Νέα

Τί "φτιάχνει" πλέον τις γυναίκες; Ποιά είναι τα νέα αφροδισιακά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Προτιμώ να τα κάνω μόνος μου. Μια φορά άφησα την πρώην μου από τα μάτια μου στη λίμνη Πλαστήρα και μετά από τόσες στροφές ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ η άχρηστη!!! Μόνης της !!! Άσε που μου έλεγε ότι έφταιγα εγώ!

Άσε που βαριέμαι πια, όλες το ρίξατε στη γυμναστική και στα σπορ και καλά.
Άραγε να ξέρατε κιόλας τι είναι σπορ και αναψυχή.
Τρεντιά, πολύ τρεντιά.
Άμα είναι τρέντυ να αυτοκτονήσετε θα το κάνετε και αυτό. Και θα θέλετε να το μοιραστήτε κιόλας...

εχω πεσει χειμωνιατικα σε ποταμακι επειδη πηγα να πιαστω σε κλαδι και να πηδηξω απεναντι, αλλα επειδη με κοροιδευε ο φιλος μου, με ειχε πιασει κ μενα νευρικο και τα κανα σκατα :(

ας ειναι τρεντια, ας τα κανει κ ο αλλος για το θεαθηναι, δε με νοιαζει, το αποτελεσμα μετραει στην προκειμενη.

Πάλεψε με μένα, είμαι περίεργος: Με μια ή με μισή σφαλιάρα σε έχω...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το πιθανοτερο, αλλα αντεχω :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Exεις δικιο. Θα τα κοψω ολα, pro, μπυρες, φουντα, φραπεδες και θα ΄ρχισω μπαλετο, σκι, θα πινω τσαι και γαλικο καφε, θα παιζω σκακι, θα μαθω γαλικα, θα παρω και μια τρομπα να μεγαλωσω κι αλλο το καυλι μου και θα κοψω τα κοντοσουβλια και τα σπλιναντερα και θα τρωω μεταλαγμενη σογια και ραδικια. θα κοψω και το στοιχημα, ετσι κι αλλιως συνεχεια κουβα ειμαι και θα ασχολουμε με τα δικαιωματα των μιρμηγκιων της Τασμανιας και των Ινδιανων της Μοσχας. Αμα και μ΄αυτα δεν βγαλω γκομενα μοντελα, θα το παρω αποφαση και θα παω Αγιο Ορος.

τυπε τον μπαφο να τον κοψεις ειναι μαλακια δικιε μου τσαμπα λεφτα στα βαπορακια δινετε  ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.471
Πόντοι
366
Exεις δικιο. Θα τα κοψω ολα, pro, μπυρες, φουντα, φραπεδες και θα ΄ρχισω μπαλετο, σκι, θα πινω τσαι και γαλικο καφε, θα παιζω σκακι, θα μαθω γαλικα, θα παρω και μια τρομπα να μεγαλωσω κι αλλο το καυλι μου και θα κοψω τα κοντοσουβλια και τα σπλιναντερα και θα τρωω μεταλαγμενη σογια και ραδικια. θα κοψω και το στοιχημα, ετσι κι αλλιως συνεχεια κουβα ειμαι και θα ασχολουμε με τα δικαιωματα των μιρμηγκιων της Τασμανιας και των Ινδιανων της Μοσχας. Αμα και μ΄αυτα δεν βγαλω γκομενα μοντελα, θα το παρω αποφαση και θα παω Αγιο Ορος.
φιλε μου εχεις βρει το σωστο μονοπατι...συνεχισε το!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
!

Άσε που βαριέμαι πια, όλες το ρίξατε στη γυμναστική και στα σπορ και καλά.
Άραγε να ξέρατε κιόλας τι είναι σπορ και αναψυχή.
Τρεντιά, πολύ τρεντιά.
Άμα είναι τρέντυ να αυτοκτονήσετε θα το κάνετε και αυτό. Και θα θέλετε να το μοιραστήτε κιόλας...
χαχαχα....
+1

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

εφοσον εσενα σε ευχαριστουν ολα αυτα, τπτ να μην κοψεις και να βρεις καποια που σε συναρπαζει/καυλωνει για να εισαι (πιο) χαρουμενος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οχι ακριβως στον κηπο μου.  ;)

αυτο εννοω τυπε γιατι δουλεια ολων αυτων ειναι να βρουν θυματακια  :2funny: :2funny:
αλλωστε δεν κανουν και καμια αλλη δουλεια ολη μερα... μονιμως κλασμενοι ειναι
ποιος θα σε προσλαβει ετσι

Επισκέπτης
για αυτο...ηταν κιολας και το "αντιπαλο δεος" του χογκαν

Ρε...αυτός πήγε και άλλαξε το όνομα του επίσημα σε WARRIOR...τι λέμε τώρα :jerking:

Καλά και ο Χόγκαν παπαράκος ήταν...αξιόλογοι παλαιστές της εποχής εκείνης,θα έλεγα ότι είναι ο Bret Hart και ο Lex Luger :rockon:

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1

Αυτά είναι! Εγώ θα κάνω και το κάτι παραπάνω: Θα πάω να μελετήσω από που κλάνει το μπαρμπούνι!!! Δικαιολογίες του τύπου δεν κλάνει, γι'αυτό είναι κόκκινο δεν με καλύπτουν!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να βάλω και το δικό μου λιθαράκι στην επιστήμη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom