Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ακριβως ,η πολυ αναλυση βλαπτει ... πχ ο κμαν πιστευω εχει να γαμησει καμια δεκαετια (χωρις λεφτα).
Ο χαρης που ειναι συμπαθεστατος εχει σε πολυ μεγαλο βαθμο το "αγχος" της παντρειας κατα την γνωμη μου ...

Οοσο πιο χαλαρος εισαι τοσο καλυτερα περνας στην ζωη σου συμπεριλαμβαλομενου και τον τομεα των γυναικων ,,, ετσι και εξαλλου νοημα και σκοπος δεν υπαρχει :grin: αν πραγματικα υπηρχε θα τον ειχαμε βρει και δεν θα γραφαμε με τις ωρες εδω μεσα ,αυτη ειναι η τραγικοτητα της ανθρωπινης φυσης για να φιλοσοφησουμε και λιγακι ...

Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι ειμαστε μηδενιστες ,απλα ρεαλιστες ... απολαμβανουμε οσο μπορουμε την καθε στιγμη και αυτο ειναι ολο ...

Καλημερα  :grin: :grin: :grin:
εχω αυτο το αγχος απο το οικογενειακο περιβαλλον,συγγενεις που με πιεζουν.
να σας πω κυπρο τωρα που γουσταρω 2 κοπελες και οι δυο καυκασιες επιδει εχω αυτοπεποιθηση
τους τα εριξα και η μια τσιμπισε αυτη που γουσταρω καιρο.αρχισαμε με γελακια και χαιρετισμο
ετσι μου εδωσε το οκ να πλισιασω με αυτοπεποιθηση.βαιβαια βοηθησε οι συστασεις που πηρε για μενα
απο κοινους φιλους.η κοπελα 25-26 φενεται.η αλλη περιπτωση ομως που κουβεντιασα ακομα περισοτερο,ανοικτηκα και αυτη γουσταρει εχει αλλα προβληματα οικονειακα και αν και 26 εχει ειδη
2 παιδεια 6 και 10 ετων κατι που με εκανε να ριξω ακυρο.
στην κυπρο αν μου αρεσει μια κοπελα στον χωρο που κινουμε εχω την αυτοπεποιθηση να πλισιασω
αν παρω καπειο σημα.στην ουκρανια τελευταια δεν πλισιαζω καμια γιατι συνηθως προσεγγιζα στο κεντρο
οπως περπατουσα στον δρομο κατι που ειναι δυσκολο να σε παρουν σοβαρα και χωρις να σε κοιταξουν ειναι αρνητικες αφου πεσιματα δεχωντε απο καθε γυφτο συνεχεια ολη μερα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Στο πρόσωπο ήταν εντυπωσιακή.Κοίτα π.,χ. πώς ήταν στο ρεστωράν,έχεις δει ποτέ τέτοια δόντια σε Ουκρανέζα?

KQmZA5.jpg

Κοίτα ας πούμε μια δεκαοχτάχρονη φοιτήτρια 180 στο Κίεβο που γάμησα το 2016 με 100 ευρώ δώρο.Εχεις γαμήσει ποτέ καλύτερη με τα dating,τους ψευτοέρωτες κτλ?
Φωτός δικές μου στη ζούλα με το τάμπλετ με χάλια εστίαση κτλ.

8owy4V.jpg

id3cAE.jpg

cAmhqx.jpg
μην μου πεις οτι εδωσες πνω απο 600-800 γριβνα για αυτην!
αν εδωσες περισοτερα τοτε σημαινει την καημενη την σλοβακα την ξεγελασες που χαλασες μονο
3000 ευρο πανω της χαχαχαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Υποθετικά αν θα πήγαινα με κάποιον μαζί Ουκρανία για καμάκι θα ήταν ο Kμαν, εγώ δεν κοιτάω γκόμενες πάνω από 1,78,αυτός κάτω από 1,85 κανείς δεν θα έκανε χαλάστρα στο άλλο  :grin: 
αφου και εσυ μονο πουτανες γαμας και ποζαρεις οσο και να μας λες σαλτσες για καμακια και γκομενες.αλλου αυτα νυχτεριδα χαχαχαχαχ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αν μιλάς για 8αρια γκόμενες και ηλικιακό gap ναι ισχυει δύσκολο για μένα προσωπικά αδύνατο.

Αλλά 22αρες μέτριας εμφάνισης πολύ ανέτα αν εισαι 40αρης αλλα καλοδιατηρημενος. Δηλαδη οχι χοντρος, fit με νεανικό στυλάκι. Βασίκα όπως έχω ξαναπεί ωραία η θεωρία αλλά εγω τα βιώνω αυτά και τα γράφω και αφου το πευχαίνω εκει δεν βλέπω για πιο λόγο να μην το πετυχαίνουν και οι άλλοι.

Επισης ειναι θέμα γούστου. Όπως εγραψε και πόσταρε ο drag εγω προτιμω απλες φοιτητριούλες μικρές. The girl next door που λέμε. Αυτές με καβλώνουν. Οι μοντελέ ποτέ δεν με κάβλωναν. Και για να προλάβω kman που θα πει ναι αλλά δεν κυνηγας αυτές, ακόμα και όταν ήμουν σε φάση πολλα χρόνια πριν στην Αθηνα να πηγαινω σε καποια studio ΠΑΝΤΑ εψαχνα τετοια κατηγορία, μόλις έβλεπα την μοντελέ στο 50αρικο την εκάνα τις θεωρουσα ψυετικές και πλαστικές! Θέμα γούστου πάντα εκει ειναι υποκειμενικό.
τραβα χαρκοβ τοτε που μονο φοιτητριες εχει.αν σου μιλησει καμια η βγει μαζι σου
ελα να μου τρυπησεις την μυτη.ο σλαβιανι λεει αφηνει τις γκομενες να σκεφτουν την προσφορα.
σε μικρη την μοναδικη που απαντησε μπαντου και ηταν ιρωνικη ειπα 300 ευρο την μερα σκεψου το.
δεν απαντησε!εσυ κοιμασε ορθιος ,νομιζεις θα ερθει με κερασμα στο χατα και μια πιτσα!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εσύ βρέθηκες μαζί του αρκετές φορές ξέρεις καλύτερα,πάντως όλες οι φάσεις που περιγράφει εμένα μου φαίνονται παράξενες  
μαλλον ακομα δεν με πιανεις εσυ.ολα αυτα που περιγραφω ειναι για να πιασουν οι νεοι και ασχετοι το νοημα.σας περιγραφω ιστοριες πριν 14-20 χρονια πριν 10 χρονια δεν σημαινει οπεια γνωρισω θα φαει και θα φυγει!ειναι για να καταλαβουν οτι σαν ασχετοι 100% αυτο θα γινει και θα μηνουν αγαμητοι!
ποσες φορες εγραψα για κιεβο οτι οπεια γαμησα ηρθε απο την πρψτη μερα σπιτι μου η δεν την γαμησα ποτε?
αν γραφω οτι οπειαν συναντουσα κιεβ ερχωταν και την γαμουσα θα ειναι παραπληροφορηση γιατι σκεπτωμενος
τον μεσο ελληνα και τουριστα που διαβαζει βαζω τον παραγοντα που δεν εχει αυτος καπεια απο τα ατου
που ειχα εγω που δεν ημουν τυχαιος τουριστας και ειχα αλλα πλεονεκτηματα συν που δεν εχουν καπια παιδεια που ακουνε κμαν που παραπληροφωρα οτι θα γαμανε πωλητριες απο το γκιουλιβερ ημαρτον
αντι για μονο καριμπιαν η σαλον.σκεψου καπειος σαν τον δοκτωρα που διαβαζει πρωτη φωρα κμαν
και παιζει σαν ερωτοτουριστασ-σχεσακιας-γαμπρος να την πεφτει σε πωλητριες και γκαρσονες στο
γκιουλιβερ.ας μας πει ο κμαν αν γαμησε ποτε καπεια απο εκει,αν ναι δεν θα πηγαινε καριμπιαν
και εγω θα γαμουσα ολες τις γκαρσονες και πωλητριες οδυσσο χαχαχαχ.
ποιος ξοδευει 10-20 χιλιαδες γριβνα σε μαχαζι την μερα?ολες απο μονες θα εδιναν κινητο και
θα τσακωνονταν ποια θα με συναντησει.καπεια πραματα τα βαζουμε στην θεση τους.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Ειπαμε.... Την διαπραγματευση με την τανα, την εχουμε βαφτισει "καμακι"... Ημαρτον  :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο !!! :grin: :grin:

Ποιες πουτάνες ???

Εδώ μιλάμε για σπονσορέτες !!!  :grin:

Εστω για semipros ( πουτάνες μερικής απασχόλησης ) !!!! :grin:

Ξέρεις τι "τέχνη" απαιτείται για να πληρώσεις παραπάνω απο τους Αραβότουρκους ??? :grin:

Μάλλον πάσχεις απο αχρωματοψία και δεν μπορείς να διακρίνεις τις 60 αποχρώσεις της πουτάνας !!! :grin: :grin:

Μέρα που είναι κιόλας σήμερα !!! Που εορτάζουμε την νίκη επι των Τούρκων και Αγαρηνών !!! Δεν επιτρέπονται τέτοια σχόλια !!! :grin: :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.788
Πόντοι
26.141
Μαθαίνεις βλέπω !!! :grin: :grin:

Το Γιουκατάν το έκλεισες ??
nai kai mallon amaksi
playa del crmen tulum bacalar lake,valliadolid ichen itsa cenato ik kil
isla cozummel
cancun δεν παω διοτι τυπου βαραντερο δεν με συγκινει
πλαγια ντελ καρμεν πολλα ματσ τιντερ με τραβελια γαμω τον μπελα μου

μαλλον με κοβω light sponsoreto xa xa

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
nai kai mallon amaksi
playa del crmen tulum bacalar lake,valliadolid ichen itsa cenato ik kil
isla cozummel
cancun δεν παω διοτι τυπου βαραντερο δεν με συγκινει
πλαγια ντελ καρμεν πολλα ματσ τιντερ με τραβελια γαμω τον μπελα μου

μαλλον με κοβω light sponsoreto xa xa

Ως νεος ευαγγελιστής θα κηρύξεις το λόγο του βαλκανιοπουτσισμού στη κεντρική αμερική !!! :2funny: :2funny:

Ψάξε και για μουλάτες !! Εχει αρκετές και είναι οι καλύτερες !!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.120
Πόντοι
3.656
ισλαμδια μαλλον μαιο ιουνιο συνδιασμο με λονδινο αλλα και λασ βεγκας νε υορκη ξετρυπωσα κατι swing party apo φιλο
Swing μόνο Άμστερνταμ και Αμβούργο
Πήγαινε στο νησί
Ένα σουινγκ είναι όλο το νησί

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δεν μπορω να πω οτι δεν εχει τροπους
ειναι ευγενικος
μαλλον ανυπομονος ειναι βαλε και την καχυποψια του....εκει το χανει το παιχνιδι,,,,βγαζει αυκολα συμπερασματα αυθαιρετα
φιλε σλαβιανι την απαντηση σας εδωσε ο ιδιος μεγα δασκαλος μεσω του διμητρακη οταν εγραψε.
ειπε ο χαρης κοβει το ματι του και ειναι χορτασμενος και ξερει τα παντα απο ολες αυτες τις πουτανες.
ειπε συμπερασμα που εβγαλα αν και δεν το παραδεχετε ειναι οτι εχει στον νου να βρει καμια νορμαλ
γκομενα για αποκατασταση.σκαναρω τον χωρο και της γκομενες,βλεπω οτι δεν εχει κατι που μου τερειαζει
και κανει δεν θα επενδυσω ουτε θα χαλασω χρηματα.παω σε σαλον οικονομικα.
αυτην την μεθοδο εχω εδω και 3 χρονια ξεχασε τα κερασματα και τα πεσιματα σε καθε αδεσπωτη.
χασιμο χρονου και χρηματος.κιεβο οπειαν γνωριζα ταιζα και επερνα για ψωνια.το 99% την εκανε
αλλα μπορουσα να γνωρισω 50 την μερα μια θα ερχωταν και θα περνουσαμε μινι σχεση χωρις να ζητα τιποτα.αλλα ειπαμε ειχα πιο πολλα πλεονεκτηματα τοτε μεχρι 2012 κιεβ απο αυτα που εχουν
οσοι διαβαζουν και δεν γραφουν που ειναι ασχετοι και παρα πολλοι.
χτες σας εγραψα τι νομιζουν οι γυναικες και αντρες οταν ακουσουν την χωρα ουκρανια.
απαντηση και στον φιλο νυχτεριδα ειναι οτι λειτουργω τοσα χρονια ωστε να προσγειωνω τον κοσμο.
για αυτο καπεια παιδεια εγραψαν μια δυο φωρες εδω,τους αμφισβητησα ,παρεξηγηθηκαν και δεν
ξαναεγραψαν.στην οδυσσο φιλε σλαβιανι πλεον ξερω που θα βρω τις νορμαλ γκομενες,τι ωρα,ποα ειναι νορμαλ και αμεσως ξερω και κοβω τι παιζει με καθε μια.
ο μονος αντιπαλος ειναι η διαθεσιμοτητα,να κατσει το λαχειο να την γνωρισεις και να ειναι ελευθερη.
ολα τα προσεχω,ντυσιμο,δακτυλιδι.διαφορετικα ντυνετε η κλασατη γκομενα και δειχνει η νορμαλ
ενω και τις καραπουτανες του κμαν να δω ντυμενες κλασατα στο μετωπο τους γραφει κοινοχρηστα
και για τα σκουπιδια χαχαχαχ.με αυτες δεν θελω σχεση ουτε πλισιαζω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.788
Πόντοι
26.141
Ως νεος ευαγγελιστής θα κηρύξεις το λόγο του βαλκανιοπουτσισμού στη κεντρική αμερική !!! :2funny: :2funny:

Ψάξε και για μουλάτες !! Εχει αρκετές και είναι οι καλύτερες !!!
san sabreles einai οι μεξικανες

με διαφορα μιντριντερ οπως ειπαμε καρταγενα και αγιος ο θεος,,οταν μπαινεις τιντερ στη καρτχενα τρελενεσαι με τα μωρα

λασ βεγκας κατι κακομουτσουνες εχει και νεα υορκη δεν εκανα τιποτ αφου έω να απολαυσω την πολη και ισως παω σε ενα swing party

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τα τελευταια χρονια οδυσσο γνωρισα πολλες νεαρουλες που πηγαν να με θεωρησουν συνηθισμενο τουριστα
και να προσπαθησουν να με δαγκωσουν χωρις να δωσουν!την επαθαν ολες και στην καλυτερη οσες εμφανιστηκαν να κερασα φαγητο και αμεσως μετα το ραντεβου δεν εδωσα δευτερη ευκαιρια.
μου ελεγαν δωσε χρονο,ραντεβου,να σε γνωρισω καλυτερα ολες δεν ξανασχοληθηκα ουτε οι ιδιες!
εγραψα την ιστορια με τον κυπριο που δεν ηθελε να με συμβουλευτει μεσω κοινου φιλου
2 φωρες οδυσσο εμεινε αγαμητος απο μπαζωλα και του εφαγε συνολικα κερασματα και δωρα σε μια εβδομαδα
3 χιλιαδες ευρο.ο τυπος που η γκομενα του εφερε και μια γρια οτι ειναι η γιαγια της(τσατσα της χχαχαχα).η κοπελα πηγε με 2 διαφορετικα αυτοκινητα στο ραντεβου το ενα πολυτελειας,ειπε του αδερφου της ειναι.νυχτα δεν επεικινωνουσε ποτε και μια μερα ξεχασε το δακτυλιδι της και απο εκει του μπηκαν υποψιες.την δευτερη επισκεψη τον περιμεναν εξω απο το διαμερισμα η κοπελα με εναν τυπο και ο ταξιτζης δεν σταματησε που τον πλισιασαν και γκαζωσε για αεροδρομιο.
οταν επεστρεψε ειπε στον κοινο μας φιλο ανακαλυψα εχει κυκλωμα εκμεταλευσης οδυσσο!
η γνωριμια μαζι μου δεν θα του στοιχηζε τιποτα και θα περνουσε καλυτερα με αυτα που ξοδεψε

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
san sabreles einai οι μεξικανες

με διαφορα μιντριντερ οπως ειπαμε καρταγενα και αγιος ο θεος,,οταν μπαινεις τιντερ στη καρτχενα τρελενεσαι με τα μωρα

λασ βεγκας κατι κακομουτσουνες εχει και νεα υορκη δεν εκανα τιποτ αφου έω να απολαυσω την πολη και ισως παω σε ενα swing party

Η πλειοψηφία ναι, σαμπρέλες είναι. :2funny:

Θέλει πολύ ψάξιμο !!

Καρταχένα, Μαρακαίμπο είναι αλλη κατηγορία βέβαια. Παράδεισοι !!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.120
Πόντοι
3.656
Ρε Μίδα, ένα αξιοπερίεργο:

Πολύ καλή ποιότητα φαίνεται και τιμές χώμα για Ελβετικά δεδομένα. Ισχύει ή μούφα οι φωτο?
τι εννοείς ??
Έχει 65 είσοδο κ 90 τα 30 μιν φουλ  σέρβις δηλ το πρώτο κομμάτι βγαίνει 155
Οι γκομενες είναι ρουμανες κατά βάση στο 1.65
Οι φώτο είναιε πολύ φωτοσοπιασμενες

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.278
Πόντοι
2.356
taso3 ανοιξε νημα για λας βεγκας διοτι εδω κιεβο εχει γινει τρε μπαναλ χα χα
Ανοιξε εσυ φιλε που εχεις ειδικοτητα τωρα που θα πας!
μετα θα συμπληρωσω και εγω με info και καποιες φωτο  :grin:

ΥΓ. εδω πλεον ειναι απλα για να γελαμε ...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.278
Πόντοι
2.356
Ξέρεις τι "τέχνη" απαιτείται για να πληρώσεις παραπάνω απο τους Αραβότουρκους ??? :grin:
:2funny:
Παιζει και ρολο με ποιο χερι δινεις τα λεφτα ,,, δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom