Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχηγε μην ζοριζεσαι  θα σκάσεις πάλι
Έχεις πάει παντού
Δεν το αμφισβητω
Είσαι όμως γιωτας και αυτό επηρεάζει το αποτέλεσμα
Κι από μένα υπήρχαν πιο καλοί παλιά που έφεραν καλύτερα αποτελέσματα λόγω πιο πολλών προσοντων
Βασικά γλώσσας τότε ήξερα πολύ λίγα ρωσσικα
Η περίπτωση σου όμως είναι ίδιαζουσα κι όχι γενική
Λόγω πολλών μείον δεν ανεβάζεις πολύ τα σανς σου ακόμα κ μεγάλες πόλεις
Απλά  εκεί θα χάλαγε πιο λίγα
Κάποιοι  άλλοι όμως πιο νέοι από μένα κ σένα σε μεγάλες καλές πόλεις
θα φέρουν πολύ δυνατά σκορ που Κίεβο δεν γίνεται λόγω ότι είναι καμένη γη
Υγ κι ο.γκλοκ που ανέφερες τα γκολ τα καλά που έχει άσχετα αν δεν ποσταρει τις επιτυχίες του σε επαρχίακες πόλεις τα έχει κι αυτός
Κίεβο είναι λύση γι αυτούς που αλλιώς δεν έχουν τύχη κ,δίνουν όσα όσα αρκεί να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα

Εγώ σου λέω πάμε μαζί Labyrinth ή σε όποιο μέρος θες,για 3 ώρες και να δούμε τι θα πιάσει ο καθένας.Σου βάζω χρονικό και τοπικό περιορισμό.Διάλεξε το μέρος.
Τα αρχίδια σου θα πιάσεις εννοείται.
Και οι νέοι που λες τα αρχίδια τους θα πιάσουν.Καλά αυτοί δε θα πάνε καν,είναι σίγουροι 100% οτι θα πιάσουν τα αρχίδια τους.
Αν με ακούσουν κάτι θα κάνουν αλλά λένε δεν πείθεις κτλ.Είναι φαύλος κύκλος κάπως.
Δηλαδή δεν πείθεις οπότε και δίκιο να έχεις δεν έχει σημασία.
Εμένα όμως δε με ενδιαφέρει να γίνω πειστικός.
Οποιος αμφιβάλλει μπορεί να πάει να παίξει μπάλλα,να δει πώς έχουν τα πράγματα,τι ισχύει πραγματικά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το πιο παράδοξο με τον kman είναι πως έχει απίστευτη έπαρση, γεγονός όμως που τον οδηγεί να μιλάει σε άγνωστες γυναίκες εμφανισιακά δέκα κλάσεις
ανώτερές του, ενώ η πλειοψηφία των αντρών θα κώλωνε.
Δηλαδή έχει μια στρεβλή αντίληψη της πραγματικότητας που όμως κάποιες φορές τον ευνοεί σε συγκεκριμένους τομείς.

Γιατί έχω στρεβλή αντίληψη της πραγματικότητας?Βρες μια πρόταση που έχω γράψει που δε συνάδει με την πραγματικότητα.Μια πρόταση για τη γενική κατάσταση όχι για εμένα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Εγώ σου λέω πάμε μαζί Labyrinth ή σε όποιο μέρος θες,για 3 ώρες και να δούμε τι θα πιάσει ο καθένας.Σου βάζω χρονικό και τοπικό περιορισμό.Διάλεξε το μέρος.
Τα αρχίδια σου θα πιάσεις εννοείται.
Και οι νέοι που λες τα αρχίδια τους θα πιάσουν.Καλά αυτοί δε θα πάνε καν,είναι σίγουροι 100% οτι θα πιάσουν τα αρχίδια τους.
Αν με ακούσουν κάτι θα κάνουν αλλά λένε δεν πείθεις κτλ.Είναι φαύλος κύκλος κάπως.
Δηλαδή δεν πείθεις οπότε και δίκιο να έχεις δεν έχει σημασία.
Εμένα όμως δε με ενδιαφέρει να γίνω πειστικός.
Οποιος αμφιβάλλει μπορεί να πάει να παίξει μπάλλα,να δει πώς έχουν τα πράγματα,τι ισχύει πραγματικά.
τωρα μας  έπεισες όντως
Τι ισχύει πραγματικά εσύ δεν το ξέρεις γιατί είσαι γιωτας κ ρωσσικα κάτι πολύ ελάχιστα καταλαβαίνεις
Μόλις φύγεις από το κατεργο που είσαι ευχαρίστως να βρεθούμε επί οποίου εδάφους
Θα φέρω όμως κ θείο Τάσο να υπάρχουν κ μαρτυρες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Γιατί έχω στρεβλή αντίληψη της πραγματικότητας?Βρες μια πρόταση που έχω γράψει που δε συνάδει με την πραγματικότητα.Μια πρόταση για τη γενική κατάσταση όχι για εμένα.
η πρόταση που δεν συναδει είναι ότι όποιος πάει Ουκρανία για το χομπυ χρειάζεται να χαλάει τα μαλιοκεφαλα του σεβτριτατζες γκομενες
Άνετα π
Μπορεί να βρίσκει πολλές αν ξέρει κάπως την γλώσσα με κάποια μικρά αντάλλαγμα τα
Βλέπε Ταργκετ Σλαβι Σπύρο Λευτέρη κι ίσως κι άλλους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
η πρόταση που δεν συναδει είναι ότι όποιος πάει Ουκρανία για το χομπυ χρειάζεται να χαλάει τα μαλιοκεφαλα του σεβτριτατζες γκομενες
Άνετα π
Μπορεί να βρίσκει πολλές αν ξέρει κάπως την γλώσσα με κάποια μικρά αντάλλαγμα τα
Βλέπε Ταργκετ Σλαβι Σπύρο Λευτέρη κι ίσως κι άλλους

Σίγουρα.Ας αρχίσει το light sponsoring.Αυτό είναι εκπληκτική ιδέα.
Θα πει η γκόμενα αγάπη μου ο Αραβας μου προσφέρει διακοπές στο γιωτ πολυτελείας του και δώρο ένα χιλιάρικο αλλά εγώ επέλεξα εσένα τον Ελληναρά γιατί μου αρέσεις.Αν μου αγοράσεις και ένα ζευγάρι μποτάκια με 50 ευρώ είσαι τέλειος.
Είναι ακριβώς η λογική των Ουκρανέζων αυτή,you hit the nail on the head.
Αμα αρχίσει και το βαρύ πυροβολικό με αγάπες,έρωτες,δεσμούς και υποσχέσεις για γάμους θα γαμήσει ακόμα φτηνότερα.Θα τον βάλουν στο βιβλίο Γκίνες ο άντρας με το μέγιστο vfm που έστειλε τους αραβότουρκους να πάνε για τσάι.
Γιατί οι Ελληνες γουστάρουν το σανό όπως οι Πέρσες τα παραμύθια?Τέλος πάντων τι να πεις?Οι σανιστές πάντα υπερτερούν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Σίγουρα.Ας αρχίσει το light sponsoring.Αυτό είναι εκπληκτική ιδέα.
Θα πει η γκόμενα αγάπη μου ο Αραβας μου προσφέρει διακοπές στο γιωτ πολυτελείας του και δώρο ένα χιλιάρικο αλλά εγώ επέλεξα εσένα τον Ελληναρά γιατί μου αρέσεις.Αν μου αγοράσεις και ένα ζευγάρι μποτάκια με 50 ευρώ είσαι τέλειος.
Είναι ακριβώς η λογική των Ουκρανέζων αυτή,you hit the nail on the head.
είσαι βλακας κ δεν αντιλαμβάνοσαι ότι και να το πει στα παπαρια τους
Υπάρχουν άπειρες άλλες ίδιες κ καλύτερες
Δεν υπάρχει κάποιο περιορισμένο δειγμα
Μόνο ένας βλακας θα επέμενε σε μια τέτοια να πλειοδοτησει άνευ λόγου
Δηλ εσυ
Οι υπολοιποι  την γράφουν στα παπαρια τους κ πάνε στην επόμενη
Σκαι ιζ δε λιμιτ στις παρεχουσες το σπορ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
είσαι βλακας κ δεν αντιλαμβάνοσαι ότι και να το πει στα παπαρια τους
Υπάρχουν άπειρες άλλες ίδιες κ καλύτερες
Δεν υπάρχει κάποιο περιορισμένο δειγμα
Μόνο ένας βλακας θα επέμενε σε μια τέτοια να πλειοδοτησει άνευ λόγου
Δηλ εσυ
Οι υπολοιποι  την γράφουν στα παπαρια τους κ πάνε στην επόμενη
Σκαι ιζ δε λιμιτ στις παρεχουσες το σπορ

Μα αυτό προτείνω και εγώ light sponsoring,σανό στις γκόμενες για δεσμούς,γάμους και προπάντων κεντρική Ουκρανία.Ντνιπροπετρώφσκ.Γαμήσια εγγυημένα.
Εχει πολλές γκόμενες,εννιάρια δεκάρια που δεν ξέρουν τι αξία έχει το μουνί τους και ελάχιστη προσφορά.Εκεί είσαι βασιλιάς,τέλεια μέρη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Μα αυτό προτείνω και εγώ light sponsoring,σανό στις γκόμενες για δεσμούς,γάμους και προπάντων κεντρική Ουκρανία.Ντνιπροπετρώφσκ.Γαμήσια εγγυημένα.
δεν είναι για σένα αυτά
Απαιτούν μια στοιχειώδη εμφάνιση κ στυλ που απέχουν πολύ από το στυλ Λαζογερμανου που λανσάρει ;
Είναι για κάποιους αρκετούς με καλή εμφάνιση κ κάποιον αέρα
Εσύ θα είχες να ωφεληθείς πάντως κάτι πιο αξιόλογο ποιοτικα
πάντα σε φάση  χαρντ κας
Αλλά
σε σχέση με τα σαπιοοκαραβα που ενίοτε παρουσιαζεις από το Κίεβο όπου είσαι κλασικός Μονγκερ θα ήτανμια μεγάλη προοδος
απλά δεν μπορείς να πας λόγω χρόνου
που μπορεί;  Να λείπεις από την γαλερα
Ξέρεις ότι έχω δίκιο
Απλά αν το παραδεχτεί γκρεμιζςις όλο το οικοδομήμΑ της μλκιας που εις χτίσει περί Κίεβου σπονσορετες κλπ
Και είναι δύσκολο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δεν είναι για σένα αυτά
Απαιτούν μια στοιχειώδη εμφάνιση κ στυλ που απέχουν πολύ από το στυλ Λαζογερμανου που λανσάρει ;
Είναι για κάποιους αρκετούς με καλή εμφάνιση κ κάποιον αέρα

Ας πάνε αυτοί με τον αέρα να ξεσκιστούν στον πούτσο.
Σκεφτείτε παιδιά.
Αν πας Κίεβο με μέσο εισόδημα στην πόλη 500 δολλάρια αξίζεις το μισό ή το τέταρτο από ό,τι επαρχία όπου το μέσο εισόδημα είναι 200 δολλάρια.Τι να κλάσει ο μέσος Ελληνας της κρίσης στο Κίεβο που οι ανταγωνιστές οδηγάνε Πόρσε?Τραβάτε επαρχία κεντρική Ουκρανία να γαμήσετε πουλήσετε παραμυθάκι και να γαμήσετε φτηνά.Το λένε και οι γκουρού.
Γιατί δεν είσαι Labyrinth και κυκλοφορείς Carribean ρε χαμένε?Πόσο μαλάκας είσαι.
Carribean πάνε τελειωμένοι σαν το Love.Οι ξύπνιοι συχνάζουν Labyrinth και κάνουν διαπραγματεύσεις στο μάμπα.
Με γκρίβνυα πάντα,τα ευρώ είναι λάθος,οι γκόμενες δεν εξιτάρονται με το ευρώ μπερδεύονται και το θεωρούν ισάξιο του γκρίβνυα οπότε ξενερώνουν με τα μικρά ποσά.Μάθετε μπαλλίτσα που λέει και ο Αλέφαντος.Που να ξέρουν αυτές στα βάθη της Ουκρανίας και στα χωριά για τις ισοτιμίες?Εντυπωσιάστε με το γκρίβνυα το power νόμισμα που ανοίγει πόρτες και πόδια μόλις ακουστεί ή γραφτεί.
Χύνει η άλλη μόλις δει χαρτονόμισμα 500 γκρίβνυα,το 50ευρο το έχει για κωλόχαρτο,κάθε μέρα το βλέπει,δε λέει τίποτα στις ντέμπουσκες,ευρωπαική μαλακία σου λέει η άλλη,κάτσε να αρμέξω το μαλάκα ξένο που δεν έχει γκρίβνυα να παρουσιάσει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Ας πάνε αυτοί με τον αέρα να ξεσκιστούν στον πούτσο.
Σκεφτείτε παιδιά.
Αν πας Κίεβο με μέσο εισόδημα στην πόλη 500 δολλάρια αξίζεις το μισό ή το τέταρτο από ό,τι επαρχία όπου το μέσο εισόδημα είναι 200 δολλάρια.Τι να κλάσει ο μέσος Ελληνας της κρίσης στο Κίεβο που οι ανταγωνιστές οδηγάνε Πόρσε?Τραβάτε επαρχία κεντρική Ουκρανία να γαμήσετε πουλήσετε παραμυθάκι και να γαμήσετε φτηνά.Το λένε και οι γκουρού.
Γιατί δεν είσαι Labyrinth και κυκλοφορείς Carribean ρε χαμένε?Πόσο μαλάκας είσαι.
Carribean πάνε τελειωμένοι σαν το Love.Οι ξύπνιοι συχνάζουν Labyrinth και κάνουν διαπραγματεύσεις στο μάμπα.
Με γκρίβνυα πάντα,τα ευρώ είναι λάθος,οι γκόμενες δεν εξιτάρονται με το ευρώ μπερδεύονται και το θεωρούν ισάξιο του γκρίβνυα οπότε ξενερώνουν με τα μικρά ποσά.Μάθετε μπαλλίτσα που λέει και ο Αλέφαντος.Που να ξέρουν αυτές στα βάθη της Ουκρανίας και στα χωριά για τις ισοτιμίες?Εντυπωσιάστε με το γκρίβνυα το power νόμισμα που ανοίγει πόρτες και πόδια μόλις ακουστεί ή γραφτεί.
Χύνει η άλλη μόλις δει χαρτονόμισμα 500 γκρίβνυα,το 50ευρο το έχει για κωλόχαρτο,κάθε μέρα το βλέπει,δε λέει τίποτα στις ντέμπουσκες,ευρωπαική μαλακία σου λέει η άλλη,κάτσε να αρμέξω το μαλάκα ξένο που δεν έχει γκρίβνυα να παρουσιάσει.
αυτά που λες ειρωνικά δήθεν
Έτσι είναι ακριβώς
Αλλά επειδή είσαι καμένος εντελώς αδυνατείς να το συλαβεις
Φυσικά είναι μλκας οποίος πάει καριμπιαν για ψοφιμια ενώ με τα μισά αν μιλάμε για πουτανες θα πάρει δύο κλασςις πάνω στο λαμπθρινθ στο Ντνιπρο
Κι ο γαμπρός θα παιχτεί ωραία κι εύκολα με τα δώρα του κ θα πάρει γαμησι πολυτελείας από καλό νιμου
κι.οχι αγγαριας όπως ...από . Σπονσορετες του Κίεβου
Υγ εντωμςταξυ είσαι τόσο άουτ από την φάση που επιμένεις να μιλάς στις γκομενες σε ευρώ κι όχι σε χριβνα
Και μάλιστα ειρωνευσαι κιόλας μες στην άγνοια σου αυτό
Μιλάμε για μλκα νο λιμιτ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αυτά που λες ειρωνικά δήθεν
Έτσι είναι ακριβώς
Αλλά επειδή είσαι καμένος εντελώς αδυνατείς να το συλαβεις
Φυσικά είναι μλκας οποίος πάει καριμπιαν για ψοφιμια ενώ με τα μισά αν μιλάμε για πουτανες θα πάρει δύο κλασςις πάνω στο λαμπθρινθ στο Ντνιπρο
Κι ο γαμπρός θα παιχτεί ωραία κι εύκολα με τα δώρα του κ θα πάρει γαμησι πολυτελείας από καλό νιμου
κι.οχι αγγαριας όπως ...από . Σπονσορετες του Κίεβου
Υγ εντωμςταξυ είσαι τόσο άουτ από την φάση που επιμένεις να μιλάς στις γκομενες σε ευρώ κι όχι σε χριβνα
Και μάλιστα ειρωνευσαι κιόλας μες στην άγνοια σου αυτό
Μιλάμε για μλκα νο λιμιτ

Μα εγώ τα γράφω για πλάκα.Γράφω τη δική σου λογική,τη λογική γόνων,ψωλάδων κτλ πώς βλέπουν τα πράγματα για να σπάω πλάκα.
Δεν πιστεύουν οτι τα βλέπουν γραμμένα.
Γιατί τα θεωρούν λογικά,δεν πιστεύουν οτι κάποιος κοροιδεύει και κάνει χαβαλέ με τις αντιλήψεις τους.
Εννοείται οτι κάποιος που πάει Labyrinth,Dnipro και σκάσει 200 ευρώ θα γαμήσει μούνες δεκάρια,πολύ καλύτερες από αυτές που θα έβρισκε Carribean,Κίεβο.Α,χα χα.Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
Και επαρχία όλοι με τον πούτσο στην παλάμη είναι μπας και σκάσει καμιά απελευθερωμένη,ξέκωλη Κιεβιώτισσα να γαμήσουνε κάτι καλό.Τις δικές τους κουράδες και μη μου άπτου τις θεωρούν,οτι το πουλάν ακριβά.
Εχεις δει εσύ ποτέ Κιεβιώτη ή ακόμα και Μοσχοβίτη να ταξιδεύει Ντνιπρο να γαμήσει?
Είναι σαν ο Αθηναίος να πάει Λάρισα να ρίξει κανάν πούτσο σε βοσκοπούλες γιατί εκεί μετράει περισσότερο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Είσαι βλακας μην επιμένεις άλλο μας έπεισες
Δηλ στο Ντνιπρο με 2 εκ κόσμο δεν μπορεί να βρει γκομενες κ θα μείνει  με μια μόνο
ενω Κίεβο που είναι τίγκα σε μλκιες σαν εσένα κ χειρότερα θύματα θα βρει πολλές
Είπαμε μακάρι οι οι πτωχοι τω πνευματι  και οι γιωταδες γενικα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Μα εγώ τα γράφω για πλάκα.Γράφω τη δική σου λογική,τη λογική γόνων,ψωλάδων κτλ πώς βλέπουν τα πράγματα για να σπάω πλάκα.
Δεν πιστεύουν οτι τα βλέπουν γραμμένα.
Γιατί τα θεωρούν λογικά,δεν πιστεύουν οτι κάποιος κοροιδεύει και κάνει χαβαλέ με τις αντιλήψεις τους.
είσαι τελείως οφφ ακόμα κ στα απλά
Είναι φανερό
Μένουμε μόνο στο διασκεφαστικο της φάσης σου όλης κ τελειώνουμε
Δεν αντέχει σε κριτική η συζήτηση

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είσαι βλακας μην επιμένεις άλλο μας έπεισες
Δηλ στο Ντνιπρο με 2 εκ κόσμο δεν μπορεί να βρει γκομενες κ θα μείνει  με μια μόνο
ενω Κίεβο που είναι τίγκα σε μλκιες σαν εσένα κ χειρότερα θύματα θα βρει πολλές
Είπαμε μακάρι οι οι πτωχοι τω πνευματι  και οι γιωταδες γενικα

Θα βρει σίγουρα.Ντνιπρο δεν έχει αραβότουρκους κτλ,ανταγωνισμός μηδέν.Δεν την ξέρει κανένας την πόλη πάνε όλοι Κίεβο οι μαλάκες γιατί δεν είναι ψαγμένοι και γιατί το Κίεβο έχει μεγαλύτερο αεροδρόμιο.
Οπότε Ντνιπρο ο Ελληναράς θα την κάνει σφεντόνα ενώ οι άλλοι θα τραβάνε μαλακία Κίεβο ή θα πληρώνουν χρυσάφι τιμές για μπάζα.
Τεράστια ανακάλυψη.
Η πόλη ήταν μυστικό επί ΕΣΣΔ,κλειστή στους ξένους γιατί είχε πολεμικές βιομηχανίες,οι Ελληνες την ανακαλύψανε και έκτοτε κρατήσανε το μυστικό.Μουνοπαράδεισος,Ελ Ντοράντο που λένε.Εσύ και άλλες 50 γκόμενες με το μουνί στη χούφτα στην πίστα της ντίσκο.
Οποια Ουκρανή τιμά το μουνί της και νομίζει οτι έχει αξία δεν πάει Κίεβο,Μόσχα,ευρωπαικές πρωτεύουσες κτλ,τρέχει Νντνιπρο να περιμένει τον Ελληναρά.Κάνει χοντρές μπάζες εκεί,ας όψονται οι βλαμμένες Κιεβιώτισσες που αρμέγουν τους βλάκες ξένους.
2 εκατομμύρια έχει η πόλη,όχι 1 εκατομμύριο όπως λένε οι στατιστικές.Μαζεύτηκαν εκεί προσφυγοπούλες από Ντονέτσκ και ανέβηκε ο πληθυσμός.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.123
Πόντοι
3.656
Θυμίζεις αυτούς που είναι με τον Σωρρα
Όλοι ξέρουν ότι είναι μλκες και πνευματικά καμένοι πληρως
Οι ίδιοι όμως νομίζουν ότι είναι ιδιοφυεις  κ πολύ ψαγμενα άτομα
Καρμπον δηλ η περίπτωση σου
Το μόνο που μένει είναι να πας σε κάνα δάσος με ψλαμυδα να ορκιστεις στον Απολλωνα
Υγ από δω κ πέρα επειδή δεν μ αρέσει και να σε προσβαλω συνέχεια θα σε αποκαλώ
Ελλανειο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι ίδιοι όμως νομίζουν ότι είναι ιδιοφυεις  κ πολύ ψαγμενα άτομα
Το μόνο που μένει είναι να πας σε κάνα δάσος με ψλαμυδα να ορκιστεις στον Απολλωνα

Εγώ παρουσίασα τη λογική σου.Μπορούν να κάνουν αυτό που συμβουλεύεις να πάνε Ντνιπρο και να την κάνουν σφεντόνα ελλείψει ανταγωνισμού.Να ξεσκιστούν στον πούτσο με παραμυθάκι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Οι ίδιοι όμως νομίζουν ότι είναι ιδιοφυεις  κ πολύ ψαγμενα άτομα
Υγ από δω κ πέρα επειδή δεν μ αρέσει και να σε προσβαλω συνέχεια θα σε αποκαλώ
Ελλανειο

:woldman:  :happy:

Επισκέπτης
ο κμαν μοιαζει με εναν γνωστο ελληνα ηθοποιο που ηταν και φανατικος μπουρδελιαρης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom