Και ομως, αυτο που κανει ειναι απολυτως συμβατο με τα θελω των περισσοτερων αντρων. Ζει ενα ειδος φοιτητικης ζωης, μακρια απο οικογενειακες υποχρεωσεις και συμβιβασμους, με μονη υποχρεωση τη δουλεια του και απολαμβανει ως επαθλο το να γαμαει ποικιλια ωραιων γυναικων
Ουτε το να θελει να το επιδειξει ειναι μεμτο, εδω σπαν αρχιδια με επιδειξη στο facebook οι τελευταιοι τυχαρπαστοι με το πρωτο μπαζο που βρισκουν, δεν θα το κανει καποιος που γαμαει ωραιες γυναικες με τα δικα του αρχιδια;
Το μονο που μπορει καποιος να τον "κατηγορησει" ειναι οτι παραμελησε την προσωπικη του οικογενειακη εξελιξη (γαμος, παιδια, κλπ) αλλα προφανως εχει τους λογους του και δε μας πεφετει εμας κανενας λογος, εξαλλου ο ανδρας μπορει να τα κανει αυτα ακομα και στα 60 ανετα αν εχει λεφτα
Εγω προσωπικα απο οσο καιρο διαβαζω αυτα που λεει ο kman δεν εχω να του προσαψω κατι, αντιθετα βλεπω καποιον που ξερει τι του γινεται, ειδικα αν λαβει καποιος τις αποψεις του για το οικονομικο-κοινωνικο γιγνεσθαι στην Ελλαδα
ρε αδερφε το να γαμει καποιος ποικιλια δεν ειναι μεμπτο
ουτε να ξοδευει τα λεφτα του οπως θελει
το να θελει ομως σωνει και ντε να πεισει ολο το κοσμο οτι μονο αυτος και κανενας αλλος ειναι θεμα επιδειξης και εγωκεντρισμου....και για να στηριξει αυτο που λεει ποσταρει καπακι της φωτο σχεδον λαιβ
εκει ειναι το θεμα
δεν ξερω αν γνωριζεις τι εχω κανει εγω στα ανατολικα...αν με εχεις διαβασει καθολου
κι εγω ποσταρα γυναικες πολλες παρα πολλες κι εγω ξοδεψα καποια χρηματα μεχρι εδω οκ
η διαφορα ειναι και η ενσταση μου οτι εγω εγραψα ενα τροπο που μου βγηκε χρονια πολλα τωρα και το ειπα συμβουλευτικα....τυπου σε οποιν μπορει ας το κανει
ο φιλτατος κμαν επιβαλει την δικια του αποψη θεοποιει τον ευατο του οτι μονο αυτος μπορει και ακυρωνει ολους τους αλλους δυνοντας και λαθος πληροφοριες κι εντυπωσεις επιμενοντας οτι οι πουτανες στα κλαμπ ειναι λαιβ καμακι
και φυσικα τα υπερβολικα χρηματα που διαθετει
το να γαμησεις στην ουκρανια ενα φοβερο μουνι δεν ειναι τοσο δυσκολο οχι ομως και ευκολο
εδω πασαραμε στον Αλλαν και γαμησε ΤΣΑΜΠΑ ολοκληρη μις ΤΕΕΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
δεν επτυχγανετε καθημερινα αλλα συμβαινει
κι αν δεν ξερεις τι συμαινει Αλλαν φαντασου τον Κωνστανταρα στο υψος ηλικια και μεγεθος
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ