Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.511
Πόντοι
3.656
Τι λες ρε τυπε....
Ξοδευεις 2-3 χιλιαδες ευρω το μηνα για σπονσοριλικια κλπ
Ζεις στην Γερμανια και προφανως δεν ζεις με αερα κοπανιστο....
Θα στειλεις και 100 χιλ στην Ελλαδα;
Γιατι δεν κατεβαινεις και στις εκλογες, μπας και αναλαβεις το υπ οικονομικων να μας σωσεις !!!!
η ιστορία έχει αλήθεια όσο κ το ότι ο κμαν της Ελλάδας κουγιας
είναι διμετρος όπως δηλωσε προσφατα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
σε χριβνα μετράει ο αρχηγός
Οπότε έχει μυριο κ βαλε
Κάνε τα Ρούβλια για να είσαι μέσα!!!Πρέπει να ενώσουν δυνάμεις με Πάπα και να πάνε ρώσικη επαρχία να δικτυωθούν με ακίνητα!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.511
Πόντοι
3.656
Κάνε τα Ρούβλια για να είσαι μέσα!!!Πρέπει να ενώσουν δυνάμεις με Πάπα και να πάνε ρώσικη επαρχία και να δικτυωθούν με ακίνητα!
είναι αντίθετες ιδεολογιες
Ο παπάς είναι vfm έστω κ με θυματικη προσσεγγιση
Ο κμαν είναι you only live twice
Δεν θα συμφωνησουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κάνε τα Ρούβλια για να είσαι μέσα!!!Πρέπει να ενώσουν δυνάμεις με Πάπα και να πάνε ρώσικη επαρχία να δικτυωθούν με ακίνητα!

Ο πάπας είναι ρομαντικός και έχει στυλ ψωλά,τα περιμένει έτοιμα.Αν πας για wife hunting και στηρίζεσαι σε πατρικά ακίνητα είσαι τελειωμένος.Εγώ έχω δυναμική προσέγγιση αγρίου τύπου προσαρμόζω την πραγματικότητα στα γούστα μου με ενεργητική παρέμβαση δεν περιμένω το περιβάλλον να αποφασίσει για εμένα.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Δεν ξοδεύω 2 χιλιάρικα για σπονσοριλίκια.Γύρω στα 500 ξοδεύω.Τώρα έχω μειώσει τις σπονσορέτς.
Η τιμή για σπονσοριλίκι είναι όσο το ενοίκιο στην πόλη που μένει η γκόμενα.
Εννοείται για να εξοικονομήσεις 100000 ευρώ πρέπει να κόψεις τα σπονσοριλίκια και τα ταξίδια.Απλά αν το κάνουμε αυτό,περιμένω να έρθουν άμεσα τα νοίκια από το airbnb(ένα ποσοστό) και να ξεχρεώσω γρήγορα.
Θα δούμε όμως.Μπορεί και να μην κάνουμε τίποτα και να βρούμε άλλους ενοικιαστές.

Αυτο κι αν ειναι μνημονιο..
Απο τις 5-6 το 3ημερο καταληξες σε μια το διμηνο...
Κουραγιο.....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτο κι αν ειναι μνημονιο..
Απο τις 5-6 το 3ημερο καταληξες σε μια το διμηνο...
Κουραγιο.....

Δεν παίζεστε.Δε βλέπετε τι γράφει ο άλλος και δε μιλάτε ποτέ ακριβώς.
Μέχρι το 2016 όπως έχω γράψει 100 φορές πήγαινα για διήμερα,τριήμερα Κίεβο και γαμούσα 5-6 σεμιπρος τη μέρα.Σεμιπρος,όχι σπονσορέτς.Μάλιστα έβγαζα και φωτό.Σήμερα γάμησα αυτή,μετά αυτή,μετά αυτή κτλ είναι όλα ντοκουμενταρισμένα.
Μετά το 2017 και την άρση της βίζας που στέρησε τις καλές σεμιπρος και έδιωξε τις μούνες,το ριξα στο σπόνσορινγκ.Το mamba είναι αυτό που ήτανε μέχρι το 2017,μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας,τα κλαμπ δενε ίναι αυτά που ήτανε και δεν έχει πια πολλά οχτάρια,εννιάρια η πόλη έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.Για αυτό εγκατέλειψα τις σεμιπρος που τις βαρέθηκα εξάλλου και το έριξα στο σπόνσορινγκ.
Γιατί πρέπει να γράφει κανείς 100 φορές τα ίδια και τα ίδια?
Ποιο είναι το παράξενο σε αυτά?Εχετε πάει Κίεβο το 2016,το 2017,το 2018?Εχετε χτυπήσει από μάμπα,κλαμπ,μωλ κτλ?Εχετε κάνει σπόνσορινγκ?Αν όχι,πώς έχετε γνώμη?
Ρωτήστε και το dirty που είναι εκεί αν είναι όπως τα λέω ή όχι.
Εννοείται οτι είναι όπως τα λέω.
Γιατί θέλετε όλα να είναι όπως τα έχετε στο κεφάλι σας και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα?
Και ο dirty βαρέθηκε να του λένε μαλακίες,γαμάς θείτσες κτλ και δε γράφει πια.Και εγώ βγάζω τις φωτό και πάλι αμφισβητούνται όλα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.339
Πόντοι
28.786
Αρες μαρες κουκουνάρες με το σχιζοειδές καρτούν να εχει μετατραπεί ξαφνικά σε εκατομυριούχο !!! :2funny: :2funny:

Και οποτε τον ζορίζουν με τα νούμερα να αλλάζει τον αριθμό των σπονσορετων και τα λεφτα ανα σπινσορετα, μπας και ταιριάξουν τα αταίριαστα.
:2funny: :2funny:

Και να μας πλασάρει τα ξυλάγγουρα που συνήθως χρυσοπληρώνει σαν εννιάρια. Εδώ γαμιούνται ολοι στα γέλια !!! :2funny: :2funny:

Το μόνο αληθές στα παραληρήματα του είναι οτι προσαρμόζει το περιβάλλον στην δική του φαντασίωση  !!!

Πράγματι όλοι οι τρόφιμοι του δρομοκαίτιου αυτό κάνουν !!! :2funny: :2funny

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.427
Πόντοι
5.506
Αρες μαρες κουκουνάρες με το σχιζοειδές καρτούν να εχει μετατραπεί ξαφνικά σε εκατομυριούχο !!! :2funny: :2funny:

Και οποτε τον ζορίζουν με τα νούμερα να αλλάζει τον αριθμό των σπονσορετων και τα λεφτα ανα σπινσορετα, μπας και ταιριάξουν τα αταίριαστα.
:2funny: :2funny:

Και να μας πλασάρει τα ξυλάγγουρα που συνήθως χρυσοπληρώνει σαν εννιάρια. Εδώ γαμιούνται ολοι στα γέλια !!! :2funny: :2funny:

Το μόνο αληθές στα παραληρήματα του είναι οτι προσαρμόζει το περιβάλλον στην δική του φαντασίωση  !!!

Πράγματι όλοι οι τρόφιμοι του δρομοκαίτιου αυτό κάνουν !!! :2funny: :2funny

Δηλαδή, συνοψίζοντας, δεν πιστεύεις οτι υπάρχει άνθρωπος που έχει καθαρό μισθό 5500 τσέπη το μήνα, σκορπάει 500ρια και χιλιάρια το μήνα σε φίλες του δεξιά αριστερά για ένα γαμήσι το 3μηνο, κάνει ταξίδια 4ήμερα Σαντορίνη γύρω στο 3χίλιαρο μπάτζετ για ένα χύσιμο στην κοιλιά και χωρίς να έχει εισοδήματα από την περιουσία ενός εκατομμυρίου στην πατρίδα ετοιμάζεται να κάνει επένδυση γύρω στα 100 χιλιάρικα στα ακίνητα;

Tι να σου πω, δηλαδή ας πούμε είναι σα να μην πίστεψες ποτέ το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.  :S :S :S

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.339
Πόντοι
28.786
Δηλαδή, συνοψίζοντας, δεν πιστεύεις οτι υπάρχει άνθρωπος που έχει καθαρό μισθό 5500 τσέπη το μήνα, σκορπάει 500ρια και χιλιάρια το μήνα σε φίλες του δεξιά αριστερά για ένα γαμήσι το 3μηνο, κάνει ταξίδια 4ήμερα Σαντορίνη γύρω στο 3χίλιαρο μπάτζετ για ένα χύσιμο στην κοιλιά και χωρίς να έχει εισοδήματα από την περιουσία ενός εκατομμυρίου στην πατρίδα ετοιμάζεται να κάνει επένδυση γύρω στα 100 χιλιάρικα στα ακίνητα;

Tι να σου πω, δηλαδή ας πούμε είναι σα να μην πίστεψες ποτέ το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.  :S :S :S

Μην τον κατηγορείς για τη Σλοβάκα στη Σαντορίνη !!!

Η ξερομαλακία στην οποια κατέληξε ( κατα δήλωση του ) η όλη φάση οφείλεται καθαρά στο γεγονός οτι δεν πρόλαβε να την σπονσονάρει !!! Επισης κατά δική του δήλωση.
Να γαμιέσαι στα γέλια !!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Οσο για το υπόλοιπο !!! Ολοι οι λαντζέρηδες μετανάστες της Αστόρια εκατομυριούχοι ηταν στην Ελλάδα !! :2funny: :2funny:

Στην Αστόρια πήγαν για να ασχοληθούν με το σπονσορινγκ !!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Tι να σου πω, δηλαδή ας πούμε είναι σα να μην πίστεψες ποτέ το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.  :S :S :S

Τα λεφτά βγαίνουν.Απλά δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια.Είναι εθισμός.
Οι 2 Ρωσίδες μένουν σε πόλεις που πληρώνουν ενοίκιο 100 ευρώ το μήνα οπότε 100 ευρώ στέλνω στην καθεμία.Στην Ουκρανή στέλνω 300 ευρώ.Στη Σαντορίνη πήγα τριήμερο και δύο μέρες ήμουν με τη γκόμενα,2000 ευρώ ξόδεψα,όχι 3000.Τα 100000 θα είναι από δάνειο που θα ξεπληρώσω και με τα ενοίκια,δεν είναι πυρηνική φυσική.
30 μέρες άδεια δικαιούσαι εδώ το μήνα,δηλαδή 6 δεκαήμερα αν κολλήσεις τα ΣΚ.Τα τρία πρέπει οπωσδήποτε να πας Ελλάδα.Βέβαια μπορείς να φέρεις και γκόμενα Ελλάδα αν θες.1500 ευρώ κοστίζει να φέρεις γκόμενα για πενθήμερο Αθήνα.Με 500 ευρώ δώρο όλες δέχονται.Δηλαδή 500 ευρώ δώρο συν 200 ευρώ αεροπορικά συν 150 ευρώ έξοδα τη μέρα σε ρεστωράν,εισιτήρια για μουσεία,κλαμπ κτλ.
Κάπως έτσι δουλεύει το σύστημα.
Για να τη φέρεις σε κυριλέ νησί(Σαντορίνη,Μύκονο,Ρόδο κτλ) χρειάζεσαι βέβαια 2000 ευρώ μίνιμουμ γιατί πληρώνεις και ξενοδοχεία,εξτρά αεροπορικά κτλ.Βασικά χρειάζεσαι 2500-3000 ευρώ για να είσαι στην κυρίλα μέσα.
Αν Αθήνα έρχονται όλες με δώρο,σε νησί παίζει και να έρθουν χωρίς δώρο αλλά βέβαια τα έξοδα όπως έγραψα είναι πολύ μεγαλύτερα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κίεβο έχουν πάει ελάχιστοι απ'όσους γράφουν εδώ! Αν μιλήσουμε για τα τελευταία 10 χρόνια τότε μιλάμε και για ακόμα λιγότερους!

Για αυτό και τρελαίνομαι με αυτά που γράφουν.Παρουσιάζουν τα πράγματα όπως είναι στη φαντασία τους δηλαδή όπως νομίζουν οτι θα έπρεπε να είναι με αναγωγή,όχι όπως πραγματικά είναι.Το πολύ να σου πουν τι γινόταν στο Κίσινεβ ή στην Οδησσό προ τριετίας,για Κίεβο καθεαυτό δεν ακούς λέξη.
Για αυτό και όσοι πάνε όπως Μουνοκωλαράκι ή και ο Αλλαν πρόσφατα ή ο φίλος σου από τη Ρόδο σπάνε τα μούτρα τους,γειώνονται στην άσχημη πραγματικότητα που είναι πολύ πιο κοντά σε ό,τι περιγράφω εγώ και πολύ πιο μακρυά από αυτά που τους κάνει ο Dr. Love κτλ να πιστεύουν.
Δηλαδή βγάζουν τα δικά μου συμπεράσματα και καταλήγουν δεν είναι vfm φάση,δεν ξανάρχομαι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.511
Πόντοι
3.656
Για αυτό και τρελαίνομαι με αυτά που γράφουν.Παρουσιάζουν τα πράγματα όπως είναι στη φαντασία τους δηλαδή όπως νομίζουν οτι θα έπρεπε να είναι με αναγωγή,όχι όπως πραγματικά είναι.Το πολύ να σου πουν τι γινόταν στο Κίσινεβ ή στην Οδησσό προ τριετίας για Κίεβο καθεαυτό δεν ακούς λέξη.
Για αυτό και όσοι πάνε όπως Μουνοκωλαράκι ή και ο Αλλαν πρόσφατα σπάνε τα μούτρα τους,γειώνονται στην άσχημη πραγματικότητα που είναι πολύ πιο κοντά σε ό,τι περιγράφω εγώ και πολύ πιο μακρυά από αυτά που τους κάνει ο Dr. Love κτλ να πιστεύουν.
Δηλαδή βγάζουν τα δικά μου συμπεράσματα και καταλήγουν δεν είναι vfm φάση,δεν ξανάρχομαι.
εννοείται  το Κίεβ είναι νον γκοου για οποιονδήποτε σέβεται τον εαυτό του κ τα λεφτά του κ ψάχνει για 25 μινους ενώ ο ίδιος είναι 35 πλας και όχι φειμους η μιλιοναιρ
Αυτά είναι γνωστά
Οι πόλεις είναι όλες οι άλλες Ντνιπρο λβοβ ζαποριζιε Νικόλαεφ χερσον καλοκαίρι οι τελευταίες
κι εν μέρη η οδυσσος
Απλά εσύ τις ίδιες αναγκαστικες αυτοχειρικες μλκιες
που κάνεις στο Κίεβ
ως καθαρόαιμο χανος θυματοποιημενος αναγκαστικά
τις προτείνεις κ γενικότερα που είναι εντελώς λάθος
Το Κίεβο είναι μόνο για 30/35αρες πλας
με γνώση ρωσικων η με μόνιμη κατοικία σε απ λεβελ δουλειά ώστε να δουλεύει κ το ποίημα της προοπτικής
Άλλο Ταργκετ δεν υπάρχει  εκτός; Ν κατεβάσεις τον πηχυ σε τελείως νεξτ ντορ πενταρια όπως ισχυρίζεται ο λοβ κι ίσως ισχυει
Για όλους τους άλλους είναι λουζινγκ γκειμ βλέπε περίπτωση κμαν
Η Ουκρανία είναι καλή μόνο σε μεγάλες πόλεις κ με γνώση ρωσικωνεεμπειρία κ 100/150 μέρα διαθέσιμα για σορτ ταιμ επίσκεψη
Δηλ το κοινό που δυνητικα μπορεί να ωφεληθείτε είναι πολύ λιμιτιμτ ο δε κμαν δεν ανήκει σε αυτούς
Ανήκει στα θύματα που για να φέρει κάποιο μέτριο αποτέλεσμα τραβάει των παθών του Ιησού δίνοντας παράλληλα κ τον χρυσό των. Μαγων
Το παρουσιάζει  για επίτευγμα λόγω έλλειψης οποιαδήποτε αλλού ρεαλιστικό πλάνο για τις δυνατότητες του
Αυτά για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Για αυτό και τρελαίνομαι με αυτά που γράφουν.Παρουσιάζουν τα πράγματα όπως είναι στη φαντασία τους δηλαδή όπως νομίζουν οτι θα έπρεπε να είναι με αναγωγή,όχι όπως πραγματικά είναι.Το πολύ να σου πουν τι γινόταν στο Κίσινεβ ή στην Οδησσό προ τριετίας,για Κίεβο καθεαυτό δεν ακούς λέξη.
Για αυτό και όσοι πάνε όπως Μουνοκωλαράκι ή και ο Αλλαν πρόσφατα ή ο φίλος σου από τη Ρόδο σπάνε τα μούτρα τους,γειώνονται στην άσχημη πραγματικότητα που είναι πολύ πιο κοντά σε ό,τι περιγράφω εγώ και πολύ πιο μακρυά από αυτά που τους κάνει ο Dr. Love κτλ να πιστεύουν.
Οι φίλοι μου απο Ρόδο έφαγαν τα Χριστούγεννα απο το μιλφάδικο, έτσι για να μην γυρίσουν με 0! Αλλά γενικώς απογοητευτικαν απο τη φάση διότι στα καλά μουνιά των καλών μαγαζιών δεν είχαν πρόσβαση!
Μούτρα φάγανε και φίλοι μου Λευκορωσία! Αντίθετα Βαρσοβία δυο άλλοιφίλοι (έκτος του παραδοσιακού δρόμου μαζοβιεφσκα) γάζωσαν με day game! 4 γκόμενες σε 7 μέρες και τη μια παρτούζα!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.427
Πόντοι
5.506

Ρε τύπε, μην τρελαίνεσαι, εμείς δε σου λέμε για το Κίεβο ή για τις γνώσεις σου για το Κίεβο, εμείς απλά σου λέμε οτι εσύ με τον αυτισμό που κουβαλάς και μέσα στο Artemis Club πάλι τις ίδιες μαλακίες θα έκανες. Οι άλλοι θα έσπρωχναν με 60 το μισάωρο και εσύ θα μοίραζες 300ρες νομίζοντας οτι καμάκωσες γκομενέτα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.511
Πόντοι
3.656
Οι φίλοι μου απο Ρόδο έφαγαν τα Χριστούγεννα απο το μιλφάδικο, έτσι για να μην γυρίσουν με 0! Αλλά γενικώς απογοητευτικαν απο τη φάση διότι στα καλά μουνιά των καλών μαγαζιών δεν είχαν πρόσβαση!
Μούτρα φάγανε και φίλοι μου Λευκορωσία! Αντίθετα Βαρσοβία έκτος του παραδοσιακού δρόμου μαζοβιεφσκα γάζωσαν με day game! 4 γκόμενες σε 7 μέρες και τη μια παρτούζα!
ναι γιατί Ουκρανία πρέπει  νάσαι κ κάτι πάνω από απλός τουρίστας
Η τουλάχιστο να δείχνεις
Η έλλειψη κ μόνο ενός αμάξι ου σε ρίχνει πολλά λεβελ.κατω Ουκρανία
Τοχω κάνει το πείραμα μικρός κ πάντα το όχημα με αν έβαζε στην τελική προσπαθεια
Ο Γιαντης πολλά τα οφ που έτρωγε γιατί σαν οριτζιναλ θύμα πάντα μετακινείται με ταξί κ τρένα
Αυτόματα οι ντεβουσκες τον έβαζαν κατηγορία γιωτα παρότι χάλαγε τ αμτερα του σε ποτά δώρα κλπ
Ακόμα κ.μαμμπα μόλις έκανε προφίλ με το τζιπ του Λεο του κολητο του
Απογειωθηκε σε απαντήσεις σε σχέση με πριν

Δηλ δύο φώτο με το τζιπ σαν οδηγός έπαιρνε τριπλασια μυνηματα απ ότι πριν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom