Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
στα μερη που παει ο κμαν δεν κανουν εκπτωσεις ουτε ριχνουν τιμες.
μιδας σου λεω αλλη εντυμετοπιση εχω απο γκομενες στον δρομο και αλλο σε ενα καλο μαχαζι με φαι
η καταστημα.στο μετρο εισαι ενας συνηθησμενος πεφτουλας που ολες θα αγνοησουν

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Όντως ιατρική σπουδάζουν οι περισσότεροι αφού τα ουκρανικα πτυχία αναγνωριζονται στις αφρικανικες χώρες.
Ουκρανία επαρχία αξίζει μόνο αν κάποιος ειναι on budget.Τα έχουμε αναλύσει πολλές φορές.Αλλιώς το Κίεβο είναι πολύ καλύτερο.
Κίεβο έχεις άπειρες επιλογές στριπτιζαδικα,κλαμπ,διαμερίσματα,γκομενες απο το ιντερνετ,σεμι προς,εσκορτς απο γραφεία,γκομενες σε μωλς,ρεστωραν εχει τα πάντα ολα.
Η επαρχία ωχρια βαριέσαι του θανατά.Εξω νεκρα,ένας δρόμος, μια πλατεία,δυο κλαμπ.
Απλα ο Χάρης νομίζει οτι πηγαίνοντας σε φτωχά μέρη θα πουλήσει πιο πολλή μούρη γιατί μετράει περισσότερο.Τα φτωχά μέρη όμως ειναι άδεια απο γκομενες υπάρχει σημείο ισορροπίας.
Εδώ με τη φρι βίζα,αρχίζει πλέον να αδειάζει το Κίεβο απο μουναρες,η επαρχία εχει τελειώσει προ πολλού.
Πλέον οι ωραίες Ουκρανες ενδημουν στας Πολωνίας και δυτικοτερα του Οντερ.
συμφωνω αρχοντα και ας λενε οι περισοτεροι οτι λες μαλακιες οσοι ειναι ασχετοι η εμειναν στασιμοι.ο δασκαλος λεει περασαν 20 χρονια απο τοτε που γινονταν ολα εκει και ηταν ολες οι πουτανες μας.χαρκοβ πηγα γιατι μου ελεγε ο σαλονικιος και ο δασκαλος δεν εχει τα αρπακτικα του κιεβου
αλλα πιο νορμαλ κοσμος.τελικα δικαιωθηκαν 2 τυποι που εγραφαν στο φορουμ του πακιστανου ρουσ
οτι δεν βρηκαν να γαμισουν και οτι ειναι φοιτητουπολη και οι φοιτητες καλα οικονομικα.
σιγουρα μπορεισ να γνωρισεις καμια γκομενα εδω σε σχεση με οδυσσο που οπως ειπα εδω και 2 χρονια
δεν πλισιαζω καν να μιλησω σε καμια.τοσο με εχουν αποθαρεινη.
ηταν καλη η αρχικη εντυπωση χαρκοβ αφου ειχα χαμογελα,σταματουσαν να μιλησουν και διαθεση.
απο την επομενη ο καιροσ δεν μπορουσες να δουλεψεις και την εβγαλα αβε πλαζα.
ειχε μερικεσ βιζιτεσ στο αβε πλαζα εξω αλλα οταν πλισιαζα γυριζαν πλατη και ερχωνταν με αμαξια και της επαιρναν.δουλευουν μονες χωρις σαλον.στα σαλον πιστευα θα εχει φοιτητριες αλλαειδα αυτες που
σπουδαζουν στα πανεπιστιμια universitet σουμσκαγια ηταν καλοντυμενες και καμια σχεση με το αθλημα.
ουτε σε παρεες με αγορια ηταν αν εβλεπαν συμφοιτητες οι συμπατριωτες τους μιλουσαν λιγο και ο καθενας βιαστικος στην δουλεια του.αναγκαστικα εμεινα εκει λογο καιρου και ηταν ηλικιες 15-20.
αλλος τυπος εγραφε τα ιδια για 2017-18 αλλα σκεφτηκα πηρα ειδη εισιτιρια και αυτοι δεν μιλανε ρωσικα
να βρουνε πουτανες στο ιτερνετ.δασκαλε κμαν αν εβρισκα πουτανες στο κεντρο τουλαχιστον δεν το συζητω οτι καλοκαιρι θα πηγαινα ξανα χαρκοβ αλλα κερδιζει το κιεβο ποντους.
οδυσσο δεν ξαναπαω ιουνιο μεχρι αυγουστο που ολοι οι γυφτοι και κλεφτες ειναι εκει.θα πηγαινω κιεβ
που μεχρι της 10 εχει φως και ζωη συν πουτανεσ σε σαλον.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
συμφωνω ακομα αρχοντα οτι δεν περιμενα να βρω τετειο επιπεδο ζωης χαρκοβ και πιστευα εδω
αφου και στο κιεβο σε πολες περιοχες εχει γκομενες ομορφουλες με οχι πολλα λεφτα θα ειναι
ακομα καλυτερη κατασταση εδω.αλλα εμενα παντα με ενδιαφερουν γκομενες που δουλευουν εστω και σε απλη δουλεια απο τις αδεσπωτες που πανε πανω κατω χρισατικ και γελανε σε κοσμο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Εντάξει δεν τα μιλάει και τόσο καλά για να τον περάσουν για ντόπιο  :2funny:απλός συνενοειτε.Παντος όλο μαλακίες γράφει.Ο πλούτος είναι στη φαντασία του.Οπως και οι ληστές  :2funny:που τον κυνηγάνε παντού.Που ξέρει αν η γούνες κάνουν 400 ευρώ?όταν δεν μπορεί να ξεχωρίσει συνθετική από φυσική γούνα?
ναι αυτα δεν γινονται...ουκρανια ειναι
κι εγω θυμαμαι το επιπεδο ηταν υψηλο στο χαρκιβ σε σχεση με αλλες πολεις,πχ Ντνιπροπετροφσκ
ομως εχει 100000 φοιτητριες συν αλες 300000 κατω των 30 ετων,απο αυτες ενα 40-60% ειναι με τις κεραιες σηκωμενες να πιουν φανε παρουν δωρα η λεφτα
κατι απ ολα αυτα η και ολα
απο την στιγμη που τα ρωσσικα δεν αποτελουν θεμα για τον χαρη,δεν καταλαβαινω γιατι δεν κανει δεκα καμακια στο δρομο μερα δεκα απογευμα κ να παει το βραδυ σε δυο τρια φοιτητικα στεκια....συν νον στοπ στο μαμπα μυνηματα σαν βιπ
ετσι ειναι αδυνατον να μην σου κατσει καποια καλη την καθε μερα που θα την γουσταρεις κι εσυ για  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
ο χαρης δεν ξερω τι ακριβως ψαχνει κ γιατι κινειται ετσι
παντως μεταφερει κλιμα και εικονα με καλες περιγραφες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
στο ιτερνετ δεν ασχολουμε.σαν τελικη επιλογη λογο καιρου και ειχα χρονο το βραδυ εφτιαξα μπαντου
και δικαιωθηκα για οτι λεω για θειτσες και σκεφτηκα ποσο βλακας μπορει να ειναι ο μιστερ λοβ
που εχει στατους κακομοιρη που πιστευε θα συναντησει αυτες που τον ματσαραν απλα χαχαχα
καμια διαθεση για διαλογο και κουβεντα οπως ελεγε ο λοβ.ακομα και αυτες που μου εκαναν λαικ καμια δεν απαντουσε αντε 2 να ειδαν το προφιλ μετα και να απαντησαν 4 θειτσες που ελεγαν 35 εξω τα καλοκαιρια
και τους χειμωνες χαχαχαχα.τα πηρα και με τον δασκαλο με τις μαλακιες που μου ελεγε για πλουσιους ουκρανους.ασε ρε δασκαλε οι πλουσιοι ουκρανοι θα ασχοληθουν με γκαρσονες και πωλητριες?
η με τις απλες κοπελιτσες που πανε με μετρο και μενουν σε κατι παλιοπεριοχες εξω απο κεντρο που
βγαινωντας απο το μετροο νυκτα 3 μεσημερι χεστηκα και πηγα πισω.
αυτα που μου λεει ο δασκαλος τα λεω και στον θειο μου που ειναι οδυσσο και με βλεπει με γκομενες
πως κοιτανε κι συμπεριφερωντε στα καλα καφε και πολλες φορες με αφησε μονο που πηρρα κουβεντα κοπελες διπλα αλλα δεν ειχα διαθεση να συνεχισω μαζι τους.
φου ξερω οδυσσο δεν εχει διαθεσιμοτητες επιπεδο η απλων κοπελον που με ενδιαφερουν.
σωστα καταλαβες μιδα πλεον χρονια δεν μου αρεσουν αυτες που πανε αδεσπωτες πανω κατω απο αυτες χορτασαμε στο χρισατικ χρονια και ξοδευομασταν αδικα ενω θα της γαμουσαμε με 30 ευρο αν τους λεγαμε στα ισα και δεν θελαμε να το παιξουμε καμακια.σας εχω πει πολλακις εχω παιξει ολους τους ρολους
που θελουν πολλοι να παιξουν χρονια 2 δεκαετιας πριν απο αυτους και εδω και 15 χρονια λεω ουκρανια
και μοσχα που ηταν η βαση μου δεν πιανονται!εμφανιζοντε μεσα μεσα κατι μαλακες που σας πουλανε φιδια
η και αλλοι που σας πουλανε παραμυθια που γαμανε με υποσχεσεις απο αερα κουπανιστο και αντι να τους ξεσκεπαζετε να μην τρεχουν αδικα πολλοι αλλοι λετε μελια μεταξυ σας μην γραψουν κατι αρνητικο για σας.στα αρχιδια μου τι νομιζει ο καθενας εγω θα λεω οτι βλεπω με τα ματια μου και οχι τι ακουνε τα αυτια μου και τι διαβαζω.ελπιζω μιδας να καταλαβες οτι δεν ψαχνω να γαμησω καθε που δεν εχει στον ηλιο μοιρα.σας ειπα και αυτες που εβρισκα οδυσσο απο αλλες πολεις με τα ψεματα του μονιμου επιχειρηματια ηταν επιπεδο μαρκα με εκαψες αυτες που ο λοβ βαζει 6-7 ενω εγω 2!
τις 3 ειδε απο καμερα ο διμητρακης και μια λαιβ τι ενοω.υπηρχαν και αλλες που δεν γνωρισε ο διμητρακης γιατι μετα απο 3-4 μερες εξαφανιζωνταν και εμφανιζονταν μια μετα απο εβδομαδα αλλη εφυγε μιση ωρα ηρθε μετα απο 3 μερες και αλλη εμφανιστηκε μετα απο 3 χρονια ενω πηγε να συναντησει την φιλη της καμια ωρα χαχαχααχ

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
479
Πόντοι
36
Στην Ουκρανία ολα τα πτυχία και όλες οι θέσεις αγοραζονται.
Μια Ουκρανεζα φοιτήτρια στο Λβωφ μου έλεγε πώς δεν της έφταναν τα λεφτά να λαδωσει και λαδωνε με άλλους φοιτητές μαζί,μάζευαν ένα ποσο 200 δολλαρια απο 20 δολλαρια ο καθενας και το έδιναν στον καθηγητή να περάσουν το μάθημα.
Μια αλλη όμως φοιτήτρια που είχα μου είπε οτι οι έξυπνοι και καλοι φοιτητές δε χρειάζεται να λαδωσουν,περνανε τα μαθηματα τζαμπα με διαβασμα.Αυτοι που λαδώνουν ειναι οι μπουφοι.
Μια αλλη δασκάλα μου ζηταγε 300 ευρώ για να αγοράσει θέση δασκάλας και να διοριστει σε σχολείο κτλ.
Φαντάζομαι οι ταριφες για διευθυντικες θέσεις θα ειναι ψηλοτερες.Δεν υπάρχει κάτι που δεν αγοράζεται Ουκρανία,είναι η πιο διεφθαρμενη χώρα της Ευρώπης.
Επίσης οι γραμματείς και οι υπάλληλοι θεωρούν αυτοννοητο οτι θα κάνουν πίπα στο αφεντικό,δεν υπάρχουν sexual harassment και μαλακίες.
Ένας ξένος έκανε αυτό το σύστημα έβαλε αγγελία οτι ψάχνει personal assistant και τέσταρε όλες τις υποψήφιες στην πίπα.
Λέει οτι γαμησε καμιά εικοσαριά έτσι.
τα ιδια ισχυουν κ στο Ελλαδισταν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Χαρη χωρις αμαξι δεν γινεται
Την επόμενη φορα τοσα λεφτα χαλας, νοικιασε κι ενα αμαξι για κα κινεισαι ασφαλως κ τα βραδυα κ την μερα να μπορεις να κινηθεις

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
479
Πόντοι
36
Χαρη χωρις αμαξι δεν γινεται
Την επόμενη φορα τοσα λεφτα χαλας, νοικιασε κι ενα αμαξι για κα κινεισαι ασφαλως κ τα βραδυα κ την μερα να μπορεις να κινηθεις
χειμωνα???
Αλλος τροπος για ασφαλη μετακινηση εντος πολης με λογικο κοστος δεν υφισταται???

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
το κιεβο ειδικα το κεντρο ειναι μια πολυ ασφαλη πολη πολυ πιο ασφαλη απο την αθηνα ουτε στο μετρο υπαρχει προβλημα πουθενα ημουν τον μαιο εκει για 15 ημερες στο παρελθον το εχω επισκεφθει το κιεβο πολλες φορες με ασφαλεια παντα

• Like
Αντιδράσεις: flynow

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Σφηνα με πονο ψυχης ν2.

Χαρρι ασε τα επωνυμα ρουχα και πιασε τα επωνυμα μουνια!
ειπα να την πω την μαλακια μου, γιατι χθες χαραματα σε διαβαζα και τωρα μου ηρθε το σλογκαν.
Χαρρι,
δεν ειναι δυνατον να κατηγορεις τον Δημητρακης29, τον Θειο σου και τον Δασκαλο (3Μ) ακομα σχεδον και τον Κμαν.
Νομιζω οτι πρεπει να περασεις απο Ερωτοδικειο!
Κατηγορος-Πορνομεταναστης, καλα ειναι το Πετροχωρι το ιδιο με τους βαλτους της ουκρανιας? εχει ενα στατους!!!
Προεδρος-ο Θειος σου, αφου σου ειπε μιλα αγγλικα, δεν φταιει αυτος που μοιαζεις με ουκρανο, δικο τους...χωρις στατους!
Πολιτικη αγωγη- Μεγας Μυστης Δασκαλος, σου εχει υποδειξει και προορισμους εκτος ουκρανιας και συστημα με το αζημιωτο, χορηγος σε 20χρονα.
Τακτικα Μελη, Κμαν-Σαλονικος
, ο ενας σου ειπε αργησες Χαρρι 20 χρονια, οι γιδες τωρα ειναι κεντρικη ευρωπη, ο αλλος σου λεει σε ξερουν μεχρι και στα περιχωρα του τσερνομπιλ!
Δεν το γλιτωνεις το 3-2 η 4-1 (σαλονικιος?)! Μονη παρηγορια σου, ο συνηγορος υπερασπισης σου... ο Βαλκανιος Πουτσαρας, ψυχοπαιδι του Κμαν, αυτος θα φωναξει, ΑΘΩΟΣ κυριε Προεδρε, λογο... οτι δεν ηξερε!
Παρατηρητης Διεθνων Οργανισμων, Μιδας69! δικαιης καταδικης και επιτροπος μεταναστευσης ουκρανιδων.

Για να μιλησουμε σοβαρα τωρα Χαρρι,
Πηγες μεσα στο μαυρο καταχειμωνο, χωρις τοπικο ξεναγο! Τωρα για τα σαλον, εισαι ατυχος μαλλον! Σοβαροτατες οι πληροφοριες για την πολη, που δινεις, πρεπει να επανερθεις.
ΠΟΡΙΣΜΑ
Συμφωνα με τα γραφομενα Κμαν και Μιδα (πραχτικος φιλοσοφος οικονομοτεχνικος) το ουκρανικο βαρομετρο ειναι σε Ψωλονια/πολωνια και Που/τσεχια. Σκεψου τι χαρα θα παρουν να βρουν εναν πατριωτη τους στο ξενο μερος, ο οποιος εχει και στατους, οπως εσυ. Επιπλεον διαβαζα και πιο μετα θα δωσω λινκ, ποσο δημοφιλης ειναι η πραγα, σιγουρα θα σουλατσαρουν διαφορες ρωσσοφωνες τουριστριουλες, οπου διαβασα καπου οτι σε διακοπες ενα 30% σκεφτετε το σεξ αμεσα κτλ.
Επιβαρυντικο ειναι οτι εχεις μαυρες και ασιατισες μεσα στα ποδια σου στο νησι με ελαχιστο  κοστος χρησης.
Δεδομενη η απραξια σου να πας σε ερωτικους παραδεισους διπλα σου, Δαμασκο, Βυρητο, Τελαβιβ και Καιρο (βλεπε σεξ βολκανο).
Τεκμερεται, επιπλεον απο τα λεγομενα ΣΟΥ, οτι δεν μπορεις να πουλησεις ερωτα σε νορμαλ ουκρανιδα Εντος ουκρανιας, πλεον!
Αρα,
Ειτε υπεισερχεσαι αμεσα στην κατηγορια του Σποσνορος και χωρις πολλα εξοδα για επωνυμα ρουχα, ενα απλο λευκο σωβρακο με φανελα ειναι αρκετο, οταν υπαρχει το χρημα.
Ειτε γινεσαι καμακερο του ερωτα στην κεντρικη ευρωπη, με τα επωνυμα ρουχα και τα αναλογα εξοδα.
Τελικα το χρημα δεν το γλιτωνουμε σε καθε περιπτωση, αλλα τουλαχιστον να το χαιρεσαι! Αμα ειναι να εισαι σαν εμπολεμη ζωνη και να φοβασαι μολις πεσει το σκοταδι, εχουμε πιο καλητερα μερη και πιο οικονομικα και φοβομαστε και την μερα! Ελα Αθηνα!
υγ.
Ελπιζω το Ερωτοδικειο να βγαλει απαγορευση εισοδου για ενα μεγαλο διαστημα στην Ουκρανια!
υγ.2
Καλειται ο γνωστος ροδιτης να δωσει καταθεση για την γνωστη υποθεση του κουμπαρου, που συγκλωνιζει το σαητ. Σαν πραγματογνωμον της ουκρανικης πραγματικοτητας, η θα καψει τον κουμπαρο η θα τον αθωωσει πανηγυρικα. Ας ελπιζουμε να μην εχουμε διαρροες της μυστικης εκθεσης!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
χειμωνα???
Αλλος τροπος για ασφαλη μετακινηση εντος πολης με λογικο κοστος δεν υφισταται???
taxi στην περιπυωση σου απο εταιριες οχι πειρατες
Αλλα ο χαρης υποτιθεται οτι θελει κ γυρες
Γυρες χωρις αμαξι ειναι δυσκολες
Εσυ με χαρη  ειστε εντελως αλλη πςριπτωαη
Επισης χωρις βασικα ρωσσικα δεν συνιατω οδγημα

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
479
Πόντοι
36
taxi στην περιπυωση σου απο εταιριες οχι πειρατες
Αλλα ο χαρης υποτιθεται οτι θελει κ γυρες
Γυρες χωρις αμαξι ειναι δυσκολες
Εσυ με χαρη  ειστε εντελως αλλη πςριπτωαη
Επισης χωρις βασικα ρωσσικα δεν συνιατω οδγημα
τυπε δεν ρωτησα επι προσωπικου αλλα γενικα..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
τυπε δεν ρωτησα επι προσωπικου αλλα γενικα..
γενικα δεν υπάρχει
Οπιος ψαχνει καμακι κ ερασιτεχνες σςμι προ κλπ θελει αμαξι
Οπιος ψαχνει πληρωμενο κανονισμενο ραντεβου καθεται σπιτι κ παραγγελνει ξ παίζει με ταξι
Ειναι δυο διαφορετικα ζητούμενα
Τα ταργκετ γκρουπ ειναι διαφορετικά και ολοντο. Κονσεπτ τηςω προσέγγισης αλλο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χωρίς λεφτά δεν μπορείς να το παίξεις σπόνσορας,αγαπητικός κτλ.Είναι το λάθος που κάνει μονίμως ο Χάρις.
Αντί να πάει στα μέρη που συχνάζουν οι σπονσορέτς που είναι έτοιμες να ανοίξουν τα πόδια για ευκατάστατους τουρίστες πάει και χώνεται σε φτωχές αθώες υπάρξεις στα παγκάκια που καλούν έναν Τάρας Μπούλμπα να του τις βρέξει και να εισπράξει με το αζημίωτο.
Είναι αναπόφευκτο αφού θεωρεί οτι είναι πονηρός και μπορεί να αποφεύγει τα έξοδα.
Ενώ οι άλλοι που πληρώνουνε είναι μαλάκες,οι γκόμενες είναι αθώες,χαζές κτλ.
Για να το πούμε απλά ο τζάμπας πέθανε.Χωρίς παραδάκι δεν έχει νόημα να σκάσεις Κίεβο ειδικά άνω των 40 σαν τουρίστας.Καλύτερα μπορδέλα ή σπίτι να παίζεις μαλακία και να κάνεις οικονομία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ολα τα ανωτερω του κμαν ειναι κοτσανες εξ ου και γαμαει κατι βουρλα σε τιμές μις κοσμος :orchestra:
Συγχέει πολεις οπως εκατι χιλιαδων πζ μικατσεβο, με το Ντνιπροπετροφσκ η το λβοβ πουχουν εναμθσυ εκατομθριο κι αλλο τοσο ο νομος
, οπου εχει καθε μερα άπειρο κόσμο εξω σε κλαμπ καφε κλπ γενικα υπάρχει άπειρο νιμου σαφως ανωτερο κ πιο ιζυ γκοινγκ απο τις ψοφιες του κιεβου
Το μονο σωστό οτι Πολωνια βρίσκεις πολλεςνουκρανες πλέον
Το μειον ειναι ορι οσοι μιλούν σαν κι εμενα καποια ρωσσικα χανουν αυτό το αβανταζ και γινινται τουριστες..δηλ ψιλικοροιδα
:respect: Τι οποιο ειναι πιλυ μείον
Αν καποιος ομως μιλάει μονο αγγλικα ισως το να ρις ψαχνει στην Πολωνία αντι για Ουκρανια μπορει ναναι κ καλυτερα απο πλευρας καθημερινότητας και ασφάλειας
Επισης.. Για τους δεσμευμένος
Δεν μπαινουν σφραγιδες στο διαβατηριο  ;)

Απλά Πολωνία δεν πας λόγω ανταγωνισμού,Ρωσία επίσης δεν πας λόγω ανταγωνισμού και Ουκρανία δεν πας γιατί ... μεγάλωσες.
Πόσα μπορδέλα έχει Λβωφ?Πόσα σαλόν έχει Λβωφ?Πόσα πρακτορεία έχει Λβωφ?Πόσες ανεξάρτητες έχει Λβωφ?Πόσα στριπτιζάδικα στο Λβωφ όπου φορτώνεις?
Ξέρω οτι φυσικά δε θα απαντήσεις γιατί δεν ξέρεις.
Σύγκρινε μόνο με Κίεβο τα ίδια νούμερα.
Εχει μαγαζί Λβωφ σαν το Carribean με προ,σεμιπρο,σπονσορέτς που φορτώνεις κάθε μέρα?
Πόσα καφέ έχει στο κέντρο σε σχέση με Κίεβο?Πόσα ρεστωράν με γκόμενες.Πόσες πλατείες?
Μιλάμε δεν υπάρχει καν σύγκριση.
Για φορτωμένους ψώλωνες που θέλουν να γαμήσουν άμα τη αφίξει τα πάντα όλα γκόμενες,πουτάνες,σεμιπρο,σπονσορέτς κτλ το Κίεβο έχει απέραντη ποικιλία.Δε βαριέσαι ποτέ όσο ρέει το παραδάκι αλλά ρέει γρήγορα,σε ξεπαραδιάζουνε οι άτιμες,είναι ιδανικές στην ξαλάφρωση όρχεων και τσέπης.

Επισκέπτης
Κμαν τι γινεται με τις φαρμακευτικες εταιρειες και τα ιατρικα συνεδρια; Καλυπτουν τα εξοδα των γιατρων; Παλια διοργανωναν σε κατι Ισπανιες και γινοταν της βιζιτας το πανηγυρι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Είπαμε και συμφωνήσαμε
Οποιος συμβιβάζεται με μέτρια κ. Κατω ποιότητα σε υψηλες τιμες αλλα μεγαλη ποσοτητα παει κιεβο
Οποιος ψαχνει πολυ καλες γκομενες αλλα με προσπαθεια παει σε τρεις τεσσερεις μεγαλες καλες ιζυγκοινγκ κλιμα μουνοπολειςμην λεμε παλι τα ιδια και τα ιδια,
Οπου αν εχεις κάποια, λιγα, προσόντα γαμας καποιες που στο κιεβο δεν υοαρχουν διαθεσιμες
Για ασχετους και αρχάριους σιγουρα κι εγω προκρινω κιεβο
Η επαρχια ειναι για πιο χαι λεβελ παικτες και φυσικά χριεαζονται κ καποια προσόντα παραπανω
Ρο αποτελεσμα ομως σε αποζημιωνει αλλα μπορει να φας και οφφ :hi:
Υγ τι να ξερω δηλ απο λβωβ για κωλομπαρα κ πουταναδικα.?
Αν χρεθαζοταν να καταφυγω σε τετοια μπας κ γαμισω απλα δεν θα πηγαινα
Παρολα αυτα παντα στο κεντρο στις ντίσκο, φααιον, μακεβιτσι, ζανζιμπαρ κλπ
Η σπλιτ για κωλομπαρο και πιο εξω Ληρου κλπ
Σε ολα αυυτα εχει και προ καθαρες αλλα
εχει σεμι προ που κανουν κρα για κατοσταρικα
Σιγουρα οχι την ποσοτητα του καριμπιαν
Αλλα τι νοημα έχει αν ειναι εικοσι η εκατο οι διαθεσιμες
Δυο αντε τρεος τεσσερεις θα μπορεσει να πηδηξει ο περαστικος και στις συο περιπτωσεις
Αρα κατ εμε διαλεγει οπου ει αι πιο καλες δγλ λβωβ η Ντνιπροπετροφσκ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κμαν τι γινεται με τις φαρμακευτικες εταιρειες και τα ιατρικα συνεδρια; Καλυπτουν τα εξοδα των γιατρων; Παλια διοργανωναν σε κατι Ισπανιες και γινοταν της βιζιτας το πανηγυρι.

Ασε τώρα με τους γιατρούς.Πονεμένη ιστορία.Αυτό που λένε ουδείς μωρότερος των ιατρών ή μη υπήρχον οι δάσκαλοι που οι δάσκαλοι το αντιστρέφουν ουδείς μωρότερος των δασκάλων ή μη υπήρχον οι ιατροί ισχύει απόλυτα.

Επισκέπτης
Σε ποιες πολεις παει:

1: 30-40 ετων φτωχος για καμακι

2: 50-60 ετων με λεφτα για τιμιες πουτανες

Καλειστε να απαντησετε.

Ασε τώρα με τους γιατρούς.Πονεμένη ιστορία.Αυτό που λένε ουδείς μωρότερος των ιατρών ή μη υπήρχον οι δάσκαλοι που οι δάσκαλοι το αντιστρέφουν ουδείς μωρότερος των δασκάλων ή μη υπήρχον οι ιατροί ισχύει απόλυτα.
Μωρε καλοπερναγανε στα συνεδρια στις Ισπανιες αυτο το ξερω καλα.

Δεν ξερω αν συνεχιζεται το πανηγυρι και ποσα τους χωνουν οι φαρμακευτικες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Σε ποιες πολεις παει:

1: 30-40 ετων φτωχος για καμακι

2: 50-60 ετων με λεφτα για τιμιες πουτανες

Καλειστε να απαντησετε.

Μωρε καλοπερναγανε στα συνεδρια στις Ισπανιες αυτο το ξερω καλα.

Δεν ξερω αν συνεχιζεται το πανηγυρι και ποσα τους χωνουν οι φαρμακευτικες.
χωρις ρωσσικα μονο Οντεσα
Με λιγα ρωσικα ταπαμε κ πριν
Με πολυ χρημα οσο και νασαι θα βρεις παντου οπου εχει πανω απο 600000  πληθυσμο
Αρχάριος κ πρωτοβγαλτος μονο κιεβο(εννοείται με τριπλο μπατζετ ομως)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom