Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
Λίγο πολύ έτσι είναι τα πράγματα, τα έχουμε αναφέρει εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι κάτι καινούργιο και έχει συμβεί σε αρκετούς που διαθέτουν λογική και έχουν τρόπους. Δεν κατάλαβα μόνο γιατί δεν απαντάς στην κοπέλα
Με παιρνει συνεχεια απο διαφορετικους αριθμους Ουκρανικους. Μου στειλνει μηνυματα κλπ
Αρχιζω και πιστευω οτι η γκομενα ειναι psycho , μπορει και ολο αυτο να το εφηυρε για να μου κοψει τον τσαμπουκα οπως μου ειπε μια φιλη τις προαλλες
που με μπλοκαρε και μαλιστα ειχε προβλεψει οτι θα επιστρεψει ξανα.
Οποτε να απαντησω για ποιο λογο ? Αστη να βρασει στο ζουμι της.
Ηδη μιλαω με αλλες αλλα απο Μοσχα για να βρεθουμε. Τρελαθηκε το τιντερ Μοσχα. 300-400 ματς τη βδομαδα (με 1 ora boost to vradu)
Αν μιλαγα Ρωσσικα δεν το συζητω, θα γινοταν παρτυ. Αλλα να καταλαβετε τι προπαγανδα υπαρχει εναντιον των ξενων που νεα κοριτσια 19-20 χρονων και δεν μιλανε καθολου Αγγλικα.. Προσπαθουν οσο μπορουν να μην χρησιμοποιουν δυτικο ιντερνετ, εφαρμογες κλπ
Εχω ματσαρει με παμπολλες ΙΤ κ μου λενε οτι υπαρχουν παρα πολλες εφαρμογες γνωριμιων , μονο για Ρωσσοφωνους. Γενικα ολοι οι ντοπιοι/ντοπιες μισουν τους ξενους που ερχονται με λεφτα ή υφος οτι θα γαμησουν οτι θελουν. Αν το παιξεις cool , σε αποδεχονται ολοι