εχω αυτο το αγχος απο το οικογενειακο περιβαλλον,συγγενεις που με πιεζουν.Ακριβως ,η πολυ αναλυση βλαπτει ... πχ ο κμαν πιστευω εχει να γαμησει καμια δεκαετια (χωρις λεφτα).
Ο χαρης που ειναι συμπαθεστατος εχει σε πολυ μεγαλο βαθμο το "αγχος" της παντρειας κατα την γνωμη μου ...
Οοσο πιο χαλαρος εισαι τοσο καλυτερα περνας στην ζωη σου συμπεριλαμβαλομενου και τον τομεα των γυναικων ,,, ετσι και εξαλλου νοημα και σκοπος δεν υπαρχειαν πραγματικα υπηρχε θα τον ειχαμε βρει και δεν θα γραφαμε με τις ωρες εδω μεσα ,αυτη ειναι η τραγικοτητα της ανθρωπινης φυσης για να φιλοσοφησουμε και λιγακι ...
Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι ειμαστε μηδενιστες ,απλα ρεαλιστες ... απολαμβανουμε οσο μπορουμε την καθε στιγμη και αυτο ειναι ολο ...
Καλημερα![]()
![]()
![]()
να σας πω κυπρο τωρα που γουσταρω 2 κοπελες και οι δυο καυκασιες επιδει εχω αυτοπεποιθηση
τους τα εριξα και η μια τσιμπισε αυτη που γουσταρω καιρο.αρχισαμε με γελακια και χαιρετισμο
ετσι μου εδωσε το οκ να πλισιασω με αυτοπεποιθηση.βαιβαια βοηθησε οι συστασεις που πηρε για μενα
απο κοινους φιλους.η κοπελα 25-26 φενεται.η αλλη περιπτωση ομως που κουβεντιασα ακομα περισοτερο,ανοικτηκα και αυτη γουσταρει εχει αλλα προβληματα οικονειακα και αν και 26 εχει ειδη
2 παιδεια 6 και 10 ετων κατι που με εκανε να ριξω ακυρο.
στην κυπρο αν μου αρεσει μια κοπελα στον χωρο που κινουμε εχω την αυτοπεποιθηση να πλισιασω
αν παρω καπειο σημα.στην ουκρανια τελευταια δεν πλισιαζω καμια γιατι συνηθως προσεγγιζα στο κεντρο
οπως περπατουσα στον δρομο κατι που ειναι δυσκολο να σε παρουν σοβαρα και χωρις να σε κοιταξουν ειναι αρνητικες αφου πεσιματα δεχωντε απο καθε γυφτο συνεχεια ολη μερα.