Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εγω παντως αν εκ των πραγματων αναγκαζομουν να ακολουθησω την τακτικη Καυμαν για να πηδαω 9αρια 10αρια, θα ηταν τετοια η ντροπη μου που δεν θα το εκμυστηρευομουν ποτε και για τιποτα σε κανενα στον κοσμο...

Επισκέπτης
γνωστος μου διδασκει μπιτζτζ στη Ρωσια. εφυγε μολις πηρε τη μωβ ζωνη απο ντρακουλινο

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
691
Πόντοι
96
Εγω παντως αν εκ των πραγματων αναγκαζομουν να ακολουθησω την τακτικη Καυμαν για να πηδαω 9αρια 10αρια, θα ηταν τετοια η ντροπη μου που δεν θα το εκμυστηρευομουν ποτε και για τιποτα σε κανενα στον κοσμο...

Αυτο σημαινει οτι πηδας 9ρια 10ρια σε τακτικη βαση χωρις να ακολουθεις την τακτικη του κμαν

η οτι

δε σ ενδιαφερει να πηδηξεις 9ρια 10ρια αν ειναι να ακολουθησεις αυτην την τακτικη;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αυτο σημαινει οτι πηδας 9ρια 10ρια σε τακτικη βαση χωρις να ακολουθεις την τακτικη του κμαν

η οτι

δε σ ενδιαφερει να πηδηξεις 9ρια 10ρια αν ειναι να ακολουθησεις αυτην την τακτικη;

το Βητα δαγκωτο...
Εχω πηδησει και 9-10 αρια οχι βεβαια σε τακτικη βαση, και φυσικα χωρις να ξοδευτω, περα απο ενα γευμα...

Επισκέπτης
Μια και σου αρέσουν τα μαθηματικά θεωρήματα !!! :grin:

Η εις άτοπον επαγωγή καταρίπτει το "θεώρημά" σου ως εξής.

Αν τα λεφτά είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για να έχει κάποιος γυναίκες τότε όλοι οι άφραγκοι δεν θα σταύρωναν ποτέ γυναίκα.

Πράγμα βέβαια που δεν συμβαίνει μια και καθημερινά βλέπουμε άφραγκους να τραβάνε γκόμενες.

Αρα η βάση του "θεωρήματός" σου, δηλαδή το Γκόμενες = λεφτά × χρόνος είναι απλά λάθος.

Εβγαλα τη φυσικομαθηματική αθηνών με άριστα.

Τα μαθηματικά ευφυολογήματα λοιπόν αλλού !! Εκεί που σε παίρνει. :grin: :grin:
ο κμαν ειναι ιατρος

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πολλες σελιδες κοντρα, χωρις να αναφερεται το σημαντικοτερο απο ολα:

Ο kman εχει περιουσια στην Ελλαδα και το εχει πει πολλες φορες, πανω απο 1 εκατομμυριο

Αυτο αυτοματως τον βαζει σε αλλη κατηγορια. Μπορει να κανει τωρα οτι μαλακια θελει και στα 50-55 του να γυρισει Ελλαδα να παντρευτει και να εχει ετοιμο παθητικο εισοδημα πανω απο 3000 το μηνα απο την περιουσια του. Επομενως δεν τον εδιαφερει αν σκορπαει τα λεφτα χωρις δευτερη σκεψη.

Το λαθος που κανετε οσοι τον κατηγορειτε ειναι οτι δε λαμβανετε υποψη αυτο το γεγονος

Το λαθος που κανει αυτος ειναι οτι δεν το αναφερει ως προαπαιτουμενο για να κανει καποιος αυτα που κανει αυτος

Καποιος που δεν εχει πλατη αλλη περιουσια, αν δουλευει εναν μηνα στη Γερμανια με πολυ κοπο και πηγαινει σε ενα ΣΚ και τα σκορπαει στον αγοραιο, ειναι απο εγκληματιας εως τρελος για δεσιμο
Εδώ με αναγκάζεις φίλε Κρίστοφερ να γράψω πάλι μια  off topic ανάλυση που την έχω ξαναγράψει πριν κάτι μήνες!
Αλλά το κάνω  και για τον ίδιο τον Κμαν που σίγουρα το ξέρει αλλά δεν το λέει για να μην δείξει αδυναμία σε διάφορους που τον αμφισβητούν εδώ !
Και συγκεκριμένα , αν έχεις εισάγει την θεωρία των βισμάτων-ψωλάδων-γόνων,φεύγεις στις αρχές της κρίσης διότι βλέπεις τι έρχεται και κάνεις  την πρόβλεψη πως ο Σύριζα θα χάσει κάθε διαπραγμάτευση απέναντι στους γερμανούς όταν όλοι πιστεύουν το αντίθετο , τότε σίγουρα ξέρεις πως ----->

ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΕΝΌΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΏ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ

Εκτός αν είναι σε κεντρική τουριστική περιοχή!
Τα ακίνητα στη χώρα είναι μια εικονική ιδιοκτησία που μόνο χρέη δημιουργούν και μπελάδες παρά μπορεί να τα εκλαμβάνει κάποιος ως πηγή πλούτου ή εισοδημάτων!
Είναι μια αλήθεια που πονάει και κανένας δεν θέλει να την παραδεχτεί κυρίως οι μεγαλύτεροι!
Μην το συνεχίσω διότι θα πάμε αλλού...

Στα σημερινά τώρα..  Μόλις γύρισα από ραντεβού μέσω κύκλου με ωραίο ντόπιο γκομενάκι με το οποίο δεν υπήρχε καμία σεξουαλική αλληλεπίδραση ... Γενικώς καμιά αλληλεπίδραση ...
Ευτυχώς σε λίγες μέρες έρχονται τα πρώτα τσάρτερ !!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
Στην Ελλαδα κουμαντο κανει ο πατηρ. Στη Γερμανια κουμαντο κανει ο γιος.
κουμάντο  στην Γερμανία κάνει η Μερκελ
Εξ ου κ τους έστειλε  στο δια όλο
Μισθοί επιβίωσης κ να ταιζουν κι όλη τη Σάρα κ τη Μάρα του πλανητη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αφού στο έγραψε ο Αρχηγός :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν αντιλαμβάνεσαι το ΠΑΙΓΝΙΟ

Στον Βαλκανιοπουτσισμό μόλις μας στριμώξουν με λογικά επιχειρήματα, το παίζουμε σύστημα τρέλα-κορδέλα, ώστε να νιώσετε μαλάκες που σπαταλήσατε χρόνο/ένεργεια για να ανοίξετε διάλογο μαζί μας :2funny:
Νιώθοντας μαλάκες λοιπόν, αποσύρεστε στην γωνίτσα σας, δεν ξαναποστάρετε και εμείς προελαύνουμε ανενόχλητοι στα thread. :2funny:

Μα δεν έχουν λογικά επιχειρήματα.Ας πούμε δες αντιφάσεις.
1.Από τη μια λένε ξοδεύεις υπερβολικά πολλά από την άλλη λένε για τα εισοδήματά σου δε σε παίρνει για σπόνσορινγκ άρα δεν κάνεις σπόνσορινγκ.Πώς είναι δυνατόν να ξοδεύω πολλά για σπόνσορινγκ χωρίς να το κάνω.
2.Από τη μια λένε είναι αδύνατο να πετύχει κανείς αυτό που λες π.χ. στα κλαμπ στην Πολωνία γιατί δε βοηθάει το περιβάλλον,είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγάλεις γκόμενα έτσι,από την άλλη λένε αυτό που κάνεις εσύ μπορεί να το κάνει ο καθένας,είναι πάρα πολύ εύκολο.
3.Από τη μια λένε όλοι μπορούν να κάνουν αυτά που λες,από την άλλη αρνούνται οτι πρέπει να δουλεύουν υπερωρίες για να γαμάνε.Συνεπώς πώς λες οτι κάνεις αυτό που λέω κι οτι είναι εύκολο όταν δεν κάνεις αυτό που λέω?
-Δουλεύεις υπερωρίες για να τα σκάσεις σε μουνιά?Οχι.
-Κάνεις σπόνσορινγκ?Οχι.
-Ψαρεύεις γκόμενες στα κλαμπ,στο δρόμο,στα μωλ κτλ?Οχι.
Αρα,αφού δεν κάνεις αυτά που λέω και κάνω,πώς τα θεωρείς εύκολα?Αφού για να μην τα κάνεις σημαίνει οτι τα θεωρείς δύσκολα.
Αν κάποιος πάει να τα κάνει,θα καταλήξει στα ίδια συμπεράσματα με εμένα,οτι πρόκειται για βαρύ άθλημα.Οι περισσότεροι την κοπανάνε αμέσως,δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία.
Είναι αυτό που περιγράφω σα δύσκολος δρόμος που έχει αποτέλεσμα.

Οι άλλοι περιγράφουν πιο εύκολους δρόμους π.χ. ανοίξτε το τίντερ,παραμυθιάστε τις γκόμενες με υποσχέσεις για δεσμό,γάμο,παραμονή στη χώρα κτλ,μάθετε να είστε καλοί διαπραγματευτές κτλ.
Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά που κάνουν και να πείτε αποτέλεσμα.
Εγώ προτείνω το σκληρό δρόμο και τη δυναμική μέθοδο.
Η δική μου μέθοδος είναι καλή για ασυμβίβαστους,ανθεκτικούς και γενικά κολλημένους με το μουνί.Πρέπει να είσαι λίγο maniaken,μανιακός τύπος δηλαδή και να μην το βάζεις κάτω,να το έχεις στο αίμα σου.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Αυτή την στιγμή που μιλάμε διεξάγεται τριμερης  συνάντηση βιπ στην βορ Ελλάδα
Ποιο πολλά δεν μπορώ ν αποκαλυψω
Ο dirty απλα ξεσχιζεται πανω στο Κιεβο ,θυμηθηκα και τις δικες μου ενδοξες μερες στο Κισιναου :grin:
ποτε ενας τουριστας δεν μπορει να βγαλει τα γουστα ενος μονιμου/ημιμονιμου ... ποτε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολλες σελιδες κοντρα, χωρις να αναφερεται το σημαντικοτερο απο ολα:

Ο kman εχει περιουσια στην Ελλαδα και το εχει πει πολλες φορες, πανω απο 1 εκατομμυριο

Αυτο αυτοματως τον βαζει σε αλλη κατηγορια. Μπορει να κανει τωρα οτι μαλακια θελει και στα 50-55 του να γυρισει Ελλαδα να παντρευτει και να εχει ετοιμο παθητικο εισοδημα πανω απο 3000 το μηνα απο την περιουσια του. Επομενως δεν τον εδιαφερει αν σκορπαει τα λεφτα χωρις δευτερη σκεψη.

Το λαθος που κανετε οσοι τον κατηγορειτε ειναι οτι δε λαμβανετε υποψη αυτο το γεγονος

Το λαθος που κανει αυτος ειναι οτι δεν το αναφερει ως προαπαιτουμενο για να κανει καποιος αυτα που κανει αυτος

Καποιος που δεν εχει πλατη αλλη περιουσια, αν δουλευει εναν μηνα στη Γερμανια με πολυ κοπο και πηγαινει σε ενα ΣΚ και τα σκορπαει στον αγοραιο, ειναι απο εγκληματιας εως τρελος για δεσιμο

Αυτό είναι αλήθεια.Υπάρχει αυτό το μαξιλαράκι και τώρα μου ζήτησαν λεφτά,100000 ευρώ για να ανακαινίσουμε τα διαμερίσματα και να τα βάλουμε στο airbnb με στόχο τα 80000 ευρώ το χρόνο,40000 ευρώ μετά τους φόρους.Καλή φάση αν κάτσει.
Να κάθεσαι να ψωλάρεις και να βγάζεις 40000 ευρώ παθητικά.Αυτά τα οργανώνουν οι δικοί μου στην Αθήνα.Για να δούμε.
Εννοείται χωρίς ακίνητα δεν τολμάς καν να μπεις στη διαδικασία σπόνσορινγκ.Εγώ θα μπορούσα να αποταμιεύω 30000 ευρώ το χρόνο αν δεν τα ξόδευα στα μουνιά και τα ταξίδια.
Αν τα έδινα στον πατέρα μου,θα είχαμε αγοράσει τώρα όλη την πολυκατοικία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο dirty απλα ξεσχιζεται πανω στο Κιεβο ,θυμηθηκα και τις δικες μου ενδοξες μερες στο Κισιναου :grin:
ποτε ενας τουριστας δεν μπορει να βγαλει τα γουστα ενος μονιμου/ημιμονιμου ... ποτε.

Μου είχε δείξει και εμένα τον Οκτώβριο.Είναι συνήθως εφτάρια κανονικά ντυμένες,ωραίες και για τα ουκρανικά δεδομένα.Είναι πολύ καλές γκόμενες για κάποιον που πάει να γαμήσει τζάμπα,όχι βέβαια για κάποιον που πάει να σπονσοράρει.Δεν είναι γκόμενες που θα δώσεις λεφτά να σπονσοράρεις,οχτάρια,εννιάρια κτλ.Αλλά είναι καλές και είναι τζάμπα,αυτό έχει σημασία.
Αλλά να κάνει κάποιος αυτό που κάνει ο dirty είναι δύσκολο,γιατί είναι εμφανίσιμος,είναι όλη την ώρα στα social media και κάνει mass messaging.Αυτός γαμούσε και ως τουρίστας αβέρτα,οπότε ως μόνιμος απογειώθηκε.
Φυσικά το να βρει κανείς δουλειά Ουκρανία με δυτικό μισθό όπως ο dirty είναι απίθανο για τους περισσότερους,τώρα τα έχει όλα με το μέρος του.
Δηλαδή αυτός ξεπέρασε τους πάντες,όχι μόνο μετανάστευσε αλλά έχει και δουλειά στο μπλοκ,ενώ οι υπόλοιποι ήταν απλώς εισοδηματίες,εισπράττουν από ενοίκια ή τρώνε από τα έτοιμα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μα δεν έχουν λογικά επιχειρήματα.Ας πούμε δες αντιφάσεις.
1.Από τη μια λένε ξοδεύεις υπερβολικά πολλά από την άλλη λένε για τα εισοδήματά σου δε σε παίρνει για σπόνσορινγκ άρα δεν κάνεις σπόνσορινγκ.Πώς είναι δυνατόν να ξοδεύω πολλά για σπόνσορινγκ χωρίς να το κάνω.
2.Από τη μια λένε είναι αδύνατο να πετύχει κανείς αυτό που λες π.χ. στα κλαμπ στην Πολωνία γιατί δε βοηθάει το περιβάλλον,είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγάλεις γκόμενα έτσι,από την άλλη λένε αυτό που κάνεις εσύ μπορεί να το κάνει ο καθένας,είναι πάρα πολύ εύκολο.
3.Από τη μια λένε όλοι μπορούν να κάνουν αυτά που λες,από την άλλη αρνούνται οτι πρέπει να δουλεύουν υπερωρίες για να γαμάνε.Συνεπώς πώς λες οτι κάνεις αυτό που λέω κι οτι είναι εύκολο όταν δεν κάνεις αυτό που λέω?

Θα σου απαντήσω σε αυτά τα 3, οσο αφορά τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο μέσος αναγνώστης τις πράξεις και τα γραφόμενά σου.

1. Οι περισσότεροι δεν πιστεύουν ότι ξοδεύεις τα ποσά που αναφέρεις.
Επίσης πιστεύουν ότι ξοδεύεις υπερβολικά πολλά, γιατί θεωρούν ότι οι εικονιζόμενες "γκομενες" είναι πουτανίδια/πουτάνες/καραπουτανάρες της σειράς και όχι  φοιτήτριες,πωλήτριες,π.χ. που κάνουν στη ζούλα καμιά αρπαχτή όπως τις παρουσιαζεις εσύ.

2.Οι περισσότεροι θεωρούν πως οταν γράφεις "βγάζω γκόμενα" μιλάς για αυτό που ο μέσος αναγνώστης θεωρεί πουτανίδια/πουτάνες/καραπουτανάρες της σειράς.
Οπότε λογικό να πιστεύουν πως μπορεί να το κάνει ο καθένας.

3.Αυτο που σου λένε και σου λέω και εγώ, είναι πως το να δουλεύεις υπερωρίες ώστε να χρυσοπληρώνεις μουνί που το γαμάς ένα ΣΚ ανά τρίμηνο είναι μαλακία
και κανείς δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει.
Ακόμη δεν εχεις απαντήσει που είναι το vfm στο να στέλνεις μηνιάτικα σε γκόμενες που τις βλέπεις/γαμας κάθε αγίου πούτσου.

Καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα αντίληψης των πραγμάτων και ότι δυστυχως οι θέσεις σου δεν ταυτίζονται με αυτές της πλειοψηφίας και τολμώ να πω,ούτε με της πραγματικότητας;

Κανόνισε μια φορά να πούμε από κοντά, είμαι περίεργος να δω αν σε αυτά που γράφεις υπάρχει ποσοστο τρολαρίσματος ή αν τα γράφεις έστω λόγω επίδειξης,έπαρσης,ισχυρογνωμοσύνης...

Αν όχι, με κάνεις και ανησυχώ..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
Αυτό είναι αλήθεια.Υπάρχει αυτό το μαξιλαράκι και τώρα μου ζήτησαν λεφτά,100000 ευρώ για να ανακαινίσουμε τα διαμερίσματα και να τα βάλουμε στο airbnb με στόχο τα 80000 ευρώ το χρόνο,40000 ευρώ μετά τους φόρους.Καλή φάση αν κάτσει.
Να κάθεσαι να ψωλάρεις και να βγάζεις 40000 ευρώ παθητικά.Αυτά τα οργανώνουν οι δικοί μου στην Αθήνα.Για να δούμε.
Εννοείται χωρίς ακίνητα δεν τολμάς καν να μπεις στη διαδικασία σπόνσορινγκ.Εγώ θα μπορούσα να αποταμιεύω 30000 ευρώ το χρόνο αν δεν τα ξόδευα στα μουνιά και τα ταξίδια.
σιγα ρε κμαν
Πως θα παρεισ 80000 απο νοικια σε βραχυχρονιες μισθώσεις
Η σεζον ειναι πλουσια 200 μερες
Και 150 να τοχεις νοικιασμενο που δεν παιζει για τα ακριβα διαμεεισματα θες την καθε μερα 500€ ενοίκιο
Αυτα εκτος πο βιλες στα νησια δεν παιζουν
Οι πιο πολλοι που μοικιαζουμ μεσω πλατφορμων ειναι των 20-120 τη μερα
Ειδικα για καποιο διαμέρισμα καπου στην αθηνα σε πολυξατοικια
Ασε τις συνεχεις μαλακιες κ παπατζες
Ο πορδομεταναστης πιο σοβαρος απο σενα ειναι πλεον με αυτα που γραφεις τελευταία

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα σου απαντήσω σε αυτά τα 3, οσο αφορά τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο μέσος αναγνώστης τα γραφόμενά σου και τις πράξεις σου.

1. Οι περισσότεροι δεν πιστεύουν ότι ξοδεύεις τα ποσά που αναφέρεις.
Επίσης πιστεύουν ότι ξοδεύεις υπερβολικά πολλά, γιατί θεωρούν ότι οι εικονιζόμενες "γκομενες" είναι πουτανίδια/πουτάνες/καραπουτανάρες της σειράς και όχι  φοιτήτριες,πωλήτριες,π.χ. που κάνουν στη ζούλα καμιά αρπαχτή όπως τις παρουσιαζεις εσύ.

2.Οι περισσότεροι θεωρούν πως οταν γράφεις "βγάζω γκόμενα" μιλάς για αυτό που ο μέσος αναγνώστης θεωρεί πουτανίδια/πουτάνες/καραπουτανάρες της σειράς.
Οπότε λογικό να πιστεύουν πως μπορεί να το κάνει ο καθένας.

3.Αυτο που σου λένε και σου λέω και εγώ, είναι πως το να δουλεύεις υπερωρίες ώστε να χρυσοπληρώνεις μουνί που το γαμάς ένα ΣΚ ανά τρίμηνο είναι μαλακία
και κανείς δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει.
Ακόμη δεν εχεις απαντήσει που είναι το vfm στο να στέλνεις μηνιάτικα σε γκόμενες που τις βλέπεις/γαμας κάθε αγίου πούτσου.

Καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα αντίληψης των πραγμάτων και ότι δυστυχως οι θέσεις σου δεν ταυτίζονται με αυτές της πλειοψηφίας και τολμώ να πω,ούτε με της πραγματικότητας;

Κανόνισε μια φορά να πούμε από κοντά, είμαι περίεργος να δω αν σε αυτά που γράφεις υπάρχει ποσοστο τρολαρίσματος ή έστω επίδειξης,έπαρσης,ισχυρογνωμοσύνης...

Αν όχι, με κάνεις και ανησυχώ..

1.Εχω εμφανίσει τη διάκριση προ,σεμιπρο,σπονσορέτ.Δείχνω τις φωτό ακριβώς και λέω αυτή είναι προ,έδωσα τόσα,αυτή είναι σεμιπρο έδωσα τόσα,αυτή είναι σπονσορέτ,έφαγε τόσα.
Οταν γράφω επαγγελματίας από το Carribean,εννοώ οτι είναι επαγγελματίας από το Carribean και τη δείχνω κιόλας,λέω αυτή εδώ είναι.Οταν γράφω σεμιπρο,πωλήτρια κτλ,τη δείχνω και γράφω αυτή είναι σεμιπρο κοκ.Δεν τα μπερδεύω τα δείχνω ακριβώς όπως είναι.
2.Πήγαμε με το Σεβαλιέ τότε στο Κράκωβ για καμάκι στα κλαμπ.Είπε ο Σεβαλιέ οτι ήταν εύκολο?Μάλλον το αντίθετο είπε,οτι ήταν πάρα πολύ δύσκολο.Πήγες στη Galleria.Σου φάνηκε εύκολο?
Οταν γράφω βγάζω γκόμενα εννοώ αυτό,οτι πήγα στο Coco,στη Galleria και τα αντίστοιχα της Ουκρανίας και έβγαλα γκόμενα.Δεν εννοώ οτι πήγα στο Carribean και πλήρωσα μια επαγγελματία.
3.Αυτό που λες εσύ λένε και οι άλλοι οτι είναι μαλακία να δουλεύεις υπερωρίες για να κάνεις σπόνσορινγκ.Δεν το κάνει κανείς.

Γενικά το ζήτημα είναι οτι υποεκτιμούν,λένε αποκλείεται να κάνεις καμάκι στα κλαμπ,στα μωλ κτλ γιατί είναι δύσκολο για εσένα λόγω ηλικίας,εμφάνισης κτλ.Αποκλείεται να κάνεις σπόνσορινγκ γιατί είναι δύσκολο λόγω οικονομικής κατάστασης κτλ.
Δηλαδή δεν τα βλέπουν σα γενική τακτική αλλά σε σχέση με εμένα.
Οπότε αφού αποκλείεται να κάνεις καμάκι,πας απλά με πουτάνες.Δεν είναι όμως έτσι και αυτοί που βλέπουν τις γκόμενες live το επιβεβαιώνουν.
Απλά δεν τα παρουσιάζω με τη δική τους γλώσσα αλλά σε γλώσσα βαλκανιοπουτσισμού.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σιγα ρε κμαν
Πως θα παρεισ 80000 απο νοικια σε βραχυχρονιες μισθώσεις
Η σεζον ειναι πλουσια 200 μερες
Και 150 να τοχεις νοικιασμενο που δεν παιζει για τα ακριβα διαμεεισματα θες την καθε μερα 500€ ενοίκιο
Αυτα εκτος πο βιλες στα νησια δεν παιζουν
Οι πιο πολλοι που μοικιαζουμ μεσω πλατφορμων ειναι των 20-120 τη μερα
Ειδικα για καποιο διαμέρισμα καπου στην αθηνα σε πολυξατοικια
Ασε τις συνεχεις μαλακιες κ παπατζες
Ο πορδομεταναστης πιο σοβαρος απο σενα ειναι πλεον με αυτα που γραφεις τελευταία

Μιλάμε για 3 ακίνητα στο κέντρο άνω των 100 τμ το καθένα.
Η περίοδος που μπορείς να τα εκμισθώνεις είναι μόνο 90 μέρες το χρόνο νομίζω αλλά θα φτιάξουμε εταιρία και θα το πάμε στις 200 μέρες.
Το καθένα 80-120 ευρώ τη μέρα να νοικιάζεις μαζεύονται τα ποσά.
Τώρα αυτά δίνουν 2000 ευρώ το μήνα σε ενοίκια συνολικά αλλά οι ενοικιαστές δυσκολεύονται να πληρώσουν.
Μπορεί να βάλουμε και τέταρτο διαμέρισμα αυτό θα μαζέψει όλο το χαρτί γιατί είναι σούπερ.Στο διαμέρισμα αυτό πήγαινα τις Τσέχες και τις Πολωνέζες προ δεκαετίας και άνοιγαν αμέσως τα μπούτια με το που το έβλεπαν.
Μας πρότειναν να το νοικιάσουμε 500-1000 ευρώ τη μέρα σε Αραβες από το Abu Dhabi αλλά δεν ξέρω αν πιάνει όντως τόσο πολλά.
Φαντάσου εκεί που γαμούσε ο περήφανος Βαλκανιοπουτσιστής να γαμάει ο άθλιος Αραβας.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αρχηγέ ...Γόνος????
Παρουσιάζεις τα ακίνητα των Γονιών σου σαν δικά σου?? Αυτά είναι πρακτικές των ξοφλημένων γόνων...

Απ'οτι βλέπω έρχεσαι και  στα λόγια μου! Τα ζημιογόνα ακίνητά σας που παράγουν μόνο χρέη και πουλιούνται(αν είναι καθαροί απο χρέη οι δικοί σου) κοψοχρονιά διότι χρήμα στην αγορά ακινήτων δεν υπάρχει! Έχουν μια μικρή αξία διότι μπορούν να αξιοποιηθούν τουριστικά και αυτό περνάει ΜΟΝΟ απο τη δικιά σου εργασία όπως λες!
Οπότε κομμένα τα σπονσοριλίκια για 3 χρόνια να μαζέψεις τα 100k! Ότι άλλο πεις είναι μαλακία!

Γνώμη μου---> περιόρισε τα σπονσοριλίκια και κάντε εργασιες σιγά σιγά με φτηνά υλικά! Τα 100 τετραγωνικά κάντε τα 2 των 50 με χαμηλότερο κόστος ενοικίασης!  Με περί τα 60k με μέσα υλικά μπορείς να κάνεις 6 διαμερίσματα των 50 τετραγωνικών κουκλιά που θα πιάνουν 50Ε έκαστο τη μέρα!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Θα σου απαντήσω μόνο στο 3 για να μην μακρηγορούμε..

3.Αυτό που λες εσύ λένε και οι άλλοι οτι είναι μαλακία να δουλεύεις υπερωρίες για να κάνεις σπόνσορινγκ.Δεν το κάνει κανείς.

Δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι τόσο παράλογο για να επαληθεύσουμε στην πράξη ότι είναι μαλακία, για τον ίδιο λόγο που δεν κάνουμε μπάντζι τζάμπινγκ χωρίς σκοινί και δεν βάζουμε το κεφάλι μας μέσα σε μια χύτρα με βραστο νερό..

Το γεγονός ότι είναι μαλακία, φαίνεται και από το ότι για το παρακάτω

δεν έχεις δώσει ποτέ απάντηση

Γενικά το ζήτημα είναι οτι υποεκτιμούν,λένε αποκλείεται να κάνεις καμάκι στα κλαμπ,στα μωλ κτλ γιατί είναι δύσκολο για εσένα λόγω ηλικίας,εμφάνισης κτλ.Αποκλείεται να κάνεις σπόνσορινγκ γιατί είναι δύσκολο λόγω οικονομικής κατάστασης κτλ.
Δηλαδή δεν τα βλέπουν σα γενική τακτική αλλά σε σχέση με εμένα.
Οπότε αφού αποκλείεται να κάνεις καμάκι,πας απλά με πουτάνες.Δεν είναι όμως έτσι και αυτοί που βλέπουν τις γκόμενες live το επιβεβαιώνουν.
Απλά δεν τα παρουσιάζω με τη δική τους γλώσσα αλλά σε γλώσσα βαλκανιοπουτσισμού.

Εννοειται ότι ο καθένας θα το δει σε σχέση με εσένα ή με τον ίδιο του τον εαυτό.
Αν μας έγραφες:"Είμαι εισοδηματίας, παίρνω 30.000ευρω ενοίκια το μήνα και στέλνω 300/μήνα σε 5 σπονσορετες" νομίζεις θα σου έλεγε κανείς τίποτα που σπας πλάκα με λεφτά που σου έρχονται ουρανοκατέβατα;
Εσύ λες ότι δουλεύεις 500 ώρες τη βδομάδα,3/4 ΣΚ,δεν έχεις προσωπική/κοινωνική ζωή στη Γερμανία,κ.λ.π. και απλά ένα ΣΚ το δίμηνο ξεκαυλώνεις με βαλκανικούς πυραύλους και μετά επιστρέφεις για άλλους δύο μήνες στη ρουτίνα.
Ένας εχέφρων μέσος αναγνώστης, ορθώς θεωρει μαλακία αυτό που κάνεις.
Και αν κάποιος παίρνει 600 ευρώ/μήνα Ελλάδα,μαζέψει ένα χρόνο λεφτά και πάει Κίεβο να κάνει όσα κάνεις εσύ, είναι πάλι μαλακία.

Φυσικά πρέπει να κάνουμε αναγωγή στον εαυτό μας όταν διαβάζουμε τακτικές των άλλων και να τις θεωρούμε από σωστές και ταιριαστές σε εμάς,μέχρι παράταιρες ή και τελείως μαλακίες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom