Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Εγω ειχα ρωτησει που παει

1. Ο 30-40 ετων χωρις λεφτα για καμακι

2. Ο 50+ για τιμιες πουτανες

Αλλα μου φαινεται ξεχασατε τα ελληνικα και απαντατε αρες μαρες κουκουναρες. Ποτε τη μια πολη ποτε την αλλη και δε μπορει κανεις να σας παρακολουθησει και να βγαλει συμπερασμα.
ρε τυπε.κοιτα κ κανα χαρτη
Νικολεφ οντεσα ζατοκα βασικα μια ζωνη ειναι
Οπως λβοβ φρανκιφσκ η ντνιπροπετροφσκ κριβοι ρογκ
Αρες μαρες κουκουναρες καταλαβαινεις εσυ οτι λεμε γιατι είσαι εντελως ςκτος πεδιου
Στο ερώτημα σου η απαντηση ειναι ηταν και θα ειναι μια
Μονο με αγγλικά μονο Οντεσα
Αλλιως κιεβο με ταβδιπλοτριπλα λεφτά
Τελος
Ολα τ αλλα δεν ειναι για οσους δεν μιλανε εστω λιγα ρωσσικα
Ο χαρης λεει οτι μιλαει σαν ρωσσος εξ ου κι οινδιαφορετικες προτασεις σε αυτον

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μιτσο ποιος φυτοζωει σε τριτοκοσμικο μέρος σε διαμερισμα 15τμ με κατι γατια το γνωριζουν ολοι
Περα απ αυτο, ΠΟΤΕ ησουν εσυ προσωπικά και για ποσες μερες ουκρανια. Και που και τι αποτελεσμα ειχες
Οσο σε διαβαζω δεκα χρονια τωρα δεν θυμαμαι ναχεις παει η γραψει κατι περα απο θεωρίες και υποθεσεις.. Οποτε? ΠΟΤΕ ΠΩΣ Κ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?  :think:
Εγώ εδώ έχω 3 διαμερίσματα και γιά το αν φυτοζωό το έχουν επιβεβαιώσει όσοι έχουν έρθει.Γιά σένα ακούω ότι μιά ζωή ήσουν άφραγκος  :2funny:ο Παναγιώταρος έλεγε ότι τότε που έμεινες σπίτι του ήρθες  Κισινιώφ με το λεωφορείο και του έφαγες ότι είχε το ψυγείο  :2funny:μέχρι και τη ζάχαρη έτρωγες με ψωμί!Και έτρωγες λέει κάτι τηγανιτές τυρόπιτες στο παζάρι με 2 λέ'ι' και στου Μόλντο έπαιρνες ενα τσά'ι' που δεν το πλήρωνες ούτε αυτό  :2funny:
  Πήγα Οδησσό τον Οκτώβριο του 2014 γιά καμιά βδομάδα και Χάρκοβο το 2011 και είχα μείνει Τιράσπολ 25 μέρες την άνοιξη του 2014.Χάρκοβο είχα πάει γιά δουλειά όλα τα έχω γράψει στο amaurspb είχα βάλει και το λινκ πρόσφατα.Κισινιώφ που έμεινα σχεδόν ένα μήνα έγραψα γιά τους μεγάλους γαμιάδες εκεί  :jerking: :2funny:.Και Οδησσό που πήγα έγραψα αναλυτικά τι παίζει.
 Μήπως είχες πάει πριν από καμιά 20αριά χρόνια στο Νικολάεφ? :2funny:Αν και το πιθανότερο είναι να γύρισες με τη μηχανή του χρόνου στο Νικολάεφ το 1992 και εκεί να της γάμησες όλες όπως λες  :2funny:
Δε μπορώ να σε φανταστώ έναν χάλια 50άρη σαν εσένα να πηγαίνει να καμακώσει κοριτσάκια? :2funny:.
   Είδαμε και τι γράφει ο Ρολογάς και γιά το Τσερνοφτσί,όταν άλλοι έγραφαν ιστορίες γιά αγρίους  :2funny:
   Το λάθος που κάνετε είναι ότι δεν καταλαβαίνετε ότι αυτές οι χώρες αλλάζουν πολύ γρήγορα μέσα σε 5 χρόνια στη Ρωσσία συμβαίνουν τρομερές αλλαγές!Εσεις νομίζετε ότι είναι όλος ο κόσμος σαν την Ελλάδα που όπως ήταν το 1992 έτσι είναι και τώρα!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Αφήνω τις μπουρδες που λες συνεχεια
Και. Κρατάω οτι πηγες το 2011 στο Χαρκιβ
Αρα εννια χρονια εχεις νανπας και πξηες σε μια περιοχη ασχετη βασικά με το θρεντ
Οποτε δεν εχσις αποψη  στην ουσία τι γινεται
Οδησο. Πηγες αλλη μια βδομαδα δηλ στην πθσια εχεις παει δυο βδομαδες σε. Δεκα χρόνια
Το αποτελεσμα αθτων των δυο. Εβδομάδων?  :rolleyes:
Τα συμπεράσματα λοιπον που βγάζεις βασίζονται μονο κ. Μονο στην συνάφεια πουνοντως έχει η ουκρανια μς ρην ρωσσια
Ομως δεμ εχεις εμπειρία αποντην χώρα αυτο ειναι το. Συμπερασμα
Οποτε σκεψου οτι πολλα που λες εσυ δεν ειναι update κο οχι απο αυτα που γραφουνε εμεις
Εξαλλου κι εγώ για μέρη που δεν έχω παει δηλωβω αγνοια
Πχ για Κιεβο συμπερασματικα εχω αποψη
Εχω να.παω δεκαετια
Για αλλες πολεις ομως πχ Λβιβ Νικολαεφ Οντεσα που είμαι συχνα εχω, κι ειναι πολυ πιο βασισμενη στο τωρα απ οτι η δικια σου ξ του χαρη
Ο χαρης παροτι παει συχνα τα συμπερασματα που δινει σε. Μςγαλο. Ποσοστο. Δεν ισχυουν
Μςρικα που λεει ειναι σωστα πολλα. Ομως είναι οφφ

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Εγώ εδώ έχω 3 διαμερίσματα και γιά το αν φυτοζωό το έχουν επιβεβαιώσει όσοι έχουν έρθει.Γιά σένα ακούω ότι μιά ζωή ήσουν άφραγκος  :2funny:ο Παναγιώταρος έλεγε ότι τότε που έμεινες σπίτι του ήρθες  Κισινιώφ με το λεωφορείο και του έφαγες ότι είχε το ψυγείο  :2funny:μέχρι και τη ζάχαρη έτρωγες με ψωμί!Και έτρωγες λέει κάτι τηγανιτές τυρόπιτες στο παζάρι με 2 λέ'ι' και στου Μόλντο έπαιρνες ενα τσά'ι' που δεν το πλήρωνες ούτε αυτό  :2funny:
  Πήγα Οδησσό τον Οκτώβριο του 2014 γιά καμιά βδομάδα και Χάρκοβο το 2011 και είχα μείνει Τιράσπολ 25 μέρες την άνοιξη του 2014.Χάρκοβο είχα πάει γιά δουλειά όλα τα έχω γράψει στο amaurspb είχα βάλει και το λινκ πρόσφατα.Κισινιώφ που έμεινα σχεδόν ένα μήνα έγραψα γιά τους μεγάλους γαμιάδες εκεί  :jerking: :2funny:.Και Οδησσό που πήγα έγραψα αναλυτικά τι παίζει.
  Μήπως είχες πάει πριν από καμιά 20αριά χρόνια στο Νικολάεφ? :2funny:Αν και το πιθανότερο είναι να γύρισες με τη μηχανή του χρόνου στο Νικολάεφ το 1992 και εκεί να της γάμησες όλες όπως λες  :2funny:
Δε μπορώ να σε φανταστώ έναν χάλια 50άρη σαν εσένα να πηγαίνει να καμακώσει κοριτσάκια? :2funny:.
    Είδαμε και τι γράφει ο Ρολογάς και γιά το Τσερνοφτσί,όταν άλλοι έγραφαν ιστορίες γιά αγρίους  :2funny:
    Το λάθος που κάνετε είναι ότι δεν καταλαβαίνετε ότι αυτές οι χώρες αλλάζουν πολύ γρήγορα μέσα σε 5 χρόνια στη Ρωσσία συμβαίνουν τρομερές αλλαγές!Εσεις νομίζετε ότι είναι όλος ο κόσμος σαν την Ελλάδα που όπως ήταν το 1992 έτσι είναι και τώρα!

ρε φίλε, είσαι ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Μια ερώτηση μόνο, ΠΩς αυτοσυντηρείσαι, πώς βιοπορίζεσαι αν επιτρέπεται;;;

Εμείς οι μαλάκες εδώ στην κόλαση επί γης, δουλεύουμε 12-14 ώρες την ημέρα για 600 ευρώ και όχι πάντα καθαρά. Εσυ πώς την βγάνεις;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αφήνω τις μπουρδες που λες συνεχεια
Και. Κρατάω οτι πηγες το 2011 στο Χαρκιβ
Αρα εννια χρονια εχεις νανπας και πξηες σε μια περιοχη ασχετη βασικά με το θρεντ
Οποτε δεν εχσις αποψη  στην ουσία τι γινεται
Οδησο. Πηγες αλλη μια βδομαδα δηλ στην πθσια εχεις παει δυο βδομαδες σε. Δεκα χρόνια
Το αποτελεσμα αθτων των δυο. Εβδομάδων?  :rolleyes:
Και Τιράσπολ έμεινα 1 μήνα και Κισινιώφ κοντά 1 μήνα.Εσύ που πήγες πριν από δεκαετίες τι να μας γράψεις? :2funny:Σε διαβάζω με ένα ρομαντισμό λες και γύρισα με τη μηχανή του χρόνου 20 χρόνια πίσω :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Και Τιράσπολ έμεινα 1 μήνα και Κισινιώφ κοντά 1 μήνα.Εσύ που πήγες πριν από δεκαετίες τι να μας γράψεις? :2funny:Σε διαβάζω με ένα ρομαντισμό λες και γύρισα με τη μηχανή του χρόνου 20 χρόνια πίσω :2funny:
καλα. Τραγουδα τα δικα σου τωρα
Δεν εχει νοημα να γραφουμε. Μαλ.. Ιες ολη την ωρα
Απλα το 2016τη μιση χρονια την εβγαλα ουκρανια κ. Λιγο μολντιβα και το 17 ενα μηνα.
Το συμπερασμα ειναι οτι ΔΕΝ έχεις άποψη μονο με δυο βδομαδες σε δεκα χρόνια ππυβπξγες ουκρανια ολες κινολες
Πολλα. Που λες ειναι σωστα, πολλα ομως ειναι ασχετα με την πραγματικοτητα
Ειναι σαν να αρχισει να γραφεινο Τάσος πουρθε δυονβδομαδες για ολη την Ρωσσια να αρχίσει να κανει αναλύσεις
Υπερβάλω για να το. Καταλαβεις
Εχεις γνωση σε αρκετά θέματα, κοινωνικα κυριως
Σε πολλαμομως πρακτικα θεματα δεν ιαχυουν για ουκρανια αυτα που γραφεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
ρε φίλε, είσαι ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Μια ερώτηση μόνο, ΠΩς αυτοσυντηρείσαι, πώς βιοπορίζεσαι αν επιτρέπεται;;;

Εμείς οι μαλάκες εδώ στην κόλαση επί γης, δουλεύουμε 12-14 ώρες την ημέρα για 600 ευρώ και όχι πάντα καθαρά. Εσυ πώς την βγάνεις;;;
έχει πιασει το. Λοττο παλια ο πορνομιτσος  :rockon:
Μην την ψαχνεις  :happy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλα. Τραγουδα τα δικα σου τωρα
Δεν εχει νοημα να γραφουμε. Μαλ.. Ιες ολη την ωρα
Απλα το 2016τη μιση χρονια την εβγαλα ουκρανια κ. Λιγο μολντιβα και το 17 ενα μηνα.
Το συμπερασμα ειναι οτι ΔΕΝ έχεις άποψη μονο με δυο βδομαδες σε δεκα χρόνια ππυβπξγες ουκρανια ολες κινολες
Πολλα. Που λες ειναι σωστα, πολλα ομως ειναι ασχετα με την πραγματικοτητα
Ειναι σαν να αρχισει να γραφεινο Τάσος πουρθε δυονβδομαδες για ολη την Ρωσσια να αρχίσει να κανει αναλύσεις
Υπερβάλω για να το. Καταλαβεις
Εχεις γνωση σε αρκετά θέματα, κοινωνικα κυριως
Σε πολλαμομως πρακτικα θεματα δεν ιαχυουν για ουκρανια αυτα που γραφεις
6 μήνες έκατσες στον ύπνο σου  :2funny:απ'αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι έχεις να πας πολλά χρόνια.Ο Ιωσήφ πάντος που μένει Ουκρανία τόσα χρόνια είπε ότι όλα είναι όπως τα γράφω.Σε είχα γιά ψεύτη αλλά όχι τόσο  :2funny:Εσύ το 2016 δούλευες Ελβετία με το φορτηγάκι μετέφερες τα κόπρανα και τα ούρα γιά να τα πας γιά ανάλυση καθώς και τα βρώμικα σεντόνια στα πλυντήρια και διάφορα νοσοκομειακά απόβλητα είχα συναντήσει το χαζοπαύλο και είχα πάει στο σπίτι στο Περιστέρι που έμενε με μιά θείτσα γιατί αυτή που εσύ του βρήκες γιά γυναίκα από τη Μολδαβία δούλευε τότε στο Λίντο  :2funny: (πιθανόν και τώρα να δουλεύει) και είχε φύγει από το διαμέρισμα που είχε πάνω από το Λίντο γιατί έμενε εκεί αυτή δεν ξέρω αν τον έδιωξε ή έφυγε μόνος του?Ο Χαζοπαύλος μου τα είχε πει όλα γιά σένα λόγο αγαθότητας  :2funny:.
  Σε είχα γιά φιδέμπορα αλλά όχι τόσο  :2funny:
  Και ο Ιωσήφ που μένει τόσα χρόνια και έχει την ίδια άποψη μέ μένα κ'αυτός δεν ξέρει?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
6 μήνες έκατσες στον ύπνο σου  :2funny:απ'αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι έχεις να πας πολλά χρόνια.Ο Ιωσήφ πάντος που μένει Ουκρανία τόσα χρόνια είπε ότι όλα είναι όπως τα γράφω.Σε είχα γιά ψεύτη αλλά όχι τόσο  :2funny:Εσύ το 2016 δούλευες Ελβετία με το φορτηγάκι μετέφερες τα κόπρανα και τα ούρα γιά να τα πας γιά ανάλυση καθώς και τα βρώμικα σεντόνια στα πλυντήρια και διάφορα νοσοκομειακά απόβλητα είχα συναντήσει το χαζοπαύλο και είχα πάει στο σπίτι στο Περιστέρι που έμενε με μιά θείτσα γιατί αυτή που εσύ του βρήκες γιά γυναίκα από τη Μολδαβία δούλευε τότε στο Λίντο  :2funny: (πιθανόν και τώρα να δουλεύει) και είχε φύγει από το διαμέρισμα που είχε πάνω από το Λίντο γιατί έμενε εκεί αυτή δεν ξέρω αν τον έδιωξε ή έφυγε μόνος του?Ο Χαζοπαύλος μου τα είχε πει όλα γιά σένα λόγο αγαθότητας  :2funny:.
  Σε είχα γιά φιδέμπορα αλλά όχι τόσο  :2funny:
  Και ο Ιωσήφ που μένει τόσα χρόνια και έχει την ίδια άποψη μέ μένα κ'αυτός δεν ξέρει?
μιτσο ολο. Μλκιες λες ως αυνηθως δεν εκπλησομαι  :grin:
Γραψς μονος σου
Αυτα μς παυλο ειναι άσχετα με το θεμα
Τι τον αναφερεις?
Μαλ..ια σου

Επισης αποκλείεται να αου είπε τετοιες χαζομαρες ο Παύλος
Κατι μαλακιες σαλτσες δικες αου ειναι ως αυνηθως...
Ουκρανια εγω μποεω εύκολα να στο αποδειξω αυτο. Που λεω
Καοντο 2016,ΔΕΝ δούλευα
Εχεις μπλεξει τις ημςεομηνιες
Μετα θα πεις οτι ελεγες μλκιες?  :think:
Ιωσήφ απο ντεβουσκες και γκειμ σημερα στην  Ουκρανια ειναι ασχετος
Μην τον αναφερεις ως παράδειγμα
Καλος είναι στα κοινωνικά θςματα οπως κι εσυ
Στα αλλα. Δεν εχει σχεση πλεον

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μιτσο ολο. Μλκιες λες ως αυνηθως
Γραψς μονος σου
Αυτα μς παυλο ειναι άσχετα με το θεμα
Τι τον αναφερεις?
Μαλ..ια σου

Επισης αποκλείεται να αου είπε τετοιες χαζομαρες ο Παύλος
Κατι μαλακιες σαλτσες δικες αου ειναι ως αυνηθως...
Ουκρανια εγω μποεω εύκολα να στο αποδειξω αυτο. Που λεω
Μετα θα πεις ορι ελεγες, ως αυνηθως μλκιες?
Ο Χαζοπαύλος είναι πολύ αγαθός και δεν μπορεί να πει ψέματα  :2funny:αν πήγαινες δεν θα έγραφες τέτοια εξωπραγματικά πράγματα.Τι δε συμφωνείς με αυτά που είπε ο Χαζοπαύλος?
  Αφού μας λες ότι πηγαίνεις γιά πες μας τι ηλικίες γκόμενες βγάζεις?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Ο Χαζοπαύλος είναι πολύ αγαθός και δεν μπορεί να πει ψέματα  :2funny:αν πήγαινες δεν θα έγραφες τέτοια εξωπραγματικά πράγματα.Τι δε συμφωνείς με αυτά που είπε ο Χαζοπαύλος?
  Αφού μας λες ότι πηγαίνεις γιά πες μας τι ηλικίες γκόμενες βγάζεις?
εχω βαλει  φωτο αρκετες κντο 2016  :rolleyes:
Στα λοιοα
Δεν σουπε ψέματα ο Παύλος
Σουπε κατι ζαβο ισως που δεν καταλαβε
κι εσύ το κανεις οπως θες τξν τριχα τριχια :grin:
Παντως ο Παυλος δεν ξερει τι κανω εδω
Του ειπα. Οσο καταλαβε πως πηρα τα χαρτια πρωτη φορα. Αδεια εργασιας στην χωρα. Κ αδειανπαραμονης
Ηλικιες. Παντα κ. Μονο φοιτητριες 18-23
Και καμμια τοσο καμμια μουναρα αν κάτσει τριανταρα πλας
Εσυ στο χαρκιβ το 2011 πουσουνα κ δεκα χρονια πιο μικρος τι έκανες.?
Δεν μας ανέφερες  :tits:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχω βαλει  φωτο αρκετες κντο 2016  :rolleyes:
Στα λοιοα
Δεν σουπε ψέματα ο Παύλος
Σουπε κατι ζαβο ισως που δεν καταλαβε
κι εσύ το κανεις οπως θες τξν τριχα τριχια :grin:
Παντως ο Παυλος δεν ξερει τι κανω εδω
Του ειπα. Οσο καταλαβε πως πηρα τα χαρτια πρωτη φορα. Αδεια εργασιας στην χωρα. Κ αδειανπαραμονης
Ηλικιες. Παντα κ. Μονο φοιτητριες 18-23
Και καμμια τοσο καμμια μουναρα αν κάτσει τριανταρα πλας
Α,ωστε δε μου είπε ψέματα ο χαζοπαύλος.
  Αυτό θέλω να το δω εσένα να πηγαίνεις να καμακώσεις φοιτήτριες  :2funny:θα σε κοιτάνε παραξενεμένες το πιθανότερο είναι να μην καταλάβουν καν ότι πας να τους κάνεις καμάκι? :2funny:Το πιθανότερο είναι να της τρομάξεις και να σηκωθούνε να φύγουν  :2funny:ο Ιωσήφ έχει δίκιο που λέει ότι έχετε μείνει 20 χρόνια πίσω! :2funny:απλός γράφεται αυτά που γράφεται νομίζοντας ότι όλα είναι όπως 20 χρόνια πριν.
  Οσο γιά τους 6 μήνες που λες ότι έμεινες εκεί θα ήξερες πάρα πολύ καλά Ρωσσικά,εσύ δεν ξέρεις ούτε λεξη  :2funny:θυμάμαι σε μιά φάση ο Αλλαντάλον είχε γράψει ότι είχε μείνει 12 χρόνια Σλοβακία  :headbang: :headbang: :headbang:.
  Στέλνω το λινκ στον Ιωσήφ....σήμερα μιλήσαμε αλλά έπεσε γιά ύπνο νωρίς,θα το διαβάσει το πρω'ι' και θα  :2funny: στα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Α,ωστε δε μου είπε ψέματα ο χαζοπαύλος.
  Αυτό θέλω να το δω εσένα να πηγαίνεις να καμακώσεις φοιτήτριες  :2funny:θα σε κοιτάνε παραξενεμένες το πιθανότερο είναι να μην καταλάβουν καν ότι πας να τους κάνεις καμάκι? :2funny:Το πιθανότερο είναι να της τρομάξεις και να σηκωθούνε να φύγουν  :2funny:ο Ιωσήφ έχει δίκιο που λέει ότι έχετε μείνει 20 χρόνια πίσω! :2funny:απλός γράφεται αυτά που γράφεται νομίζοντας ότι όλα είναι όπως 20 χρόνια πριν.
 Οσο γιά τους 6 μήνες που λες ότι έμεινες εκεί θα ήξερες πάρα πολύ καλά Ρωσσικά,εσύ δεν ξέρεις ούτε λεξη  :2funny:θυμάμαι σε μιά φάση ο Αλλαντάλον είχε γράψει ότι είχε μείνει 12 χρόνια Σλοβακία  :headbang: :headbang: :headbang:.
  Στέλνω το λινκ στον Ιωσήφ....σήμερα μιλήσαμε αλλά έπεσε γιά ύπνο νωρίς,θα το διαβάσει το πρω'ι' και θα  :2funny: στα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny:
καληνυχτα μιτσε
Μιλα με τον ιωσηφ για την επανασταση του 21 και τον Καρα αν λη, πως τα λεει  :grin:
Ρωσσικα οπως έχω επανηλημενα γραψει μιλαω αρκετά κ δεννταμαθα τωρα τα ξερω κ ταμαθα τα πιο πολλα κισιναου κ τιρασπολκι όχι λβοβ που μιλανε σουρζικ κι οζι ρωσσικα
Τέλος η χαζοσυζητηση λοιπον

Τι εκανες στο Χαρκιβ αν εγιμε κατι  πες μας  ;)

Οι φοιτητριες εμενα μου καθονται ανετα γιατι και με γουσταρουν πολυ πιο πολυ απο τα χαζα που ξερουν
και γιατι τους δινω κ. Κανα φραγκο μεχει 1000-1500 χριβνα...  :afro:
Περαστικα και τα λεμε αυριο
Γραψε μας τα νεα του ιωσηφ
Υγ ο Παύλος, στο είπα μαλλον ξεχασες τα ελληνικα,
δεν ξερει τι δουκεια κανω εδω κ πεντε χρονια
Ξέρει οτι δούλεψα καποιο διαστημα σε μια εταιρεια που εισαγει κ πουλαει αιμα και παραγωγα του,
σε ολη την ελβετια
γιατινειχαν την δυνατοτητα να μου βγαλουν αδεια μονιμης κατοικιας
Οι υπολοιπες μαλκιες ειναι δικςς σου ως συνηθως  :grin:
Υπνο τωρα, αυριο παμε νεκροτομειο πρωί πρωι  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καληνυχτα μιτσε
Μιλα με τον ιωσηφ για την επανασταση του 21 και τον Καρα αν λη, πως τα λεει  :grin:
Ρωσσικα οπως έχω επανηλημενα γραψει μιλαω αρκετά κ δεννταμαθα τωρα τα ξερω κ ταμαθα τα πιο πολλα κισιναου κ τιρασπολ
Τέλος η χαζοσυζητηση
Τι εκανες στο Χαρκιβ αν εγιμε κατι  πες μας
Οι φοιτητριες εμενα μου καθονται ανετα γιατι και με φουσταρουν πολυ πιο πολυ απο τα χαζα που ξερουν και γιατι τοθς δινω κ. Κανα φραγκο μεχει 1000-1500 χριβνα...  :afro:
Περαστικα και τα λεμε αυριο
Γραψε μας τα νεα του ιωσηφ
Υγ ο Παύλος στο είπα μαλλον ξεχασες τα ελληνικα δεν ξερει τι δουκεια κανω εδω κ πεντε χρονια
Ξέρει οτι δούλεψα καποιο διαστημα σε μια εταιρεια που εισαγςι κ πουλαει αιμα σε ολη την ελβετια γιατινειχαν την δυνατοτητα να μου βγαλουν αδεια μονιμης κατοικιας
Οι υολοιπες μαλκιες ειναι δικςς σου ως συνηθως  :grin:
Ωστε ότι δουλευες οδηγός σε νοσοκομείο δεν ήταν της φαντασίας του Χαζοπαύλου.Παντος τον κατέστρεψες  :2funny:αυτη που του έφερες στο Λίντο που ήταν κάτω από το σπίτι του πήγε και δουλευε και πιθανον και τωρα δουλεύει  :2funny:Αλλά είναι τόσ αγαθός και σε ευγνομωνεί ας τον κατέστρεψες  :2funny: Ολοι εδω μέσα μιλάτε πολύ καλά Ρωσσικά :2funny:Στο Χάρκοβο τι έγινε έγραψα εδώ τότε ήταν έτσι,      από τώρα έχουν αλλάξει πάρα πολλά.Η Μολδαβία τα ίδια σκατά ήταν με Οδησσό όταν πήγα έγραψα κείμενα ολόκληρα.Η διαφορά της Οδησσού με το Κισινιώφ είναι ότι στο Κισινιώφ δεν έχει ούτε πουτάνες ενώ η Οδησσός είναι γεμάτη.
  Αν τους δίνεις 1000-1500 γκρίβνια την ώρα σου κάθονται τίποτα ψώφιες.Τώρα μας τα αλλάζεις όμως.
  Οσο για τους 6 μήνες Ουκρανία είναι της φαντασίας σου αν είχες πάει θα μας είχες γράψει κατεβατά και θα είχες βάλει και πλούσιο υλικό.Εσυ τώρα μας το λες ότι πήγες  :2funny:.Οσο για τον Ιωσήφ που μένει εκεί καμιά 15αριά χρόνια σίγουρα ξέρει κάτι περισσότερο.
  Η γνωμη μου ειναι ότι δε πηγαινει κανένας σας πουθενά  :2funny:.Μόνο με τη μηχανή του χρόνου :2funny:  

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Καλά τραγουδά τις. Μπουρδες σου
Παμς σε κατι αλλο πριν το. Κλείσουμε
Ερώτηση
Το εννοείς ρου πήγα μια πο το Λιντο του Παύλου?
Και τι ειναι το Λιντο, κωλομπαρο? Που?  :s&m_3:
Αν εννοείς μια πο μπελτσι που παντρυτηκε παλια ηταν φιλη μιας δικιας μου και σςν ήταν μπαροβια
Ηταν μια πουχε τελειωσει κατι κολεγιο δεν θιυμαμαι τι και. Καθοταν..
Ο. Παύλος την πηγε τοτενδιακοπες οδησο μετα την πηρε Ελλάδα κ μετα εχασα επεισοδια
Παντως δεννηταν μπαροβια αν μιλαμε για την ίδια
Οθυε διαβατηριο δεν είχε αυτη
Μια απλη γκομενα ρωσσοφωνη ηταν αργοσχολη αλλα οχι μπαροβια  :think:
Υγ τι κατεβατά να γράψω και γιατί?έμεινα δεν ενοω οτι μπαατακοθηκα εκει. Τι να λεει αλλωστε βαριεμαιεννοω μενω εικοσο μερες φευγω αλλες. Τοσες κλπ. Κλπ
Ουκρανία παω συνέχεια εκτος από φέτος για ειδικούς λογους
Τι να γράψω ότι γαμησα καποιες
Ε αυτο εννοειται
Οταν παω μια δυο καινοθριες βρισκω παντα ενιοτε πολυ καλες
Συν την ανακυκλωση απο. Τις προηγούμενες
Δεν πληρώνω με ωραβκ τέτοια εγω. Τα 1000χριννα ειναι μετα απο μια νυχτα παρεα η καμα χαλαεο. Τριωρο
Μονο μς. Φοιτητριες παω
Οχι με. Πουτανες κανονικες γιατι το γαμησι απο. Ποθτανες ειναι παντα χαλια

Τι να γραφω δηλ. Σαν τον κμαν ολη ρην ωρα τα ιδια?  :respect:
Πες μου για αυτο. Με. Λιντο που λες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά τραγουδά τις. Μπουρδες σου
Παμς σε κατι αλλο πριν το. Κλείσουμε
Ερώτηση
Το εννοείς ρου πήγα μια πο το Λιντο του Παύλου?
Και τι ειναι το Λιντο, κωλομπαρο? Που?  :s&m_3:
Αν εννοείς μια πο μπελτσι που παντρυτηκε παλια ηταν φιλη μιας δικιας μου και σςν ήταν μπαροβια
Ηταν μια πουχε τελειωσει κατι κολεγιο δεν θιυμαμαι τι και. Καθοταν..
Ο. Παύλος την πηγε τοτενδιακοπες οδησο μετα την πηρε Ελλάδα κ μετα εχασα επεισοδια
Παντως δεννηταν μπαροβια αν μιλαμε για την ίδια
Οθυε διαβατηριο δεν είχε αυτη
Μια απλη γκομενα ρωσσοφωνη ηταν αργοσχολη αλλα οχι μπαροβια  :think:
Υγ τι κατεβατά να γράψω και γιατί?έμεινα δεν ενοω οτι μπαατακοθηκα εκει. Τι να λεει αλλωστε βαριεμαιεννοω μενω εικοσο μερες φευγω αλλες. Τοσες κλπ. Κλπ
Ουκρανία παω συνέχεια εκτος από φέτος για ειδικούς λογους
Τι να γράψω ότι γαμησα καποιες
Ε αυτο εννοειται
Οταν παω μια δυο καινοθριες βρισκω παντα ενιοτε πολυ καλες
Συν την ανακυκλωση απο. Τις προηγούμενες
Δεν πληρώνω με ωραβκ τέτοια εγω. Τα 1000χριννα ειναι μετα απο μια νυχτα παρεα η καμα χαλαεο. Τριωρο
Μονο μς. Φοιτητριες παω
Οχι με. Πουτανες κανονικες γιατι το γαμησι απο. Ποθτανες ειναι παντα χαλια

Τι να γραφω δηλ. Σαν τον κμαν ολη ρην ωρα τα ιδια?  :respect:
Πες μου για αυτο. Με. Λιντο που λες
Αφού μιλάτε τι να μάθεις από μένα? :2funny:άστα ψώφια.
  Του γνώρισες αυτή και ο χαζοπαύλος την ερωτεύθηκε παράφορα....την πήρε Ελλάδα.Ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι το σπιτι του ήταν πάνω από το Λίντο το στριπτιτζάδικο.....ο Χαζοπαύλος οικονομικά χρεωκόπησε και αυτή πήγε στο Λίντο γιά μεροκάματο  :2funny: μ αρέσει που μου έλεγε ο Χαζοπαύλος με ποιούς πάει και γιά πόσα  :2funny:.Μετά ο Χαζοπαύλος της άφησε το σπιτι και εφυγε γιατι αυτή του φωναζε συνέχεια  :2funny:όπως εχω γραψει επανελλημένα μια γυναικα απο τη Ρωσσία δεν σέβετε έναν αποτυχημένο!και έμενε το 2016 στο Περιστέρι με μιά θείτσα.Τα ξέρεις όλα πολύ καλά.Και αυτός μου είπε γιά σένα με κάθε λεπτομέρια.
  Οσο για τα ταξηδια σου στην Ουκρανία πιθανόν είναι της φαντασίας σου  :2funny:είναι φτωχές οι φοιτήτριες αλλά όχι τόσο γιά να πάνε γιά 1.000 γκρίβνια γιά όλη τη νύχτα  :2funny:αν θέλαν να πάρουν λεφτά εσένα περιμέναν να τους δώσεις? :2funny:Η Ουκρανία είναι γεμάτη  :shit:που πληρώνει πολύ περισσότερα  :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Αφού μιλάτε τι να μάθεις από μένα? :2funny:άστα ψώφια.
  Του γνώρισες αυτή και ο χαζοπαύλος την ερωτεύθηκε παράφορα....την πήρε Ελλάδα.Ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι το σπιτι του ήταν πάνω από το Λίντο το στριπτιτζάδικο.....ο Χαζοπαύλος οικονομικά χρεωκόπησε και αυτή πήγε στο Λίντο γιά μεροκάματο  :2funny: μ αρέσει που μου έλεγε ο Χαζοπαύλος με ποιούς πάει και γιά πόσα  :2funny:.Μετά ο Χαζοπαύλος της άφησε το σπιτι και εφυγε γιατι αυτή του φωναζε συνέχεια  :2funny:όπως εχω γραψει επανελλημένα μια γυναικα απο τη Ρωσσία δεν σέβετε έναν αποτυχημένο!και έμενε το 2016 στο Περιστέρι με μιά θείτσα.Τα ξέρεις όλα πολύ καλά.Και αυτός μου είπε γιά σένα με κάθε λεπτομέρια.
  Οσο για τα ταξηδια σου στην Ουκρανία πιθανόν είναι της φαντασίας σου  :2funny:είναι φτωχές οι φοιτήτριες αλλά όχι τόσο γιά να πάνε γιά 1.000 γκρίβνια γιά όλη τη νύχτα  :2funny:αν θέλαν να πάρουν λεφτά εσένα περιμέναν να τους δώσεις? :2funny:Η Ουκρανία είναι γεμάτη  :shit:που πληρώνει πολύ περισσότερα  :2funny:
τωρα καταλαβα
Ε ολο μλκιες λες ως συνηθως
Δεν ήταν μπαροβια που ελεγες αρχικα  :helpplea:
Οχι δεν ήξερα οτι δουλεύει σε μπαρ τέτοιο
Ο. Παύλος μουχε πει δεν ήθελε το παιδί κ τσακωθηκαν κ χωρισε
Μπορει ναναι κ σαλτσες σικες σου τα υπολοιπα κ μα μην ισχύουν
Ο παυλος δεν εχει φαληρισει ισα ίσα μια χαρα παει ολο νεες δουλιες ανοιγει
Τωρα εσυ βεβαια ολο τετοια λες ενα ακομα δεν αλλάζει

:grin:
Με φοιτητριες κλπ δεν ξέρεις τι παιζει γιατί απλα δεν εισαι κει
Εικασιες κανεις συν οτι διαβαζεις στα φορουμ
Αυτα, φτανει για σημερα
Τσακωσου με καναν αλλον  :happy:
Νυσταξα  :tired:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τωρα καταλαβα
Ε ολο μλκιες λες ως συνηθως
Δεν ήταν μπαροβια που ελεγες αρχικα  :helpplea:
Οχι δεν ήξερα οτι δουλεύει σε μπαρ τέτοιο
Ο. Παύλος μουχε πει δεν ήθελε το παιδί κ τσακωθηκαν κ χωρισε
Μπορει ναναι κ σαλτσες σικες σου τα υπολοιπα κ μα μην ισχύουν
Ο παυλος δεν εχει φαληρισει ισα ίσα μια χαρα παει ολο νεες δουλιες ανοιγει
Τωρα εσυ βεβαια ολο τετοια λες ενα ακομα δεν αλλάζει

:grin:
Με φοιτητριες κλπ δεν ξέρεις τι παιζει γιατί απλα δεν εισαι κει
Εικασιες κανεις συν οτι διαβαζεις στα φορουμ
Αυτα, φτανει για σημερα
Τσακωσου με καναν αλλον  :happy:
Στην αρχή δεν ήταν μπαρόβια μετά όταν δεν είχε φράγκο έγινε από κάτω από το σπίτι ήταν το Λίντο πήγε και δούλεψε και στο Λίντο πέφτει και πήδημα.
  Αφου έγραψες ότι δε μιλάς με το Χαζοπαύλο που ξέρεις αν έχει λεφτά?ή όχι? :2funny:Οσο γιά το παιδί  ξέρεις πολύ καλά ότι είναι στους συγγενείς της γυναίκας του στη Μολδαβία,εκεί μένει μόνιμα.Είδα της δουλειές που μου πρότινε να αγωράσω καφεόδεντρα ή κακαόδεντρα στην Κένια μέσω ίντερνετ και βάζοντας λεφτά να αρχίσω να παίρνω πισω τα χρηματα μου σε 5 χρόνια και απόσβεση σε 12-15 χρόνια :jerking: :2funny:
  Αυτό με της φοιτήτριες γινόταν όταν πηγαινε και ο Σκυλοχάρας πριν από 15+ χρόνια έχεις μείνει πολλά χρόνια πίσω :2funny:.Αυριο αν μου γραψει ο Ιωσήφ και θα σας κάνω copy ότι μου γράψει να γελάσουμε πολύ  :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Στην αρχή δεν ήταν μπαρόβια μετά όταν δεν είχε φράγκο έγινε από κάτω από το σπίτι ήταν το Λίντο πήγε και δούλεψε και στο Λίντο πέφτει και πήδημα.
  Αφου έγραψες ότι δε μιλάς με το Χαζοπαύλο που ξέρεις αν έχει λεφτά?ή όχι? :2funny:Οσο γιά το παιδί  ξέρεις πολύ καλά ότι είναι στους συγγενείς της γυναίκας του στη Μολδαβία,εκεί μένει μόνιμα.Είδα της δουλειές που μου πρότινε να αγωράσω καφεόδεντρα ή κακαόδεντρα στην Κένια μέσω ίντερνετ και βάζοντας λεφτά να αρχίσω να παίρνω πισω τα χρηματα μου σε 5 χρόνια και απόσβεση σε 12-15 χρόνια :jerking: :2funny:
  Αυτό με της φοιτήτριες γινόταν όταν πηγαινε και ο Σκυλοχάρας πριν από 15+ χρόνια έχεις μείνει πολλά χρόνια πίσω :2funny:.Αυριο αν μου γραψει ο Ιωσήφ και θα σας κάνω copy ότι μου γράψει να γελάσουμε πολύ  :2funny:
δεν μιλαω σε μόνιμη βάση
Μια τοσο. Καθε εξαμηνο τετράμηνο η σε κανα βαιμπερ
Και δεν τον ρωτάω τι. Κανει η πρωην του...  :grin:
Δουλιες ξερω οτι εχει αλλου εθδους
Αυτα με τα καφεοδεντρα δεν ταχω ξανακούσει
Παντως καθε τοσο αγοράζει κι αυτοκίνητα αυτο δεθχνει οτι δεν εχει πρόβλημα
Εκτος αν έχει πολλα. Λεφτα η νεα συντριφος γυναικα η θεια που λες εσυ...
Αυτα δεν τα γνωριζω..
Δεν εχω σχςση εγω με σχινιχαρα αστις μλκιες εκατο χρονων πηγες σοβαρεψου λιγο  :heavymetalbig: :respect: :respect:
Καλο ξενυχτι  :sleeping:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν μιλαω σε μόνιμη βάση
Μια τοσο. Καθε εξαμηνο η σε κανα βαιμπερ
Και δεν τον ρωτάω τι. Κανει η πρωην του...
Δουλιες ξερω οτι εχει αλλου εθδους
Αυτα με τα καφεοδεντρα δεν ταχω ξανακούσει
Παντως καθε τοσο αγοράζει κι αυτοκίνητα αυτο δεθχνει οτι δεν εχει πρόβλημα
Εκτος αν έχει πολλα. Λεφτα η νεα συντριφος γυναικα η θεια που λες εσυ...
Αυτα δεν τα γνωριζω..
Δεν εχω σχςση εγω με σχινιχαρα αστις μλκιες εκατο χρονων πηγες σοβαρεψου λιγο  :heavymetalbig: :respect: :respect:
Καλο ξενυχτι  :sleeping:
Η θείτσα μπορεί να έχει αυτός όχι  :2funny:με το τσιγγέλι στα βγάζω  :2funny:αφού τα ξέρεις όλα  :2funny:με κάθε λεπτομέρια  :2funny:πριν έλεγες ότι δεν ξέρεις τι κάνει τώρα μας δίνεις πληρογορίες που ούτε εγώ δεν ήξερα  :2funny:.
  Μήπως δίνεις καλτσόν και τσιγάρα στις φοιτήτριες και της  :knockinb: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom