Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χαρη εχω μεινει 15 μηνες μονο εκτις περιοχής
Περσυ μαρτιο. Ημιυν δεκα μερες. Λβοβ και επτα νικολαεφ
Απλα μςχρι και μαιο φετος δεν προβλεπετε να πηγαινω
Οπουε για 15 μηνες εχω ρεπο  :grin:
Ενημερωτικά απλα
Εχεις λαθος προσέγγιση στα θέματα
Το οτι εισαι κοντος ειναι ενα μεγάλο πλην, αλλα δεν εξηγει το μηδενικο σκορ συνεχεια
Κάνεις πολλα πραγματα λάθος
Ακους τον Μπλασκο που ειναι εκτος πεδίου δεκαετιας και κανεναν αλλον
Κι ο. Μιτσος κι εγω και ο κμαν σουχουμε γραψει καποια τιπς, αλλα εσυ δεν λαμβανςις υποψην σου κανεναν...
Απλα σου λεω
Η αλλάζεις τροπαριο η ξανα. Βουλιαζεις...
Καλη η ενημερωση που δινεις σε καθε περιπτωση παντως
:hi:
επιδει λες για οδυσσο πλεον ειναι ολες εξαφανισμενες σεμι προ,σπονσορετες,πουτανες!
αυτο αρχισε να με ανυσυχει εδω και δυο χρονια μονο μια μικρη κουκλιτσα αζερα βλεπω να ψαχνετε και να κανει βιζιτες σθνεχεια κεντρο.ουτε δειγμα απο τετειες γκομενιτσες και μεχρι πριν 3 χρονια που ασχολουμουν με ιτερνετ καμια ανταποκριση.μονο κανα 6-7 που ζιτουσε 200-300 δολαρια.
στο λβιβ εισαι μεγαλος να παιξεις εκει και νικολαεβ εχω ακουσει πολλες ιστοριες που ολες
εβγαιναν ραντεβου και μετα της επερνε ο γκομενοσ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
θα σου απαντησω με το ρητο που λεω

.οι γκομενες συμπεριφεροντε αναλογος το ποιος εισαι εσυ!
τι σχεση εχει αν μιλα η οχι ρωσικα?απο αυτα που γραφει καταλαβεις δεν εχει το καταληλο πακετο.
το ειμαι ψηλος γυμνασμενος και ομορφος με γαλαζια ματια δεν μετρα αφου παλι και ετσι και να μιλα και
ρωσικα παλι δεν θα γαμησει.του ειπε η γκομενα καθαρα την αληθεια δεν ειναι πραγματικος αντρας$$$$$
ενας μς πολύ καλή εμφανιση στα τριαντα γαμαει κ με αγγλικά, χωρις πολλα πολλα μονο με. Κερασματα. Αλλα το πεδιο ειναι πολυ λιμιτεντ.. Μια στις πενηντα που θα κανει τατς

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
επιδει λες για οδυσσο πλεον ειναι ολες εξαφανισμενες σεμι προ,σπονσορετες,πουτανες!
αυτο αρχισε να με ανυσυχει εδω και δυο χρονια μονο μια μικρη κουκλιτσα αζερα βλεπω να ψαχνετε και να κανει βιζιτες σθνεχεια κεντρο.ουτε δειγμα απο τετειες γκομενιτσες και μεχρι πριν 3 χρονια που ασχολουμουν με ιτερνετ καμια ανταποκριση.μονο κανα 6-7 που ζιτουσε 200-300 δολαρια.
στο λβιβ εισαι μεγαλος να παιξεις εκει και νικολαεβ εχω ακουσει πολλες ιστοριες που ολες
εβγαιναν ραντεβου και μετα της επερνε ο γκομενοσ
τιποτα δεν ισχυει απο αυτα
Οποιος σταπε η ουφο ειναι η λεει παπάδες
Εαυ Νικολαεφ καλοκαιρι σε μια ωρα βρηκες γκομενα. Μετρια και άνω για πλακα
Πολυ καλη σε μια συο. Μερες ρο πολυ
Για λβοβ δεν κανεις λογω ύψους

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μεχρι πριν 3 χρονια ειχα και οδυσσο επιτυχια.απλα τωρα δεν ξερω γιατι αν ειναι λογο της καταστασης
δεν εχει δειγμα απο γκομενα στο κεντρο και ουτε κοπελες απο αλλες πολεις ερχοντε οπως πριν να ψαχνωντε.εδω και εναμιση χρονο σταατησα και εγω να κυνηγω δεν βλεπω θυραμα.
ολοι φιλοι λενε τραβα κιεβ απειρες πουτανες γκομενες.βολευτηκα οδυσσο με θειο,φιλους,στεκια,πολη,ψωνια.δεν εχω δυναμη να κυνηγω οπως παλια πανω κατω κιεβ ουτε νυχτα να βγαινω.
πλεον θελω ενα σαλον να μην χανω χρονο και να βολταρω ελευθερα.βραδυ δεν με ενδιαφερει το κυνηγι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οι γκομενες απο νικολαεφ αφραγγες ομως γιατι μου κανουν μαλακιες?
2 στο ελληνικο εστιατοριο μικρουλες τοτε απο εκει ηταν.εκαναν οτι γουσταραν και οι δυο και τισ εβγαλα
εξω.μετα τα κερασματα ειπα θα ερθετε σπιτι να σασ γαμησω αλλιοσ τελοσ τα κερασματα.
αλλαξαν διαθεση και εχασαν το γελιο και εφυγαν.οταν κερνουσα γελουσαν με τον βλακα αλλαοταν ζητησα και εγω την εκαναν.ασε ρε μιδα μασ εστειλεσ χαρκοβ,μετα λεσ δνεπρο,λεσ στουσ αλουσ εδω και εκει παλι ολεσ ιδια συμπεριφωρα.απο δνεπρο παλι γνωρισα,ζαπαροζιε ολεσ ιδια σκατα.οι μονεσ που βρηκα τελευτεα οκ που καθησαν μια χαρα 3 απο πολταβα,μια ροβνο και 3-4 απο τετειες περιοχες.
δεν εχει ρε μιδα  μου το μερος αλλα η συμπεριφωρα προς τον ξενο.
δεν μασ βλεπουν οπως πριν πλεον.η μια μαλιστα απο δνεπρο που εκανε μαλακιες σε μενα μετα εβγαινε με ενα μικρο τουρκο φοιτητη!μετα αυτη ηταν με χαλια αφραγγο ουκρανο που ταιζε αυτη απο αυτους τους φασιστες που ηρθαν οδυσσο.τωρα παντρευτηκε τον γυφτο!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ενας μς πολύ καλή εμφανιση στα τριαντα γαμαει κ με αγγλικά, χωρις πολλα πολλα μονο με. Κερασματα. Αλλα το πεδιο ειναι πολυ λιμιτεντ.. Μια στις πενηντα που θα κανει τατς
στο χαρκοβο δεν ειχε 50 στον δρομο να καμακωσεις στο δρομο.ειχε 10 την επεφτεσ σε 3.ολες βιαστικες.μονο μετρο ειχε κοσμο.ουτε μερη με κοσμο ειχε να παω να κατσω σαν κυριοσ να παραγελνω κρασακια φαγητο και να πιασω κουβεντα.καπου εσυ πιστευω εχεισ μεινει χρονια πισω αν ενοεισ με στριτ καμακι βγαζεισ γκομενες.αστεια τα ακουω αυτα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στο χαρκοβο δεν ειχε 50 στον δρομο να καμακωσεις στο δρομο.ειχε 10 την επεφτεσ σε 3.ολες βιαστικες.μονο μετρο ειχε κοσμο.ουτε μερη με κοσμο ειχε να παω να κατσω σαν κυριοσ να παραγελνω κρασακια φαγητο και να πιασω κουβεντα.καπου εσυ πιστευω εχεισ μεινει χρονια πισω αν ενοεισ με στριτ καμακι βγαζεισ γκομενες.αστεια τα ακουω αυτα
Εμένα μου αρέσει να διαβάζω τι γράφουν,έχει κάποιο ρομαντισμό λες και γύρισα 20 χρόνια πριν! :2funny:

Επισκέπτης
οδησσο για σεμι προ ειναι πολυ καλυτερα απο Κιεβο
Αυτο ειπε ο μιδας
Για όσους μιλουν μονο αγγλικα
Μαθε μαζι με το συμπερασμα να διαβάζεις κ τις προϋποθέσεις
Υπάρχει μεγαλη παραμετροποίηση
Οποιος δεν το αντιλαμβάνεται χαλάει τα αντερα του για νεξτ ντορ ντεβουσκες
Η... Αυτοικανοποιειται που λεει κι ο τζιμυ29
:heavymetalbig:
Εγω ειχα ρωτησει που παει

1. Ο 30-40 ετων χωρις λεφτα για καμακι

2. Ο 50+ για τιμιες πουτανες

Αλλα μου φαινεται ξεχασατε τα ελληνικα και απαντατε αρες μαρες κουκουναρες. Ποτε τη μια πολη ποτε την αλλη και δε μπορει κανεις να σας παρακολουθησει και να βγαλει συμπερασμα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Αλλα μου φαινεται ξεχασατε τα ελληνικα και απαντατε αρες μαρες κουκουναρες. Ποτε τη μια πολη ποτε την αλλη και δε μπορει κανεις να σας παρακολουθησει και να βγαλει συμπερασμα.
Απλός γιά χρόνια κανένας δεν πηγαίνει πουθενά και με της εμπειρίες που έχουν όταν πήγαιναν εκει πριν απο 15 χρόνια προσπαθουν να απαντησουν νομιζοντας όι έτσι είναι ακόμα όλα και δεν εχει αλλαξει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εμένα μου αρέσει να διαβάζω τι γράφουν,έχει κάποιο ρομαντισμό λες και γύρισα 20 χρόνια πριν! :2funny:
ναι διμητρακι.χαρκοβο σταματουσα γκομενες στο δρομο δευτερη μερα για πλιροφοριες και καλουσα για σουσι που ολες γουσταρους.ολεσ μιλουσαν αγγλικα οταν εβλεπαν ειμαι ξενος αλλα δεν ηρθαν για παρακατω.ηθελα να δοκιμασω χαρκοβ αν μπορεις να πιασεις κουβεντα στο δρομο οπως κιεβ παλαιοτερα.
στην οδυσσο με τιποτα δεν πλισιασεις.μαλακισμενα ακομα και οι αφραγγες.
τελικα διαπιστωσα οτι μια χαρα ειναι συχρονη πολη και πολυ καλυτερο επιπεδο ζωης απο οδυσσο των λιγων πλουσιον και πολλων ναυτικων.απο επιπεδο ζωης και μαχαζια,μολλ με αφησε ικανοποιημενο το χαρκοβο.
απο μουνι οπως σωστα διαπιστωσα φοιτητες με λεφτουδακια εβλεπα σουμσκαγια 15 μεχρι 20.
ευτυχος που δεν ακουσαμε και τον ντερτυ να παμε επαρχια να βρεθουμε με την μοναδικη θεια που θα μας απαντησει χαχαχαχαχαχ.οπως το λες μητσο και εγω σκεφτωμε τα παλια με ρομαντισμο.
χτες εβλεπα βιτεο απο ενα αμερικανο σκαμερ που λεει σε μαλακες να τον εμπιστευτουν και να πληρωνουν και να τους γνωριζει γκομενες ουκρανια.εβαλε ενα πακιστανο ντυμενο σαν προσφυγα αφγανο να δινει ανθοδεσμες να καμακωνει στα παγκακια και να του χαμογελανε και να δινουν αριθμο.
τελειος φτιαχτο για να γελασει κοσμο να τους φαει λεφτα.οι ελληνες κακομοιρηδες που ειδα αθηνα
ειναι καλυτεροι απο τον πακιστανο στο βιντεο χαχαχα.μετα ελεγε ο πακιστανος ολες μου εδιναν τηλεφωνα και τετεια.καμακωνε κατι θειες κρυφοβιζιτες στα παγκακια που ηταν φως φαναρι συνενοημενες με τον αμερικανο που εφταχνε βιντεακια.τωρα να το βρω να σας το βαλω

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

ποσες φορες εγραψα για οδυσσο?απαντησα τοσες φορες για ουσσο οτι δεν εχει τιποτα ουτε κανει για καμακι.καποτε ειχε πολλα αρπακτικα που εξαφανιστηκαν ολες τελευταια.την εκαναν για αλλου φενετε.
ο 30-40 τι καμακι να κανει?καμακι οπως ο διμητρακισ στο σαλον η καμακι αρχοντα κμαν στο καριμπιαν.
στα 30-40 εχει μονο θειτσες στο ιτερνετ για καπειον που δεν ειναι πολυ πλουσιος,πετυχημενος και ζει συνεχεια εκει η παει συνεχεια.ο 30-40 δεν μετρα για καμακι δρομου πλεον εκτος αν εχειενα μαζερατι παρκαρισμενο στην κατερινσκαγια και ντιριπασοσκαγα οδυσσο.ακουω τις κοπελες που περπατανε με τα ποδια σχολιαζουν τα αυτοκινητα ποια γουσταρουν αν και αυτες πανε με τα ποδια και δεν γουσταρουν να πλισιασει κανενας εκτος αν καθετε σε αυτα τα εστιατορια με παρκαρισμενο τετειο αμαξι.
δυστυχος ετσι ειναι οδυσσο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Απλός γιά χρόνια κανένας δεν πηγαίνει πουθενά και με της εμπειρίες που έχουν όταν πήγαιναν εκει πριν απο 15 χρόνια προσπαθουν να απαντησουν νομιζοντας όι έτσι είναι ακόμα όλα και δεν εχει αλλαξει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια.
διμητρακη χαρκοβο ηταν το αντικαταστατο του κιεβου που εχει απο το 2012 να παω.
αφησα το κιεβο πριν την μανια με αιφοουν και τετεια μεχρι κανα τερανοβα και αλλα τετεια φτηνομαχαζια
εκανα δωρακια.τα αιφονια τα βρηκα αργοτερα στα μαμπα οταν μου εφτιαξες και στο 2015-2017 ολες ηθελαν αιφονια και στο ιτερνετ πολλες μικρουλες μουνιτσες που ζητουσαν αιφον και μου ελεγαν εξυπναδες.θελω αιφον και να φυγουν χωρις σεξ!ελεγαν ειμαι παρθενα το φυλαω για τον αντρα μου η ενα τσιμπουκι για αιφον!με κοροιδευαν δηλαδη,αν δεν ησουν διαθεσιμοσ να παρεις αιφον δεν ηθελαν συναντηση.
τωρα σταματησαν αυτα ιδικα φετος οδυσσο αλλα εξαφανιστηκαν ολες αυτες στο ιτερνετ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μετα διμητρακη εμφανιστηκε εδω και ο  μιστερ λοβ να μας λεει γαμα τετειες με ματσαρισματα
και κανα κερασμα στο χατα χαχαχαχαχαχα.τετεια δεν γινονται εκτος αν ειναι καμια ταλαιπωρημενη θεια
που ψαχνει να φορτωσει τα μπασταρδα της καπου η να βγαλει κανα ψευδομεροκαματο.
σας ειχα πει καμια επιπεδο απο αυτες που εβαζε οτι τον ματσαραν δεν θα τον συναντουσε ποτε!
αυτες κοβουν τον κακομοιρη και αυτον που δεν εχει στατους οπως ελεγες.
ο δοκτορας εδωσε σε ολους τους αφραγγους και τσιγουνηδες ελπιδα οτι γαμανε με τυροπιτα και
ειναι μεγαλη η αγορα εκει που περιμενει ραντεβουδακια με φρι σεξ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
απαντησα και στον ρολογα που πηγε τσερβνοτσι.διαβαστε στο θεμα εκει.
δεν ξερω γιατι πηγε εκει και τι περιμενε οτι θα κανει τσερβνοτσι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εκανα δωρακια.τα αιφονια τα βρηκα αργοτερα στα μαμπα στο 2015-2017 ολες ηθελαν αιφονια και στο ιτερνετ πολλες μικρουλες μουνιτσες που ζητουσαν αιφον και μου ελεγαν εξυπναδες.θελω αιφον και να φυγουν χωρις σεξ!ελεγαν ειμαι παρθενα το φυλαω για τον αντρα μου η ενα τσιμπουκι για αιφον!με κοροιδευαν δηλαδη,αν δεν ησουν διαθεσιμοσ να παρεις αιφον δεν ηθελαν συναντηση.

Το 2007 που δεν υπήρχε ακόμα iphoni γούσταραν Razr και Nokia N97.Τότε αυτά έρχονταν στα 300 ευρώ μόνο.Α ρε πούστη Steve Jobs τι μας έκανες με τα σμαρτφόνια σου.
Χάλασαν και οι γκόμενες με τις εφαρμογές,τα facebook,ίνσταγκραμ,τίντερ κτλ,πριν 10 χρόνια ήταν πολύ πιο απλά.
το ονλάιν dating ήταν σε στυλ θέλεις?(Νόκια?).Ναι θέλω(σεξ).

Τότε απλά αρκούσε να σκας καυλωμένος.Μου αρέσουν τα κορίτσια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για λβοβ δεν κανεις λογω ύψους
Τελικά ο Ρεντπέ'ι'νζ δεν ειναι ενας μαλάκας όπως νομίζαμε που φυτοζωεί κουβαλώντας τα σκατά από τα νοσοκομεία  :2funny:αλλά είναι ένας μεγάλος επιστήμονας!Ετσι εφτιαξε τη χρονομηχανή και θα σε στείλει Χάρη στο Νικολάεφ το 1992 και όλο θα γαμάς  :2funny:Πρόσεξε όμως μην κάνει λάθος τα κοντρόλ και άντι γιά το παρελθόν σε στείλει στο μέλλον και σε ξεσκίσουν οι Μόρλοκ  :2funny: :2funny: :2funny:.Θα σε πιάσουν θα σε ξεκωλιάσουν πρώτα και μετά θα σε φάνε  :2funny:

Συνημμένα

• 1378988596_Time%20Machine%203D%20Scene%20By%20Hameed.jpg
    1378988596_Time%20Machine%203D%20Scene%20By%20Hameed.jpg
    81,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • cb89639b8623cd946c079c32750f1e1a.png
    cb89639b8623cd946c079c32750f1e1a.png
    368,2 KB · Εμφανίσεις: 30

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Χαρη δεν σου ξαναπαραθετω τιποτα
Ακου τις μλκιες του μιτσου που δεν εχει παςι αυτος τα τελευταία 20χρονια ουκρανια
κι αν γαμισεις πεστο και μενα  :heavymetalbig:
Όσο για τα ινφος ισχυαν μέχρι περσυ τον μαρτιο, που έμεινα γυρω στις τρεις βδομάδες ες λβοβ κ νικολαεφ, σιγουρα ισχυουν κ φέτος..
Τωρα αν εσύ νομίζεις τόσοι που πανε ουκρανια δεν γαμάνε τι να πω..
Σηκωνω τα χερια ψηλα
Παρε γατια σαν τον μιτσο και κανε κι εσυ ενα κομμα στην κυπρο  :respect:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Τελικά ο Ρεντπέ'ι'νζ δεν ειναι ενας μαλάκας όπως νομίζαμε που φυτοζωεί κουβαλώντας τα σκατά από τα νοσοκομεία  :2funny:αλλά είναι ένας μεγάλος επιστήμονας!Ετσι εφτιαξε τη χρονομηχανή και θα σε στείλει Χάρη στο Νικολάεφ το 1992 και όλο θα γαμάς  :2funny:Πρόσεξε όμως μην κάνει λάθος τα κοντρόλ και άντι γιά το παρελθόν σε στείλει στο μέλλον και σε ξεσκίσουν οι Μόρλοκ  :2funny: :2funny: :2funny:.Θα σε πιάσουν θα σε ξεκωλιάσουν πρώτα και μετά θα σε φάνε  :2funny:
μιτσο ποιος φυτοζωει σε τριτοκοσμικο μέρος σε διαμερισμα 15τμ με κατι γατια το γνωριζουν ολοι
Περα απ αυτο, ΠΟΤΕ ησουν εσυ προσωπικά και για ποσες μερες ουκρανια. Και που και τι αποτελεσμα ειχες
Οσο σε διαβαζω δεκα χρονια τωρα δεν θυμαμαι ναχεις παει η γραψει κατι περα απο θεωρίες και υποθεσεις.. Οποτε? ΠΟΤΕ ΠΩΣ Κ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?  :think:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Το 2007 που δεν υπήρχε ακόμα iphoni γούσταραν Razr και Nokia N97.Τότε αυτά έρχονταν στα 300 ευρώ μόνο.Α ρε πούστη Steve Jobs τι μας έκανες με τα σμαρτφόνια σου.
Χάλασαν και οι γκόμενες με τις εφαρμογές,τα facebook,ίνσταγκραμ,τίντερ κτλ,πριν 10 χρόνια ήταν πολύ πιο απλά.
το ονλάιν dating ήταν σε στυλ θέλεις?(Νόκια?).Ναι θέλω(σεξ).

Τότε απλά αρκούσε να σκας καυλωμένος.Μου αρέσουν τα κορίτσια.

αυτες οι απαιτησεις ηταν στο απωγειο τους καπου στο 2008
Εκρουε το γκειμ αρχισε να γινεται πιο φτηνό και οι ντεβουσκες πιο ιζυ γκοινγκ  :fuck2:
Σήμερα εκτός απο. Σενα, αν ισχυει που αμφιβάλω, δεν χαλαςι τετοια χρηματα ουτε κανει αιφον καινουρια δωρα..
Κερω τουλαχιστον δεκα ατομα απο διαφορες χωρες που εχουν καλα σκορ με ελάχιστα δωρα σε κας πιο πολυ παροχες χαρίζουν. Διακοπες βολτες σε ουκρανια και ευρωπη ασια
Βεβαια ολοι μιλανε βασικα κ μετρια ρωσσικα και έχουν μιανκαλη εμφανιση  :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Ο στηβ τζομπς παντως οντως προσθεσε ενα πονοκέφαλο στην ζωη μας  :happy:

Stories

Νέο!

Stories