χαρκοβ αρχοντα μου με παρεσυρε γκομενα να παω και τελικα δεν της εδωσαν αδεια απο δουλεια.θα παει φεβρουαριο μου ειπε να ξαναπαω αλλα ειπα αρχες μαρτι εκλισα οδυσσο.αν θες ελα οδυσσο να σου κανω τα εξοδα.κιεβ δεν πηγαινα αρχοντα λογο του φοβου μου που ειχα.Ναι,αλλά δεν πας Κίεβο γιατί έχεις σκατά στο μυαλό και πιστεύεις οτι άμα πας σε φτωχές πόλεις οι γκόμενες θα ενθουσιαστούν που ο Κυπραίος θα τους σώσει και θα σου κάτσουν με τα μισά λεφτά.
Απλά ό,τι και να γράψω δε θα αλλάξεις γνώμη,αφού έχεις κατασταλαγμένες αντιλήψεις.
Σου λέω μαλακίζεσαι,άνοιξε το μυαλό σου και γίνε ανελέητος να έχεις αποτέλεσμα.Ασε τις προκατασκευασμένες αντιλήψεις και θεωρίες,κινήσου επί του πεδίου.
Αλλά στου κουφού την πόρτα...Εντάξει προφανώς είσαι ψάρακλας.Φοβάσαι οτι θα σου γαμήσουν το κέρατο Κίεβο τα έμπειρα πιράνχας και πας να βρεις αθώες Ουκρανές επαρχία να εντυπωσιάσεις.
Τον πούτσο κλαίγανε δηλαδή,ψύλους στα άχυρα.
ολοι με ηξεραν εκει μετα απο τοσα χρονια καθε μηνα 10-13 μερες εκει χρονια!
με ηξεραν καιοι πετρες ολοι μιλουσαν μεταξυ τους και τα τελευταια μου 6 χρονια στο κιεβο ειχα παθει πολλα.διαφοροι με εβαλαν στο ματι και μετα απο τον αγριο ξυλοδαρμο που δεκτηκα και ληστεια απο 2 ατομα που απομ θαυμα δεν με εριξαν στο ποταμι διπλα πηγα ακομα μια φορα και δεν ξαναπατησα.
πεθυμουσα το κιεβ αλλα δεν μπορουσα να αντιμετωπισω τον φοβο μου.οδυσσο ειχα την προστασια του θειου μου εμω κιεβ εφυγαν οι δικοι μου πριν 7 χρονια.οδυσσο βρηκα υσιχια ,ηρεμια,φιλους ελληνες και συνδεθηκα με την πολη και ανθρωπους,γειτονες,φιλους.τον ιουνιο θα εκλινα κιεβ και ειχα εφιαλτες οτι θα με μαχαιρωσουν και σκωτωσουν ετσι πηγα οδυσσο ενω ημουν ετοιμος να κλισω κιεβ στον δασκαλο.τελικα για ενα μαλακα κυπραιο που βγηκα βραδυ να τον συνοδευσω την επαθα εκει και με ληστεψαν.
τωρα θα πηγαινα κιεβ καιοδυσσο αλλα τελευταια στιγμη εκλισα χαρκοβ