Αυτή τη βλακεία εσυ τη σκέφτηκες ή ο Ιωσήφ σου την είπε να τη γράψεις?

Μου θυμίζει της ηλιθιότητες που έγραφαν για τη Μολδαβία

.Το Χάρκοβο σε χρήμα είναι εντελώς

η Οδησσος έχει πολύ περισσότερο χρήμα.Το 2014 που είχα πάει Οδησσό και τότε ήταν πολύ πλουσιότεροι από τώρα.Ο Ιωσήφ λέει ότι είναι το ίδιο γιατί απλούστατα πηγαίνει μόνο σε ένα χάϊ εστιατόριο και κάθεται.Μου φάνηκε τρομερά περίεργο που δεν ήξερε όταν τον ρώτησα πόσο κάνουν ένα κιλό ντομάτες και 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο?Τα πιο συνηθισμένα πράγματα.
Τα εμπορικά κέντρα της Αγίας Πετρούπολης είναι άπαιχτα!εκτος απο το γκαλέρια το στόκμαν το γκαστινι ντβορ και το πικ και σινάγια είναι εκτός κέντρου.Το Γκραντ κανυόν που είναι και το αγαπημένο μου είναι σα παραμυθούπολη!Είχα συναντήσει πριν από 7-8 Χρόνια έναν Ελληνοαμερικανο στη Φυλής και είχε έρθει Α για Πετρούπολη και μου περιέγραφε το Γκραντ κανυόν (δε θυμόταν το ονομα) του είχε κάνει τρομερή εντύπωση!
Για κάποιον που έρχεται από Ελλάδα σίγουρα το Χάρκοβο γι'αυτόν φαντάζει πολύ πλούσια πόλη.Το 2011 που είχα πάει ήταν μαύρο χάλι.Και το 2014 ή επαρχία της Οδησσού ήταν μια φρίκη και στην πόλη της Οδησσού 500 μέτρα από το κέντρο άρχιζε το χάλι.
Όσο για το Χάρκοβο μόνο σου μου είπες ότι έβλεπες χειρότερα αμάξια από την Οδησσό!Έξω δεν έβγαινες μετά της 6 το απόγευμα για να μη φας πάλι ξύλο

οπότε τι γνώμη μπορείς να έχεις?