Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
734
Ναι,αλλά εσύ δεν μπορείς να κάνεις αυτά που κάνει ο Dirty.Οπότε αν πας εκεί θα σε ξεφτιλίσει.
Είναι λογικό.
Για να αντιρροπήσεις χρειάζεται κασέρι.Ετσι δουλεύει το σύστημα.Πρέπει να αντιρροπήσεις τα πλεονεκτήματα του άλλου,εμφάνιση,εμπειρία,ηλικία,μονιμότητα με κάποιον τρόπο.Δεν πρέπει να είσαι αισιόδοξος.
Τι έχεις εσύ που δεν έχει ο Dirty?Ετσι πρέπει να σκέφτεσαι.Τι παραπάνω φέρνω στο τραπέζι από αυτόν εδώ για να έχω πλεονέκτημα και μη βρεθώ με το καυλί στον κώλο.
τι λες ρε τα θες και τα λες αυτα;
εγω ο μονος λογος που πηγαινα ουκρανια ηταν για να εχω προσωπικα χαρεμια απο 4 και πανω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ...να παω να αλλαζω καθε μερα αλλη δεν με γεμιζε...το να παω με μια το εχω κι εδω...και στο λεω,,,,εδω πασαρα χωρις δεκαρα μις ουκρανια στον Αλλαν....με κατι ουκρανικα κονιακ την εβγαλε....κασερι εσπρωχνα μονο σε χαρεμια και εδινα οσο εσυ την ημερα σε ολες την εβδομαδα
ακομα και τωρα αν πηξω πολυ στην αθηνα και θα θελησω να παω θα παρω σετακι τωβ τριων ταυτοχρονα οχι μια μονο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μπορρείς να γαμήσεις εφτάρια κτλ μόνο με έξοδα dating κτλ ΑΛΛΑ
1.Πρέπει να έχεις αξιοπρεπή εμφάνιση να μην είσαι παππούς,χοντρός,δυσκίνητος κτλ ώστε η άλλη να σε βλέπει σα marriage material
2.Να μείνεις μια βδομάδα έως 10 μέρες μίνιμουμ γιατί αυτές τις γκόμενες δεν τις γαμάς στο πρώτο ραντεβού που σε σκανάρουν,θέλει δεύτερο και τρίτο
3.Να έχεις γενικώς εμπειρία με γκόμενες και να σπαταλάς χρόνο στα dating sites και το ίντερνετ,να μιλάς δηλαδή πολύ χρόνο με τις γκόμενες και να έχεις έτοιμα leads.

Αυτά δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται.
Στν τελική το χιλιάρικο θα το σκάσεις θες δε θες αφού πρέπει να μείνεις πολλές μέρες.Εγώ με ένα χιλιάρικο το ΣΚ έχω τεράστια ισχύ πυρός,μπορώ να ξοδεύω 500 ευρώ τη μέρα ενώ ο συνήθης καμάκιας έχει 100 ευρώ τη μέρα για το δεκαήμερο που τα 50 του τα τρώει το διαμέρισμα οπότε ιδρωκοπάει.
Μειώνω δηλαδή το χρόνο παραμονής για να επιτύχω συγκέντρωση των μέσων και ισχύ πυρός,αυτό έχει νόημα λόγω ηλικίας.
Πριν 15 χρόνια προτιμούσα να κάθομαι δέκα μέρες και εγώ σε φτηνά διαμερίσματα και ξενοδοχεία για να συναντήσω όσο περισσότερες γκόμενες γίνεται και να έχω ευκαιρίες στο έδαφος  αλλά τότε είχα περισσότερο χρόνο και λιγότερα λεφτά και ήμουν 15 χρόνια νεώτερος.

το μισό σου ποστ είναι πολύ σωστό και πιάνει την προσέγγιση που λένε οι περισσότεροι συναγωνιστές εδώ και τόσα χρόνια.

το άλλο μισό ποστ δεν το σχολιάζω διότι είναι του γνωστού kman2 με τους S400 πυραύλους.

ρε μπας και έχεις διπολική προσωπικότητα.  :happy:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
734

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οι τρεις-τέσσερις που διαπιστωμένα έχόυν πάει Κίεβο την τελευταία διετία (target,dragx,Βαλκάνιος κλπ) και ο Dirty που ζει εκέι περιγράφουν την φάση ακριβως όπως στην λέω. Πως γαμάς 7αρια μόνο με ραντεβού εστιατόρια και ποτάκια και ψήσιμο απο διαδίκτυο tinder,badoo κλπ.  Πήγαν και πάνε και το πετυχαίνουν.

Μπορείς να αναφέρεις έναν απο τους υποστηρικτές σου που έχει πάει εκει την τελευταία δίετια και να έχει διαφορετική άποψη? Να έχει πάει ο ίδιος όχι μου είπε ενας φίλος μου ή ξέρω εγω τι γίνεται κλπ.

Ακόμα και ο Χάρης δεν έχω καταλάβει αν τελικά έχει πάει Κιεβο την τελευταια διετία να μας πει τι παίζει ή απλά γράφει απο εμπειρίες του παρελθόντος.
εχω να παω απο το 2012 κιεβ.θα πηγαινα σεπτεβριο η δεκεβριο και τελικα ετυχε δουλεια οδυσσο με θειο και δεκεβριο μια καριολα μου κολησε το χαρκοβ.τελικα απλα μου ελεγε να παω εκει για να της
κανω εξηπηρετηση να στειλει στην μανα της πακετο μην πληρωνει 150 ευρο κουριερ!
μετα πηγε φεβρουαριο χωρις να πει κουβεντα και την εκανα μπλοκ.αν ξαναπαω χαρκοβ θα το μαθει οταν ερθω.ιουνιο ισως παω 3 μερεσ κιεβ και μετα οδυσσο.γραφω πρωσωπικες εμπειριες και φιλων.
φιλων τουριστων,μονιμων,συγγενων η που απλα πανε για δουλεια.
οι τυποι που πανε για δουλεια 99% την βγαζουν σε ακριβα ξενοδοχεια και ραντεβου για φαι με δουλεια
με πελατες.ο κολητος μου συνεχεια παει στο κιεβ μονο γλομπουσ και τσουμ χρισατικ ανακαλυψε και συνηθως την βγαζει στο χοτελ.μαλιστα τις πρωτες φορες που πηγε μου λεει δεν βλεπω πουτανες χρισατικ!
του ειπα επιδει εισαι απειρος και της αγγλιας δεν κοβει το ματι σου,εγω νορμαλ δεν βλεπω χρισατικ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
αν μιλησες με τον Αλλαν τοτε ξερεις πως τον αποκαλει

ξερω

με το Αλλαν βρεθηκα για καφε μαζι με ντερτυ και τασο περυσι το χειμωνα.

αστο ρωτα τον γερο μιδα καλυτερα να σου τα εξηγησει τα κολπα... ;)

θα σου λυθουν ολες οι αποριες... ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
το μισό σου ποστ είναι πολύ σωστό και πιάνει την προσέγγιση που λένε οι περισσότεροι συναγωνιστές εδώ και τόσα χρόνια.

το άλλο μισό ποστ δεν το σχολιάζω διότι είναι του γνωστού kman2 με τους S400 πυραύλους.

ρε μπας και έχεις διπολική προσωπικότητα.  :happy:

Ρε παιδιά έλεος δεν καταλαβαίνετε τι λέει ο άλλος.
Εγώ λέω απλά έστω δύο πέουλες,και οι δύο έχουν 1000 ευρώ έκαστος και 10 μέρες διαθέσιμες και θέλουν να γαμήσουν.
Αλλά ο ένας είναι 35 ετών και ο άλλος 45 ετών.Είναι ιδίας εμφανίσεως έστω ο ένας φτυστή απομίμηση του άλλου.Εχουν την ίδια δουλειά,την ίδια εμπειρία στο καμάκι.
1.Πρέπει να πάνε Ουκρανία ή Ρωσία,Λευκορρωσία,Πολωνία?
2.Αν πάνε Ουκρανία πρέπει να πάνε Κίεβο ή επαρχία?
3.Αν πάνε Κίεβο πρέπει να πάνε 2 μέρες,5 μέρες ή 10 μέρες?
4.Πρέπει να χτυπήσουν γκόμενες από τα κλαμπ,το ίντερνετ ή το δρόμο?
Σε όλα αυτά τα εντελώς συκεκριμένα ερωτήματα και όχι υποθετικά δίνω εντελώς συγκεκριμένη απάντηση
1.Πρέπει να πάνε Ουκρανία και όχι Ρωσία ή Λευκορρωσία
2.Αν πάνε Ουκρανία πρέπει να πάνε Κίεβο
3.Αν πάνε Κίεβο πρέπει να πάει 2 μέρες ο 45χρονος για να έχει ισχύ πυρός με τα 1000 ευρώ ήτοι 500 ευρώ τη μέρα και 10 μέρες ο 35χρονος για να έχει περισσότερο χρόνο για το dating,να μπορέσει να γαμήσει στο δεύτερο ή τρίτο ραντεβού και να μημείνει άσφαιρος.
4.Ο 35άρης καλύτερα να χτυπήσει γκόμενες από το ίντερνετ,badoo,tinder κτλ,ο 45άρης καλύτερα να στηριχτεί στα κλαμπ και στα μωλ.Γιατί η ηλικία τον καθιστά απαγορευτικό στο ονλάιν ενώ live μπορεί να έχει μεγαλοπρεπή παρουσία και δύναμη πυρός(γκαφρά) live,δηλαδή ζεστό κασέρι πώς το λένε που δεν μπορείς να το δείξεις ονλάιν αφού η γκόμενα δε νιώθει ονλάιν τη θερμότητα του κασεριού στην τσέπη σου.

Πόσο πιο συγκεκριμένος να γίνει κανείς?Το ξεφτιλίζουμε εντελώς,το σπάμε στο δια ταύτα.
Δεν υπάρχουν γενικοί κανόνες,το προσαρμόζουμε στον εκάστοτε ψωλέα.
Γενικά στο φόρουμ το έχω ψιλοξεφτιλίσει υπάρχει τρελή πληροφορία εντελώς λεπτομερής και συγκεκριμένη που προκαλεί αγανάκτηση.
Λέω στον άλλον θα πας στην τάδε χώρα,στην τάδε πόλη,στο τάδε μαγαζί,την τάδε μέρα τον τάδε μήνα και τις τάδε ώρες για να έχεις 30% πιθανότητες για ONS,δεν υπάρχει αυτό,το έχουμε παραχέσει με την ακρίβεια των πληροφοριών.
Εντάξει οι άλλοι λένε θα κάνεις διαπραγμάτευση,θα μάθεις ρώσικα,θα έχεις κονέ,θα πουλήσεις παραμυθάκι,θα δικτυωθείς,θα γίνεις διπλωμάτης,θα γίνεις ξύπνιος κτλ,θα τα λες ωραία,ένα σωρό πράγματα αλλά εγώ λέω αυτά δεν έχουν σημασία αν σας αρέσουν κάντε τα αλλά αν θέλετε να γαμήσετε στα σίγουρα με σκληρό τρόπο ακολουθήστε βαλκανιοπουτσισμό και αφήστε τους ελιγμούς και τις έξυπνες τακτικές,χτυπήστε το σίδερο με το κεφάλι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
734
ξερω

με το Αλλαν βρεθηκα για καφε μαζι με ντερτυ και τασο περυσι το χειμωνα.

αστο ρωτα τον γερο μιδα καλυτερα να σου τα εξηγησει τα κολπα... ;)

θα σου λυθουν ολες οι αποριες... ;)
με τν μιδα δεν εχω επαφες
δεν κανω παρεα με γερους που εχουν αλτσχαιμερ
μονο με τεκνα και παιδαραδες σαν τον αλλαν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
κατσε γιατι τωρα εισαι εσυ πορνομεταναστης
ποιος εισαι και ζητας απο καποιον τα οικονομικα του στοιχεια
αν εισαι τοσο ανετος βαλε μας και τα δικα σου
επειδη ο κμαν ειναι με θεμα και θελει να επιδυκνιετε πρεπει να το ζητας;
για κανε το εσυ αυτο;

γεροπεριεργε
σαν τον 1 γερο απο το μαπετ σοου μου κανεις με αυτα που γραφεις ωρες ωρες
τα δικά μου ταχω δηλώσει κι είναι απλά
36ωρη εβδομαδιαία  εργασία αμοιβη 4000 μικτά συν κάνα 200 μπόνους
Δηλ κάπου 3300/3500 ανάλογα το μήνα καθαρά
Δεν παριατανω όμως τον καργα όπως ο κμαν που λέει υπέρ φίδια στο θέμα
Κι επίσης γενικως δεν κυνηγάω 50/60 ώρες την βδομάδα
Αυτά είναι για αλαβανους κ μαυρους
Εγώ ένα στόχο . είχα  με αυτή την εργασία
τον πέτυχα κ περνάω σε άλλη φάση τωρα
Απλά να περνει κάποιος 4000 εδώ είναι κάτι το πολύ σύνηθες να παίρνει 5000 στην Γερμανία είναι πολύ σπάνιο
Οπότε για το ένα χρειάζονται αποδείξεις. Το άλλο δεν χρειάζεται
καθοσον είναι κάτω κι από τον μ.ο αυτών που δουλεύουν 45ωρο κ παίρνουν κάπου 4500/4800
Οπουε εγώ λέω κ πιο λίγα βέβαια όπως είπα με 80% απασχοληση

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
με τν μιδα δεν εχω επαφες
δεν κανω παρεα με γερους που εχουν αλτσχαιμερ
μονο με τεκνα και παιδαραδες σαν τον αλλαν

:2funny: :2funny: :2funny:

έχει δουλειές αυτό το διάστημα ο Αλλαν και δεν μπορεί να παρευρεθεί στις επόμενες συναντήσεις που θα κάνουμε με Τασο και Dirty.  :S :S

χθες σε κάποια στιγμή ήρθε και ο Σαλονικιός εκεί που ήμασταν. εκλεκτή παρέα είμασταν με χαλαρή συζήτηση όσο αφορά τα σλάβικα μουνολίβαδα και το παίγνιο.

Αλλη φορά να ενημερώνεσαι καλύτερα από τον Dirty γιατί ο Αλλαν είναι σε φάση αλτσχαιμερ  :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
κακώς να αποκτήσεις άμεσα επαφές,  για εμένα ο Μίδας είναι η έμπνευση μου   :respect:

Μιδα θΕΕ παρε την ΠΑΕ  :kneel: :kneel: :kneel:
παπά άστα αυτα
Το θείο το Τάσος ρωσσικα λέει δεν πας καλά
Λίγο τα βασικά λέει ξέρεις κι όχι καλα
Για καμάκι δεν φτανουν
Κάνε κάνα εντατική αλλιώς πάλι Ααπροβαλτα σε βλέπω κ το ζομερ 19
Ο σλαβ είναι κολλητός με πορδομεταστη
Παίζει χαι λεβελ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
παπά άστα αυτα
Το θείο το Τάσος ρωσσικα λέει δεν πας καλά
Λίγο τα βασικά λέει ξέρεις κι όχι καλα
Για καμάκι δεν φτανουν
Κάνε κάνα εντατική αλλιώς πάλι Ααπροβαλτα σε βλέπω κ το ζομερ 19
Ο σλαβ είναι κολλητός με πορδομεταστη
Παίζει χαι λεβελ

με πρωτοβουλία του Μίδα το νήμα του Κιέβου σε λίγο καιρό θα γίνει prive...  ;)

όσοι προλάβουν ας τρέξουν τώρα να γράψουν κάτι, γιατί μετά μόνο κλειστό club μελών θα μπορεί να γράφει

επίτημο μέλος με εμφανίσεις ως guest θα κάνει ο φίλτατος popov όταν θα πλήττει από το νήμα των παπούληδων θα περνάει μια βόλτα και από εδώ.

αστυνόμος του νήματος θα είσαι εσύ μίδα εάν κάποιος ξεφεύγει θα τρώει 10 μέρες ποινή από το νήμα.  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
μιδα είσαι ένας μικρός θεούλης  :worship: :worship: :worship:

έτοιμος είμαι να κλείσω αεροπορικά να έρθω Ζυρίχη για την αφεντιά σου και μόνο. εμπρός στο δρόμο που χάραξες και εμείς οι νεότεροι ακολουθούμε πιστά :rockon:  :rockon:

τουλάχιστον θα με πας σε κανένα καλό μαγαζί να γλύψουμε κανένα κοκαλάκι  :P μην μείνουμε με την τσαπού  :woldman: στο χέρι.  :grin:
σαν αυτές που γαμαει ο κμαν δεν έχει τέτοια αστέρια εδώ  :respect:
Έχει όμως ρουμανες ουγγαρεζες μουναρες μικρές με 100φρ μισή ώρα οσες θες
Συν καφενεία για τάβλι έχει τρία επισης

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης οι προσεγγίσεις είναι εντελώς διαφορετικές για κάποιον που πάερι με κασέρι και κάποιον που πάει με περιορισμένο budget.
Οταν έχεις λίγα λεφτά ο χρόνος είναι σημαντικός.Οταν είχα 1000 ευρώ μπάτζετ για 10 μέρες πήγαινα Λβωφ σε κεντρικό ξενοδοχείο σοβιετικού τύπου με 25 ευρώ τη μέρα και έδινα το πολύ 15 ευρώ για έξοδα dating.
Οταν πας με μεγάλο μπάτζετ,επιλέγεις καλύτερο διαμέρισμα και είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις περισσότερα.Είσαι πολύ πιο πρόθυμος να τα σκάσεις για σπόνσορινγκ για να γλιτώσεις χρόνο.
Π.χ. αν είμαι 35 χρονών και έχω μπάτζετ ένα χιλιάρικο αλλά άφθονο ελεύθερο χρόνο,δε θέλω να κάνω δώρο στη γκόμενα,προτιμώ να τη γαμήσω με 3 ραντεβού των 15 ευρώ το καθένα.
Αν είμαι 45 χρονών και έχω μπάτζετ 3 χιλιάρικα αλλά λίγο χρόνο,προτιμώ να κάνω δώρο στην ίδια γκόμενα 300 ευρώ και να τη γαμήσω επί τόπου την ίδια μέρα από το να χάνω χρόνο με 3 ραντεβού που δεν ξέρω αν μου φτάνει ο χρόνος να τα κάνω.
Είναι εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις.Ξοδεύοντας λεφτά γλιτώνεις χρόνο.Αν σε αυτό το χρόνο κονομάς περισσότερα λεφτά δουλεύοντας Δύση,η συναλλαγή σε συμφέρει.
Πρέπει πάντα να βλέπετε και τις δύο όψεις.
Και οι δύο θα γαμήσουν απλά ο 35άρης θα φάει περισσότερο χρόνο και ο 45άρης περισσότερα λεφτά.Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος τακτική,καθένας επιλέγει το συμφέρον για τον ευατό του με βάση τα αντικειμενικά δεδομένα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
σαν αυτές που γαμαει ο κμαν δεν έχει τέτοια αστέρια εδώ  :respect:
Έχει όμως ρουμανες ουγγαρεζες μουναρες μικρές με 100φρ μισή ώρα οσες θες
Συν καφενεία για τάβλι έχει τρία επισης

στησε το ταβλι και ερχομαι στην Ζυριχη να σε διδαξω μικρε... :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
στησε το ταβλι και ερχομαι να σε διδαξω μικρε... :2funny:
δεν παίζω τάβλι εγώ
Αυτά είναι για πορνομεταναστη παναγιώταρο κλπ
Όταν ήμουν φοιτητής υπήρχαν καμάκι με τάβλι μόνο
Αλλά γαμαγαν κάτι χοντρός αγυμναστεε τσιγαροβιες
Εξ ου κ τοχω συνδιασει έτσι στο μυαλό μου τάβλι ίσον αγαμια  η μπαζογαμια

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
δεν παίζω τάβλι εγώ
Αυτά είναι για πορνομεταναστη παναγιώταρο κλπ

κακως  :S το ταβλι και το μουνακι πανε πακετο μαζι... ;)

μια νικη στο ταβλι ισοδυναμει με ενα καλο σεξ... ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τα δικά μου ταχω δηλώσει κι είναι απλά
36ωρη εβδομαδιαία  εργασία αμοιβη 4000 μικτά συν κάνα 200 μπόνους
Δηλ κάπου 3300/3500 ανάλογα το μήνα καθαρά
Δεν παριατανω όμως τον καργα όπως ο κμαν που λέει υπέρ φίδια στο θέμα
Κι επίσης γενικως δεν κυνηγάω 50/60 ώρες την βδομάδα
Αυτά είναι για αλαβανους κ μαυρους
Εγώ ένα στόχο . είχα  με αυτή την εργασία
τον πέτυχα κ περνάω σε άλλη φάση τωρα
Απλά να περνει κάποιος 4000 εδώ είναι κάτι το πολύ σύνηθες να παίρνει 5000 στην Γερμανία είναι πολύ σπάνιο
Οπότε για το ένα χρειάζονται αποδείξεις. Το άλλο δεν χρειάζεται
καθοσον είναι κάτω κι από τον μ.ο αυτών που δουλεύουν 45ωρο κ παίρνουν κάπου 4500/4800
Οπουε εγώ λέω κ πιο λίγα βέβαια όπως είπα με 80% απασχοληση

Μα ακριβώς.Εσύ παίρνεις κάτω από το μέσο όρο στην Ελβετία,τα 4000 ευρώ μικτά που λες είναι πασατέμπο.Εγώ με 9000 ευρώ μικτά στη Γερμανία είμαι στο 3% των εισοδημάτων σε παγγερμανική κλίμακα και στο 5% τοπικά δηλαδή αρκετά υπολογίσιμος και στη Γερμανία ενώ εσύ είσαι παπαρίδης και υπό για τα ελβετικά δεδομένα.
Δε στηρίζομαι στους μέσους όρους όπως εσύ δηλαδή στη διαφορά μέσου μισθού Ελβετίας,Ουκρανίας που είναι μια παπαριά και μισή λόγω κόστους άσχετα πώς το βλέπεις εσύ που το βλέπεις αλλιώς αφού κοιτάς πάντα μέσους όρους αλλά στα παπάρια μου,εγώ στηρίζομαι στην ανωτερότητα έναντι των ντόπιων Γερμανών,χέζω δηλαδή το μέσο όρο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
μπερδεύεις τα πράγματα
Αφενός Ελλάδα δεν βρίσκεις αν δεν είσαι στο απεε  15/20%  τέτοια γκαπ με καλές γκομενες
Ναι δεν θα βρεις  στο Κίεβο για δύο βασικά μινους που δεν τα εις στην χώρα σου
Γιατί δεν μιλάς την γλώσσα  τους
κι είσαι περαστικος χωρίς εδρα κ χωρις άπειρο χρονο
Και μίλησα βασικά για γκαπ πιο μεγάλα
Πχ 38 με 22
Οπότε επιμένω ναι χωρίς γλώσσα κ χρόνο δεν παίζει
Εννοείται κ χωρις θέση κ οίκον άνεση διπλουριπλη από κάποιον ντόπιοι απερ κλας

Αν μιλάς για 8αρια γκόμενες και ηλικιακό gap ναι ισχυει δύσκολο για μένα προσωπικά αδύνατο.

Αλλά 22αρες μέτριας εμφάνισης πολύ ανέτα αν εισαι 40αρης αλλα καλοδιατηρημενος. Δηλαδη οχι χοντρος, fit με νεανικό στυλάκι. Βασίκα όπως έχω ξαναπεί ωραία η θεωρία αλλά εγω τα βιώνω αυτά και τα γράφω και αφου το πευχαίνω εκει δεν βλέπω για πιο λόγο να μην το πετυχαίνουν και οι άλλοι.

Επισης ειναι θέμα γούστου. Όπως εγραψε και πόσταρε ο drag εγω προτιμω απλες φοιτητριούλες μικρές. The girl next door που λέμε. Αυτές με καβλώνουν. Οι μοντελέ ποτέ δεν με κάβλωναν. Και για να προλάβω kman που θα πει ναι αλλά δεν κυνηγας αυτές, ακόμα και όταν ήμουν σε φάση πολλα χρόνια πριν στην Αθηνα να πηγαινω σε καποια studio ΠΑΝΤΑ εψαχνα τετοια κατηγορία, μόλις έβλεπα την μοντελέ στο 50αρικο την εκάνα τις θεωρουσα ψυετικές και πλαστικές! Θέμα γούστου πάντα εκει ειναι υποκειμενικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom