Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πρωτη μερα εφτασα αργα βραδυ 11 και δευτερη μερα αφιερωσα σε εξερευνηση τι εχει διπλα μου κεντρο.
μεχρι της 8 το βραδυ πηγα σπιτι για ξεκουραση αφου δεν εβλεπα κοσμο και κινηση οσο περνουσε η ωρα
και ολα καφε που πηγα ηταν αδεια εντελως.διπλα μου σε αποσταση 100 μετρα ειχε 3 καφε που κανουν τυροπιτακια ιδια αλυσιδα και μαζευονταν ολοι οι φοιτητες εκει.πηγα να δω αλλα απογοητευση.
μονο πιτσιρικια φοιτητες απο 16-19 και πολλοι τουρκοι,ινδοι,παλαιστινιοι,σομαλοι,αραβες φοιτητες
το 80% κοπελες!οι τουρκαλες μουναρες ηταν και ειχαν μερικους βουτηρους τουρκους φοιτητες με ευρωπαικα πρωσωπα οχι κακομοιρηδες σαν αυτους που βλεπεις οδυσσο τους οικονομικους μεταναστες.
τριτη μερα πηγα πρωι γρηγορα για ψωνια σαβατο μερα στο καραβαν μολλ.λεω να κατσω εκει ολη μερα γιατι
θα εχει κοσμο και παιχνιδι και ειδη ειχα θετικη αυρα απο την πρωτη εντυπωση.βγαινωντας απο το μετρο στην τελευτεα στασι χεροι πρατσι βγαινω και βλεπω ειμαι σε ενα μερος σαν παζαρι και γυρω πολλοι περιεργοι που δεν θελουν και πολοι να στην πεσουν.απο εκει για να παω στο καραβαν μολλ και νταφι επρεπε να περπατησω απο το μετρο μεχρι εκει μεσα σε ενα απομερο μεροσ που δεν ειχε δρομο κοντα αλλα
πολυκατεικιες 2 χιλιομετρα μακρια και μετα απο 20 λεπτα περπατημα πηγα στο μολλ εχωντας φοβο μην καταλαβουν δεν ειμαι ουκρανος.ψωνισα απο το χιλφινκερ 2 σακακια εκτωση και εφυγα βιαστικα να παω πισω στο κεντρο.σκεφτηκα  σε 3-4 ωρες μεσημερι θα ειναι σκοτεινα και μην μας παρουν απο πισω απο μολλ μεχρι το μετρο δεν εχει να τρεξεις πουθενα.εφυγα για κεντρο αμεσως μετα τα ψωνια και δεν ξαναπατησα εκει.ηθελα να παω και σε αλλη περιοχη με μολλ κεντρικα αλλα ο ταξιτζης μου ειπε καλυτερα μεινε στο κεντρο πιο ασφαλεσ για σενα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ηταν σαβατο λεω κεντρο θα ειναι της πουτανας μεχρι να παω αρχισαν να βρεχει και να λιωνουν τα χιονια
ξενερωσα οπου πατουσες ηταν παγακι σαν πατιναζ και γλυστρουσες η πατουσες σε λασπες.
στην πολη μονο παιδακια ειχε 15-18 και πουθενα κοσμος σε καφε η στο αβε πλαζα μολλ.
αμεσως αρχισα να καταλαμβαινω οτι μαλλον μονο φοιτητες θα εχει,κανενα ιχνος απο γκομενες πανω απο 25.
ειδα ενα πολυ κυριλε καφε και μπηκα μεσα αλλα ολα ηταν φουλ και παρεα με κυριλε γκομενες.
λεω να κατσω μονος εδω τι θα καταλαβω και πηγα παλι για σουσι.παρενυεση να πω ειναι οτι στο μετρο σε οπεια χαμογελασα χαμογελουσε αλλα δεν μπορουσα να την πεσω σε καμια απλη γκομενα στο μετρο.
ολοι βιαστικοι συνεχως αρκετοσ κοσμος που εσπρωχναν και δεν βοηθουσε η κατασταση.
μου εκανε εντυπωση κανενας δεν την επεφτε στις γκομενες ουτε και στο κεντρο οι φοιτητες ηταν παρεα
οι γκομενες δυο μαζι η μια.το 90% των κοπελων που ειδα δεν συνοδευονταν απο αντρα ηταν με φιλη οι μονες.απλα θεμα ηταν η ηλικια τους που ηταν παιδακια.καμια ενδειξη για σπονσορετες η κοπελες να ψαχνωντε.αντιθετα φορουσαν ολες παπουτσακια τιμπερλαντ και μαρκε μεχρι 300 ευρο ενω τα σακακια
που φορουσαν 80% κοστιζουν απο 10-25 χιλιαδεσ γριβνα!στομπαραπασοβα παζαρι που εκανα βολτα πριν το καραβαν για 5 λεπτα μια κυρια αγορασε γουνα 23 χιλιαδεσ γριβνα!ολες σε τσεκαρουν ακομα και στα εστιατορια απο σακακι που φορασ και σε ρωτανε αν εχεισ κρατηση για να την κανεις.
το επαθα σε εστιατοριο που δεν ειχε πολυτελειας αλλα απλα μαχαζια.η γκομενα φορουσε σακακιτο 20 χιλιαδων γριβνα και οι αλλες που εμπαιναν το ιδιο.εγω αν και ντυμενοσ στην τρυχα φορουσα ενα πολυ βαρετο σακακι που δεν φενετε κλασατο για να μηντραβω προσοχη σε μερος που δεν ξαναπηγα και ειχε πολεμικη κατασταση.με ρωτησαν αν ειχα κρατηση και αμεσως ηρθε ο σεκουριτη.παραπονεθηκα λεω ηρθα πρωτη φορα εδω και μου την επεσε ο σεκιουριτη,εχω λεφτα να κατσω εδω δεν ειναι θεμα αλλα μου χαλασατε την διαθεση.μαπα το σαβατο δεν ειχε ψυχη ετσι 8 ημουνα στο διαμερισμα.βραδι πτωμα ημουν απο 6 πρωι ξυπνουσα και μετα 8 ξεκινουσα βολτα.κυριακη και μεχρι τελευταια μερα δεν μπορουσες να περπατησεις.δρομος γλιστεροσ παγοδρρομιο.μια ελιωναν τα χιονια,εβρεχε,χιονιζε γινοταν παγοσ και αναγκαστικα αντι με τα ποδια 5 λεπτα μολλ πηγαινα με το μετρο μια σταση στο αβε πλαζζα ,καφε σουσι και σπιτι.εμεινα εγλωβισμενος και δεν μπορουσα πουθενα να περπατησω,γλιστρουσες στον δρομο η πατουσες λασπες και νερα.στο αβε πλαζζα νεκρα πηγε και η κυριακη.απογοητευτηκα και ειδα οτι
μονο πιτσιρικια εχει η πολλη και ετσι οπως κανω παντα οταν δεν ειναι σαβατοκυριακο ψαχνω βιζιτες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κυριακη απο 7 πηγα σπιτι αφου ειχε μερικα πιτσιρικια φοιτητεσ μεσημερι και αδεια πολη και αρχισα
μελετη και να παιρνω τηλεφωνα για βιζιτες για την επομενη μερα.μου λεει μια γκομενα που αρεσε η φωτο ελα κοντα στο μετρο κιεβσκαγια 2 στασεις απο το κεντρο που ημουν.μου εκανε εντυπωση οτι που περασα 2 φορες απο σταση αυτη δεν κατεβηκε η μπηκε κανενας και ηταν αδεια σταση.παω εκει νυχτα ειδη 4 απογευμα.
νεκρα η σταση αυτη παλη ενω στις αλλες πανικος.λεω τι τρεχει εδω κανενας?βγαινω εξω απο μετρο χεστηκα.
ημουν σε ενα ερημο μερος με γυρω ψιλομαχαζα και μερικους μεθυστακες και απο εκει επρεπε να πας στον απεναντι δρομο ολοσκοτηνα σε μια ερημωμενη επικινδυνη περιοχη χωρισ φως εντελος χαλια.
λεω αποκλειετε να βρω το μεροσ και ουτε να ρωτησω ουτε να μεινω αλλο εδω.νομιζα οπως κιεβ βγαινεις απο μετρο και εισαι αμεσος σε δρομους σπιτια διπλα καμια σχεση!δεν ειχε τιποτα και η περιοχη με σπιτια 3 χιλιομετρα θα ηταν μακρια,ερημια!πηγα παλι σπιτι και βρηκα αλλου σαλον για την επομενη μερα.πηγα στο αβε πλαζα με μετρο λογο του γλιστερου δρομου και γαμημενου καιρου εφαγα και σπιτι 7 το απογεθμα.
πηγα σε αλλα 3 σαλον που βρηκα στο κεντρο.αν και τα 3 κοντα στο αβε πλαζα εμπενεσ σε σοκακια που ηταν σκοτεινα 3 ωρα και φοβοσουν,εμοιαζαν απομερα και φοβιτσιαρικα.αρχισα να βριζω την μαλακισμενη που με επισε για χαρκοβ και να νοσταλγω την οδυσσο.ο θειος μου γραφει εισαι ο βασιλιας της οδυσσου ολα στα ποδια σου και πηγες εκει καλα να παθεις.τελος παντων παω στα 3 σαλον ολες μπαζα!ειχε μεσα το ενα 2 κοπελες τα αλλα 2 3 κοπελες μπαζολες χοντρες.τα επαιξα.πηγα σπιτι αρχισα να ψαχνω αλλου τηλεφωνα.αποφασισα να φτιαξω μπαντου στο κινητο να δουμε τι παιζει.εβαλα φιλτρο μεχρι 35 ετων.μου εκαναν ματσ οπως ελεγε ο χαζολβοβ αλλα καμια απο αυτες δεν απαντουσε στα μυνηματα!,ουτε σε κομπλομενττα αλλα και ουτε σε προσφορες σε μερικες που απαντησαν απλα ευχαριστω.οι μονες που ειχαν διαθεση για κουβεντα ηταν θειες 40-48 που εγραφαν ειναι 35!ουτε τζαμπα δεν τισ γαμαω!εκανα προσφορες σε μερικεσ που μου εκαναν λαικ αφου ειδα διαβαζαν τα κομπλιμεντα και δεν απαντουσαν.σκεφτηκα να προσφερω χρημα και εγραφα ενδιαφερωμε να σε σπονσαρω.καμια απαντηση περα απο τις θειες!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
προτελευτεα μερα πηγα σε σαλον που βρηκα εντελος διπλα μου.νοιγει μια μουναρα ενθουσιαστηκα!
λεω τελεια θα γαμησω αυτην.μπαινω μεσα και βλεπω 3 μπαζα!!!!λεω εσενα θελω.απαντα ειμαι η ατμινιστρειτορ.αντε γαμησου πουτανα κλειστε το.λεω δεν γαμαω θειες ουτε μπαζα ουτε νυχτα παω μπολερο να με σφαξουν.προτιμω να τα φαω πανω μου και γαμαω κυπρο με 20 ευρο.
βρηκα ενα ελιτ μαχαζι με γουνινα σακακια,εδειξα ειχα τα λεφτα να αγορασω αλλα η μαλακισμενη πολητρια δεν με αφησε να βγαλω φωτο το υλικο απο το δερματινο με γουνα δεν ηξερα την λεξη στα ρωσικα του υλικου.
επερνα τον διμητρακη δεν απαντουσε και μετα του ειπα δεν θυμαμε την λεξη στο ματιριαλ για να μου πει αν αξιζει τα 400 ευρο που θα εδινα.οι ουκρανοι ομως που αγοραζουν ειχε γκομενες που ψωνιζαν εκει
τα περνουν 11 χιλιαδεσ μεχρι -20 χιλιδεσ γριβνα για αυτουσ ειναι σαν να δινουν 1000-2000 ευρο!
αυτα τα λεω οπως και ο διμητρακης που λεει σασ βλεπουν τσακαρουν σακακι,κινητο ξερουν τιμες και τα παντα!σαν τον αρχοντα κμαν στο εστιατοριο που πηγα δεν θα τον εβαζαν λογο ντυσιματος αλλαστο μπολερο θα ηταν η ιδανικη εμφανιση να σκασει μυτη οπως και στο καριμπιαν που ειναι αντρες στην ηλικια του ανατολιτες οι περισοτεροι.αυτα τα λεμε για να ξυπνυσουν οι χαζοι που μιλανε 20 χρονια μετα οπως λεει ο δασκαλος για καμακι.ο δασκαλος μου λεει δυστθχος τωρα εχει ουκρανους με ρολσ ροισ και δεν μπορεισ να τους κτυπησεις οικονομικα.του απαντησα μα δν παω στα ιδια στεκια με αυτους οδυσσο!
παω στο μπαρ ρεστοραν γκαρατσκοι γιεντα με μιτιουμ κλασ κοσμο,νορμαλ τιμεσ και δεν κυνηγο επιχειρηματιες κοπελες η πλουσιες!ο ιδιος επιμενει μονο καρακασ και δαμασκο που πεινανε προβλεπει επιτυχια χαχαχαχπου λυσοπεινανε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δεν ειδα εξαντλημενες γκομενες ουτε προβληματικο κοσμο οπως οδυσσο που οι περισοτεροι σαν μολδαβοι ειναι και σαν κακομοιρηδες.εχει πιο πλουσιους οδυσσο αλλα δεν υπαρχει μεση ταξη οδυσσο πολλοι λιγοι
ειναι η μεση ταξη ενω χαρκοβ μοιαζει πολυ πιο ανεπτυγμενη,ευρωπαικη πολη με επιπεδο ισαξιο κυπρου ζωης ενω απο μαχαζια και μολλ καλυτερο απο ολες τις ευρωπαικες πολεις.αεροδρομειο πολυ οραιο και συχρονο με φυσουνες οχι κατι υπερβολικα μεγαλο αφου δεν εχει αρκετες πτησεις.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
να σας πω  και τι αντιμετωπιση ειχα και σε στριτ καμακι για να σας απογοητευσω περισοτερο τους
καμακες και αυτους που εν διαθετουν κασερι χαχαχα.πηγα τελευτεα μερα που εφτιαξε ο καιροσ να προγευματισω στο φοιτιτικο καφε με κρουασαν και καφε.βλεπω 2 γκομενες που δεν ηταν καλοντυμενες οπως οι φοιτητριες αλλα οπως αυτες που λεει ο κμαν εξαθλιομενες,λεπτουλες πολυ απλα ντυμενεσ με ελαφρια σακακια στο κρυο.η μια εκανε το μοντελο ποζες και η αλλη κρατουσε μεγαλη φοτωγραφιλη επαγγελματικη και την τραβουσε ποζες.πηγα εξω της γυροφερνα και μετα απο 10 λεπτα ρωτω αν θελουν καφε απο μεσα να τους φερω για να σπασω τον παγο και να κανω προσφορα οπως ο αρχοντας χαχαχα.
μου απαντησε η πιο εξαθλιομενη αλλα ομορφουλα 18 με ενα ιρωνικο τροπο,ακου καφε,ευχαριστς δεν θελω καφε και μου γυρισαν την πλατη.ε τοτε ελα σπιτι μου να σου δωσω 500 ευρο ειπα δεν θες?αυτες προχωρησαν εφυγαν δεν με πηραν σοβαρα λεω πουτανες αντε γαμηθειτε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
ρε χαρη ερωτηση
αφου πας μονο για ψωνια,τι διαολο τρεχεις ουκρανια?
πηγαινε λονδινο να τελειωνεις... :afro: :afro: :afro:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο δασκαλος ελεγε επρεπε να λεσ κοπελες εχω ξενοδοχειο κυπρο και ψαχνω υπαληλους 3000 ευρο τον μην.ελατε σπιτι μου να υπογραψετε τα συμβολαια αν θελετε εσεις η καπεια φιλη χαχαχα
του ειπα ασε ρε δασκαλε πυ θα το παιζω ξενοδοχος παρισ χιλτον και θα κρατω κινητο οπως λεει ο μιτσος 150 ευρο και σακακι που δεν φενετε 20 χιλιαδεσ γριβνα!στο μετρο στον δρομο σε βαζουν γυφτο δικο τους.
δασκαλε θελω καπειο μερος να δειχνω το χρημα αυτο ειναι το θεμα.βρηκα στεκακια και ηταν αδεια
σε ποιον να δειξω χρημα?απαντα δεν εχεισ ρολσ ροισ.ρε δασκαλε σε νορμαλ μερη με απλεσ γκομενες παω δεν παω εκει που εχουν εξω μπεντλει.ειπα στον δασκαλο αν ηταν καλοκαιριμολες αυτες που μου χαμογελασαν στο μετρο η ηταν βιαστικες στο δρομο θα ηταν βολτα χαλαρα στα μερη που περπατανε καλοκαιρι και πινου καφε και ανετα θα εκανα γμωριμιες.τωρα μονο φοιτητες ειχε ματσωμενους απο ολες τισ πολεις που οι γονεις τους εχουν φραγγα οπως φενετε απο ρουχα και παπουτσια.δεν μου εδειξε να παιζουν φοιτητριεσ σπονσοροτες το 80% ηταν στην τριχα.
τελος αν θα ξαναπηγαινα χαρκοβ?οκ βαρετα ηταν λογο καιρου αλλα καλοκαιρι θα ηταν πολυ καλα.
δεν θα ξαναπηγαινα αφου δεν βρηκα να γαμησω σε σαλον και δεν θελω μπλεξιματα σε μπολερο βραδι μονος
οπως διαβασα απο πολλους ιτερνετ.οδυσσο φετοσ καλοκαιρι αδειο ηταν απο πουτανεσ τα σαλον και γαμησα μετα απο πολλες ερευνες μια ψοφια.αρα και η οδυσσος βγαινει καλοκαιρι ιδικα απο τα πλανα μου.
οπως λεει ο κμαν κιεβ ειναι η κανονια μπροστα στην κλανια.καλοκαιρι θα παω κιεβο 3 μερεσ σε σαλον και μετα μπατουμι για ιουνιο.μαρτιο καλυτερα οδυσσο.μεταξυ οδυσσου και χαρκοβ καλοκαιρι αν και οδυσσο μου αρεσει χαρκοβ θα μου μιλησει καμια γκομενα και πολυ καλυτερες εμφανισιακα ενω οδθσσο
που μονο κεντρο κυκλοφορω ουτε να πλισιασεισ σε αφηνουν.οπως ειπα στον δασκαλο αλλο να ειμε σε ενα μεροσ καλοντυμενοσ και να με βλεπουν να ξοδευω και αλλο να βγαιμβ με σκουφο και σακακι απο μετρο και με τα ποδια να καμακωνω.ειμαι στην κατηγορια μπατιρις ουκρανος ετσι ειναι γελεια αυτα που γραφουν μερικοι.χαρκοβ δεν νομιζω να ξαμαπαω εκτος αν εχει σιγουρα γκομενα.
οδυσσο θα πηγαινω απο δεκεβριο μεχρι μαιο και απο σεπτεβριο μεχρι δεκεβρι.την εχω βγαλει οφφ το καλοκαιρι αφου δεν παω αρκαδια και κινουμε μονο κεντρο.χαρκοβ παντως ειναι πιο ασφαλες απο οδυσσο αν και εχει περιεργους στο κεντρο αν εισαι προσεκτικος μεχρι 10 το καλοκαιρι που εχει φως δεν εχει προβλημα.δεν υπαρχει ομως καπειος λογοσ να τρεχει χαρκοβ ενω ειναι το κιεβ που θα γαμησεισ σιγουρα κανα εξαρι η εφταρι σε σαλον.αυτα απο το ταξιδι αν εχει καπειος ερωτησεις αυριο απαντω.κουραστικα
σας χαιρετω

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρε χαρη ερωτηση
αφου πας μονο για ψωνια,τι διαολο τρεχεις ουκρανια?
πηγαινε λονδινο να τελειωνεις... :afro: :afro: :afro:
ο δασκαλος λεει γιατι δεν πασ μιλανο η σε μεροσ που θα σου πω σοφια?για μουνια πασ η ψωνια.
η απαντηση ειναι και τα δυο.αλλα χαρκοβ μονο φοιτητες ματσο ειδα απο ντυσιμο που δεν επαιζε πουτανε φαση ενω οδυσσο οι γκομενες που γουσταρω και ψαχνω δεν ειναι σε διαθεσιμοτητα.
οπως λεει και ο δασκαλος εχουν περασει 20 χρονια απο τοτε που ηταν παραδεισος και μην ξεχνασ οι περισοτεροι εχετε δεκαετια να πατε)))

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
,μιδασ αν θελω να γαμω μονο πουτανες θα επιστρεψω κιεβο μετα απο 6 χρονια.οδυσσο μου αρεσει
αν και δεν ερχονται τελευταια κοπελιτσες απο μακρια να ψαχνωντε και οι τουριστριες καλοκαιρι απο ουκρανια χαρκοβ,κιεβ δεν ειναι μονες η εχουν λεφτα δεν ψαχνοντε.οπως λεει ο δασκαλος εισαι σε λαθος χρονο λαθος χωρα λαθος εποχη καιπρεπει να βρεις αλλου χωρες που λυσοπεινανε.ελα να παμε βενεζουελα λεει χαχαχαχ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
ο δασκαλος λεει γιατι δεν πασ μιλανο η σε μεροσ που θα σου πω σοφια?για μουνια πασ η ψωνια.
η απαντηση ειναι και τα δυο.αλλα χαρκοβ μονο φοιτητες ματσο ειδα απο ντυσιμο που δεν επαιζε πουτανε φαση ενω οδυσσο οι γκομενες που γουσταρω και ψαχνω δεν ειναι σε διαθεσιμοτητα.
οπως λεει και ο δασκαλος εχουν περασει 20 χρονια απο τοτε που ηταν παραδεισος και μην ξεχνασ οι περισοτεροι εχετε δεκαετια να πατε)))
ο δασκαλος εχει να κανει δεκα χρονια σεφτε ,οτι λεει για ντεβουσκες εχει μικρη εως ελαχιστη σχεση με την σημερινη πραγματικοτητα... :tits2:
νιμου εχει καργα ακομα η ουκρανια
πως τα καταφερνεις εσυ με ρωσσικα κ δεν γαμας ειναι περιεργο χαρη..φταιει το Στατους μηπως που λεει ο πορνομεταναστης?  :grin:
τεσπα
αφου καλα περνας κι ετσι ,οκ  :hi: :orchestra: :orchestra:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μιδασ ειπα πολλες φορες δεν ειμαι αποκλειστικα σεξοτουριστας.που πηγα σοφια αποκλειστικα για σεξοτουρισμο επερν καθε μερα 1-2 πουτανες.οι πουτανες ειναι η τελευτεα επιλογη και στο χαρκοβ ειδα δεν ειχε τιποτα σε 7 σαλον κεντρο.βραδυ δεν ξοδευομε και δεν κυκλοφορω.ουτε κιεβ θα παω καριμπιαν αλλα
απο σαιτ.αν δεν πηγαινα χαρκοβ αλλα βελιγραδι οπως αρχικα ηθελα παλι δεν θα γαμουσα,η οδυσσο παλι τα ιδια και τα ιδια και να ψαχνω βιζιτα σε αδεια πολη.απο την τριτη μερα που εγλωβιστηκα απο τον καιρο επεσε η διαθεση μου να κθνηγησω η να παω καπου βραδι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο δασκαλος εχει να κανει δεκα χρονια σεφτε ,οτι λεει για ντεβουσκες εχει μικρη εως ελαχιστη σχεση με την σημερινη πραγματικοτητα... :tits2:
νιμου εχει καργα ακομα η ουκρανια
πως τα καταφερνεις εσυ με ρωσσικα κ δεν γαμας ειναι περιεργο χαρη..φταιει το Στατους μηπως που λεει ο πορνομεταναστης?  :grin:
τεσπα
αφου καλα περνας κι ετσι ,οκ  :hi: :orchestra: :orchestra:
ηταν η πρωτη φορα που ειπα καλυτερα να ημουν με τα αρπακτικα στο κιεβο,καμια δεν αρνηθηκε ποτε καφε η σουσι τζαμπα!καμια δεν ειπε ποτε οχι να μου δωσει κινητο αν και λαθος η κλειστο η δεν απαντα.
χαρκοβ ξοδευομουν 20-30 ευρο την μερα χωρις τα ψωνια  ενω κιεβ τοτε 300-400 την μερα μονο κερασματα!
ηθελα να δω χαρκοβ τι λεει γιατι και ελληνες φιλοι οδυσσο ελεγαν εδω βλεπεις νετ γκομενες και νορμαλ δεν εχει τραβα χαρκοβ,δνεπρο εκει εχει πολλεσ διαθεσιμες.χαρκοβ εχει παρα πολλες διαθεσιμες και οσες μιλισα και τελευτεα μερα σε 2 γκαρσονεσ σε καφε ενθουσιαστηκαν απο κυπρο.αλλη αντιμετωπιση εχεισ στο μετρο και στον δρομο αλλη στο καφε που με ειδαν καταλαβαν ξενο και μου μιλοσαν αγγλικα γελαστεσ.αν μιλουσα σε ολλεσ αγγλικα θα ειχα πιο καλο αποτελεσμα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
μιδασ ειπα πολλες φορες δεν ειμαι αποκλειστικα σεξοτουριστας.που πηγα σοφια αποκλειστικα για σεξοτουρισμο επερν καθε μερα 1-2 πουτανες.οι πουτανες ειναι η τελευτεα επιλογη και στο χαρκοβ ειδα δεν ειχε τιποτα σε 7 σαλον κεντρο.βραδυ δεν ξοδευομε και δεν κυκλοφορω.ουτε κιεβ θα παω καριμπιαν αλλα
απο σαιτ.αν δεν πηγαινα χαρκοβ αλλα βελιγραδι οπως αρχικα ηθελα παλι δεν θα γαμουσα,η οδυσσο παλι τα ιδια και τα ιδια και να ψαχνω βιζιτα σε αδεια πολη.απο την τριτη μερα που εγλωβιστηκα απο τον καιρο επεσε η διαθεση μου να κθνηγησω η να παω καπου βραδι.
νταξει αν το βλεπεις ετσι
πηγαινε κι ενα ντιπρο και μια ζαποριζιε ναχεις κ πληρη αποψη να μας πεις κι εμας εδω
παντως κ παλια ππυ ειχα παει το χαρκιβ ηταν δυσκολη πολη σε σχεση με αλλες
ατου ομως οι πολλες φοιτητριες
αν ομως δεν ασχολισαι με τετοιες ηληκιες δεν εχει κατι να σου προσφερει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
χαρκοβ εχει παρα πολλες διαθεσιμες και οσες μιλισα και τελευτεα μερα σε 2 γκαρσονεσ σε καφε ενθουσιαστηκαν απο κυπρο.αλλη αντιμετωπιση εχεισ στο μετρο και στον δρομο αλλη στο καφε που με ειδαν καταλαβαν ξενο και μου μιλοσαν αγγλικα γελαστεσ.αν μιλουσα σε ολλεσ αγγλικα θα ειχα πιο καλο αποτελεσμα
ενα κολπο που ακνω εγω στην μολδαβια,ειναι να μην μιλαω τελεια ρουμανικα,αλλα κανω σαν να ξερω λιγα κ σπαστα
καποιες καλες γκομενες μολις μιλησαμε τηλ ,ειπαν αποκλειεται νασαι ξενος εσυ,εισαι ρουμανος κ μας κοροειδευεις κ μου το κλεισαν
ναι αν μιλας πολυ σωστα ειναι κακο
μιλα σπαστα κι ανακατωμενα με αγγλικα ποιο κλα αποτελεσματα εχεις

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οπως στον κμαν λεει πηγα με πολλεσ ποουτανες και θελω σπονσορετες ετσι και εγω δεν ειμαι σε διαθεση
και ορεξη να γαμαω πουτανεσ και σπονσορετες.ουτε θειες τζαμπα χαχαχαχ,ουτε μπαζακια.
αν παω μπρατισλαβα η σοφια σιγουρα θα εχω διαθεση ολη μερα σε στριπ κλαμπγια φορτωμα.
ουκρανια οσα στραβα περασα νυχτα με εχουν κανει να μην θελω βραδι να κυκλοφορω ψαχνωντας πουτανες.
αυτα μοσχα τα εκανα καθε μερα σε τετεια μερη οπως ηταν το τσεστερφιλτ στην κουρσκαγια αλλα μοσχα ακομα και βραδι μετρο μονοσ δεν ενιωσα παραξενα η φοβηθηκα ακομα και σε περιεργεσ περιοχες.
αν εχεισ κακεσ εμπειριες προτιμασ να μην γαμησεις παρα να τρεχεισ βραδι καριμπιαν και μπολερο χαρκοβ.
μιδασ νομιζεισ αν στο κμαν την πεσουν 3 με μαχαιρια εξω απο καριμπιαν και τον αφησουν αιμοφυρτο απο το ξυλο θα ξαναβγει η θα παει ποτε κιεβ?αν δεν βρω μερα σε σαλον νυχτα θελω να ειμαι υσυχοσ και να νιιωθω ασφαλεισ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Κουμπάρο μου παρακολουθώ Ουκρανική τηλεόραση και εδώ μπορείς να δεις το status που θέλουν οι Ουκρανές απο τους  μεσήλικες που Νοτιοφέρνουν--->

*Σου αναγνωρίζω πως το πολέμησες με τον τρόπο σου και έκανες τα πεσίματά σου ... :hi:
Πλέον το day game είναι δύσκολο και για τους γνώστες του σπόρ..

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ενα κολπο που ακνω εγω στην μολδαβια,ειναι να μην μιλαω τελεια ρουμανικα,αλλα κανω σαν να ξερω λιγα κ σπαστα
καποιες καλες γκομενες μολις μιλησαμε τηλ ,ειπαν αποκλειεται νασαι ξενος εσυ,εισαι ρουμανος κ μας κοροειδευεις κ μου το κλεισαν
ναι αν μιλας πολυ σωστα ειναι κακο
μιλα σπαστα κι ανακατωμενα με αγγλικα ποιο κλα αποτελεσματα εχεις
ο θειος μου οδυσσο επιμενει πως ο φιλος του πενηνταρισ βρισκει 35 γκομενες κανωντας τον τουριστα?σου λεω μην μιλας ρωσικα ρωτα πλιροφοριες αγγλικα και ολεσ θα σε βοηθανε και γελανε.τα βλεπω αυτα με ξενους.εμενα δεν βαζουν εμφανισιακα πολλεσ φορεσ για ξενο ειμαι πρασινοματης προσ ξανθοκαφε τα λιγα μαλια και ισως νομιζουν δικοσ τους ειμαι απο κανα λβιβ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
ο θειος μου οδυσσο επιμενει πως ο φιλος του πενηνταρισ βρισκει 35 γκομενες κανωντας τον τουριστα?σου λεω μην μιλας ρωσικα ρωτα πλιροφοριες αγγλικα και ολεσ θα σε βοηθανε και γελανε.τα βλεπω αυτα με ξενους.εμενα δεν βαζουν εμφανισιακα πολλεσ φορεσ για ξενο ειμαι πρασινοματης προσ ξανθοκαφε τα λιγα μαλια και ισως νομιζουν δικοσ τους ειμαι απο κανα λβιβ
ναι
αλλαξε την γλωσσα
μην μιλας τελεια ρωσσικα
βαλε μεσα κι αγγλικα
αλλιως νομιζουν οτι εισαι τοπικος κ τις κοροειδευεις
η οδησος μοιαζει λιγο με μολδαβια σε νοοτροπια,πιστευω αυτο θα σε βοηθησει  :headbaning2:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κουμπάρο μου παρακολουθώ Ουκρανική τηλεόραση και εδώ μπορείς να δεις το status που θέλουν οι Ουκρανές απο τους  μεσήλικες που Νοτιοφέρνουν--->

*Σου αναγνωρίζω πως το πολέμησες με τον τρόπο σου και έκανες τα πεσίματά σου ... :hi:
Πλέον το day game είναι δύσκολο και για τους γνώστες του σπόρ..
ρολογα μετα θυμηθηκα οτι που διαβαζα τον πακιστανο στο φορουμ υου καπιος εγραψε τα ιδιαοτι οι φοιτητες εμοιαζαν καλα οικονομικα.δεν εριμενα να σου πω σε μια μεγαλη πολη οτι κεντρο μονο μωρα κυκλοφορανε με γουνες των 400 ευρο η φτηνοτερη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom