Αρχηγέ ...Γόνος????
Παρουσιάζεις τα ακίνητα των Γονιών σου σαν δικά σου?? Αυτά είναι πρακτικές των ξοφλημένων γόνων...
Απ'οτι βλέπω έρχεσαι και στα λόγια μου! Τα ζημιογόνα ακίνητά σας που παράγουν μόνο χρέη και πουλιούνται(αν είναι καθαροί απο χρέη οι δικοί σου) κοψοχρονιά διότι χρήμα στην αγορά ακινήτων δεν υπάρχει! Έχουν μια μικρή αξία διότι μπορούν να αξιοποιηθούν τουριστικά και αυτό περνάει ΜΟΝΟ απο τη δικιά σου εργασία όπως λες!
Οπότε κομμένα τα σπονσοριλίκια για 3 χρόνια να μαζέψεις τα 100k! Ότι άλλο πεις είναι μαλακία!
Γνώμη μου---> περιόρισε τα σπονσοριλίκια και κάντε εργασιες σιγά σιγά με φτηνά υλικά! Τα 100 τετραγωνικά κάντε τα 2 των 50 με χαμηλότερο κόστος ενοικίασης! Με περί τα 60k με μέσα υλικά μπορείς να κάνεις 4 διαμερίσματα των 50 τετραγωνικών κουκλιά που θα πιάνουν 50Ε έκαστο τη μέρα!
Τα ακίνητα είναι αγορασμένα στο όνομά μου.Τυπικά εγώ εισπράττω τα ενοίκια,βέβαια πάνε σε άλλους λογαριασμούς αλλά τα διαμερίσματα μου ανήκουν.Σιγά μη βάλω χέρι σε αυτά τα λεφτά.
Τα ακίνητα δεν πωλούνται,νοικιάζονται απλά επειδή οι ενοικιαστές αδυνατούν να πληρώσουν τελευταία,σκεφτήκαμε να τα βάλουμε στο airbnb.
Αυτά βέβαια είναι ακόμα σκέψεις,δεν έχει γίνει τίποτα.Αλλά για να τα βγάλουμε ανακαινισμένα σε τέλεια κατάσταση στο airbnb χρειάζονται 100000 ευρώ σε εργασίες.
Εδώ στη Γερμανία οι τράπεζες σου δίνουν δάνειο 100000 ευρώ αν ζητήσεις και έχεις καλά εισοδήματα,το πρόβλημα είναι οτι ζητάνε επιτόκιο 7% γιατί είναι καταναλωτικό.Στην Ελλάδα δε δίνουν τέτοια δάνεια με την καμία,ούτε καν επισκευαστικά.