Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτή την στιγμή που μιλάμε διεξάγεται τριμερης  συνάντηση βιπ στην βορ Ελλάδα
Ποιο πολλά δεν μπορώ ν αποκαλυψω

μιδα είσαι ένας μικρός θεούλης  :worship: :worship: :worship:

έτοιμος είμαι να κλείσω αεροπορικά να έρθω Ζυρίχη για την αφεντιά σου και μόνο. εμπρός στο δρόμο που χάραξες και εμείς οι νεότεροι ακολουθούμε πιστά :rockon:  :rockon:

τουλάχιστον θα με πας σε κανένα καλό μαγαζί να γλύψουμε κανένα κοκαλάκι  :P μην μείνουμε με την τσαπού  :woldman: στο χέρι.  :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.424
Πόντοι
5.506
:2funny: :2funny: :2funny:
Να μιλήσει κανείς επι της ουσίας μαζί σου ???
Γίνεται αυτό ??? :grin:
Εχεις βρει πολλούς να το κάνουν ?? :2funny:

Οταν πας σε τράπεζα να ζητήσεις δάνειο 100.000 με ενέχυρο ελληνικό ακίνητο ( οπως λιγο πριν πρότεινες ) να μας φωνάξεις να βλέπουμε απο μια γωνία !! :2funny:

Θα είναι σχηνή ισοδύναμη με τα κωλόχερα και τα μουνόχερα που έβαζες στις ουκρανές στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην ουκρανία !!! :2funny:

Αν πάρουν οι άλλοι παράδειγμα απο σένα θέλουμε 2 - 3 δρομοκαίτεια ακόμα !!!

Ααααα  !!! Και μην λές κακές λέξεις. Θα σου βάλει η κοπρολαγνού σου πιπέρι στο στόμα !!! Οταν δεν την γαμάει ο σκύλος της βέβαια σύμφωνα με τα λεγόμενά σου.

Οπως καταλαβαίνεις είσαι ο ιδανικός ανθρωπος για να μιλήσει κανεις σοβαρά μαζί του !!!  :2funny: :2funny:

ΥΓ. Αφού δεν σε παίρνει ρε κακομοίρογλου. Γιατί προκαλείς ?? Προσωπικά πραγματικά σε λυπάμαι, αλλά τις χαζοπροκλήσεις σου δεν θα τις αφήνω αναπάντητες. Μέχρι να βρεί ο σβέρκος σου πάτωμα απο τις φάπες!!!

Φοβάμαι οτι απλά σήμερα ξέχασε τη συνταγή του.  :S :S :S :S

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εεε ναί !!! Χλωμό !!!  :grin:

Τη βαρέθηκα όμως αυτη τη μαλακία μαζί του !!!

μου την δίνει ρε συ mind όταν πάει και τα βάζει μαζί σου γράφοντας μαλακίες. κουραστικός κατάντησε ο καιμάνος με την θεωρία του. και ο σλαβιάνι του λέει εντάξει το καταλάβαμε 800 σελίδες τα ίδια και τα ίδια. κούρασε το πράγμα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
αυτό που είπε ο φίλος dragcrx είχε δίκιο, το νήμα αυτό θα πρέπει να γίνει prive (να αποκλειστούν κάθε τυχάρπαστα τρόλλ που βλέπουν φως και μπαίνουν κάθε τρεις και λίγο και τα γνωστά ΑΜΕΑ) ώστε πάλι να επιστρέψει στην κανονική ροή.

δλδ να γίνει το νήμα ένα κλειστό κλαμπ από μέλη που ταξιδεύουν στα ανατολικά.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
μου την δίνει ρε συ mind όταν πάει και τα βάζει μαζί σου γράφοντας μαλακίες. κουραστικός κατάντησε ο καιμάνος με την θεωρία του. και ο σλαβιάνι του λέει εντάξει το καταλάβαμε 800 σελίδες τα ίδια και τα ίδια. κούρασε το πράγμα.
:hi: :hi: :hi:
Προσωπικά δεν ξαναασχολούμαι !!!

Εκτός αν με προκαλέσει πάλι !!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
:hi: :hi: :hi:
Προσωπικά δεν ξαναασχολούμαι !!!

Εκτός αν με προκαλέσει πάλι !!

κανένας δεν θα ασχολείται στο τέλος μαζί του. μόνος θα λέει τη θεωρία του και μόνος του θα την διαβάζει, όλοι θα προσπερνάνε τα ποστ του kman2 σαν να μην υπάρχουν.  :2funny: :2funny:

θα είναι σαν τον τρελό του χωριού όπως είχε πει παλαιότερα και φίλος popov.

και βέβαια mind αν σου την μπει ο καιμάνος, θα τον απαντήσεις για να μην νομίζει μέσα στο μυαλό του ότι κατατρόπωσα τον mind.  :2funny: :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
κανένας δεν θα ασχολείται στο τέλος μαζί του. μόνος θα λέει τη θεωρία του και μόνος του θα την διαβάζει όλοι θα προσπερνάνε τα ποστ του kman2σαν να μην υπάρχουν.  :2funny: :2funny:

θα είναι σαν τον τρελό του χωριού όπως είχε πει παλαιότερα και φίλος popov.

και βέβαια mind αν σου την μπει ο καιμάνος, θα τον απαντήσεις για να μην νομίζει μέσα στο μυαλό του ότι κατατρόπωσα τον mind.  :2funny: :2funny:
Ε όχι και ...Χάρης ο Αρχηγός!
Σήμερα τον ζορίσαμε πολύ!  Από αύριο θα επανέλθει δριμύτερος  :rockon:
Νομίζω πως ο mind γουσταρει κατα βαθος την ενασχόληση με τον κμαν όπως και ο Μπλάσκος να μιλάει με Χάρη! Τα μεγάλα πνευματα έλκονται από τους ιδιαίτερους ανθρώπους  :heavymetalbig:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
μιδα είσαι ένας μικρός θεούλης  :worship: :worship: :worship:

έτοιμος είμαι να κλείσω αεροπορικά να έρθω Ζυρίχη για την αφεντιά σου και μόνο. εμπρός στο δρόμο που χάραξες και εμείς οι νεότεροι ακολουθούμε πιστά :rockon:  :rockon:

τουλάχιστον θα με πας σε κανένα καλό μαγαζί να γλύψουμε κανένα κοκαλάκι  :P μην μείνουμε με την τσαπού  :woldman: στο χέρι.  :grin:
Δηλαδή συναντησες χτες τον Ντερτυ που λογικά σου απέδειξε τι κάνει και σου έδειξε φωτογραφίες και αντί να ψηθείς για Κίεβ θες να πας στα σερβικά κλάμπ της αγαμίας της Ζυρίχης? :S
Μπας και χάθηκες στο δρόμο για Ασπροβάλτα και κατέληξες στο Άγιο Όρος?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δηλαδή συναντησες χτες τον Ντερτυ που λογικά σου απέδειξε τι κάνει και σου έδειξε φωτογραφίες και αντί να ψηθείς για Κίεβ θες να πας στα σερβικά κλάμπ της αγαμίας της Ζυρίχης? :S

:happy: :happy: :happy:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ε όχι και ...Χάρης ο Αρχηγός!
Σήμερα τον ζορίσαμε πολύ!  Από αύριο θα επανέλθει δριμύτερος  :rockon:
Νομίζω πως ο mind γουσταρει κατα βαθος την ενασχόληση με τον κμαν όπως και ο Μπλάσκος να μιλάει με Χάρη! Τα μεγάλα πνευματα έλκονται από τους ιδιαίτερους ανθρώπους  :heavymetalbig:

Αυτά που λέει ο mindreader,τα λένε και τα γράφουν άλλοι 200000.
Αυτά που γράφω εγώ,τολμάω και τα γράφω μόνο εγώ.Κανονικά δε γράφονται και δε λέγονται.
Οπότε και ένας μόνο να σκεφτεί ρε μπας και έχει δίκιο ο Κμαν,είναι κέρδος.Που θα το σκεφτούν πολλοί αυτό.
Ετσι κι αλλιώς εγώ φέρνω στοιχεία φωτός,αποδείξεις,τα πάντα όλα,δε μιλάω στον αέρα.Οι άλλοι δε φέρνουν κανένα στοιχείο,στηρίζονται στο common logic.Ετσι είναι αν έτσι πιστεύετε φάση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Το είδες και εσύ αυτά που κάνει ο Dirty μόνο αυτός μπορεί να τα κάνει.Αυτοί το καταλαβαίνουν αυτό,δε χρειάζεται να πάνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny:
Να μιλήσει κανείς επι της ουσίας μαζί σου ???
Γίνεται αυτό ??? :grin:
Εχεις βρει πολλούς να το κάνουν ?? :2funny:

Οταν πας σε τράπεζα να ζητήσεις δάνειο 100.000 με ενέχυρο ελληνικό ακίνητο ( οπως λιγο πριν πρότεινες ) να μας φωνάξεις να βλέπουμε απο μια γωνία !! :2funny:

Θα είναι σχηνή ισοδύναμη με τα κωλόχερα και τα μουνόχερα που έβαζες στις ουκρανές στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην ουκρανία !!! :2funny:

Αν πάρουν οι άλλοι παράδειγμα απο σένα θέλουμε 2 - 3 δρομοκαίτεια ακόμα !!!

Οπως καταλαβαίνεις είσαι ο ιδανικός ανθρωπος για να μιλήσει κανεις σοβαρά μαζί του !!!  :2funny: :2funny:

ΥΓ. Αφού δεν σε παίρνει ρε κακομοίρογλου. Γιατί προκαλείς ?? Προσωπικά πραγματικά σε λυπάμαι, αλλά τις χαζοπροκλήσεις σου δεν θα τις αφήνω αναπάντητες. Μέχρι να βρεί ο σβέρκος σου πάτωμα απο τις φάπες!!!

Στη Γερμανία δε δέχονται ενέχυρα από ακίνητα εκτός Γερμανίας.Εγραψα οτι είναι καταναλωτικό δάνειο με επιτόκιο 7% μίνιμουμ.Τα στεγαστικά στη Γερμανία έχουν επιτόκιο 1-1.5%.
Μα πόσο βλάκες είστε?Πρέπει κάποιος να τα γράφει όλα?
Γράφω το 20%,τα άλλα πρέπει να πιάνετε μόνοι σας αφού είστε γατόνια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι φίλοι μου απο Ρόδο έφαγαν τα Χριστούγεννα απο το μιλφάδικο, έτσι για να μην γυρίσουν με 0! Αλλά γενικώς απογοητευτικαν απο τη φάση διότι στα καλά μουνιά των καλών μαγαζιών δεν είχαν πρόσβαση!
Μούτρα φάγανε και φίλοι μου Λευκορωσία! Αντίθετα Βαρσοβία δυο άλλοιφίλοι (έκτος του παραδοσιακού δρόμου μαζοβιεφσκα) γάζωσαν με day game! 4 γκόμενες σε 7 μέρες και τη μια παρτούζα!

Αυτά που γράφω δηλαδή.Οτι Ουκρανία πρέπει να σπρώξεις ρευστό για σπόνσορινγκ για να έχεις πρόσβαση σε οχτάρια και πάνω και οτι Πολωνία έχει ακόμα αρκετές ευκαιρίες ακόμα και για τζαμπέ αν δείχνεις αξιόλογος και έχεις ικανότητες στο καμάκι.
Είναι το αντίθετο από αυτό που γράφουν οι άλλοι και βλέπεις οτι στην πράξη όποιος πάει το επιβεβαιώνει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εννοείται  το Κίεβ είναι νον γκοου για οποιονδήποτε σέβεται τον εαυτό του κ τα λεφτά του κ ψάχνει για 25 μινους ενώ ο ίδιος είναι 35 πλας και όχι φειμους η μιλιοναιρ
Αυτά είναι γνωστά

[size=9pt]Το Κίεβο είναι μόνο για 30/35αρες πλας με γνώση ρωσικων η με μόνιμη κατοικία[/size] σε απ λεβελ δουλειά ώστε να δουλεύει κ το ποίημα της προοπτικής
Άλλο Ταργκετ δεν υπάρχει  εκτός; [size=9pt]Ν κατεβάσεις τον πηχυ σε τελείως νεξτ ντορ πενταρια όπως ισχυρίζεται ο λοβ κι ίσως ισχυει
Για όλους τους άλλους είναι λουζινγκ γκειμ βλέπε περίπτωση κμαν

Αυτά για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους

Αυτό που λες είναι ακριβώς αυτό που λέει ο Dr. Love και ο Dirty.Οτι γαμάνε θείτσες και πεντάρια στο Κίεβο επειδή δεν έχουν να τα σκάσουνε.Είναι ακριβώς το ίδιο.
Τι σημασία έχει αν τα λέτε σε άλλο context?Τέτοιοι ισχυρισμοί είναι εντελώς λάθος.
Ο Love ισχυρίοζεται οτι ως τουρίστας κάτω των 40 ετών γαμάει εφτάρια αλλά όχι παραπάνω και ο Dirty οτι ως μονιμάς με καλό μισθό γαμάει 7.5 και πάνω μερικές φορές αλλά σε καμία περίπτωση θείτσες.
Εγώ που έχω αντιπαλότητα με Love για άλλα θέματα,αυτό το κατάλαβα,αυτό που λένε και αποδεικνύουνε δηλαδή.Εσείς πώς δεν το καταλάβατε?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δειξε 3 συνεχομενα μηνιατικα ως αποδειξη αξιοπιστιας και ασε τα σαπια.

3 συνεχόμενα μηνιάτικα.Θα ψάξω να βρω τις αποδείξεις.
Αλλά γιατί αμφιβάλλετε?Εδώ λένε οτι είναι δυνατό με υπερωρίες να τα πιάνεις,ομολόγησαν.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτά που λέει ο mindreader,τα λένε και τα γράφουν άλλοι 200000.
Αυτά που γράφω εγώ,τολμάω και τα γράφω μόνο εγώ.Κανονικά δε γράφονται και δε λέγονται.
Οπότε και ένας μόνο να σκεφτεί ρε μπας και έχει δίκιο ο Κμαν,είναι κέρδος.Που θα το σκεφτούν πολλοί αυτό.
Ετσι κι αλλιώς εγώ φέρνω στοιχεία φωτός,αποδείξεις,τα πάντα όλα,δε μιλάω στον αέρα.Οι άλλοι δε φέρνουν κανένα στοιχείο,στηρίζονται στο common logic.Ετσι είναι αν έτσι πιστεύετε φάση.
Ναι αλλά σήμερα τα έκανες μαντάρα με τα περί περιουσίας στην Ελλάδα!
Μου θύμησες κάτι θειάδες των χωριών που λένε για τις κόρες τους ή τις έγγονες τους "Έχει σπίτια και διαμερίσματα ,δεν είναι ξυπόλυτη" και βέβαια ονειρεύονται κάποιον είλωτα κορόιδο γαμπρο που θα πληρώνει το ΕΝΦΙΑ και τους φόρους!

Σας έχω και τον τρόπο ο καθένας να ανακτήσει την αξία της περιουσίας του αλλά δεν τον γράφω δημόσια γιατί θα υποκινήσω βία κατά πολιτικών..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
o ντέρτυ ως μόνιμος κάτοικος Κιέβου πλέον παίζει μπάλα σε άλλο επίπεδο σε σχέση με εμάς τους ολιγοήμερους επισκέπτες.

η μέθοδος του είναι αποτελεσματική, τα ποσοστά επιτυχίας τεράστια και η ποιότητα των γυναικών +7. από εμένα respect  :respect: στο φίλο και συναγωνιστή dude901123 διότι κρατάει το όνομα του έλληνα καμάκερ σε υψηλά επίπεδα.

στην Ελλάδα κάποιοι πυρφόροι για τις γκόμενες που έχει ντερτυ, θα γινόταν χαλάκι να σκουπίσει τα πόδια της η κάθε ντέβουσκα μπας και γαμήσει. (εννοώ αντίστοιχης εμφάνισης ελληνίδες θα είχαν στρατό πυρφόρων από πίσω να τις παρακαλάει).

και οι ηλικίες νορμάλ στο τάργκετ γκρουπ 25-30 κινείται γιατί κάποιοι έλεγαν μαλακίες  :jerking: για γυναίκες +40.

μην προσπαθήσετε κάποιοι να πείτε μαλακίες για τον ντέρτυ διότι τέτοια μουνάκια τζάμπα (με λίγα κεράσματα φαγητά και καφέδες, ποτάκια) που γαμάει το φιλαράκι κάποιοι μαιντανοί τα χρυσοπληρώνουν 500 ευρα. ξέρει αυτός που λέω για ποιον χτυπάει η καμπάνα....  ;)

κάποιοι γραφικοί μαιντανοί (ΑΜΕΑ) έλεγαν ότι στο Κίεβο αν είναι κάποιος μόνιμος δεν θα βρει κοπέλες καλές αλλά μόνο πουταναριά.  :jerking: :jerking:

Ο μόνιμος κάτοικος έχει την δυνατότητα που δεν έχουμε οι υπόλοιποι να γνωρίσει κοπέλες με πανεπιστημιακή μόρφωση και με ένα Α επίπεδο κουλτούρας, συμπεριφοράς και ομορφιάς.

Υ.Γ. και δεν αρνήθηκε ποτέ να δώσει χρήσιμες πληροφορίες και σχετικά tips σε συναγωνιστές που επισκέφτηκαν το Κίεβο. (π.χ. sunsity και mounokwlaraki). πάντα πρόθυμος να βοηθήσει κόσμο να γαμήσει καλά και ποιοτικά στο Κίεβο.

Επισκέπτης
Καταλαβαινεις τι εννοουν. Οτι δεν πληρωνεσαι τις υπερωριες καθε μηνα, αλλα τις παιρνεις μαζεμενες υστερα απο καποιους μηνες και ετσι προκυπτει και το μεγαλο ποσο που παραθετεις εδω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom