Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
γυρισα απο χαρκοβ αλλα θα σας τα πω οταν θα ειμαι ξεκουραστοςσ.αποτυχια πληρος το ταξιδι.
μαλακιες ελεγε ο κμαν 3 φορες πιο φτηνο και τιποτα στο κεντρο.νομιζα θα πηγαινα σε φτωχογειτονεια
που ολες ειναι απο φυγει φυγει και θα ειναι διαλημενη τελειος οικονομικα.
εκπλαγηκα οτι το επιπεδο ζωης ειναι ισο με της κυπρου!δεν ειδα ουτε φτωχια,ουτε μιζερια.
μερικες γριες και αστεγους ζητιανους στο μετρο που ειναι η δουλεια τους χρονια.
οπως οι 4-5 οδυσσο που τοσα χρονια αυτοι ειναι στα ιδια μερη.
η πραγματικη εικονα χαρκοβ ειναι αυτη που θα σας γραψω στο θεμα χαρκοβ.τι ειδα τωρα!
και οχι τι ειδανε περαστικοι πριν 10-15 χρονια.βλεπωντας την ζωη χαρκοβ και το πως ειναι οι ελληνες
οπως περιγραφει 99% ο διμητρακης μην τολμησετε να πατησετε εκει να καμακωσετε η να βρειτε βιζιτες χαχαχ.θα γραψω αναλυτικα αργοτερα τι παιζει δρομο,μετρο,καφε για τα καμακια χαχαχαχαχαχαχαχαχ
τι παιζει σε σαλον για μπουδελιρηδες και τι για αγαπουληδες.
νυχτα δεν βγηκα ουτε επαιξα καθολου λογο καιρου,κουρασης και οτι οπειος της νυκτες περπατει σκατα πατει.
Καλά ρε Χάρη είσαι και έμπειρος παίκτης δεν ξέρεις ότι χειμωνιάτικα είναι όλες κλεισμένες στα σπίτια τους.Από τον Απρίλιο και μετά γεμίζει ο δρόμος με τα όμορφα κορμιά.Για καμάκι ο χειρότερος καιρός είναι τώρα. Χάρκοβο έχω πάει προ δεκαετίας και τότε ήταν πολύ ανεβασμένα τα στανταρτς,από άποψη πιοτητα ζωής.Από αυτά που λέει ο Kman δε θα τα έλεγε κάποιος που έστω και με αεροπλάνο είχε περάσει πάνω από την πόλη   

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
κοντουλες ναι αλλα ειδα ιδιες εμφανισιακα με κιεβ.δεν εχουν σχεση καθολου με της ασχημες
φατσες της οδυσσου.δεν βλεπω μια οδυσσο να μου αρεσει.αλλο ανυσυτικο αρχοντα ειναι οδυσσο χανονται
τελευταια εστω και μετριες απο σαλον ενω χαρκοβ ουτε για δειγμα εστω μια μετρια!
υμουν πτωμα για να βγω βραδι με γαμησε περπατημα κεντρο,πρωινο ξυπνημα,λιγος υπνοσ,καιροσ πατιναζ και λασπεσ που δεν μπορεισ να πατησεισ πουθενα.μπολερο διαβασα ασχημεσ κριτικεσ απο ξενους,εχει φορτωμα αλλαπαιζει να χασεισ χρημα και να μην φορτωσεισ η να υπερπληρωσεισ στο κλαμπ πραγματα που δεν παραγελεσ.αλλο κλαμπ που εβαλα ματι ρατμιρ νομιζω εγραφαν οι ουκρανοι στεκι ναρκωμανων και αν θεσ να μπλεξεισ και εισαι ξενοσ τραβα εκει.ευχαριστω,δεν θελω να ξοδευομαι αδικα και να αγοραζω αλλα
κινητα και σακακια μετα τα πεσιματα.προτιμω σπιτι βραδυ.

Μόνο Μπολερό κάτι γίνεται τη νύχτα.
Εσύ σίγουρα θα πήγαινες για καμάκι στο μετρό και τα πάρκα και έπιασες τα αρχίδια σου.
Είναι λογικό.
Χάρκοβο δε βλέπεις ούτε μια πάνω από 180.Δεν έχουν τα σπαθάτα κορμιά που έχουν οι Λβιβιώτισσες και μερικές Κιεβιώτισσες.
Ούτε βυζούμπες έχουν ούτε κώλους ούτε τίποτα.Σε ύψος όπως οι Ελληνίδες,πολλές ξανθές με μύτες και butterfaces.
Στα κυριλέ κλαμπ μόνο έχει μουνάρες.Θυμίζει κάπως Ντνιπροπετρώφσκ που έξω δε βλέπεις τίποτα και στα κλαμπ έχει μουνάρες αλλά Χάρκοβο είναι χαμηλότερο το επίπεδο ακόμα και από Ντνιπρο.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
μαλακιες ελεγε ο κμαν
Από αυτά που λέει ο Kman δε θα τα έλεγε κάποιος που έστω και με αεροπλάνο είχε περάσει πάνω από την πόλη   

χαιρω πολυ ρε τυποι,ποσες φορες εχουμε γραψει οτι οτιδηποτε λεει ο ο Κμαν ειναι τουλαχιστον ψεμμα? ο ανθρωπος δεν εχει καμια σχεση με το αθλημα του πορνοτουρισμου, αυτος κανει το σκατο του παξιμαδι και μαζευει 6 μηνες λεφτα και παει και τα χαλαει με την ψυχη στοστομα σε 1-2 μερες στα ταξιδια που τον στελνει η εταιρεια του ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ που ψωνιζει απο ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ή στην καλυτερη απο καμια ΠΟΥΤΑΝΑ που εχει αλλους δεκα μαλακες και τους τα μασαει στο ιντερνετ. Χαρακτηριστικο παραδειγμα τοτε στο Μινσκ που τον ειχανε ξεφτιλισει οι μυστες και που αποδειχθηκε οτι ειχε μεινει 11 ωρες ολες ολες :S και εδω ερχοτανε και σας πουλαγε φιδια οτι ξερει τον χαρακτηρα των λευκορωσιδων  απο τα μουσικα βιντεο  :jerking: :jerking: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΗ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Μόνο Μπολερό κάτι γίνεται τη νύχτα.
Εσύ σίγουρα θα πήγαινες για καμάκι στο μετρό και τα πάρκα και έπιασες τα αρχίδια σου.
Είναι λογικό.
Χάρκοβο δε βλέπεις ούτε μια πάνω από 180.Δεν έχουν τα σπαθάτα κορμιά που έχουν οι Λβιβιώτισσες και μερικές Κιεβιώτισσες.
Ούτε βυζούμπες έχουν ούτε κώλους ούτε τίποτα.Σε ύψος όπως οι Ελληνίδες,πολλές ξανθές με μύτες και butterfaces.
Στα κυριλέ κλαμπ μόνο έχει μουνάρες.Θυμίζει κάπως Ντνιπροπετρώφσκ που έξω δε βλέπεις τίποτα και στα κλαμπ έχει μουνάρες αλλά Χάρκοβο είναι χαμηλότερο το επίπεδο ακόμα και από Ντνιπρο.
Ντνιπρο εχει τα τοπ νιμου της χωωρας
μην πετας κοτσανες

• Like
Αντιδράσεις: popov

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ντνιπρο εχει τα τοπ νιμου της χωωρας
μην πετας κοτσανες
Ναι το έχω πει και εγώ αυτό πριν από πολύ καιρό.
Αλλά γενικά παντού στην Ουκρανία βρίσκεις αστέρια. Καλύτερες εποχές πάντα άνοιξη,καλοκαίρι. 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Αλλά γενικά παντού στην Ουκρανία βρίσκεις αστέρια. Καλύτερες εποχές πάντα άνοιξη,καλοκαίρι. 
οχι παντου
εχει περιοχες που εχει λιγες καλες οποτε ακομα πιο λιγες διαθεσιμες ευκολα και γρηγορα
αντιθετα μουνοπεριοχες οπου ο ανταγωνισμος μεταξυ τους ειναι μεγαλος τρως ευκολα
χειμωνα μεχρι κ μαρτιο ολοκληρο ειναι οφφ η φαση επισκεψης εχεις δικιο 101%

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Καλά ρε Χάρη είσαι και έμπειρος παίκτης δεν ξέρεις ότι χειμωνιάτικα είναι όλες κλεισμένες στα σπίτια τους.Από τον Απρίλιο και μετά γεμίζει ο δρόμος με τα όμορφα κορμιά.Για καμάκι ο χειρότερος καιρός είναι τώρα. Χάρκοβο έχω πάει προ δεκαετίας και τότε ήταν πολύ ανεβασμένα τα στανταρτς,από άποψη πιοτητα ζωής.Από αυτά που λέει ο Kman δε θα τα έλεγε κάποιος που έστω και με αεροπλάνο είχε περάσει πάνω από την πόλη   
χειμωνα ισως μονο λβοβ η ντιπρο αξιζει καπως
ο χαρης ειναι περιηγητης
δεν παει για γαμησι
για βολτες παει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Ζαποριζιε σε σχεση με ντνιπρο πως το τοποθετεις?ειναι μαζι με λουχανσκ η μονη πολη που δεν εχω καθισει ποτε
σαν κι εχω θετικες ινφο και για τα δυο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
οχι παντου
εχει περιοχες που εχει λιγες καλες οποτε ακομα πιο λιγες διαθεσιμες ευκολα και γρηγορα
αντιθετα μουνοπεριοχες οπου ο ανταγωνισμος μεταξυ τους ειναι μεγαλος τρως ευκολα
χειμωνα μεχρι κ μαρτιο ολοκληρο ειναι οφφ η φαση επισκεψης εχεις δικιο 101%
Ναι ρε φίλε με εντελώς διαφορετική διάθεση και πολύ πιο ενδοτικές τους ηλιόλουστους μήνες.    

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ζαποριζιε σε σχεση με ντνιπρο πως το τοποθετεις?ειναι μαζι με λουχανσκ η μονη πολη που δεν εχω καθισει ποτε
σαν κι εχω θετικες ινφο και για τα δυο
Ζαπορόζιε σαν πόλη είναι πιο όμορφη και ο κόσμος σχεδόν ίδιος.Λουγκάνσκ ξέχνα το ακόμα πόλεμος γίνεται εκεί

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Ζαπορόζιε σαν πόλη είναι πιο όμορφη και ο κόσμος σχεδόν ίδιος.Λουγκάνσκ ξέχνα το ακόμα πόλεμος γίνεται εκεί
oxi re mal...που να παω,δεν πηγα παλια παροτι ντονιεσκ ημουνα αρκετες φορες

ζαποριζε σε νιμου τι λεει ενοοω
εχει καλες γκομενες?
ειναι απελευθερωμενες οπως λβωβ η ντνιπρο?  :fuck2: :fuck2: :fuck2:
τον παιρνουνε γρηγορα δηλ?
η παιζει στυλ αλλο?  :think: :think:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
oxi re mal...που να παω,δεν πηγα παλια παροτι ντονιεσκ ημουνα αρκετες φορες

ζαποριζε σε νιμου τι λεει ενοοω
εχει καλες γκομενες?
ειναι απελευθερωμενες οπως λβωβ η ντνιπρο?  :fuck2: :fuck2: :fuck2:
τον παιρνουνε γρηγορα δηλ?
η παιζει στυλ αλλο?  :think: :think:
Για μένα ρε φίλε παντού το ίδιο ήταν,αν μιλάς τα ρωσικά σαν ρώσος και γνωρίζεις τους τρόπους πουθενά δεν έχεις θέμα. Γυναίκες είχε πολύ καλές οχι μονο στο Ζαποροζιε σχεδόν σε όλη την διαδρομή του δνίπρο,στην ομώνυμη πόλη Δνεπρόπετρόβσκ απλά μου είχαν τύχει τα καλύτερα,και δεν ξέρω αν ήταν λόγω συγκυριών η θέμα τύχης.   

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Για μένα ρε φίλε παντού το ίδιο ήταν,αν μιλάς τα ρωσικά σαν ρώσος και γνωρίζεις τους τρόπους πουθενά δεν έχεις θέμα. Γυναίκες είχε πολύ καλές οχι μονο στο Ζαποροζιε σχεδόν σε όλη την διαδρομή του δνίπρο,στην ομώνυμη πόλη Δνεπρόπετρόβσκ απλά μου είχαν τύχει τα καλύτερα,και δεν ξέρω αν ήταν λόγω συγκυριών η θέμα τύχης.    
δεν ειναι θεμα τυχης Νικολαεφ κριβοι ντνιπροπετροφσκ ειναι η χρυση μουνογραμη  :orchestra: :tits2: :tits2: :tits2:
γι αυτο υπολογιζω οτι κ ζαποριζε θαναι καλα  :heavymetalbig:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τους σκανδιναβους ομως που πανε να βρουνε γυναικες και γκομενες στο πετροχωρι τους κανουν τσιμπουκια.θα ξαναπω οτι η πολυτελεια της πετρουπολης ειναι μονο στα ματια του διμητρακη.
χαρκοβ ειναι δεκα σκαλια ανωτερο απο πετρουπολη.σε μαχαζια,μολλ,ποιοτητα ζωης του κοσμου.
το 2009 που πηγα πετροχωρι δεν ειχε ουτε ενα μολλ!ειχαν ενα μεγαλο κολοζαρα χαχαχαχ οι χαι κλασ
του χωριου ψωνιζαν απο εκει.χαρκοβ εχει δεκαδεσ μεγαλα μολλ και η ποιοτητα ζωες ειναι 30 φορες καλυτερη απο ελλαδα.θα σας τα γραψω αναλητικα οταν δεν ειμαι κουρασμενος
Αυτή τη βλακεία εσυ τη σκέφτηκες ή ο Ιωσήφ σου την είπε να τη γράψεις? :jerking: :2funny:
  Μου θυμίζει της ηλιθιότητες που έγραφαν για τη Μολδαβία  :2funny:.Το Χάρκοβο σε χρήμα είναι εντελώς  :shit:η Οδησσος έχει πολύ περισσότερο χρήμα.Το 2014 που είχα πάει Οδησσό και τότε ήταν πολύ πλουσιότεροι από τώρα.Ο Ιωσήφ λέει ότι είναι το ίδιο γιατί απλούστατα πηγαίνει μόνο σε ένα χάϊ εστιατόριο και κάθεται.Μου φάνηκε τρομερά περίεργο που δεν ήξερε όταν τον ρώτησα πόσο κάνουν ένα κιλό ντομάτες και 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο?Τα πιο συνηθισμένα πράγματα.
  Τα εμπορικά κέντρα της Αγίας Πετρούπολης είναι άπαιχτα!εκτος απο το γκαλέρια το στόκμαν το γκαστινι ντβορ και το πικ και σινάγια είναι εκτός κέντρου.Το Γκραντ κανυόν που είναι και το αγαπημένο μου είναι σα παραμυθούπολη!Είχα συναντήσει πριν από 7-8 Χρόνια έναν Ελληνοαμερικανο στη Φυλής και είχε έρθει Α για Πετρούπολη και μου περιέγραφε το Γκραντ κανυόν (δε θυμόταν το ονομα) του είχε κάνει τρομερή εντύπωση!
    Για κάποιον που έρχεται από Ελλάδα σίγουρα το Χάρκοβο γι'αυτόν φαντάζει πολύ πλούσια πόλη.Το 2011 που είχα πάει ήταν μαύρο χάλι.Και το 2014 ή επαρχία της Οδησσού ήταν μια φρίκη και στην πόλη της Οδησσού 500 μέτρα από το κέντρο άρχιζε το χάλι.
  Όσο για το Χάρκοβο μόνο σου μου είπες ότι έβλεπες χειρότερα αμάξια από την Οδησσό!Έξω δεν έβγαινες μετά της 6 το απόγευμα για να μη φας πάλι ξύλο  :2funny:οπότε τι γνώμη μπορείς να έχεις? :2funny:

Συνημμένα

• 2012-10-01-11-56-50.jpg
    2012-10-01-11-56-50.jpg
    71,9 KB · Εμφανίσεις: 29

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτή τη βλακεία εσυ τη σκέφτηκες ή ο Ιωσήφ σου την είπε να τη γράψεις? :jerking: :2funny:
  Μου θυμίζει της ηλιθιότητες που έγραφαν για τη Μολδαβία  :2funny:.Το Χάρκοβο σε χρήμα είναι εντελώς  :shit:η Οδησσος έχει πολύ περισσότερο χρήμα.Το 2014 που είχα πάει Οδησσό και τότε ήταν πολύ πλουσιότεροι από τώρα.Ο Ιωσήφ λέει ότι είναι το ίδιο γιατί απλούστατα πηγαίνει μόνο σε ένα χάϊ εστιατόριο και κάθεται.Μου φάνηκε τρομερά περίεργο που δεν ήξερε όταν τον ρώτησα πόσο κάνουν ένα κιλό ντομάτες και 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο?Τα πιο συνηθισμένα πράγματα.
  Τα εμπορικά κέντρα της Αγίας Πετρούπολης είναι άπαιχτα!εκτος απο το γκαλέρια το στόκμαν το γκαστινι ντβορ και το πικ και σινάγια είναι εκτός κέντρου.Το Γκραντ κανυόν που είναι και το αγαπημένο μου είναι σα παραμυθούπολη!Είχα συναντήσει πριν από 7-8 Χρόνια έναν Ελληνοαμερικανο στη Φυλής και είχε έρθει Α για Πετρούπολη και μου περιέγραφε το Γκραντ κανυόν (δε θυμόταν το ονομα) του είχε κάνει τρομερή εντύπωση!
    Για κάποιον που έρχεται από Ελλάδα σίγουρα το Χάρκοβο γι'αυτόν φαντάζει πολύ πλούσια πόλη.Το 2011 που είχα πάει ήταν μαύρο χάλι.Και το 2014 ή επαρχία της Οδησσού ήταν μια φρίκη και στην πόλη της Οδησσού 500 μέτρα από το κέντρο άρχιζε το χάλι.
  Όσο για το Χάρκοβο μόνο σου μου είπες ότι έβλεπες χειρότερα αμάξια από την Οδησσό!Έξω δεν έβγαινες μετά της 6 το απόγευμα για να μη φας πάλι ξύλο  :2funny:οπότε τι γνώμη μπορείς να έχεις? :2funny:
Αυτό με τους Σκανδιναυούς γινόταν το 1992.Θυμαμαι τότε έρχονταν Σλανδυναυοι για να βρούμε γυναίκες.Αυτο έχει σταματήσει εδω και καμία 20αρια Χρόνια.
  Για να δει ο αναγνώστης πόσο βλάκας είσαι εδώ είναι το ψυλοτερο κτήριο της Ευρώπης 462 μέτρα!   Απλός οι πληροφορίες για τη Ρωσσία έρχονται στην Ελλάδα με τεράστια καθυστέρηση.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
διμητρακι πεσ τα αλλου αυτα για τους γυφτους στο πετρωχωρι χαχχαχαχαχ.
οδυσσο εχει πολλα σουπερ πολυτελειας αυτοκινητα στο κεντρο αλλα μονο οι πολυ λιγοι εκατονταδες
που τα εχουν ζουν καλα.στο χαρκοβο μου φανηκε ολοκληρο το κεντρο που ειναι πολυ μεγαλυτερο
οτι ο κοσμος ζει πολυ καλυτερα απο οδυσσο χωρισ να βλεπεισ μαζερατι,μπεντλει ρολσ ρουσ και λουξ
αυτοκινητα.πολλα αουντι των 80 χιλιδων βλεπεισ και μερικα μερσεντεσ και πορσε καινουργια.
ολα ομως ηταν αδεια χαρκοβ,καφε και εστιατορια δεν εχει μεγαλη επιλογη στο κεντρο απο θεμα κρεατος
που σαν κυπριος μονο κρεας θελω να τρωω.ρε διμητρακι το γκοστινι ντβορ θεωρεισ μολλ?χαχαχ
αφου δεν ειχε μαχαζια μεσα,μονο μπουτικ της ζενιτ και απο μαχαζια ρουχα και φιρμεσ τιποτα.
τελοσ αυτα να σας πω τι ειδα και τι παιζει χαρκοβ εκτος βραδι που δεν ειχα διαθεση να κυνηγω πουτανες στο μπολερο μετα απο αυτα που ειδα στην πολη.να γραψω εδω γιατι και στο θεμα χαρκοβο να γραψω
κανεισ δεν θα παει!2 χαζοι που εγραφαν θα πανε ποτε δεν ξαναγραψαν ουτε ειπαν πλιροφορια.
ολοι παντωγνωστες και φανταστικοι ταξιδιωτες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ξεκινω με πρωτο θεμα της τιμες χαρκοβ.ιδιες με οδυσσο και σε πολλα μερη ακριβοτερα.
σε καλο μπεπγερ παραδειγμα οδυσσο το φτηνοτερο απλο εχει 100 γριβνα στο χαρκοβο 150-180.
αρα αρχιδια ειναι 3 φορες κατω οι τιμες.το ιδο και σε σουσι που μονο εκει ετρωγα τιμες ολα οπως οδυσσο
και καπεια αλλα φαστ φουντ ισως λιγο ακριβοτερα απο 30-80 γριβνα απο οδυσσο.
η πολη ειναι συχρονη αλλα ειναι καλοκαιρινη πολη.δεν ειναι τοσο πληκτικη οσο ηταν η πετρουπολη σεπτεβριο που ουτε εστιατοριο δεν εβρισκα να φαω στην περιοχη νεφσκι και γυρωχαχαχαχ.
θυμαμε ειδα πετρουπολη νεφσκι ενα φραιτ τσιγκεν σαν kfc και κχαατι σαπγουει σαντουιτσ!
ειχε και ενα μαχαζι με κρεπεσ ρωσικες τοσο χαι η πετρουπολη χχαχαχα.
χαρκοβ ειναι φοιτητουπολη και δεν αξιζε ο καιρος τωρα που πηγα.πληρης αποτυχια το ταξιδι.
την δευτερη μερα μπορουσες να περπατησεις επιδει ηταν χιονισμενα και εκανα εξερευνηση στην πολη για αξιοθεατα διπλα μου.πρωτη αρχικη εντυπωση ηταν πολυ θετικη αφου σε οπεια κοπελα μιλησα και ζυτησα πλιροφοριες ολες χαμογελαστες απαντουσαν και ειχαν θετικη διαθεση.πολλες μου μιλουσαν αγγλικα.
πρωτη εντυπωση καταλαβα ημουν στο σωστο μερος αργοπορημενα και ενθουσιαστηκα.
μπαινοντας στο αβε πλαζα μολλ μου κοληθηκε μια μπαπα απο αυτες που γαμα ο ντερτυ και πανυγιριζει χαχαχαχ αρχιζε να ρωτα απο που ειμαι και αν θελω να πιουμε μαζι καφε.υποτιμιτικα την εδιωξα
δεν χανω το χρονο μου με θειες και λεω απο πρωτη εντυπωση θα εχω επιτυχια εδω.
στο αβε πλαζα χαλια μολλ δεν εχει τιποτα απο ενα μικρο μακτοναλτσ και ενα σουσι λιγα ατομα χωρανε και λιγοσ κοσμοσ εκει αντε 50-60 ατομα καθε μερα οτι ωρα πηγαινα.
φευγωντας να εξερευνησω την πολη πλισιασα μερικες κοπελιτσες νεαρες που μιλησα 2-3 λεπτα και μετα
προσκαλεσα για σουσι.εντυπωση που μου εδωσαν οι κοπελες καμια σχεση με τα αρπακτικα στο κιεβο και αυτες που ειχαμε οδυσσο αλλα τωρα ολες εξαφανιστηκαν!οι κοπελες ολες αρνηθηκαν ευγενικα και χαμογελωντας και δεν επεμενα να παρω τηλεφωνα.αλλες που ηταν βιαστικες ειπανε γουσταρουμε σουσι
σκεφτηκαν αλλα η φιλη τους ειπε πρεπει να παμε βιαζονταν στον δρομο για δουλεια.
απο της 3 το μεσημερι αρχιζε να βραδιαζει και ηταν σκοτεινα στο κεντρο.δεν εχουν το βραδυ ηλεκτικους πασαλους και καπεια μερη οπως το παρκακι μετα το μετρο που διασχιζεισ σουμσκαγια για να πασ στο αβε πλαζα μολλ να ειναι ενα σκοτεινο μεροσ που κυκλοφορανε και μερικοι περιεργοι πολες φορες 3-4 μαζι.
το διαμερισμα μου ηταν 60-70 μετρα απο το μετρο και ημουν λιγο προσεκτικος οταν βραδιαζε αφου ειχε μερικους περιεργους εξω απο το μετρο.αστυνομια,ελεχο στρατο τιποτα κανενα ιχνος η πολη υσυχα και φισιολογικα.απογευμα πηγα παλι στο αβε πλαζα για καφε και μετα για σουσι στο σουσια σουμσκαγια.
στο σουσι ειχα βλεματα και χαμογελα αλλα οι ηλικιες τον κοπελων ηταν νεαρες μεχρι 21-22 οι πιο μεγαλες.ηταν η πρωτη μερα βολτα γνωριμια και η εντυπωση θετικη μεχρι να ανακαλυψω τι παιζει

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom