Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Επισκέπτης
Δεν έχω διαβάσει χρόνια τώρα τα ποστ του.Ούτε καν ήξερα ότι είναι στην Αγγλία.
Παραπληροφορει τα παιδια στο νημα για την εργασια στο εξωτερικο. Λεει να παμε να ζησουμε σε οικοτροφειο, να χεζουμε 4 μαζι στην ιδια χεστρα κλπ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παραπληροφορει τα παιδια στο νημα για την εργασια στο εξωτερικο. Λεει να παμε να ζησουμε σε οικοτροφειο, να χεζουμε 4 μαζι στην ιδια χεστρα κλπ.
΄Το διάβασα τώρα από τη σελίδα 230 και μετά.Δεν είδα να λέει ότι είναι εύκολη η ζωή στο εξωτερικό!Αυτό που γελάω είναι που όλοι έχουν γίνει προγραμματιστές  :2funny:και δεν ξερουν ουτε το τηλεφωνο τους να ριθμίσουνε  :2funny:.
  Πριν από 5-6 χρόνια ακούγαν το Βλάκμαν που μίλαγε γιά Γερμανικά στάνταρ  :jerking:και ανέσεις  :2funny:αλλά όταν πήγαν εκεί και είδαν πως είναι η ζωή οι περισσότεροι γύρισαν πίσω Ελλάδα και γκρεμίστηκε ό μυθος ότι η Ευρώπη είναι παράδεισος γιά να πας να δουλέψεις.Δε λέω αν είσαι Γερμανός με δικό σου σπίτι και σου βρούνε και μιά δουλειά με 3.000-3.500 καθαρά ζεις πολύ καλύτερα από Ελλάδα.Όχι όμως αυτοί οι κακομοίρηδες στα οικοτροφεία!  :2funny:

Επισκέπτης
Ο κμαν για να ειμαστε δικαιοι εγραψε σχετικα προσφατα οτι οι Ελληνες δεν την παλευουν στη Γερμανια λογω του υποτιμητικου τροπου που τους φερονται οι Γερμανοι, της εξαντλητικης εργασιας και της αθλιας ζωης στα WG (η γερμανικη ονομασια των οικοτροφιων) που ουτε μαλακια δεν μπορουν να τραβηξουν! Παρα πολλοι εγραψε πεφτουν στα ναρκωτικα για να αντεξουν, στο χασις και τα ψυχοφαρμακα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.689
Πόντοι
1.706
Ο κμαν για να ειμαστε δικαιοι εγραψε σχετικα προσφατα οτι οι Ελληνες δεν την παλευουν στη Γερμανια λογω του υποτιμητικου τροπου που τους φερονται οι Γερμανοι, της εξαντλητικης εργασιας και της αθλιας ζωης στα WG (η γερμανικη ονομασια των οικοτροφιων) που ουτε μαλακια δεν μπορουν να τραβηξουν! Παρα πολλοι εγραψε πεφτουν στα ναρκωτικα για να αντεξουν, στο χασις και τα ψυχοφαρμακα.
τυπε εισαι οφσάιντ.
Ειμαι Γερμανια
Την παλευω μια χαρα.
Γαμαω πορτογαλεζα
Πριν ενα μηνα κατεβηκα Ελλαδα διακοπες.
Τον Φεβρουαριο στα πουτσοκρυα θα παω Βραζιλια 11 μερες
Οδηγαω audi
Μονω μονος μου σε γκαρσονιερα
Κανω ακριβα δωρα σε συγγενικα προσωπα .
Την ανοιξη-καλοκαιρι θα κανω αγορα ακινητου,εστω και φτηνου, στην Σαλονικη
Wg σημαινει διαμερισμα ή σπίτι που το νοικιαζουν 3-4 μαζι σαν φοιτητες
Wohnheim αν θελεις να πεις ειναι κατι σαν motel
Οικοτροφεια δεν εχω ακουσει να μενει κανενας
Ναρκωτικα δεν παιρνω
Πηρα μια ασπιρινη προχθες.
Γιατρους εχω ιδιωτες
Εκανα 4 σφραγισματα το τελευταιο τριμηνο. Δεν εδωσα φραγκο.

Αν δεν θελεις εσυ να μεταναστευσεις δεν χρειαζεται να προσπαθεις να απαξιωσεις τα παντα...

Επισκέπτης
τυπε εισαι οφσάιντ.
Ειμαι Γερμανια
Την παλευω μια χαρα.
Γαμαω πορτογαλεζα
Οδηγαω audi
Ναρκωτικα δεν παιρνω
Γιατρους εχω ιδιωτες

Αν δεν θελεις εσυ να μεταναστευσεις δεν χρειαζεται να προσπαθεις να απαξιωσεις τα παντα...
Εγω ακουω και μαθαινω απο ολους σας. Τον κμαν, τον Δημητρακη, εσενα... Σεβομαι ολες τις αποψεις.
Στο προηγουμενο ποστ μετεφερα την κμανικη αποψη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε εισαι οφσάιντ.
Ειμαι Γερμανια
Την παλευω μια χαρα.
Γαμαω πορτογαλεζα
Οδηγαω audi
Ναρκωτικα δεν παιρνω
Γιατρους εχω ιδιωτες

Οπως τα γράφεις καταλαβαίνω ότι ζεις εκεί γιά να μαζέψεις λεφτά και να γυρίσεις Ελλάδα.Γ'αυτό άλλωστε και αγωράζεις διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.Οπως λες ταλαιπωρείσε από το κρύο το χειμώνα και δεν πρόκειται να μείνεις μόνιμα Γερμανία όπως καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις.Αν έχεις σπίτι στην Ελλάδα και μπορούσες να βρεις μιά δουλειά με 700-800 στην Ελλάδα δε νομίζω ότι θα έφευγες από κει.
  Αυτό με τα ναρκοτικά πιθανόν εννοεί αντικαταθλιπτικά όχι πρέζα  :2funny:.
  Αν σκεφτείς ότι χάνεις χρόνια και η ζωή είναι μικρή και αν βάλεις ότι η δουλειά στη Γερμανία είναι πολύ πιό σκληρή από την Ελλάδα που όλοι το κωλοβαράνε  :2funny: δεν ξέρω αν αξίζει να ταλαιπωρείτε κανείς?Εκτός αν κάποιου του άρεσε η Γερμανία και ζούσε εκεί γιατί του αρέσει.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
479
Πόντοι
36
Ενημερωση για ολους οσους δεν γραφουν τις τελευταιες μερες . Οι υπολοιποι καλα κρασια..

Ειμαι με την Ουκρανη εδω κ κανα μηνα, καθε μερα το τονιζω, καθε μερα μιλαμε στο τηλ πανω απο μιση ωρα. Πηγα Κιεβο, ηρθε Αθηνα ολα καλα.

Σημερα λοιπον αποφασισε να μην μου απαντησει σε μηνυμα που της εστειλα, να με μπλοκαρει στο ινσταγκραμ κ να μου στειλει ενα μηνυμα φαση

"ηξερα οτι τελικα δεν εκανα λαθος για σενα, μην μου ξαναστειλεις ποτε, καλη τυχη", εννοουσε οτι εχω και αλλες παραλληλες σχεσεις οπως μου ελεγε ολη την ωρα, το οποιο ηταν μονο στη φαντασια της.

Το μονο που εγινε ειναι οτι γενικα προσετεθα γκομενες στο ινσταγκραμ, ρωσσιδαρες καμια 20αρια το τελευταιο διημερο κλπ ωραια μουνια κ με εκαναν κ αυτες.
Δεν παραπονεθηκα γιατι γενικα ηταν κουραστικη, γενικα κλαιγοταν οτι της λειπω,  εκλαιγε ελεγε οτι δεν θελει να ειναι μονη της την πρωτοχρονια κλπ μιλαγε ασταματητα αλλα στο σεξ ηταν μεγααααλη τσοντα!

Και εκει που ελεγα, παει αυτο ηταν , ε παει και με παιρνει τηλ απο μονη της.
Τι εκανα ? Οτι πρεπει να κανει οποιοσδηποτε σοβαρος αντρας. Δεν το απαντησα και τη μπλοκαρα απο γουατσαπ βαιμπερ κλπ. Μονο ινσταγκραμ δεν τη μπλοκαρα.

Δεν ξερω αν την ψωνισε γιατι ειχε κατι γυρισματα για τηλεοραση κλπ, ή αν την προσεγγισε καποιος αλλος ή δεν ξερω κ εγω τι αλλο. Δεν με ενοχλησε καθολου.  Νομιζω απο εμας εξαρταται οχι απλα να κοβουμε τον τσαμπουκα, αλλα να τις πεταμε στα σκουπιδια εντελως,  σε οποιαδηποτε οσο ωραια και να ειναι οσο και να γουσταρουμε η οχι.

Επομενο ταξιδι ή Μινσκ ή Κιεβο αποκλειστικα και μονο για 7,5+ χωρις δωρα λεφτα κλπ
αυτα θα σου κανουν κ οι υπολοιπες,αν απο το πρωτο ηδη φασωμα δεν τις ταισεll το καυλι σου σε σεναρibrutal mouth fuck

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ενημερωση για ολους οσους δεν γραφουν τις τελευταιες μερες . Οι υπολοιποι καλα κρασια..

Ειμαι με την Ουκρανη εδω κ κανα μηνα, καθε μερα το τονιζω, καθε μερα μιλαμε στο τηλ πανω απο μιση ωρα. Πηγα Κιεβο, ηρθε Αθηνα ολα καλα.

Σημερα λοιπον αποφασισε να μην μου απαντησει σε μηνυμα που της εστειλα, να με μπλοκαρει στο ινσταγκραμ κ να μου στειλει ενα μηνυμα φαση

"ηξερα οτι τελικα δεν εκανα λαθος για σενα, μην μου ξαναστειλεις ποτε, καλη τυχη", εννοουσε οτι εχω και αλλες παραλληλες σχεσεις οπως μου ελεγε ολη την ωρα, το οποιο ηταν μονο στη φαντασια της.

Το μονο που εγινε ειναι οτι γενικα προσετεθα γκομενες στο ινσταγκραμ, ρωσσιδαρες καμια 20αρια το τελευταιο διημερο κλπ ωραια μουνια κ με εκαναν κ αυτες.
Δεν παραπονεθηκα γιατι γενικα ηταν κουραστικη, γενικα κλαιγοταν οτι της λειπω,  εκλαιγε ελεγε οτι δεν θελει να ειναι μονη της την πρωτοχρονια κλπ μιλαγε ασταματητα αλλα στο σεξ ηταν μεγααααλη τσοντα!

Τι εκανα ? Οτι πρεπει να κανει οποιοσδηποτε σοβαρος αντρας. Δεν το απαντησα και τη μπλοκαρα απο γουατσαπ βαιμπερ κλπ. Μονο ινσταγκραμ δεν τη μπλοκαρα.

Δεν ξερω αν την ψωνισε γιατι ειχε κατι γυρισματα για τηλεοραση κλπ, ή αν την προσεγγισε καποιος αλλος ή δεν ξερω κ εγω τι αλλο. Δεν με ενοχλησε καθολου.  Νομιζω απο εμας εξαρταται οχι απλα να κοβουμε τον τσαμπουκα, αλλα να τις πεταμε στα σκουπιδια εντελως,  σε οποιαδηποτε οσο ωραια και να ειναι οσο και να γουσταρουμε η οχι.

Επομενο ταξιδι ή Μινσκ ή Κιεβο αποκλειστικα και μονο για 7,5+ χωρις δωρα λεφτα κλπ
συγνωμη ρε φιλε μα σε ποιους τα λες αυτα?ποια ηρθε αθηνα?η γκομενα αυτη σου ειπαμε νετ.
μου αρεσει που νομιζεις οτι σε απεριψε γιατι ζηλευει για αλλες  χαχαχαχα!
το καλυτερο παω κιεβο η μινσκ για τζαμπα χαχαχαχα.αργησες 20 -25 χρονια για ουκρανια
και αργησες και εσυ 10 χρονια πριν την οικονομικη κριση στην ελλαδα να πας.
καμια δεν συνεχιζει επικοινωνια με καπειον που δεν εχει και δεν προσφερει κασερι.αυτα που λες
μας ακουγωνται αστεια.ασε και τισ ξερουμε πρωτο χερι χαχαχαχα.
μην προσπαθεις να μας πισεις η γκομενα αυτη υπηρχε και υπαρχει μονο στην φαντασια σου.
δεν εχει αναγγη καπειον σαν εσενα που δεν εχει να προσφερει και τασει αερα κουπανιστο.
σοβαρεψου και οπως λεει ο δασκαλος τραβα βενεζουελα η δαμασκο που λυσοπεινανε να εχουν αξια τα λεφτα σου!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ο Χάρης ειναι μοναδικό παράδειγμα ατόμου που ξεχωρίζει το καμακι απο το γαμησι.Κανακωνει στα παγκάκια και γαμαει στα μπορδέλα.
ποιαν καμακωνω στα παγκακια ρε χαχαχαχ?που το ειδες αυτο?αν καπεια ειναι εξω απο το καφε που ειμαι η εστιατοριο μονη η με φιλη ωρα και δεν μπαινει φυσικα αν εχω διαθεση θα προσεγγισω και θα προσκαλεσω.αρχοντα εσυ βολευεσε στο κρεοπολειο να ψωνιζεις σιγουρα.
το ταξιδι χαρκοβ παντως τονοσε το ηθικο μου που ηταν πεσμενο απο την αδιαφορια των γκομενον οδυσσο
και την ελειψη διαθεσιμοτητας.5 μαρτη παω οδυσσο τωρα για βολτα και συναντηση με φιλους.
ιουνιο ισως δωσω χαρκοβ δευτερη ευκερια αλλα τωρα σαν ποιο εμπειροσ μαζι με κιεβ για να γαμησουμε κανα πουτανακι.δεν την ξαναπαθενω στο αγνωστο και τωρα φοβαμαι να παω δνεπρο μην παθουμε τα ιδια με μπαζολες στα σαλον.δεν πηρα λαπτοπ μαζι δεν ειχα μαμπα για βιζιτες.μαρτιο θα βαλω μαμπα στο κινητο
αν ειναι ο σαλονικιος και μου φτιαξει και θα πληρωνω για μια εβδομαδα να στελω παντου προσφορεσ.
κατι ακομα αρχοντα χτεσ μιλησα τυχαια με κοπελα απο χαρκοβ που ζει κυπρο.
μου ειπε μονο φοιτητες που κρατανε εκει σπουδαζουν και καλα το καταλαβα,ειπε στελουν λεφτα οι δικοι τους για αυτο ειναι ολοι μια χαρα.υποτιμησα την κατασταση και τον καιρο.
εκανα καμακι στο δρομο εξω απο σουσι προσκαλεσα γκομενες για σουσι αρχικα ζητωντας πλιροφοριες οτι ψαχνω το αβε πλαζα.ολες θετικεσ ηταν αλλα βιαστικες και αποριπταν το σουσι ευγενικα αν και ηθελαν λενε.δεν ζητουσα τηλεφωνο για συναντηση αργοτερα  αλλα απο την επομενη μερα δεν ειχε ψυχη λογο
του παγοδρομιου που εγινε ο δρομοσ.κανεισ δεν περπατουσε γιατι γλιστρα και πηγαινα μια σταση μονο με μετρο μεχρι το μολλ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αυτα θα σου κανουν κ οι υπολοιπες,αν απο το πρωτο ηδη φασωμα δεν τις ταισεll το καυλι σου σε σεναρibrutal mouth fuck
ολες τα ιδια θα του κανουν γιατι δεν ειναι πραγματικος αντρας για αυτες.
οχι βεβαια στο κρεβατι ενοουν χαχαχαχαχα γιατι εκει χωρις κασερι δεν θα της δοκιμασει.
ο τυπος ψαχνει τζαμπα και με αμπελοσοφιες.εμενα απο ιτερνετ λενε ευχαριστω και δεν εχουν διαθεση
καμια για συζητηση.αν δεν μπω στο ζουμι με προσφορα ικανοποιητικη καμια δεν ασχολειτε,τωρα μιλαμε για θειτσες που η νεαρες μοντελες που λεει και ο τυποσ χαχαχααχ.
επιδει μιλαω ουκρανικα να σου το μεταφρασω το πραγματικος αντρας που λενε στον τυπο στα ουκρανικα.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.καταλαβες τωρα?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα σου ειπα πολλες φορες οδυσσο αυτες που καθωνται στα παγκακια ειναι οι πιο χαζες και ενω
δεν εχουν τιποτα να κανουν και καθωνται με τις ωρες εκει η στο αθηνα μολλ οταν ηταν ανοικτο  στην καφετερια με τις ωρες χωρις να κανουν τιποτα!αυτες οι γκομενες αν τισ προσκαλεσεις για καφε η εστιατοριο ενω καθωντε εξω απο αυτα με τισ ωρες θα σου την πουνε και απο πανω και θα αρχισουν μην με πλισιαζεισ και τετεια,κινησεις φοβου και πανικου.αυτο με τους νορμαλ ανθρωπους το παθαινουν.
αν παει  ομως ενας τελειος γυφτος δικος τους τελειος χαλιασ και οικονομικα αφραγγοσ ουτε φοβουντε,ουτε την λενε και πιανουν και συζητηση ολο χαχαχουχα.εντελοσ βλαμενες.
κιεβο ηταν αλλη κατασταση.ολες που καθωνταν στα παγκακια περιμενουν προσκληση.
αρχοντα μου την λες συνεχεια για παγκακια και παρκια αλλα ξεχνας εχουμε διαφορα ηλικιας.
οταν αρχισες το κιεβο το 2012 ησουν 45 περιπου και στα παγκακια μικρουλες καθωντε αρα παιχνιδι δεν
ειχε για σενα χαχαχαχ.με μας μια χαρα δουλευε που στα 28-30 κιεβ και με 10-12 κιλα πιο κατω απο τωρα
ολες με εβαζαν 20-21.τωρα χαρκοβ που πηρα την καμαριερα του διαμερισματος κουβεντα κουφαθηκε που ειπα 39.λεει σε εβαζα 25!39 σημερα τα εκλισα κοπιασε να σε κερασω χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ναι αυτα δεν γινονται...ουκρανια ειναι
κι εγω θυμαμαι το επιπεδο ηταν υψηλο στο χαρκιβ σε σχεση με αλλες πολεις,πχ Ντνιπροπετροφσκ
ομως εχει 100000 φοιτητριες συν αλες 300000 κατω των 30 ετων,απο αυτες ενα 40-60% ειναι με τις κεραιες σηκωμενες να πιουν φανε παρουν δωρα η λεφτα
κατι απ ολα αυτα η και ολα
απο την στιγμη που τα ρωσσικα δεν αποτελουν θεμα για τον χαρη,δεν καταλαβαινω γιατι δεν κανει δεκα καμακια στο δρομο μερα δεκα απογευμα κ να παει το βραδυ σε δυο τρια φοιτητικα στεκια....συν νον στοπ στο μαμπα μυνηματα σαν βιπ
ετσι ειναι αδυνατον να μην σου κατσει καποια καλη την καθε μερα που θα την γουσταρεις κι εσυ για  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
ο χαρης δεν ξερω τι ακριβως ψαχνει κ γιατι κινειται ετσι
παντως μεταφερει κλιμα και εικονα με καλες περιγραφες
αυτα χρονια τα εκανα.γνωριζονται ολοι μεταξυ τους σε αυτα τα στεκια και σε μαδανε.
ποσες φορες εκλινα ραντεβου με 3 γκομενες ξεχωριστα που γνωριζα εκει και αυτες ηταν ολες γνωστες και μιλημενες απο εκει.αρα εχανα χρονο μιλουσαν μεταξυ τους και κερνουσα αδικα.
μιδας εχεις μεινει μια δεκαετια το λιγοτερο πισω απο ουκρανια και εγψ ειμαι και δεκα χρονια μεγαλυτερος απο τοτε που πηγαινα σε τετεια στεκια και στο γιδροπαρκ κιεβ χαχαχαχ
τωρα σαν θειο σε βλεπουν εκει.ουτε καμακια και πεσιματα εχει ουτε οδυσσο ουτε χαρκοβ.
καμακια απο ουκρανους μονο στο κιεβο εβλεπα στα μερη που πηγαινα,δρομο,μετρο.
παντα στο κιεβο εβρισκα αλλα οχι αυτες που θα ηθελα να εχω αν και βρηκα και τετειες σε μικρες ηλικιες οταν και εγω ημουν και φαινομουν μικροτερος πριν 10 χρονια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Οδυσσο για καμακι λεει ο Μηδας
οδησσο για σεμι προ ειναι πολυ καλυτερα απο Κιεβο
Αυτο ειπε ο μιδας
Για όσους μιλουν μονο αγγλικα
Μαθε μαζι με το συμπερασμα να διαβάζεις κ τις προϋποθέσεις
Υπάρχει μεγαλη παραμετροποίηση
Οποιος δεν το αντιλαμβάνεται χαλάει τα αντερα του για νεξτ ντορ ντεβουσκες
Η... Αυτοικανοποιειται που λεει κι ο τζιμυ29
:heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
αυτα χρονια τα εκανα.γνωριζονται ολοι μεταξυ τους σε αυτα τα στεκια και σε μαδανε.
ποσες φορες εκλινα ραντεβου με 3 γκομενες ξεχωριστα που γνωριζα εκει και αυτες ηταν ολες γνωστες και μιλημενες απο εκει.αρα εχανα χρονο μιλουσαν μεταξυ τους και κερνουσα αδικα.
μιδας εχεις μεινει μια δεκαετια το λιγοτερο πισω απο ουκρανια και εγψ ειμαι και δεκα χρονια μεγαλυτερος απο τοτε που πηγαινα σε τετεια στεκια και στο γιδροπαρκ κιεβ χαχαχαχ
τωρα σαν θειο σε βλεπουν εκει.ουτε καμακια και πεσιματα εχει ουτε οδυσσο ουτε χαρκοβ.
καμακια απο ουκρανους μονο στο κιεβο εβλεπα στα μερη που πηγαινα,δρομο,μετρο.
παντα στο κιεβο εβρισκα αλλα οχι αυτες που θα ηθελα να εχω αν και βρηκα και τετειες σε μικρες ηλικιες οταν και εγω ημουν και φαινομουν μικροτερος πριν 10 χρονια
χαρη εχω μεινει 15 μηνες μονο εκτις περιοχής
Περσυ μαρτιο. Ημιυν δεκα μερες. Λβοβ και επτα νικολαεφ
Απλα μςχρι και μαιο φετος δεν προβλεπετε να πηγαινω
Οπουε για 15 μηνες εχω ρεπο  :grin:
Ενημερωτικά απλα
Εχεις λαθος προσέγγιση στα θέματα
Το οτι εισαι κοντος ειναι ενα μεγάλο πλην, αλλα δεν εξηγει το μηδενικο σκορ συνεχεια
Κάνεις πολλα πραγματα λάθος
Ακους τον Μπλασκο που ειναι εκτος πεδίου δεκαετιας και κανεναν αλλον
Κι ο. Μιτσος κι εγω και ο κμαν σουχουμε γραψει καποια τιπς, αλλα εσυ δεν λαμβανςις υποψην σου κανεναν...
Απλα σου λεω
Η αλλάζεις τροπαριο η ξανα. Βουλιαζεις...
Καλη η ενημερωση που δινεις σε καθε περιπτωση παντως
:hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.554
Πόντοι
2.356
In God We Trust  :grin:  παω να τις ταισω ,λιγο πιο δυτικα απο Κιεβο ομως ...
καλες γιορτες σε ολους  :happy:

Συνημμένα

• 48985061_777550432597227_3995243351140990976_n.jpg
    48985061_777550432597227_3995243351140990976_n.jpg
    416,9 KB · Εμφανίσεις: 20

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656

Δεν παραπονεθηκα γιατι γενικα ηταν κουραστικη, γενικα κλαιγοταν οτι της λειπω,  εκλαιγε ελεγε οτι δεν θελει να ειναι μονη της την πρωτοχρονια κλπ μιλαγε ασταματητα αλλα στο σεξ ηταν μεγααααλη τσοντα!

Δεν ξερω αν την ψωνισε γιατι ειχε κατι γυρισματα για τηλεοραση κλπ, ή αν την προσεγγισε καποιος αλλος ή δεν ξερω κ εγω τι αλλο. Δεν με ενοχλησε καθολου.  Νομιζω απο εμας εξαρταται οχι απλα να κοβουμε τον τσαμπουκα, αλλα να τις πεταμε στα σκουπιδια εντελως,  σε οποιαδηποτε οσο ωραια και να ειναι οσο και να γουσταρουμε η οχι.

ερωτησεις
Πως ια παιχτεις κιεβο η Μινσκ με 7,5+
Ξερεις.ρωσσικα?
Η εχσις τοσο αριατη εμφανιση?
Εχεις καποια προοπτικη σπουδαία να βαλεις επανω στο τραπεζι στις ντεβουακςς που θα συνενοηθεος μαζι τους?
Αλλιως αν δεν εχεις δυο απο τα τρία αυτα
βαλε τον πηχη και στο 10+
Η Αποτυχια ειναι δεδομενη το. Ιδιο θαναι και με τις 7+ καιε τις 1.+...
Φιλικα για να μην χασομερας κ χαλας τομ καιρο σου σε μουντα μερη χωρις λογο ουσιώδη

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
η αντιδραση των 2 κοπελων στο χαρκοβ που ηταν μιση ωρα εξω απο το καφε και εβγαλαν φωτο
για αυτο σας την εγραψα για να καταλαβετε πλεον δεν δεχωντε ουτε προσκληση για καφε η φαι για
γνωριμια σαν νορμαλ ατομα.ο δασκαλος μου αρχισε οταν του ειπα οτι μονο δεν με εδειραν αυτες που προσκαλεσα για καφε,υθελα να δω αντιδραση χαρκοβ σε προσκληση κατι σαν πειραμα για στριτ καμακι.
ρε χαζε μου λεει ο δασκαλος περασαν 20 χρονια απο αυτα ουτε πεινανε ουτε καφε θελουν.
βλεπουν τον ουκρανο με ρολσ ροισ και πας εσυ με τα ποδια και λες για καφε αστεια ειναι αυτα χαχαχα.
για αυτο και εγω θεωρω αστεια την ιστορια του φιλου και απειρου ping floyd.
δεν ειχα κανενα τοσα χρονια εκει να με συμβουλευει και επρεπε μονος να ανακαλυπσω τι παιζει.
ειδα την εξελιξη της χωρας,ποσο αλλαξαν οι γκομενες και οι απαιτησεις και επρεπε να προσαρμοστω και εγω με τα νεα δεδομενα.πλεον δεν γαμας με κερασματα και καμακια δυστυχος.
αυτες εξελισονται αλλα καπιοι στο μυαλο μενουν στασιμοι.χτες βρεθηκα με τον πενηνταρι που νομιζει ειναι 35 και ηρθε πριν 8 χρονια οδυσσο να καμακωσει οπως εκανε αγια ναπα το 90!
ελεγε ειμαι καμακι της παραλιας,ετρωγε στο αθηνα με 2 ευρο και ηθλε να καμακωσει τζαμπα και να γαμησει αρκαδια και παραλια!δεν ξαναπατησε.μου αρχισε παλι βλακειες τυχαια βρεθηκαμε.
ακουστε τι μου ειπε.παμε λεει μολδαβια εκει θα εχει ψωμι!
τι λες ρε του λεω εχω φιλους εκει δεν υπαρχει τιποτα!λεει θα παω εκει πολλες γκομενες!
αυτοι δεν αλλαζουν μυαλα επιμενει ειμαι αθλητικος,μοιαζω 35,ειμαι καμακι!χαχαχα
τον εκραξα αλλα τιποτα.πηγε και σλοβακια μετα την οδυσσο 45 τοτε ηταν και εμενε σε χοστελ!
πηγε να καμακωσει και να βρει γκομενες σλοβακια και εμενε με 6 ευρο την μερα σε χοστελ!!!
δυστυχος πολλοι τετιοι νυχτωμενοι εμφανιζοντε μεσα μεσα ουκρανια και δεν θελουν να ακουσουν.
μονο οτι θελουν να πιστευουν,διαλυμενη χωρα,ευκολες μουναρες,πεινασμενες,απελπισμενες να φυγουν.
οσοι δεν εχουν ιδεα και διαβαζουν αυτα πιστευουν.μαλιστα λενε ιστοριες και φιλων τους γαμιαδων
να με πισουν.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ερωτησεις
Πως ια παιχτεις κιεβο η Μινσκ με 7,5+
Ξερεις.ρωσσικα?
Η εχσις τοσο αριατη εμφανιση?
Εχεις καποια προοπτικη σπουδαία να βαλεις επανω στο τραπεζι στις ντεβουακςς που θα συνενοηθεος μαζι τους?
Αλλιως αν δεν εχεις δυο απο τα τρία αυτα
βαλε τον πηχη και στο 10+
Η Αποτυχια ειναι δεδομενη το. Ιδιο θαναι και με τις 7+ καιε τις 1.+...
Φιλικα για να μην χασομερας κ χαλας τομ καιρο σου σε μουντα μερη χωρις λογο ουσιώδη
θα σου απαντησω με το ρητο που λεω

.οι γκομενες συμπεριφεροντε αναλογος το ποιος εισαι εσυ!
τι σχεση εχει αν μιλα η οχι ρωσικα?απο αυτα που γραφει καταλαβεις δεν εχει το καταληλο πακετο.
το ειμαι ψηλος γυμνασμενος και ομορφος με γαλαζια ματια δεν μετρα αφου παλι και ετσι και να μιλα και
ρωσικα παλι δεν θα γαμησει.του ειπε η γκομενα καθαρα την αληθεια δεν ειναι πραγματικος αντρας$$$$$

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom