Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Η θείτσα μπορεί να έχει αυτός όχι  :2funny:με το τσιγγέλι στα βγάζω  :2funny:αφού τα ξέρεις όλα  :2funny:με κάθε λεπτομέρια  :2funny:πριν έλεγες ότι δεν ξέρεις τι κάνει τώρα μας δίνεις πληρογορίες που ούτε εγώ δεν ήξερα  :2funny:.
  Μήπως δίνεις καλτσόν και τσιγάρα στις φοιτήτριες και της  :knockinb: :2funny:
κοιμησου ρεεεεεε  :grin:
Υγ. Σουσι κ τζακ Ντάνιελς..πλεον το τρεντ  :happy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κοιμησου ρεεεεεε  :grin:
Εγώ δεν έχω αύριο να πάω να μεταφέρω κόπρανα ή αίμα όπως εσυ μας είπες με το φορτηγάκι  :2funny:θα ξυπνίσω στις 13.00-14.00 αφού θα έχω κοιμηθεί γλυκά,γλυκά :2funny:εσύ θα πρέπει στις  8.00 μπορεί και στις 6.00 να πρέπει να πας στη δουλειά  :2funny:
  Σημερα έπεσες σε πάρα πολλές αντιφάσεις!Τα μπέρδεψες τελείως  :2funny:

Επισκέπτης
Ποια ειναι η μυθικη φιγουρα ονοματι Ιωσηφ Μπλασκος;

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
ερωτησεις
Πως ια παιχτεις κιεβο η Μινσκ με 7,5+
Ξερεις.ρωσσικα?
Η εχσις τοσο αριατη εμφανιση?
Εχεις καποια προοπτικη σπουδαία να βαλεις επανω στο τραπεζι στις ντεβουακςς που θα συνενοηθεος μαζι τους?
Αλλιως αν δεν εχεις δυο απο τα τρία αυτα
βαλε τον πηχη και στο 10+
Η Αποτυχια ειναι δεδομενη το. Ιδιο θαναι και με τις 7+ καιε τις 1.+...
Φιλικα για να μην χασομερας κ χαλας τομ καιρο σου σε μουντα μερη χωρις λογο ουσιώδη

Υπαρχει λιστα αναμονης για Μινσκ.

Οταν ειχα παει Κιεβο, επισης υπηρχε λιστα αναμονης.

Και ολα αυτα απο Ελλαδα.

Ναι μονο ρωσσικα δεν ξερω. Στα υπολοιπα ειμαι πολυ ανω του μεσου ορου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποια ειναι η μυθικη φιγουρα ονοματι Ιωσηφ Μπλασκος;
  να ο Ιωσήφ.
  Χτες μιλάγαμε στο Σκά'ι'π και γελάγαμε με αυτά που έλεγε ο Ρεντ  :2funny:του είπα ότι έχουν μείνει 20 χρόνια πίσω και είναι σα να έχουν πάρει μιά μηχανή του χρόνου και να εχουν γυρίσει πολλά χρόνια πίσω  :2funny:και γελόντας επιασε η κουβέντα το έργο με τη μηχανη του χρόνου  :2funny:και γελώντας το έγραψα  :2funny:.
  Ο Ρεντ κρύβεται γιατί έχει τα χάλια του  :2funny:τον είχα δει γιά λιγο πριν απο 8-9 χρονια στο συνταγμα μοιάζει πολύ στον Τόλη Τσιμογιάννη  :2funny:
  Περιμένω να μου γράψει ο Ιωσήφ να σας βάλω εδώ ότι μου γράψει να  :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
  να ο Ιωσήφ.
  Χτες μιλάγαμε στο Σκά'ι'π και γελάγαμε με αυτά που έλεγε ο Ρεντ  :2funny:του είπα ότι έχουν μείνει 20 χρόνια πίσω και είναι σα να έχουν πάρει μιά μηχανή του χρόνου και να εχουν γυρίσει πολλά χρόνια πίσω  :2funny:και γελόντας επιασε η κουβέντα το έργο με τη μηχανη του χρόνου  :2funny:και γελώντας το έγραψα  :2funny:.
  Ο Ρεντ κρύβεται γιατί έχει τα χάλια του  :2funny:τον είχα δει γιά λιγο πριν απο 8-9 χρονια στο συνταγμα μοιάζει πολύ στον Τόλη Τσιμογιάννη  :2funny:
  Περιμένω να μου γράψει ο Ιωσήφ να σας βάλω εδώ ότι μου γράψει να  :2funny: :2funny: :2funny:
μιτσε ειναι πανω απο δεκα χρονια νομιζω
Νιμιζα ρε με τον πανο μιχσλοπουλο απο τα τσακαλια  :respect:
Ο τσιμογιαννης εθναι αδύνατος
Εσυ με ποιον καλιτεχνη φερνεις?   :grin:
Υγ ιωαηφ είναι ποιητης και συγγραφεας φοβερος
Απο ντεβουσκες δεν εχει σχέση ειδικα με μικρες ηληκιες
:orchestra:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μιτσε ειναι πανω απο δεκα χρονια νομιζω
Νιμιζα ρε με τον πανο μιχσλοπουλο απο τα τσακαλια  :respect:
Ο τσιμογιαννης εθναι αδύνατος
Εσυ με ποιον καλιτεχνη φερνεις?  :grin:
Υγ ιωαηφ είναι ποιητης και συγγραφεας φοβερος
Απο ντεβουσκες δεν εχει σχέση ειδικα με μικρες ηληκιες
:orchestra:
Δε μπορώ να φανταστω πως θα είσαι τώρα?Εγώ όπως βλέτετε δεν έχω αλλάξει καθόλου,ίσως λιγάκι προς το καλύτερο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σας βάζω το μήνυμα του Ιωσήφ που μου έγραψε τώρα μόλις.Σε γενικές γραμμές συμφωνεί με αυτά που γράφω εγώ.

είμαι ο Ιωσήφ Μπλάσκος ...
Εδώ και 5-6 χρόνια δεν ημπορώ να σας γράψω διότι η διεύθυνσις του σαιτ ακύρωσε τον κωδικό μου και όποτε αποπειραθώ με καινούργιον κωδικόν να σας γράψω, σβύνει και τον καινούργιον. Πώς και διατί οι λόγοι μου είναι άγνωστοι, ερωτήσατε τον “Αντισθένη”. Στ' αρχίδια μου κι εμένα Μαρία Μανταλένα κλαίω μαζί με την γάτα μου...
Επειδή μου έχει ζητηθεί πολλάκις να εκφέρω την γνώμη μου περί διαφόρων Μυνχαουζενικών διαδόσεων που κυκλοφορούν από διάφορα φρούτα, ο κ. Πρόεδρος ανέλαβε να αναρτήσει το κειμενό μου από τον ιδικό του λογαριασμό.
Κι αρχίζουμε από τα πλέον πρόσφατα:
Αυτά τα οποία γράφει περί Νικολάγιεβ και ανεύρεσιν γκόμενας σε μία ώρα κλπ ο Redpaintz ή midas69 ή δεν ξέρω με τι άλλο ψευδώνυμο έγραφε αυτός ο άνθρωπος, πρόκειται περί τερατολογιών. Ναι εάν μπεί στην μηχανή του χρόνου και βρεθεί στο 1990 θα του την πέσουν όλα τα μουνιά ..Δεύτερον αυτά τα χαζά που γράφει ότι έμεινε 6 μήνες το 2016 και έβγαλε άδεια παραμονής και εργασίας για να δώσει αυθεντικότητα στα γραφομενά του, μάλιστα κι εγώ έβγαλα άδεια εργασίας το 1999- έλα παπππούλη μου να σου δείξω τα αμπελοχωραφά σου. Κακά τα ψέματα ουδείς εξ υμών ήτο μόνιμος κάτοικος ουκρανίας με μίαν αμφιβολία για τον κ. Χρήστο Λαζάρου ο οποίος ήρχισε να γράφει όταν εσταμάτησα εγώ. Ούτε είχε και κανείς κάποια εργασία , όλοι πουλοβαράγανε, με εξαίρεσιν τον moldolagno ο οποίος ήτο σε άλλο κράτος, την Μολδαβία ! Όσο για τον κ. Redpaintz ή midas69 ο άνθρωπος απ' ότι είχα αντιληφθεί από τα γραφομενά του βολόδερνε κάπου μεταξύ Μολδαβίας και Ρουμανίας κάνοντας ή κάνοντας ότι κάνει, διάφορες δουλειές του ποδαριού και στην Δυτική Ουκρανία έχει έλθει ως τουρίστας.. Εάν εγώ κάμω σεφτέ άς κάμει αυτός κάνα σεφτέ με τα φιλοδωρήματα εάν του αφήνουν σαν οδηγό και  εάς αφήσει εμένα. να μην κάνω...
Δεύτερον: για πολλά χρόνια μου ζητείται να γράψω την γνώμη μου γι το Τσερνοβτσί και διάφορες τερατολογίες που κυκλοφορούνε για γκόμενες, μουνιά κλπ. Λοιπόν το Τσερνοβτσί είναι μία μικρά πόλις στα σύνορα με τη Ρουμανία που δεν υπάρχει γάτα. Είναι σαν να σας λέω θα φύγουμε από το Λονδίνο διότι έχουμε αγαμίες και θα πάμε στην ελλάδα στο Σουφλί, τον παράδεισο του μουνιού!
Δεν γίνονται τέτοια πράγματα κι ο ντέρτυς που σας τα γραφε αυτά έχει βάνει μέσα όχι σάλτσες  αλλά σακιά με πάπρικα, μοσχοκάρυδο, βανίλια, τριμμένο κόκκινο πιπέρι. .
Επομένως ξεχάστε τις μαλακείες που σας γράφει ο κάθείς αυτα έχουν πεθάνει. Δια πολλούς και διαφόρους λόγους.. Πριν από 20 χρόνια που έβγαζαν 30 δολλάρια το μήνα, στο carribean που συζητά τώρα ο Kman (άλλος παράφρων...)ζητούσαν 30$ και στο River  100$. Φανταστείτε τώρα που ελάδωσαν το αντεράκι τους. Απληστία...Δεύτερον περπατώ στους δρόμους και βλέπω κάτι κωλάθρες παραγεμισμένες με πίτσες και με σάουρμα όπως στην ελλάδα, άλλαξαν οι διατροφικές συνήθειες και επήραν αυτοκίνητα. Τρίτον σας τα έχω γράψει από τότε αλλά που μυαλό να διαβάσετε.: Τα τοπ μουνιά ήταν πάντα μειοψηφία ένα 5% από το οποίον 5% οι μισές είχαν καρκίνο, κονδυλώματα, ήσαν τυφλές δεν σας κάμω πλάκα. Τώρα η χώρα έχει αδειάσει, κόσμος παραμένει μόνον στο Κίεβο. Ελάτε μία βόλτα: θα δείτε mercedes 500 , Benley, Rols Royce, τι θα τους πείτε “είμαι έλληνας, έχω σπίτι στο κύμα, ελάτε να σας γαμήσω?” Στ'αρχίδα τους όπως και στ' αρχίδια τους γράφαν οι περισσότερες και αυτόν που το έλεγε γιατί είναι πραγματικότητα πριν από 20 χρόνια.. Εάν θέλετε να γαμήσετε καμία θείτσα έχουν μείνει μπόλικες, αλλά τέτοιες είναι οι “κθημερινές” κοπέλες που σας γράφουν. Θείτσες. Εάν πριν από είκοσι χρόνια ήθελα να γαμήσω την θειά μου την Κοντύλω καθόμουν σπίτι μου, δεν χρειαζόταν να μεταναστεύσω στην ουκρανία. Το 1900 επερπατούσε κάποιος στην Νοτιοδυτική αφρική και επάνω στο χώμα έβρισκε διαμάντια. Μετά τα μαζέψανε, έπρεπε να σκάψεις στα δύο μέτρα και τώρα τα ορυχεία είναι χιλιόμετρα κάτω πό το έδαφος. Έτσι και στην Ουκρανία: επερπατούσες στον δρόμο και έβλεπες απίθανα μουνιά τα οποία με ένα κλικ μπορούσες να τα πάρεις, να πας για καφέ, φαγητό και κάποιες ΟΧΙ όλες θα σου καθόντουσαν.. . Πεθάνανε...
Κια είκοσι χρονών να είναι κάποιος και εμφανίσιμος και, και η προσπάθεια που θα κάνει και τα χρήματα που θα ξοδέψει δεν αξίζουν τον κόπο.
Πηγαίνετε κάπου όπου είναι δυστυχισμένοι οι άνθρωποι και ψάχνουν να δραπετεύσουν σήμερα το 2018 όχι το 1990, Δαμασκό ή Καράκας. ...
Η κατακλείδα είναι ότι κάποιοι είναι μυθομανείς και η αφραγγία και η αγαμία έχει βαρέσει όλους  στην ελλάδα στο κεφάλι...

Καλές εορτές να έχετε!

Ιωσήφ Μπλάσκος 22/12/2018

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αφού μιλάτε τι να μάθεις από μένα? :2funny:άστα ψώφια.
  Του γνώρισες αυτή και ο χαζοπαύλος την ερωτεύθηκε παράφορα....την πήρε Ελλάδα.Ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι το σπιτι του ήταν πάνω από το Λίντο το στριπτιτζάδικο.....ο Χαζοπαύλος οικονομικά χρεωκόπησε και αυτή πήγε στο Λίντο γιά μεροκάματο  :2funny: μ αρέσει που μου έλεγε ο Χαζοπαύλος με ποιούς πάει και γιά πόσα  :2funny:.Μετά ο Χαζοπαύλος της άφησε το σπιτι και εφυγε γιατι αυτή του φωναζε συνέχεια  :2funny:όπως εχω γραψει επανελλημένα μια γυναικα απο τη Ρωσσία δεν σέβετε έναν αποτυχημένο!και έμενε το 2016 στο Περιστέρι με μιά θείτσα.Τα ξέρεις όλα πολύ καλά.Και αυτός μου είπε γιά σένα με κάθε λεπτομέρια.
  Οσο για τα ταξηδια σου στην Ουκρανία πιθανόν είναι της φαντασίας σου  :2funny:είναι φτωχές οι φοιτήτριες αλλά όχι τόσο γιά να πάνε γιά 1.000 γκρίβνια γιά όλη τη νύχτα  :2funny:αν θέλαν να πάρουν λεφτά εσένα περιμέναν να τους δώσεις? :2funny:Η Ουκρανία είναι γεμάτη  :shit:που πληρώνει πολύ περισσότερα  :2funny:
διμητρακι ξερω απο ρουχα και τιμες οι αγορες ειναι το χομπι μου το ξερεις και αυτα που ειδα
ειναι οτι εμαθα και αργοτερα απο 2 κοπελες απο χαρκοβ οτι οι φοιτητες εκει εχουν λεφτα απο τους γονεις τους.αυτοι που ιδα universitet διπλα μου σιγουρα απο τα ρουχα και κινητα ηταν πολυ καλα.

σε πηρα και σου ελεγα πρεπει να παρω και εγω τετειο σακακι οπως αυτες γιατι εφαγα πορτα σε ρεστοραν
οτι δεν ειχα κρατηση και ολες φωρουσαν εκει σακακια οπως και οι φοιτητριες των 20-30 χιλιδων γριβνα.
ενω φωρουσα φιρμες ειχα ενα ζεστο βαρετο σακακι των 70 ευρο αυτοι απο ματι απο το σακακι με πηραν
οτι μαλλον δεν θα εχω λεφτα 30-6 ευρο να φαω εκει χαχαχααχ.ετσι μου μπηκε η ιδεα να παρω το σακακι αυτο και σε πηρα για συμβουλη.σε ακουσα τελικα να μην το παρω και το ιδιο στην ρωσια στο ιδιο μαχαζι με εκπτωση ηταν 60 χιλιαδες ρουβλια δηλαδη γυρω 840 ευρο!οι φοιτητριες που ειδα δεν γαμιουντε με 1000 γριβνα ειναι αστειο ποσο αυτο.1000 γριβνα ζητανε δυαρια και τριαρια οδυσσο γνωστες βιζιτουλες που καποτε πανε και σε σαλον.τα 1000 γριβνα πεθαναν εδω και καιρο για αυτο και σαλον οδυσσο και χαρκοβ δεν βρηκα ουτε μια βιζιτα να αξιζει απο ιουνιο,σεπτεβριο,δεκεβριο.
ολοι που μιλισα μετα το ταξιδι και μετα που διαβασα ολοι αγαμητοι εμειναν χαρκοβ και μιλουσαν για οιοτητα ζωης των φοιτητων.αν εχει καμια φοιτητρια φτωχη απο πολταβα δεν ξερω μονο μετρο ειδα χωριατοπουλες με βαλιτσες και επαρχια.στα πανεπιστιμια εβλεπα μονο γουνες 20-30 χιλιαδες αντε η φτηνοτεργ με εκπτωση 8 χιλιαδες γριβνα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ακομα στο μπολερο που εγραψε ο αρχοντας τελευταια μερα η καμαριερα που με εβαλε 25 χρονων ειπε  εχει κονε ο ταξιτζης αντρας της να με βολεψει σε κλαμπ με πουτανες οπως το μπολερο.καταλαβα και αυτη
που σωστα την εκοψα με τα τατου και την εμφανισει τον περνει εκει.
αλλα θειες εχεισ το μπολερο σαν αυτη απο 35 και πανω και μονο ξενοι πανε.ολες οι πλιροφοριες το ιδιο λενε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Υπαρχει λιστα αναμονης για Μινσκ.

Οταν ειχα παει Κιεβο, επισης υπηρχε λιστα αναμονης.

Και ολα αυτα απο Ελλαδα.

Ναι μονο ρωσσικα δεν ξερω. Στα υπολοιπα ειμαι πολυ ανω του μεσου ορου
θα στο ξαναπω λιστα αναμονης εχεισ στο μυαλο σου.καμια δεν θα συναντησεις εκτος αν ταξεις γερο
κασερι.αν πεις 1000 γριβνα παραδειγμα θα γελανε και θα σε τρολαρουν ενω μπορει να γαμιουντε και με 500
απο ουκρανους.αυτη ειναι η ουκρανικη λογικη και νοοτροπια.οταν λεει ο αρχοντας δεν πεφτει η τιμη στον
νου τους αυτο ειναι αληθεια.μια απο σαλον που γαμιωταν με 700 θεωρησε αστειο που την καλεσα με 700 και ηθελε 2000!ειπα μα σε βρηκα και σε σαιτ σαλον 700!με εκλισε και αλλες παρομοια δεν ηρθαν !

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εγώ εδώ έχω 3 διαμερίσματα και γιά το αν φυτοζωό το έχουν επιβεβαιώσει όσοι έχουν έρθει.Γιά σένα ακούω ότι μιά ζωή ήσουν άφραγκος  :2funny:ο Παναγιώταρος έλεγε ότι τότε που έμεινες σπίτι του ήρθες  Κισινιώφ με το λεωφορείο και του έφαγες ότι είχε το ψυγείο  :2funny:μέχρι και τη ζάχαρη έτρωγες με ψωμί!Και έτρωγες λέει κάτι τηγανιτές τυρόπιτες στο παζάρι με 2 λέ'ι' και στου Μόλντο έπαιρνες ενα τσά'ι' που δεν το πλήρωνες ούτε αυτό  :2funny:
  Πήγα Οδησσό τον Οκτώβριο του 2014 γιά καμιά βδομάδα και Χάρκοβο το 2011 και είχα μείνει Τιράσπολ 25 μέρες την άνοιξη του 2014.Χάρκοβο είχα πάει γιά δουλειά όλα τα έχω γράψει στο amaurspb είχα βάλει και το λινκ πρόσφατα.Κισινιώφ που έμεινα σχεδόν ένα μήνα έγραψα γιά τους μεγάλους γαμιάδες εκεί  :jerking: :2funny:.Και Οδησσό που πήγα έγραψα αναλυτικά τι παίζει.
  Μήπως είχες πάει πριν από καμιά 20αριά χρόνια στο Νικολάεφ? :2funny:Αν και το πιθανότερο είναι να γύρισες με τη μηχανή του χρόνου στο Νικολάεφ το 1992 και εκεί να της γάμησες όλες όπως λες  :2funny:
Δε μπορώ να σε φανταστώ έναν χάλια 50άρη σαν εσένα να πηγαίνει να καμακώσει κοριτσάκια? :2funny:.
    Είδαμε και τι γράφει ο Ρολογάς και γιά το Τσερνοφτσί,όταν άλλοι έγραφαν ιστορίες γιά αγρίους  :2funny:
    Το λάθος που κάνετε είναι ότι δεν καταλαβαίνετε ότι αυτές οι χώρες αλλάζουν πολύ γρήγορα μέσα σε 5 χρόνια στη Ρωσσία συμβαίνουν τρομερές αλλαγές!Εσεις νομίζετε ότι είναι όλος ο κόσμος σαν την Ελλάδα που όπως ήταν το 1992 έτσι είναι και τώρα!

αυτο ενοω οταν λεω στο χαρκοβ πηγα για αντικαταστατο του κιεβου,να δοκιμασω καμακι οπως εκανα κιεβ αλλα χωρις τα αρπακτικα και τα μαλακισμενα που τωνε και φευγουν.αντι εξαθλιωμενες γκομενες που ελεγε ο κμαν ειδα ανωτερη κατα πολη ποιοτητα ζωης απο οδυσσο αλλα χωρις τα σουπερ αμαξια πανω των 150 χιλιαδων.ειδα μονο φοιτητες και κοπελες καλα οικονομικα.
δεν θα συγκρινω καν την αθηνα με χαρκοβ!ειδα την απολτη γυφτια στην ερμου εκτος απο σουβλακι δεν εχει τιποτα να αξιζει να παω.κιεβ δεν ξερω τι θα συναντουσα αν επαιζα οπως παλια χρισατικ αλλα
χαρκοβ σουμσκαγια οπως και οδυσσο ντιριπασοσκαγια δεν λεει.
θα περιμενω οπως λεει ο μιδασ να βρω την μοναδικη φοιτητρια των 1000 γριβνα?που θα την βρω?
η να παω επαρχια οπως ελεγε ο ντερτυ να βρω μια θεια την μονη που απαντησε θετικα σε συναντηση απο της 100!υπομονη δεν εχουμε για αυτα.κιεβο ξερω ποτε δεν μου αρνηθηκε καμια.
και εγω οδυσσο μεχρι πριν 3 χρονια εβρισκα σε 10 μερες μεχρι και 2 γκομενες εκτος πουτανες.
γκομενες απο αλλου βαιβαια οχι απο οδυσσο αλλα που ψαχνωνταν να βρουν κατι εκει.
τωρα δεν βρισκω ουτε εχει!αυτα για το αν κανω κατι λαθος.συνεχεια αλλαζουν τα πραγματα.
καποτε οδυσσο μεχρι πριν λιγα χρονια στο κεντρο τιγκα αρπακτικα,πουτανες,μικρες για σπονσορινκ.
τωρα ουτε δειγμα δεν μπορω να εξηγησω τι εγινε.αυτες αποκλειετε να εφυγαν πολωνια η αλλου
αν ηθελαν να δουλευουν σε χωραφια θα δουλευαν και ουκρανια μια δουλεια

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
προσεξα στο θεμα τσερβνοτσι οτι μεσο διμητρακι εγραψε ο δασκαος την γνωμη του για ολα ουκρανια!
διαβαστε με ενδιαφερων.ο δασκαλος με επιβαιβαιωνει για πολλα που υποστιριζω καιρο
και για αλλα που δεν θελετε να καταλαβατε.σε μενα τα πριζει ο δασκαλος που παω ουκρανια αλλα
δεν καταλαβει οτι παω γιατι μου αρεσει εκει παρα καπου αλλου στην ευρωπη χαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Tυπικός διάλογος με εικοσάχρονη ρομαντική Ουκρανή 180 από επαρχία.

LrxY22.jpg

Στην τρίτη πρόταση γράφει οτι αγαπάει τα λεφτά,ευρώ ή δολλάρια.
Νομίζω εδώ πρέπει κανείς να πουλήσει έρωτα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Tυπικός διάλογος με εικοσάχρονη ρομαντική Ουκρανή 180 από επαρχία.

LrxY22.jpg

Στην τρίτη πρόταση γράφει οτι αγαπάει τα λεφτά,ευρώ ή δολλάρια.
Νομίζω εδώ πρέπει κανείς να πουλήσει έρωτα.
xaxaxaxaxaxax θελω πολυ να δω το προφιλ του δοκτωρα λοβ σε αυτα τα σαιτ.
καλα ποσο αγαθος ηταν ο τυπος και ποσο μαλακας που ηθελε να πιστεψω αυτα που τον αμφεβαλα.
δεν συνηθηζω να γραφω σκληρα λογια για καπειον αλλα για αυτον αξιζει μετα την κακη εντυπωση
που μου εδωσε μιλωντας υποτιμιτικα για φιντελ και τον κμαν.
τετειους κακομοιρηδες σιγουρα δεν θελω να συναντησω εκτος αν ειναι να τους δωσω μερικα χαστουκια.
παντως θα ημουν τυχερος αν μου απαντουσε η γκομενα και ελεγε θελω λεφτα παρα να μην απαντανε καθολου χαχαχαχαχαχα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
προσεξα στο θεμα τσερβνοτσι οτι μεσο διμητρακι εγραψε ο δασκαος την γνωμη του για ολα ουκρανια!
διαβαστε με ενδιαφερων.ο δασκαλος με επιβαιβαιωνει για πολλα που υποστιριζω καιρο
και για αλλα που δεν θελετε να καταλαβατε.σε μενα τα πριζει ο δασκαλος που παω ουκρανια αλλα
δεν καταλαβει οτι παω γιατι μου αρεσει εκει παρα καπου αλλου στην ευρωπη χαχαχαχ
ο δασκαλος νο1 ειναινφοβεροςναναλυτης σε κοινωνικοπολιτιστικα θεματα αλλα
δεν είναι του σπορ
Εικοσι χρονια ουκρανια κατι για μιανπυροβολητρια εικοσι φορες εγραψε...  :think:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δεν είναι του σπορ
Εικοσι χρονια ουκρανια κατι για μιανπυροβολητρια εικοσι φορες εγραψε...  :think:
o δασκαλος δεν ασχολειτε με σαλον,πουτανες και τετεια.αν θυμασε ελεγε τα βλεπω καθε μερα αυτα.
ουτε εγω γραφω για πουτανες και μαχαζια με πουτανες.οπως ο κμαν λεει κουραστηκε τα  σαλον και θελει βιζιτες και εγω αυτα που κανει τωρα ο κμαν τα εκανα πριν 15-17 χρονια στην μοσχα και στο κιεβο.
απο κρεωπολεια χορτασμενος ειμαι χαχχαχαχαχ.τα εκανα στα 20 αυτα ενω τοτε επρεπε να ασχολειθω με μη πληρωμενα.τοτε ηθελα μονο να γαμω σιγουρα χωρις να ξοδευομαι σε ντισκο και μαλακιες.
γκομενες απο μοσχα σπονσαρα και στα 20 και μοσχα και κυπρο.
μετα απο 20 χρονια που εκανα αυτα ηρθε ο κορεσμος αλλα τα χρονια εφυγαν και μαζι οι καλες εποχες σε αυτες της χωρες.τωρα παιζουν η ντοπιοι τσαμπιονσ λινκ και εμεις ψαχνουμε στα σκουπιδια για αποφαγια.
στο θεμα μοσχα εγραψα παλαιοταιρα τα στεκια που επαιζα πριν 20 χρονια με αλλο νικ το godcharry.
εγραψα μαχαζια και μετρο διπλα που βρισκωνταν.τωρα αλλαξανε ονοματα τα περισοτερα το 2012 που πηγα τελευταια φορα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δεν είναι του σπορ
αυτη ηταν ενα παραδειγμα για να δειτε νοοτροπεια και τροπο σκεψης.
αν εγραφε για αλλες 1000 τι σημασια ?ολες οι ιδιες ειναι,ιδια μυαλα και σκεψη.
οταν εφραφα και εγω τοτε για την τρελη ηταν για να δειτε τι απαιτησεις ειχε μια νορμαλ γκομενα διευθηντρια σε ετερια.μου ελεγε αρωματα και ρουχα περνω και μονη.
μερσεντες και διαμερισμα δεν μπορεις να μου αγωρασεις?ε τοτε δεν εισαι πραγματικος αντρας.
αυτο που δεν καταλαμβαινετε ειναι οτι με τον δασκαλο περναμε μια παραδειγμα για να σας πουμε
τον χαρακτηρα μιας τυπικης ουκρανιδας στο κιεβο.αν εγραφα για αλλες 100 αφου ολες τα ιδια ηθελαν και
τα ιδια μου εκαναν και τα ιδια ζητουσαν!ποιος ο λογος να μιλω με δεκαδες ονοματα και διευθηνσεις?
στοχος ηταν να αντιλειφθητε οτι καθε φορα γνωριζα την ιδια γκομενα με αλλο ονομα και φατσα.
καμια δεν εκανε εκπτωσεις στις απαιτησεις της και ολες ειχαν την ιδια σκεψη και συμπεριφορα.
αυτο ηταν το οπλο μου οτι εγω τις ηξερα απεξω και ανακατωτα γιατι ηταν παντα σαν να γνωριζα την ιδια
κοπελα χαχαχαχαχαχαχ.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
θα στο ξαναπω λιστα αναμονης εχεισ στο μυαλο σου.καμια δεν θα συναντησεις εκτος αν ταξεις γερο
κασερι.αν πεις 1000 γριβνα παραδειγμα θα γελανε και θα σε τρολαρουν ενω μπορει να γαμιουντε και με 500
απο ουκρανους.αυτη ειναι η ουκρανικη λογικη και νοοτροπια.οταν λεει ο αρχοντας δεν πεφτει η τιμη στον
νου τους αυτο ειναι αληθεια.μια απο σαλον που γαμιωταν ε 700 θεωρησε αστειο που την καλεσα με 700 και ηθελε 2000!ειπα μα σε βρηκα και σε σαιτ σαλον 700!με εκλισε και αλλες παρομοια δεν ηρθαν !

Βρε μυξα σε μενα πανω βρηκες να κολλησεις.. ουξαποδω !

Επειδη σεβομαι τους ανθρωπους με ειδικες αναγκες δεν σε βριζω παραπανω.

Για τιμωρια πρεπει να κατσεις διπλα μου μπροστα σε εναν καθρεφτη, και στο καπακι να περιηγηθεις στο κινητο μου ξεκλειδωτο για 10 λεπτα

Επισκέπτης
Σας βάζω το μήνυμα του Ιωσήφ που μου έγραψε τώρα μόλις.Σε γενικές γραμμές συμφωνεί με αυτά που γράφω εγώ.

είμαι ο Ιωσήφ Μπλάσκος ...
Εδώ και 5-6 χρόνια δεν ημπορώ να σας γράψω διότι η διεύθυνσις του σαιτ ακύρωσε τον κωδικό μου και όποτε αποπειραθώ με καινούργιον κωδικόν να σας γράψω, σβύνει και τον καινούργιον. Πώς και διατί οι λόγοι μου είναι άγνωστοι, ερωτήσατε τον “Αντισθένη”. Στ' αρχίδια μου κι εμένα Μαρία Μανταλένα κλαίω μαζί με την γάτα μου...
Επειδή μου έχει ζητηθεί πολλάκις να εκφέρω την γνώμη μου περί διαφόρων Μυνχαουζενικών διαδόσεων που κυκλοφορούν από διάφορα φρούτα, ο κ. Πρόεδρος ανέλαβε να αναρτήσει το κειμενό μου από τον ιδικό του λογαριασμό.
Κι αρχίζουμε από τα πλέον πρόσφατα:
Αυτά τα οποία γράφει περί Νικολάγιεβ και ανεύρεσιν γκόμενας σε μία ώρα κλπ ο Redpaintz ή midas69 ή δεν ξέρω με τι άλλο ψευδώνυμο έγραφε αυτός ο άνθρωπος, πρόκειται περί τερατολογιών. Ναι εάν μπεί στην μηχανή του χρόνου και βρεθεί στο 1990 θα του την πέσουν όλα τα μουνιά ..Δεύτερον αυτά τα χαζά που γράφει ότι έμεινε 6 μήνες το 2016 και έβγαλε άδεια παραμονής και εργασίας για να δώσει αυθεντικότητα στα γραφομενά του, μάλιστα κι εγώ έβγαλα άδεια εργασίας το 1999- έλα παπππούλη μου να σου δείξω τα αμπελοχωραφά σου. Κακά τα ψέματα ουδείς εξ υμών ήτο μόνιμος κάτοικος ουκρανίας με μίαν αμφιβολία για τον κ. Χρήστο Λαζάρου ο οποίος ήρχισε να γράφει όταν εσταμάτησα εγώ. Ούτε είχε και κανείς κάποια εργασία , όλοι πουλοβαράγανε, με εξαίρεσιν τον moldolagno ο οποίος ήτο σε άλλο κράτος, την Μολδαβία ! Όσο για τον κ. Redpaintz ή midas69 ο άνθρωπος απ' ότι είχα αντιληφθεί από τα γραφομενά του βολόδερνε κάπου μεταξύ Μολδαβίας και Ρουμανίας κάνοντας ή κάνοντας ότι κάνει, διάφορες δουλειές του ποδαριού και στην Δυτική Ουκρανία έχει έλθει ως τουρίστας.. Εάν εγώ κάμω σεφτέ άς κάμει αυτός κάνα σεφτέ με τα φιλοδωρήματα εάν του αφήνουν σαν οδηγό και  εάς αφήσει εμένα. να μην κάνω...
Δεύτερον: για πολλά χρόνια μου ζητείται να γράψω την γνώμη μου γι το Τσερνοβτσί και διάφορες τερατολογίες που κυκλοφορούνε για γκόμενες, μουνιά κλπ. Λοιπόν το Τσερνοβτσί είναι μία μικρά πόλις στα σύνορα με τη Ρουμανία που δεν υπάρχει γάτα. Είναι σαν να σας λέω θα φύγουμε από το Λονδίνο διότι έχουμε αγαμίες και θα πάμε στην ελλάδα στο Σουφλί, τον παράδεισο του μουνιού!
Δεν γίνονται τέτοια πράγματα κι ο ντέρτυς που σας τα γραφε αυτά έχει βάνει μέσα όχι σάλτσες  αλλά σακιά με πάπρικα, μοσχοκάρυδο, βανίλια, τριμμένο κόκκινο πιπέρι. .
Επομένως ξεχάστε τις μαλακείες που σας γράφει ο κάθείς αυτα έχουν πεθάνει. Δια πολλούς και διαφόρους λόγους.. Πριν από 20 χρόνια που έβγαζαν 30 δολλάρια το μήνα, στο carribean που συζητά τώρα ο Kman (άλλος παράφρων...)ζητούσαν 30$ και στο River  100$. Φανταστείτε τώρα που ελάδωσαν το αντεράκι τους. Απληστία...Δεύτερον περπατώ στους δρόμους και βλέπω κάτι κωλάθρες παραγεμισμένες με πίτσες και με σάουρμα όπως στην ελλάδα, άλλαξαν οι διατροφικές συνήθειες και επήραν αυτοκίνητα. Τρίτον σας τα έχω γράψει από τότε αλλά που μυαλό να διαβάσετε.: Τα τοπ μουνιά ήταν πάντα μειοψηφία ένα 5% από το οποίον 5% οι μισές είχαν καρκίνο, κονδυλώματα, ήσαν τυφλές δεν σας κάμω πλάκα. Τώρα η χώρα έχει αδειάσει, κόσμος παραμένει μόνον στο Κίεβο. Ελάτε μία βόλτα: θα δείτε mercedes 500 , Benley, Rols Royce, τι θα τους πείτε “είμαι έλληνας, έχω σπίτι στο κύμα, ελάτε να σας γαμήσω?” Στ'αρχίδα τους όπως και στ' αρχίδια τους γράφαν οι περισσότερες και αυτόν που το έλεγε γιατί είναι πραγματικότητα πριν από 20 χρόνια.. Εάν θέλετε να γαμήσετε καμία θείτσα έχουν μείνει μπόλικες, αλλά τέτοιες είναι οι “κθημερινές” κοπέλες που σας γράφουν. Θείτσες. Εάν πριν από είκοσι χρόνια ήθελα να γαμήσω την θειά μου την Κοντύλω καθόμουν σπίτι μου, δεν χρειαζόταν να μεταναστεύσω στην ουκρανία. Το 1900 επερπατούσε κάποιος στην Νοτιοδυτική αφρική και επάνω στο χώμα έβρισκε διαμάντια. Μετά τα μαζέψανε, έπρεπε να σκάψεις στα δύο μέτρα και τώρα τα ορυχεία είναι χιλιόμετρα κάτω πό το έδαφος. Έτσι και στην Ουκρανία: επερπατούσες στον δρόμο και έβλεπες απίθανα μουνιά τα οποία με ένα κλικ μπορούσες να τα πάρεις, να πας για καφέ, φαγητό και κάποιες ΟΧΙ όλες θα σου καθόντουσαν.. . Πεθάνανε...
Κια είκοσι χρονών να είναι κάποιος και εμφανίσιμος και, και η προσπάθεια που θα κάνει και τα χρήματα που θα ξοδέψει δεν αξίζουν τον κόπο.
Πηγαίνετε κάπου όπου είναι δυστυχισμένοι οι άνθρωποι και ψάχνουν να δραπετεύσουν σήμερα το 2018 όχι το 1990, Δαμασκό ή Καράκας. ...
Η κατακλείδα είναι ότι κάποιοι είναι μυθομανείς και η αφραγγία και η αγαμία έχει βαρέσει όλους  στην ελλάδα στο κεφάλι...

Καλές εορτές να έχετε!

Ιωσήφ Μπλάσκος 22/12/2018
Απολαυστικο κειμενο! Χρειαστηκε να γραψει ο Ιωσηφ Μπλασκος για να διαβασουμε σωστα ελληνικα στο θρεντ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom