Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δεν είναι τόσο απλό ζήτημα.Αλλιώς όλοι οι investment bankers,οι έμποροι ναρκωτικών κτλ θα γαμούσαν μουνάρες,αυτό όμως δε συμβαίνει φυσικά.Και τι να πούμε για τους γόνους,αυτοί μπαζώνουν συστηματικά,τους τρώνε λάχανο οι καπάτσοι στα θέματα μουνιού.
Εντελώς λάθος είσαι !!!

Οι investment bankers του λονδίνου κυκλοφορούν με ρωσίδες 10ρια. Κάποιοι γιατί γουστάρουν πραγματικά, κάποιοι αλλοι χρησιμοποιοντας τα σαν φερετζέδες μια και είναι πούστηδες.

Για τους εμπόρους ναρκωτικων και γενικότερα τους λεφτάδες γόνους η μη, μονο με μουνάρες τους βλέπεις.

Αναρωτιέμαι αν τρολάρεις η απλα ζεις στο δικό σου σύμπαν, αυτό του δρομοκαιτείου.

Μαλλον το δεύτερο !!! :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
719
Δεν θελω να πω κατι εναντιον σου, ουτε υπερ καποιου αλλου. Με αφορμη αυτων που εγραψες, απλα θα γραψω καποια πραγματα.

Παντα εχουν αδικο οι πολλοι και δικιο οι λιγοι ή ο ενας. Παντα.

Παραδειγματα:

Οι λιγοι εχουν το πλουτο-δυναμη στα χερια τους, οχι οι πολλοι.

Οι λιγοι γαμανε τις μουναρες, οχι οι πολλοι.

Οι λιγοι γνωριζουν τι συμβαινει γυρω τους και δεν τρωνε κουτοχορτο, οχι οι πολλοι.

Οι λιγοι δεν πεφτουν σε καθε ειδους μαλακια με τα μουτρα, οχι οι πολλοι.

Οι λιγοι εχουν στοχους και πετυχαινουν τους στοχους τους, οχι οι πολλοι που δεν ξερουν καν γιατι υπαρχουν.

Οι λιγοι εχουν αυτογνωσια, οχι οι πολλοι.

Λιγοι ειναι ειδικες δυναμεις, ολυμπιονικες, πρωταθλητες, επιτυχημενοι στο ειδους τους, βραβευμενοι επιστημονες-καλλιτεχνες. Οχι οι πολλοι.

Παντα εχουν δικιο οι λιγοι, οι πολλοι ειναι ολοι αυτοι οι μαλακες που απαρτιζουν αυτο το μπουρδελο που ονομασαν κοινωνια.
εδω μιλαμε συγκεκριμενα
αν εσυ εισαι απο αυτους που πιστευουν οτι εχει δικαιο στο να επιμενει σε αυτα που πιστευει ο κατα τα αλλα συμπαθεις κμαν μια χαρα
απλα ΚΟΥΡΑΣΕ αναλυοντας τα ιδια και τα ιδια
ειπε τη τακτικη του μια
την ανελυσε 201
και προσπαθει με σεντονια να μας πεισει οτι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
τωρα αυτα που λες δεν ειναι το δικαιο ειναι η υποβολη του πλουτου και τις δυναμης των λιγων εναντι των πολλων

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Δεν θελω να πω κατι εναντιον σου, ουτε υπερ καποιου αλλου. Με αφορμη αυτων που εγραψες, απλα θα γραψω καποια πραγματα.

Παντα εχουν αδικο οι πολλοι και δικιο οι λιγοι ή ο ενας. Παντα.

Παραδειγματα:

Οι λιγοι εχουν το πλουτο-δυναμη στα χερια τους, οχι οι πολλοι.

Οι λιγοι γαμανε τις μουναρες, οχι οι πολλοι.

Οι λιγοι γνωριζουν τι συμβαινει γυρω τους και δεν τρωνε κουτοχορτο, οχι οι πολλοι.

Οι λιγοι δεν πεφτουν σε καθε ειδους μαλακια με τα μουτρα, οχι οι πολλοι.

Οι λιγοι εχουν στοχους και πετυχαινουν τους στοχους τους, οχι οι πολλοι που δεν ξερουν καν γιατι υπαρχουν.

Οι λιγοι εχουν αυτογνωσια, οχι οι πολλοι.

Λιγοι ειναι ειδικες δυναμεις, ολυμπιονικες, πρωταθλητες, επιτυχημενοι στο ειδους τους, βραβευμενοι επιστημονες-καλλιτεχνες. Οχι οι πολλοι.

Παντα εχουν δικιο οι λιγοι, οι πολλοι ειναι ολοι αυτοι οι μαλακες που απαρτιζουν αυτο το μπουρδελο που ονομασαν κοινωνια.

Άλλο οι λίγοι, άλλο ο ένας...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Εντελώς λάθος είσαι !!!

Οι investment bankers του λονδίνου κυκλοφορούν με ρωσίδες 10ρια. Κάποιοι γιατί γουστάρουν πραγματικά, κάποιοι αλλοι χρησιμοποιοντας τα σαν φερετζέδες μια και είναι πούστηδες.

Για τους εμπόρους ναρκωτικων και γενικότερα τους λεφτάδες γόνους η μη, μονο με μουνάρες τους βλέπεις.

Αναρωτιέμαι αν τρολάρεις η απλα ζεις στο δικό σου σύμπαν, αυτό του δρομοκαιτείου.

Κμαν2, ετσι ακριβως οπως σου τα λεει ειναι φιλε. Ακριβως. Μην εισαι αρνητης της αληθειας, ειναι ανουσιο και ανοητο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.Ας πάνε να λιώσουν στα γυμναστήρια να φτιάξουν κορμάρες να ξεσκιστούν στον πούτσο.Ας μάθουν μπάσο ή ηλεκτρική κιθάρα να μπουν σε κανά συγκρότημα να γαμάνε groupies.Ας γίνουν ποδοσφαιριστές ή μπασκετμπολίστες να κονομήσουν χοντρά και να γαμάνε ό,τι θέλουν.
Εχουν επιλογές,αυτό είναι βέβαιο.
εδω συμφωνω με σενα αρχοντα γιατι γυμνασμενους παιδαραδες αφραγγους εχουν και δικους τους.
απο καβλια και φαι ειμαστε χορτατες λεει και ο δασκαλος.εδω σας λεω ντοκουμεντα οτι ο θειος μου το 90 δεκαετια εδινε διαμαντια και τωρα θελουν να καμακωσουν,να τους ερωτευτουν και να γαμησουν καπιοι
με μια τυροπιτα προιον της παραπληροφορησης απο καθε ασχετο που δεν πατησε ποτε εκει.
ρωτα μια γκομενα ελλαδα οπως εγω ρωταω κυπρο τι ξερουν απο ουκρανια.
οι γυναικες λενε φτωχια,πουτανες,ουτε εστιατορια ουτε μαχαζια ουτε χωρα που αξιζει να παμε.
οι ασχετοι θα σου πουνε διμετρες ξανθες μουναρες που λυσανε για ξενους και γαμιουντε με 10 ευρο
πεινασμενες.οιπιο προβληματικοι και ψεχτες θα σου διηγηθουν και μια σβετλανα διμετρη που ειχαν γκομενα πριν παντρευτουν 20 χρονια πριν με την μοναδικη γκομενα που ειχαν και βρηκαν!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
εδω μιλαμε συγκεκριμενα
αν εσυ εισαι απο αυτους που πιστευουν οτι εχει δικαιο στο να επιμενει σε αυτα που πιστευει ο κατα τα αλλα συμπαθεις κμαν μια χαρα
απλα ΚΟΥΡΑΣΕ αναλυοντας τα ιδια και τα ιδια
ειπε τη τακτικη του μια
την ανελυσε 201
και προσπαθει με σεντονια να μας πεισει οτι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
τωρα αυτα που λες δεν ειναι το δικαιο ειναι η υποβολη του πλουτου και τις δυναμης των λιγων εναντι των πολλων

Το εγραψα στην αρχη, δεν υποστηριζω καποιον. Γενικα εγραψα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Άλλο οι λίγοι, άλλο ο ένας...

Πολλες φορες η ζωη μας εχει δειξει οτι ειχε δικιο ακομα και ο ενας. Πολλες φορες, απλα ο εγωισμος μας εχει τυφλωσει και δεν το βλεπουμε οταν συμβαινει γυρω μας.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εντελώς λάθος είσαι !!!

εγω με κατι τελειωμενες 40-45 τους εβλεπα και βλεπω ολους αυτους επιχειρηματιες
κοπελες που μιλανε απταιστα αγγλικα που αμεσως ξερεις οτι τους της πασαραν σε χανκρι ντακ και σε αλλα τετεια μερη που δουλευαν ολοι αυτοι μοσχα.στα λεω γιατι τα ξερω πρωτο χερι.
πρωην καραπουτανες που συχναζαν στα μερη που πηγαιναν αυτοι,μονο που τις ακουω ο τροπος που μιλανε αγγλικα οταν περπατανε μαζι τους μου ερχετε αηδια.μακρινος συγγενης  μου απο τους πλουσιοτερους
στην αγγλια παντως μουναρες εγγλεζες γαμα,μοντελα ,ηθοπειους και τετειες.
ρωσιδες ασχολουντε και γνωρισαν μονο οσοι αυτοι δουλευαν μοσχα και κιεβ,ιδικα μοσχα ηταν χιλιαδες αγγλοι και ιρλανδοι που ξερω και πρωσωπικα.οσοι δεν πηραν αυτες που γραφω βρηκαν ασιατησες στην μαλαισια και στο ντουπαι που δουλευαν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κμαν2, ετσι ακριβως οπως σου τα λεει ειναι φιλε. Ακριβως. Μην εισαι αρνητης της αληθειας, ειναι ανουσιο και ανοητο.

Μα εγώ τα γράφω γιατί ξέρω οτι δε θα τα πιστέψουν.Δε γίνεται να τα πιστέψουν έτσι όπως τα γράφω.Αν τα πίστευαν,δε θα τα έγραφα καν.
Είναι θέμα τακτικής.Να τρελαθεί ο άλλος εντελώς,να μπερδευτεί.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Μα εγώ τα γράφω γιατί ξέρω οτι δε θα τα πιστέψουν.Δε γίνεται να τα πιστέψουν έτσι όπως τα γράφω.Αν τα πίστευαν,δε θα τα έγραφα καν.
Είναι θέμα τακτικής.Να τρελαθεί ο άλλος εντελώς,να μπερδευτεί.

Δηλαδη;

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
691
Πόντοι
96
Πολλες σελιδες κοντρα, χωρις να αναφερεται το σημαντικοτερο απο ολα:

Ο kman εχει περιουσια στην Ελλαδα και το εχει πει πολλες φορες, πανω απο 1 εκατομμυριο

Αυτο αυτοματως τον βαζει σε αλλη κατηγορια. Μπορει να κανει τωρα οτι μαλακια θελει και στα 50-55 του να γυρισει Ελλαδα να παντρευτει και να εχει ετοιμο παθητικο εισοδημα πανω απο 3000 το μηνα απο την περιουσια του. Επομενως δεν τον εδιαφερει αν σκορπαει τα λεφτα χωρις δευτερη σκεψη.

Το λαθος που κανετε οσοι τον κατηγορειτε ειναι οτι δε λαμβανετε υποψη αυτο το γεγονος

Το λαθος που κανει αυτος ειναι οτι δεν το αναφερει ως προαπαιτουμενο για να κανει καποιος αυτα που κανει αυτος

Καποιος που δεν εχει πλατη αλλη περιουσια, αν δουλευει εναν μηνα στη Γερμανια με πολυ κοπο και πηγαινει σε ενα ΣΚ και τα σκορπαει στον αγοραιο, ειναι απο εγκληματιας εως τρελος για δεσιμο

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Αφού στο έγραψε ο Αρχηγός :grin:

Είναι θέμα τακτικής.[size=30pt]Να τρελαθεί ο άλλος εντελώς,να μπερδευτεί[/size].

:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν αντιλαμβάνεσαι το ΠΑΙΓΝΙΟ

Στον Βαλκανιοπουτσισμό μόλις μας στριμώξουν με λογικά επιχειρήματα, το παίζουμε σύστημα τρέλα-κορδέλα, ώστε να νιώσετε μαλάκες που σπαταλήσατε χρόνο/ένεργεια για να ανοίξετε διάλογο μαζί μας :2funny:
Νιώθοντας μαλάκες λοιπόν, αποσύρεστε στην γωνίτσα σας, δεν ξαναποστάρετε και εμείς προελαύνουμε ανενόχλητοι στα thread. :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καποιος που δεν εχει πλατη αλλη περιουσια, αν δουλευει εναν μηνα στη Γερμανια με πολυ κοπο και πηγαινει σε ενα ΣΚ και τα σκορπαει στον αγοραιο, ειναι απο εγκληματιας εως τρελος για δεσιμο

Από όλο σου το post κράτησε αυτό !! Και είσαι μέσα !!

Τα άλλα περί περιουσίας ανηκουν στον αστερισμό του πληρώνει συγχρόνως 7 σπονσορέτες επί 350 ευρώ τη σπονσορέτα 2450 ευρώ το μήνα "πάγια" και 150 ευρώ τη μέρα οταν τις συναντάει. Κανά τριχίλιαρο ανά ταξίδι για μια "βιαβολοεβδομάδα" Αν σου βγαίνουν εσένα αυτά τα μαθηματικά  για ένα μικρομεσαίο γερμανό εργαζόμενο τότε πίστεψε το σανό που σερβίρει !!!

Το γιατί το κάνει, το εγραψες μόνος σου στο τέλος του ποστ σου.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
719
Πολλες σελιδες κοντρα, χωρις να αναφερεται το σημαντικοτερο απο ολα:

Ο kman εχει περιουσια στην Ελλαδα και το εχει πει πολλες φορες, πανω απο 1 εκατομμυριο
κατα δηλωση του
κι αν θυμαμαι οικογενιακη περιουσια ειπε ηταν

τρελος για δεσιμο
ακριβως

περα απο την πλακα ομως εχεις η δεν εχεις περιουσια
αν δουλευεις αποκλειστικα για το μουνι υπαρχει προβλημα
ψυχωτικος εξαναγκασμος να γραψει νουμερα στο καβλι του οπως καποτε καναν χαρακες στα οπλα τους ποσους εφαγαν στην αγρια δυση....το μεγα θεμα του δεν ειναι εκει,,,,κανενας δεν το εχει καταλαβει...το θεμα του ειναι να βρισκετε στο επικεντρο της κουβεντας....γουσταρει να ασχολειτε με αυτο...θελει να ειναι στο κεντρο....εδω παει κιεβο και με το που τον ριξει ποσταρει αμεσως φωτογραφια....εχει αναγκη να ειναι καποιος μεσα στη μοναξια του θελει να δειξει οτι υπαρχει ειναι καποιος

απο καποιου ειδους ψυχωτικο καταναγκασμο πασχουμε ολοι
αλλοι πανε ουκρανιες για να γαμησουν πολλες....αλλοι (ημαρτον παναγια μου) πανε ουκρανια να ψωνισουν ρουχα
αλλοι εχουν παθος με υπολογιστες γυμναστηρια συλλογες κτλ

το παληκαρι ομως χρηζει οχι πλεον ψυχολογικης αλλα ψυχιατρικης βοηθειας

εμενα προσωπικα δεν μου ειναι αντιπαθης το αντιθετο μαλιστα
και τα γραπτα του ειναι κατανοητα ουτε ειναι κανας ανορθογραφος που θελει να εισαι ειδικος αποκρυπτογραφησης για να βγαλεις καποιο νοημα

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
691
Πόντοι
96
απο καποιου ειδους ψυχωτικο καταναγκασμο πασχουμε ολοι
αλλοι πανε ουκρανιες για να γαμησουν πολλες....αλλοι (ημαρτον παναγια μου) πανε ουκρανια να ψωνισουν ρουχα
αλλοι εχουν παθος με υπολογιστες γυμναστηρια συλλογες κτλ

το παληκαρι ομως χρηζει οχι πλεον ψυχολογικης αλλα ψυχιατρικης βοηθειας

Και ομως, αυτο που κανει ειναι απολυτως συμβατο με τα θελω των περισσοτερων αντρων. Ζει ενα ειδος φοιτητικης ζωης, μακρια απο οικογενειακες υποχρεωσεις και συμβιβασμους, με μονη υποχρεωση τη δουλεια του και απολαμβανει ως επαθλο το να γαμαει ποικιλια ωραιων γυναικων
Ουτε το να θελει να το επιδειξει ειναι μεμτο, εδω σπαν αρχιδια με επιδειξη στο facebook οι τελευταιοι τυχαρπαστοι με το πρωτο μπαζο που βρισκουν, δεν θα το κανει καποιος που γαμαει ωραιες γυναικες με τα δικα του αρχιδια;

Το μονο που μπορει καποιος να τον "κατηγορησει" ειναι οτι παραμελησε την προσωπικη του οικογενειακη εξελιξη (γαμος, παιδια, κλπ) αλλα προφανως εχει τους λογους του και δε μας πεφετει εμας κανενας λογος, εξαλλου ο ανδρας μπορει να τα κανει αυτα ακομα και στα 60 ανετα αν εχει λεφτα

Εγω προσωπικα απο οσο καιρο διαβαζω αυτα που λεει ο kman δεν εχω να του προσαψω κατι, αντιθετα βλεπω καποιον που ξερει τι του γινεται, ειδικα αν λαβει καποιος τις αποψεις του για το οικονομικο-κοινωνικο γιγνεσθαι στην Ελλαδα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
719
Και ομως, αυτο που κανει ειναι απολυτως συμβατο με τα θελω των περισσοτερων αντρων. Ζει ενα ειδος φοιτητικης ζωης, μακρια απο οικογενειακες υποχρεωσεις και συμβιβασμους, με μονη υποχρεωση τη δουλεια του και απολαμβανει ως επαθλο το να γαμαει ποικιλια ωραιων γυναικων
Ουτε το να θελει να το επιδειξει ειναι μεμτο, εδω σπαν αρχιδια με επιδειξη στο facebook οι τελευταιοι τυχαρπαστοι με το πρωτο μπαζο που βρισκουν, δεν θα το κανει καποιος που γαμαει ωραιες γυναικες με τα δικα του αρχιδια;

Το μονο που μπορει καποιος να τον "κατηγορησει" ειναι οτι παραμελησε την προσωπικη του οικογενειακη εξελιξη (γαμος, παιδια, κλπ) αλλα προφανως εχει τους λογους του και δε μας πεφετει εμας κανενας λογος, εξαλλου ο ανδρας μπορει να τα κανει αυτα ακομα και στα 60 ανετα αν εχει λεφτα

Εγω προσωπικα απο οσο καιρο διαβαζω αυτα που λεει ο kman δεν εχω να του προσαψω κατι, αντιθετα βλεπω καποιον που ξερει τι του γινεται, ειδικα αν λαβει καποιος τις αποψεις του για το οικονομικο-κοινωνικο γιγνεσθαι στην Ελλαδα
ρε αδερφε το να γαμει καποιος ποικιλια δεν ειναι μεμπτο
ουτε να ξοδευει τα λεφτα του οπως θελει
το να θελει ομως σωνει και ντε να πεισει ολο το κοσμο οτι μονο αυτος και κανενας αλλος ειναι θεμα επιδειξης και εγωκεντρισμου....και για να στηριξει αυτο που λεει ποσταρει καπακι της φωτο σχεδον λαιβ
εκει ειναι το θεμα

δεν ξερω αν γνωριζεις τι εχω κανει εγω στα ανατολικα...αν με εχεις διαβασει καθολου
κι εγω ποσταρα γυναικες πολλες παρα πολλες κι εγω ξοδεψα καποια χρηματα μεχρι εδω οκ
η διαφορα ειναι και η ενσταση μου οτι εγω εγραψα ενα τροπο που μου βγηκε χρονια πολλα τωρα και το ειπα συμβουλευτικα....τυπου σε οποιν μπορει ας το κανει

ο φιλτατος κμαν επιβαλει την δικια του αποψη θεοποιει τον ευατο του οτι μονο αυτος μπορει και ακυρωνει ολους τους αλλους δυνοντας και λαθος πληροφοριες κι εντυπωσεις επιμενοντας οτι οι πουτανες στα κλαμπ ειναι λαιβ καμακι
και φυσικα τα υπερβολικα χρηματα που διαθετει

το να γαμησεις στην ουκρανια ενα φοβερο μουνι δεν ειναι τοσο δυσκολο οχι ομως και ευκολο
εδω πασαραμε στον Αλλαν και γαμησε ΤΣΑΜΠΑ  ολοκληρη μις ΤΕΕΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

δεν επτυχγανετε καθημερινα αλλα συμβαινει
κι αν δεν ξερεις τι συμαινει Αλλαν φαντασου τον Κωνστανταρα στο υψος ηλικια και μεγεθος

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αφού στο έγραψε ο Αρχηγός :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν αντιλαμβάνεσαι το ΠΑΙΓΝΙΟ

Στον Βαλκανιοπουτσισμό μόλις μας στριμώξουν με λογικά επιχειρήματα, το παίζουμε σύστημα τρέλα-κορδέλα, ώστε να νιώσετε μαλάκες που σπαταλήσατε χρόνο/ένεργεια για να ανοίξετε διάλογο μαζί μας :2funny:
Νιώθοντας μαλάκες λοιπόν, αποσύρεστε στην γωνίτσα σας, δεν ξαναποστάρετε και εμείς προελαύνουμε ανενόχλητοι στα thread. :2funny:

Είναι βέβαιο οτι μας μπέρδεψε !!! :grin: :grin:

Δεν καταλαβαίνουμε το  " παίγνιο " είμαστε χαζοί !!! :grin:

Οπότε εκείνος προελαύνει !! :grin:

Στη φωτογραφία τον βλέπουμε προελαύνοντα !!! :grin: :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1547929983694.jpg
    FB_IMG_1547929983694.jpg
    81 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
719
Είναι βέβαιο οτι μας μπέρδεψε !!! :grin: :grin:

Δεν καταλαβαίνουμε το  " παίγνιο " είμαστε χαζοί !!! :grin:

Οπότε εκείνος προελαύνει !! :grin:

Στη φωτογραφία τον βλέπουμε προελαύνοντα !!! :grin: :grin:
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ))))))))))

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
719

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom