Αυτό που λες είναι ακριβώς αυτό που λέει ο Dr. Love και ο Dirty.Οτι γαμάνε θείτσες και πεντάρια στο Κίεβο επειδή δεν έχουν να τα σκάσουνε.Είναι ακριβώς το ίδιο.
Τι σημασία έχει αν τα λέτε σε άλλο context?Τέτοιοι ισχυρισμοί είναι εντελώς λάθος.
Ο Love ισχυρίοζεται οτι ως τουρίστας κάτω των 40 ετών γαμάει εφτάρια αλλά όχι παραπάνω και ο Dirty οτι ως μονιμάς με καλό μισθό γαμάει 7.5 και πάνω μερικές φορές αλλά σε καμία περίπτωση θείτσες.
Εγώ που έχω αντιπαλότητα με Love για άλλα θέματα,αυτό το κατάλαβα,αυτό που λένε και αποδεικνύουνε δηλαδή.Εσείς πώς δεν το καταλάβατε?
αυτό που λέω εγώ είναι φανερό
Αν ήταν καλά στο Κίεβο θα γαμουσε κι εσύ μουναρες κι όχι αγγούρια με 100/150 την βραδιά ή το τετραωρο
Όμως αυτά τα χρήματα αντιστοιχούν η σε μετριότητα για μια δυο ώρες η σε τίποτα
Οι απαιτήσεις είναι άνευ λόγου πολύ υψηλές όταν μιλάμε για έναν τέτοιο σαν εσένα επισκέπτη σορτ τερμ
Αυτό.εθπα κι είναι ξεκάθαρο ότι αυτό ισχύει
Ενίοτε που επικινοινωνω με κάποιες πιτσιρικες από Νικόλαεφ λβοβ η Ντνιπρο που τις είχα βρει στα 18/22 τους εκει
τώρα είναι όλες πλέον Κίεβο
κ αντί για σουσι στο σπίτι μια μπουκάλα Τζακ η χορτιτσα ΣΥΝ ΚΆΝΑ 1000 ΧΡΙΒΝΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ για δίωρο τρίωρο η κ όλο το βράδυ παρέα
ζητάνε όντως (πιο μεγάλες τώρα 25/30)λεφτά στο χέρι από 70/100$ ΤΗΝ ΩΡΑ
Λόγος ένας.κ.μονος
Είμαι . Κίεβο . λέει τώρα
Μετάφραση
Είμαι . Κίεβο τώρα που εχει πολλούς μακακες ξένους να με.πλξρωσουν αυτά κ παραπάνω που ζητάω χωρίς λόγο
Άρα το Κίεβ εξ ορισμού είναι νον γκοου κ τέλος για τις 25 μινους
Μόνο για αγαμητους δυτικός κ Αμερικανούς
Αυτά που πληρώνεις εσύ αυτό αποδεικνύουν αν λες αλήθεια ακόμα κ τα μισά να δίνεις
Πάμε στο θέμα β
Επίσης 30/35αρες ΑΝ είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ δγλ.σωμα λεπτό κ γνασμενο
κωλαρα σφιχτη βυζι ορθιο κλπ
φάτσα καβλιαρα
κ ύψος μίνιμ 1.72
μια χαρά γκομενες μουναρες είναι
κ σαφώς ανώτερος από τα αγγούρια που ποσταρεις
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΎΤΕ ΘΕΙΤΣΕΣ ΟΎΤΕ ΠΟΎΡΑ
έτσι για να μην τα μπλεκουμε
Εάν
Ξαναλέω
Εάν
αυτές υπάρχουν σε αφθονία όπως μου έχει ισχυριστη κατ επανάληψη ο Ντερτυ και το δίνουν απλόχερα σε όσους έχουν αντίστοιχα προσόντα
Εμφάνιση γλώσσα θέση οίκον άνεση
τότε όντως το Κίεβο θα αξίζει
Το κρας τεστ θα το κάνω σύντομα κ θα ενημερώσω
Εάν ισχύει όντως η όχι αυτό
Προσωπικά μέχρι στιγμής πιστεύω ΔΕΝ ισχύει θα χαρώ να πέσω εξω
Για τις 25 μινους
ξαναλέω
για όποιον έχει απαιτήσεις κ δεν δίνει κοροιδησια χρήματα
όλα τα φηντ μπακ συμπεριλαμβανομένων κ του κμαν
είναι στην κατηγορία
Ο.κουκος αηδονι
Δγλ.αυτι που λέω νον γκοου