Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ναι
αλλαξε την γλωσσα
μην μιλας τελεια ρωσσικα
βαλε μεσα κι αγγλικα
αλλιως νομιζουν οτι εισαι τοπικος κ τις κοροειδευεις
η οδησος μοιαζει λιγο με μολδαβια σε νοοτροπια,πιστευω αυτο θα σε βοηθησει  :headbaning2:
ειδα πολλους ουκρανουσ που ζουνε αμερικη το επεζαν αμερικανοι,εβραιοουκρανοι ηταν της αμερικης αλλα οι γκομενες μετα τους επερναν πρεφα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
ρολογα μετα θυμηθηκα οτι που διαβαζα τον πακιστανο στο φορουμ υου καπιος εγραψε τα ιδιαοτι οι φοιτητες εμοιαζαν καλα οικονομικα.δεν εριμενα να σου πω σε μια μεγαλη πολη οτι κεντρο μονο μωρα κυκλοφορανε με γουνες των 400 ευρο η φτηνοτερη.
καλα μην λεμε κι υπερβολες τωρα
ουκρανια πηγες,χαρκιβ, οχι στο μανχαταν  :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
ειδα πολλους ουκρανουσ που ζουνε αμερικη το επεζαν αμερικανοι,εβραιοουκρανοι ηταν της αμερικης αλλα οι γκομενες μετα τους επερναν πρεφα
ναι,γι αυτο σου λεω
ειναι καχυποπτες οταν μιλας πολυ καλα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
με την ασχημη εμπειρια χαρκοβ αρχισα να ανυσυχω μηπως και οδησσο ειναι χαλια η κατασταση με σαλον
γιατι τελευταια σας ειπα δεν εβρισκα τιποτα.ιδικα σεπτεβριο ειχαν μια δυο γκομενεσ στο σαλον.
συνηθως ειχε 7-10 παλαιοτερα και πολυ καλες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
καλα μην λεμε κι υπερβολες τωρα
ουκρανια πηγες,χαρκιβ, οχι στο μανχαταν  :happy:
ναι ετσι ελεγα εγω αλλα δικαιοθηκε ο τυποσ στο roosh forum πηγα και πουσκινσκαγια βρηκα και ενα καλο εστιατοριο που ελεγε αλλα μονο ανδροπαρεεσ ειχε και εφυγα.
ειχα γκομενες σιγουρες απο πολταβα αλλα δεν πηρα λαπτοπ γιατι σκεφτηκα δεν θα τισ χρειαστω στα ποδια μου και εχει αρκετες πουτανες εκει απο οσες ιστοριες ειχα ακουσει.υποτιμησα την κατασταση και μου την εστησε ο καιροσ.οδυσσο τελεια χωρισ νερα και χιονια.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
δεν ειναι θεμα τυχης Νικολαεφ κριβοι ντνιπροπετροφσκ ειναι η χρυση μουνογραμη  :orchestra: :tits2: :tits2: :tits2:
Και εσυ πρε Μπάρμπα-Μίδα τι αλλάζεις συνέχεια τις συντεταγμένες , μας έχεις μπερδέψει...Μας έλεγες το Λβιβ Μπερναμπέου πήγαμε είδαμε πήραμε τα ...ρχ:μας 
Μετά είπες πιο κέντρο είναι τα ξέκωλα...Πήγαμε Βίνιτσα ...γάμησε τα
Τώρα θα μας βάλεις να τρέχουμε Νικολαεφ-Ντνίπρο?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Και εσυ πρε Μπάρμπα-Μίδα τι αλλάζεις συνέχεια τις συντεταγμένες , μας έχεις μπερδέψει...Μας έλεγες το Λβιβ Μπερναμπέου πήγαμε είδαμε πήραμε τα ...ρχ:μας  
Μετά είπες πιο κέντρο είναι τα ξέκωλα...Πήγαμε Βίνιτσα ...γάμησε τα
Τώρα θα μας βάλεις να τρέχουμε Νικολαεφ-Ντνίπρο?
μπαρμπα ρολογα
λβωβ ηταν το μπερναμπεου,και ειναι ακομα κ τωρα το στανφορντ μπριτζ
το γιατι επιασες τα @@ σου δεν το κατανοω
βινιτσα ποτε δεν προτεινα,δεν ανηκει κεντρ ουκρανια,ειναι ζαπατνα καθαρη,δηλ δυση
ντιπροπετροφσκ νικοαεφ κριβοι ρογκ,εχουν μετα το κλεισιμο του ντανμπας τα κορυφαια κ πιο ξεκολα νιμου
αν πας εκει ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ κ πλαι πιασεις τα @@ σου ΜΗΝ ξανασχοληθεις με την χωρα
ζαποριζε υπολογιζω το ιδιο,θα σας ενημερωσω μολις επανενταχτω στο μετωπο απο μαιο
τωρα για το μπαρμπας.... :grin:
ειδωμεν  ;) ;) ;)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
μπαρμπα ρολογα
λβωβ ηταν το μπερναμπεου,και ειναι ακομα κ τωρα το στανφορντ μπριτζ
το γιατι επιασες τα @@ σου δεν το κατανοω
βινιτσα ποτε δεν προτεινα,δεν ανηκει κεντρ ουκρανια,ειναι ζαπατνα καθαρη,δηλ δυση
ντιπροπετροφσκ νικοαεφ κριβοι ρογκ,εχουν μετα το κλεισιμο του ντανμπας τα κορυφαια κ πιο ξεκολα νιμου
αν πας εκει ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ κ πλαι πιασεις τα @@ σου ΜΗΝ ξανασχοληθεις με την χωρα
ζαποριζε υπολογιζω το ιδιο,θα σας ενημερωσω μολις επανενταχτω στο μετωπο απο μαιο
τωρα για το μπαρμπας.... :grin:
ειδωμεν  ;) ;) ;)
Με καλό καιρό εκεί θα μπορέσω να πάω μόνο όταν θα είμαι πραγματικά Μπάρμπας!
Τα καλοκαίρια δουλεύω και αυτή είναι η μοίρα μου μέχρι τη σύνταξη ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Με καλό καιρό εκεί θα μπορέσω να πάω μόνο όταν θα είμαι πραγματικά Μπάρμπας!
Τα καλοκαίρια δουλεύω και αυτή είναι η μοίρα μου μέχρι τη σύνταξη ...
ξεκινα μαδαγασκαρη τοτε,ακολουθω κι εγω ευχαριστως απο οκτωβρη εως μαρτη
ουκρανια γαμας καλα ομορφα και χωρις πολλους μπελαδες μαιο-σεπτεβρη

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ξεκινα μαδαγασκαρη τοτε,ακολουθω κι εγω ευχαριστως απο οκτωβρη εως μαρτη
ουκρανια γαμας καλα ομορφα και χωρις πολλους μπελαδες μαιο-σεπτεβρη
Μπα προς Ταιβάν-Βιετνάμ λέω να τη κάνω σε κανα μήνα με την ελπίδα να πετύχω ωραία ....Ρωσοειδή ....σε φάση διακοπών...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Μπα προς Ταιβάν-Βιετνάμ λέω να τη κάνω σε κανα μήνα με την ελπίδα να πετύχω ωραία Ρωσοειδή σε φάση διακοπών...
ΒΙΕΤΝΑΜ ..Μπομπα
τι να τις κανεις εκει τις ρωσιδες???
αγνο φρεσκο ασιατικο μενου μονο βιετναμεζες πουναι κ λευκες κ κωλαρουδες σχετικα  :fuck2:

Επισκέπτης
Συγκλονιστικες οι διηγησεις απο τα παθηματα του Χαρη στο Χαρκοβ! Εχω μεινει αναυδος!

Δυο ερωτηματα μου δημιουργηθηκαν:

1. Γιατι συνεχιζετε να δινετε τα λεφτα σας σε αυτον τον κωλολαο και δε βοηθατε τους Ρωσους να τους βομβαρδισουν.

2. Τι υποτιθεται οτι σπουδαζουν ολοι αυτοι οι ξενοι φοιτητες στην Ουκρανια; Μη μου πειτε ιατρικη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όντως ιατρική σπουδάζουν οι περισσότεροι αφού τα ουκρανικα πτυχία αναγνωριζονται στις αφρικανικες χώρες.
Ουκρανία επαρχία αξίζει μόνο αν κάποιος ειναι on budget.Τα έχουμε αναλύσει πολλές φορές.Αλλιώς το Κίεβο είναι πολύ καλύτερο.
Κίεβο έχεις άπειρες επιλογές στριπτιζαδικα,κλαμπ,διαμερίσματα,γκομενες απο το ιντερνετ,σεμι προς,εσκορτς απο γραφεία,γκομενες σε μωλς,ρεστωραν εχει τα πάντα ολα.
Η επαρχία ωχρια βαριέσαι του θανατά.Εξω νεκρα,ένας δρόμος, μια πλατεία,δυο κλαμπ.
Απλα ο Χάρης νομίζει οτι πηγαίνοντας σε φτωχά μέρη θα πουλήσει πιο πολλή μούρη γιατί μετράει περισσότερο.Τα φτωχά μέρη όμως ειναι άδεια απο γκομενες υπάρχει σημείο ισορροπίας.
Εδώ με τη φρι βίζα,αρχίζει πλέον να αδειάζει το Κίεβο απο μουναρες,η επαρχία εχει τελειώσει προ πολλού.
Πλέον οι ωραίες Ουκρανες ενδημουν στας Πολωνίας και δυτικοτερα του Οντερ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι
αλλαξε την γλωσσα
μην μιλας τελεια ρωσσικα
βαλε μεσα κι αγγλικα
αλλιως νομιζουν οτι εισαι τοπικος κ τις κοροειδευεις
η οδησος μοιαζει λιγο με μολδαβια σε νοοτροπια,πιστευω αυτο θα σε βοηθησει  :headbaning2:
Εντάξει δεν τα μιλάει και τόσο καλά για να τον περάσουν για ντόπιο  :2funny:απλός συνενοειτε.Παντος όλο μαλακίες γράφει.Ο πλούτος είναι στη φαντασία του.Οπως και οι ληστές  :2funny:που τον κυνηγάνε παντού.Που ξέρει αν η γούνες κάνουν 400 ευρώ?όταν δεν μπορεί να ξεχωρίσει συνθετική από φυσική γούνα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και στην Ελλαδα δηλαδη! Ο Θεος να βαλει το χερι του!

Στην Ουκρανία ολα τα πτυχία και όλες οι θέσεις αγοραζονται.
Μια Ουκρανεζα φοιτήτρια στο Λβωφ μου έλεγε πώς δεν της έφταναν τα λεφτά να λαδωσει και λαδωνε με άλλους φοιτητές μαζί,μάζευαν ένα ποσο 200 δολλαρια απο 20 δολλαρια ο καθενας και το έδιναν στον καθηγητή να περάσουν το μάθημα.
Μια αλλη όμως φοιτήτρια που είχα μου είπε οτι οι έξυπνοι και καλοι φοιτητές δε χρειάζεται να λαδωσουν,περνανε τα μαθηματα τζαμπα με διαβασμα.Αυτοι που λαδώνουν ειναι οι μπουφοι.
Μια αλλη δασκάλα μου ζηταγε 300 ευρώ για να αγοράσει θέση δασκάλας και να διοριστει σε σχολείο κτλ.
Φαντάζομαι οι ταριφες για διευθυντικες θέσεις θα ειναι ψηλοτερες.Δεν υπάρχει κάτι που δεν αγοράζεται Ουκρανία,είναι η πιο διεφθαρμενη χώρα της Ευρώπης.
Επίσης οι γραμματείς και οι υπάλληλοι θεωρούν αυτοννοητο οτι θα κάνουν πίπα στο αφεντικό,δεν υπάρχουν sexual harassment και μαλακίες.
Ένας ξένος έκανε αυτό το σύστημα έβαλε αγγελία οτι ψάχνει personal assistant και τέσταρε όλες τις υποψήφιες στην πίπα.
Λέει οτι γαμησε καμιά εικοσαριά έτσι.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Μπα προς Ταιβάν-Βιετνάμ λέω να τη κάνω σε κανα μήνα με την ελπίδα να πετύχω ωραία ....Ρωσοειδή ....σε φάση διακοπών...
Αυτο ειναι καλο σεναριο, και αρκετες σλαβες μένουν νοτιοανατολικη ασια μονιμα.(Κυριως Ρωσίδες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Ολα τα ανωτερω του κμαν ειναι κοτσανες εξ ου και γαμαει κατι βουρλα σε τιμές μις κοσμος :orchestra:
Συγχέει πολεις οπως εκατι χιλιαδων πζ μικατσεβο, με το Ντνιπροπετροφσκ η το λβοβ πουχουν εναμθσυ εκατομθριο κι αλλο τοσο ο νομος
, οπου εχει καθε μερα άπειρο κόσμο εξω σε κλαμπ καφε κλπ γενικα υπάρχει άπειρο νιμου σαφως ανωτερο κ πιο ιζυ γκοινγκ απο τις ψοφιες του κιεβου
Το μονο σωστό οτι Πολωνια βρίσκεις πολλεςνουκρανες πλέον
Το μειον ειναι ορι οσοι μιλούν σαν κι εμενα καποια ρωσσικα χανουν αυτό το αβανταζ και γινινται τουριστες..δηλ ψιλικοροιδα
:respect: Τι οποιο ειναι πιλυ μείον
Αν καποιος ομως μιλάει μονο αγγλικα ισως το να ρις ψαχνει στην Πολωνία αντι για Ουκρανια μπορει ναναι κ καλυτερα απο πλευρας καθημερινότητας και ασφάλειας
Επισης.. Για τους δεσμευμένος
Δεν μπαινουν σφραγιδες στο διαβατηριο  ;)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εντάξει δεν τα μιλάει και τόσο καλά για να τον περάσουν για ντόπιο  :2funny:απλός συνενοειτε.Παντος όλο μαλακίες γράφει.Ο πλούτος είναι στη φαντασία του.Οπως και οι ληστές  :2funny:που τον κυνηγάνε παντού.Που ξέρει αν η γούνες κάνουν 400 ευρώ?όταν δεν μπορεί να ξεχωρίσει συνθετική από φυσική γούνα?
φενωταν μια χαρα αλλα ειπα να ρωτησω και την γνωμη σου.μια χαρα ειναι τα ρωσικα μου πολλοι
ουκρανοι μου λενε οτι νομιζαν δικος τους ειμαι.οπως εσενα που σε περνανε για τσεχο χαχαχαχα
ευτυχος που δεν σε περνανε και σκανδιναβο.ενα μαχαζι μπορει να λεει ελιτ απο ιταλικα προιοντα ενω να ειναι απο κινα και τουρκια που ξερω εγω

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
διμιτρακι απλα σκεφτωμουν να αγορασω ενα σακακι γαματω αλλα εσυ και ο δασκαλος με κανατε να μετανιωσω.
αν ηταν πραγματι οπως ελεγαν αξιζε τα λεφτα του αν και δεν θα το φορουσα ποτε μαλλον οπως ολα αυτα που
περνω αδικα.για χαρκοβ επιμενω καλυτερη πολη απο πετρουπολη και το καλοκαιρι ακομα πιο ζωντανη
και πιο ομορφη για μενα.τα κτιρια εμοιαζαν πολυ της οδυσσου και τα μεγαλα κυβερνητικα κτηρια οπως αυτα χρισατικ.σου λεω δεν ειδα κακομοιρους και πολυ καλο επιπεδο ζωης.
αν ηταν ανοιξη η καλοκαιρη μπορουσες ανετα μεχρι 10 το βραδι να πας στα μολλ και σε μερη με κοσμο
και ανετα να κανεισ γνωριμιες αφου ειναι πολλες γκομενες και μεγαλη πολη.
οδυσσο αντιθετα καλοκαιρι ειναι τρισ και ο κουκος στο κεντρο και καπια ωρα στο κεντρο σε καπειο σημειο μπορει να μαζευτει κοσμος μεχρι μια η δυο ωρες.τι θες να πω ειδα εξαθλιωμενο κοσμο?
αφου δεν ειδα πεινασμενους και κακομοιρηδες και δεν ειδα κανενα ντυμενο οπως οι κακομοιρηδεσ στην ελλαδα.συχρονη πολη με μειονεκτημα σε σχεση με πετρουπολη δεν εχει σαλον με γκομενες.
ουτε ξενους εκτος φοιτητες ειδα.ξενους ειδα κατι αργεντινους στο αεροδρομιο και μερικους
τουρκους που ζουνε μονιμα κεμπατσηδες.δεν ειδα μπεντλει και τετεια μεχρι πορσε καγιεν και αουντι τον 80 χιλιαδων αλλα ολοι κινουνταν με καλα αυτοκινητα μαστα,λεξους και τετεια οπως ο νορμαλ κοσμος.
φενονται στο κεντρο τουλαχιστον μια χαρα με αυτα που ειδα.
εχω παει χρονια μοσχα,κιεβο,οδυσσο και πηγα χαρκοβ και πετρουπολη μια φορα.
βαζω για μενα που μου αρεσει πιο πολυ οδυσσο,κιεβ,χαρκοβ,μοσχα και τελος την πετρουπολη.
καποτε εβαζα κιεβο νουμερο ενα αργοτερα που θα παω ισως το ξανακανω νουμερο ενα.
τι να κανω δεν μου αρεσει η γυφτια και οι κακομοιρηδες σε μια χωρα για αυτο δεν παω αθηνα και πετροχωρι χαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom