Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτά που γράφει ο Μπλάσκος είναι γενικολογίες.
Μπορεί να απαντήσει.
1.Αν κάποιος έχει π.χ. 10 γκόμενες σε τίντερ,μάμπα pipelined πόσες θα γαμήσει το τριήμερο και με πόσα λεφτά.
2.Αν κάποιος σκάσει νύχτα σε κλαμπ,πόσες πιθανότητες έχει να γαμήσει.
3.Πόσα είναι τα έξοδα ραντεβού?
4.Πόσα ζητάει η γκόμενα άνω του εφτά σε δωράκι?
Κτλ.
Αυτά φυσικά δεν μπορεί να τα απαντήσει γιατί δεν είναι ενεργός.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
ενας μς πολύ καλή εμφανιση στα τριαντα γαμαει κ με αγγλικά, χωρις πολλα πολλα μονο με. Κερασματα. Αλλα το πεδιο ειναι πολυ λιμιτεντ.. Μια στις πενηντα που θα κανει τατς
το ξαναβάζω
Οι κατηγοριες, με στοχο 18-25αρες
ειναι

Εως τριαντα πολυ καλη εμφάνιση και ευρώ μετρια
Με λιγα ρωσσικα γαμα; οτι κινειται
Μονο με αγγλικά αρκετες σε οδησο γιατι μιλουν αγγλικά. Λιγες σε άλλες περιοχές λογω ασυνενοησιας

Με μετρια προς Κακη εμφάνιση τριανταρης πηδαει καλα κομαρια  ΜΟΝΟ με χρήματα αρκετα

Παμε πιο κατω
Σαραντα κ καλγ εμφάνιση
Ίδια ποιοτικά αλλα μισα ποσοτικα αποτελεσματα σε εως 25αρες
Με ρωσσικα μετρια δηλ γαμας δυο τρεισ στις δεκα που χτυπας
Μονο με αγγλικα. Λιμιτ πεδίο κ διπλα έξοδα απ οτι με ρωσσικα
Κακη εμφανιση κ σαραντα. ΜΟΝΟ με αρκετα χρηματα

Τελευταια κατηγορια
Σαραντα πλας μεχρι πενηντα κατι
Με ρωσσικα γιαμας πάλι μια δυο στις δεκα με αρκετα χαρτζιλίκι σε καλες μεγαλες πόλεις οχ Λβοβ Ντνιπρο Νικολαεφ κλπ
Κιεβο με αδρες πληρωμες

Μετα
Κακη εμφανιση μονο με αγγλικα στα σαραντα πλας ΔΕΝ υπαρχει πεδίο σε σεμι προ η δοιτητριες
, ΜΟΝΟ προ κανονικες με ταξιμετρο

ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΓΑΜΑΕΙΝΟΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. πχ τουρκοι κοιλαραδες Άραβες βρωμεροι αλλα με πολύ ρευστο αγοραζουν αν την ψαξουν μεχρι οχταρια..
Συνηθως ομως βολευονται με ημιμπαζΑ μικροτερης ηλικιας
Χοντρουλες κοντουλες 25αρες
Ομως ενιοτε βλεπεις κ καπιον χαλια με μουναρα αοιστευτη, σπανια ομως

Τελος υπάρχει κι η φαση ασύμφορη, αυτη που λεει ο. Μιτσος ν αναλαβεις μια μετριοκαλη τριανταπεντε πλας μαζι με τα κωλοαπαιδα της,
Αλλα πιο το ποιντ? Γιανπολυ απελπισμενους λυση που αναζητουν βασικα συντροφικοτητα

Αυτα και Frohe Weihnachten σε ολους
:tits2: :tits2: :tits2:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Αυτά που γράφει ο Μπλάσκος είναι γενικολογίες.
Μπορεί να απαντήσει.
1.Αν κάποιος έχει π.χ. 10 γκόμενες σε τίντερ,μάμπα pipelined πόσες θα γαμήσει το τριήμερο και με πόσα λεφτά.
2.Αν κάποιος σκάσει νύχτα σε κλαμπ,πόσες πιθανότητες έχει να γαμήσει.
3.Πόσα είναι τα έξοδα ραντεβού?
4.Πόσα ζητάει η γκόμενα άνω του εφτά σε δωράκι?
Κτλ.
Αυτά φυσικά δεν μπορεί να τα απαντήσει γιατί δεν είναι ενεργός.
ευτυχως που εσυ εισαι ενεργος μαλακας και εχεις τις απαντησεις στις ΠΙΠΕΣ που ρωτας  :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα για πες μας ρε φτωχομπινε καζανοβα μπρουκλη του διαδιχτυου που θα κανεις χριστουγεννα στα συσσιτια  :2funny:

τι ακριβως σημαινει ο ορος "γκομενα'? Πως τολμας ρε γελοιε να αποκαλεις γκομενες καποιες πουουτε τις εχεις γαμησει ουτε καν τις εχεις δει ποτε σου απο κοντα? πως μπορει να αποκαλεις γκομενες καποιες που απλα εχεις ανταλλαξει δυο κουβεντες στο τσατ? Ετσι μετρας εσυ τις κατακτησεις σου ρε ανικανε μπαζοχρηματοδοτη?  :2funny: :2funny: μηπως καλυτερα να μας μετρας σαν γκομενες και οσες  βλεπεις φωτογραφια στα περιοδικα? Αν τις μετρας ετσι τοτε σιγουρα εισαι το μεγαλυτερο καμακι στο δαφνι που πρεπει να σε κλεισουνε οι δικοι σου που τους εχεις ξεφτιλισει σε ολη την ευρωπη  :2funny: :2funny: :2funny:

Οσο για τις αλλες ερωτησεις, ποτε θα καταλαβεις επιτελους ρε καραγκιοζη, ιδεολογε κοροϊδο, που εχεις τη μαλακια στο dna σου οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι τελειως ξεφτιλες και αποτυχημενοι σαν κι εσενα και αντι να ρωτανε μια γυναικα το ονομα της αρχιζουνε να σκανε λεφτα απο το πρωτο δευτερολεπτο για να αγορασουν ακομα και τις απαντησεις της. Ποτε θα καταλαβεις ρε ξεφτιλα του αντρικου φυλλου οτι πρεπει να πας να σε δει κανας γιατρος μπας και ζησεις τα τελευταια χρονια της ζωης σου με αξιοπρεπεια? Και εχεις και το θρασος και εγκαλεις τον Ιωσηφ που κατι γελοιους χρηματοδοτες πεινασμενων πουτανων που δεν τις γαμανε ουτε τσαμοπα οι ντοπιοι, σας εχει κανει ρομπες ξεκουμπωτες? Νομιζεις στα αληθεια οτι μπορεις να βασιζεσαι εσαει στην αγνοια των περισσοτερων μελων του σαη που δεν ξερουν πως ειναι η κατασταση στην Ουκρανια για να τους φλωμωνεις ΨΕΜΜΑΤΑ για τις ταχα ερωτικες σου περιπετειες? ]

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

καλες γιορτες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ευτυχως που εσυ εισαι ενεργος μαλακας και εχεις τις απαντησεις στις ΠΙΠΕΣ που ρωτας  :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα για πες μας ρε φτωχομπινε καζανοβα μπρουκλη του διαδιχτυου που θα κανεις χριστουγεννα στα συσσιτια  :2funny:

τι ακριβως σημαινει ο ορος "γκομενα'? Πως τολμας ρε γελοιε να αποκαλεις γκομενες καποιες πουουτε τις εχεις γαμησει ουτε καν τις εχεις δει ποτε σου απο κοντα? πως μπορει να αποκαλεις γκομενες καποιες που απλα εχεις ανταλλαξει δυο κουβεντες στο τσατ? Ετσι μετρας εσυ τις κατακτησεις σου ρε ανικανε μπαζοχρηματοδοτη?  :2funny: :2funny: μηπως καλυτερα να μας μετρας σαν γκομενες και οσες  βλεπεις φωτογραφια στα περιοδικα? Αν τις μετρας ετσι τοτε σιγουρα εισαι το μεγαλυτερο καμακι στο δαφνι που πρεπει να σε κλεισουνε οι δικοι σου που τους εχεις ξεφτιλισει σε ολη την ευρωπη  :2funny: :2funny: :2funny:

Οσο για τις αλλες ερωτησεις, ποτε θα καταλαβεις επιτελους ρε καραγκιοζη, ιδεολογε κοροϊδο, που εχεις τη μαλακια στο dna σου οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι τελειως ξεφτιλες και αποτυχημενοι σαν κι εσενα και αντι να ρωτανε μια γυναικα το ονομα της αρχιζουνε να σκανε λεφτα απο το πρωτο δευτερολεπτο για να αγορασουν ακομα και τις απαντησεις της. Ποτε θα καταλαβεις ρε ξεφτιλα του αντρικου φυλλου οτι πρεπει να πας να σε δει κανας γιατρος μπας και ζησεις τα τελευταια χρονια της ζωης σου με αξιοπρεπεια? Και εχεις και το θρασος και εγκαλεις τον Ιωσηφ που κατι γελοιους χρηματοδοτες πεινασμενων πουτανων που δεν τις γαμανε ουτε τσαμοπα οι ντοπιοι, σας εχει κανει ρομπες ξεκουμπωτες? Νομιζεις στα αληθεια οτι μπορεις να βασιζεσαι εσαει στην αγνοια των περισσοτερων μελων του σαη που δεν ξερουν πως ειναι η κατασταση στην Ουκρανια για να τους φλωμωνεις ΨΕΜΜΑΤΑ για τις ταχα ερωτικες σου περιπετειες? ]

καλες γιορτες
Αυτό μου είπε ο Ιωσήφ στο Σκά'ι'π ότι μπερδεύουν της γκόμενες με της πουτάνες  :2funny:.Αν πρόσεξες πολλές φορές τους ξεφεύγουν κουβέντες ότι δεν είναι και τόσο καλή η ζωή εκει που μένουν  :2funny:.Ο Ιωσήφ μας κατατόπισε πλήρως με το κείμενο που έστειλε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Βρε μυξα σε μενα πανω βρηκες να κολλησεις.. ουξαποδω !

Επειδη σεβομαι τους ανθρωπους με ειδικες αναγκες δεν σε βριζω παραπανω.

Για τιμωρια πρεπει να κατσεις διπλα μου μπροστα σε εναν καθρεφτη, και στο καπακι να περιηγηθεις στο κινητο μου ξεκλειδωτο για 10 λεπτα

καλες γιορτες
χαχαχαχαχα καλα χριστουγενα paris

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτός ο παπάρις είναι τελείως μαλάκας.Είναι σαν αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ που νομίζουν οτι με ψέμματα και συκοφαντίες έχουν πιάσει τον παπά από τα αρχίδια.
Τώρα γιατί τους γαμάμε μπρος πίσω είναι άλλη υπόθεση.
Γενικά δε με ενοχλεί που οι τύποι είναι πυροβολημένοι αφού υπάρχει μηδενική αντίσταση στους άρχοντες.
Φαντάσου δεν κάνω καν τον κόπο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου ενώ όλα τα στοιχεία είναι υπέρ μου και αυτά τα βλήματα το θεωρούν απόδειξη αδυναμίας.Είναι να μην τους γαμάς?
Απόλυτη περιφρόνηση.
Γενικά τα άτομα σαν εμένα φέρνουμε την κουλτούρα της δεκαετίας 90 Generation X.Δεν καθόμαστε να συζητήσουμε με τους μπόλοκες αν έχουμε δίκιο ή όχι.Δεν μπαίνουμε καν σε συζήτηση.
Απλά γαμάμε.
Αμα έχεις πρόβλημα σε χύνουμε στη μάπα.
Είναι η νέα βαλκανική ανωτερότητα.
Βασικά οι πολιτισμένοι και οι ανώτεροι δε μας επιτρέπουν καν ανοίξουμε το στόμα μας,είναι η ανώτερη στάση.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

Για τιμωρια πρεπει να κατσεις διπλα μου μπροστα σε εναν καθρεφτη, και στο καπακι να περιηγηθεις στο κινητο μου ξεκλειδωτο για 10 λεπτα

οπωτε θες ελα ουκρανια να σε δω να γελασω απο κοντα με ην κακομοιρια και τα χαλια σου χαχαχα
διαβαζω τα παλαιοτερα σου ποστ και γελαω.μυαλα του δοκτωρα λοβ εχεις και εσυ σε συνδιασμο με την κακομοιρια των χαζων αφραγγων ελληνων που εμφανιζοντε καποτε εδω και μας λενε τισ φαντασιωσης τους να γαμησουν τζαμπα ουκρανιδια. ενω δεν γαμανε σε ελλαδα της απλυτες αφραγγες βρωμιαρες που εχει
καθε αλβανος και πακιστανος χαχαχαχ.αν ερθω ελλαδα μια εβδομαδα θα της ξεσκισω ολες εκει τις
πειναλεες αχαχαχχαχαχ.συνεχισε να μας ψυχαγωγεις και να μας δειχνεις γκομενες στο ιτερνετ ου δεν θα σε συναντησουν ποτε οπως και τον δοκτωρα λοβ.μηπως εισαι κλωνος του?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Τώρα πρώτο καμάκι πίστα είναι ο Ντέρτι ακολουθεί ο Glock και μετά το χάος. Όλοι οι υπόλοιποι να χαμε να λέγαμε  :jerking:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ο δασκαλος νο1 ειναινφοβεροςναναλυτης σε κοινωνικοπολιτιστικα θεματα αλλα
δεν είναι του σπορ
Εικοσι χρονια ουκρανια κατι για μιανπυροβολητρια εικοσι φορες εγραψε...  :think:
Μην είσαι τόσο σίγουρος. Πιθανό να έχεις περισσότερο χρόνο παραμονής στην Ουκρανία από αυτόν

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ενημερωση για ολους οσους δεν γραφουν τις τελευταιες μερες . Οι υπολοιποι καλα κρασια..

Ειμαι με την Ουκρανη εδω κ κανα μηνα, καθε μερα το τονιζω, καθε μερα μιλαμε στο τηλ πανω απο μιση ωρα. Πηγα Κιεβο, ηρθε Αθηνα ολα καλα.

Σημερα λοιπον αποφασισε να μην μου απαντησει σε μηνυμα που της εστειλα, να με μπλοκαρει στο ινσταγκραμ κ να μου στειλει ενα μηνυμα φαση

"ηξερα οτι τελικα δεν εκανα λαθος για σενα, μην μου ξαναστειλεις ποτε, καλη τυχη", εννοουσε οτι εχω και αλλες παραλληλες σχεσεις οπως μου ελεγε ολη την ωρα, το οποιο ηταν μονο στη φαντασια της.

Το μονο που εγινε ειναι οτι γενικα προσετεθα γκομενες στο ινσταγκραμ, ρωσσιδαρες καμια 20αρια το τελευταιο διημερο κλπ ωραια μουνια κ με εκαναν κ αυτες.
Δεν παραπονεθηκα γιατι γενικα ηταν κουραστικη, γενικα κλαιγοταν οτι της λειπω,  εκλαιγε ελεγε οτι δεν θελει να ειναι μονη της την πρωτοχρονια κλπ μιλαγε ασταματητα αλλα στο σεξ ηταν μεγααααλη τσοντα!

Και εκει που ελεγα, παει αυτο ηταν , ε παει και με παιρνει τηλ απο μονη της.
Τι εκανα ? Οτι πρεπει να κανει οποιοσδηποτε σοβαρος αντρας. Δεν το απαντησα και τη μπλοκαρα απο γουατσαπ βαιμπερ κλπ. Μονο ινσταγκραμ δεν τη μπλοκαρα.

Δεν ξερω αν την ψωνισε γιατι ειχε κατι γυρισματα για τηλεοραση κλπ, ή αν την προσεγγισε καποιος αλλος ή δεν ξερω κ εγω τι αλλο. Δεν με ενοχλησε καθολου.  Νομιζω απο εμας εξαρταται οχι απλα να κοβουμε τον τσαμπουκα, αλλα να τις πεταμε στα σκουπιδια εντελως,  σε οποιαδηποτε οσο ωραια και να ειναι οσο και να γουσταρουμε η οχι.

Επομενο ταξιδι ή Μινσκ ή Κιεβο αποκλειστικα και μονο για 7,5+ χωρις δωρα λεφτα κλπ

Αλλο ενα Update,  η κοπελα επεστρεψε και ριχνει την ευθυνη στον πρωην που δηθεν την εκβιασε και την απειλησε. Θελει να ειμαστε μαζι γιατι ηταν ηταν το καλυτερο διημερο της ζωης της Αθηνα. Και ελπιζει να θελω και εγω !!!!!
Και να υπενθυμισω χωρις ουτε 1 ευρω εξτρα δωρο.  Ναι τα εισητηρια ξενοδοχεια φαγητα, δικα μου ολα!

Πιο πολυ απ ολα "μετρησε" που της ειχα παρει μια sim για να εχει ιντερνετ. Με 10 ευρω απ τη Vodafone οση ωρα περιμενα να βγει απο την πυλη.

4 φορες με πηρε σημερα. Δεν απαντησα καμια κληση ,ουτε ανοιξα το μηνυμα της το οποιο εστειλε απο αλλο λογαριασμο της(ποσους εχουν τα καριολιδια ελεος). Το διαβασα απο την προεπισκοπηση. Το εκανα σκριν σοτ απο την προεπισκοπηση για να το στειλω στους κολλητους, και το διεγραψα. Θελω να μπαινει να τσεκαρει αν διαβαστηκε και να βλεπει σκετο delivered!

Ενα αλλο κουλο , η ψηλη η παντρεμενη απο Μινσκ, ρε παιδια αν ειναι δυνατον. Μου εστειλε λουλουδια ! ! ! Με πηραν τηλ απο ενα ανθοπωλειο και με ρωτουσαν διευθυνση. Μια ορχιδεα κλπ οχι κανα πανακριβο αλλα, τα σκασε ! Και δεν με εχει δει ποτε στη ζωη της.

Και να ναι καλα ο Βαλκανιος.
Ουτε ενα ψεμμα οτι ειμαι ή οτι θα παω εκει για δουλειες. Ειμαι Ελλαδα, κ οποια θελει!

Θα ποσταρα φωτο για την παρτυ μερικων, αλλα θα ειναι σαν να με αγγιζουν οι παπαριες της μυξας που κολλαει τελευταια. Δεν μπαινω καν στον κοπο.

Μακαρι να ειχα το μυαλο που εχω σημερα δεν θα πω πριν πολλα, πριν 5 χρονακια μονο!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αλλο ενα Update,  η κοπελα επεστρεψε και ριχνει την ευθυνη στον πρωην που δηθεν την εκβιασε και την απειλησε. Θελει να ειμαστε μαζι γιατι ηταν ηταν το καλυτερο διημερο της ζωης της Αθηνα. Και ελπιζει να θελω και εγω !!!!!
Και να υπενθυμισω χωρις ουτε 1 ευρω εξτρα δωρο.  Ναι τα εισητηρια ξενοδοχεια φαγητα, δικα μου ολα!

Πιο πολυ απ ολα "μετρησε" που της ειχα παρει μια sim για να εχει ιντερνετ. Με 10 ευρω απ τη Vodafone οση ωρα περιμενα να βγει απο την πυλη.

4 φορες με πηρε σημερα. Δεν απαντησα καμια κληση ,ουτε ανοιξα το μηνυμα της το οποιο εστειλε απο αλλο λογαριασμο της(ποσους εχουν τα καριολιδια ελεος). Το διαβασα απο την προεπισκοπηση. Το εκανα σκριν σοτ απο την προεπισκοπηση για να το στειλω στους κολλητους, και το διεγραψα. Θελω να μπαινει να τσεκαρει αν διαβαστηκε και να βλεπει σκετο delivered!

Ενα αλλο κουλο , η ψηλη η παντρεμενη απο Μινσκ, ρε παιδια αν ειναι δυνατον. Μου εστειλε λουλουδια ! ! ! Με πηραν τηλ απο ενα ανθοπωλειο και με ρωτουσαν διευθυνση. Μια ορχιδεα κλπ οχι κανα πανακριβο αλλα, τα σκασε ! Και δεν με εχει δει ποτε στη ζωη της.

Ουτε ενα ψεμμα οτι ειμαι ή οτι θα παω εκει για δουλειες. Ειμαι Ελλαδα, κ οποια θελει!

Θα ποσταρα φωτο για την παρτυ μερικων, αλλα θα ειναι σαν να με αγγιζουν οι παπαριες της μυξας που κολλαει τελευταια. Δεν μπαινω καν στον κοπο.

Μακαρι να ειχα το μυαλο που εχω σημερα δεν θα πω πριν πολλα, πριν 5 χρονακια μονο!
Λίγο πολύ έτσι είναι τα πράγματα, τα έχουμε αναφέρει εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι κάτι καινούργιο και έχει συμβεί σε αρκετούς που διαθέτουν λογική και έχουν τρόπους. Δεν κατάλαβα μόνο γιατί δεν απαντάς στην κοπέλα   

Επισκέπτης
Λίγο πολύ έτσι είναι τα πράγματα, τα έχουμε αναφέρει εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι κάτι καινούργιο και έχει συμβεί σε αρκετούς που διαθέτουν λογική και έχουν τρόπους. Δεν κατάλαβα μόνο γιατί δεν απαντάς στην κοπέλα   
τι πιθανοτητες του δινεις να γαμησει;

D

dude901123

Επισκέπτης
Τώρα πρώτο καμάκι πίστα είναι ο Ντέρτι ακολουθεί ο Glock και μετά το χάος. Όλοι οι υπόλοιποι να χαμε να λέγαμε  :jerking:

Ακόμα να βρεθούν 3,4 αγάμητοι να βρίσουν?????
:think: :think:
Τα γνωστά  :zombie: :zombie: :zombie: ξέρεις..
Ίσως το thread ωριμάζει και οι αγάμητοι καταλαβαίνουν ότι δεν θα γαμήσουν αν βρίσουν άλλους που γαμάνε  :coolcondom: :tn04:  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αλλο ενα Update,  η κοπελα επεστρεψε και ριχνει την ευθυνη στον πρωην που δηθεν την εκβιασε και την απειλησε. Θελει να ειμαστε μαζι γιατι ηταν ηταν το καλυτερο διημερο της ζωης της Αθηνα. Και ελπιζει να θελω και εγω !!!!!
Και να υπενθυμισω χωρις ουτε 1 ευρω εξτρα δωρο.  Ναι τα εισητηρια ξενοδοχεια φαγητα, δικα μου ολα!

Θα ποσταρα φωτο για την παρτυ μερικων,

Δηλαδή πλήρωσες τα έξοδα δύο ταξιδίων με αεροπορικά,ξενοδοχεία,έξοδα dating ήτοι συνολικά 800+700=1500 ευρώ για να γαμήσεις ένα διήμερο την ίδια γκόμενα που σου τα έσπασε κιόλας.
Δηλαδή 1500 ευρώ για 3 πούτσους άρα 500 ευρώ τον πούτσο,καθόλου vfm όπως θα έλεγαν εδώ.
Και εγώ μέχρι τα 35 αυτό έκανα,πλήρωνα μόνο αεροπορικά και έξοδα διαμονής,εστιατόρια για μια εβδομάδα,μετά όμως τα 40 οι γκόμενες ζητάνε και δωράκι.Θα το διαπιστώσεις και εσύ σε 5 χρόνια.
Θα κάνεις ακριβώς τα ίδια με το ίδιο επίπεδο από γκόμενες αλλά θα ξηλώνεσαι άλλα 500 ευρώ επιπλέον για το δωράκι έξτρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Σωστό.Οχι σαν τον άλλον το Dr. Love που μας έλεγε να γίνουμε Μυνχάουζεν και κωλοτούμπες σαν τον Τσίπρα για να γαμήσουμε.
Και εγώ στα 35 μόνο διακοπές προσέφερα,τίποτα παραπάνω.
Αν το έβλεπαν για πιο μόνιμα δικό τους πρόβλημα δεν έδινα τέτοια hints.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα πρώτο καμάκι πίστα είναι ο Ντέρτι ακολουθεί ο Glock και μετά το χάος. Όλοι οι υπόλοιποι να χαμε να λέγαμε  :jerking:

Ο dirty δεν είναι καμάκι.Είναι online dater αποκλειστικά.Χτυπάει γκόμενες μόνο ονλάιν από το ίντερνετ.Δεν ασχολείται με live καμάκι αλλά μόνο ηλεκτρονικό.
Καμάκι παραδοσιακό είμαι εγώ.Οι πιο πολλές που έχω είναι από live καμάκι και 30% μόνο από ίντερνετ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δηλαδή πλήρωσες τα έξοδα δύο ταξιδίων με αεροπορικά,ξενοδοχεία,έξοδα dating ήτοι συνολικά 800+700=1500 ευρώ για να γαμήσεις ένα διήμερο την ίδια γκόμενα που σου τα έσπασε κιόλας.
Δηλαδή 1500 ευρώ για 3 πούτσους άρα 500 ευρώ τον πούτσο,καθόλου vfm όπως θα έλεγαν εδώ.
Και εγώ μέχρι τα 35 αυτό έκανα,πλήρωνα μόνο αεροπορικά και έξοδα διαμονής,εστιατόρια για μια εβδομάδα,μετά όμως τα 40 οι γκόμενες ζητάνε και δωράκι.Θα το διαπιστώσεις και εσύ σε 5 χρόνια.
Θα κάνεις ακριβώς τα ίδια με το ίδιο επίπεδο από γκόμενες αλλά θα ξηλώνεσαι άλλα 500 ευρώ επιπλέον για το δωράκι έξτρα.

Δηλαδή αν πήγαινες σα σπόνσορας θα έσκαγες 800+500=1300 ευρώ στο πρώτο ταξίδι και 700+500=1200 ευρώ στο δε΄ύτερο ταξίδι,σύνολο 2500 ευρώ που είναι κανονικό σπονσοριλίκι.
Θα έριχνες όμως 6 πούτσους στο πρώτο ταξίδι(δύο τη μέρα) και τέσσερις στο δεύτερο(πάλι δύο τη μέρα),οπότε θα πλήρωνες 2500 ευρώ για 10 πούτσους ήτοι 250 ευρώ τον πούτσο άρα vfm σε σχέση με το τζάμπα(αλλά με dining expenses).
Αυτό συμβαίνει συχνά.Ο σπόνσορας στην πραγματικότητα γαμάει συχνά πολύ φτηνά,μάλλον πολύ φτηνότερα από ό,τι οι άλλοι νομίζουν βλέποντας τη γκόμενα κρεμασμένη στο μπράτσο του.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
1500€ για αεροπορικά και έξοδα διαμόνης για 2 μέρες ????????Πας καλά ???
Εγώ πήγα με 50€ ΑΠΟ ΡΟΔΟ!!!!!Δώρο στη δικιά μου πήρα ένα στριγκάκι Victoria Secret 19,90€ και γούσταρε τρελά !!Διαμερισμα Κίεβο με 30€ βρίσκεις σούπερ !!!Απο φαγητό είσαι συνεχώς σκασμένος με πρισμένη κοιλιά και προσπαθείς να αποφύγεις να φας παραπάνω γιατί οι τιμές  είναι ξεφτίλα!!!!
Μαζέψου όταν λες ότι να ´ναι...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πρόλαβε και απάντησε γιά μένα ο Ιωσήφ  :2funny:Δεν έχω να προσθέσω τίποτα  :2funny:

Συνημμένα

• iosif5.jpg
    iosif5.jpg
    130,4 KB · Εμφανίσεις: 56

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom