Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ ...Γόνος????
Παρουσιάζεις τα ακίνητα των Γονιών σου σαν δικά σου?? Αυτά είναι πρακτικές των ξοφλημένων γόνων...

Απ'οτι βλέπω έρχεσαι και  στα λόγια μου! Τα ζημιογόνα ακίνητά σας που παράγουν μόνο χρέη και πουλιούνται(αν είναι καθαροί απο χρέη οι δικοί σου) κοψοχρονιά διότι χρήμα στην αγορά ακινήτων δεν υπάρχει! Έχουν μια μικρή αξία διότι μπορούν να αξιοποιηθούν τουριστικά και αυτό περνάει ΜΟΝΟ απο τη δικιά σου εργασία όπως λες!
Οπότε κομμένα τα σπονσοριλίκια για 3 χρόνια να μαζέψεις τα 100k! Ότι άλλο πεις είναι μαλακία!

Γνώμη μου---> περιόρισε τα σπονσοριλίκια και κάντε εργασιες σιγά σιγά με φτηνά υλικά! Τα 100 τετραγωνικά κάντε τα 2 των 50 με χαμηλότερο κόστος ενοικίασης!  Με περί τα 60k με μέσα υλικά μπορείς να κάνεις 4 διαμερίσματα των 50 τετραγωνικών κουκλιά που θα πιάνουν 50Ε έκαστο τη μέρα!

Τα ακίνητα είναι αγορασμένα στο όνομά μου.Τυπικά εγώ εισπράττω τα ενοίκια,βέβαια πάνε σε άλλους λογαριασμούς αλλά τα διαμερίσματα μου ανήκουν.Σιγά μη βάλω χέρι σε αυτά τα λεφτά.
Τα ακίνητα δεν πωλούνται,νοικιάζονται απλά επειδή οι ενοικιαστές αδυνατούν να πληρώσουν τελευταία,σκεφτήκαμε να τα βάλουμε στο airbnb.
Αυτά βέβαια είναι ακόμα σκέψεις,δεν έχει γίνει τίποτα.Αλλά για να τα βγάλουμε ανακαινισμένα σε τέλεια κατάσταση στο airbnb χρειάζονται 100000 ευρώ σε εργασίες.
Εδώ στη Γερμανία οι τράπεζες σου δίνουν δάνειο 100000 ευρώ αν ζητήσεις και έχεις καλά εισοδήματα,το πρόβλημα είναι οτι ζητάνε επιτόκιο 7% γιατί είναι καταναλωτικό.Στην Ελλάδα δε δίνουν τέτοια δάνεια με την καμία,ούτε καν επισκευαστικά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.403
Πόντοι
5.506
σιγα ρε κμαν
Πως θα παρεισ 80000 απο νοικια σε βραχυχρονιες μισθώσεις
Η σεζον ειναι πλουσια 200 μερες
Και 150 να τοχεις νοικιασμενο που δεν παιζει για τα ακριβα διαμεεισματα θες την καθε μερα 500€ ενοίκιο
Αυτα εκτος πο βιλες στα νησια δεν παιζουν
Οι πιο πολλοι που μοικιαζουμ μεσω πλατφορμων ειναι των 20-120 τη μερα
Ειδικα για καποιο διαμέρισμα καπου στην αθηνα σε πολυξατοικια
Ασε τις συνεχεις μαλακιες κ παπατζες
[size=20pt]Ο πορδομεταναστης πιο σοβαρος απο σενα ειναι πλεον με αυτα που γραφεις τελευταία[/size]

Χοντρό.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.403
Πόντοι
5.506
Τα ακίνητα είναι αγορασμένα στο όνομά μου.Τυπικά εγώ εισπράττω τα ενοίκια,βέβαια πάνε σε άλλους λογαριασμούς αλλά τα διαμερίσματα μου ανήκουν.Σιγά μη βάλω χέρι σε αυτά τα λεφτά.
Τα ακίνητα δεν πωλούνται,νοικιάζονται απλά επειδή οι ενοικιαστές αδυνατούν να πληρώσουν τελευταία,σκεφτήκαμε να τα βάλουμε στο airbnb.
Αυτά βέβαια είναι ακόμα σκέψεις,δεν έχει γίνει τίποτα.Αλλά για να τα βγάλουμε ανακαινισμένα σε τέλεια κατάσταση στο airbnb χρειάζονται 100000 ευρώ σε εργασίες.

Εντάξει, δεν είναι κακό, ετοιμάζεσαι να ξεκοκκαλίσεις την πατρική περιουσία αλλά μάλλον έχεις την ατυχία να έχεις νέους γονείς.  :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εντάξει, δεν είναι κακό, ετοιμάζεσαι να ξεκοκκαλίσεις την πατρική περιουσία αλλά μάλλον έχεις την ατυχία να έχεις νέους γονείς.  :grin: :grin:

Τι να ξεκοκαλίσω?Αυτός που θα σκάσει τα 100000 ευρώ είμαι εγώ.Εγώ μόνο πληρώνω μέχρι τώρα,έχω στείλει πολλά λεφτά στην Ελλάδα για όλα αυτά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα σου απαντήσω μόνο στο 3 για να μην μακρηγορούμε..

Δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι τόσο παράλογο για να επαληθεύσουμε στην πράξη ότι είναι μαλακία, για τον ίδιο λόγο που δεν κάνουμε μπάντζι τζάμπινγκ χωρίς σκοινί και δεν βάζουμε το κεφάλι μας μέσα σε μια χύτρα με βραστο νερό..

Το γεγονός ότι είναι μαλακία, φαίνεται και από το ότι για το παρακάτω

δεν έχεις δώσει ποτέ απάντηση

Εννοειται ότι ο καθένας θα το δει σε σχέση με εσένα ή με τον ίδιο του τον εαυτό.
Αν μας έγραφες:"Είμαι εισοδηματίας, παίρνω 30.000ευρω ενοίκια το μήνα και στέλνω 300/μήνα σε 5 σπονσορετες" νομίζεις θα σου έλεγε κανείς τίποτα που σπας πλάκα με λεφτά που σου έρχονται ουρανοκατέβατα;
Εσύ λες ότι δουλεύεις 500 ώρες τη βδομάδα,3/4 ΣΚ,δεν έχεις προσωπική/κοινωνική ζωή στη Γερμανία,κ.λ.π. και απλά ένα ΣΚ το δίμηνο ξεκαυλώνεις με βαλκανικούς πυραύλους και μετά επιστρέφεις για άλλους δύο μήνες στη ρουτίνα.
Ένας εχέφρων μέσος αναγνώστης, ορθώς θεωρει μαλακία αυτό που κάνεις.
Και αν κάποιος παίρνει 600 ευρώ/μήνα Ελλάδα,μαζέψει ένα χρόνο λεφτά και πάει Κίεβο να κάνει όσα κάνεις εσύ, είναι πάλι μαλακία.

Φυσικά πρέπει να κάνουμε αναγωγή στον εαυτό μας όταν διαβάζουμε τακτικές των άλλων και να τις θεωρούμε από σωστές και ταιριαστές σε εμάς,μέχρι παράταιρες ή και τελείως μαλακίες..

Το vfm που λες είναι σχετικό.Για εμένα το να γαμήσω μια μουνάρα εννιάρι σπονσορέτ στο Κίεβο είναι μεγαλύτερης αξίας από το να γαμήσω 20 εφταράκια σεμιπρο.
Για εφταράκια δεν ταξιδεύω καν αφού είναι και εδώ διαθέσιμα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.403
Πόντοι
5.506
Τι να ξεκοκαλίσω?Αυτός που θα σκάσει τα 100000 ευρώ είμαι εγώ.Εγώ μόνο πληρώνω μέχρι τώρα,έχω στείλει πολλά λεφτά στην Ελλάδα για όλα αυτά.

Μήπως σ έχουν πιάσει λίγο κώτσο και οι δικοί σου;;; (Εκτός από τις γκόμενες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.403
Πόντοι
5.506
Το vfm που λες είναι σχετικό.Για εμένα το να γαμήσω μια μουνάρα εννιάρι σπονσορέτ στο Κίεβο είναι μεγαλύτερης αξίας από το να γαμήσω 20 εφταράκια σεμιπρο.

Αμα γαμήσεις 10+++++ με 200 Εουρο την ώρα χωρίς μηνιάτικα και μαλακίες τι θα πάθεις;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μήπως σ έχουν πιάσει λίγο κώτσο και οι δικοί σου;;; (Εκτός από τις γκόμενες)

Μπα,όχι.Αφού στο όνομά μου είναι.Δεν ξέρω τι κάνουν εκεί στην Ελλάδα,ούτε και με ενδιαφέρει αλλά λένε για οικονομικές δυσκολίες.Αν και εγώ τους είδα,καλά ζουν.
Ας πούμε ο πατέρας μου έπαιρνε σύνταξη 2500 ευρώ και την έχουν μειώσει στα 1300 ευρώ,ο αδερφός μου πληρώνει τεράστια προκαταβολή φόρου και του μένουν πολύ λίγα από τα 40000 ευρώ το χρόνο κτλ.
Οπότε λένε να κάνουμε αυτή τη μπίζνα με τα ακίνητα,οτι το airbnb πάει καλά,ξέρω γω.Δεν ξέρω τι παίζει Ελλάδα,αλλά καλό ακούγεται.Εγώ έτσι κι αλλιώς έχω αράξει Γερμανία,δε σκοπεύω να γυρίσω στο εγγύς μέλλον.
Γενικά όλοι μου λένε οτι με εκμεταλεύονται Γερμανία,να γυρίσω Ελλάδα οπωσδήποτε αλλά με τα χάλια που βλέπω Αθήνα κάθε χρόνο και χειρότερα,δεν προβλέπω ανάκαμψη ούτε την επόμενη δεκαετία.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Τι λες ρε τυπε....
Ξοδευεις 2-3 χιλιαδες ευρω το μηνα για σπονσοριλικια κλπ
Ζεις στην Γερμανια και προφανως δεν ζεις με αερα κοπανιστο....
Θα στειλεις και 100 χιλ στην Ελλαδα;
Γιατι δεν κατεβαινεις και στις εκλογες, μπας και αναλαβεις το υπ οικονομικων να μας σωσεις !!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι λες ρε τυπε....
Γιατι δεν κατεβαινεις και στις εκλογες, μπας και αναλαβεις το υπ οικονομικων να μας σωσεις !!!!

Δεν ξοδεύω 2 χιλιάρικα για σπονσοριλίκια.Γύρω στα 500 ξοδεύω.Τώρα έχω μειώσει τις σπονσορέτς.
Η τιμή για σπονσοριλίκι είναι όσο το ενοίκιο στην πόλη που μένει η γκόμενα.
Εννοείται για να εξοικονομήσεις 100000 ευρώ πρέπει να κόψεις τα σπονσοριλίκια και τα ταξίδια.Απλά αν το κάνουμε αυτό,περιμένω να έρθουν άμεσα τα νοίκια από το airbnb(ένα ποσοστό) και να ξεχρεώσω γρήγορα.
Θα δούμε όμως.Μπορεί και να μην κάνουμε τίποτα και να βρούμε άλλους ενοικιαστές.

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
Τι λες ρε τυπε....
:2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Σε μερικές περιπτώσεις, όπως το να στέλνεις μηνιάτικα σε γκόμενες(που φυσικά δεν είναι ούτε 8άρια,ούτε εννιάρια) και τις βλεπεις μια φορά στο δίμηνο/τρίμηνο κι αν, δεν υπάρχει vfm.

Φαντάσου πως ούτε καν προσπαθείς να χρυσώσεις το χάπι περί αυτού

Ακόμη δεν εχεις απαντήσει που είναι το vfm στο να στέλνεις μηνιάτικα σε γκόμενες που τις βλέπεις/γαμας κάθε αγίου πούτσου.

μιας και από όπου και αν το πιάσεις είναι λάθος..

Κανείς δε σε επικρίνει για το σπόνσορινγκ,εγώ σε επικρίνω για τον τρόπο που το κάνεις και σου πρότεινα μαλιστα να το κάνεις αλλιώς(Σλάβες στη Γερμανία) να πιάνει και τόπο...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Κανείς δε σε επικρίνει για το σπόνσορινγκ,εγώ σε επικρίνω για τον τρόπο που το κάνεις και σου πρότεινα μαλιστα να το κάνεις αλλιώς(Σλάβες στη Γερμανία) να πιάνει και τόπο...
Και με τους Αραβότουρκους τι θα γίνει? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: Θα μείνουν να λυμαίνονται μόνοι τους χωρίς ανταγωνισμό τις Ουκρανέζες στα πεδία των μαχών? :tickedoff: Σίγουρα ήδη θα γελάνε με το πόσο μαλθακοί είναι οι Ευρωπαίοι του καναπέ ...
Άλλοι πέρνουν τα όπλα και πάνε και τους ξεπαστρεύουν και ο Αρχηγός σαν νέος Σταυροφόρος πάει με το κασέρι του και τους Εκμηδενίζει! Τους στέλνει πίσω στη Μογγολοχώρα τους αγάμητους!!!!! :ak: :uzi:
Η ταν η επι τας!!!!  :rockon:

Συνημμένα

• 16299262_194059094404984_8111137204724223164_n.png
    16299262_194059094404984_8111137204724223164_n.png
    141,2 KB · Εμφανίσεις: 23

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
Αρχηγέ ...Γόνος????
Παρουσιάζεις τα ακίνητα των Γονιών σου σαν δικά σου?? Αυτά είναι πρακτικές των ξοφλημένων γόνων...

Απ'οτι βλέπω έρχεσαι και  στα λόγια μου! Τα ζημιογόνα ακίνητά σας που παράγουν μόνο χρέη και πουλιούνται(αν είναι καθαροί απο χρέη οι δικοί σου) κοψοχρονιά διότι χρήμα στην αγορά ακινήτων δεν υπάρχει! Έχουν μια μικρή αξία διότι μπορούν να αξιοποιηθούν τουριστικά και αυτό περνάει ΜΟΝΟ απο τη δικιά σου εργασία όπως λες!
Οπότε κομμένα τα σπονσοριλίκια για 3 χρόνια να μαζέψεις τα 100k! Ότι άλλο πεις είναι μαλακία!

Γνώμη μου---> περιόρισε τα σπονσοριλίκια και κάντε εργασιες σιγά σιγά με φτηνά υλικά! Τα 100 τετραγωνικά κάντε τα 2 των 50 με χαμηλότερο κόστος ενοικίασης!  Με περί τα 60k με μέσα υλικά μπορείς να κάνεις 6 διαμερίσματα των 50 τετραγωνικών κουκλιά που θα πιάνουν 50Ε έκαστο τη μέρα!
μλκιες γραφει π αρχηγος
Καθε λιγο λεει αλλα
Μια ηταν ενα αρχοντικο
Μρτα εγινε διαμερισμα
Τωρα εσπασε στα τροα ακινητα
Ειπα
Μεχρι κι ο πορδομεταναστηε πλεον στο θεμα αυτο πιο σοβαρος ειναι
Αρχηγε κοψε την παπατζα δεν απευθυνεσαι σε γερμανουε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.403
Πόντοι
5.506
Μπα,όχι.Αφού στο όνομά μου είναι.Δεν ξέρω τι κάνουν εκεί στην Ελλάδα,ούτε και με ενδιαφέρει αλλά λένε για οικονομικές δυσκολίες.Αν και εγώ τους είδα,καλά ζουν.
Ας πούμε ο πατέρας μου έπαιρνε σύνταξη 2500 ευρώ και την έχουν μειώσει στα 1300 ευρώ,ο αδερφός μου πληρώνει τεράστια προκαταβολή φόρου και του μένουν πολύ λίγα από τα 40000 ευρώ το χρόνο κτλ.
Οπότε λένε να κάνουμε αυτή τη μπίζνα με τα ακίνητα,οτι το airbnb πάει καλά,ξέρω γω.Δεν ξέρω τι παίζει Ελλάδα,αλλά καλό ακούγεται.Εγώ έτσι κι αλλιώς έχω αράξει Γερμανία,δε σκοπεύω να γυρίσω στο εγγύς μέλλον.
Γενικά όλοι μου λένε οτι με εκμεταλεύονται Γερμανία,να γυρίσω Ελλάδα οπωσδήποτε αλλά με τα χάλια που βλέπω Αθήνα κάθε χρόνο και χειρότερα,δεν προβλέπω ανάκαμψη ούτε την επόμενη δεκαετία.

Ναι ρε τύπε, στο όνομά σου είναι, αλλά να πληρώνεις μόνο και να μην εισπράττεις λίγο μαλακία ακούγεται.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.403
Πόντοι
5.506
Τι λες ρε τυπε....

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
Σε μερικές περιπτώσεις, όπως το να στέλνεις μηνιάτικα σε γκόμενες(που φυσικά δεν είναι ούτε 8άρια,ούτε εννιάρια) και τις βλεπεις μια φορά στο δίμηνο/τρίμηνο κι αν, δεν υπάρχει vfm.

Φαντάσου πως ούτε καν προσπαθείς να χρυσώσεις το χάπι περί αυτού

μιας και από όπου και αν το πιάσεις είναι λάθος..

Γερμανια  ξέρω το λόγο που κολλάει ο αρχηγός
Πρώτον από κει
Μουνολιβαδα δηλ
πάει κ το παίζει κάτι που δεν είναι
δηλ εκατομυριουχος κ γουστάρει  το φηντ μπακ από το περιβάλλον γενικώς συν τα φίδια που θα πετάει ανςνοχλητος
Δεύτερον
γιατί για να σπονσοραρει σλαυβα τοπικά θα πρέπει  να δείξει κι αυτός ένα επίπεδο
Δηλ θέλει  σπίτι αμάξι ρούχα κ καμμια γύρα κλπ
εν γενη πράγματα που κοστίζουν πιο πολλά από τα 300/500 το μήνα που στέλνει στα αγγούρια των στεπων
Εξ ου κ δεν φέρνει παρότι κάνουν κρα καμμια εντός χώρου του στο Ντοιτς
Λόγω ότι το τοπικό στυλ ζωής του κ στατους είναι πολύ χαμηλό
Συμπερασμα
ΔΕΝ μπορεί να παίξει σε γερμ έδαφος το σπονσορ
Το.μονο που μπορεί να κάνει είναι να μπει μέτοχος σε κάποια ημιζαβη σε πολύ μετοχικό σχήμα.ομως
πράγμα που θα του καταρακωσει το ηθικό ομως

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
Ναι ρε τύπε, στο όνομά σου είναι, αλλά να πληρώνεις μόνο και να μην εισπράττεις λίγο μαλακία ακούγεται.
καλ τώρα εσύ πήρες σοβαρά τον πορνομεταναστη 2?
Δηλ τον κμαν???
Παπατζες πετάει χιλιοαλαγμενες τρία δύο ένα κ ξανάετα δύο τρία  ένα
Κάθε φορά κι άλλο στορυ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
Και με τους Αραβότουρκους τι θα γίνει? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: Θα μείνουν να λυμαίνονται μόνοι τους χωρίς ανταγωνισμό τις Ουκρανέζες στα πεδία των μαχών? :tickedoff: Σίγουρα ήδη θα γελάνε με το πόσο μαλθακοί είναι οι Ευρωπαίοι του καναπέ ...
Άλλοι πέρνουν τα όπλα και πάνε και τους ξεπαστρεύουν και ο Αρχηγός σαν νέος Σταυροφόρος πάει με το κασέρι του και τους Εκμηδενίζει! Τους στέλνει πίσω στη Μογγολοχώρα τους αγάμητους!!!!! :ak: :uzi:
Η ταν η επι τας!!!!  :rockon:
όντως θα επιφέρει πλήγμα
Θα κλαίνε τα αγγούρια
Ένας αλλά τι ένας μισινγκ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.403
Πόντοι
5.506
καλ τώρα εσύ πήρες σοβαρά τον πορνομεταναστη 2?
Δηλ τον κμαν???
Παπατζες πετάει χιλιοαλαγμενες τρία δύο ένα κ ξανάετα δύο τρία  ένα
Κάθε φορά κι άλλο στορυ

Τι;;; Δεν έχει 1 μύριο σε ακίνητη περιουσία;  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom