Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
691
Πόντοι
96
ρε αδερφε το να γαμει καποιος ποικιλια δεν ειναι μεμπτο
ουτε να ξοδευει τα λεφτα του οπως θελει
το να θελει ομως σωνει και ντε να πεισει ολο το κοσμο οτι μονο αυτος και κανενας αλλος ειναι θεμα επιδειξης και εγωκεντρισμου....και για να στηριξει αυτο που λεει ποσταρει καπακι της φωτο σχεδον λαιβ
εκει ειναι το θεμα

δεν ξερω αν γνωριζεις τι εχω κανει εγω στα ανατολικα...αν με εχεις διαβασει καθολου
κι εγω ποσταρα γυναικες πολλες παρα πολλες κι εγω ξοδεψα καποια χρηματα μεχρι εδω οκ
η διαφορα ειναι και η ενσταση μου οτι εγω εγραψα ενα τροπο που μου βγηκε χρονια πολλα τωρα και το ειπα συμβουλευτικα....τυπου σε οποιν μπορει ας το κανει

ο φιλτατος κμαν επιβαλει την δικια του αποψη θεοποιει τον ευατο του οτι μονο αυτος μπορει και ακυρωνει ολους τους αλλους δυνοντας και λαθος πληροφοριες κι εντυπωσεις επιμενοντας οτι οι πουτανες στα κλαμπ ειναι λαιβ καμακι
και φυσικα τα υπερβολικα χρηματα που διαθετει

το να γαμησεις στην ουκρανια ενα φοβερο μουνι δεν ειναι τοσο δυσκολο οχι ομως και ευκολο
εδω πασαραμε στον Αλλαν και γαμησε ΤΣΑΜΠΑ  ολοκληρη μις ΤΕΕΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

δεν επτυχγανετε καθημερινα αλλα συμβαινει
κι αν δεν ξερεις τι συμαινει Αλλαν φαντασου τον Κωνστανταρα στο υψος ηλικια και μεγεθος

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ

Ενταξει, αυτα ειναι αναμεταξυ σας κοντρες και δε μπορω να ξερω τι ακριβως παιζει
Ειναι σα να λεμε κοντρα μεταξυ Μπαρτσα, Ρεαλ, Σιτυ, Μπαγιερ, κλπ ποιος ειναι καλυτερος
Εγω το μονο που λεω οτι ο kman αξιζει να παιζει μπαλα εκει που παιζει, απ οσο τον εχω ψυχολογησει μεσα απ τα γραφομενα του, τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο

Οπως ειπα και πριν, το μονο 'λαθος' που κανει ειναι να θεωρει οτι αυτα μπορει να τα κανει ο καθενας, παραβλεποντας οτι για καποιον που δεν εχει περιουσια απο πισω, ειναι παντελως ανεφικτο εως και εγκληματικο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
:worship: :worship: :worship:
Η εξίσωση είναι γκόμενες=λεφτά x χρόνος.Επειδή χρόνος=λεφτά στη Δύση έπεται οτι οι γκόμενες=λεφτά εις το τετράγωνο.Ερχεσαι συνέχεια αντιμέτωπος με τη βασική εξίσωση και καλείσαι να την επιλύσεις.
Κανείς δεν έχασε γκόμενες κυνηγώντας λεφτά.Πολλοί όμως έχασαν λεφτά κυνηγώντας γκόμενες.
Τώρα Γερμανία επηρρεασμένος από Ελλάδα μου φαίνονται οι Γερμανίδες μουνάρες αλλά σύντομα θα γειωθώ.Αυτό κάτι λέει για τα χάλια των Ελληνίδων.Γκόμενες που εδώ τις προσπερνάς για να αγοράσεις μπυρόνια,στην Ελλάδα προκαλούν πριαπισμούς και χύσεις.Είναι αβυσσαλέα η διαφορά επιπέδου.Για να εκτιμήσεις τις Γερμανοειδείς και τα προσόντα τους πρέπει να κατέβεις Νότο.Το αντίθετο συμβαίνει άμα σκάσεις από σλαβικές χώρες,πλήρης απογοήτευση.
Ο Ελληναράς είναι απόλυτα έτοιμος να καμακώσει και να γαμήσει Γερμανίδα,έχει τις παραστάσεις της Ελλάδας και μπορεί να τα καταφέρει αφού τις θεωρεί ερωτεύσιμες και γοητευτικές.
Οι Βόρειες πρέπει να τη βρίσκουν χοντρά στο Νότο,εδώ είναι απλά μονάδες εργασίας,τις βλέπουν σαν παραγωγική και αναπαραγωγική δύναμη,στο Νότο πιάνουν άλλο στάτους,ciao bella φάση.
Ειδικά άμα χώνουν κανά πλαστικό καυλί στον κώλο του Ιταλού,οι Αγγλίδες σίγουρα θα ηδονίζονται,οι Γερμανίδες θα του τραβάνε και δυο μπάτσους για να στρώσει.
αυτά γράφει ο αρχηγός ξαφνικά ανάμεσα στις μλκιες περί σπονσορετες  κ πράσινα άλογα
κι εκεί  που λέω
Παρτον άμεσα  για δαφνι
Τον ξανααποθεωνω
Δυνατό ποστ αρχηγε μπαίνει στα  μαρκιερτ  σου

:worship: :worship: :worship:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
Ενταξει, αυτα ειναι αναμεταξυ σας κοντρες και δε μπορω να ξερω τι ακριβως παιζει
Ειναι σα να λεμε κοντρα μεταξυ Μπαρτσα, Ρεαλ, Σιτυ, Μπαγιερ, κλπ ποιος ειναι καλυτερος
Εγω το μονο που λεω οτι ο kman αξιζει να παιζει μπαλα εκει που παιζει, απ οσο τον εχω ψυχολογησει μεσα απ τα γραφομενα του, τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο

Οπως ειπα και πριν, το μονο 'λαθος' που κανει ειναι να θεωρει οτι αυτα μπορει να τα κανει ο καθενας, παραβλεποντας οτι για καποιον που δεν εχει περιουσια απο πισω, ειναι παντελως ανεφικτο εως και εγκληματικο
μακάρι ναχει κάτι από πίσω γιατί όταν πάει σε κάνα πενταρι χρόνια  55 η κάπου εκεί θα κατεδαφισει  το δωμάτιο που μένει με κοθτουλιες όταν συνηδητοποιησει τι λεφτά πέταξε χωρίς κανένα λόγο και αιτια
Άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχει μπακ απ πέρα από κάποιο σπίτι δηλ κλαι μαιν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
Δεν θελω να πω κατι εναντιον σου, ουτε υπερ καποιου αλλου. Με αφορμη αυτων που εγραψες, απλα θα γραψω καποια πραγματα.

Παντα εχουν αδικο οι πολλοι και δικιο οι λιγοι ή ο ενας. Παντα.

Παραδειγματα:

Οι λιγοι εχουν το πλουτο-δυναμη στα χερια τους, οχι οι πολλοι.

Οι λιγοι γαμανε τις μουναρες, οχι οι πολλοι.

Οι λιγοι γνωριζουν τι συμβαινει γυρω τους και δεν τρωνε κουτοχορτο, οχι οι πολλοι.

Οι λιγοι δεν πεφτουν σε καθε ειδους μαλακια με τα μουτρα, οχι οι πολλοι.

Οι λιγοι εχουν στοχους και πετυχαινουν τους στοχους τους, οχι οι πολλοι που δεν ξερουν καν γιατι υπαρχουν.

Οι λιγοι εχουν αυτογνωσια, οχι οι πολλοι.

Λιγοι ειναι ειδικες δυναμεις, ολυμπιονικες, πρωταθλητες, επιτυχημενοι στο ειδους τους, βραβευμενοι επιστημονες-καλλιτεχνες. Οχι οι πολλοι.

Παντα εχουν δικιο οι λιγοι, οι πολλοι ειναι ολοι αυτοι οι μαλακες που απαρτιζουν αυτο το μπουρδελο που ονομασαν κοινωνια.
σωστά αυτά που λες
Αλλά
Και τα αμεα εντός εισαγωγικων και οι γιωταδες πάλι λίγοι είναι
Κι οι οπαδοί του Σωρρα η του ΚΚΕ πάλι λίγοι ειναι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
Πολλες φορες η ζωη μας εχει δειξει οτι ειχε δικιο ακομα και ο ενας. Πολλες φορες, απλα ο εγωισμος μας εχει τυφλωσει και δεν το βλεπουμε οταν συμβαινει γυρω μας.
ο κμαν δεν είναι ένας
Είναι περίπου 0.65-0.75 από έναν

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Δεν φτάνει το ένα εκατομμύριο για είκοσι χρόνια τρέλες στο εξωτερικό και μετά παθητικό εισόδημα τρία χιλιάρικα. Θες πολλά παραπάνω.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
691
Πόντοι
96
Δεν φτάνει το ένα εκατομμύριο για είκοσι χρόνια τρέλες στο εξωτερικό και μετά παθητικό εισόδημα τρία χιλιάρικα. Θες πολλά παραπάνω.

Τις τρελες στο εξωτερικο τις τροφοδοτει με τα τωρινα εισοδηματα απο δουλεια

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
719

απο μερους μου δεν υπαρχει καμια κοντρα
απλα θα προτιμουσα περιγραφη γεγονοτος οχι σταρ τρεκ
πχ
η ταδε γκομενα (,φωτο αφου θελει) την τσιμπισα μπουντα μπαρ κοστος 3000γριβνες
πιασαμε την κουνεντα αντιληφθηκα οτι πεταει το ματι της διαπραγματευτικαμε κα την πηρα

τα σταρ τρεκ που λεει οτι την στριμωξα τουαλετες ενω ταυτοχρονα τα 9 δακτυλα του χεριου μου ηταν σε 9 γκομενες κι αυτα ενας εμπειρος παιχτης τα κανει κι εσεις δεν ξερετε
τα 10 αρια θελουν απο 3 βιλες στο κιεβο και 6 λαμποργκινι το μηνα αυτα με διασκεδαζουν σαν γνωστη τις χωρας αλλα με εκνευριζουν συναμα γιατι ορισμενι θα την πατησουν οταν θα φλασαρουν χρημα και θα φανε τιποτα χοντρες μπουφλες στα ξαφνικα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
αν είχε τρία χιλιάρικα παθητικό θαφτανε κ θα περισσευε
Το κακό είναι πως δουλεύει σαν τον μαύρο θερμαατη από το τζιμπουτι  για να πάει σαν τον κοθφοντινα που λέει κι ο ακατανομαστος κάθε τέσσερις έξι μήνες να τα κάνει σκόνη σε δύο τετραημερα

D

dude901123

Επισκέπτης
Εδώ με Papa + Τάσο3 πίνουμε μπύρες και αναλύουμε τα θέματα του forum και της ζωής. Η συζήτηση έχει ανάψει...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
Εδώ με Papa + Τάσο3 πίνουμε μπύρες και αναλύουμε τα θέματα του forum και της ζωής. Η συζήτηση έχει ανάψει...
στα ρωσσικα μιλάτε??
Γιατί ο παπάς μόνο ρώσικα τελευταία μιλάει

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
691
Πόντοι
96
απο μερους μου δεν υπαρχει καμια κοντρα
απλα θα προτιμουσα περιγραφη γεγονοτος οχι σταρ τρεκ
πχ
η ταδε γκομενα (,φωτο αφου θελει) την τσιμπισα μπουντα μπαρ κοστος 3000γριβνες
πιασαμε την κουνεντα αντιληφθηκα οτι πεταει το ματι της διαπραγματευτικαμε κα την πηρα

τα σταρ τρεκ που λεει οτι την στριμωξα τουαλετες ενω ταυτοχρονα τα 9 δακτυλα του χεριου μου ηταν σε 9 γκομενες κι αυτα ενας εμπειρος παιχτης τα κανει κι εσεις δεν ξερετε
τα 10 αρια θελουν απο 3 βιλες στο κιεβο και 6 λαμποργκινι το μηνα αυτα με διασκεδαζουν σαν γνωστη τις χωρας αλλα με εκνευριζουν συναμα γιατι ορισμενι θα την πατησουν οταν θα φλασαρουν χρημα και θα φανε τιποτα χοντρες μπουφλες στα ξαφνικα

Δε διαφωνω και δε θελω να μπω σε λεπτομερειες αλλα γενικα ταπωνει και τον εαυτο του παρα πολυ, ειδικα οταν αναφερεται σε ηλικιακες παραμετρους και σε εργασιακα θεματα με τους γερμανοειδεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
Δε διαφωνω και δε θελω να μπω σε λεπτομερειες αλλα γενικα ταπωνει και τον εαυτο του παρα πολυ, ειδικα οταν αναφερεται σε ηλικιακες παραμετρους και σε εργασιακα θεματα με τους γερμανοειδεις
στα ηλικιακά έχει δίκιο
Στα εργασιακά αυτά που περιγράφει είναι αντίστοιχα με τα έριξα πέντε καβλια κ δύο πουτσο σε ένα απογευμα
Δεν υπάρχουν ούτε στα γερμανικά καταναγκαστικα εργα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

δηλαδη 50χιλιαδες το χρονο δεν φτανουν για γουστα?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πολλες σελιδες κοντρα, χωρις να αναφερεται το σημαντικοτερο απο ολα:

Ο kman εχει περιουσια στην Ελλαδα και το εχει πει πολλες φορες, πανω απο 1 εκατομμυριο

Αυτο αυτοματως τον βαζει σε αλλη κατηγορια. Μπορει να κανει τωρα οτι μαλακια θελει και στα 50-55 του να γυρισει Ελλαδα να παντρευτει και να εχει ετοιμο παθητικο εισοδημα πανω απο 3000 το μηνα απο την περιουσια του. Επομενως δεν τον εδιαφερει αν σκορπαει τα λεφτα χωρις δευτερη σκεψη.

Το λαθος που κανετε οσοι τον κατηγορειτε ειναι οτι δε λαμβανετε υποψη αυτο το γεγονος

Το λαθος που κανει αυτος ειναι οτι δεν το αναφερει ως προαπαιτουμενο για να κανει καποιος αυτα που κανει αυτος

Καποιος που δεν εχει πλατη αλλη περιουσια, αν δουλευει εναν μηνα στη Γερμανια με πολυ κοπο και πηγαινει σε ενα ΣΚ και τα σκορπαει στον αγοραιο, ειναι απο εγκληματιας εως τρελος για δεσιμο

ναι σιγα μην ειναι και ολιγαρχης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οποιος εχει τοσο σιγα μην παει Ξανθοπουλος στην Γερμανια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Ήρθε και ο Σαλονικιός που ανησυχεί για το Χάρη. Χάρη πες μας τι γίνεται με την παντρεμένη, ο Σαλονικιός φοβάται μην πέσεις στα νύχια της. Mida είσαι ένας μικρός θεούλης λέει ο Papas. Έτοιμος είναι να κλείσει αεροπορικό να προσκυνήσει την αφεντιά σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom