nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.343
- Πόντοι
- 506
Θα σου στείλω μερικές φωτο δικές μου πριβέ να δεις τι παίζει εκείππιο καλο απο καζαντιπ λες για τετοια φαση?
εγω με ξεκωλο θα παω παρεα
Θα σου στείλω μερικές φωτο δικές μου πριβέ να δεις τι παίζει εκείππιο καλο απο καζαντιπ λες για τετοια φαση?
εγω με ξεκωλο θα παω παρεα
ο δημητρακης εχει αρχοντικο στυλ και εχει μπει σε κοτερα που οι "σπονσορες" τυπου Κμαν δεν εχουνε δει ουτε τους καβους τουςκαλα κι ο μιτσος για παρτη του τα ιδια λεει
οτι τον κυνηγανε οι γκομενες γιατι ειναι διασημος...στο.... youtube![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Από το 2008 έχω να πάω Κριμαία,τώρα έχουν αλλάξει πολλά
sofia ti leei?Από το 2008 έχω να πάω Κριμαία,τώρα έχουν αλλάξει πολλά
Δίπλα μένω ,5 λεπτά με τα πόδια,αλλά ρε φίλε μετά από τόσα χρόνια κόκκινο και μαύρο χαβιάρι τα τυρόψωμάκια τα ντόπια ούτε που τα βλέπω. Διάφοροι γνωστοί ψιλοσπονσοράρουν φοιτήτριες και περνάνε καλά,εγώ όχι. Μόνο δουλειά φίλε.Έχω και την δικιά μου σαν κέρβερος στο σπίτι οπότε δύσκολοι καιροίsofia ti leei?
στουντενσκι γκραντ μονο πλεον???
ναι ετσι ειναι ρε νυχτεριδαΔίπλα μένω ,5 λεπτά με τα πόδια,αλλά ρε φίλε μετά από τόσα χρόνια κόκκινο και μαύρο χαβιάρι τα τυρόψωμάκια τα ντόπια ούτε που τα βλέπω. Διάφοροι γνωστοί ψιλοσπονσοράρουν φοιτήτριες και περνάνε καλά,εγώ όχι. Μόνο δουλειά φίλε.Έχω και την δικιά μου σαν κέρβερος στο σπίτι οπότε δύσκολοι καιροί
Δύσκολο να γίνει έτσι η Ρωσσία γιατί τους σιχαίνονται.Δεν ξέρω αν οι Αμερικανοί αλλάξουν τον Πούτιν καταστρέψουν έτσι τη Ρωσσία.Δημητρη τι εννοεις τους κοπανανε την πορτα; Περιεγραψε μας.
Ακομα ενα μεγαλο ερωτημα: Για ποσο ακομα η Ρωσια θα αντιστεκεται στον πολυπολιτισμο; Ποτε θα γινει σαν την Ελλαδα με γειτονιες γκετο γεματες αλβανους γεωργιανους σομαλους και μαροκάνους;
Και εμεις τους σιχαινομασταν αλλα ειδες πως εγινε η δουλεια. Τωρα μονο η χρυση αυγη θελει να διωξει ξενους αλλα και παλι μονο τους σκουρους.Δύσκολο να γίνει έτσι η Ρωσσία γιατί τους σιχαίνονται.Δεν ξέρω αν οι Αμερικανοί αλλάξουν τον Πούτιν καταστρέψουν έτσι τη Ρωσσία.
Ειμαι στο άλλο σπίτι και γράφω από το τηλέφωνο.Εδω αν είσαι μαύρος,Ουζμπεκος,Καυκάσιος κλπ. Εκτός του ότι δεν σε βάζουν πουθενά και σε κοιτάνε με ένα βλέμμα πολύ υποτιμητικό μπορεί να σε σκουντισουν θα σε αποφεύγουν και όταν πας να μπεις κάποιο μαγαζί ή στο μετρό ή σε κάποιο μαγαζί που σπρωχνεις την πορτα και μετά πρέπει να την κρατήσεις για να μην την φάει αυτός που έρχεται από πίσω σου στο κεφάλι αν πίσω τους είναι μαύρος το αντίθετο του την σπρώχνουν κιόλας για να την φάει στη μάπαΚαι εμεις τους σιχαινομασταν αλλα ειδες πως εγινε η δουλεια. Τωρα μονο η χρυση αυγη θελει να διωξει ξενους αλλα και παλι μονο τους σκουρους.
Δε μου απαντησες τι εννοεις οταν λες τους κοπανανε τις πορτες. Πανε να μπουν καπου και μπουμ τρωνε την πορτα στα μουτρα; Εκει δεν εχει ζευγαρια cuckold οπως Ελλαδα που ψαχνουν μαυρο για να γαμησει τη γυναικα και να παιρνει ο συζυγος ματι;
Δεν το ηξερα αυτο. Δεν εχει την ιδια αποψη ο πορνομεταναστης.Τι να αντιστέκεται ρε τυπε,στην Μόσχα και στις μεγαλουπόλεις εκτός από τους λαθρο απο την πρώην σοβιετία έχουν μαζευτεί όλες οι φίλες του ισραήλ
Καλά ντάξει,συνήθως ο μήτσος περιγράφει τα πράγματα όπως αυτός θα ήθελε να είναι και πολλές φορές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότηταΔεν το ηξερα αυτο. Δεν εχει την ιδια αποψη ο πορνομεταναστης.
Αν και τώρα που διάβασα πουθενά δεν ανέφερε ο μήτσος ότι δεν έχει ξένους,άλλο λέει ότι τους περιφρονούν.Οπότε διάβαζε πιο προσεκτικα αυτά που γράφειΔεν το ηξερα αυτο. Δεν εχει την ιδια αποψη ο πορνομεταναστης.
τους σκανδιναβους ομως που πανε να βρουνε γυναικες και γκομενες στο πετροχωρι τους κανουν τσιμπουκια.θα ξαναπω οτι η πολυτελεια της πετρουπολης ειναι μονο στα ματια του διμητρακη.Αν και τώρα που διάβασα πουθενά δεν ανέφερε ο μήτσος ότι δεν έχει ξένους,άλλο λέει ότι τους περιφρονούν.Οπότε διάβαζε πιο προσεκτικα αυτά που γράφει
τους σκανδιναβους ομως που πανε να βρουνε γυναικες και γκομενες στο πετροχωρι τους κανουν τσιμπουκια.θα ξαναπω οτι η πολυτελεια της πετρουπολης ειναι μονο στα ματια του διμητρακη.
χαρκοβ ειναι δεκα σκαλια ανωτερο απο πετρουπολη.σε μαχαζια,μολλ,ποιοτητα ζωης του κοσμου.
το 2009 που πηγα πετροχωρι δεν ειχε ουτε ενα μολλ!ειχαν ενα μεγαλο κολοζαρα χαχαχαχ οι χαι κλασ
του χωριου ψωνιζαν απο εκει.χαρκοβ εχει δεκαδεσ μεγαλα μολλ και η ποιοτητα ζωες ειναι 30 φορες καλυτερη απο ελλαδα.θα σας τα γραψω αναλητικα οταν δεν ειμαι κουρασμενος
κοντουλες ναι αλλα ειδα ιδιες εμφανισιακα με κιεβ.δεν εχουν σχεση καθολου με της ασχημεςΕγώ Χάρκοβο κάτι υποσιτισμένες είδα και τρελλή φτώχεια.
Οι γκόμενες κοντές με χάλια δόντια κτλ,γενικά δεν αξίζει με την καμία.
Μόνο στα κλαμπ βλέπεις καμιά της προκοπής.
Δεν έχει καν σοβαρό κέντρο,καμία σχέση με Λβωφ κτλ.
μπορει να ειδεσ χωριατουλες η απο πολταβα,ζαπαροζιε ))))Εγώ Χάρκοβο κάτι υποσιτισμένες είδα και τρελλή φτώχεια.
Οι γκόμενες κοντές με χάλια δόντια κτλ,γενικά δεν αξίζει με την καμία.
Μόνο στα κλαμπ βλέπεις καμιά της προκοπής.
Δεν έχει καν σοβαρό κέντρο,καμία σχέση με Λβωφ κτλ.