Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
καλα κι ο μιτσος για παρτη του τα ιδια λεει  :grin:
οτι τον κυνηγανε οι γκομενες γιατι ειναι διασημος...στο.... youtube   :grin: :grin: :grin: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
ο δημητρακης εχει αρχοντικο στυλ και εχει μπει σε κοτερα που οι "σπονσορες" τυπου Κμαν δεν εχουνε δει ουτε τους καβους τους  :2funny:  ο δημητρακης εχει βγει 100 φορες στην τηλεοραση, μενει μονιμα ρωσσια, μιλα απταιστα τη γλωσσα, ζει μεσα στην κουλτουρα τους, εχει κοννε στην αγια πετρουπολη και ξερει που θα παει να γαμησει τοσο στην πολη του οσο και στην επαρχια, αυτο το επιβεβαιωνουν και τα δεκαδες βιντεακια που εχει βαλει και οι αφηγησεις οσων παλιων μελων εχουν παει και τους εχει ξεναγησει στο παρελθον. Ο Βλακμαν το μονο που εκανε οσεςφορες συναντηθηκε με μελη του σαη ειναι να φαει τα μουτρα του στο καμακι στην κρακοβια και να γελαει οο το μαγαζι με τα χαλια του ή να φερει μια ΜΠΑΖΑΡΑ στην Ελλαδα και να προσπαθει να πεισει οτι γαμαει την κλωντια σιφερ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Στο θεμα στυλ δε η μερα με τη νυχτα, ο δημητρακης παει ταξιδι στην νεα υορκη για να παρει μπορες απο σαλαχι και ο κμαν φοραει 100χρονια τα ιδια ρουχα και δεν εχει λεφτα να παρει ενα σμαρτακι να πηγαινει στη δουλεια του  :2funny: :2funny: :2funny: μεγαλο λαθος η συγκριση των δυο!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
sofia ti leei?
στουντενσκι γκραντ μονο πλεον???
Δίπλα μένω ,5 λεπτά με τα πόδια,αλλά ρε φίλε μετά από τόσα χρόνια κόκκινο και μαύρο χαβιάρι τα τυρόψωμάκια τα ντόπια ούτε που τα βλέπω. Διάφοροι γνωστοί ψιλοσπονσοράρουν φοιτήτριες και περνάνε καλά,εγώ όχι. Μόνο δουλειά φίλε.Έχω και την δικιά μου σαν κέρβερος στο σπίτι οπότε δύσκολοι καιροί     

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Δίπλα μένω ,5 λεπτά με τα πόδια,αλλά ρε φίλε μετά από τόσα χρόνια κόκκινο και μαύρο χαβιάρι τα τυρόψωμάκια τα ντόπια ούτε που τα βλέπω. Διάφοροι γνωστοί ψιλοσπονσοράρουν φοιτήτριες και περνάνε καλά,εγώ όχι. Μόνο δουλειά φίλε.Έχω και την δικιά μου σαν κέρβερος στο σπίτι οπότε δύσκολοι καιροί    
ναι ετσι ειναι ρε νυχτεριδα
κι εγω πλεον οταν περναω απο βουλγαρια,καμμια ταβερνα για φαι καλο κ δρομο για πανω
δεν ειναι για μας,τους ρωσσομαθημενους το γκειμ εκει  :thubsdown:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρη τι εννοεις τους κοπανανε την πορτα; Περιεγραψε μας.

Ακομα ενα μεγαλο ερωτημα: Για ποσο ακομα η Ρωσια θα αντιστεκεται στον πολυπολιτισμο; Ποτε θα γινει σαν την Ελλαδα με γειτονιες γκετο γεματες αλβανους γεωργιανους σομαλους και μαροκάνους;
Δύσκολο να γίνει έτσι η Ρωσσία γιατί τους σιχαίνονται.Δεν ξέρω αν οι Αμερικανοί αλλάξουν τον Πούτιν καταστρέψουν έτσι τη Ρωσσία.

Επισκέπτης
Δύσκολο να γίνει έτσι η Ρωσσία γιατί τους σιχαίνονται.Δεν ξέρω αν οι Αμερικανοί αλλάξουν τον Πούτιν καταστρέψουν έτσι τη Ρωσσία.
Και εμεις τους σιχαινομασταν αλλα ειδες πως εγινε η δουλεια. Τωρα μονο η χρυση αυγη θελει να διωξει ξενους αλλα και παλι μονο τους σκουρους.

Δε μου απαντησες τι εννοεις οταν λες τους κοπανανε τις πορτες. Πανε να μπουν καπου και μπουμ τρωνε την πορτα στα μουτρα; Εκει δεν εχει ζευγαρια cuckold οπως Ελλαδα που ψαχνουν μαυρο για να γαμησει τη γυναικα και να παιρνει ο συζυγος ματι;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και εμεις τους σιχαινομασταν αλλα ειδες πως εγινε η δουλεια. Τωρα μονο η χρυση αυγη θελει να διωξει ξενους αλλα και παλι μονο τους σκουρους.

Δε μου απαντησες τι εννοεις οταν λες τους κοπανανε τις πορτες. Πανε να μπουν καπου και μπουμ τρωνε την πορτα στα μουτρα; Εκει δεν εχει ζευγαρια cuckold οπως Ελλαδα που ψαχνουν μαυρο για να γαμησει τη γυναικα και να παιρνει ο συζυγος ματι;
Ειμαι στο άλλο σπίτι και γράφω από το τηλέφωνο.Εδω αν είσαι μαύρος,Ουζμπεκος,Καυκάσιος κλπ. Εκτός του ότι δεν σε βάζουν πουθενά και σε κοιτάνε με ένα βλέμμα πολύ υποτιμητικό μπορεί να σε σκουντισουν θα σε αποφεύγουν και όταν πας να μπεις κάποιο μαγαζί ή στο μετρό ή σε κάποιο μαγαζί που σπρωχνεις την πορτα και μετά πρέπει να την κρατήσεις για να μην την φάει αυτός που έρχεται από πίσω σου στο κεφάλι αν πίσω τους είναι μαύρος το αντίθετο του την σπρώχνουν κιόλας για να την φάει στη μάπα  :2funny:γενικά δεν πάνε καθόλου τους μη Ευρωπαίους.
  Όσο για τους Ουζμπεκους δουλεύουν και στέλνουν λεφτά στο Ουζμπεκιστάν με σκοπό να πάνε πίσω ή να φύγουν στη δυση και της Η.Π.Α σχεδόν κανένας απ αυτούς δεν θέλει να μείνει εδώ.Αντιμετοπιζοντε από τον πλυθισμο σαν κάτι το βρώμικο.π.χ. στα καφέ τους που έχουν πολύ ωραία φαγητά και ντολμαδάκια και πιλάφια Τώρα ο δε θα δεις ούτε απ έξω να περνάει.

Επισκέπτης
Τι να αντιστέκεται ρε τυπε,στην Μόσχα και στις μεγαλουπόλεις εκτός από τους λαθρο απο την πρώην σοβιετία έχουν μαζευτεί όλες οι φίλες του ισραήλ
Δεν το ηξερα αυτο. Δεν εχει την ιδια αποψη ο πορνομεταναστης.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Καλά ντάξει,συνήθως ο μήτσος περιγράφει τα πράγματα όπως αυτός θα ήθελε να είναι και πολλές φορές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αν και τώρα που διάβασα πουθενά δεν ανέφερε ο μήτσος ότι δεν έχει ξένους,άλλο λέει ότι τους περιφρονούν.Οπότε διάβαζε πιο προσεκτικα αυτά που γράφει 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Δεν μπορει ναχει το χαλι της Γαλλιας η της Αγγλιας αποκει
Ο βααικοςνλογοςνειναι οτινδεν ρουςβταιζουν τζαπα
Πρςπςι να δουλέψουν για να ζησουν
Ετσινοικογςνειες κ παιδια μενουν αλλου
Σνω συτ ςυρωπη παίρνει ο καθς γυφτος 300_500 το κεφαλι συν σπιτινδωρεαν
Κ κοβει βολτες ψάχνει να γαμισει και να πουλήσει μαυρο για ςξτραδακι :embarrased:

Επισκέπτης
Εγω συγκρινα με την κατασταση στην Αθηνα που ισως δεν τη γνωριζει ο αποδημος ελληνισμος. Ο πορνοτζιμ την ξερει γιατι πηγαινει στα πηδηχτηρια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αν και τώρα που διάβασα πουθενά δεν ανέφερε ο μήτσος ότι δεν έχει ξένους,άλλο λέει ότι τους περιφρονούν.Οπότε διάβαζε πιο προσεκτικα αυτά που γράφει 
τους σκανδιναβους ομως που πανε να βρουνε γυναικες και γκομενες στο πετροχωρι τους κανουν τσιμπουκια.θα ξαναπω οτι η πολυτελεια της πετρουπολης ειναι μονο στα ματια του διμητρακη.
χαρκοβ ειναι δεκα σκαλια ανωτερο απο πετρουπολη.σε μαχαζια,μολλ,ποιοτητα ζωης του κοσμου.
το 2009 που πηγα πετροχωρι δεν ειχε ουτε ενα μολλ!ειχαν ενα μεγαλο κολοζαρα χαχαχαχ οι χαι κλασ
του χωριου ψωνιζαν απο εκει.χαρκοβ εχει δεκαδεσ μεγαλα μολλ και η ποιοτητα ζωες ειναι 30 φορες καλυτερη απο ελλαδα.θα σας τα γραψω αναλητικα οταν δεν ειμαι κουρασμενος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τους σκανδιναβους ομως που πανε να βρουνε γυναικες και γκομενες στο πετροχωρι τους κανουν τσιμπουκια.θα ξαναπω οτι η πολυτελεια της πετρουπολης ειναι μονο στα ματια του διμητρακη.
χαρκοβ ειναι δεκα σκαλια ανωτερο απο πετρουπολη.σε μαχαζια,μολλ,ποιοτητα ζωης του κοσμου.
το 2009 που πηγα πετροχωρι δεν ειχε ουτε ενα μολλ!ειχαν ενα μεγαλο κολοζαρα χαχαχαχ οι χαι κλασ
του χωριου ψωνιζαν απο εκει.χαρκοβ εχει δεκαδεσ μεγαλα μολλ και η ποιοτητα ζωες ειναι 30 φορες καλυτερη απο ελλαδα.θα σας τα γραψω αναλητικα οταν δεν ειμαι κουρασμενος

Εγώ Χάρκοβο κάτι υποσιτισμένες είδα και τρελλή φτώχεια.
Οι γκόμενες κοντές με χάλια δόντια κτλ,γενικά δεν αξίζει με την καμία.
Μόνο στα κλαμπ βλέπεις καμιά της προκοπής.
Δεν έχει καν σοβαρό κέντρο,καμία σχέση με Λβωφ κτλ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
γυρισα απο χαρκοβ αλλα θα σας τα πω οταν θα ειμαι ξεκουραστοςσ.αποτυχια πληρος το ταξιδι.
μαλακιες ελεγε ο κμαν 3 φορες πιο φτηνο και τιποτα στο κεντρο.νομιζα θα πηγαινα σε φτωχογειτονεια
που ολες ειναι απο φυγει φυγει και θα ειναι διαλημενη τελειος οικονομικα.
εκπλαγηκα οτι το επιπεδο ζωης ειναι ισο με της κυπρου!δεν ειδα ουτε φτωχια,ουτε μιζερια.
μερικες γριες και αστεγους ζητιανους στο μετρο που ειναι η δουλεια τους χρονια.
οπως οι 4-5 οδυσσο που τοσα χρονια αυτοι ειναι στα ιδια μερη.
η πραγματικη εικονα χαρκοβ ειναι αυτη που θα σας γραψω στο θεμα χαρκοβ.τι ειδα τωρα!
και οχι τι ειδανε περαστικοι πριν 10-15 χρονια.βλεπωντας την ζωη χαρκοβ και το πως ειναι οι ελληνες
οπως περιγραφει 99% ο διμητρακης μην τολμησετε να πατησετε εκει να καμακωσετε η να βρειτε βιζιτες χαχαχ.θα γραψω αναλυτικα αργοτερα τι παιζει δρομο,μετρο,καφε για τα καμακια χαχαχαχαχαχαχαχαχ
τι παιζει σε σαλον για μπουδελιρηδες και τι για αγαπουληδες.
νυχτα δεν βγηκα ουτε επαιξα καθολου λογο καιρου,κουρασης και οτι οπειος της νυκτες περπατει σκατα πατει.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κοντουλες ναι αλλα ειδα ιδιες εμφανισιακα με κιεβ.δεν εχουν σχεση καθολου με της ασχημες
φατσες της οδυσσου.δεν βλεπω μια οδυσσο να μου αρεσει.αλλο ανυσυτικο αρχοντα ειναι οδυσσο χανονται
τελευταια εστω και μετριες απο σαλον ενω χαρκοβ ουτε για δειγμα εστω μια μετρια!
υμουν πτωμα για να βγω βραδι με γαμησε περπατημα κεντρο,πρωινο ξυπνημα,λιγος υπνοσ,καιροσ πατιναζ και λασπεσ που δεν μπορεισ να πατησεισ πουθενα.μπολερο διαβασα ασχημεσ κριτικεσ απο ξενους,εχει φορτωμα αλλαπαιζει να χασεισ χρημα και να μην φορτωσεισ η να υπερπληρωσεισ στο κλαμπ πραγματα που δεν παραγελεσ.αλλο κλαμπ που εβαλα ματι ρατμιρ νομιζω εγραφαν οι ουκρανοι στεκι ναρκωμανων και αν θεσ να μπλεξεισ και εισαι ξενοσ τραβα εκει.ευχαριστω,δεν θελω να ξοδευομαι αδικα και να αγοραζω αλλα
κινητα και σακακια μετα τα πεσιματα.προτιμω σπιτι βραδυ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μπορει να ειδεσ χωριατουλες η απο πολταβα,ζαπαροζιε ))))
μην ξεχνασ τους πολωνους εβλεπεσ πακιστανουσ η κουβανους ελεγε ο φιντελ.
στην στυλιστικη δεν εισαι και ο καταληλος κριτης ξεχωριζεις μονο τα πουτανιδια απο ντυσιμο και πως
παιζει το ματι τους.εγω βλεπω τι παπουτσια φωρα,σακακι ξερω ποσα ειναι οι τιμες απο εκει που τα πειραν
κινητο,τσαντα,ρολοι,ολα οσα φωρα μια γκομενα και αμεσως κοβω αν τα πηρε μονη η με χοριγιες)))
ειμαι σαν ανιχνευτης πουτανων η και κυριλε γκομενων.σε πολλα εχεις δικαιο εσυ 99% οπως και αυτα
που θα πω οτι ειδα σαν πολυ εμπειρος απο ουκρανια.ξερεις δεν θα πω ψεματα και μαλακιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom