Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι αλλά σήμερα τα έκανες μαντάρα με τα περί περιουσίας στην Ελλάδα!
Μου θύμησες κάτι θειάδες των χωριών που λένε για τις κόρες τους ή τις έγγονες τους "Έχει σπίτια και διαμερίσματα ,δεν είναι ξυπόλυτη" και βέβαια ονειρεύονται κάποιον είλωτες που θα πληρώνει το ΕΝΦΙΑ και τους φόρους!

Σας έχω και τον τρόπο ο καθένας να ανακτήσει την αξία της περιουσίας του αλλά δεν τον γράφω δημόσια γιατί θα υποκινήσω βία κατά πολιτικών..

Μα είπα οτι δε λογαριάζω την περιουσία στην Ελλάδα γιατί μέχρι στιγμής μου δημιουργεί προβλήματα.Πρέπει αν στέλνω λεφτά,να πληρώνω ΕΝΦΙΑ,να πάρω τώρα δάνειο 100000 ευρώ με 7-8% ληστρικό επιρόκιο,οτι μέχρι τώρα έχω μόνο ζημιές και κανένα όφελος από αυτή την περιουσία.
Εντάξει ο αδερφός μου επωφελείται δεν πληρώνει ενοίκιο για διαμέρισμα και γραφείο αφού τα κατέχει αλλά εγώ τον πίνω,είναι μόνο έξοδα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτά που λέει ο mindreader,τα λένε και τα γράφουν άλλοι 200000.
Αυτά που γράφω εγώ,τολμάω και τα γράφω μόνο εγώ.Κανονικά δε γράφονται και δε λέγονται.
Οπότε και ένας μόνο να σκεφτεί ρε μπας και έχει δίκιο ο Κμαν,είναι κέρδος.Που θα το σκεφτούν πολλοί αυτό.
Ετσι κι αλλιώς εγώ φέρνω στοιχεία φωτός,αποδείξεις,τα πάντα όλα,δε μιλάω στον αέρα.Οι άλλοι δε φέρνουν κανένα στοιχείο,στηρίζονται στο common logic.Ετσι είναι αν έτσι πιστεύετε φάση.

καλά είσαι τελικά τόσο  :jerking: ή μήπως τον παριστάνεις.  :idiot:

ρε καιμάνε ξεκόλα λίγο το μυαλό σου

με φιλική διάθεση στο λέω χωρίς να επιδιώκω να σε κοντράρω, διότι γράφεις και σωστά πράγματα πολλές φορές. δεν σου πάει αυτό το παίγνιο να μπαίνεις σε κόντρες με συναγωνιστές που έχουν γράψει χιλιόμετρα σε ταξίδια ανα τον κόσμο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
γειώνονται στην άσχημη πραγματικότητα που είναι πολύ πιο κοντά σε ό,τι περιγράφω εγώ και πολύ πιο μακρυά από αυτά που τους κάνει ο Dr. Love κτλ να πιστεύουν.

Οι τρεις-τέσσερις που διαπιστωμένα έχόυν πάει Κίεβο την τελευταία διετία (target,dragx,Βαλκάνιος κλπ) και ο Dirty που ζει εκέι περιγράφουν την φάση ακριβως όπως στην λέω. Πως γαμάς 7αρια μόνο με ραντεβού εστιατόρια και ποτάκια και ψήσιμο απο διαδίκτυο tinder,badoo κλπ.  Πήγαν και πάνε και το πετυχαίνουν.

Μπορείς να αναφέρεις έναν απο τους υποστηρικτές σου που έχει πάει εκει την τελευταία δίετια και να έχει διαφορετική άποψη? Να έχει πάει ο ίδιος όχι μου είπε ενας φίλος μου ή ξέρω εγω τι γίνεται κλπ.

Ακόμα και ο Χάρης δεν έχω καταλάβει αν τελικά έχει πάει Κιεβο την τελευταια διετία να μας πει τι παίζει ή απλά γράφει απο εμπειρίες του παρελθόντος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καταλαβαινεις τι εννοουν. Οτι δεν πληρωνεσαι τις υπερωριες καθε μηνα, αλλα τις περνεις μαζεμενες υστερα απο καποιους μηνες και ετσι προκυπτει και το ποσο που παραθετεις εδω.

Δεν ισχύει αυτό.Αυτά είναι βλακείες του midas.Τις υπερωρίες τις παίρνεις δύο μήνες αφού τις έκανες μαζεμένες.Αλλες φορές παίρνω 4600 ευρώ μισθό άλλες 5000 ή 5200 ευρώ και άλλες 4200 ευρώ ανάλογα τις υπερωρίες.Εχω βγάλει και χαρτί με συνολικές αποδοχές Δεκεμβρίου 2017 με 101000 ευρώ brutto(μικτά) το χρόνο και 81000 ευρώ steuerpflichtiges brutto(δηλαδή αυτά που φορολογήθηκαν).Φέτος πήρα περισσότερα κάπου 93000 ευρώ steuerpflichtiges brutto(μεικτά φρολογητέα),μας γάμησε η εφορία όμως.Πλήρωσα κάπου 25000 ευρώ φόρους,12000 ευρώ σε ασφάλειες σύνταξης και ιατρική,1300 ευρώ σε εισφορά αλληλεγγύης για να τρώνε τα πάκια και οι λάθρο(μην τους γαμήσω),μη νομίζετε οτι μένουν πολλά στο τέλος άμα αφαιρέσεις ενοίκια,κοινόχρηστα κτλ.

9AjXJu.jpg

Και αυτά δηλαδή παπάρια είναι,πασατέμπο άμα κάνεις σπονσοριλίκια στο μπλοκ,αν δεν πιάσω τα 10000 ευρώ καθαρά σε 5 χρόνια που θα είμαι πενηντάρης,είμαι τελειωμένος.Εγώ Ταυλάνδη και SEA και Africa δεν πάω,έχουμε και μία αξιοπρέπεια.
Προτιμάω να βαράω όλη μέρα μαλακία παρά να πάω εκεί.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
εννοείται  το Κίεβ είναι νον γκοου για οποιονδήποτε σέβεται τον εαυτό του κ τα λεφτά του κ ψάχνει για 25 μινους ενώ ο ίδιος είναι 35 πλας και όχι φειμους η μιλιοναιρ

Εδω θα διαφωνήσω μαζί σου. Κοντα στα 40 και βρίσκεις 25αρες στην Ελλάδα δεν θα βρίσκεις στο Κιεβο όταν εισαι 35 χρόνων?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι τρεις-τέσσερις που διαπιστωμένα έχόυν πάει Κίεβο την τελευταία διετία (target,dragx,Βαλκάνιος κλπ) και ο Dirty που ζει εκέι περιγράφουν την φάση ακριβως όπως στην λέω. Πως γαμάς 7αρια μόνο με ραντεβού εστιατόρια και ποτάκια και ψήσιμο απο διαδίκτυο tinder,badoo κλπ.  Πήγαν και πάνε και το πετυχαίνουν.

Μπορείς να αναφέρεις έναν απο τους υποστηρικτές σου που έχει πάει εκει την τελευταία δίετια και να έχει διαφορετική άποψη? Να έχει πάει ο ίδιος όχι μου είπε ενας φίλος μου ή ξέρω εγω τι γίνεται κλπ.

Ακόμα και ο Χάρης δεν έχω καταλάβει αν τελικά έχει πάει Κιεβο την τελευταια διετία να μας πει τι παίζει ή απλά γράφει απο εμπειρίες του παρελθόντος.

Μα και εγώ αυτό λέω.Οτι για να γαμήσεις οχτάρια και πάνω στο Κίεβο χρειάζονται λεφτά και δώρα δηλαδή σπονσοριλίκι.Διαφωνώντας συμφωνούμε.
Εγώ λέω οτι αν συναντήσω ένα εφτάρι και κάθεται τζάμπα δε θα το γαμήσω γιατί θα μου φάει άσκοπα χρόνο.Γιατί πάω για οχτάρι που θα γαμήσω με λεφτά.
Με τους παίκτες που πραγματικά πάνε Κίεβο την τελευταία πενταετία και δεν αμολάνε αμπελοφιλοσοφίες,έχω ακριβώς την ίδια άποψη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.511
Πόντοι
3.656
Αυτό που λες είναι ακριβώς αυτό που λέει ο Dr. Love και ο Dirty.Οτι γαμάνε θείτσες και πεντάρια στο Κίεβο επειδή δεν έχουν να τα σκάσουνε.Είναι ακριβώς το ίδιο.
Τι σημασία έχει αν τα λέτε σε άλλο context?Τέτοιοι ισχυρισμοί είναι εντελώς λάθος.
Ο Love ισχυρίοζεται οτι ως τουρίστας κάτω των 40 ετών γαμάει εφτάρια αλλά όχι παραπάνω και ο Dirty οτι ως μονιμάς με καλό μισθό γαμάει 7.5 και πάνω μερικές φορές αλλά σε καμία περίπτωση θείτσες.
Εγώ που έχω αντιπαλότητα με Love για άλλα θέματα,αυτό το κατάλαβα,αυτό που λένε και αποδεικνύουνε δηλαδή.Εσείς πώς δεν το καταλάβατε?
αυτό που λέω εγώ είναι φανερό
Αν ήταν καλά στο Κίεβο  θα γαμουσε κι εσύ μουναρες κι όχι αγγούρια με 100/150  την βραδιά ή το τετραωρο
Όμως αυτά τα χρήματα αντιστοιχούν η σε μετριότητα για μια δυο ώρες η σε τίποτα
Οι απαιτήσεις είναι άνευ λόγου πολύ υψηλές όταν μιλάμε για έναν τέτοιο σαν εσένα επισκέπτη σορτ τερμ
Αυτό.εθπα κι είναι ξεκάθαρο ότι αυτό ισχύει
Ενίοτε που επικινοινωνω με κάποιες πιτσιρικες από Νικόλαεφ λβοβ η Ντνιπρο που τις είχα βρει στα 18/22 τους εκει
τώρα είναι όλες πλέον Κίεβο
κ αντί για σουσι στο σπίτι μια μπουκάλα Τζακ η χορτιτσα ΣΥΝ ΚΆΝΑ 1000 ΧΡΙΒΝΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ  για δίωρο τρίωρο η κ όλο το βράδυ παρέα
ζητάνε όντως (πιο μεγάλες τώρα 25/30)λεφτά στο χέρι από 70/100$ ΤΗΝ ΩΡΑ
Λόγος ένας.κ.μονος
Είμαι . Κίεβο . λέει τώρα
Μετάφραση
Είμαι . Κίεβο τώρα που εχει πολλούς μακακες ξένους να με.πλξρωσουν αυτά κ παραπάνω που ζητάω χωρίς λόγο
Άρα το Κίεβ εξ ορισμού είναι νον γκοου κ τέλος για τις 25 μινους
Μόνο για αγαμητους δυτικός κ Αμερικανούς
Αυτά που πληρώνεις εσύ αυτό αποδεικνύουν αν λες αλήθεια ακόμα κ τα μισά να δίνεις
Πάμε στο θέμα β
Επίσης 30/35αρες ΑΝ είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ δγλ.σωμα λεπτό κ γνασμενο
κωλαρα σφιχτη βυζι ορθιο κλπ
φάτσα καβλιαρα
κ ύψος μίνιμ 1.72
μια χαρά γκομενες μουναρες είναι
κ σαφώς ανώτερος από τα αγγούρια που ποσταρεις
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΎΤΕ ΘΕΙΤΣΕΣ ΟΎΤΕ ΠΟΎΡΑ
έτσι για να μην τα μπλεκουμε

Εάν
Ξαναλέω
Εάν
αυτές υπάρχουν σε αφθονία όπως μου έχει ισχυριστη κατ επανάληψη ο Ντερτυ και το δίνουν απλόχερα σε όσους έχουν αντίστοιχα προσόντα
Εμφάνιση γλώσσα θέση οίκον άνεση
τότε όντως το Κίεβο θα αξίζει
Το κρας  τεστ θα το κάνω σύντομα κ θα ενημερώσω
Εάν ισχύει όντως η όχι αυτό
Προσωπικά μέχρι στιγμής  πιστεύω ΔΕΝ ισχύει θα χαρώ να πέσω εξω

Για τις 25 μινους
ξαναλέω
για όποιον έχει απαιτήσεις κ δεν δίνει κοροιδησια χρήματα
όλα τα φηντ μπακ συμπεριλαμβανομένων κ του κμαν
είναι στην κατηγορία
Ο.κουκος  αηδονι
Δγλ.αυτι που λέω νον γκοου
Δεν είναι θέμα πόσα έχεις
Αλλά να μην πιάνεται κωτσος για το τίποτα ιμοπ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.511
Πόντοι
3.656
Εδω θα διαφωνήσω μαζί σου. Κοντα στα 40 και βρίσκεις 25αρες στην Ελλάδα δεν θα βρίσκεις στο Κιεβο όταν εισαι 35 χρόνων?
μπερδεύεις τα πράγματα
Αφενός Ελλάδα δεν βρίσκεις αν δεν είσαι στο απεε  15/20%  τέτοια γκαπ με καλές γκομενες
Ναι δεν θα βρεις  στο Κίεβο για δύο βασικά μινους που δεν τα εις στην χώρα σου
Γιατί δεν μιλάς την γλώσσα  τους
κι είσαι περαστικος χωρίς εδρα κ χωρις άπειρο χρονο
Και μίλησα βασικά για γκαπ πιο μεγάλα
Πχ 38 με 22
Οπότε επιμένω ναι χωρίς γλώσσα κ χρόνο δεν παίζει
Εννοείται κ χωρις θέση κ οίκον άνεση διπλουριπλη από κάποιον ντόπιοι απερ κλας

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
722
o ντέρτυ ως μόνιμος κάτοικος Κιέβου πλέον παίζει μπάλα σε άλλο επίπεδο σε σχέση με εμάς τους ολιγοήμερους επισκέπτες.

η μέθοδος του είναι αποτελεσματική, τα ποσοστά επιτυχίας τεράστια και η ποιότητα των γυναικών +7. από εμένα respect  :respect: στο φίλο και συναγωνιστή dude901123 διότι κρατάει το όνομα του έλληνα καμάκερ σε υψηλά επίπεδα.

στην Ελλάδα κάποιοι πυρφόροι για τις γκόμενες που έχει ντερτυ, θα γινόταν χαλάκι να σκουπίσει τα πόδια της η κάθε ντέβουσκα μπας και γαμήσει. (εννοώ αντίστοιχης εμφάνισης ελληνίδες θα είχαν στρατό πυρφόρων από πίσω να τις παρακαλάει).

και οι ηλικίες νορμάλ στο τάργκετ γκρουπ 25-30 κινείται γιατί κάποιοι έλεγαν μαλακίες  :jerking: για γυναίκες +40.

μην προσπαθήσετε κάποιοι να πείτε μαλακίες για τον ντέρτυ διότι τέτοια μουνάκια τζάμπα (με λίγα κεράσματα φαγητά και καφέδες, ποτάκια) που γαμάει το φιλαράκι κάποιοι μαιντανοί τα χρυσοπληρώνουν 500 ευρα. ξέρει αυτός που λέω για ποιον χτυπάει η καμπάνα....  ;)

κάποιοι γραφικοί μαιντανοί (ΑΜΕΑ) έλεγαν ότι στο Κίεβο αν είναι κάποιος μόνιμος δεν θα βρει κοπέλες καλές αλλά μόνο πουταναριά.  :jerking: :jerking:

Ο μόνιμος κάτοικος έχει την δυνατότητα που δεν έχουμε οι υπόλοιποι να γνωρίσει κοπέλες με πανεπιστημιακή μόρφωση και με ένα Α επίπεδο κουλτούρας, συμπεριφοράς και ομορφιάς.

Υ.Γ. και δεν αρνήθηκε ποτέ να δώσει χρήσιμες πληροφορίες και σχετικά tips σε συναγωνιστές που επισκέφτηκαν το Κίεβο. (π.χ. sunsity και mounokwlaraki). πάντα πρόθυμος να βοηθήσει κόσμο να γαμήσει καλά και ποιοτικά στο Κίεβο.
ωπα ωπα
μην λεμε και υπερβολες τωρα
το επιπεδο το ανεβασε και μειωσε τον Μ.Ο ηλικιας λογο μονιμοτητας και ειναι λογικο μια που ο ντερτις ειναι ερωτυλος και καλοστεκουμενος
οσο ηταν τουριστας βολευοταν και με 6αρια και εως 35

αυτο ελλειπε να μην δινει πληροφοριες
τοσες εχουν δωσει παλαιοτερα σε αυτον σειρα του τωρα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν ήταν καλά στο Κίεβο  θα γαμουσε κι εσύ μουναρες κι όχι αγγούρια με 100/150  την βραδιά ή το τετραωρο
Οι απαιτήσεις είναι άνευ λόγου πολύ υψηλές όταν μιλάμε για έναν τέτοιο σαν εσένα επισκέπτη σορτ τερμ
Ενίοτε που επικινοινωνω με κάποιες πιτσιρικες από Νικόλαεφ λβοβ η Ντνιπρο που τις είχα βρει στα 18/22 τους εκει
τώρα είναι όλες πλέον Κίεβο
κ αντί για σουσι στο σπίτι μια μπουκάλα Τζακ η χορτιτσα ΣΥΝ ΚΆΝΑ 1000 ΧΡΙΒΝΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ  για δίωρο τρίωρο η κ όλο το βράδυ παρέα
ζητάνε όντως (πιο μεγάλες τώρα 25/30)λεφτά στο χέρι από 70/100$ ΤΗΝ ΩΡΑ
Λόγος ένας.κ.μονος
Είμαι . Κίεβο . λέει τώρα
Μετάφραση
Είμαι . Κίεβο τώρα που εχει πολλούς μακακες ξένους να με.πλξρωσουν αυτά κ παραπάνω που ζητάω χωρίς λόγο
Άρα το Κίεβ εξ ορισμού είναι νον γκοου κ τέλος για τις 25 μινους
Μόνο για αγαμητους δυτικός κ Αμερικανούς
Αυτά που πληρώνεις εσύ αυτό αποδεικνύουν αν λες αλήθεια ακόμα κ τα μισά να δίνεις
Πάμε στο θέμα β
Επίσης 30/35αρες ΑΝ είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ δγλ.σωμα λεπτό κ γνασμενο
κωλαρα σφιχτη βυζι ορθιο κλπ
φάτσα καβλιαρα
κ ύψος μίνιμ 1.72
μια χαρά γκομενες μουναρες είναι
κ σαφώς ανώτερος από τα αγγούρια που ποσταρεις
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΎΤΕ ΘΕΙΤΣΕΣ ΟΎΤΕ ΠΟΎΡΑ
έτσι για να μην τα μπλεκουμε

Εάν
Ξαναλέω
Εάν
αυτές υπάρχουν σε αφθονία όπως μου έχει ισχυριστη κατ επανάληψη ο Ντερτυ και το δίνουν απλόχερα σε όσους έχουν αντίστοιχα προσόντα
Εμφάνιση γλώσσα θέση οίκον άνεση
τότε όντως το Κίεβο θα αξίζει
Το κρας  τεστ θα το κάνω σύντομα κ θα ενημερώσω
Εάν ισχύει όντως η όχι αυτό
Προσωπικά μέχρι στιγμής  πιστεύω ΔΕΝ ισχύει θα χαρώ να πέσω εξω

Για τις 25 μινους
ξαναλέω
για όποιον έχει απαιτήσεις κ δεν δίνει κοροιδησια χρήματα
όλα τα φηντ μπακ συμπεριλαμβανομένων κ του κμαν
είναι στην κατηγορία
Ο.κουκος  αηδονι
Δγλ.αυτι που λέω νον γκοου
Δεν είναι θέμα πόσα έχεις
Αλλά να μην πιάνεται κωτσος για το τίποτα ιμοπ

Μιλάμε για Κίεβο.Κίεβο μπορείς να γαμήσεις μια σεμιπρο εφταμισάρι που δουλεύει πωλήτρια στο Gulliver με 100 ευρώ μετά να βγεις ρομαντικό δείπνο μετά πούτσου με τη σπονσορέτ με 300 ευρώ και μετά χορτάτος να μπουκάρεις στο κλαμπ για καμάκι και σοβαρή πιθανότητα για one night stand με εικοσάχρονη μούνα με κεράσματα και δωράκι 100 ευρώ την επόμενη μέρα.
Σε ποια άλλη πόλη μπορείς να γαμήσεις τρεις γκόμενες εφτάρια έως οχτάρια άμα τη αφίξει την πρώτη μέρα 1 ώρα αφού προσγειώθηκες?Σε ποια πόλη μπορείς να έχεις 3-6 ραντεβού την ημέρα με διαφορετικές γκόμενες?
Μήπως σε καμία άλλη πόλη στην Ευρώπη?
Κάπου εκεί αρχίζει να αντιλαμβάνεται ο μέσος πέουλας τι αξία έχει το Κίεβο.
Είσαι on budget?Ωραία μη γαμάς σπονσορέτς.Εχεις ακόμα λιγότερα?Μην μπουκάρεις στα κλαμπ,γάμα από ίντερνετ,τίντερ και badoo.
Υπάρχει μουνί για όλα τα μπάτζετ,Κίεβο γαμάνε όλοι,νέοι και γέροι,χοντροί και λεπτοί,φραγκάτοι και άφραγκοι κτλ,σοβαροί και απατεώνες,μόνιμοι και τουρίστες, έχει κάτι για όλους,οι ντέμπουσκες είναι ανοιχτές στο ξένο καυλί και τις προσφορές.
Είναι έτοιμο στημένο σκηνικό,σα να πας Ελλάδα και να κάνεις μπάνιο ή να φας σουβλάκι έτσι είναι και το να γαμήσεις Κίεβο,είναι όλα έτοιμα,στημένα για να το πετύχεις,φροντίζουν για την εμπειρία του ξένου,να μείνει ευχαριστημένος ο σεξοτουρίστας και να ξανάρθει όχι να τρέχει σε Πράγες,Βαρσοβίες,Μόσχες να πετάει λεφτά στις άχρηστες όπως βλέπουν τον ανταγωνισμό.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ωπα ωπα
το επιπεδο το ανεβασε και μειωσε τον Μ.Ο ηλικιας λογο μονιμοτητας και ειναι λογικο μια που ο ντερτις ειναι ερωτυλος και καλοστεκουμενος

Δες που κατάντησε ο Έλληνας...Να θέλει να πάει Ζυρίχη να παίξει τάβλι και όχι Κίεβ να γαμήσει.... :headbang:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

έτσι ακριβώς γιατρέ, τα έχουμε πει ουκ ολίγες φορές.  :hi: Αν κάποιοι τα αμφισβητούν όλα αυτά (ότι Κίεβο μπορεί κάποιος να γαμήσει μόνο με κεράσματα σε ρεστοράντ και καφετέριες 7αρια γκόμενες) θα πρέπει να ψάξουν μέσα τι λάθος κάνουν και να προσπαθήσουν για την προσωπική τους αυτοβελτίωση σε όλους τους τομείς.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ωπα ωπα

σλαβιάνι άστο ξέρω τι λέω...  ;) δεν τα βγάζω από το μυαλό μου

και ποιότητα και ποσότητα γυναικών βαράει ο ντερτυ με ελάχιστα έξοδα τα μάτια μου τα είδαν τα ντοκουμέντα... ;)  

έχει μέθοδο και σταθερό πλάνο που φέρνει εγγυημένο αποτέλεσμα.  :respect:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Κίεβο μπορώ να βρω μια γκόμενα της αρεσκείας μου σε dt.
Εμένα μου αρέσουν προσωπικά οι δίμετρες,λεπτές κάτω των 30 ετών.Θέλω οι γκόμενες να έχουν ποδάρες,να είναι καλοντυμένες να μοιάζουν με μοντέλα.
Μπορώ να το βρω αυτό Κίεβο?Ναι.
Μπορώ να το βρω σε δυτική χώρα?Οχι.
Αν μου άρεσαν οι βυζαρούδες,πάλι θα μπορούσα να βρω Κίεβο αυτό που ήθελα.
Αν μου άρεσαν οι κωλαρούδες,θα έβρισκα κωλαρού.
Αν ήθελα παρτούζα FFM,ή FFFM φάσεις ή όργια και αυτό θα μπορούσα να το βρω.
Απλά μου αρέσουν οι μοντελοειδείς λεπτές άνω του 185 γκόμενες και εστιάζω σε αυτές.
Με τις άλλες δεν ασχολούμαι γιατί δε μου αρέσουν.
Αν όμως κάποιος θέλει τις άλλες και διαθέτει το αντίστοιχο μπάτζετ ασφαλώς μπρεί να τις βρει.
Είναι θέμα γούστου απορώ γιατί κολλάτε.
Είναι μια γκόμενα 185 με μικρό βυζί και μέτρια φάτσα ανώτερη από μια 170 της ίδιας ηλικίας με μεγάλα βυζιά και ωραία φάτσα?
Για εμένα ναι.Για τον άλλον όχι.
Εγώ θα πάω στη μία ο άλλος στην άλλη,
Είναι και οι δυο οχτάρια όμως πληρώνουμε για τις καύλες μας.
Για αυτό απορώ γιατί κολλάτε,οι γκόμενες έχουν αντικειμενική αξία δε σημαίνει οτι επειδή εμένα μου αρέσουν αυτές με μακριά πόδια και συγχωρώ την έλλειψη κώλου,δεν αξίζουν οι κωλαρούδες.
Γενικά δε βλέπετε σωστά το ζήτημα.Π.χ. αν εμένα μου αρέσουν τα μπαρμπούνια,δε σημαίνει οτι οι τσιπούρες ή τα λιθρίνια ή οι συναγρίδες που αρέσουν στον άλλο είναι κατώτερα.Τα ίδια θα πληρώσουμε στην τελική.
Απλά εμένα μου αρέσουν τα μπαρμπούνια.Τώρα τι να κάνω?
Να κάθομαι να παρουσιάζω στον άλλον αποδείξεις οτι τα μπαρμπούνια είναι καλύτερα ενώ αυτός δεν το δέχεται είναι ματαιοπονία.
Κάπως έτσι είναι και με τις γκόμενες,πολλά είναι degustibus αλλά υπάρχει αντικειμενική τιμή και αξία π.χ. όλοι δέχονται οτι το μπαρμπούνι είναι ανώτερο από το γαύρο,αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μιλάμε για Κίεβο.Κίεβο μπορείς να γαμήσεις μια σεμιπρο εφταμισάρι που δουλεύει πωλήτρια στο Gulliver με 100 ευρώ μετά να βγεις ρομαντικό δείπνο μετά πούτσου με τη σπονσορέτ με 300 ευρώ και μετά χορτάτος να μπουκάρεις στο κλαμπ για καμάκι και σοβαρή πιθανότητα για one night stand με εικοσάχρονη μούνα με κεράσματα και δωράκι 100 ευρώ την επόμενη μέρα.
Σε ποια άλλη πόλη μπορείς να γαμήσεις τρεις γκόμενες εφτάρια έως οχτάρια άμα τη αφίξει την πρώτη μέρα 1 ώρα αφού προσγειώθηκες?Σε ποια πόλη μπορείς να έχεις 3-6 ραντεβού την ημέρα με διαφορετικές γκόμενες?
Μήπως σε καμία άλλη πόλη στην Ευρώπη?
Κάπου εκεί αρχίζει να αντιλαμβάνεται ο μέσος πέουλας τι αξία έχει το Κίεβο.
Είσαι on budget?Ωραία μη γαμάς σπονσορέτς.Εχεις ακόμα λιγότερα?Μην μπουκάρεις στα κλαμπ,γάμα από ίντερνετ,τίντερ και badoo.
Υπάρχει μουνί για όλα τα μπάτζετ,Κίεβο γαμάνε όλοι,νέοι και γέροι,χοντροί και λεπτοί,φραγκάτοι και άφραγκοι κτλ,σοβαροί και απατεώνες,μόνιμοι και τουρίστες, έχει κάτι για όλους,οι ντέμπουσκες είναι ανοιχτές στο ξένο καυλί και τις προσφορές.
Είναι έτοιμο στημένο σκηνικό,σα να πας Ελλάδα και να κάνεις μπάνιο ή να φας σουβλάκι έτσι είναι και το να γαμήσεις Κίεβο,είναι όλα έτοιμα,στημένα για να το πετύχεις,φροντίζουν για την εμπειρία του ξένου,να μείνει ευχαριστημένος ο σεξοτουρίστας και να ξανάρθει όχι να τρέχει σε Πράγες,Βαρσοβίες,Μόσχες να πετάει λεφτά στις άχρηστες όπως βλέπουν τον ανταγωνισμό.

άντε πάλι τα ίδια  :headbang:, ''τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα''  :s&m_3:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
έτσι ακριβώς γιατρέ, τα έχουμε πει ουκ ολίγες φορές.  :hi: Αν κάποιοι τα αμφισβητούν όλα αυτά (ότι Κίεβο μπορεί κάποιος να γαμήσει μόνο με κεράσματα σε ρεστοράντ και καφετέριες 7αρια γκόμενες) θα πρέπει να ψάξουν μέσα τι λάθος κάνουν και να προσπαθήσουν για την προσωπική τους αυτοβελτίωση σε όλους τους τομείς.

Μπορρείς να γαμήσεις εφτάρια κτλ μόνο με έξοδα dating κτλ ΑΛΛΑ
1.Πρέπει να έχεις αξιοπρεπή εμφάνιση να μην είσαι παππούς,χοντρός,δυσκίνητος κτλ ώστε η άλλη να σε βλέπει σα marriage material
2.Να μείνεις μια βδομάδα έως 10 μέρες μίνιμουμ γιατί αυτές τις γκόμενες δεν τις γαμάς στο πρώτο ραντεβού που σε σκανάρουν,θέλει δεύτερο και τρίτο
3.Να έχεις γενικώς εμπειρία με γκόμενες και να σπαταλάς χρόνο στα dating sites και το ίντερνετ,να μιλάς δηλαδή πολύ χρόνο με τις γκόμενες και να έχεις έτοιμα leads.
Αυτά δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται.
Στν τελική το χιλιάρικο θα το σκάσεις θες δε θες αφού πρέπει να μείνεις πολλές μέρες.Εγώ με ένα χιλιάρικο το ΣΚ έχω τεράστια ισχύ πυρός,μπορώ να ξοδεύω 500 ευρώ τη μέρα ενώ ο συνήθης καμάκιας έχει 100 ευρώ τη μέρα για το δεκαήμερο που τα 50 του τα τρώει το διαμέρισμα οπότε ιδρωκοπάει.
Μειώνω δηλαδή το χρόνο παραμονής για να επιτύχω συγκέντρωση των μέσων και ισχύ πυρός,αυτό έχει νόημα λόγω ηλικίας.
Πριν 15 χρόνια προτιμούσα να κάθομαι δέκα μέρες και εγώ σε φτηνά διαμερίσματα και ξενοδοχεία για να συναντήσω όσο περισσότερες γκόμενες γίνεται και να έχω ευκαιρίες στο έδαφος  αλλά τότε είχα περισσότερο χρόνο και λιγότερα λεφτά και ήμουν 15 χρόνια νεώτερος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

και ποιότητα και ποσότητα γυναικών βαράει ο ντερτυ με ελάχιστα έξοδα τα μάτια μου τα είδαν τα ντοκουμέντα... ;)  

έχει μέθοδο και σταθερό πλάνο που φέρνει εγγυημένο αποτέλεσμα.  :respect:

Ναι,αλλά εσύ δεν μπορείς να κάνεις αυτά που κάνει ο Dirty.Οπότε αν πας εκεί θα σε ξεφτιλίσει.
Είναι λογικό.
Για να αντιρροπήσεις χρειάζεται κασέρι.Ετσι δουλεύει το σύστημα.Πρέπει να αντιρροπήσεις τα πλεονεκτήματα του άλλου,εμφάνιση,εμπειρία,ηλικία,μονιμότητα με κάποιον τρόπο.Δεν πρέπει να είσαι αισιόδοξος.
Τι έχεις εσύ που δεν έχει ο Dirty?Ετσι πρέπει να σκέφτεσαι.Τι παραπάνω φέρνω στο τραπέζι από αυτόν εδώ για να έχω πλεονέκτημα και μη βρεθώ με το καυλί στον κώλο.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
722

έχει μέθοδο και σταθερό πλάνο που φέρνει εγγυημένο αποτέλεσμα.  :respect:
επειδη κι εγω τον ξερω πριν ακομα ξεκινησει για τσερβιτσι τα ταξιδια του ηταν ακομα στα μολδαβικα περιχωρα οι εκδρομες του
τα εξοδα του ειναι οχι μηδενικα υπο του μηδενος ειναι
ποσοτητα εχει....ζει για το μουνι και το καλυτερο το εχει οικονομικα δεν ειπα το αντιθετο

δεν ειπε καποιος οτι δεν ειναι αξιος
και που εισαι αν δεν τον γνωριζεις εγω τον ξερω προσωπικα τον ανθρωπο δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
επειδη κι εγω τον ξερω πριν ακομα ξεκινησει για τσερβιτσι τα ταξιδια του ηταν ακομα στα μολδαβικα περιχωρα οι εκδρομες του
τα εξοδα του ειναι οχι μηδενικα υπο του μηδενος ειναι
ποσοτητα εχει....ζει για το μουνι και το καλυτερο το εχει οικονομικα δεν ειπα το αντιθετο

δεν ειπε καποιος οτι δεν ειναι αξιος
και που εισαι αν δεν τον γνωριζεις εγω τον ξερω προσωπικα τον ανθρωπο δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου

μιλήσαμε με το φιλαράκι σου τον Αλλαν χθες σε ανοικτή ακρόαση, ο ντερυ ο τασος και εγώ.

ρωτα τον Αλλαν (μαλλον με το αλτσχαιμερ που εχει θα ξεχασε σιγουρα... :2funny:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom