Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
737
σλαβ μπορεις να μας εξηγησεις γιατι δεν γαμαει ο χαρης?
απο αποψη η απο τρελλα??
σε 2 γραμμες χωρις πολυ αναλυση ο χαρης δεν γαμαει γιατι εχει γινει καχυποπτος και φοβικος....δεν αφηνει τον εαυτο του στη στιγμη.....εχει μανια καταδιωξης κι αυτο φαινετε στο προσωπο του και γινεται στοχος
αλλα πιο καλο και φιλοτιμο παιδι απο αυτον δεν υπαρχει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.522
Πόντοι
3.656
σε 2 γραμμες χωρις πολυ αναλυση ο χαρης δεν γαμαει γιατι εχει γινει καχυποπτος και φοβικος....δεν αφηνει τον εαυτο του στη στιγμη.....εχει μανια καταδιωξης κι αυτο φαινετε στο προσωπο του και γινεται στοχος
αλλα πιο καλο και φιλοτιμο παιδι απο αυτον δεν υπαρχει
αρα τρελλα πιο πολυ
ειναι και ισχυρογνωμων πολυ δυστυχως

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
σλαβ μπορεις να μας εξηγησεις γιατι δεν γαμαει ο χαρης?
απο αποψη η απο τρελλα??
Γιατί δεν έχει τρόπους και τακτικη με της γυναίκες,αυτό που γράφει ότι βγαίνουν μαζί του τις κερνάει και μετά εξαφανίζονται είναι ότι του δίνουν την ευκαιρία.Προσωπικά και χωρίς καμία υπερβολή στις 95% τον δικών μου περιπτώσεων μετά το πρώτο ραντεβού υπήρχε συνέχεια.Σίγουρα μόνο η γλώσσα που ξέρει δεν αρκεί να ρίξεις κάποια στο κρεβάτι    

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
737
Γιατί δεν έχει τρόπους και τακτικη με της γυναίκες,αυτό που γράφει ότι βγαίνουν μαζί του τις κερνάει και μετά εξαφανίζονται είναι ότι του δίνουν την ευκαιρία.Προσωπικά και χωρίς καμία υπερβολή στις 95% τον δικών μου περιπτώσεων μετά το πρώτο ραντεβού υπήρχε συνέχεια.Σίγουρα μόνο η γλώσσα που ξέρει δεν αρκεί να ρίξεις κάποια στο κρεβάτι   
δεν μπορω να πω οτι δεν εχει τροπους
ειναι ευγενικος
μαλλον ανυπομονος ειναι βαλε και την καχυποψια του....εκει το χανει το παιχνιδι,,,,βγαζει αυκολα συμπερασματα αυθαιρετα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
ειναι ευγενικος
μαλλον ανυπομονος ειναι βαλε και την καχυποψια του....εκει το χανει το παιχνιδι,,,,βγαζει αυκολα συμπερασματα αυθαιρετα
Εσύ βρέθηκες μαζί του αρκετές φορές ξέρεις καλύτερα,πάντως όλες οι φάσεις που περιγράφει εμένα μου φαίνονται παράξενες 

D

dude901123

Επισκέπτης
ειναι ευγενικος

Αν κάποιος έχει μείνει καιρό έξω από το παίγνιο και δεν συναναστρέφεται γυναίκες σε σχεσιακές, ερωτικές, φιλικές συναναστροφές είναι δύσκολο να παίξει μπάλα. Δυστυχώς μερικοί αναλύουν και υπεραναλύουν με τον εαυτό τους και τους άλλους πραγματικά ή μη γεγονότα σχετικά με γυναίκες αλλά ξεχνάνε ότι χρειάζεται να εξασκείσαι συνεχώς για να είσαι σε φόρμα με τις γυναίκες. Και η εξάσκηση δεν είναι εδώ. Εδώ καυλαντίζουμε. Η εξάσκηση είναι εκεί έξω. Πολλοί νομίζω περνάμε περισσότερο  χρόνο εδώ και σε διάφορα άλλα thread από ότι με γκόμενες στη ζωή μας. Και έχουμε βρει όλες τις πιθανές δικαιολογίες για την αποτυχία μας. Σίγουρα υπάρχουν πολλά σωστά που αφορούν την ανωμαλία των γυναικών, τις υψηλές απαιτήσεις τους κ.α. αλλά εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε γήπεδο ή να προσαρμόσουμε τις συνθήκες για την επίτευξη των δικών μας επιδιώξεων. Η υπερανάλυση της μαλακίας των γυναικών θα μας δώσει παρηγοριά αλλά δεν θα μας κάνει  να πετύχουμε το στόχο μας.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
737
Αν κάποιος έχει μείνει καιρό έξω από το παίγνιο και δεν συναναστρέφεται γυναίκες σε σχεσιακές, ερωτικές, φιλικές συναναστροφές είναι δύσκολο να παίξει μπάλα. Δυστυχώς μερικοί αναλύουν και υπεραναλύουν με τον εαυτό τους και τους άλλους πραγματικά ή μη γεγονότα σχετικά με γυναίκες αλλά ξεχνάνε ότι χρειάζεται να εξασκείσαι συνεχώς για να είσαι σε φόρμα με τις γυναίκες. Και η εξάσκηση δεν είναι εδώ. Εδώ καυλαντίζουμε. Η εξάσκηση είναι εκεί έξω. Πολλοί νομίζω περνάμε περισσότερο  χρόνο εδώ και σε διάφορα άλλα thread από ότι με γκόμενες στη ζωή μας. Και έχουμε βρει όλες τις πιθανές δικαιολογίες για την αποτυχία μας. Σίγουρα υπάρχουν πολλά σωστά που αφορούν την ανωμαλία των γυναικών, τις υψηλές απαιτήσεις τους κ.α. αλλά εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε γήπεδο ή να προσαρμόσουμε τις συνθήκες για την επίτευξη των δικών μας επιδιώξεων. Η υπερανάλυση της μαλακίας των γυναικών θα μας δώσει παρηγοριά αλλά δεν θα μας κάνει  να πετύχουμε το στόχο μας.
συμφωνω 90%
εξασκισε μεχρι ομως να σου ερθει ο κορεσμος
καποια πραγματα τα εχεις η δεν τα εχεις
δεν μπορω να δεχτω οτι καποιος ξεχναει το καμακι η πως να φερθει σε μια γυναικα
απλα υπαρχουν καταστασεις που αλλαζουν τον αντρα
να δωσω ενα παραδειγμα φανταστικο
την πρωτη φορα η γκομενα που φερνει ψυριζει κατι πχ κινητο
μετα λιγο καιρο μια αλλη γκομενα σπαει τζαμια αυτοκινητου
μετα απο λιγ καιρο μια τριτη βαλει τον αδερφο της να σπασει το παληκαρι στο ξυλο
μετα μια τεταρτη σε παει σε ενα ακριβο εστιατοριο και φεσωσει το λογαριασμο σε σενα κι εχει φυγει και καλα για κατουρημα
με ενδιαμεσα καποιες πετυχημενες ξεπετες
ε δεν σε κανε λιγο να μαζευτεις; εμενα θα με εκανε

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Αν κάποιος έχει μείνει καιρό έξω από το παίγνιο και δεν συναναστρέφεται γυναίκες σε σχεσιακές, ερωτικές, φιλικές συναναστροφές είναι δύσκολο να παίξει μπάλα. Δυστυχώς μερικοί αναλύουν και υπεραναλύουν με τον εαυτό τους και τους άλλους πραγματικά ή μη γεγονότα σχετικά με γυναίκες αλλά ξεχνάνε ότι χρειάζεται να εξασκείσαι συνεχώς για να είσαι σε φόρμα με τις γυναίκες. Και η εξάσκηση δεν είναι εδώ. Εδώ καυλαντίζουμε. Η εξάσκηση είναι εκεί έξω. Πολλοί νομίζω περνάμε περισσότερο  χρόνο εδώ και σε διάφορα άλλα thread από ότι με γκόμενες στη ζωή μας. Και έχουμε βρει όλες τις πιθανές δικαιολογίες για την αποτυχία μας. Σίγουρα υπάρχουν πολλά σωστά που αφορούν την ανωμαλία των γυναικών, τις υψηλές απαιτήσεις τους κ.α. αλλά εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε γήπεδο ή να προσαρμόσουμε τις συνθήκες για την επίτευξη των δικών μας επιδιώξεων. Η υπερανάλυση της μαλακίας των γυναικών θα μας δώσει παρηγοριά αλλά δεν θα μας κάνει  να πετύχουμε το στόχο μας.
Δεν ξεχνιούνται αυτά,όποιος έχει μάθει να καβαλάει οχήματα και  :takethis: γκόμενες δεν το ξεχνάει ποτέ

Επισκέπτης
kman εχεις σκεφτει να κανεις κετογονικη διατροφη για αυξηση αντοχης;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.522
Πόντοι
3.656

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
οτι πει ο παπας πουναι ρωσοφωνος  :rockon: :rockon: :rockon:

κάτσε φρόνιμα ρε Μίδα μην ξύνεσαι στην κλίτσα του τσοπάνη όπως λέει και parispapis στον kman2 (του έκλεψα την ατάκα του πάρη-πάπη) :2funny: :2funny: :2funny:

είπαμε όταν έρθεις ασπροβάλτα μιας και είμαι ανοιχτοχέρης  :woldman: και όχι τσιγκούνης θα σε κεράσω ένα σαλέπι που κάνει 1,5 ευρώ.  :happy:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
οταν το εγαραψα αυτο δεν εννουσα να μου τα πεις τα εισοδηματα σου
δεν νομιζω καποιον να ενδιαφερουν κανενς τα εισοδηματα εκτος αν ειναι κουτσομπολα
το πως εχει καποιος τον τροπο του τι βγαζει και πως τα διαχειριζτε δεν πρεπει να ενδιαφερει κανεναν
σε γενικες γραμμες το εγραψα και πιο πανω
ο κμαν αν κοψει τις σαλτσες για 18 πουτσους και τα 99 καβλια σε 2 ωρες δεν εχει αδικο
ειναι τι θελει καποιος
εγω πχ θελω χαρεμι 7-8 μερες και δινω χ
ο ντερτι ειναι ερωτευμενος και αγαπαει 365 γκομενες ανα 1 μερα
ο κμαν σε 3 μερες οσες προλαβει
εσυ....αστο γερος εισαι για καπη και ταβλι οπως συμφωνει κι ο παπας επι του θεματος

κοινως οπως την βρισκει ο καθενας
εγω το εχω γραψει οτι η μονη μου ενσταση για τον κμαν ειναι οτι πληρωνει υπεραξια (δεν συμπεραλαμβανω τα δακτυλιασματα)

το comeback σου στο νήμα μετά από καιρό απουσίας ήταν επιτακτική ανάγκη.  :hi:

αλλά ρε σλαβιάνι πες τον φίλο σου τον Αλλαν να παίρνει τα χάπια για το αλτσχάιμερ γιατί ξεχνάει εύκολα τα βασικά. Γιατί αν πάμε στα πιο πολύπλοκα εκεί χρειάζεται καθοδήγηση από τον μέντορα μου τον Μίδα.... :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.522
Πόντοι
3.656
Παπά πας να σπειρεις εριδες και δεν διαβάζει;ς τα μαθήματα σου
Σε βλέπω μετεξεταστεο
Ούτε ο Ντερτυ δεν σε σωζει
Υγ Αλλαν ρίξε καμμια φαπα
πολύ γλώσσα έβγαλε η νεολαία ετών σαράντα σχεδον

D

dude901123

Επισκέπτης
συμφωνω 90%
εξασκισε μεχρι ομως να σου ερθει ο κορεσμος
καποια πραγματα τα εχεις η δεν τα εχεις
δεν μπορω να δεχτω οτι καποιος ξεχναει το καμακι η πως να φερθει σε μια γυναικα
απλα υπαρχουν καταστασεις που αλλαζουν τον αντρα
να δωσω ενα παραδειγμα φανταστικο
την πρωτη φορα η γκομενα που φερνει ψυριζει κατι πχ κινητο
μετα λιγο καιρο μια αλλη γκομενα σπαει τζαμια αυτοκινητου
μετα απο λιγ καιρο μια τριτη βαλει τον αδερφο της να σπασει το παληκαρι στο ξυλο
μετα μια τεταρτη σε παει σε ενα ακριβο εστιατοριο και φεσωσει το λογαριασμο σε σενα κι εχει φυγει και καλα για κατουρημα
με ενδιαμεσα καποιες πετυχημενες ξεπετες
ε δεν σε κανε λιγο να μαζευτεις; εμενα θα με εκανε

Στο φανταστικό σου παράδειγμα έβαλες όλα τα κακά της μοίρας να συμβαίνουν σε κάποιον σε 3 διαδοχικές σχέσεις με ελάχιστα διαλείμματα. Για να συμβεί κάτι κακό πρέπει κατ' αρχήν να μην ελέγχεις την κατάσταση και να αφήσεις χώρο. Αλλά ακόμη και όταν συμβεί το κακό να μην είσαι έτοιμος να δώσεις τη φάπα με οποιοδήποτε πιθανό τρόπο (μιλάω μεταφορικά, δεν εννοώ ξύλο). Να επιβάλεις κατά ΚΜΑΝ την κυριαρχία σου στο χωροχρόνο (άντε γεια σαβούρα) και να μην επανέλθεις έπειτα από λίγες ημέρες ή εβδομάδες αγαμίας με μηνύματα σε στυλ.. συγνώμη, σε αγαπώ, μου λείπεις, θέλω να σε δω, συγχώρεσε την αντίδρασή μου. Εδώ όλοι πολλοί άντρες δεν έχουν τη δύναμη και την αντίληψη να καταλάβουν ότι όταν η γκόμενα κάνει μαλακία και αντιδράς άσχημα στη μαλακία της αυτή πρέπει μόνη της να να αντιληφθεί το λάθος της και να ζητήσει ένα βαθύ συγνώμη για να σκεφτείς αν μπορείς να επανεξετάσεις και με ποιους όρους μια συγχώρεση. Όχι εσύ να ζητήσεις συγνώμη. Ας ξεκινήσουμε με αυτό γιατί συνεχώς ακούω ιστορίες με άντρες που αντιδρούν για κάτι τραγικό που έκανε η γκόμενα και μετά.. επανέρχονται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα εκφράζοντας τα συναισθήματα τους για να την ξανακερδίσουν. Συμπεριφόρα ακατανοήτη στον δικό μου τρόπο σκέψης.
Επειδή όπως είδες μιλάω για σχέση και όχι για λίγων ημερών συσχέτιση πιστεύω ότι όταν αποφασίζεις να συνδεδείς με μια γυναίκα σε 'κανονική σχέση' πρέπει να την γνωρίσεις-γνωρίζεις για να χτίσεις τη σχέση. Να ορίσεις τα πλαίσια και τα πιθανά όρια μαζί της ως a male. Αν δεν έχεις δει τα σημάδια νωρίτερα για πιθανές τραγικές συμπεριφορές (απιστία, βαριά οικονομική εκμετάλευση, έλεγχος και περιορισμός της προσωπικής ελευθερίας κ.α.) αλλά τα αφήσεις για να τα αντιμετώπισεις στο μέλλον πιστεύοντας στην Rogeriani αντίληψη περί καλής φύσης των ανθρώπων απλά είσαι βαθιά νυχτωμένος και η συμπεριφορά σου σε καθιστά πιθανό υποψήφιο 'θύμα'.

Φτάνει η ανάλυση, βαρέθηκα πρωϊνιάτικα να κάνω τον ειδήμονα. Επί του θέματος ο καθείς ότι νομίζει. Αυτή είναι απλά η δικιά μου θέση και δεν διεκδικώ το αλάθητο. Άλλωστε είμαστε οι εμπειρίες μας και αυτό έχω δει εγώ στη συναναστροφή μου και στις σχέσεις μου με γυναίκες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Ακριβως ,η πολυ αναλυση βλαπτει ... πχ ο κμαν πιστευω εχει να γαμησει καμια δεκαετια (χωρις λεφτα).
Ο χαρης που ειναι συμπαθεστατος εχει σε πολυ μεγαλο βαθμο το "αγχος" της παντρειας κατα την γνωμη μου ...

Οοσο πιο χαλαρος εισαι τοσο καλυτερα περνας στην ζωη σου συμπεριλαμβαλομενου και τον τομεα των γυναικων ,,, ετσι και εξαλλου νοημα και σκοπος δεν υπαρχει :grin: αν πραγματικα υπηρχε θα τον ειχαμε βρει και δεν θα γραφαμε με τις ωρες εδω μεσα ,αυτη ειναι η τραγικοτητα της ανθρωπινης φυσης για να φιλοσοφησουμε και λιγακι ...

Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι ειμαστε μηδενιστες ,απλα ρεαλιστες ... απολαμβανουμε οσο μπορουμε την καθε στιγμη και αυτο ειναι ολο ...

Καλημερα  :grin: :grin: :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.576
Πόντοι
22.266
taso3 ανοιξε νημα για λας βεγκας διοτι εδω κιεβο εχει γινει τρε μπαναλ χα χα