Αφού στο έγραψε ο Αρχηγός
Δεν αντιλαμβάνεσαι το ΠΑΙΓΝΙΟ
Στον Βαλκανιοπουτσισμό μόλις μας στριμώξουν με λογικά επιχειρήματα, το παίζουμε σύστημα τρέλα-κορδέλα, ώστε να νιώσετε μαλάκες που σπαταλήσατε χρόνο/ένεργεια για να ανοίξετε διάλογο μαζί μας
Νιώθοντας μαλάκες λοιπόν, αποσύρεστε στην γωνίτσα σας, δεν ξαναποστάρετε και εμείς προελαύνουμε ανενόχλητοι στα thread.
Μα δεν έχουν λογικά επιχειρήματα.Ας πούμε δες αντιφάσεις.
1.Από τη μια λένε ξοδεύεις υπερβολικά πολλά από την άλλη λένε για τα εισοδήματά σου δε σε παίρνει για σπόνσορινγκ άρα δεν κάνεις σπόνσορινγκ.Πώς είναι δυνατόν να ξοδεύω πολλά για σπόνσορινγκ χωρίς να το κάνω.
2.Από τη μια λένε είναι αδύνατο να πετύχει κανείς αυτό που λες π.χ. στα κλαμπ στην Πολωνία γιατί δε βοηθάει το περιβάλλον,είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγάλεις γκόμενα έτσι,από την άλλη λένε αυτό που κάνεις εσύ μπορεί να το κάνει ο καθένας,είναι πάρα πολύ εύκολο.
3.Από τη μια λένε όλοι μπορούν να κάνουν αυτά που λες,από την άλλη αρνούνται οτι πρέπει να δουλεύουν υπερωρίες για να γαμάνε.Συνεπώς πώς λες οτι κάνεις αυτό που λέω κι οτι είναι εύκολο όταν δεν κάνεις αυτό που λέω?
-Δουλεύεις υπερωρίες για να τα σκάσεις σε μουνιά?Οχι.
-Κάνεις σπόνσορινγκ?Οχι.
-Ψαρεύεις γκόμενες στα κλαμπ,στο δρόμο,στα μωλ κτλ?Οχι.
Αρα,αφού δεν κάνεις αυτά που λέω και κάνω,πώς τα θεωρείς εύκολα?Αφού για να μην τα κάνεις σημαίνει οτι τα θεωρείς δύσκολα.
Αν κάποιος πάει να τα κάνει,θα καταλήξει στα ίδια συμπεράσματα με εμένα,οτι πρόκειται για βαρύ άθλημα.Οι περισσότεροι την κοπανάνε αμέσως,δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία.
Είναι αυτό που περιγράφω σα δύσκολος δρόμος που έχει αποτέλεσμα.
Οι άλλοι περιγράφουν πιο εύκολους δρόμους π.χ. ανοίξτε το τίντερ,παραμυθιάστε τις γκόμενες με υποσχέσεις για δεσμό,γάμο,παραμονή στη χώρα κτλ,μάθετε να είστε καλοί διαπραγματευτές κτλ.
Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά που κάνουν και να πείτε αποτέλεσμα.
Εγώ προτείνω το σκληρό δρόμο και τη δυναμική μέθοδο.
Η δική μου μέθοδος είναι καλή για ασυμβίβαστους,ανθεκτικούς και γενικά κολλημένους με το μουνί.Πρέπει να είσαι λίγο maniaken,μανιακός τύπος δηλαδή και να μην το βάζεις κάτω,να το έχεις στο αίμα σου.