dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δεν έχω διαβάσει χρόνια τώρα τα ποστ του.Ούτε καν ήξερα ότι είναι στην Αγγλία.τι γνωμη εχεις για τις παρλαπιπες του Τραμουντανα που ζει Αγγλια;
Δεν έχω διαβάσει χρόνια τώρα τα ποστ του.Ούτε καν ήξερα ότι είναι στην Αγγλία.τι γνωμη εχεις για τις παρλαπιπες του Τραμουντανα που ζει Αγγλια;
Παραπληροφορει τα παιδια στο νημα για την εργασια στο εξωτερικο. Λεει να παμε να ζησουμε σε οικοτροφειο, να χεζουμε 4 μαζι στην ιδια χεστρα κλπ.Δεν έχω διαβάσει χρόνια τώρα τα ποστ του.Ούτε καν ήξερα ότι είναι στην Αγγλία.
΄Το διάβασα τώρα από τη σελίδα 230 και μετά.Δεν είδα να λέει ότι είναι εύκολη η ζωή στο εξωτερικό!Αυτό που γελάω είναι που όλοι έχουν γίνει προγραμματιστέςΠαραπληροφορει τα παιδια στο νημα για την εργασια στο εξωτερικο. Λεει να παμε να ζησουμε σε οικοτροφειο, να χεζουμε 4 μαζι στην ιδια χεστρα κλπ.
τυπε εισαι οφσάιντ.Ο κμαν για να ειμαστε δικαιοι εγραψε σχετικα προσφατα οτι οι Ελληνες δεν την παλευουν στη Γερμανια λογω του υποτιμητικου τροπου που τους φερονται οι Γερμανοι, της εξαντλητικης εργασιας και της αθλιας ζωης στα WG (η γερμανικη ονομασια των οικοτροφιων) που ουτε μαλακια δεν μπορουν να τραβηξουν! Παρα πολλοι εγραψε πεφτουν στα ναρκωτικα για να αντεξουν, στο χασις και τα ψυχοφαρμακα.
Εγω ακουω και μαθαινω απο ολους σας. Τον κμαν, τον Δημητρακη, εσενα... Σεβομαι ολες τις αποψεις.τυπε εισαι οφσάιντ.
Ειμαι Γερμανια
Την παλευω μια χαρα.
Γαμαω πορτογαλεζα
Πριν ενα μηνα κατεβηκα Ελλαδα διακοπες.
Τον Φεβρουαριο στα πουτσοκρυα θα παω Βραζιλια 11 μερες
Οδηγαω audi
Μονω μονος μου σε γκαρσονιερα
Κανω ακριβα δωρα σε συγγενικα προσωπα .
Την ανοιξη-καλοκαιρι θα κανω αγορα ακινητου,εστω και φτηνου, στην Σαλονικη
Wg σημαινει διαμερισμα ή σπίτι που το νοικιαζουν 3-4 μαζι σαν φοιτητες
Wohnheim αν θελεις να πεις ειναι κατι σαν motel
Οικοτροφεια δεν εχω ακουσει να μενει κανενας
Ναρκωτικα δεν παιρνω
Πηρα μια ασπιρινη προχθες.
Γιατρους εχω ιδιωτες
Εκανα 4 σφραγισματα το τελευταιο τριμηνο. Δεν εδωσα φραγκο.
Αν δεν θελεις εσυ να μεταναστευσεις δεν χρειαζεται να προσπαθεις να απαξιωσεις τα παντα...
Οπως τα γράφεις καταλαβαίνω ότι ζεις εκεί γιά να μαζέψεις λεφτά και να γυρίσεις Ελλάδα.Γ'αυτό άλλωστε και αγωράζεις διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.Οπως λες ταλαιπωρείσε από το κρύο το χειμώνα και δεν πρόκειται να μείνεις μόνιμα Γερμανία όπως καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις.Αν έχεις σπίτι στην Ελλάδα και μπορούσες να βρεις μιά δουλειά με 700-800 στην Ελλάδα δε νομίζω ότι θα έφευγες από κει.τυπε εισαι οφσάιντ.
Ειμαι Γερμανια
Την παλευω μια χαρα.
Γαμαω πορτογαλεζα
Πριν ενα μηνα κατεβηκα Ελλαδα διακοπες.
Τον Φεβρουαριο στα πουτσοκρυα θα παω Βραζιλια 11 μερες
Οδηγαω audi
Μονω μονος μου σε γκαρσονιερα
Κανω ακριβα δωρα σε συγγενικα προσωπα .
Την ανοιξη-καλοκαιρι θα κανω αγορα ακινητου,εστω και φτηνου, στην Σαλονικη
Wg σημαινει διαμερισμα ή σπίτι που το νοικιαζουν 3-4 μαζι σαν φοιτητες
Wohnheim αν θελεις να πεις ειναι κατι σαν motel
Οικοτροφεια δεν εχω ακουσει να μενει κανενας
Ναρκωτικα δεν παιρνω
Πηρα μια ασπιρινη προχθες.
Γιατρους εχω ιδιωτες
Εκανα 4 σφραγισματα το τελευταιο τριμηνο. Δεν εδωσα φραγκο.
Αν δεν θελεις εσυ να μεταναστευσεις δεν χρειαζεται να προσπαθεις να απαξιωσεις τα παντα...
αυτα θα σου κανουν κ οι υπολοιπες,αν απο το πρωτο ηδη φασωμα δεν τις ταισεll το καυλι σου σε σεναρibrutal mouth fuckΕνημερωση για ολους οσους δεν γραφουν τις τελευταιες μερες . Οι υπολοιποι καλα κρασια..
Ειμαι με την Ουκρανη εδω κ κανα μηνα, καθε μερα το τονιζω, καθε μερα μιλαμε στο τηλ πανω απο μιση ωρα. Πηγα Κιεβο, ηρθε Αθηνα ολα καλα.
Σημερα λοιπον αποφασισε να μην μου απαντησει σε μηνυμα που της εστειλα, να με μπλοκαρει στο ινσταγκραμ κ να μου στειλει ενα μηνυμα φαση
"ηξερα οτι τελικα δεν εκανα λαθος για σενα, μην μου ξαναστειλεις ποτε, καλη τυχη", εννοουσε οτι εχω και αλλες παραλληλες σχεσεις οπως μου ελεγε ολη την ωρα, το οποιο ηταν μονο στη φαντασια της.
Το μονο που εγινε ειναι οτι γενικα προσετεθα γκομενες στο ινσταγκραμ, ρωσσιδαρες καμια 20αρια το τελευταιο διημερο κλπ ωραια μουνια κ με εκαναν κ αυτες.
Δεν παραπονεθηκα γιατι γενικα ηταν κουραστικη, γενικα κλαιγοταν οτι της λειπω, εκλαιγε ελεγε οτι δεν θελει να ειναι μονη της την πρωτοχρονια κλπ μιλαγε ασταματητα αλλα στο σεξ ηταν μεγααααλη τσοντα!
Και εκει που ελεγα, παει αυτο ηταν , ε παει και με παιρνει τηλ απο μονη της.
Τι εκανα ? Οτι πρεπει να κανει οποιοσδηποτε σοβαρος αντρας. Δεν το απαντησα και τη μπλοκαρα απο γουατσαπ βαιμπερ κλπ. Μονο ινσταγκραμ δεν τη μπλοκαρα.
Δεν ξερω αν την ψωνισε γιατι ειχε κατι γυρισματα για τηλεοραση κλπ, ή αν την προσεγγισε καποιος αλλος ή δεν ξερω κ εγω τι αλλο. Δεν με ενοχλησε καθολου. Νομιζω απο εμας εξαρταται οχι απλα να κοβουμε τον τσαμπουκα, αλλα να τις πεταμε στα σκουπιδια εντελως, σε οποιαδηποτε οσο ωραια και να ειναι οσο και να γουσταρουμε η οχι.
Επομενο ταξιδι ή Μινσκ ή Κιεβο αποκλειστικα και μονο για 7,5+ χωρις δωρα λεφτα κλπ
συγνωμη ρε φιλε μα σε ποιους τα λες αυτα?ποια ηρθε αθηνα?η γκομενα αυτη σου ειπαμε νετ.Ενημερωση για ολους οσους δεν γραφουν τις τελευταιες μερες . Οι υπολοιποι καλα κρασια..
Ειμαι με την Ουκρανη εδω κ κανα μηνα, καθε μερα το τονιζω, καθε μερα μιλαμε στο τηλ πανω απο μιση ωρα. Πηγα Κιεβο, ηρθε Αθηνα ολα καλα.
Σημερα λοιπον αποφασισε να μην μου απαντησει σε μηνυμα που της εστειλα, να με μπλοκαρει στο ινσταγκραμ κ να μου στειλει ενα μηνυμα φαση
"ηξερα οτι τελικα δεν εκανα λαθος για σενα, μην μου ξαναστειλεις ποτε, καλη τυχη", εννοουσε οτι εχω και αλλες παραλληλες σχεσεις οπως μου ελεγε ολη την ωρα, το οποιο ηταν μονο στη φαντασια της.
Το μονο που εγινε ειναι οτι γενικα προσετεθα γκομενες στο ινσταγκραμ, ρωσσιδαρες καμια 20αρια το τελευταιο διημερο κλπ ωραια μουνια κ με εκαναν κ αυτες.
Δεν παραπονεθηκα γιατι γενικα ηταν κουραστικη, γενικα κλαιγοταν οτι της λειπω, εκλαιγε ελεγε οτι δεν θελει να ειναι μονη της την πρωτοχρονια κλπ μιλαγε ασταματητα αλλα στο σεξ ηταν μεγααααλη τσοντα!
Τι εκανα ? Οτι πρεπει να κανει οποιοσδηποτε σοβαρος αντρας. Δεν το απαντησα και τη μπλοκαρα απο γουατσαπ βαιμπερ κλπ. Μονο ινσταγκραμ δεν τη μπλοκαρα.
Δεν ξερω αν την ψωνισε γιατι ειχε κατι γυρισματα για τηλεοραση κλπ, ή αν την προσεγγισε καποιος αλλος ή δεν ξερω κ εγω τι αλλο. Δεν με ενοχλησε καθολου. Νομιζω απο εμας εξαρταται οχι απλα να κοβουμε τον τσαμπουκα, αλλα να τις πεταμε στα σκουπιδια εντελως, σε οποιαδηποτε οσο ωραια και να ειναι οσο και να γουσταρουμε η οχι.
Επομενο ταξιδι ή Μινσκ ή Κιεβο αποκλειστικα και μονο για 7,5+ χωρις δωρα λεφτα κλπ
ποιαν καμακωνω στα παγκακια ρε χαχαχαχ?που το ειδες αυτο?αν καπεια ειναι εξω απο το καφε που ειμαι η εστιατοριο μονη η με φιλη ωρα και δεν μπαινει φυσικα αν εχω διαθεση θα προσεγγισω και θα προσκαλεσω.αρχοντα εσυ βολευεσε στο κρεοπολειο να ψωνιζεις σιγουρα.Ο Χάρης ειναι μοναδικό παράδειγμα ατόμου που ξεχωρίζει το καμακι απο το γαμησι.Κανακωνει στα παγκάκια και γαμαει στα μπορδέλα.
ολες τα ιδια θα του κανουν γιατι δεν ειναι πραγματικος αντρας για αυτες.αυτα θα σου κανουν κ οι υπολοιπες,αν απο το πρωτο ηδη φασωμα δεν τις ταισεll το καυλι σου σε σεναρibrutal mouth fuck
αυτα χρονια τα εκανα.γνωριζονται ολοι μεταξυ τους σε αυτα τα στεκια και σε μαδανε.ναι αυτα δεν γινονται...ουκρανια ειναι
κι εγω θυμαμαι το επιπεδο ηταν υψηλο στο χαρκιβ σε σχεση με αλλες πολεις,πχ Ντνιπροπετροφσκ
ομως εχει 100000 φοιτητριες συν αλες 300000 κατω των 30 ετων,απο αυτες ενα 40-60% ειναι με τις κεραιες σηκωμενες να πιουν φανε παρουν δωρα η λεφτα
κατι απ ολα αυτα η και ολα
απο την στιγμη που τα ρωσσικα δεν αποτελουν θεμα για τον χαρη,δεν καταλαβαινω γιατι δεν κανει δεκα καμακια στο δρομο μερα δεκα απογευμα κ να παει το βραδυ σε δυο τρια φοιτητικα στεκια....συν νον στοπ στο μαμπα μυνηματα σαν βιπ
ετσι ειναι αδυνατον να μην σου κατσει καποια καλη την καθε μερα που θα την γουσταρεις κι εσυ για![]()
![]()
ο χαρης δεν ξερω τι ακριβως ψαχνει κ γιατι κινειται ετσι
παντως μεταφερει κλιμα και εικονα με καλες περιγραφες
οδησσο για σεμι προ ειναι πολυ καλυτερα απο ΚιεβοΟδυσσο για καμακι λεει ο Μηδας
χαρη εχω μεινει 15 μηνες μονο εκτις περιοχήςαυτα χρονια τα εκανα.γνωριζονται ολοι μεταξυ τους σε αυτα τα στεκια και σε μαδανε.
ποσες φορες εκλινα ραντεβου με 3 γκομενες ξεχωριστα που γνωριζα εκει και αυτες ηταν ολες γνωστες και μιλημενες απο εκει.αρα εχανα χρονο μιλουσαν μεταξυ τους και κερνουσα αδικα.
μιδας εχεις μεινει μια δεκαετια το λιγοτερο πισω απο ουκρανια και εγψ ειμαι και δεκα χρονια μεγαλυτερος απο τοτε που πηγαινα σε τετεια στεκια και στο γιδροπαρκ κιεβ χαχαχαχ
τωρα σαν θειο σε βλεπουν εκει.ουτε καμακια και πεσιματα εχει ουτε οδυσσο ουτε χαρκοβ.
καμακια απο ουκρανους μονο στο κιεβο εβλεπα στα μερη που πηγαινα,δρομο,μετρο.
παντα στο κιεβο εβρισκα αλλα οχι αυτες που θα ηθελα να εχω αν και βρηκα και τετειες σε μικρες ηλικιες οταν και εγω ημουν και φαινομουν μικροτερος πριν 10 χρονια
ερωτησειςΕνημερωση για ολους οσους δεν γραφουν τις τελευταιες μερες . Οι υπολοιποι καλα κρασια..
+1οδησσο για σεμι προ ειναι πολυ καλυτερα απο Κιεβο
Αυτο ειπε ο μιδας
Για όσους μιλουν μονο αγγλικα
θα σου απαντησω με το ρητο που λεωερωτησεις
Πως ια παιχτεις κιεβο η Μινσκ με 7,5+
Ξερεις.ρωσσικα?
Η εχσις τοσο αριατη εμφανιση?
Εχεις καποια προοπτικη σπουδαία να βαλεις επανω στο τραπεζι στις ντεβουακςς που θα συνενοηθεος μαζι τους?
Αλλιως αν δεν εχεις δυο απο τα τρία αυτα
βαλε τον πηχη και στο 10+
Η Αποτυχια ειναι δεδομενη το. Ιδιο θαναι και με τις 7+ καιε τις 1.+...
Φιλικα για να μην χασομερας κ χαλας τομ καιρο σου σε μουντα μερη χωρις λογο ουσιώδη