Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ναι,αλλά δεν πας Κίεβο γιατί έχεις σκατά στο μυαλό και πιστεύεις οτι άμα πας σε φτωχές πόλεις οι γκόμενες θα ενθουσιαστούν που ο Κυπραίος θα τους σώσει και θα σου κάτσουν με τα μισά λεφτά.
Απλά ό,τι και να γράψω δε θα αλλάξεις γνώμη,αφού έχεις κατασταλαγμένες αντιλήψεις.
Σου λέω μαλακίζεσαι,άνοιξε το μυαλό σου και γίνε ανελέητος να έχεις αποτέλεσμα.Ασε τις προκατασκευασμένες αντιλήψεις και θεωρίες,κινήσου επί του πεδίου.
Αλλά στου κουφού την πόρτα...Εντάξει προφανώς είσαι ψάρακλας.Φοβάσαι οτι θα σου γαμήσουν το κέρατο Κίεβο τα έμπειρα πιράνχας και πας να βρεις αθώες Ουκρανές επαρχία να εντυπωσιάσεις.
Τον πούτσο κλαίγανε δηλαδή,ψύλους στα άχυρα.
χαρκοβ αρχοντα μου με παρεσυρε γκομενα να παω και τελικα δεν της εδωσαν αδεια απο δουλεια.θα παει φεβρουαριο μου ειπε να ξαναπαω αλλα ειπα αρχες μαρτι εκλισα οδυσσο.αν θες ελα οδυσσο να σου κανω τα εξοδα.κιεβ δεν πηγαινα αρχοντα λογο του φοβου μου που ειχα.
ολοι με ηξεραν εκει μετα απο τοσα χρονια καθε μηνα 10-13 μερες εκει χρονια!
με ηξεραν καιοι πετρες ολοι μιλουσαν μεταξυ τους και τα τελευταια μου 6 χρονια στο κιεβο ειχα παθει πολλα.διαφοροι με εβαλαν στο ματι και μετα απο τον αγριο ξυλοδαρμο που δεκτηκα και ληστεια απο 2 ατομα που απομ θαυμα δεν με εριξαν στο ποταμι διπλα πηγα ακομα μια φορα και δεν ξαναπατησα.
πεθυμουσα το κιεβ αλλα δεν μπορουσα να αντιμετωπισω τον φοβο μου.οδυσσο ειχα την προστασια του θειου μου εμω κιεβ εφυγαν οι δικοι μου πριν 7 χρονια.οδυσσο βρηκα υσιχια ,ηρεμια,φιλους ελληνες και συνδεθηκα με την πολη και ανθρωπους,γειτονες,φιλους.τον ιουνιο θα εκλινα κιεβ και ειχα εφιαλτες οτι θα με μαχαιρωσουν και σκωτωσουν ετσι πηγα οδυσσο ενω ημουν ετοιμος να κλισω κιεβ στον δασκαλο.τελικα για ενα μαλακα κυπραιο που βγηκα βραδυ να τον συνοδευσω την επαθα εκει και με ληστεψαν.
τωρα θα πηγαινα κιεβ καιοδυσσο αλλα τελευταια στιγμη εκλισα χαρκοβ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πλεον ο ντερτυ εξαφανιστηκε που ελεγε σε ολους τραβατε επαρχια και εμφανιζετε μονο αν πει καμια
αληθεια ο δακσαλος.ειπαμε ξανα οτι ακομα και ο ντερτυ που πηγε σεπτεβριο και θα ειναι αλλα 2-3 χρονια δεν μας δινει εικονα παρα οτι γαμα συνεχεια μονο απο ιτερνετ,ιδιες αυτες που θα εβρισκε και σαν τουριστας 10 μερες.εχεισ δικαιο αρχοντα δεν εχω υπομονη για ιτερνετ.
ασε που σας ειπα που επαιξα αναγκαστηκα χαρκοβ μονο θειτσες που ελεγαν 35 απαντουσαν αλλα ηταν σιγουρα ολες πανω απο 40-48.τετειες μου την επεσαν 2 την δευτερη μερα στο μολλ και στην αγορα διπλα μου και τις εκλασα.δεν γαμαω ουτε τζαμπα θειτσες χαχαχαχ.προτιμω να δινω 200 ευρο σε μια 18.

Ο Dirty προφανώς κωλοτούμπιασε και λέει τώρα οτι το Κίεβο είναι καλό αν μένεις μόνιμα ενώ πριν επαινούσε επαρχία.
Εντάξει τώρα θα παίξει αν έχεις μια βδομάδα πήγαινε επαρχία,αν είσαι μονιμάς παίξε Κίεβο που ο Love λέει το αντίθετο.
Αλλά γενικά τους τύπους δεν τους πιάνεις.
Εγώ λέω τα ίδια 15 χρόνια,δεν το έχω κουνήσει ρούπι από τις απόψεις μου.
Να βάλω ποστ από αυτά που έγραφα στο ISG το 2007 ή στο roosh το 2012 είναι σα να περιγράφω την κατάσταση σήμερα.
Γενικά όμως η ουσία έχει σημασία.Και να έπιασες σωστά τι παίζει Κίεβο το 2003,Πράγα το 1999,Λφωφ το 2005 ή Πίλσεν το 2004 και Πόζναν το 2008,σημασία έχει τι κέρδισες από αυτή τη γνώση και εκεί παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.
Καλή η θεωρία αλλά υπάρχουν πρακτικοί περιορισμοί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
χαρκοβ αρχοντα μου με παρεσυρε γκομενα να παω και τελικα δεν της εδωσαν αδεια απο δουλεια.θα παει φεβρουαριο μου ειπε να ξαναπαω αλλα ειπα αρχες μαρτι εκλισα οδυσσο.αν θες ελα οδυσσο να σου κανω τα εξοδα.κιεβ δεν πηγαινα αρχοντα λογο του φοβου μου που ειχα.
ολοι με ηξεραν εκει μετα απο τοσα χρονια καθε μηνα 10-13 μερες εκει χρονια!
με ηξεραν καιοι πετρες ολοι μιλουσαν μεταξυ τους και τα τελευταια μου 6 χρονια στο κιεβο ειχα παθει πολλα.διαφοροι με εβαλαν στο ματι και μετα απο τον αγριο ξυλοδαρμο που δεκτηκα και ληστεια απο 2 ατομα που απομ θαυμα δεν με εριξαν στο ποταμι διπλα πηγα ακομα μια φορα και δεν ξαναπατησα.
πεθυμουσα το κιεβ αλλα δεν μπορουσα να αντιμετωπισω τον φοβο μου.οδυσσο ειχα την προστασια του θειου μου εμω κιεβ εφυγαν οι δικοι μου πριν 7 χρονια.οδυσσο βρηκα υσιχια ,ηρεμια,φιλους ελληνες και συνδεθηκα με την πολη και ανθρωπους,γειτονες,φιλους.τον ιουνιο θα εκλινα κιεβ και ειχα εφιαλτες οτι θα με μαχαιρωσουν και σκωτωσουν ετσι πηγα οδυσσο ενω ημουν ετοιμος να κλισω κιεβ στον δασκαλο.τελικα για ενα μαλακα κυπραιο που βγηκα βραδυ να τον συνοδευσω την επαθα εκει και με ληστεψαν.
τωρα θα πηγαινα κιεβ καιοδυσσο αλλα τελευταια στιγμη εκλισα χαρκοβ

Μα όταν έχω γράψει οτι Χάρκοβο είναι μια μαλακία και μισή με υποσιτισμένες,κοντές γκόμενες και δηθενιές τη νύχτα γιατί πας Χάρκοβο?
Γιατί πας Κίεβο εκτός κέντρου όταν έχουμε γράωψει πλειστάκις οτι μόνο τα 2 χλμ της Κρεσάτικ είναι ασφαλή για τουρίστες και δε χρειάζεται να πας παραπέρα?
Απλά γιατί νομίζεις δηλαδή πιστεύεις οτι αν βγεις από τα όρια της Κ street θα βρεις αθώες Κιεβιώτισσες να εντυπωσιάσεις ενώ στην πραγματικότητα θα βρεις Ουκρανούς νταγλαράδες να σε σαπακιάσουν και να σε ληστέψουν.
Και ενώ τα γράφουμε 100 φορές,εξακολουθείς να πιστεύεις το αντίθετο.Γιατί δε θεωρείς άτομα σαν εμένα αξιόπιστα αλλά πιστεύεις τους παπάρες.Οπότε και να το γράψω θα κάνεις το αντίθετο και θα σε σαπακιάσουν οπότε το γράφω και θα σε ξανασαπακιάσουν.Ποιος φταίει?
Εγώ θα πεις γιατί δεν ήμουνα πειστικός.
Αυτό λένε όλοι.Δεν καταβάλω προσπάθεια να γίνω πειστικός,δε με απασχολεί το presentation.Υφίστασαι τις συνέπειες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χαχαχαχα απολαυστικος ο δασκαλος ιωσηφ αλλα θα ηθελα να ανακαλεσει αυτα που λεει για κμαν.
ο κμαν δεν ειναι παραφρων οπως λεει ο δασκαλος αλλα συμφωνω οτι γραφει σε κατι προβληματικους χααχαχα
φιλος μου γνωστης απο ουκρανια κυπριος τα ιδια λεει ποσο προβληματικοι ειναι που λενε για καμακια
και τζαμπα κιεβο.μου λεει να γραψω καποτε και ιστοριες του τι του εκαναν εκει οι γκομενες.
ειναι ο φιλος μου που μου ειπε πολλες φορες να γραψω στον ρολογα και να του πω την γνωμη του για αυτον και παντα ο φιλος αυτος λεει σωστα τους λεει ο δασκαλος και εσυ.
τραβατε να πατε να τους πειτε λεει ηρθα αφραγγος και θα φατε το ξυλο της ζωης σας.
αυτα λεει ο κολλητος μου απο κυπρο ηλικιας 48.με τους αλλους εκτος εμενα,του δασκαλου και κμαν
λεει απλα γελα με τα μυαλα τους και με ρωτα αν ειναι 6 ετων και τα πιστευουν αυτα η μας εχουν τελειος ηλιθιους ολους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
χαχαχαχα απολαυστικος ο δασκαλος ιωσηφ αλλα θα ηθελα να ανακαλεσει αυτα που λεει για κμαν.
ο κμαν δεν ειναι παραφρων οπως λεει ο δασκαλος αλλα συμφωνω οτι γραφει σε κατι προβληματικους χααχαχα

Εγώ την αλήθεια λέω.Ο Μπλάσκος δεν πιστεύει οτι τα βλέπει γραμμένα και σου λέει ο τύπος είναι παράφρων.Από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια.Αρα για να τα γράφει όπως είναι παλαβός θα είναι ή ημίτρελος.
Αν πάτε με τη λογική όπως ο Μπλάσκος ή θα γίνετε Mgtow ή full time αυνάνες θα παίζετε τα πουλάκια σας μια ζωή.Ο τύπος είναι από αυτούς που λένε μην παίρνεις ρίσκα,είσαι καταδικασμένος,μη γαμάς οι γκόμενες είναι καριόλες και θα σε κοροιδέψουν,μην παίζεις τζόγο θα στα φάει το καζίνο,μην πίνεις κτλ.Μιλάμε για loser εντελώς,άμα δεν πάρεις ρίσκα και δεν παίξεις με τις πιθανότητες εναντίον σου πώς θα έχεις ένα shot να κερδίσεις?
Θέλετε να έχετε αποτέλεσμα Μπλάσκου να κάθεστε στα παπάρια σας φιλοσοφώντας για τους νόμους της ζωής ή να γίνετε Κman με ευκαιρία στα χοντρά stakes,τα χοντρά λεφτά και τις μουνάρες?Θέλετε να γαμήσετε να σκίσετε τον ανταγωνισμό να τους σπάσετε τα μούτρα?Η θέλετε να συμβιβαστείτε με λίγα λεφτά,μια χοντρή γκόμενα και γαμήσια στα πακοχυμένα σεντόνια των μπορδέλων?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ο Dirty προφανώς κωλοτούμπιασε και λέει τώρα οτι το Κίεβο είναι καλό αν μένεις μόνιμα ενώ πριν επαινούσε επαρχία.
Εντάξει τώρα θα παίξει αν έχεις μια βδομάδα πήγαινε επαρχία,αν είσαι μονιμάς παίξε Κίεβο που ο Love λέει το αντίθετο.
Αλλά γενικά τους τύπους δεν τους πιάνεις.
Εγώ λέω τα ίδια 15 χρόνια,δεν το έχω κουνήσει ρούπι από τις απόψεις μου.
Να βάλω ποστ από αυτά που έγραφα στο ISG το 2007 ή στο roosh το 2012 είναι σα να περιγράφω την κατάσταση σήμερα.
Γενικά όμως η ουσία έχει σημασία.Και να έπιασες σωστά τι παίζει Κίεβο το 2003,Πράγα το 1999,Λφωφ το 2005 ή Πίλσεν το 2004 και Πόζναν το 2008,σημασία έχει τι κέρδισες από αυτή τη γνώση και εκεί παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.
Καλή η θεωρία αλλά υπάρχουν πρακτικοί περιορισμοί.
μα για αυτο υποστιριζω παντα εσενα ακομα και αν εισαι απο τους λιγους που δεν μιλησα ονλιν
η ακομα δεν συναντηθηκα.με τους αλλους εχω συναντηθει και μπροστα τους τα ιδια υπποστιριζω χαχαχα
ειδες εγραψα και για μιδας.τον συμπαθω και τον αγαπω μιλησαμε απο ιτερνετ αλλα αυτος  μας λεει τραβατε εδω και εκει εγω τωρα ειδα χαρκοβ οτι καλα ελεγε και ο θειος μου.
ελεγε εισαι βασιλιας οδυσσο τα εχεις ολα στα ποδια σου τι να τρεχεις εκει?απαντουσα εδω δεν εχει γκομενες χαρκοβ εχει και δεν εινα αρπακτικα.τελικα πηγα και ειδα δεν εχει τιποτα!
μονο καλοκαιρι στο γκορκι παρκ και στο κεντρο αλλα τωρα σοβαρα στα 40 θα παω στο γκορκι παρκ να καμακωνω στα λουναπαρκ εκει?χαχαχαχαχα σαν το θειο σαν τον ιταλο που κοροιδευα οδυσσο θα ειμαι που εκανε την παντομιμα στης γκομενες νεαρες και αυτες τον εκραζαν.
στην ηλικια μου πρεπει να εισαι καπου να δειχνεις το χρημα.δυστυχος χαρκοβ και λογο καιρου ολα τα μερη αδεια ηταν.ο ντερτυ μου ελεγε τραβα τσερβνοτσι και τερνοπιλ δεν εχει αρπακτιακα.
παντου νεκρα οπως λεει ο δασκαλος αρχισα να νοσταλγω να βρω εστο κι αρπακτικα χαχαχα
η οδυσσος πεθανε και αυτη.αυτο το καλοκαιρι δεν θα ανεβω οδυσσο που πανε ολοι οι γυφτοι οπως φετος.
ιουνιο μπατουμι γεωργια με χιλιαδες ρωσιδες,αρμενιες,τουρκαλες τουριστριες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μα για αυτο υποστιριζω παντα εσενα ακομα και αν εισαι απο τους λιγους που δεν μιλησα ονλιν
η ακομα δεν συναντηθηκα.με τους αλλους εχω συναντηθει και μπροστα τους τα ιδια υπποστιριζω χαχαχα
ειδες εγραψα και για μιδας.τον συμπαθω και τον αγαπω μιλησαμε απο ιτερνετ αλλα αυτος  μας λεει τραβατε εδω και εκει εγω τωρα ειδα χαρκοβ οτι καλα ελεγε και ο θειος μου.
ελεγε εισαι βασιλιας οδυσσο τα εχεις ολα στα ποδια σου τι να τρεχεις εκει?απαντουσα εδω δεν εχει γκομενες χαρκοβ εχει και δεν εινα αρπακτικα.τελικα πηγα και ειδα δεν εχει τιποτα!
μονο καλοκαιρι στο γκορκι παρκ και στο κεντρο αλλα τωρα σοβαρα στα 40 θα παω στο γκορκι παρκ να καμακωνω στα λουναπαρκ εκει?χαχαχαχαχα σαν το θειο σαν τον ιταλο που κοροιδευα οδυσσο θα ειμαι που εκανε την παντομιμα στης γκομενες νεαρες και αυτες τον εκραζαν.
στην ηλικια μου πρεπει να εισαι καπου να δειχνεις το χρημα.δυστυχος χαρκοβ και λογο καιρου ολα τα μερη αδεια ηταν.ο ντερτυ μου ελεγε τραβα τσερβνοτσι και τερνοπιλ δεν εχει αρπακτιακα.
παντου νεκρα οπως λεει ο δασκαλος αρχισα να νοσταλγω να βρω εστο κι αρπακτικα χαχαχα
η οδυσσος πεθανε και αυτη.αυτο το καλοκαιρι δεν θα ανεβω οδυσσο που πανε ολοι οι γυφτοι οπως φετος.
ιουνιο μπατουμι γεωργια με χιλιαδες ρωσιδες,αρμενιες,τουρκαλες τουριστριες.

Μα αυτές που γαμάς είναι τα αρπακτικά.Τα μη αρπακτικά δεν κάθονται ή θέλουν σοβαρή σχέση γάμο.Οι γκόμενες είναι αρπακτικά εννοείται.Πρέπει να τις ξέρεις δεν μπορείς να βγεις εκτός ανταγωνισμού και να γαμάς αθώες περιστερές με κάποιον τρόπο γιατί αυτές δεν ασχολούνται μαζί σου.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εγώ την αλήθεια λέω.Ο Μπλάσκος δεν πιστεύει οτι τα βλέπει γραμμένα και σου λέει ο τύπος είναι παράφρων.Από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια.Αρα για να τα γράφει όπως είναι παλαβός θα είναι ή ημίτρελος.
Αν πάτε με τη λογική όπως ο Μπλάσκος ή θα γίνετε Mgtow ή full time αυνάνες θα παίζετε τα πουλάκια σας μια ζωή.Ο τύπος είναι από αυτούς που λένε μην παίρνεις ρίσκα,είσαι καταδικασμένος,μη γαμάς οι γκόμενες είναι καριόλες και θα σε κοροιδέψουν,μην παίζεις τζόγο θα στα φάει το καζίνο,μην πίνεις κτλ.Μιλάμε για loser εντελώς,άμα δεν πάρεις ρίσκα και δεν παίξεις με τις πιθανότητες εναντίον σου πώς θα έχεις ένα shot να κερδίσεις?
Θέλετε να έχετε αποτέλεσμα Μπλάσκου να κάθεστε στα παπάρια σας φιλοσοφώντας για τους νόμους της ζωής ή να γίνετε Κman με ευκαιρία στα χοντρά stakes,τα χοντρά λεφτά και τις μουνάρες?Θέλετε να γαμήσετε να σκίσετε τον ανταγωνισμό να τους σπάσετε τα μούτρα?Η θέλετε να συμβιβαστείτε με λίγα λεφτά,μια χοντρή γκόμενα και γαμήσια στα πακοχυμένα σεντόνια των μπορδέλων?
χαχαχαχαχαχα εισαιαπαιχτος αρχοντα.οκ και μενα πολλες φορες με απογοητευει λεγωντας
διαφορα και θελει να μου βγαλει την χωρα αυτη απο το μυαλο μου και να παω σε αλλες πολιτειες.
μου δινει παραδειγματα υπερβολες πολλες φορες σαν να κυνηγω την κορη του ταβρια ,του ποροσενκο και του αχμετοβ.του απανταω στοχος πλεον ειναι απλες κοπελες που περνουν 3000 γριβνα το πολυ απο τα μαχαζια που παω,εστιατορια απλες νορμαλ κοπελες γουσταρω.δεν δεχετε οτι μπορει να εχει καπειος επιτυχια το 20019 ουτε με αυτες!λεει μα δεν σε γουσταρουν αυτες και λεει 7-9 λογους χαχαχχαχ
οσο και να θες να τα βρεις μαζι του σε κατι δεν θα βγεις απο μεσα με τον δασκαλο χαχααχ
δεν ξερω αν στα αληθεια σε ενοεει παραφρωνα αλλα εγω σε παω και μου αρεσει το χιουμορ και το γελιο
που μας χαριζεις μαζι με σωστες πλιροφοριες

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
που λένε μην παίρνεις ρίσκα,είσαι καταδικασμένος,μη γαμάς οι γκόμενες είναι καριόλες και θα σε κοροιδέψουν,μην παίζεις τζόγο θα στα φάει το καζίνο,μην πίνεις κτλ.Μιλάμε για loser εντελώς,άμα δεν πάρεις ρίσκα και δεν παίξεις με τις πιθανότητες εναντίον σου πώς θα έχεις ένα shot να κερδίσεις?
Θέλετε να έχετε αποτέλεσμα Μπλάσκου να κάθεστε στα παπάρια σας φιλοσοφώντας για τους νόμους της ζωής ή να γίνετε Κman με ευκαιρία στα χοντρά stakes,τα χοντρά λεφτά και τις μουνάρες?Θέλετε να γαμήσετε να σκίσετε τον ανταγωνισμό να τους σπάσετε τα μούτρα?
Όλα τα λεφτά το ποστ!!!Για αυτό γουστάρουμε Βαλκανιοπουτσισμο και αρχηγό!!! :kneel: :rockon: :kneel:

Καλές Γιορτές σε όλους απο Σαλόνικα!!! :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
χαχαχαχαχαχα εισαιαπαιχτος αρχοντα.οκ και μενα πολλες φορες με απογοητευει λεγωντας
διαφορα και θελει να μου βγαλει την χωρα αυτη απο το μυαλο μου και να παω σε αλλες πολιτειες.
μου δινει παραδειγματα υπερβολες πολλες φορες σαν να κυνηγω την κορη του ταβρια ,του ποροσενκο και του αχμετοβ.του απανταω στοχος πλεον ειναι απλες κοπελες που περνουν 3000 γριβνα το πολυ απο τα μαχαζια που παω,εστιατορια απλες νορμαλ κοπελες γουσταρω.δεν δεχετε οτι μπορει να εχει καπειος επιτυχια το 20019 ουτε με αυτες!λεει μα δεν σε γουσταρουν αυτες και λεει 7-9 λογους χαχαχχαχ
οσο και να θες να τα βρεις μαζι του σε κατι δεν θα βγεις απο μεσα με τον δασκαλο χαχααχ
δεν ξερω αν στα αληθεια σε ενοεει παραφρωνα αλλα εγω σε παω και μου αρεσει το χιουμορ και το γελιο
που μας χαριζεις μαζι με σωστες πλιροφοριες

Ο άλλος τουλάχιστον είναι ρεαλιστής.Ομολογεί οτι έσκαγε μίνιμουμ 60 ευρώ στα έξοδα ραντεβού και πλήρωνε 120 ευρώ ξενοδοχείο τη μέρα για να μπορεί να πουλήσει μούρη και να γαμήσει.Και οτι καθόταν διήμερα γιατί του τελείωναν τα λεφτά.
Ο Love ισχυριζόταν οτι γαμούσε με σούσι εμετό των 5 ευρώ,γαλλική σαμπάνια Ουκρανίας των 2 ευρώ και χωριάτικη  σαλάτα Ουκρανίας των 50 λεπτών που την παρουσίαζε σαν ελληνική ενώ έφερνε τις γκόμενες στο υποβαθμισμένο του σοβιετικό διαμέρισμα των 20 δολλαρίων 20 χλμ από Κρεσάτικ με ταξί Uber να τις γαμήσει πουλώντας έρωτα και φύκια για μεταξωτές κορδέλες,φιδιές που λέμε δηλαδή.
Οσο έπεισε αυτές,άλλο τόσο έπεισε και εμάς βέβαια.
Τουλάχιστον ο νέος,o Pink floyd δίνει πιο ρεαλιστική οπτική.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η συνέχεια του Ιωσήφ! :2funny:

όσο για τον γκλόκ τον χάρη κλπ που δουλεύουν το ανθρωπάκι το κακόμοιρο γράφοντας "βαλκ΄'ανιε άρχοντα" και άλλες μαλακείες όταν σε κάποια φάση χρειαστεί λεφτά ο "άρχοντας" να δω πόσα θα του στείλετε...Ο ριψοκίνδυνος που ρισκάρει 500, 1000 και 3000 στις πουτάνες...Τι ρισκάρει αυτός ο άνθρωπος? Μήπως τον απορρίψει η πουτάνα και του πει, φύγε δεν θέλω εσένα και τα βρώμικα λεφτά σου? Ίσα - ίσα που δεν μπορεί το ρίσκο και γι αυτό στις κρυφοπουτανάρες που πλησιάζει πάντα προσφέρει διπλά και τρίδιπλα για να μην τον απορρίψουν ! Αχ κακόμοιρε είσαι σαν τον Κωνσταντίνο τον Μονομάχο που το παιζε μέγας πολεμιστής αλλά όταν κατέβαινε στην αρένα έσφαζε θηρία που ταν ήδη παγιδευμένα σε δίκτυα για να μην πάθει κανένα κακό. Εάν σου άρεσε το ρίσκο και ήσουν τότε ενήλικος θα πήγαινες ουκρανία το 1998 που πέφταν πιστολιές αλλά γαμούσες με δύο καλσόν...
Γατάκια....
υπήρχε άλλος ένας τρελός στο σάιτ, ονόματι yantis ή davarits αυτος λοιπόν σε ημέρα εμπνεύσεως μέσα από τον λαβύρινθο του αραχνιασμένου του μυαλού για κάτι τέτοιους τύπους σαν κι εσάς είχε γράψει την ακόλουθο άσεμνο φράση:
μαγκιά-κλανιά...
να ναι καλά ο τρελός όπου κι αν να' ναι
και τα 300.000 ανύπαρκτα χιλιόμετρά του στο ανατολικό μπλοκ
που μετά λόγω πληθωρισμού έγιναν 1000000

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η συνέχεια του Ιωσήφ! :2funny:

όσο για τον γκλόκ τον χάρη κλπ που δουλεύουν το ανθρωπάκι το κακόμοιρο γράφοντας "βαλκ΄'ανιε άρχοντα" και άλλες μαλακείες όταν σε κάποια φάση χρειαστεί λεφτά ο "άρχοντας" να δω πόσα θα του στείλετε...Ο ριψοκίνδυνος που ρισκάρει 500, 1000 και 3000 στις πουτάνες...Τι ρισκάρει αυτός ο άνθρωπος? Μήπως τον απορρίψει η πουτάνα και του πει, φύγε δεν θέλω εσένα και τα βρώμικα λεφτά σου? Ίσα - ίσα που δεν μπορεί το ρίσκο και γι αυτό στις κρυφοπουτανάρες που πλησιάζει πάντα προσφέρει διπλά και τρίδιπλα για να μην τον απορρίψουν ! Αχ κακόμοιρε είσαι σαν τον Κωνσταντίνο τον Μονομάχο που το παιζε μέγας πολεμιστής αλλά όταν κατέβαινε στην αρένα έσφαζε θηρία που ταν ήδη παγιδευμένα σε δίκτυα για να μην πάθει κανένα κακό. Εάν σου άρεσε το ρίσκο και ήσουν τότε ενήλικος θα πήγαινες ουκρανία το 1998 που πέφταν πιστολιές αλλά γαμούσες με δύο καλσόν...
Γατάκια....

Ναι,θα πήγαινα Ουκρανία τη δεκαετία του 90 που κυριαρχούσε η μαφία και σε σκότωναν για πλάκα.Να σκοτωθούμε δηλαδή για ένα μουνί.Δε σφάξανε.
Ποιος ταξίδευε τότε πρώην ΕΣΣΔ αποκλειστικά για σεξοτουρισμό και μουνιά?Ο κανένας.
Τότε όλοι οι mongers σάρωναν τα ασφαλή μέρη Τσεχία,Ουγγαρία,Πολωνία και ξεσκίζονταν.Η Ουκρανία ήταν μεγάλο ρίσκο και όποιος ήθελε περιπέτεια τράβαγε Ρωσία,Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη που ήταν ακόμα φτηνά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και συνέχεια....

η απάντησις στον βλάχο:
όχι ποιός ταξίδευε τότε, ποιός έμενε, αυτός που σου γράφει τώρα...
και δεν ήμουν μόνο εγώ αλλά και κάμποσοι άλλοι από ελλάδα που εσε΄ςι δεν τους γνωρίζετε, κάποιοι γνωστά ονόματα, οι περισσότεροι έχουν πεθάνει , ο αδερφός του Αρχιδογιάννη πχ.
βάλε μυαλό και άσε τα χαζά...
και μην γράφεις αμερικάνικα. Έτσι αποκαλύπτεσαι ότι είσαι από χωριό...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι,θα πήγαινα Ουκρανία τη δεκαετία του 90 που κυριαρχούσε η μαφία και σε σκότωναν για πλάκα.Να σκοτωθούμε δηλαδή για ένα μουνί.Δε σφάξανε.
Ποιος ταξίδευε τότε πρώην ΕΣΣΔ αποκλειστικά για σεξοτουρισμό και μουνιά?Ο κανένας.
Τότε όλοι οι mongers σάρωναν τα ασφαλή μέρη Τσεχία,Ουγγαρία,Πολωνία και ξεσκίζονταν.Η Ουκρανία ήταν μεγάλο ρίσκο και όποιος ήθελε περιπέτεια τράβαγε Ρωσία,Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη που ήταν ακόμα φτηνά.
Εγώ ήμουν εδώ από το 1992 όταν οι Ρώσσοι είχαν μισθό 10 $ το μήνα κ'εγώ 1.500  :2funny:.Και μαφία είχε και σε σκοτώναν εύκολα.Τότε ναι όλοι εσείς οι γελοίοι κουραδόμαγκες πηγαίνατε το πολύ μέχρι τη Βουλγαρία  :2funny:άντε και καμιά Ρουμανία και μόνο στις Ελληνικές ντίσκο  :2funny:.
    Ηταν ωραίες εποχές τότε γιά πραγματικούς γαμιάδες όχι γιαλατζί καμάκια και φουκαράδες  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ ήμουν εδώ από το 1992 όταν οι Ρώσσοι είχαν μισθό 10 $ το μήνα κ'εγώ 1.500  :2funny:.Και μαφία είχε και σε σκοτώναν εύκολα.Τότε ναι όλοι εσείς οι γελοίοι κουραδόμαγκες πηγαίνατε το πολύ μέχρι τη Βουλγαρία  :2funny:άντε και καμιά Ρουμανία και μόνο στις Ελληνικές ντίσκο  :2funny:.
   Ηταν ωραίες εποχές τότε γιά πραγματικούς γαμιάδες όχι γιαλατζί καμάκια και φουκαράδες  :2funny:

Ναι,αλλά εσύ υποτίθεται οτι δεν πήγες για να γαμήσεις αλλά για να σπουδάσεις ενώ στην πραγματικότητα έτρωγες τα λεφτά των γονιών σου.
Μιλάμε για τύπους που θέλουν να πάνε μόνο  για σεξοτουρισμό δηλαδή διακοπές να γαμήσουνε και για κανέναν άλλο λόγο.Για αυτούς τότε Τσεχία,Ουγγαρία,Πολωνία κτλ ήταν πολύ καλύτερα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι,αλλά εσύ υποτίθεται οτι δεν πήγες για να γαμήσεις αλλά για να σπουδάσεις και στην πραγματικότητα έτρωγες τα λεφτά των γονιών σου.
Μιλάμε για τύπους που θέλουν να πάνε μόνο  για σεξοτουρισμό δηλαδή διακοπές να γαμήσουνε και για κανέναν άλλο λόγο.Για αυτούς τότε Τσεχία,Ουγγαρία,Πολωνία κτλ ήταν πολύ καλύτερα.
Και Πολωνία πήγα και ολόκληρο διαμέρισμα στη Γιεροσολίμσκι αγώρασα.Και εδώ πήρα ακίνητα και δε με διατάζει κανένας ενώ εσύ κάθεσαι και ακούς το Γερμανό να σου δίνει εντολές,σε στραβοκοιτάνε στο δρόμο οι Γερμανοί :2funny: και περιμένεις το νέο έτος γιά να κοιμηθείς όπως μας είπες :2funny: ο άλλος ο Βαλκάνιος φτωχομπινές πήγε Ελλάδα γιά της γιορτές  :2funny:αν ηταν τοσο καλη η Γερμανια και καλοπέρναγε δεν θα έφευγε θα καθόταν εκεί  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ακόμα να βρεθούν 3,4 αγάμητοι να βρίσουν?????
:think: :think:
Τα γνωστά  :zombie: :zombie: :zombie: ξέρεις..
Ίσως το thread ωριμάζει και οι αγάμητοι καταλαβαίνουν ότι δεν θα γαμήσουν αν βρίσουν άλλους που γαμάνε  :coolcondom: :tn04:  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Βιαστικές να βγάλεις συμπέρασμα,οι κατσαρίδες πάντα νύχτα βγαίνουν  :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Μπορεί ο Μπλάσκος να βάλει έστω και μια φωτό από αυτές που γάμησε?
Αν όχι,τι μας σκοτίζει τα αρχίδια?
Αμα τον ρίξω στην αρένα του Carribean,του D Lux ή τον αμολήσω στην Κρεσάτικ θα χτυπήσει κανά γκομενάκι ή θα κάθεται να αμολάει αμπελοφιλοσοφίες για τον παλιό καλό καιρό?
Μπορεί να βάλει από καμία λέσχη συνταξιούχων η από κανα καφενείο στη Ελλάδα.  :2funny: Το νήμα του από καιρό εξέπνευσε τα λοίσθια και στο φαν κλαμπ του έχουν μείνει κανα δύο με αρπαγμένο σασί και αριθμιστές βαλβίδες οπότε λογικό να βγάζει κακιά ο άνθρωπος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
νυχτερε σε
διαβαιβαιω οτι ο δασκαλος δεν ειναι εμφανισιακα αυτο που πιστευουν ολοι!
μπορει να τον βαζεις οτι ειναι κανας γερος του καφενε αλλα δεν φενετε πανω απο 37-38.
δεν πιστευα αρχικα οταν τον συναντησα οτι ηταν αφτος γιατι περιμενα ενα χοντρο εξηνταρη
σαν τον καπετανιο οδυσσο και ισως για αυτο ειχε παντα κλειστη την καμερα.ετσι σκεφτωμουν
αλλα συναντησα ενα παιδαρελι.οικονομικα ειναι πολυ καλα ο δασκαλος επισης.
καμια σχεση οπως τον φανταζεστε.τον συναντησα αθηνα και 2 φορες κυπρο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
και συνέχεια....

και δεν ήμουν μόνο εγώ αλλά και κάμποσοι άλλοι από ελλάδα που εσε΄ςι δεν τους γνωρίζετε, κάποιοι γνωστά ονόματα, οι περισσότεροι έχουν πεθάνει , ο αδερφός του Αρχιδογιάννη πχ.

Καλά άμα ήταν ο αδερφός του Αρχιδογιάννη,τότε respect.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom