καλες γιορτεςΌλα τα λεφτά το ποστ!!!Για αυτό γουστάρουμε Βαλκανιοπουτσισμο και αρχηγό!!!![]()
![]()
Καλές Γιορτές σε όλους απο Σαλόνικα!!!![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.343
- Πόντοι
- 506
Σύνταξη περνούν οι άνθρωποι από την ηλικία και όχι από την εμφάνιση.Δεν έχω κρίνει ποτέ κανέναν άντρα για την εμφάνιση του. Αυτοί που το κάνουν ψάχνονται να τον αρπάξουν από κάποιον.Αν τον συναντήσεις και Ουκρανία πες το και σ εμάς. Καλά φάγαμε καλά ήπιαμε να πούμε και καμία μαλακία τώρανυχτερε σε
διαβαιβαιω οτι ο δασκαλος δεν ειναι εμφανισιακα αυτο που πιστευουν ολοι!
μπορει να τον βαζεις οτι ειναι κανας γερος του καφενε αλλα δεν φενετε πανω απο 37-38.
δεν πιστευα αρχικα οταν τον συναντησα οτι ηταν αφτος γιατι περιμενα ενα χοντρο εξηνταρη
σαν τον καπετανιο οδυσσο και ισως για αυτο ειχε παντα κλειστη την καμερα.ετσι σκεφτωμουν
αλλα συναντησα ενα παιδαρελι.οικονομικα ειναι πολυ καλα ο δασκαλος επισης.
καμια σχεση οπως τον φανταζεστε.τον συναντησα αθηνα και 2 φορες κυπρο.
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.343
- Πόντοι
- 506
Η μαφία ποτέ δεν ασχολήθηκε με τουρίστες,μεταξύ τους σκοτωνόταν. Οπότε αν δεν πήγαινες γυρεύοντας δεν είχες θέμαΝαι,θα πήγαινα Ουκρανία τη δεκαετία του 90 που κυριαρχούσε η μαφία και σε σκότωναν για πλάκα.Να σκοτωθούμε δηλαδή για ένα μουνί.Δε σφάξανε.
Ποιος ταξίδευε τότε πρώην ΕΣΣΔ αποκλειστικά για σεξοτουρισμό και μουνιά?Ο κανένας.
Τότε όλοι οι mongers σάρωναν τα ασφαλή μέρη Τσεχία,Ουγγαρία,Πολωνία και ξεσκίζονταν.Η Ουκρανία ήταν μεγάλο ρίσκο και όποιος ήθελε περιπέτεια τράβαγε Ρωσία,Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη που ήταν ακόμα φτηνά.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Σε σκοτώναν γιά 20$ τότε ο κόσμος ήταν μισοπεινασμένος!Δεν υπήρχε περίπτωση να μάθουν ότι κάπου μένει ξένος και να μην πάνε να του κλέψουν το σπίτι όταν λείπει.Τα έπαιρναν όλα τηλεοράσεις βίντεο κλπ.Η μαφία ποτέ δεν ασχολήθηκε με τουρίστες,μεταξύ τους σκοτωνόταν. Οπότε αν δεν πήγαινες γυρεύοντας δεν είχες θέμα
Πάρε και την απάντηση του Ιωσήφ:
Όταν ήμουν παιδί έπαιζε το lost in space. Εκεί λοιπόν στο διαστημόπλοιο αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα, τα οποία τα έλυνε ο υπολογιστής του σκάφους αλλά για ορισμένα τελείως άγνωστα δεν είχε προηγούμενα στοιχεία κι έλεγε cannot compute...
έτσι λοιπόν κι ο ρωσσοπόντιος σου λέει ποιός είναι αυτός ο τύπος που δεν τον ξέρω από την λαική και μας το παίζει μάγκας (όχι τώρα πριν 10 χρόνια!!!) Αχχχ παιδί μου εάν όντως ήξερες από πρόσωπα και πράγματα στην ουκρανία, που δεν ξέρεις, θα είχες καταλάβει διότι δεν θέλει PhD...
Πιστεύω ότι το ηρωικώτερο πράγμα που έκανες στην ζωή σου ήταν να πάρεις παρτούζα εκείνη την χοντρή , σε συγχαίρω ...
Όσο δια τους υπολοίπους έστω υπ' όψιν ότι ουδέποτε σας έγραψα δια να σας παραστήσω κάτι ούτε να γίνω διάσημος σαν τον πρόεδρο , το αντίθετον μάλιστα, όσο πιο άσημος παραμένω τόσο το καλύτερον, δια εσάς και δια εμέ.
Επίσης μία μικρά παρατήρησις : ο κ. Χάρης δεν ψάχνει να γαμήσει, γνωρίζει τα πάντα περί πουτανών. Γκόμενα για γάμο ψάχνει ασχέτως που δεν το λέγει. Και δεν πρόκειται να εύρει στην ουκρανία δια πολλούς και διαφόρους λόγους που έχουν σχέσιν με τον κ. Χάρην
Λοιπόν αυτία! Νομίζω ότι ήμουν λαλίστατος για τα χρόνια που δεν τα είπαμε, βάλτε μυαλό και αφήστε τα χαζά!!!
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.343
- Πόντοι
- 506
Τι να του πεις του γέρου μπλάσκου όταν αναφέρεται σε έργα που γυρίστηκαν πριν γεννηθώ εγώ. Άσε που στην παλαιοντολογία δεν ήμουν ποτέ καλός.Ούτε και από την λαϊκή ψώνιζα, οπότε σίγουρα δεν τον ξέρω.Αν γνωρίζω λέει πρόσωπα και καταστάσεις στην Ουκρανία,για γκόμενες μιλάμε εδώ όχι πολιτικό οικονομικές αναλύσεις, lost in space ο άνθρωπος ακόμα.Το ζητούμενο εδώ είναι τα αποτελέσματα που έχεις και όχι αυτά που νομίζεις ότι ξέρεις,γιατί όποιος έχει αποτελέσματα είναι αυτός που πραγματικά ξέρει και μπορεί.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.244
- Πόντοι
- 3.346
Οταν μιλας λογικα, κανουμε συζητηση!
Τα εισητηρια ηταν κατω απο 150 ευρω και στα 2 ταξιδια. Και αυτο γιατι τα εκλεισα τελευταια στιγμη
Ξενοδοχεια 80 στο πρωτο και 120 στο δευτερο
Αρα 300 το πρωτο ταξιδι και 300 κατι το δευτερο χωρις φαγητα κλπ. Φαγητο εκει ηταν παμφτηνο, Μετακινησεις με το αμαξι της γκομενας.
Συνολικα 400 ευρω το πρωτο και 550-600 το δευτερο.
Θα μπορουσα να εχω ριξει το κοστος και να βγουν γυρω στα 300-400 και τα 2 ταξιδια αλλα ηθελα καλα ξενοδοχεια για πρωτη φορα.
350-400 ευρω ειναι ενα λογικο κοστος για ΣΚ ταξιδι Κιεβο και time spending με καποιο κοριτσι!
μην πτοεισαι οι ουκρανες εχουν γινει πολυ αλοπροσαλες τωρα τελευταια, εχουν δυτικοποιηθει πολυ και η συμπεριφορα τους απο τις ελληνιδες δεν διαφερει και πολυ. ;)
Υ.Γ. παντως τα γνωστα παραληρήματα δεν εχουν σταματησει, συνεχιζουν ακαθεκτα οσο καιρο ημουν απων απο το site δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα. βλεπω αρχισαν και οι αμπελοφιλοσοφιες απο τους γεροντες φιλοσοφους για την εποχη της ΕΣΣΔ

Υ.Γ.2. καλα χριστουγεννα σε ολους, με υγεια και πολλα ταξιδια μεσα στο 2019
Από αμπελοφιλοσοφίες άλλο τιποτα.Απο ουσια ],γαμησια,φωτο κτλ μηδεν.
Εγω σας εβαλα στο τριπακι οπερ εδει δειξαι.Οι αλλοι απλως τρομπαρουν,ελα να δεις τα μεγαλεία μας επι σοβιετικης Ενωσης,ετσι είναι.
Αλλα και από σοβιετικες γκομενες που γαμησαν δεν εχουν πειστηρια.Γιατι είναι για τον πουτσο.
Ενώ τα ατομα όπως εγω απελευθερωνουμε τη νεολαια να βγει να σκισει κωλεους.
Εγω σας εβαλα στο τριπακι οπερ εδει δειξαι.Οι αλλοι απλως τρομπαρουν,ελα να δεις τα μεγαλεία μας επι σοβιετικης Ενωσης,ετσι είναι.
Αλλα και από σοβιετικες γκομενες που γαμησαν δεν εχουν πειστηρια.Γιατι είναι για τον πουτσο.
Ενώ τα ατομα όπως εγω απελευθερωνουμε τη νεολαια να βγει να σκισει κωλεους.
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Αν ο Κμαν μείνει χωρίς δουλειά ,θα τον έπαιρνα για να εργαστεί στις επιχειρήσεις μου!Ξέρει 3-4 γλώσσες και αρκούν να βγάλει λεφτά άνω του μέσου Ελληνικού όρου και θα αναβάθμιζε το επίπεδο των δημοςίων σχεςεων της δουλειάς με τουρίστες πολλών εθνικοτήτων!!!Και έτσι στη Ρόδο θα μπορούσε να εξασκήσει το καλοκαίρι Βαλκανοπουτσισμό με χαμηλότερες τιμές σπόνσορινγκ διότι θα υπήρχε και το δέλεαρ του νησιού!Η συνέχεια του Ιωσήφ!
όσο για τον γκλόκ τον χάρη κλπ που δουλεύουν το ανθρωπάκι το κακόμοιρο γράφοντας "βαλκ΄'ανιε άρχοντα" και άλλες μαλακείες όταν σε κάποια φάση χρειαστεί λεφτά ο "άρχοντας" να δω πόσα θα του στείλετε..
Αντιθέτως δεν θα έπαιρνα τον Δόκτωρ της αποτυχίας...Θα πλήρωνα τον βασικό μισθό άδικα σε έναν αντιπαραγωγικό και αποτυχημένο υπάλληλο!Αντε κανα τετράωρο για φύλακα με το ζόρι...
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.944
- Πόντοι
- 9.095
εχω βρει με 275 αεροπορικο κ εκλεισα με 130 για 3 νυχτες σε κεντρικο.εχω κ κοπελα ετοιμη με περιμενει.με ποσα την ημερα λετε να τη βγαλω εκει περα? 100ευρω καθε μερα ειμαι οκ?Ηρέμησε.Λέω οτι ο άλλος πλήρωσε δύο ταξίδια για να γαμήσει μια γκόμενα.Ενα δικό του στο Κίεβο και ένα της γκόμενας στην Αθήνα.Λέει οτι ξόδευε 60 ευρώ τη μέρα σε ρεστωράν για dating.
Οπότε τριήμερο ταξίδι στο Κίεβο
150 ευρώ το αεροπορικό πήγαινε έλα.
50 ευρώ τη μέρα το διαμέρισμα(τόσο έχουν τα μίνιμουμ αξιοπρεπή στο κέντρο με ζεστό νερό και ανακαινισμένα) άρα 150 σύνολο το τριήμερο.
60x3 κάπου 200 ευρώ στα dating expenses.
Με ταξιά κτλ ερχόμαστε στα 600 ευρώ για το τριήμερο Κίεβο.Είναι λογική τιμή.
Για να γαμήσει όμως έπρεπε να φέρει τη γκόμενα όπου πλήρωσε τα πάντα το διήμερο ήτοι
150 ευρώ το αεροπορικό της γκόμενας
100 τη μέρα το ξενοδοχείο(σε καλό θα την πήγε λογικά)
50 τη μέρα στα ρεστωράν άρα σύνολο 600 ευρώ αν υπολογίσουμε εξτρά 50 ευρώ για μετακινήσεις κτλ.
Και αυτά δεν περιλαμβάνουν κλάμπινγκ,εισιτήρια για Ακρόπολη,αρχαιολογικούς χώρους,εκδρομές σε νησιά,κοκταίηλς κτλ που λογικά συμβαίνουν Αθήνα.
Αρα συνολικά ξόδεψε 600 ευρώ στο Κίεβο συν 600 ευρώ στην Αθήνα για να ρίξει τρεις πούτσους το πολύ σε ένα διήμερο.
Αυτό ανέφερα.
Είναι λογική τιμή.Τα ίδια ξοδεύουν και οι σπόνσορες με τη διαφορά οτι ξοδεύουμε και ένα καπέλο 500 ευρώ σε δωράκι για το τριήμερο.
Αυτό έγραψα οτι μετά τα 40 για να κρατήσει την ίδια ποιότητα που έχει τώρα θα πρέπει να αρχίσει να πληρώνει και δώρα γιατί οι γκόμενες το περιμένουνε.
Αν ο Κμαν μείνει χωρίς δουλειά ,θα τον έπαιρνα για να εργαστεί στις επιχειρήσεις μου!Ξέρει 3-4 γλώσσες και αρκούν να βγάλει λεφτά άνω του μέσου Ελληνικού όρου και θα αναβάθμιζε το επίπεδο των δημοςίων σχεςεων της δουλειάς με τουρίστες πολλών εθνικοτήτων!!!Και έτσι στη Ρόδο θα μπορούσε να εξασκήσει το καλοκαίρι Βαλκανοπουτσισμό με χαμηλότερες τιμές σπόνσορινγκ διότι θα υπήρχε και το δέλεαρ του νησιού!
Αντιθέτως δεν θα έπαιρνα τον Δόκτωρ της αποτυχίας...Θα πλήρωνα τον βασικό μισθό άδικα σε έναν αντιπαραγωγικό και αποτυχημένο υπάλληλο!Αντε κανα τετράωρο για φύλακα με το ζόρι...
Αν έμενα Ελλάδα θα ψώλαρα με 1500 ευρώ παθητικό εισόδημα από ενοίκια και άλλα 1500 χαλαρά χωρίς να κουράζομαι.
Αυτή τη μαλακία οι άλλοι τη θεωρούν έξυπνη επιλογή.Να πας να ξεπατωθείς Γερμανία για να βγάλεις αληθινά λεφτά και να μπεις στο παίγνιο τη θεωρούν μαλακία επιλογή.
Για αυτό και βλέπεις τι γκόμενες κυκλοφορώ και ποστάρω εγώ και τι αυτοί,τι τεράστια διαφορά υπάρχει.
Νομίζει ο άλλος οτι ψωλάροντας έπιασε τον παπά από τα αρχίδια ενω χύνουν στη μαπα του τουρκοάραβες,Μαγκρέμπ κτλ,του τρίβουν τα μουνιά στη μάπα και κοιτάει σα χαζός.
θα αστειευεσαι?με 100 την μερα τρως μονο μονος στα χατα και κανα καφε χχαχαχαχα.εχω βρει με 275 αεροπορικο κ εκλεισα με 130 για 3 νυχτες σε κεντρικο.εχω κ κοπελα ετοιμη με περιμενει.με ποσα την ημερα λετε να τη βγαλω εκει περα? 100ευρω καθε μερα ειμαι οκ?
100 στοιχιζει 3000 γριβνα στα φτηνοτερα μερη μια μαρτινη αστυ.
οκ μπορει να θελει κρασι η κοπελα σε κανα μεροσ με στεκι ατε 200 ευρο το μπουκαλι.
με 100 την μερα μπορεις να παρεις μια βιζιτα στο σαλον και να φας στο χατα το πιο φτηνο μερος την μερα.μετα εχει πολλα παγκακια στο χρισατικ μπορεις να κατσεις εκει με ενα τενεκεδακι να ζητιανευεις.
ετσι θα βγαλεις μπουρπουαρ να φας το βραδυ μακτοναλτς χαχαχαχα.
θα ηθελα να ακουσω την γνωμη του αχοντα για αλλο ενα που παει στον πολεμο με νεροπιστολο.
οδο για την γκομενα μην περιμενεις θα την συναντησεις.ισως σου ζητησει 90% κανα λεφρτο πριν παεις.
συνηθως αυτες που βλεπουν τσιμπησε θυμα και μιλανε ειναι οι σκαμερς.
το ενδιαφερων 100% ειναι απατη.καλες γιορτες και ελπιζω να επιασες το νοημα.
να σε πληροφωρησω οτι 4-5 χρονια πριν εγραψα σαν godcharry,kavlomenos leon και ελεγα οτι εδω και 15 χρονια οι γκομενες ρωσια και ουκρανια ειναι απιαστες!μετα εμφανιστηκαν διαφοροι να μας λενε γαμησαν με πασατενπο και αερα κουπανιστο και με το δικιο του ο δασκαλος ονομαζει προβληματικους και μυθομανεις.καλα χριστουγενα και σε σενα.μην πτοεισαι οι ουκρανες εχουν γινει πολυ αλοπροσαλες τωρα τελευταια, εχουν δυτικοποιηθει πολυ και η συμπεριφορα τους απο τις ελληνιδες δεν διαφερει και πολυ. ;)
Υ.Γ. παντως τα γνωστα παραληρήματα δεν εχουν σταματησει, συνεχιζουν ακαθεκτα οσο καιρο ημουν απων απο το site δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα. βλεπω αρχισαν και οι αμπελοφιλοσοφιες απο τους γεροντες φιλοσοφους για την εποχη της ΕΣΣΔ
Υ.Γ.2. καλα χριστουγεννα σε ολους, με υγεια και πολλα ταξιδια μεσα στο 2019
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.944
- Πόντοι
- 9.095
πολυ φοβαμαι πως οχι...η φαση καταρχην ειναι αρλεκιν δεν ειναι χορηγουμενη!εγω αυτο που θα ηθελα να μου πειτε ειναι αν τα βασικα μου εξοδα καλυπτονται με 100 ευρω εκει περα.καλες γιορτες και ελπιζω να επιασες το νοημα.
δασκαλε μου τα ξερω απο γκομενες ουκρανια πρωτο χερι και σε ολους λεω τρεξτε μακρια καιΣε σκοτώναν γιά 20$ τότε ο κόσμος ήταν μισοπεινασμένος!Δεν υπήρχε περίπτωση να μάθουν ότι κάπου μένει ξένος και να μην πάνε να του κλέψουν το σπίτι όταν λείπει.Τα έπαιρναν όλα τηλεοράσεις βίντεο κλπ.
Πάρε και την απάντηση του Ιωσήφ:
Όταν ήμουν παιδί έπαιζε το lost in space. Εκεί λοιπόν στο διαστημόπλοιο αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα, τα οποία τα έλυνε ο υπολογιστής του σκάφους αλλά για ορισμένα τελείως άγνωστα δεν είχε προηγούμενα στοιχεία κι έλεγε cannot compute...
έτσι λοιπόν κι ο ρωσσοπόντιος σου λέει ποιός είναι αυτός ο τύπος που δεν τον ξέρω από την λαική και μας το παίζει μάγκας (όχι τώρα πριν 10 χρόνια!!!) Αχχχ παιδί μου εάν όντως ήξερες από πρόσωπα και πράγματα στην ουκρανία, που δεν ξέρεις, θα είχες καταλάβει διότι δεν θέλει PhD...
Πιστεύω ότι το ηρωικώτερο πράγμα που έκανες στην ζωή σου ήταν να πάρεις παρτούζα εκείνη την χοντρή , σε συγχαίρω ...
Όσο δια τους υπολοίπους έστω υπ' όψιν ότι ουδέποτε σας έγραψα δια να σας παραστήσω κάτι ούτε να γίνω διάσημος σαν τον πρόεδρο , το αντίθετον μάλιστα, όσο πιο άσημος παραμένω τόσο το καλύτερον, δια εσάς και δια εμέ.
Επίσης μία μικρά παρατήρησις : ο κ. Χάρης δεν ψάχνει να γαμήσει, γνωρίζει τα πάντα περί πουτανών. Γκόμενα για γάμο ψάχνει ασχέτως που δεν το λέγει. Και δεν πρόκειται να εύρει στην ουκρανία δια πολλούς και διαφόρους λόγους που έχουν σχέσιν με τον κ. Χάρην
Λοιπόν αυτία! Νομίζω ότι ήμουν λαλίστατος για τα χρόνια που δεν τα είπαμε, βάλτε μυαλό και αφήστε τα χαζά!!!
οτι χρονια ειναι απιαστες.εχεις δικαιο οτι μπορει να με ενδιαφερε μια νορμαλ γκομενα του επιπεδου που λεω που κρατανε οι ουκρανοι.αυτες που δεν ειναι σε διαθεσημοτητα.δεν ψαχνω αποκλειστικα ουκρανιδες νορμαλ,αυτες ειπα πως τις γνωριζεις,πως και που με ποιους τροπους.
οδυσσο δεν εχει ομορφες γκομενες σαν χωριατες απο μολδαβια μοιαζουν πολλες καμια σχεση με τις κοπελες χαρκοβ που ειναι σε μεγαλο ποσοστο ομορφες οπως βλεπω κιεβ.
οδυσσο δεν με ενδιαφερουν καμια ουκρανια αφου ειναι γνωστο σε ολους οι γκομενες που μου αρεσουν
ειναι καυκασιες,μπασκιρια,ταταρεσ ρωσιδες και απο αρμενια,γεωργια,τουρκια,αζερπαιζαν.
για να γυρισω πανω σε ουκρανιδα πρεπει να εχει επιπεδο η να ειναι απλη συμπθητικη κοπελιτσα που δουλευει.σωστα λες δασκαλε δεν ασχολουμε με αδεσπωτες,θειες,πουτανες.
τους τα λεω οσο πιο πολυ κομψα μπορω οτι ολα που κανουν η θελουν να κανουν τα εκανα ουκρανια 20 χρονια πριν απο αυτους.οταν τους λεω δοκιμασα τα παντα,,επαιξα ολους τους ρολους για οσκαρ τελεια
και εβγαλα συμπερασματα που τα γραφω τζαμπα να μην ξοδευοντε αδικα οι ασχετοι και απονηρευτοι χαχααχ.οπως σου ελεγε η μετερα σου τοτε κιεβ πουτανες πουτανες πουτανες χαχαχα.
τα σεβη και την εκτιμηση μου δασκαλε απο τον πιο πιστο μαθητη που σου εμεινε.
καλες γιορτες και σε σενα και σε ευχαριστουμε που επανεφανιστηκες μεσω του προεδρου διμητρακι.
πολυ φοβαμαι πως οχι...η φαση καταρχην ειναι αρλεκιν δεν ειναι χορηγουμενη!εγω αυτο που θα ηθελα να μου πειτε ειναι αν τα βασικα μου εξοδα καλυπτονται με 100 ευρω εκει περα.
100 ευρώ τη μέρα είναι αρκετά.
50 ευρώ περίπου είναι το γεύμα με ποτά σε σχετικά καλό ρεστωράν στο κέντρο(π.χ. faina familia).Σε πολύ καλό επώνυμο εστιατόριο(π.χ. Tarantino) έρχεται στα 100 ευρώ και πάνω.Σε σουσάδικο της πούτσας φτάνουν και τα 20 ευρώ βέβαια.
Βέβαια αν πας και σε μέσο κλαμπ και κλείσεις τραπέζι το έξοδο εκτινάσσεται ακόμα και στα 300 ευρώ,αλλά αν η γκόμενα δεν είναι της κατηγορίας(υψηλή εμφάνιση,ακριβά ρούχα,τσάντες,αξεσουάρ,απαιτήσεις) δε θα σε πάει σε κλαμπ.
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.944
- Πόντοι
- 9.095
μια χαρα! συναλλαγμα να κανω στο βενιζελο η στο κιεβο?100 ευρώ είναι αρκετά.
50 ευρώ περίπου είναι το γεύμα με ποτά σε σχετικά καλό ρεστωράν στο κέντρο.Σε πολύ καλό επώνυμο ετσιατόριο έρχεται στα 100 ευρώ και πάνω.
μια χαρα! συναλλαγμα να κανω στο βενιζελο η στο κιεβο?
Εννοείται στο Κίεβο αλλά όχι στο αεροδρόμιο.Στο αεροδρόμιο δίνουν 5-10% μικρότερη ισοτιμία.Αν φτάσεις κέντρο πριν τις 20.00 όλα τα ανταλλακτήρια είναι ανοιχτά.Στην Κρεσάτικ και στο Μαιντάν έχει πάρα πολλά ανταλλακτήρια συναλλάγματος μέσα στα καταστήματα και δίνουν περίπου την ίδια ισοτιμία.
Στο αεροδρόμιο άλλαξε μόνο 50 ευρώ για το ταξί και τα πρώτα έξοδα.
Οταν φτάσεις στο αεροδρόμιο,θα σε πάρουν στο κατόπι κάτι μαλάκες που θα σου προσφέρουν κούρσα στο κέντρο με 25 ευρώ και πάνω γιατί θα σε πάρουν σα μαλάκα τουρίστα.Αρνήσου αμέσως και δέξου μόνο αν πέσουν κάτω από τα 500 γκρίβνυα.
Αν δεν πέσουν πάρε ταξί επίσημο που περιμένει έξω ακριβώς από τις αφίξεις και χρεώνει με το λεπτό.Θα έρθει το πολύ 500-550 γκρίβνυα αλλά είναι καλό όχημα.
Για μετακινήσεις στην πόλη μόνο Uber γιατί αν πάρεις ταξί επί τόπου από αυτά που περιμένουνε στα πεζοδρόμια ή έξω από τα μαγαζιά και τα κλαμπ θα σε χρεώσουν τριπλά και αν παραγγείλεις από ουκρανική εταιρία ταξί δε θα βγάλεις άκρη αν δεν ξέρεις ρωσικά.Αν ξέρεις ρωσικά σου στέλνουν μήνυμα με τύπο οχήματος και τιμή διαδρομής και σε πόση ώρα έρχεται.Συνήθως οι τιμές είναι πολύ χαμηλές,καμιά διαδρομή αν δεν ξεπεράσεις τη μια πλευρά του ποταμιού δεν κοστίζει πάνω από 60 γκρίβνυα.
Με Uber θα πληρώσεις το πολύ 350-400 γκρίβνυα για αεροδρόμιο.
δεν ξερω τι συμαινει η λεξη αρλικιν φιλε μου.κυπριος ειμαι δεν γνωριζω την λεξη.πολυ φοβαμαι πως οχι...η φαση καταρχην ειναι αρλεκιν δεν ειναι χορηγουμενη!εγω αυτο που θα ηθελα να μου πειτε ειναι αν τα βασικα μου εξοδα καλυπτονται με 100 ευρω εκει περα.
αν εισαι μονος χωρις μουνι 100 ευρω την μερα φτανουν μονο για να τρως.χωρις μουνι.
3 μερες 300 ευρο και αλλα 150 ευρο εξτρα για να πας σε κανα σαλον μεχρι 80 ευρο.
σε καταλαβω αλλα επιδει ξερω αυτες σου λεω δεν φτανουν.θελουν σε συγκεκριμενα μερη να τρωνε.
δεν ξερω πως σου το παιζει η γκομενα αλλα δεν ειναι οτι φενετε και οτι λενε!
σε απειρους λεω μακρια και να πανε βολτα μονη τους.γαμας μια βιζιτα και πισω.
εκτος αν εχεις οικονομικη ανεση οπως παραδειγμα ο σαλονικιος κολητος μου που ανοιγει σε 5 ραντεβου την μερα κρασια των 300 ευρω και ψαρια των 100 ευρο το ενα!δεν υπαρχει γκομενα που θα παει μακτοναλτσ η στα φτηνα απλα μερη.ξαναλεω 100 την μερα περνας την μερα μονος αν τρως σε οικονομικα μερη.εγραψα για το παιδακι απο κυπρο που ηρθε και δευτερη φορα να τον μαδησει η ιδια γκομενα.
της ειπε αυτη την φορα 50 ευρο την μερα θα ξοδευομε και αυτη του λεει τι ηρθες εδω να ξοδευεις τοσα και εξαφανιστηκε.εμφανιστηκε οταν εταξε δωρακια ακριβα και στα εστιατορια που ηθελε.
οταν καταλαβε οτι δευτερη φορα πιαστηκε θυμα αλλαξε εισιτιρια να φυγει.η γκομενα του την εστησε με καπειο τυπο εξω απο το σπιτι να τον ληστεψουν αλλα η γατα ο ταξιτζης πατησε γκαζι και ξεφυγαν
απο αυτους.πανω απο ολα ειναι η ασφαλεια σας οταν δεν εχετε και αρκετα λεφτα.
μην ρισκαρετε με γκομενες που δεν ξερετε.ακομα και αυτους που ξερετε δεν εχουν εμπιστοσυνη.
με σεβασμο σε χερετω και να σε παρακαλεσω φιλε με αυτες να βαζεις την λογικη πανω απο ολα.
θελουν προσοχη εκει,δεν σκεφτωνται ουτε εχουν συναισυηματα.πραγματικα ζωα ειναι αιμοβορα.
κιεβο την μερα ειναι ανοικτη η τραπεζα ξεχασα πως την λενε με καλο συναλαγμα.οχι στα αναλακτηρια αλλα στην τραπεζα του αεροδρομιου.την βρισκεις οταν βγεις απο την εξοδο πας απο τις σκαλες στον πρωτο οροφο.ειναι γωνιακα πισω απο τα καφε κοντα στο τσεκιν αριστερα μολισ βγεις απο τισ σκαλες.μια χαρα! συναλλαγμα να κανω στο βενιζελο η στο κιεβο?
με περιμενε ουκρανια απο ιουνιο καμεχρι οχτωβριο και τον εστησα.πηγαινα οδυσσο.Σύνταξη περνούν οι άνθρωποι από την ηλικία και όχι από την εμφάνιση.Δεν έχω κρίνει ποτέ κανέναν άντρα για την εμφάνιση του. Αυτοί που το κάνουν ψάχνονται να τον αρπάξουν από κάποιον.Αν τον συναντήσεις και Ουκρανία πες το και σ εμάς. Καλά φάγαμε καλά ήπιαμε να πούμε και καμία μαλακία τώρα
δεν με αφηνε ο θειος μου να κατεβω κιεβ φοβουντε εκει να παω.δεκεβριο θα συναντωμασταν χαρκοβ αλλα
του ειπα προτιμω να παω μονος να κανω βολτες οπως θελω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41