει για να ειναι μαζι τους;

Γνωριζοντας αβιαστα την απαντηση στο παραπανω ερωτημα (ελπιζω να μην υπαρχει καποιος που ζει σε φαντασιακους κοσμους και εχει καποια αλλη απαντηση), το δεχεστε αυτο σαν αντρες;

Δεν λεω για το μπαμ μπαμ ποσα τοσα για μια ωρα αντε γεια, μιλαω για σπονσορες-μηνιατικα.

Δηλαδη, τι ειναι αυτο; Τι βγαινει με αυτο; Τι ευχαριστιεστε με αυτο κατω υπο αυτες τις συνθηκες; Η ολη φαση, δεν δημιουργει αρνητικη αυρα της κοπελας εναντι σας; Δεν αντιλαμβανεστε το τι συμβαινει μηπως;

Για το ποσο τοσο μπαμ μπαμ για μια ωρα αντε γεια, το καταλαβαινω. Το αλλα σκηνικα, τι ειδους σκηνικα ειναι; Για ποιο λογο;

Δικαιωμα  του καθενα να κανει οτι γουσταρει, κουβεντα κανουμε, αν θελει καποιος απαντα. Δεν κρινουμε κανεναν.

Οι Σλάβες βλέπουν το σπονσοριλίκι στη γενική έννοια σα φροντίδα.Λένε αυτός ο άντρας φροντίζει τις ανάγκες μου είναι γενναιόδωρος,και εγώ θα του δείξω την ίδια γενναιοδωρία στα αισθήματα και το σεξ.Οι Σλάβες τρέμουν συνεχώς στην ιδέα οτι θα τις ρίξεις.
Οταν τα σκας π.χ. για το ενοίκιο της γκόμενας αυτή δε λέει ο τύπος μου πληρώνει το νοίκι αλλά χάρη σε αυτό τον υπέροχο άντρα έχω ένα ζεστό σπιτάκι να μένω κτλ,το πάνε πάντα ένα βήμα παραπέρα.
Γενικά το pomoc,η βοήθεια,η φροντίδα κτλ είναι σημαντικά για τις Σλάβες και έτσι ξεχωρίζουν τους αληθινούς άντρες όπως τους ονομάζουν που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας κοπέλας.
Αυτό το βλέπεις με τις φίλες της γκόμενας,μαζεύονται γύρω σου όπως οι μύγες στο σκατό όταν πληροφορηθούν τις συνέπειες της γενναιοδωρίας σου από πρώτο χέρι.Οι Σλάβες δε γουστάρουν σπάγγους,τσιγκούνηδες,υπολογιστές κτλ,θέλουν χουβαρντάδες και αποφασιστικούς με καύλες.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.831
Πόντοι
216

Δικαιωμα  του καθενα να κανει οτι γουσταρει, κουβεντα κανουμε, αν θελει καποιος απαντα. Δεν κρινουμε κανεναν.

Τυπε δεν παρακολουθείς τον kman από την αρχή. Έχει προτυποποιησει το καμακι με τη βοήθεια των πλατωνικων αρχιδιων που διαθέτει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπουκάρεις ας πούμε Coco στο Κράκωβ και βλέπεις
1.Δυο ψωλάκια να τα δίνουν όλα στην πίστα,ψηλοτάκουνα,μίνι,φιλιά μεταξύ τους,ξέφρενος χορός και κωλοτριψίματα
2.Δυο γκόμενες να συζητάνε ενθουσιασμένες στη μπάρα του μπαρ και τη φίλη τους να παρακολουθεί αφηρημένη
3.Δυο καυλάκια να τα έχουν προσεγγίσει Αράπηδες και να χαριεντίζονται.
4.Τρεις μουνάρες στις πολυθρόνες να παίρνουν πόζες και να βγάζουν σέλφις
5.Ενα εφταράκι να καπνίζει βιαστικά στο χώρο καπνιζόντων
κτλ
Σε ποια θα πας πρώτα?Σε ποια τελευταία?Πρέπει να καταστρώσεις στρατηγική.
1.Θα πας πρώτα στις μουνάρες ή στις μέτριες?
2.Θα πας σε αυτές που είναι μόνες ή στα ζευγάρια?
3.Θα πας στη γκόμενα που παραγγέλνει ποτό στο μπαρ ή σε αυτή που χορεύει στην πίστα?
4.Θα πας σε γκόμενες που κάθονται σε τραπέζια?
5.Θα πας σε γκόμενες που είναι σε παρέες με άντρες?
6.Θα πας όταν είναι πάνω από 3 γκόμενες στην παρέα?Θα μιλήσεις στη μία,στις δύο ή στιος τρεις?Από ποια γωνία θα πας?
κτλ
Υπάρχουν ένα σωρό ζητήματα.Πρέπει γρήγορα να αποφασίσεις.Ενα λάθος και σου έφαγε τη γκόμενα ο Τούρκος ο Αραβας,ο νέγρος ή ο Πολωνός.
Γενικά πρέπει να κόψεις το χώρο να έχεις αντίληψη της αρχιτεκτονικής και να παρακολουθείς ντουζίνες από γκόμενες ταυτόχρονα επιλέγοντας την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσεις ως γεράκι.Πρέπει κάπως να ίπτασαι στο χώρο.
Ο χρόνος που πας έχει τεράστια σημασία.Δέκα λεπτά νωρίτερα και η φίλη της σε σπρώχνει θυμωμένη αφού αφηγείται τις τελευταίες συναρπαστικές λεπτομέρειες με το γκόμενο και θέλει την πλήρη προσοχή της φίλης.Δέκα λεπτά αργότερα και το πουλάκι πέταξε,έχει προλάβει άλλος γιατί δίστασες ή η γκόμενα έχει για κάποιο ρόλο ξενερώσει.
Γενικά πρέπει πάντα να χτυπήσεις την κατάλληλη στιγμή σαν το μπαλλαδόρο που ξεγελάει την άμυνα και στέλνει τη μπάλλα στα δίχτυα.Πρέπει να έχεις αυτό το πέταγμα,την επιτάχυνση και το τελείωμα της φάσης,να είσαι κάπως φονικός στο αποτέλεσμα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Οι Σλάβες βλέπουν το σπονσοριλίκι στη γενική έννοια σα φροντίδα.Λένε αυτός ο άντρας φροντίζει τις ανάγκες μου είναι γενναιόδωρος,και εγώ θα του δείξω την ίδια γενναιοδωρία [size=20pt]στα αισθήματα[/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αυτό το βλέπεις με τις φίλες της γκόμενας,μαζεύονται γύρω σου όπως οι μύγες στο σκατό όταν πληροφορηθούν τις συνέπειες της γενναιοδωρίας σου από πρώτο χέρι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γλώσσα Λανθάνουσα τα αληθή λέγει !!!!

Αρχίζει να μου αρέσει !!! Συνέχισέ το !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
[author=Kman2 notid=89405 link=topic=20757.msg8821589#msg8821589 date=1553538025]

Αυτό το βλέπεις με τις φίλες της γκόμενας,μαζεύονται γύρω σου όπως οι μύγες στο σκατό όταν πληροφορηθούν τις συνέπειες της γενναιοδωρίας σου από πρώτο χέρι.Οι Σλάβες δε γουστάρουν σπάγγους,τσιγκούνηδες,υπολογιστές κτλ,θέλουν χουβαρντάδες και αποφασιστικούς με καύλες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γλώσσα Λαναθάνουσα τα αληθή λέγει !!!!

Αρχίζει να μου αρέσει !!! Συνέχισέ το !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα αυτή είναι η διαφορά του πέουλα.Δε λέει οι φίλες μαζεύονται γύρω μου όπως οι μέλισσες στο μέλι αλλά όπως οι μύγες στο σκατό.
Γιατί βλέπεις τον εαυτό σου σαν τα αληθινά σκατά,the real shit που λένε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μα αυτή είναι η διαφορά του πέουλα.Δε λέει οι φίλες μαζεύονται γύρω μου όπως οι μέλισσες στο μέλι αλλά όπως οι μύγες στο σκατό.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα ναί !!!

Πρόκειται για την ελεγεία του πραγματικού δυτικού σκατού !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ εμψυχώνω το νέο που θέλει να πάει γαμήσει στο μπλοκ.
Οι άλλοι θα του πούνε που πας ρε φουκαρά Καραμήτρο?Είσαι κοντός,χοντρός,μαλάκας,άφραγκος,καράφλας,κοιλαράς κτλ,δεν αξίζεις μία.Τι να κλάσεις εσύ ανατολική Ευρώπη?Κάτσε καλύτερα Ελλάδα να γαμάς στα μπορδέλα με ένα εικοσάρικο.
Εγώ του δίνω τσελεμεντέ,πώς να γαμήσει.Κάνε αυτό,κάνε εκείνο κτλ,δοκίμασε την τύχη του.Δεν του λέω να μιζεριάσει βαρώντας μαλακία με τις φωτό από τις γκόμενες του Bilzerian και να σκέφτεται εγώ φτωχός γεννήθηκα,αγάμητος θα πεθάνω.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Εισαι κι αστοιχειωτος παναθεμασε...  :s&m_1:
Εχεις δει ποτε μελισσες να μαζευονται γυρω απο το μελι;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.538
Πόντοι
3.656
Εγώ εμψυχώνω το νέο που θέλει να πάει γαμήσει στο μπλοκ.
Οι άλλοι θα του πούνε που πας ρε φουκαρά Καραμήτρο?Είσαι κοντός,χοντρός,μαλάκας,άφραγκος,καράφλας,κοιλαράς κτλ,δεν αξίζεις μία.Τι να κλάσεις εσύ ανατολική Ευρώπη?Κάτσε καλύτερα Ελλάδα να γαμάς στα μπορδέλα με ένα εικοσάρικο.
Εγώ του δίνω τσελεμεντέ,πώς να γαμήσει.Κάνε αυτό,κάνε εκείνο κτλ,δοκίμασε την τύχη του.Δεν του λέω να μιζεριάσει βαρώντας μαλακία με τις φωτό από τις γκόμενες του Bilzerian και να σκέφτεται εγώ φτωχός γεννήθηκα,αγάμητος θα πεθάνω.
τον ςμψυχωνεις να γίνει ναυάγιο δηλαδή
Δεν του φτάνει η φτώχεια του θα τρέχει κ στου διαολου τη μάνα να αγγουρομαχει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τον ςμψυχωνεις να γίνει ναυάγιο δηλαδή
Δεν του φτάνει η φτώχεια του θα τρέχει κ στου διαολου τη μάνα να αγγουρομαχει

Εγώ του λέω την αλήθεια,πώς δουλεύει στην πράξη το σύστημα.Αν θέλει να παίξει,ας παίξει αυτοί είναι οι όροι του παιχνιδιού.Μπορεί και να βγει γαμημένος στην τελική.Ετσι είναι αν παίρνεις ρίσκο.
Αν δε θέλει ρίσκο,ας κάτσει να μετράει να κάνει λογικά πράγματα,να είναι προβλεπέ,να πήζει στη μαλακία κτλ και όλοι να λένε τι ωραίο παληκάρι.
Αν κάτσει να σκεφτεί λογικά,πω ρε φίλε η Πολωνία τελείωσε,μπήκαν στην ΕΕ,πλούτισαν και πάχυναν,με βλέπουν σα λεπρό πλέον,τι να κάνω Κίεβο θα με ξεκωλιάσουν οι Αραβες και οι ντόπιοι που σπρώχνουν φράγκα,οι γκόμενες είναι υπερτιμημένες,πού να τρέχω επαρχία εκεί θες ρωσικά άσε που μπορεί να σε ψειρίσουν και να σε γαμήσουν,τι να πάω Ρωσία,εκεί πουτίνισαν ανέβασαν επίπεδο δε μετράω πλέον κτλ,αν σκέφτεται έτσι αρνητικά θα μείνει μια ζωή με το πουλί στο χέρι.
Για να ξεπεράσει τη συμβατική κατάντια χρειάζεται ανώτερο επίπεδο βαλκανιοπουτσισμού πρέπει να γίνει ενεργητικός και αδίστακτος,να γαμήσει κωλέους.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.538
Πόντοι
3.656
Εγώ του λέω την αλήθεια,πώς δουλεύει στην πράξη το σύστημα.Αν θέλει να παίξει,ας παίξει αυτοί είναι οι όροι του παιχνιδιού.Μπορεί και να βγει γαμημένος στην τελική.Ετσι είναι αν παίρνεις ρίσκο.
Αν δε θέλει ρίσκο,ας κάτσει να μετράει να κάνει λογικά πράγματα,να είναι προβλεπέ,να πήζει στη μαλακία κτλ και όλοι να λένε τι ωραίο παληκάρι.
Αν κάτσει να σκεφτεί λογικά,πω ρε φίλε η Πολωνία τελείωσε,μπήκαν στην ΕΕ και πάχυναν,με βλέπουν σα λεπρό πλέον,τι να κάνω Κίεβο θα με ξεκωλιάσουν οι Αραβες και οι ντόπιοι που σπρώχνουν φράγκα,οι γκόμενες είναι υπερτιμημένες,πού να τρέχω επαρχία εκεί θες ρωσικά άσε που μπορεί να σε ψειρίσουν και να σε γαμήσουν,τι να πάω Ρωσία,εκεί πουτίνισαν ανέβασαν επίπεδο δε μετράω πλέον κτλ,αν σκέφτεται έτσι αρνητικά θα μείνει μια ζωή με το πουλί στο χέρι.
Για να ξεπεράσει τη συμβατική κατάντια χρειάζεται ανώτερο επίπεδο βαλκανιοπουτσισμού πρέπει να γίνει ενεργητικός και αδίστακτος,να γαμήσει κωλέους.
έτσι όπως τα  λες είναι
Ο μέσος όρος κ κάτω δεν έχει τίποτε να κερδίσει στο θέμα νιμου να πάει εκτός
Είναι πλέον αγγούρια τα πράγματα θέλει ειδικά σκιλλς κ χρήμα αρκετό
Οποίος πάει ον μπατζετ κ χωρις γλώσσα η κονε καλό είναι να μην πάει
Μόνο σαν μια τουριστική εμπειρία  κ τέλος
Δεν αξίζει τον κόπο κ τα χρήματα πλεον
Παλιά πήγαινε οποίος νάναι κ οκ κ κάτι έβρισκε
Σήμερα αν δεν έχει πολλά πλας δεν θα βρει τίποτα
Τζάμπα η φασαρία του ειδικά Ουκρανία Μολδαβία κ σοβ μπλοκ
Πολωνία Ουγγαρία Τσεχία που μιλάνε αγγλικά ένας με καλή αμφανιαη νέος καλά θα περάσει
Ένας πιο μεγάλος πάλι δεν έχει λόγο να πάει πουθενά χωρίς τα έξτρα σκιλλς κ έξτρα κας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
έτσι όπως τα  λες είναι
Ο μέσος όρος κ κάτω δεν έχει τίποτε να κερδίσει στο θέμα νιμου να πάει εκτός
Είναι πλέον αγγούρια τα πράγματα θέλει ειδικά σκιλλς κ χρήμα αρκετό
Οποίος πάει ον μπατζετ κ χωρις γλώσσα η κονε καλό είναι να μην πάει
Μόνο σαν μια τουριστική εμπειρία  κ τέλος
Δεν αξίζει τον κόπο κ τα χρήματα πλεον

Αυτό είναι που λες εσύ,ο δημητράκης και οι άλλοι γενικώς.Καθήστε καλύτερα Ελλάδα,παίξτε μαλακία,ή γαμήστε στα μπορδέλα.Η ρίξτε πούτσο σε κίτρινες και μαύρες που σας βλέπουν θετικά αναπτύξτε yellow fever που λένε.
Ενώ εγώ τους λέω να ξεχυθούν μπλοκ να τα γαμήσουν όλα,είναι τελείως διαφορετική προσέγγιση.
Με τη δική μου προσέγγιση 3 στους 10 θα γαμήσουν,με τη δική σας θα την παίζουν όλοι ή θα δίνουν πίπα σε μουσάτους όπως λέει ο δημητράκης.Είστε γενικά τελείως defeatist,ηττοπαθείς γιατί τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς τα βλέπετε ρεαλιστικά και καλά.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.538
Πόντοι
3.656
Αυτό είναι που λες εσύ,ο δημητράκης και οι άλλοι γενικώς.Καθήστε καλύτερα Ελλάδα,παίξτε μαλακία,ή γαμήστε στα μπορδέλα.Η ρίξτε πούτσο σε κίτρινες και μαύρες που σας βλέπουν θετικά αναπτύξτε yellow fever που λένε.
Ενώ εγώ τους λέω να ξεχυθούν μπλοκ να τα γαμήσουν όλα,είναι τελείως διαφορετική προσέγγιση.
εσύ λες μλκιες
Το σωστό είναι να κάτσουν στ αυγά τους αν δεν έχουν δυνατό βαλαντιο
Τις εξαιρέσεις  τις ανέφερα πιο πάνω που σξμπληρωσα το ποστ
Μόνο  Τσεχία Πολωνία Ουγγαρία κάποιοι νέοι με πολύ καλή εμφάνιση  αξίζει τον κόπο να πάνε
Τουλάχιστον να μπορούν στοιχειώδως να συνεννοηθούμε κ κάτι παίζει
Αλλού κ για μη νέους κ ωραίους είναι απλα
Χαμένος χρόνος

Απόδειξη είσαι και εσύ

Δηλ θα πω το παράδοξο
Νέοι κι ωραίοι  χωρίς χρήμα
Μην πάτε ουκρανια
Πάτε στις άλλες ΕΕ χώρες
Νέοι κ μόνο νέοι
Ούτε ωραίοι
Ούτε χρήμαην πάτε πουθενά

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Πως ρε αρχηγές?Ευκολο για σενα,αλλα για τους άλλους που ουτε τις γνωσεις σου έχουν,ουτε την εμπειρια σου αλλά ουτε και τις δυνατες αποδοχές σου πως μπορουν να το επιτυχουν?
δε μπορεις να δωσεις 2-3 απλες συμβουλές πως να ξεκινησει κάποιος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom