Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σε μια συζητηση δασκαλου με τον διμητρακη και υπανε τις περισοτερες δεν τις γαμα και κανας ωνασης
γιατι ο δασκαλος επιμενει ψαχνουν ξενο 100 φωρες πιο πλουσιο απο αυτες.δεν ισχυει σε ολες σιγουρα.
σιγουρα ο ουκρανος εχει το πλεονεκτημα αφου γουσταρουν δικους τους αλλα μην το περνουμε οτι και ολες
θελουν τον πιο πλουσιο και σουπερ επιχειρηματια.αυτοι που εχουν λεφτα λεω ασχολουντε με αυτες που εχουν λεφτα.προχτες κεντρο οδυσσου εγινε φοβερο δυστυχημα με 2 αυτοκινητα που κοντραρωνταν και πηραν
φωτια μια μπεπε και ενα πορσε στους παλιοδρομους πλακωστρωτα οδυσσο.
στο ενα αμαξι ηταν ενας 22 ετων με αζερικο ονομα επιθετο γιος του μπονο κλαμπ στο δελφιναριο
και συνοδυγος του αλλη κοπελα ματσωμενη 33 ετων με 2 παιδια κορη γνωστου πλαστικου χειρουργου με κλινικη.ο αδερφος του τυπου ειναι πρωταθλητης ευρωπης η κοσμου στο μποξ .
ακομα και ο μικρος 22 λεφτας ειχε γκομενα 33 με λεφτα αντι να εχει δεκαρια στην ιλικια του γκαρσωνες,πωλητριες και αλλες που κανουν δουλειες με λιγα λεφτα.
οι λεφταδες πανε σε τετειες αρα δεν ειναι στον ανταγωνισμο μας.σιγουρα και οι αραβοτουρκοι που βλεπω
οδυσσο ειναι εντελως κακομοιρηδες και αυτοι εκτος ανταγωνισμου.αλλοι ανεργοι,αλκολικοι,προβληματικοι
μενουν οι νορμαλ ουκρανοι που εχουν δουλειες σε ετεριες και νορμαλδυτικο μισθο.
αυτοι εχουν τις ομορφες νορμαλ που δεν εχουν προσβαση οι τουριστες αυτα αναλυσαμε πολλες φωρες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
παμε τωρα σε αυτα που λεμε με δασκαλο στην ψυχοσυνθεση αυτων των τρελων ουκρανια που ο δασκαλος
συνεχεια μου λεει γαμου τους χαχλους και μην ξαναπατησεις εκει.
σας ειπα το μοναδικο ενιαρι προσ δεκα νορμαλ που γνωρισα οδυσσο ηταν η τρελη που ηταν διευθηντρια σε πετρουπολη και οδυσσο σε μεγαλες ετεριες,η μαλακισμενη που με βασανιζε και τρελενε.
εδω και δυομιση χρονια την μπλοκαρα και διαολοεστειλα μετα  τα οσα μου εκανε.
πριν μια εβδομαδα μου στελνει αιτηση φιλιας.μετα απο προτροπη σαλονικιου μου λεει βαλε να δουμε τι θελει η γκομενα ειναι μουναρα και ισως χωρισε τελικα απο τον αντρα της.παντα σε γουσταρε.
ο θειος μου ηταν αρνητικος και ελεγε ειδα και επαθα να σε ξεμπλεξω με αυτην μεχρι ψεματα σου ειπα οτι την κατεγειλα αστυνομια!απο τοτε δεν μιλησαμε.
προχτες μου κανει λικε φωτο λεω ασε να δουμε κατι θελει η θα ζητησει ισως αν και ποτε δεν γουσταρε
χρηματικη βοηθεια.ψες στελνει φωτο της με ενα κοριτσακι σχεδον χρονο και μου γραφει δικη μου.
λεω της αδερφης σου?δικη μου λεει κορη μου και στελει αλλη φωτο.
εμενα ρωταω πως με θυμηθηκες?απλα λεει!!!!!!!
περνεις καπιον που δεν σε ενοχλησε σχεδον 3 χρονια και του κανεις αυτο!καπειον που ηταν τρελαμενος μαζι σου ποσο προβλημα να ειχε η κοπελα?τελοσπαντων δεν συνεχισα ουτε ξαναεγραψα.
αλλη μου ειπε παω 10 λεπτα βολτα και εμφανιστηκε μετα απο δυο χρονια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν θυμάμαι καλά το γκριβνα είχε κλειδώσει με το δολλαριο στο 5 προς ένα τουλάχιστον τα χρόνια μετα την πορτοκαλι επανάσταση το 2004.Το 2008 που ξέσπασε η διεθνής κρίση με  Lehman brothers κτλ δέχτηκε τρομερές πιεσεις επειδή η οικονομία κατερρευσε και το αποσυνδεσαν απο το δολλαριο οπότε έπεσε γρήγορα στο 10 προς 1 και εκεί περίπου σταθεροποιηθηκε μέχρι τον πόλεμο του 2014 που το καταβαρραθρωσε στο 30 προς ένα.Αλλα μέχρι το 2008 ήταν περίπου σταθερό 5 προς ένα στο δολλαριο και 6 προς ένα στο ευρώ που μεταβαλλοταν βέβαια με τις εναλλαγές στην ισοτιμία ευρώ δολαρίου.
Αυτα είναι βασικά πράγματα τα ξέρουν όλοι όσοι πηγαιναν.
Εγώ πρωτοπηγα το 2003 πριν την πορτοκαλι επανάσταση που ήθελες ακόμα βίζα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
η γκομενα που ποσταρε ο κμαν είναι ίδια Η τουλάχιστο μοιάζει πολύ με του λςφτερη  ιμοπ
Κατά τ αλλά λέει μλκιες ως συνήθως
6 φορές για να γαμησεις ο κμαν χρειάζεται 6 μέρες
αν χαπακωθει γερά μπορεί συν δύο καβλια

Αυτή από το λβοβ που την έχει ποσταρει 30 φορές είναι γενικά η καλύτερη που έχει γαμησει αποδεικνύοντας αυτό που λέω
Ότι μουνι της προκοπής κ να γουστάρει κιόλας πολλές φορές μόνο στις μεγάλες πόλεις θα βρεις λβωβ ντνιπρο κριβοι ρογκ  ζαποριζιε κλπ
Όχι στις μικρές  τσερναφτσι μικατσεβο ιβανο κλπ.αν κ πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα
Το χριβνα μετά το 2010 πήρε τον κατηφορο
Πριν ήταν ακριβά τα σουρτα φερτα
Εγώ που τότε ήμουν Μολδαβία ήταν πολύ πιο ακριβά στην Ουκρανία
Μετά το 12/13 έγινε το αναποδο
Όσον αφορά πόσα χώνει ο κμαν νομίζω ότι δεν ψωνίζει φτηνά ούτε βέβαια στα πόσα που λέει
Η πίεση χρόνου κι η κακή σκηνική εμφάνιση τον πιέζει ιμοπ να πληρώνει  πιο ακριβά ειδικά που σκάει  Κίεβο με μεγάλη προσφορά κ δυτικοποιημενες τιμες

σε ολα ετσι ακριβως ειναι οπως τα περιγραφεις και για το νομισμα κ.τ.λ
εξαλλου το επιβεβαιωσαν και αλλοι συναγωνιστες για το lviv οτι ειναι καλά οπως π.χ. ο σπυρος με τον ταργκετ που πηγαν προσφατα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έχει δίκιο ο Λευτέρης για το γκριβνα

Δείτε τις ημερομηνίες

1/5 είχε το 2000

Ψάχνεις να βρεις ποσο πήγαινε το gryvna το 2007 και το 2008  να τελειώνουμε?
Έξι προς ένα ήτανε.
Αλλά τέτοιοι είναι.Κανενας δε θα ομολογησει οτι έχω δίκιο.Που μιλάμε για αντικειμενικά πράγματα εύκολο να αποδειχτουν όπως ισοτιμίες νομισμάτων.
Φαντάσου δηλαδή πάει να  κοντραρει εμένα ο άλλος επί αντικειμενικων στοιχείων.Σα να πάει ξεβρακωτος μες τους κωλομπαραδες που λένε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ψάχνεις να βρεις ποσο πήγαινε το gryvna το 2007 και το 2008  να τελειώνουμε?
Έξι προς ένα ήτανε.
Αλλά τέτοιοι είναι.Κανενας δε θα ομολογησει οτι έχω δίκιο.Που μιλάμε για αντικειμενικά πράγματα εύκολο να αποδειχτουν όπως ισοτιμίες νομισμάτων.
Φαντάσου δηλαδή πάει να  κοντραρει εμένα ο άλλος επί αντικειμενικων στοιχείων.Σα να πάει ξεβρακωτος μες τους κωλομπαραδες που λένε.
kman νομιζω 6 ητανε 2007 μετα θυμαμε πρωτη φωρα ακουσα την λεξη κριση που πηγε στο 8 και ακριβωσε και το μετρο 3-5 γριβνα νομιζω.ολες μου ελεγαν κριση και με επαιρναν σε μαχαζι χαχαχαχ.
συνηθως στο τερανοβα που ειναι φτηνο τις επερνα αλλα εφευγε 150 ευρο για παντελονι,σακακι,μπλουζα μαζι.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ψάχνεις να βρεις ποσο πήγαινε το gryvna το 2007 και το 2008  να τελειώνουμε?
Έξι προς ένα ήτανε.
Φαντάσου δηλαδή πάει να  κοντραρει εμένα ο άλλος επί αντικειμενικων στοιχείων.Σα να πάει ξεβρακωτος μες τους κωλομπαραδες που λένε.

Το ξερω οτι μας δουλευεις, δεν ειναι αναγκη να μας το πεις...
Λεω 6-7 χρονια πριν, και λες η γριβνα ειχε ισοτιμια 5 ανα Ευρω...
Οταν σου λεω οτι 6-7 χρονια πριν δηλαδη το 2012 η γριβνα ειχε 10 και κατι μου το γυριζεις, και λες οτι δεν ητανε 6-7 χρονια πριν, αλλα 10 χρονια. (Εδω βεβαια με εστειλες, διοτι εσυ ηξερες ποτε ημουν Ουκρανια, και οχι εγω)
Σου ξαναλεω οτι και πριν 10 χρονια (δηλαδη 2019-10=2009) η γριβνα ειχε καπου 10,5 ανα ευρω, και καπακι τα 10 χρονια πριν τα κανεις 12...
Καταλαβες τωρα γιατι λεω οτι εχεις καψει φλαντζα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το ξερω οτι μας δουλευεις, δεν ειναι αναγκη να μας το πεις...
Λεω 6-7 χρονια πριν, και λες η γριβνα ειχε ισοτιμια 5 ανα Ευρω...
Οταν σου λεω οτι 6-7 χρονια πριν δηλαδη το 2012 η γριβνα ειχε 10 και κατι μου το γυριζεις, και λες οτι δεν ητανε 6-7 χρονια πριν, αλλα 10 χρονια. (Εδω βεβαια με εστειλες, διοτι εσυ ηξερες ποτε ημουν Ουκρανια, και οχι εγω)
Σου ξαναλεω οτι και πριν 10 χρονια (δηλαδη 2019-10=2009) η γριβνα ειχε καπου 10,5 ανα ευρω, και καπακι τα 10 χρονια πριν τα κανεις 12...
Καταλαβες τωρα γιατι λεω οτι εχεις καψει φλαντζα;

Είσαι μαλακας.Πρώτα γράφεις 500 γκριβνυα χωρίς να λες τιμή σε ευρώ ώστε να νομίζει ο άλλος οτι πλήρωσες 15 ευρώ με βάση τη σημερινή ισοτιμία.
Μετα πιάνεσαι απο τα 10 χρόνια που λέω και λες οχι το 2009 ήταν 10 προς ένα.
Ναι βρε μαλακα αλλα το 2008 πριν την κρίση ήταν έξι προς ένα όπως γράφω

Αυτές τις παπαριες που κάνεις με τα δήθεν ακριβή στοιχεία οτι στέκονται και καλά στο γράμμα όσων έγραψες δέκα χρόνια δηλαδή 2009),τις πονηριες με τοπικό νόμισμα για να μην καταλαβαίνει ο άλλος την πραγματική αξίασε γκριβνυα κτλ τις κάνουν πολλοί.
Για αυτό και τους κουμπωνω για να γίνουν εξαλλοι.Δηλαδήτα θεωρούν φυσιολογικα και νομιμα τεχνασματα.

Ένα κατόρθωματης γενιάς μου είναιοτι τους ξεγυμνωσαμε.Και τους απογυμνωσαμε βέβαια.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Είσαι μαλακας.Πρώτα γράφεις 500 γκριβνυα χωρίς να λες τιμή σε ευρώ ώστε να νομίζει ο άλλος οτι πλήρωσες 15 ευρώ με βάση τη σημερινή ισοτιμία.
Μετα πιάνεσαι απο τα 10 χρόνια που λέω και λες οχι το 2009 ήταν 10 προς ένα.
Ναι βρε μαλακα αλλα το 2008 πριν την κρίση ήταν έξι προς ένα όπως γράφω

Αυτές τις παπαριες που κάνεις με τα δήθεν ακριβή στοιχεία οτι στέκονται και καλά στο γράμμα όσων έγραψες δέκα χρόνια δηλαδή 2009),τις πονηριες με τοπικό νόμισμα για να μην καταλαβαίνει ο άλλος την πραγματική αξίασε γκριβνυα κτλ τις κάνουν πολλοί.
Για αυτό και τους κουμπωνω για να γίνουν εξαλλοι.Δηλαδήτα θεωρούν φυσιολογικα και νομιμα τεχνασματα.

Ένα κατόρθωματης γενιάς μου είναιοτι τους ξεγυμνωσαμε.Και τους απογυμνωσαμε βέβαια.

Ποιος λεει γραφει παπαριες; Εεεε;
Εγω η εσυ που θες να με πας στην Ουκρανια οποτε θες εσυ;
Εγω εγραψα 6-7 χρονια και εσυ τσουκου τσουκου μου τοκανες 11...
Λογικη Βλακμαν. Δεν αναφερω ισοτιμια το 2012 για να νομιζει ο αλλος οτι πηδουσα με 15 ευρω!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εντάξει βάλτε μπρος το μαμπα και βρείτε επαγγελματίες,σεμιπρος και ο,τιδηποτε και πάτε επαρχία να τις γαμησετε με λίγα λεφτά.Στα αρχίδια μου.
Εχει πολλές ευκαιρίες,τζάμπα πράμα,εννιαρια και δεκάρια σε τιμή ευκαιρίας.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Εντάξει βάλτε μπρος το μαμπα και βρείτε επαγγελματίες,σεμιπρος και ο,τιδηποτε και πάτε επαρχία να τις γαμησετε με λίγα λεφτά.Στα αρχίδια μου.
Εχει πολλές ευκαιρίες,τζάμπα πράμα,εννιαρια και δεκάρια σε τιμή ευκαιρίας.
ισχύει  αυτό
Αν όντως χαλάς τα λεφτά που λες
Εγώ αμφιβάλλω για τα ποσά,πιστεύω είσαι κωτσος αλλά όχι όσο λες
Αν χάλαγε λοιπόν 300 την μέρα θα ειχες γκομενες που θα χαζευε κόσμος
Στο ντνιπρο πχ θα έβρισκες πολλές μουναρες κι όχι αγγούρια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Ποιος λεει γραφει παπαριες; Εεεε;
Εγω η εσυ που θες να με πας στην Ουκρανια οποτε θες εσυ;
Εγω εγραψα 6-7 χρονια και εσυ τσουκου τσουκου μου τοκανες 11...
Λογικη Βλακμαν. Δεν αναφερω ισοτιμια το 2012 για να νομιζει ο αλλος οτι πηδουσα με 15 ευρω!!!
Ακολουθεί όλη η εξέλιξη της ισοτιμίας

Συνημμένα

• 48947C4B-1B23-40EA-92A3-AEB6A20E345C.png
    48947C4B-1B23-40EA-92A3-AEB6A20E345C.png
    334,3 KB · Εμφανίσεις: 34

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ισχύει  αυτό
Αν όντως χαλάς τα λεφτά που λες
Εγώ αμφιβάλλω για τα ποσά,πιστεύω είσαι κωτσος αλλά όχι όσο λες
Αν χάλαγε λοιπόν 300 την μέρα θα ειχες γκομενες που θα χαζευε κόσμος
Στο ντνιπρο πχ θα έβρισκες πολλές μουναρες κι όχι αγγούρια

Είναι φοβερή ιδέα η επαρχία.Απορώ πώς δεν το έχει σκεφτεί κανείς μέχρι τώρα.Ολοι Κίεβο πάνε οι μαλάκες.
Τον Γκλοκ γιατί τον έστειλες Λβωφ και Μουκάτσεβο και δεν του είπες να σκάσει Ντνιπροπετρώφσκ να ξεσκιστεί στον πούτσο?Γιατί κρύβεις τέτοια μυστικά?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Είναι φοβερή ιδέα η επαρχία.Απορώ πώς δεν το έχει σκεφτεί κανείς μέχρι τώρα.Ολοι Κίεβο πάνε οι μαλάκες.
Τον Γκλοκ γιατί τον έστειλες Λβωφ και Μουκάτσεβο και δεν του είπες να σκάσει Ντνιπροπετρώφσκ να ξεσκιστεί στον πούτσο?Γιατί κρύβεις τέτοια μυστικά?
μην προσπαθείς να με ειρωνςυτεις γιατί είσαι λίγος  και κοντός

Τον γκλοκ δεν τον έστειλα εγώ μικατσεβο
μόνος του πήγε κ χειμώνα μάλιστα που είναι τελείως οφφ εποχη
Λβωβ καλά ήταν είναι κ θα είναι
Το πιο ακινδυνο μέρος για να αρχίσει καποιος
Ντνιπρο το προτείνω με διαφορά σε όλους
αλλά οδικώς είναι μακριά γιαυτό κ δεν πάνε
ενώ για πουτανες είναι το κορυφαίο ιμοπ
ΓΕΙΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡ ΟΥΚΡΑΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΛΙΟΥ ΚΟΜΜΆΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣΝΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ
Κίεβο πάνε όλοι οι μαλακες...μέσα είσαι...
Εάν δεν έχουν δουλειά κ πάνε Κίεβο για να γαμησουν βαλιου κατά την γνώμη μου μλκα κάνουν( βέβαια στα του Κίεβου δεν είναι απόλυτος γιατί έχω κενά)
Απόδειξη μεγάλη παντως
εσύ κ τα ναυάγια που βρίσκεις κ λες ότι χρυσό πληρώνεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ τον KMAN τον γνώρισα από κοντά στο Κίεβο. Είναι ένα άτομο που ζει αυτά που γράφει. Όλοι μας όταν μπαίνουμε σε mood εκστρατείας (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτό όταν ταξίδευα πριν λίγα χρόνια) ζούμε το όνειρό μας. Είναι φυσιολογικό όταν σχεδιάζεις βδομάδες ή μήνες ένα ταξίδι να βγάλεις μια υπερβολή στις αφηγήσεις σου για τις γκόμενες και τις συνθήκες.
Το βασικό δεν είναι να κρίνουμε τι κάνει ο KMAN. Η κρίση για τους άλλους σε τέτοιο επίμονο βαθμό δεν είναι καλό χαρακτηριστικό. Το βασικό είναι να κρίνουμε τι κάνουμε εμείς. Όχι σε επίπεδο σύγκρισης ή να την πούμε στον άλλο που καυχιέται για τις επιτυχίες του. Είναι σαν να βγάζουμε μια ζήλια. Ακόμη και αν υπερβάλει.. ακόμη και αν κάνει την τρίχα τριχιά δεν μπορεί να υποκειμενικός κριτής του εαυτού του αλλά ούτε και εμείς αντικειμενικοί κριτές του γιατί σε κάθε μας κρίση εμπλέκεται η υποκειμενικότητά μας με ότι αυτό περιλαμβάνει για τον καθένα μας π.χ. σεξουλικές προτιμήσεις, συμπάθεια προς το άτομο, προσωπικά γούστα (ψηλές-κοντές, μικρές-μεγάλες, φυσικές-πλαστικές κοκ.).
Ο εχθρός δεν είναι ο ΚΜΑΝ. Ο ΚΜΑΝ ζει το όνειρό του και εγώ διασκεδάζω να διαβάζω τις περισσότερες αφηγήσεις του, όπως και κάθε άλλου που μπαίνει και γράφει αυτά που ζει μέσα από το υποκειμενικό του πρίσμα. Φυσικά είμαστε ενήλικες και έχουμε τη νοημοσύνη να φιλτράρουμε όσα γράφονται και να ξεχωρίζουμε την υπερβολή στις πληροφορίες - ιστορίες.
Εγώ προτείνω να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε λίγο εδώ μέσα. Αν συνεχίσουμε έτσι σε λίγο κανείς δεν θα γράφει τίποτα όπως δυστυχώς γίνεται εδώ και καιρό. Πρέπει να ψάχνεις δεκάδες σελίδες για να βρεις κάτι σχετικό με Κίεβο. Εγώ που ζω πάνω και γνωρίζω ορισμένα πράγματα δεν τα παραθέτω γιατί δεν θέλω να μπαίνω σε αυτές τις διαμάχες. Αν ήταν όμορφη η γκόμενα, αν το Club μαζεύει 6αρια, 7αρια, 8αρια, αν κέρασα σε ακριβό ή φτηνό εστιατόριο αν, αν, αν.. όλα έχουν γίνει θέματα διαμάχης.
Χαρείτε με την χαρά του άλλου!!!!!!

Πες ρε την αλήθεια,αυτή π.χ. που χτύπησα στο Cym όταν ήμασταν μαζί,ήταν πουτάνα?
Σου φάνηκε γενικώς οτι κυνηγάω πουτάνες?
Αυτή στο Cym πόσα θα έπιανε?
Σου φάνηκε οτι θα μπορούσε αυτό που έκανα να έχει αποτέλεσμα?
Το κάνω συχνά ή όχι?Γίνεται σωστά?Εχω τις προδιαγραφές?
Σου φάνηκα για τύπος που τρέχει στα διαμερίσματα,τα πουτανάδικα και ψάχνει πουτάνες στο Carribean?
Θα μας τρελάνουν αυτοί.

Και εσύ κάνεις αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι.Νομίζουν θα πάω Κίεβο στο Dirty να γαμάω όπως ο Dirty και φυσικά πιάνουν τα αρχίδια τους και ξεφτιλίζονται.
Ας πάνε να κάνουν τα ίδια με εμένα με 500 ευρώ τη μέρα.Θα πάρουν το τρίτο το μακρύτερο εννοείται.
Μιλάμε για αυτοννόητα πράγματα.
Πήγα τότε Λβωφ ήμουνα με την ίδια γκόμενα 26 ετρών 183,της έκανα δώρο σκουλαρίκια 300 ευρώ,σιγά μην πω οτι γάμησα με 100 ευρώ τη μέρα.Αυτοί αυτά λένε.Οτι είσαι σα μαλάκας δεσμευμένος με μια γκόμενα χωρίς άλλες επιλογές σε μια μικρή πόλη της επαρχίας δεν το λένε.
Το 2007 γάμησα μια παρθένα Ουκρανέζα στο Λβωφ 20 ετών,176 ξανθιά,λεπτή.Ξόδευα 10 ευρώ τη μέρα γιατί με φιλοξενούσε στο σπίτι της,μαγείρευε η μαμά της και κυκλοφορούσαμε με τη μαρσούτκα.
(Οταν τη γνώρισα είχα μόνο 20 ευρώ στην τσέπη γιατί με είχαν κατακλέψει στο Split 2 καριόλες από το Μιλένιουμ).
Είναι αυτό επιτυχία?Είναι vfm?Και όμως έτσι το βλέπουν αυτοί,μιλάμε για διαστροφή.
Το οτι έμενα σε κομμουνιστικό διαμέρισμα στα περίχωρα με μηδέν ανέσεις,έτρωγα ουκρανικές μαλακίες και έπρεπε να υποστώ τους γονείς κάθε μέρα αντί να αλωνίζω στα κλαμπ δεν είναι σημαντικό?Χώρια οι σπασαρχιδιές από τη γκόμενα.
Ο,τι πληρώνεις αυτό παίρνεις.Το τζάμπα πέθανε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Αρχηγε μην ζοριζεσαι
Κ μην ψάχνεις τι θα πει ο νττερυ κ κάθε ένας
Τα πράγματα  είναι απλα
Κάνεις ότι κάνουν όλοι  οι δυτικοι Μονγκερς
Δεν σε κατά κρίνουμε για αυτό
Απλά οι Μονγκερς γενικά είναι θύματα  κ τους πιάνουν τον κωλο λόγω έλλειψης επιλογών κ χρονου
Το ότι πληρώνεις παίρνει;  Από μόνο του είναι ότι πιο ηλιθιο υπάρχει σαν έκφραση
Αυτό που ισχύει τα τελευταία  χρόνια
είναι ότι γενικά η πλειοψηφία μαζί κι εσύ
πέφτουν θύματα του μάρκετινγκ και πληρώνουν αέρα κοπανιστο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μην προσπαθείς να με ειρωνςυτεις γιατί είσαι λίγος  και κοντός

Τον γκλοκ δεν τον έστειλα εγώ μικατσεβο
μόνος του πήγε κ χειμώνα μάλιστα που είναι τελείως οφφ εποχη
Λβωβ καλά ήταν είναι κ θα είναι
Το πιο ακινδυνο μέρος για να αρχίσει καποιος
Ντνιπρο το προτείνω με διαφορά σε όλους
αλλά οδικώς είναι μακριά γιαυτό κ δεν πάνε
ενώ για πουτανες είναι το κορυφαίο ιμοπ
ΓΕΙΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡ ΟΥΚΡΑΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΛΙΟΥ ΚΟΜΜΆΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣΝΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ
Κίεβο πάνε όλοι οι μαλακες...μέσα είσαι...
Εάν δεν έχουν δουλειά κ πάνε Κίεβο για να γαμησουν βαλιου κατά την γνώμη μου μλκα κάνουν( βέβαια στα του Κίεβου δεν είναι απόλυτος γιατί έχω κενά)
Απόδειξη μεγάλη παντως
εσύ κ τα ναυάγια που βρίσκεις κ λες ότι χρυσό πληρώνεις

Εσύ νομίζεις δεν έχω πάει Ντνιπροπετρώφσκ?Τα έχω γυρίσει όλα,Λβωφ έχω πάει 10 φορές,έχω πάει Χάρκοβο,Ντνιπροπετρώφσκ μια εβδομάδα,Ντονέτσκ 3 φορές,Μαριούπολη,Κοκτεμπέλ,Τερνόπιλ,Κρεμεντσούγκ.Τα έχω δει όλα μόνο νότια Ουκρανία Χερσόν,Ζαπορόζιγε,Οντέσσα και Λουγκάνσκ δεν έχω πάει.
Οπότε έχω γνώμη ξέρω ακριβώς τι παίζει σε κάθε πόλη.Για αυτό επιλέγω Κίεβο.
Ντνιπροπετρώφσκ θέλουν όλες μα όλες δώρο πριν γαμήσεις απλά για να σου πιάνουν το χεράκι.
Μιλάμε βέβαια για γκόμενες άνω του 180,κάτω των 25 ετών εντυπωσιακές που όλες είναι προσιτές πλην όμως ζητάνε το δωράκι σε dt χωρίς να δίνουν τίποτα.Αυτό είναι το Ντνιπροπετρώφσκ έχω πάει ντίσκο Sphera,disco Labyrinth κι έτσι.Στο Labyrinth μου έκανε και κεφαλοκλείδωμα ένας Ουκρανός γιατί χτύπησα μια μουνάρα και νόμιζε οτι ήμουν Τούρκος.

Εγώ σου λέω άμα πάμε μαζί Ντνίπρο Labyrinth και σου πω βγάλε γκόμενα επί τόπου θα πιάσεις τα αρχίδια σου.Εγώ θα βγάλω αλλά θα θέλει δώρο ένα παλτό ή μια γούνα με το καλημέρα.Τέτοιες είναι οι γκόμενες εκεί,καμία σχέση με Λβωφ που και καλά είναι πιο ανιδιοτελείς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχηγε μην ζοριζεσαι
Κ μην ψάχνεις τι θα πει ο νττερυ κ κάθε ένας
Τα πράγματα  είναι απλα
Κάνεις ότι κάνουν όλοι  οι δυτικοι Μονγκερς
Δεν σε κατά κρίνουμε για αυτό
Απλά οι Μονγκερς γενικά είναι θύματα  κ τους πιάνουν τον κωλο λόγω έλλειψης επιλογών κ χρονου
Το ότι πληρώνεις παίρνει;  Από μόνο του είναι ότι πιο ηλιθιο υπάρχει σαν έκφραση
Αυτό που ισχύει τα τελευταία  χρόνια
είναι ότι γενικά η πλειοψηφία μαζί κι εσύ
πέφτουν θύματα του μάρκετινγκ και πληρώνουν αέρα κοπανιστο

Ο dirty δεν ποστάρει για να μην εκνευρίσει.Αν ποστάρει φωτός ο dirty,θα λυσσάξουν γιατί τις γαμάει τζάμπα.Θα πουν εντάξει είμαι λίγο χοντρούλης,λίγο μαλακούλης,λίγο παππούς,λίγο καράφλας,λίγο άφραγκος αλλά τι έχει αυτός που δεν έχω εγώ?Γιατί ο τύπος γαμάει τις γκόμενές μου?Θα πάνε να του κάνουν ζημιά.
Με εμένα δε νοιάζονται,λένε αυτός μαλάκας είναι,τις χρυσοπληρώνει άστον.Οπότε και εγώ τις ποστάρω στη μάπα τους.
Βασικά άτομα σαν τον dirty,το ΒΠ κτλ έχουν την ίδια λογική με εμένα,εγώ απλά εκφράζω ανοιχτά τις κρυφές τους σκέψεις αλλά επί της ουσίας ταυτιζόμαστε είναι το ίδιο πλαίσιο σκέψης.
Αλλά να σου πω καλά κάνει ο dirty.Γαμάει αβέρτα,δε δίνει λογαριασμό στα αρχίδια του.Δεν κάθεται να ασχολείται με μαλακίες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Αρχηγε μην ζοριζεσαι  θα σκάσεις πάλι
Έχεις πάει παντού
Δεν το αμφισβητω
Είσαι όμως γιωτας και αυτό επηρεάζει το αποτέλεσμα
Κι από μένα υπήρχαν πιο καλοί παλιά που έφεραν καλύτερα αποτελέσματα λόγω πιο πολλών προσοντων
Βασικά γλώσσας τότε ήξερα πολύ λίγα ρωσσικα
Η περίπτωση σου όμως είναι ίδιαζουσα κι όχι γενική
Λόγω πολλών μείον δεν ανεβάζεις πολύ τα σανς σου ακόμα κ μεγάλες πόλεις
Απλά  εκεί θα χάλαγε πιο λίγα
Κάποιοι  άλλοι όμως πιο νέοι από μένα κ σένα σε μεγάλες καλές πόλεις
θα φέρουν πολύ δυνατά σκορ που Κίεβο δεν γίνεται λόγω ότι είναι καμένη γη
Υγ κι ο.γκλοκ που ανέφερες τα γκολ τα καλά που έχει άσχετα αν δεν ποσταρει τις επιτυχίες του σε επαρχίακες πόλεις τα έχει κι αυτός
Κίεβο είναι λύση γι αυτούς που αλλιώς δεν έχουν τύχη κ,δίνουν όσα όσα αρκεί να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σας έγραψα και δεν το σχολίασε ο kman αποφάσισε να ξεχαστεί το θέμα. Και το ξαναλέω για του υποστηρικτές του ή αυτούς που τον πιστεύουν.
Ο kman μπαίνει εδω και σας ΔΟΥΛΕΥΕΙ όλους με αυτές που πηγαίνει δεν δίνει τίποτα παραπάνω απο την κανονική τιμή. Π.χ. Παίρνει μια πουτάνα στο caribbean με 150$ και σας λέει έδωσα 2000 ευρω γαι σποσνορινγκ κλπ.
Αυτό έχει και τα καλά του και τα κακά του. Το καλό ειναι πως δεν είναι ασφαλώς χαζός το αντίθετο είναι έξυπνος και παίζει με τις τιμές της αγοράς το κακό ειναι πως υπάρχουν κάποιοι που τα πιστευουν και διαστρεβλώνεται η αλήθεια. Αυτά ξαναγράφω τα ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ πολλάκις σε άτομα απο εδω αλλά ασφαλώς δεν μπορούμε να εκθέσουμε ονόματα.
Απλά επειδή kman δίνει σωστές πληροφορίες μέσα στην τρέλα του βοηθάει πολύ στο φόρουμ αρκεί κάποιος να μπρεί να ξεχωρίσει την αλήθεια απο την υπερβολή!!

Περίμενε.Την πουτάνα από το Carribean τη δείχνω στις φωτό και λέω κόστισε 100 ευρώ,150 ευρώ κτλ.Τη σεμιπρο από το μάμπα τη δείχνω στη φωτό και λέω κόστισε τόσο.Τη σπονσορέτ τη δείχνω και λέω κόστισε τόσο.
Τι είναι αυτό που σε μπερδεύει?Αφού διακρίνω εντελώς τις κατηγορίες.Ο,τι είναι η καθεμία το λέω.Τις απαιτήσεις τους ακριβώς,τι θέλουν,τι κάνουν,πώς είναι στο σεξ τα πάντα όλα με λεπτομέρεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom