Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
Μα ακριβώς.Εσύ παίρνεις κάτω από το μέσο όρο στην Ελβετία,τα 4000 ευρώ μικτά που λες είναι πασατέμπο.Εγώ με 9000 ευρώ μικτά στη Γερμανία είμαι στο 3% των εισοδημάτων σε παγγερμανική κλίμακα και στο 5% τοπικά δηλαδή αρκετά υπολογίσιμος.
Δε στηρίζομαι στους μέσους όρους όπως εσύ δηλαδή στη διαφορά μέσου μισθού Ελβετίας,Ουκρανίας που είναι μια παπαριά και μισή λόγω κόστους άσχετα πώς το βλέπεις εσύ που το βλέπεις αλλιώς αφού κοιτάς πάντα μέσους όρους αλλά στα παπάρια μου,εγώ στηρίζομαι στην ανωτερότητα έναντι των ντόπιων Γερμανών,χέζω δηλαδή το μέσο όρο.
εσύ λες φίδια κ δουλεύεις σαν μαύρος
Εγώ είχα ένα στόχο τον πέτυχα ήδη
Πέραν αυτού  παίρνω 3500 καθαρά ξυμοντας τα @@ μου για ένα εξαωρο την μέρα κ μετά είμαι φρη κ ξεκούραστος εντελως χωρίς να χρειάζομαι σκ να κοιμάμαι όλη μερα
Πλούσιος είναι αυτός που έχει Ελεύθερο χρόνο κ κάνει ότι γουστάρει
Όχι ο Αλβανός που γαμιεται στην δουλειά κ κάνει το σκατο του παξιμαδι
Είναι άποψη ζωής αυτά δεν μπαίνουν σε ζυγι
Δεν θέλω να γίνω σκληρός απλά τέτοια ζωή που ζεις αν λες αλήθεια πολλοί δεν θα την άντεχα ψυχολογικά κ δικαιολογημενα

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μπορρείς να γαμήσεις εφτάρια κτλ μόνο με έξοδα dating κτλ ΑΛΛΑ
1.Πρέπει να έχεις αξιοπρεπή εμφάνιση να μην είσαι παππούς,χοντρός,δυσκίνητος κτλ ώστε η άλλη να σε βλέπει σα marriage material
2.Να μείνεις μια βδομάδα έως 10 μέρες μίνιμουμ γιατί αυτές τις γκόμενες δεν τις γαμάς στο πρώτο ραντεβού που σε σκανάρουν,θέλει δεύτερο και τρίτο
3.Να έχεις γενικώς εμπειρία με γκόμενες και να σπαταλάς χρόνο στα dating sites και το ίντερνετ,να μιλάς δηλαδή πολύ χρόνο με τις γκόμενες και να έχεις έτοιμα leads.
Αυτά δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται.
Στν τελική το χιλιάρικο θα το σκάσεις θες δε θες αφού πρέπει να μείνεις πολλές μέρες.Εγώ με ένα χιλιάρικο το ΣΚ έχω τεράστια ισχύ πυρός,μπορώ να ξοδεύω 500 ευρώ τη μέρα ενώ ο συνήθης καμάκιας έχει 100 ευρώ τη μέρα για το δεκαήμερο που τα 50 του τα τρώει το διαμέρισμα οπότε ιδρωκοπάει.
Μειώνω δηλαδή το χρόνο παραμονής για να επιτύχω συγκέντρωση των μέσων και ισχύ πυρός,αυτό έχει νόημα λόγω ηλικίας.
Πριν 15 χρόνια προτιμούσα να κάθομαι δέκα μέρες και εγώ σε φτηνά διαμερίσματα και ξενοδοχεία για να συναντήσω όσο περισσότερες γκόμενες γίνεται και να έχω ευκαιρίες στο έδαφος  αλλά τότε είχα περισσότερο χρόνο και λιγότερα λεφτά και ήμουν 15 χρόνια νεώτερος.

Επιέτελους ενα σοβαρό απόλυτα αντικειμενικο post. Όπως τα γραφεις κατα γράμμα 100%

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
Επιέτελους ενα σοβαρό απόλυτα αντικειμενικο post. Όπως τα γραφεις κατα γράμμα 100%
κοίταξε ο κμαν με τον Πορνομιτσοφ έχουν ένα κοινό
Όταν γράφουν για τον εαυτό τους γράφουν μόνο μλκιες κ φίδια
Όταν τους ζορισρις κ μιλήσουν για τα υπόλοιπα πολλές φορές είναι to the point
Κάτι ανάλογο συνεβει κ τωρα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν μιλάς για 8αρια γκόμενες και ηλικιακό gap ναι ισχυει δύσκολο για μένα προσωπικά αδύνατο.

Αλλά 22αρες μέτριας εμφάνισης πολύ ανέτα αν εισαι 40αρης αλλα καλοδιατηρημενος. Δηλαδη οχι χοντρος, fit με νεανικό στυλάκι. Βασίκα όπως έχω ξαναπεί ωραία η θεωρία αλλά εγω τα βιώνω αυτά και τα γράφω και αφου το πευχαίνω εκει δεν βλέπω για πιο λόγο να μην το πετυχαίνουν και οι άλλοι.

Επισης ειναι θέμα γούστου. Όπως εγραψε και πόσταρε ο drag εγω προτιμω απλες φοιτητριούλες μικρές. The girl next door που λέμε. Αυτές με καβλώνουν. Οι μοντελέ ποτέ δεν με κάβλωναν. Και για να προλάβω kman που θα πει ναι αλλά δεν κυνηγας αυτές, ακόμα και όταν ήμουν σε φάση πολλα χρόνια πριν στην Αθηνα να πηγαινω σε καποια studio ΠΑΝΤΑ εψαχνα τετοια κατηγορία, μόλις έβλεπα την μοντελέ στο 50αρικο την εκάνα τις θεωρουσα ψυετικές και πλαστικές! Θέμα γούστου πάντα εκει ειναι υποκειμενικό.

Girl next door είναι καλά άμα πας για τζαμπέ.Αλλιώς άμα είναι να σπρώξεις κασέρι,ούτε τις κοιτάς.
Γενικώς διαφέρουν τα γούστα μας.Και Πολωνία ακόμα που είναι γεμάτο πρόθυμα εξαράκια next door που λες ποτέ δε με καύλωναν και προσπαθούσα να αποφεύγω αν και εκεί είναι αναπόφευκτο με εξαράκι θα καταλήξεις αν δε σπρώχνεις ρευστό.
Για αυτό προτιμούσα Τσεχία με τις μοντελοειδείς γκόμενες πάντα έναντι Πολωνίας μέχρι το 2010 που γαμήθηκε η Τσεχία ολοκληρωτικά με τη γερμανοποίηση.
Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά.Αλλά πώς να καυλώσεις με next door?Πώς να σου σηκωθεί?
Ενώ αν έχεις το υπέρμουνο δίπλα,είναι όλα τζάμι,αέρας,κυλάει φυσιολογικά.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Girl next door είναι καλά άμα πας για τζαμπέ.Αλλιώς άμα είναι να σπρώξεις κασέρι,ούτε τις κοιτάς.
Γενικώς διαφέρουν τα γούστα μας.Και Πολωνία ακόμα που είναι γεμάτο πρόθυμα εξαράκια next door που λες ποτέ δε με καύλωναν και προσπαθούσα να αποφεύγω αν και εκεί είναι αναπόφευκτο με εξαράκι θα καταλήξεις αν δε σπρώχνεις ρευστό.
Για αυτό προτιμούσα Τσεχία με τις μοντελοειδείς.
Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά.Αλλά πώς να καυλώσεις με next door?Πώς να σου σηκωθεί?

Ειναι υποκειμενικα τα γούστα. Αυτη η μελαχρινλη που ποσταρες ας πουμε στην τουαλετα με ανοιχτα τα ποδια να παιζει το μουνι της ειναι αντικειμενικα μοντελε γκόμενα!!.

Προσωπικά εμένα όμως η μουρη της μου φέρνει εμετο. Εννοω τα πρησμενα χείλη, η πουτανία στην φάτσα της ειναι ψέυτικη και μυρίζει πορνεία. Τι να συγκριθεί με ενα αθωο προσωπακι μιας νορμαλ φοιτητριουλας?
Τα γουστα ειναι γούστα!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Μα φυσικά όταν περιγράφω τι πρέπει να κάνει ο τύπος με limited budget όλοι συμφωνούν.
Οταν λέω τι πρέπει να κάνει ο κασεράτος,διαφωνούν για αυτό έχω ένσταση,λέω δεν ήρθατε ποτέ στη θέση του κασεράτου,συνεπώς μην κρίνετε για μια κατάσταση που δεν ξέρετε.
Αλλη η προοπτική του budget άλλη του κάσερμαν.
Αν θέλετε να δείτε πώς είναι δοκιμάστε να μαζέψετε 3000 ευρώ και ελάτε Κίεβο πενθήμερο για να τα φάτε.Θα σας ανοίξουν τα μάτια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
Για αυτό προτιμούσα Τσεχία με τις μοντελοειδείς.
δεν μπορείς να γαμησεις νεξτ ντορ εσύ χωρίς λεφτά γιατί
Δεν έχεις εμφάνιση προσεγμένη
Είσαι κοντός αρκετά
Είσαι μεγάλος ήδη
Άρα
Η θα πας με πουτανα πιο φτηνή από αυτές που διαλέγεις
Η θα πας με πολύ τελειωμένη μιλφ
Νεξτ ντορ πενταρια κ τζαπε στην περιπτωση σου είναι άπιαστο όνειρο
Οπότε πας μόνο για πουτανα 30 μινους
Η μιλφ σαράντα πλας

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
Μα φυσικά όταν περιγράφω τι πρέπει να κάνει ο τύπος με limited budget όλοι συμφωνούν.
Οταν λέω τι πρέπει να κάνει ο κασεράτος,διαφωνούν για αυτό έχω ένσταση,λέω δεν ήρθατε ποτέ στη θέση του κασεράτου,συνεπώς μην κρίνετε για μια κατάσταση που δεν ξέρετε.
Αλλη η προοπτική του budget άλλη του κάσερμαν.
Αν θέλετε να δείτε πώς είναι δοκιμάστε να μαζέψετε 3000 ευρώ και ελάτε Κίεβο πενθήμερο για να τα φάτε.Θα σας ανοίξουν τα μάτια.
3000 σου χρειάζεσαι λόγω εμφάνισης ι5
Ο ντερτυ αν του δώσεις τα μισά από αυτά θα φέρει διπλό αποτέλεσμα πχ
Κάποιος χειρότερος από σένα θα χρειαζόταν ίσως κ λίγο πιο πολλά
Το κάψιμο έχει σχέση
Με το που πας
Ποια εποχή
Αλλά.
κ το ποιος εισαι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
Ειναι υποκειμενικα τα γούστα. Αυτη η μελαχρινλη που ποσταρες ας πουμε στην τουαλετα με ανοιχτα τα ποδια να παιζει το μουνι της ειναι αντικειμενικα μοντελε γκόμενα!!.

Προσωπικά εμένα όμως η μουρη της μου φέρνει εμετο. Εννοω τα πρησμενα χείλη, η πουτανία στην φάτσα της ειναι ψέυτικη και μυρίζει πορνεία. Τι να συγκριθεί με ενα αθωο προσωπακι μιας νορμαλ φοιτητριουλας?
Τα γουστα ειναι γούστα!!
το αθώο πρόσωπακι αν βαφτει πουτανε κ πιει μισό μπουκάλι Τζακ μια χαρά γούστα βγάζει
Δηλ οι άλλες τι πιο πάνω είναι?? Βγάλαν σχολή σπονσορετες
Εδώ δοκτορ με απογοήτευσες κ θα αποσυρω την θετική μου ψήφο στα γραφόμενα σου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν μπορείς να γαμησεις νεξτ ντορ εσύ χωρίς λεφτά γιατί
Δεν έχεις εμφάνιση προσεγμένη
Είσαι κοντός αρκετά
Είσαι μεγάλος ήδη
Άρα
Η θα πας με πουτανα πιο φτηνή από αυτές που διαλέγεις
Η θα πας με πολύ τελειωμένη μιλφ
Νεξτ ντορ πενταρια κ τζαπε στην περιπτωση σου είναι άπιαστο όνειρο
Οπότε πας μόνο για πουτανα 30 μινους
Η μιλφ σαράντα πλας

Κάνεις λάθος.Πάντα μου δίνονται ευκαιρίες για τζαμπέ γαμήσι αλλά τις απορρίπτω γιατί κοστίζουν χρόνο.Αν η γκόμενα δε θέλει σπονσοριλίκι και το δίνει τζαμπέ,δεν ασχολούμαι καν.
Δεν καταλαβαίνεις τη λογική.Το ξεκαθαρίζω αμέσως.
Εχω μερικές που έχουν προσφερθεί για τζαμπέ,μπορεί να ασχοληθώ ξανά αλλά ξέρω οτι δε με παίρνει χρονικά,δε μπορώ να σπαταλάω το χρόνο μου με ραντεβού,συνεχή μηνύματα στο viber,ερωτόλογα και μαλακίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
3000 σου χρειάζεσαι λόγω εμφάνισης ι5
Ο ντερτυ αν του δώσεις τα μισά από αυτά θα φέρει διπλό αποτέλεσμα πχ
Κάποιος χειρότερος από σένα θα χρειαζόταν ίσως κ λίγο πιο πολλά
Το κάψιμο έχει σχέση
Με το που πας
Ποια εποχή
Αλλά.
κ το ποιος εισαι

Ο Dirty δε χώνεται καν στις καταστάσεις που χώνομαι εγώ.Χτυπάει σε άλλη δεξαμενή.
Αν του δώσω τα μισά από αυτά δε θα κάνει τίποτα απολύτως.Κάνει άλλα πράγματα που δε χρειάζονται κασέρι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
Μακάρι ναχεις δίκιο κ νάναι έτσι τα πράγματα όπως λες ότι έχεις τέτοιες ευκαιρίες κι απλά τις απορρίπτει
Ο ντερτυ ναι αλλιώς κινείται
Εγώ τον ανέφερα σωματομετρικα
Ένας τέτοιος με το μισό μπατζετ θαφαιρνε πιο καλό αποτέλεσμα αυτό εννοώ
Δεν είναι προσωπικό ισχύει  γενικά
Κι εγώ πριν δέκα χρόνια έφερνα διπλό σκορ με μισή προσπάθεια απ ότι προπερσυ που ήμουν στα ίδια γήπεδα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Τα γουστα ειναι γούστα!!

Στο πρόσωπο ήταν εντυπωσιακή.Κοίτα π.,χ. πώς ήταν στο ρεστωράν,έχεις δει ποτέ τέτοια δόντια σε Ουκρανέζα?

KQmZA5.jpg

Κοίτα ας πούμε μια δεκαοχτάχρονη φοιτήτρια 180 στο Κίεβο που γάμησα το 2016 με 100 ευρώ δώρο.Εχεις γαμήσει ποτέ καλύτερη με τα dating,τους ψευτοέρωτες κτλ?
Φωτός δικές μου στη ζούλα με το τάμπλετ με χάλια εστίαση κτλ.

8owy4V.jpg

id3cAE.jpg

cAmhqx.jpg

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Υποθετικά αν θα πήγαινα με κάποιον μαζί Ουκρανία για καμάκι θα ήταν ο Kμαν, εγώ δεν κοιτάω γκόμενες πάνω από 1,78,αυτός κάτω από 1,85 κανείς δεν θα έκανε χαλάστρα στο άλλο  :grin:  

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
734
Υποθετικά αν θα πήγαινα με κάποιον μαζί Ουκρανία για καμάκι θα ήταν ο Kμαν, εγώ δεν κοιτάω γκόμενες πάνω από 1,78,αυτός κάτω από 1,85 κανείς δεν θα έκανε χαλάστρα στο άλλο  :grin: 
στην οδησσο μια φορα το χρονο εχουν παρελαση οι ψηλες )))))))

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
Υποθετικά αν θα πήγαινα με κάποιον μαζί Ουκρανία για καμάκι θα ήταν ο Kμαν, εγώ δεν κοιτάω γκόμενες πάνω από 1,78,αυτός κάτω από 1,85 κανείς δεν θα έκανε χαλάστρα στο άλλο  :grin:  
οντως νυχτεριδα
πολυ γαιδουρια οι 1,78 πλας
κι ας ειμαι 1,90 εγω
η πιο καλη κατηγορια ιμοπ ειναι 1.72-1.76

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
734
τα δικά μου ταχω δηλώσει κι είναι απλά
36ωρη εβδομαδιαία  εργασία αμοιβη 4000 μικτά συν κάνα 200 μπόνους
Δηλ κάπου 3300/3500 ανάλογα το μήνα καθαρά
Δεν παριατανω όμως τον καργα όπως ο κμαν που λέει υπέρ φίδια στο θέμα
Κι επίσης γενικως δεν κυνηγάω 50/60 ώρες την βδομάδα
Αυτά είναι για αλαβανους κ μαυρους
Εγώ ένα στόχο . είχα  με αυτή την εργασία
τον πέτυχα κ περνάω σε άλλη φάση τωρα
Απλά να περνει κάποιος 4000 εδώ είναι κάτι το πολύ σύνηθες να παίρνει 5000 στην Γερμανία είναι πολύ σπάνιο
Οπότε για το ένα χρειάζονται αποδείξεις. Το άλλο δεν χρειάζεται
καθοσον είναι κάτω κι από τον μ.ο αυτών που δουλεύουν 45ωρο κ παίρνουν κάπου 4500/4800
Οπουε εγώ λέω κ πιο λίγα βέβαια όπως είπα με 80% απασχοληση
οταν το εγαραψα αυτο δεν εννουσα να μου τα πεις τα εισοδηματα σου
δεν νομιζω καποιον να ενδιαφερουν κανενς τα εισοδηματα εκτος αν ειναι κουτσομπολα
το πως εχει καποιος τον τροπο του τι βγαζει και πως τα διαχειριζτε δεν πρεπει να ενδιαφερει κανεναν
σε γενικες γραμμες το εγραψα και πιο πανω
ο κμαν αν κοψει τις σαλτσες για 18 πουτσους και τα 99 καβλια σε 2 ωρες δεν εχει αδικο
ειναι τι θελει καποιος
εγω πχ θελω χαρεμι 7-8 μερες και δινω χ
ο ντερτι ειναι ερωτευμενος και αγαπαει 365 γκομενες ανα 1 μερα
ο κμαν σε 3 μερες οσες προλαβει
εσυ....αστο γερος εισαι για καπη και ταβλι οπως συμφωνει κι ο παπας επι του θεματος

κοινως οπως την βρισκει ο καθενας
εγω το εχω γραψει οτι η μονη μου ενσταση για τον κμαν ειναι οτι πληρωνει υπεραξια (δεν συμπεραλαμβανω τα δακτυλιασματα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom