Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Λίγο πολύ έτσι είναι τα πράγματα, τα έχουμε αναφέρει εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι κάτι καινούργιο και έχει συμβεί σε αρκετούς που διαθέτουν λογική και έχουν τρόπους. Δεν κατάλαβα μόνο γιατί δεν απαντάς στην κοπέλα    

Με παιρνει συνεχεια απο διαφορετικους αριθμους Ουκρανικους. Μου στειλνει μηνυματα κλπ
Αρχιζω και πιστευω οτι η γκομενα ειναι psycho , μπορει και ολο αυτο να το εφηυρε για να μου κοψει τον τσαμπουκα οπως μου ειπε μια φιλη τις προαλλες
που με μπλοκαρε και μαλιστα ειχε προβλεψει οτι θα επιστρεψει ξανα.

Οποτε να απαντησω για ποιο λογο ? Αστη να βρασει στο ζουμι της.

Ηδη μιλαω με αλλες αλλα απο Μοσχα για να βρεθουμε. Τρελαθηκε το τιντερ Μοσχα. 300-400 ματς τη βδομαδα (με 1 ora boost to vradu)

Αν μιλαγα Ρωσσικα δεν το συζητω, θα γινοταν παρτυ. Αλλα να καταλαβετε τι προπαγανδα υπαρχει εναντιον των ξενων που νεα κοριτσια 19-20 χρονων και δεν μιλανε καθολου Αγγλικα.. Προσπαθουν οσο μπορουν να μην χρησιμοποιουν δυτικο ιντερνετ, εφαρμογες κλπ

Εχω ματσαρει με παμπολλες ΙΤ κ μου λενε οτι υπαρχουν παρα πολλες εφαρμογες γνωριμιων , μονο για Ρωσσοφωνους. Γενικα ολοι οι ντοπιοι/ντοπιες μισουν τους ξενους που ερχονται με λεφτα ή υφος οτι θα γαμησουν οτι θελουν. Αν το παιξεις cool , σε αποδεχονται ολοι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
1500€ για αεροπορικά και έξοδα διαμόνης για 2 μέρες ????????Πας καλά ???
Εγώ πήγα με 50€ ΑΠΟ ΡΟΔΟ!!!!!Δώρο στη δικιά μου πήρα ένα στριγκάκι Victoria Secret 19,90€ και γούσταρε τρελά !!Διαμερισμα Κίεβο με 30€ βρίσκεις σούπερ !!!Απο φαγητό είσαι συνεχώς σκασμένος με πρισμένη κοιλιά και προσπαθείς να αποφύγεις να φας παραπάνω γιατί οι τιμές  είναι ξεφτίλα!!!!
Μαζέψου όταν λες ότι να ´ναι...

Ηρέμησε.Λέω οτι ο άλλος πλήρωσε δύο ταξίδια για να γαμήσει μια γκόμενα.Ενα δικό του στο Κίεβο και ένα της γκόμενας στην Αθήνα.Λέει οτι ξόδευε 60 ευρώ τη μέρα σε ρεστωράν για dating.
Οπότε τριήμερο ταξίδι στο Κίεβο
150 ευρώ το αεροπορικό πήγαινε έλα.
50 ευρώ τη μέρα το διαμέρισμα(τόσο έχουν τα μίνιμουμ αξιοπρεπή στο κέντρο με ζεστό νερό και ανακαινισμένα) άρα 150 σύνολο το τριήμερο.
60x3 κάπου 200 ευρώ στα dating expenses.
Με ταξιά κτλ ερχόμαστε στα 600 ευρώ για το τριήμερο Κίεβο.Είναι λογική τιμή.
Για να γαμήσει όμως έπρεπε να φέρει τη γκόμενα όπου πλήρωσε τα πάντα το διήμερο ήτοι
150 ευρώ το αεροπορικό της γκόμενας
100 τη μέρα το ξενοδοχείο(σε καλό θα την πήγε λογικά)
50 τη μέρα στα ρεστωράν άρα σύνολο 600 ευρώ αν υπολογίσουμε εξτρά 50 ευρώ για μετακινήσεις κτλ.
Και αυτά δεν περιλαμβάνουν κλάμπινγκ,εισιτήρια για Ακρόπολη,αρχαιολογικούς χώρους,εκδρομές σε νησιά,κοκταίηλς κτλ που λογικά συμβαίνουν Αθήνα.
Αρα συνολικά ξόδεψε 600 ευρώ στο Κίεβο συν 600 ευρώ στην Αθήνα για να ρίξει τρεις πούτσους το πολύ σε ένα διήμερο.
Αυτό ανέφερα.
Είναι λογική τιμή.Τα ίδια ξοδεύουν και οι σπόνσορες με τη διαφορά οτι ξοδεύουμε και ένα καπέλο 500 ευρώ σε δωράκι για το τριήμερο.
Αυτό έγραψα οτι μετά τα 40 για να κρατήσει την ίδια ποιότητα που έχει τώρα θα πρέπει να αρχίσει να πληρώνει και δώρα γιατί οι γκόμενες το περιμένουνε.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ηρέμησε.Λέω οτι ο άλλος πλήρωσε δύο ταξίδια για να γαμήσει μια γκόμενα.Ενα δικό του στο Κίεβο και ένα της γκόμενας στην Αθήνα.Λέει οτι ξόδευε 80 ευρώ τη μέρα σε ρεστωράν για dating.
Οπότε τριήμερο ταξίδι στο Κίεβο
250 ευρώ το αεροπορικό πήγαινε έλα.
50 ευρώ τη μέρα το διαμέρισμα(τόσο έχουν τα μίνιμουμ αξιοπρεπή στο κέντρο με ζεστό νερό και ανακαινισμένα) άρα 150 σύνολο το τριήμερο.
80x3 κάπου 250 ευρώ στα dating expenses.
Με ταξιά κτλ ερχόμαστε στα 800 ευρώ για το τριήμερο Κίεβο.Είναι λογική τιμή.
Για να γαμήσει όμως έπρεπε να φέρει τη γκόμενα όπου πλήρωσε τα πάντα το διήμερο ήτοι
250 ευρώ το αεροπορικό της γκόμενας
100 τη μέρα το ξενοδοχείο(σε καλό θα την πήγε λογικά)
50 τη μέρα στα ρεστωράν άρα σύνολο 700 ευρώ αν υπολογίσουμε εξτρά 50 ευρώ για μετακινήσεις κτλ.
Αρα συνολικά ξόδεψε 800 ευρώ στο Κίεβο συν 700 ευρώ στην Αθήνα για να ρίξει τρεις πούτσους το πολύ σε ένα διήμερο.
Αυτό ανέφερα.
Είναι λογική τιμή.Τα ίδια ξοδεύουν και οι σπόνσορες με τη διαφορά οτι ξοδεύουμε και ένα καπέλο 500 ευρώ σε δωράκι για το τριήμερο.
Αυτό έγραψα οτι μετά τα 40 για να κρατήσει την ίδια ποιότητα που έχει τώρα θα πρέπει να αρχίσει να πληρώνει και δώρα γιατί οι γκόμενες το περιμένουνε.

Οταν μιλας λογικα, κανουμε συζητηση!

Τα εισητηρια ηταν κατω απο 150 ευρω και στα 2 ταξιδια. Και αυτο γιατι τα εκλεισα τελευταια στιγμη

Ξενοδοχεια 80 στο πρωτο και 120 στο δευτερο

Αρα 300 το πρωτο ταξιδι και 300 κατι το δευτερο χωρις φαγητα κλπ. Φαγητο εκει ηταν παμφτηνο, Μετακινησεις με το αμαξι της γκομενας.

Συνολικα 400 ευρω το πρωτο και 550-600 το δευτερο.

Θα μπορουσα να εχω ριξει το κοστος και να βγουν γυρω στα 300-400 και τα 2 ταξιδια αλλα ηθελα καλα ξενοδοχεια για πρωτη φορα.

350-400 ευρω ειναι ενα λογικο κοστος για ΣΚ ταξιδι Κιεβο και time spending με καποιο κοριτσι!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οταν μιλας λογικα, κανουμε συζητηση!

Τα εισητηρια ηταν κατω απο 150 ευρω και στα 2 ταξιδια. Και αυτο γιατι τα εκλεισα τελευταια στιγμη

Ξενοδοχεια 80 στο πρωτο και 120 στο δευτερο

Αρα 300 το πρωτο ταξιδι και 300 κατι το δευτερο χωρις φαγητα κλπ. Φαγητο εκει ηταν παμφτηνο, Μετακινησεις με το αμαξι της γκομενας.

Συνολικα 400 ευρω το πρωτο και 550-600 το δευτερο.

Θα μπορουσα να εχω ριξει το κοστος και να βγουν γυρω στα 300-400 και τα 2 ταξιδια αλλα ηθελα καλα ξενοδοχεια για πρωτη φορα.

350-400 ευρω ειναι ενα λογικο κοστος για ΣΚ ταξιδι Κιεβο και time spending με καποιο κοριτσι!

Κοίτα εδώ τι έγραφες.

Δεν εγραψα εξοδα.

Εισητηριο 140 Ευρω
Διαμερισμα 2 νυχτες στην Κρεσατικ πολυ καλο, 160 ευρω
Φαγητα ποτα κλπ 120 ευρω

Κμαν το ιδιο ποσο Χ10  :grin: :grin: :grin:

Από το αεροδρόμιο δεν πήγες με ταξί?Στο αεροδρόμιο δεν πήγες επίσης με ταξί?
Αυτά μόνο είναι άλλα 30 ευρώ συνολικά.
Αρα 450 ευρώ το πρώτο ταξίδι αν πήγες διήμερο και όχι τριήμερο.
Και πάλι όπως το λες ξόδεψες μια χιλιάρα συνολικά για να γαμήσεις μια γκόμενα που δεν μπόρεσες να κρατήσεις.
Εγώ πρότεινα τα ταξίδια μικρής διαρκείας διήμερα,τριήμερα για να μην εξαντλείται κάποιος οικονομικά.Οι άλλοι έλεγαν για εβδομάδες,δεκαήμερα για να ψήσουν τις γκόμενες.Ελεγαν όμως οτι ξοδεύουν κάτω από χιλιάρικο το δεκαήμερο.
Βέβαια αυτοί μιλούσαν για σκοράρισμα με 3 γκόμενες μ.ο. σε κάθε τουρ και ήθελαν χρόνο.
Εγώ ας πούμε θα ξοδέψω 1500 ευρώ το τριήμερο και όχι 800 ή 1000 ευρώ το διήμερο και όχι 500 αλλά θα γαμήσω δυο γκόμενες οχτάρια και πάνω.Αυτές ζητάνε 200-300 ευρώ δώρο σε κάθε ραντεβού εκάστη.Είναι πώς δουλεύει το σπόνσορινγκ.
Φυσικά για να τις κρατήσεις πρέπει να στέλνεις μηνιαία εμβάσματα κάπου 300 ευρώ.Αλλιώς πρέπει να βρεις καινούργιες ανανεώνοντας το στόλο.

Οπως κατάλαβες είναι ασύμφορο να γαμάς συνέχεια την ίδια αφού τα έξοδα μένουν στα 200 ευρώ τη μέρα.Για αυτό τη σούταρες.
Είναι η ίδια λογική.
Λες θα δώσω πάλι 200 ευρώ τη μέρα να γαμήσω καινούργια γκόμενα.
Στο σπονσοριλίκι είναι πιο περίπλοκο αφού και καινούργια να βρεις θα ζητάει περίπου τα ίδια οπότε σουτάρεις τη γκόμενα όταν κάνει μαλακίες ή δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις,αλλιώς την κρατάς.
Μετά είναι η διαχείριση του χαρεμιού.
Δηλαδή αν εγώ σα σπόνσορας ξοδεύω συνολικά 500 ευρώ τη μέρα εσύ σα μη σπόνσορας ξοδεύεις 200 ευρώ τη μέρα μέχρι να ξεπεράσεις τα 37.Αυτή είναι η διαφορά.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Κοίτα εδώ τι έγραφες.

Από το αεροδρόμιο δεν πήγες με ταξί?Στο αεροδρόμιο δεν πήγες επίσης με ταξί?
Αυτά μόνο είναι άλλα 30 ευρώ συνολικά.
Αρα 450 ευρώ το πρώτο ταξίδι αν πήγες διήμερο και όχι τριήμερο.
Και πάλι όπως το λες ξόδεψες μια χιλιάρα συνολικά για να γαμήσεις μια γκόμενα που δεν μπόρεσες να κρατήσεις.

Χαιρομαι που απο τα 700 τελικα επεσε στα 400 το ταξιδι μου. Οχι ταξι δεν χρησιμοποιησα, το κοριτσι μου εκανε ολες τις μετακινησεις

Αρα πληρωσα μεν 1000 ευρω περιπου για 6μερες 4 νυχτες αλλα ειμαι μπον βιβερ. Καποιος αλλος θα μπορουσε να εχει ξοδεψει 600 ή και λιγοτερα!

Στα παπαρια μου αν κρατησα η οχι τη γκομενα. Δεν φταιω εγω που δεν μπορουσε να διαχειριστει εναν αντρα σαν κ μενα κ τα εκανε σκατα..
Με εχει ταραξει στα μηνυματα και στις κλησεις... την εχει δαγκωσει κανονικα τη λαμαρινα. Αλλα το ενδιαφερον μου το εχασα

Το χιλιαρικο δεν εφυγε για τα 5-10 δευτερολεπτα της εκσππερματωσης. Ενας αντρας χρειαζεται και αλλα πραγματα απο μια γυναικα ετσι ωστε να καλυπτει
το πακετο των απαιτησεων του.

Ναι μεν το σεξ ειναι μια απο αυτες αλλα δεν ειναι η μονη. Συνολικα αυτα που πηρα απο το κοριτσι ειναι το 100% . Εσυ παιρνεις μονο σεξ αρα πληρωνεις για
ενα κομματι  και μονο του πακετου, δηλαδη πολυ περισσοτερα απο οτι καποιος που δεν καλυπτει τις αδυναμιες του πισω απο λεφτα για να αγορασει σεξ.
Εξ ου και το κραξιμο που τρως 

Δηλαδή αν εγώ σα σπόνσορας ξοδεύω συνολικά 500 ευρώ τη μέρα εσύ σα μη σπόνσορας ξοδεύεις 200 ευρώ τη μέρα μέχρι να ξεπεράσεις τα 37.Αυτή είναι η δια

Ναι μετα τα 37 δεν θα ειμαι 2 μετρα ουτε γυμνασμενος .. Ουτε θα προσεχω, και επισης θα ξεχασω να σκεφτομαι και να εχω τροπους

Δεν θελεις να καταλαβεις ακομα ποια ειναι η διαφορα μας ε ?

Νομιζω οτι εχω σταξει αρκετο χρημα για σεξ σε μικροτερη ηλικια και θελω πολλες κλωτσιες για αυτο, αλλα πλεον καταλαβα οτι το χρημα ειναι η ευκολη λυση
για να απομονωθει καποιος. Η δυσκολοτερη λυση που προυποθετει μυαλο, ανταμοιβει πολυ παραπανω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χαιρομαι που απο τα 700 τελικα επεσε στα 400 το ταξιδι μου.

Αρα πληρωσα μεν 1000 ευρω περιπου για 4 νυχτες(από τις οποίες δύο μόνο νύχτες με σεξ) αλλα ειμαι μπον βιβερ.

Στα παπαρια μου αν κρατησα η οχι τη γκομενα.
το ενδιαφερον μου το εχασα

Το χιλιαρικο δεν εφυγε για τα 5-10 δευτερολεπτα της εκσππερματωσης. Ενας αντρας χρειαζεται και αλλα πραγματα απο μια γυναικα

Είπα 700 ευρώ γιατί έγραψες οτι πήγες τριήμερο.Εσύ όμως πήγες Σάββατο και γύρισες Δευτέρα πρωί έκατσες δηλαδή διήμερο και έφυγες στην αρχή αγάμητος αφού η γκόμενα δεν έκατσε.
Και μετά έφερες πάλι τη γκόμενα το Σάββατο και έφυγε τη Δευτέρα.Το πολύ να πρόλαβες να ρίξεις δυο,τρεις πούτσους.
Αν την έφερνες μια βδομάδα θα σου έφευγαν 1500 ευρώ αντί για 600 το ΣΚ.Αλλά με λίγες μέρες κάνει κανείς σημαντική οικονομία.Είχε και time constraint άρα πίεση για να κάτσει.
Χωρίς τα έξοδα σε καλά ρεστωράν και καλό ξενοδοχείο σιγά μη σου καθότανε.Αυτά είναι πολύ σημαντικά.Δηλαδή τα χίλια ευρώ ήταν εντελώς αναγκαία.
Αυτή τώρα που δαγκώθηκε μαζί σου την περιμένει ένας Ιταλός σπόνσορας στο Μιλάνο και ένας Αραβας στο Ντουμπάι να την ξεκωλιάσουν.
Ετσι δουλεύουν αυτά απλά θα το ανακαλύψεις στη συνέχεια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ δεν θα σας πω την άποψη μου  :2funny: θα βάλω όμως την άποψη του Ιωσήφ  :2funny:

Συνημμένα

• Iosif7TZcxc1AvPI.jpg
    Iosif7TZcxc1AvPI.jpg
    150,8 KB · Εμφανίσεις: 65
  • Iosif6.jpg
    Iosif6.jpg
    136,7 KB · Εμφανίσεις: 70

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάρτε και τη συνέχεια  :2funny:

Συνημμένα

• Iosif8.jpg
    Iosif8.jpg
    239,6 KB · Εμφανίσεις: 63

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάρτε κ'άλλο  :2funny:
  Επειδή ειναι σοφά λόγια σας βάζω όλο το κείμενο :2funny:

όσο για το σκυλοχάλια
εκτός τις μαλακείες που έγραφε ότι τον γουστάρουν οι γκόμενες διότι έχει ωραία μάτια- ναι και 200 κιλά-
έλεγε ότι τον γουστάρουν οι γκόμενες  διότι έχει καλό λέγειν
ποιό λέγειν δε γλώσσα που φεν γνωρίζει
αλλά αυτός εννοούσε ότι διαπραγματευόταν καλά το χρηματικό με τις πουτάνες
ποιές γκόμενες?
σαν το παράφρωνα  kman
που λέει έκανε καμάκι κι αυτός ενοούσε ότι πήγαινε στις πουτάνες και στις κρυφο-πουτάνες και πρότεινε πολεμική αποζημίωση.. .
όταν διαβάζω μία μαλακιούλα αμέσως αντιλαμβάνομαι τι προσπαθει να πει ο συγγραφέας..
και ξέρω πολύ καλώς τι γίνεται στην ουκρανία και τι δεν γίνεται γιατί τις φλόμπες που γράφουν τις έχω ακούσει 20 χρόνια πριν από άλλους γαμιάδες

Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι σε μένα δεν τολμάνε να πούνε τέτοιες μαλακίες  :2funny:και είναι μαζεμένοι  :2funny:φένεται η τεράστια διαφορά ανάμεσα μας και μόνο πίσω από το πληκτρολόγιο μπορούν να εκφράζονται έτσι  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Iosif9.jpg
    Iosif9.jpg
    242,7 KB · Εμφανίσεις: 59

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μπορεί ο Μπλάσκος να βάλει έστω και μια φωτό από αυτές που γάμησε?
Αν όχι,τι μας σκοτίζει τα αρχίδια?
Αμα τον ρίξω στην αρένα του Carribean,του D Lux ή τον αμολήσω στην Κρεσάτικ θα χτυπήσει κανά γκομενάκι ή θα κάθεται να αμολάει αμπελοφιλοσοφίες για τον παλιό καλό καιρό?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μπορεί ο Μπλάσκος να βάλει έστω και μια φωτό από αυτές που γάμησε?
Αν όχι,τι μας σκοτίζει τα αρχίδια?
Αμα τον ρίξω στην αρένα του Carribean,του D Lux ή τον αμολήσω στην Κρεσάτικ θα χτυπήσει κανά γκομενάκι ή θα κάθεται να αμολάει αμπελοφιλοσοφίες για τον παλιό καλό καιρό?
xaxaxax ρε αρχοντα με τον δασκαλο καθε μερα μιλαμε.μην νομιζεις οτι και εγω πολλες φορες
δεν τον κραζω για μερικα που ειναι 1000% απολυτος.μπορει εδω να μην γραφω τι λεμε με δασκαλο
αλλα πολλες φορες αν και εγω ειμαι απολυτος οτι εχει δικαιο προσπαθω να δινω μια ελπιδα οτι
δεν ειναι 1000% σωστος σε οσα λεει και του παω κοντρα πολλες φορες.
ο ιδιος δεν θελει να ακουει οτι θα ξαναπαω ουκρανια η θα ασχοληθω με της μαλακισμενες εκει.
οσα και να ξοδευεις λεει αδικα χαλας παραδες,αν ηταν πριν 20 χρονια οκ να χαλας λεφτα εκει.
επιμενει να μην ξαναπατησω και να πηγαινω σε χωρες που μπορω να εχω αμετρητες νορμαλ γκομενες
η σε χωρες φτωχικες λατινικη αμερικη για να εχουν αξια τα λεφτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
xaxaxax ρε αρχοντα με τον δασκαλο καθε μερα μιλαμε.μην νομιζεις οτι και εγω πολλες φορες
δεν τον κραζω για μερικα που ειναι 1000% απολυτος.μπορει εδω να μην γραφω τι λεμε με δασκαλο
αλλα πολλες φορες αν και εγω ειμαι απολυτος οτι εχει δικαιο προσπαθω να δινω μια ελπιδα οτι
δεν ειναι 1000% σωστος σε οσα λεει και του παω κοντρα πολλες φορες.
ο ιδιος δεν θελει να ακουει οτι θα ξαναπαω ουκρανια η θα ασχοληθω με της μαλακισμενες εκει.
οσα και να ξοδευεις λεει αδικα χαλας παραδες,αν ηταν πριν 20 χρονια οκ να χαλας λεφτα εκει.
επιμενει να μην ξαναπατησω και να πηγαινω σε χωρες που μπορω να εχω αμετρητες νορμαλ γκομενες
η σε χωρες φτωχικες λατινικη αμερικη για να εχουν αξια τα λεφτα.

Ο Μπλάσκος τα βλέπει όλα στρογγυλά.Εκεί όμως που αρχίζει το ανατολικό μπλοκ,τελειώνει η λογική.
Αμα αρχίσεις τις λογικές αναλύσεις και το μέτρημα,τι δίνω,τι παίρνω κτλ το έχασες το παιχνίδι.
Πρέπει να πας με τη ροή των πραγμάτων with the flow.Να ακούς τον πούτσο σου δηλαδή.
Αν ο πούτσος σου λέει σκάστα,τα σκας.Αν ο πούτσος σου λέει γάμα γαμάς.
Δεν έχει νόημα να προβαίνεις σε ενδελεχείς βαθιές αναλύσεις και να μένεις αυνάνας να παραλύεις λόγω υπερανάλυσης.
Και οι Σλάβες τέτοιους θέλουν άντρες αποφασιστικούς που τα σκάνε και σέρνονται από τον πούτσο τους,θέλουν καυλιάρηδες που τα δίνουν όλα,δε θέλουν υπολογιστές,μίζερους,τσιγκούνηδες κτλ,θέλουν αρχοντιά,ανώτερη κλάση δηλαδή.
Δηλαδή ο άλλος λέει με τα ίδια λεφτά που σπαταλάς εσύ εγώ θα έκανα παπάδες,η απάντηση είναι αν τα έβγαζες δε θα πήγαινες καν μπλοκ αφού αυτό το παραδάκι βγαίνει με αίμα και οι γκόμενες το κερδίζουν με ένα απλό ξεβράκωμα.
Και δε θα τα έβγαζες καν αφού δεν έχεις το κίνητρο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
καλα ρε κμαν εισαι τελειος ηλιθιος που πιστευεις τον αλλο οτι εφερε την γκομενα που του ταισε ακυρο?
που του ειπε ειναι τσιπης?δηλαδη οχι πραγματικος αντρας?χαχαχαχαχ.
τον παρακαλαει μαλιστα αλλα μετα εξαφανιστηκε μαλλον γιατι ειχε γυρισματα σαν διασημη που ειναι χαχαχ
ρε τον εκανε ρεζιλι στην ουκρανια που πηγε με 300 ευρο για 2 μερες να περασει,αυτη ηθελε 300 στο χερι
και αλλα 500 για ψωνια την μερα χαχαχαχ.μου θυμησε τον δοκτωρα τοτε που σας ελεγα μαλακιες λεει
και τον πιστευατε ο ταρκετ και οι αλλοι χαχαχα.μεχρι και ο ντερτυ τον εκραξε οτι λεει φιδια τοτε χαχαχαχ.ο δοκτωρας πηρε αρχιδια κιεβ και την δευτερη επισκεψη ηταν εξπερ και ηθελε να συμβουλεψει εμενα που ειμαι πανω 30 χρονια ,η μισοι συγγενεις μου δουλευαν ,σπουδασαν η ζουνε εκει χαχαχα.
θυμαστε που εβαλε τι γκομενες τον ματσαρουν απο αυτες που ειναι γερα αρπακτικα και δεν θα συναντωνταν
μαζι του.απο την απολυτη αποτυχια ο δοκτωρας στο επομενο ταξιδι αρρχισε 5 στα 5 και 10 στα δεκα
με μονο ραντεβοθδακια και ταισμα.οταν τον καναμε ρεζιλι επικοινωνησε με τον ντερτυ και αρχισε
να τον γλυφει μολις εμαθε θα παει κιεβ εργασια.απο εξπερ εφτασε να παρακαλα τον ντερτυ μηπως του πασαρει καμια τελειωμενη θειτσα χαχαχαχα.
σας θυμισα τον δοκτωρα για να καταλαβετε τι φιδια σας πουλα ο ping floyd ασε που μπορει να ειναι κλωνος του κολοτουμπα δοκτωρα λοβ χαχαχαχ.
γελαμε με τον δασκαλο με τισ φαντασιωσεις του τυπου.δεν γαμησε εκει,δεν εδειξε λεφτα,δεν ηθελε να ξοδευτει στην γκομενα και το επαιζε ερωτηλος και η γκομενα μετα εκανε στροφη 180 μοιρες και πηγε τζαμπα να γαμηθει στην ελλαδα μαζι του χωρις εχτρα δωρακια!τι να πω η απολυτη φαντασιωση.
αρχοντα και εσυ παλαιοτερα μας ελεγες γαμουσες γκομενες κανονικες απο καμακι αλλα μετα θεραπευτικες χαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ο Μπλάσκος τα βλέπει όλα στρογγυλά.Εκεί όμως που αρχίζει το ανατολικό μπλοκ,τελειώνει η λογική.
Αμα αρχίσεις τις λογικές αναλύσεις και το μέτρημα,τι δίνω,τι παίρνω κτλ το έχασες το παιχνίδι.
Πρέπει να πας με τη ροή των πραγμάτων with the flow.Να ακούς τον πούτσο σου δηλαδή.
Αν ο πούτσος σου λέει σκάστα,τα σκας.Αν ο πούτσος σου λέει γάμα γαμάς.
Δεν έχει νόημα να προβαίνεις σε ενδελεχείς βαθιές αναλύσεις και να μένεις αυνάνας να παραλύεις λόγω υπερανάλυσης.
Και οι Σλάβες τέτοιους θέλουν άντρες αποφασιστικούς που τα σκάνε και σέρνονται από τον πούτσο τους,θέλουν καυλιάρηδες που τα δίνουν όλα,δε θέλουν υπολογιστές,μίζερους,τσιγκούνηδες κτλ,θέλουν αρχοντιά,ανώτερη κλάση δηλαδή.
συμφωνω αρχοντα αλλα ο τυπος που εγραψε την ιστορια και πιστεψες εδειξε τετεια εικονα στην γκομενα.του ειπε δεν ειναι πραγματικος αντρας ξερεις καλα τι ενοουν αυτες.καηκε το παιδι.
μετα επεστρεψε να μας πει την φαντασιωση του οτι γαμησε τζαμπα αυτην που ηταν καμενος στα ματια της.
με ειπε μυξα που εκανα την κριτικη μου για να καταλαβει πως σκεφτωντε και τι ενοουν.
θυμασε παντα και για μενα κανω αυτοκριτικη.λεω εδω εκανα λαθος,δεν επαιξα σωστα,εδω φανηκα χαζος που δεν εκανα αμεσως προταση και προσπαθω να διορθωσω τα λαθη ωστε να μην τα ξανακανω.
καμια γκομενα δεν θα εχανε χρονο με τον τυπο.αν καεις στα ματια τους ταξε οτι θες.ματαιο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καλα ρε κμαν εισαι τελειος ηλιθιος που πιστευεις τον αλλο οτι εφερε την γκομενα που του ταισε ακυρο?
που του ειπε ειναι τσιπης?δηλαδη οχι πραγματικος αντρας?χαχαχαχαχ.
τον παρακαλαει μαλιστα αλλα μετα εξαφανιστηκε μαλλον γιατι ειχε γυρισματα σαν διασημη που ειναι χαχαχ
ρε τον εκανε ρεζιλι στην ουκρανια που πηγε με 300 ευρο για 2 μερες να περασει,αυτη ηθελε 300 στο χερι
και αλλα 500 για ψωνια την μερα χαχαχαχ.μου θυμησε τον δοκτωρα τοτε που σας ελεγα μαλακιες λεει
και τον πιστευατε ο ταρκετ και οι αλλοι χαχαχα.μεχρι και ο ντερτυ τον εκραξε οτι λεει φιδια τοτε χαχαχαχ.ο δοκτωρας πηρε αρχιδια κιεβ και την δευτερη επισκεψη ηταν εξπερ και ηθελε να συμβουλεψει εμενα που ειμαι πανω 30 χρονια ,η μισοι συγγενεις μου δουλευαν ,σπουδασαν η ζουνε εκει χαχαχα.
θυμαστε που εβαλε τι γκομενες τον ματσαρουν απο αυτες που ειναι γερα αρπακτικα και δεν θα συναντωνταν
μαζι του.απο την απολυτη αποτυχια ο δοκτωρας στο επομενο ταξιδι αρρχισε 5 στα 5 και 10 στα δεκα
με μονο ραντεβοθδακια και ταισμα.οταν τον καναμε ρεζιλι επικοινωνησε με τον ντερτυ και αρχισε
να τον γλυφει μολις εμαθε θα παει κιεβ εργασια.απο εξπερ εφτασε να παρακαλα τον ντερτυ μηπως του πασαρει καμια τελειωμενη θειτσα χαχαχαχα.
σας θυμισα τον δοκτωρα για να καταλαβετε τι φιδια σας πουλα ο ping floyd ασε που μπορει να ειναι κλωνος του κολοτουμπα δοκτωρα λοβ χαχαχαχ.
γελαμε με τον δασκαλο με τισ φαντασιωσεις του τυπου.δεν γαμησε εκει,δεν εδειξε λεφτα,δεν ηθελε να ξοδευτει στην γκομενα και το επαιζε ερωτηλος και η γκομενα μετα εκανε στροφη 180 μοιρες και πηγε τζαμπα να γαμηθει στην ελλαδα μαζι του χωρις εχτρα δωρακια!τι να πω η απολυτη φαντασιωση.
αρχοντα και εσυ παλαιοτερα μας ελεγες γαμουσες γκομενες κανονικες απο καμακι αλλα μετα θεραπευτικες χαχαχα

Εγώ τον πιστεύω γιατί έκανα το ίδιο το 2007-2011 όταν ήμουν 32-38 ετών δηλαδή.
Είναι απλό.Γνωρίζεις μια Τσέχα,Ρωσίδα ή Πολωνή στο ίντερνετ που το όνειρό της είναι να ταξιδέψει Ελλάδα αλλά της λείπουν τα λεφτά για διακοπές.Προτείνεις πληρωμένες διακοπές,πληρώνεις αεροπορικά,ξενοδοχεία και τη γαμάς ανηλεώς για μια βδομάδα.Το έξοδο είναι πάντα ένα χιλιάρικο.Είναι ο κανόνας του χιλιάρικου.Ξοδεύεις μόνο για αεροπορικό,ξενοδοχείο,ρεστωράν και η γκόμενα ξέρει οτι σε αντάλλαγμα πρέπει αν σου κάτσει,δεν το αναφέρεις αλλά υποννοείται,είναι αυτονόητο.
Το έχω κάνει άπειρες φορές.
Προυπόθεση να είσαι κάτω των 40.Αν είσαι μεγαλύτερος οι γκόμενες έρχονται μόνο αν τάξεις πληρωμένες διακοπές συν δωράκι που πρέπει να είναι τουλάχιστον 500 ευρώ για να είσαι εντάξει.Αλλιώς δεν έρχονται.
Δηλαδή γι ανα συνεχίσεις να κάνεις το ίδιο μετά τα 40 πρέπει να αναβαθμίσεις την οικονομική σου κατάσταση.Χοντρικά τα έξοδα για διακοπές με γκόμενα δεν πρέπει να υπερβαίνουν το μηνιάτικό σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
συμφωνω αρχοντα αλλα ο τυπος που εγραψε την ιστορια και πιστεψες εδειξε τετεια εικονα στην γκομενα.του ειπε δεν ειναι πραγματικος αντρας ξερεις καλα τι ενοουν αυτες.καηκε το παιδι.
μετα επεστρεψε να μας πει την φαντασιωση του οτι γαμησε τζαμπα αυτην που ηταν καμενος στα ματια της.
με ειπε μυξα που εκανα την κριτικη μου για να καταλαβει πως σκεφτωντε και τι ενοουν.
θυμασε παντα και για μενα κανω αυτοκριτικη.λεω εδω εκανα λαθος,δεν επαιξα σωστα,εδω φανηκα χαζος που δεν εκανα αμεσως προταση και προσπαθω να διορθωσω τα λαθη ωστε να μην τα ξανακανω.
καμια γκομενα δεν θα εχανε χρονο με τον τυπο.αν καεις στα ματια τους ταξε οτι θες.ματαιο.

Οχι.Απλά σκέφτηκε εγώ δεν είμαι μαλάκας σαν τον Kman θα γαμήσω πολύ φτηνότερα και όταν διαπίστωσε οτι τα έξοδα για dating είναι αυτά που λέω και έπρεπε να σκάει 200 ευρώ τη μέρα και να σκάσει προκαταβολή 500 ευρώ πριν γαμήσει σε συνολικά έξοδα,αυτά δηλαδή που λέμε συνέχεια ανέκρουσε πρύμναν.Σου λέει τη γάμησα αυτή άμα είναι να σκάω διακόσια τη μέρα γιατί να μείνω με αυτή,πάμε στις επόμενες.
Είναι όπως σκέφτονται όλοι.Μετά βλέπουν τον Τούρκο αγκαζέ με τη μουνάρα,λένε πως γκενέν αυτό?Πουτάνες όλες.
Μαλάκας ο Κman θα μπορούσε να γαμάει 5 έσκορτς με τα λεφτά που του τρώνε οι σπονσορέτς αλλά αυτές που γαμάω εγώ με τα ίδια δεν είναι σπονσορέτς ούτε έσκορτς,με κάνουν να νιώθω άντρας.
Εφαρμόζουν δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν τους πιάνεις.

Βασικά προσωποποιούν τα πάντα,μην κοιτάς που εδώ ξεφτιλίζουμε το πεδίο,τα γαμάμε όλα με τις αναφορές,αυτοί δεν το δέχονται.Ναι η δικιά σου είναι κωλοπουτάνα έχει γαμηθεί με 3 χιλιάδες Αραβες και σου πουλάει παραμύθι γιατί είσαι χαζός και χάλιας,η δικιά μου είναι υψηλού επιπέδου πάει με άτομα κλάσης όπως εγώ.
Τα ξέρω αυτά είμαι συνηθισμένος.Είναι η παράλληλη κίνηση.
Τα άτομα σαν εμένα τα παίρνουμε όλα σα δεδομένα,δεν κάνουμε προσπάθεια να διορθώσουμε τίποτα.Αυτή είναι η δύναμη,το στοιχείο έκπληξης που εξαγριώνει τους άλλους.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
να σου πω αρχοντα μετα την εμπειρια χαρκοβ και με το οτι παιζει τωρα οδυσσο προτιμω χιλιες φορες
να ειμαι στο κιεβο και να ξοδευομε παρα να μην εχω εστω και μια γκομενα διαθεσιμη να ξοδευτω!
ειναι τραγωδια και νεκρα παντου!κιεβ θα παω φετος μετα απο 6 χρονια ισως ιουνη,ισως δεκεβριο και θα ξερω απο πρωτο χερι τι αλλαξε εκει και τι εμεινε καλο να ελπιζουμε.
αρχισα να νοσταλγω ακομα και τις εποχες που καμια γκομενα δεν αρνιωταν να την παρω για φαι η καταστηματα.οδυσσο ουτε δειγμα δεν εχει!μηδεν.
αυτο λεμε θελουμε τωρα εμπειριες τι παιζει και οχι οτι θυματε ο μιδασ για μια γκομενα 1000 γριβνα.
ειναι αστεια αυτα τα λεφτα για αυτες θα γελανε και θα σε κραξουν αν τα προτεινεις ακομα και αυτες που σε σαλον περνουν 800.ο μιδασ μας προτεινει να τρεχουμε με αυτοκινητο δνεπρο,ζαπαροζιε,μια μας ελεγε νικολαεβ οδυσσο,παλαιοτερα μασ ελεγε ενα ειναι το τριο οδυσσος,κιεβ,δνεπρο αλλα εμειναν στασιμοι ολοι απο προσφατες εμεπιριες απο οδυσσο που ειμαι συνεχεια και χαρκοβ οπως ειδα πριν μια εβδομαδα.
πλεον ο ντερτυ εξαφανιστηκε που ελεγε σε ολους τραβατε επαρχια και εμφανιζετε μονο αν πει καμια
αληθεια ο δακσαλος.ειπαμε ξανα οτι ακομα και ο ντερτυ που πηγε σεπτεβριο και θα ειναι αλλα 2-3 χρονια δεν μας δινει εικονα παρα οτι γαμα συνεχεια μονο απο ιτερνετ,ιδιες αυτες που θα εβρισκε και σαν τουριστας 10 μερες.εχεισ δικαιο αρχοντα δεν εχω υπομονη για ιτερνετ.
ασε που σας ειπα που επαιξα αναγκαστηκα χαρκοβ μονο θειτσες που ελεγαν 35 απαντουσαν αλλα ηταν σιγουρα ολες πανω απο 40-48.τετειες μου την επεσαν 2 την δευτερη μερα στο μολλ και στην αγορα διπλα μου και τις εκλασα.δεν γαμαω ουτε τζαμπα θειτσες χαχαχαχ.προτιμω να δινω 200 ευρο σε μια 18.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
να σου πω αρχοντα μετα την εμπειρια χαρκοβ και με το οτι παιζει τωρα οδυσσο προτιμω χιλιες φορες
να ειμαι στο κιεβο και να ξοδευομε παρα να μην εχω εστω και μια γκομενα διαθεσιμη να ξοδευτω!
ειναι τραγωδια και νεκρα παντου!κιεβ θα παω φετος μετα απο 6 χρονια ισως ιουνη,ισως δεκεβριο και θα ξερω απο πρωτο χερι τι αλλαξε εκει και τι εμεινε καλο να ελπιζουμε.
αρχισα να νοσταλγω ακομα και τις εποχες που καμια γκομενα δεν αρνιωταν να την παρω για φαι η καταστηματα.οδυσσο ουτε δειγμα δεν εχει!μηδεν.
αυτο λεμε θελουμε τωρα εμπειριες τι παιζει και οχι οτι θυματε ο μιδασ για μια γκομενα 1000 γριβνα.
ειναι αστεια αυτα τα λεφτα για αυτες θα γελανε και θα σε κραξουν αν τα προτεινεις ακομα και αυτες που σε σαλον περνουν 800.ο μιδασ μας προτεινει να τρεχουμε με αυτοκινητο δνεπρο,ζαπαροζιε,μια μας ελεγε νικολαεβ οδυσσο,παλαιοτερα μασ ελεγε ενα ειναι το τριο οδυσσος,κιεβ,δνεπρο αλλα εμειναν στασιμοι ολοι απο προσφατες εμεπιριες απο οδυσσο που ειμαι συνεχεια και χαρκοβ οπως ειδα πριν μια εβδομαδα.
πλεον ο ντερτυ εξαφανιστηκε που ελεγε σε ολους τραβατε επαρχια και εμφανιζετε μονο αν πει καμια
αληθεια ο δακσαλος.

Ναι,αλλά δεν πας Κίεβο γιατί έχεις σκατά στο μυαλό και πιστεύεις οτι άμα πας σε φτωχές πόλεις οι γκόμενες θα ενθουσιαστούν που ο Κυπραίος θα τους σώσει και θα σου κάτσουν με τα μισά λεφτά.
Απλά ό,τι και να γράψω δε θα αλλάξεις γνώμη,αφού έχεις κατασταλαγμένες αντιλήψεις.
Σου λέω μαλακίζεσαι,άνοιξε το μυαλό σου και γίνε ανελέητος να έχεις αποτέλεσμα.Ασε τις προκατασκευασμένες αντιλήψεις και θεωρίες,κινήσου επί του πεδίου.
Αλλά στου κουφού την πόρτα...Εντάξει προφανώς είσαι ψάρακλας.Φοβάσαι οτι θα σου γαμήσουν το κέρατο Κίεβο τα έμπειρα πιράνχας και πας να βρεις αθώες Ουκρανές επαρχία να εντυπωσιάσεις.
Τον πούτσο κλαίγανε δηλαδή,ψύλους στα άχυρα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα ο τυπος ομως λεει οτι την εφερε ελλαδα χωρις να ξοδεψει μια και την γαμουσε τζαμπα.
εμενα ουτε γκομενες που με εχουν για μονιμο οδυσσο ξερουν εχω το χρημα,με ξερουν χρονια καμια
δεν εχει εμπιστοσυνη να την παρω ταξιδι!πολλες μου ειπαν και μαλακιες οτι θα της πουλω η θα βαλω σε σκλαβοπαζαρο χαχαχαχ.απο μοσχα ειχα φερει πολλες παλαιοτερα αλλα της γαμουσα και μοσχα και ηταν βιζιτουλες σπονσορετες.απο ουκρανια ποτε!ουτε εχω εμπιστοσυνη να στειλω εισιτιρια σε καπεια γιατι ολες θα στα φανε και δεν θα ερθουν.δεν θα πανε σε καπειον που δεν ξοδευτηκε πανω τους και δεν εδειξε ουτε διαθεση να κανει προσφορα η γαιναιοδωρια.δεν ηταν πραγματικος αντρας!
ειναι το απολυτο αρσενικο προς αποφυγειν αν καεις στα ματια τους τελειωσες.
τα αλλα ειναι αστεια οτι τον παρακαλα και τον ψαχνει χαχαχαχ μην του πω ενα εκατομυριο δικες μου ιστοριες απο τα 20 μεχρι τα 39 μου χαχαχαχ.πιο πριν σε πιο μικρη ηλικια μονο πουτανες επερνα μοσχα κυριος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάρτε και την απάντηση του Ιωσήφ

Κατ 'αρχάς μία μαλακιούλα που έγραψε πρώτος ο Redpaintz ή midas69 όχι από κακία, λόγω αυτισμού πιστεύω  και τώρα την επαναλαμβάνει ο παράφρων Kman ότι δήθεν δεν σας έβαλα ποτέ καμία φωτογραφία από γκόμενα:
Ρε ζα από το παχνί, πηγαίνετε στο θέμα το δικό μου κι αρχίσετε να το ξεφυλλίζετε και θα δείτε όλες όσες σας έλεγα,  ξεβράκωτες και μάλιστα στο ίδιο σπίτι  .
Δεύτερον: συνήθως δεν ομιλώ έτσι αλλά για να καταλάβει  ο ασθενής...
Φίλε  Kman οι ποιμενικές σου καταβολές  και αυτά που προσπαθείς να κρύψεις δια το ατομόν σου δυστυχώς είναι πασιφανή.  Σε ευχαριστώ που μου θυμίζεις το Caribbean από το οποίο έχω τόσες ευχάριστες αναμνήησεις αλλά το παλιό όχι το καινούργιο που ξέρεις  εσύ.
Αγαπητέ  πλούσιος δεν είμαι, ΑΛΛΑ, μπροστά σε σένα και τους υπολοίπους εκκατομυριούχος του σάιτ είμαι ο Ωνάσσης!
Συνεπώς έχω την οικονομική ευχαίρια και πουτάνες να πάρω και πουτάνους ακόμα και σένα τον ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟ για λεφτά, για να πας να τα ακουμπίσεις μετά σε αυτά τα αρπαχτικά και να κάνεις τον γαμίκουλα σε ένα σάιτ που κατά τεκμήριο διαβάζουν προβληματικοί. Μην με παρεξηγείς σε βλέπω  με πάρα πολύ μεγάλη συμπάθεια γιατί γνωρίζω ότι νοσείς.. Κράτησε ανθρωπέ μου τους παράδες σου, πήγαινε και αγόρασε ένα ζευγάρι εσώβρακα της προκοπής και ζήσε σαν άνθρωπος. Οι πουτάνες από τώρα σε έχουν γραμμένο στην μουνάρα τους κι όταν μίαν ημέρα ευρεθείς το νοσοκομείο με μειωμένη περίλθαψι, θα λες ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που τα' τρωγα με αυτά τα τσουλιά για να κάνω τον έξυπνο σε κάτι μαλάκες. Στερνή μου γνώσι, να σ'είχα πρώτα
Ουφ να' στε καλά από τα κόμπλεξ σας οι μετά Χριστόν προφήται με κάματε και αισθάνθηκα λες και ήμουν 20 χρόνια στο Καντόνι της Λωζάννης και δεν το είχα καταλάβει... .
μερσί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom