st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.471
- Πόντοι
- 366
ποιος εισαι? ο τζονης ο ραμπος?Με μια ή με μισή σφαλιάρα σε έχω...
ποιος εισαι? ο τζονης ο ραμπος?Με μια ή με μισή σφαλιάρα σε έχω...
Προτιμώ να τα κάνω μόνος μου. Μια φορά άφησα την πρώην μου από τα μάτια μου στη λίμνη Πλαστήρα και μετά από τόσες στροφές ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ η άχρηστη!!! Μόνης της !!! Άσε που μου έλεγε ότι έφταιγα εγώ!
Άσε που βαριέμαι πια, όλες το ρίξατε στη γυμναστική και στα σπορ και καλά.
Άραγε να ξέρατε κιόλας τι είναι σπορ και αναψυχή.
Τρεντιά, πολύ τρεντιά.
Άμα είναι τρέντυ να αυτοκτονήσετε θα το κάνετε και αυτό. Και θα θέλετε να το μοιραστήτε κιόλας...
Πάλεψε με μένα, είμαι περίεργος: Με μια ή με μισή σφαλιάρα σε έχω...
τυπε απο το πικπα τις ψωνιζεις?
Exεις δικιο. Θα τα κοψω ολα, pro, μπυρες, φουντα, φραπεδες και θα ΄ρχισω μπαλετο, σκι, θα πινω τσαι και γαλικο καφε, θα παιζω σκακι, θα μαθω γαλικα, θα παρω και μια τρομπα να μεγαλωσω κι αλλο το καυλι μου και θα κοψω τα κοντοσουβλια και τα σπλιναντερα και θα τρωω μεταλαγμενη σογια και ραδικια. θα κοψω και το στοιχημα, ετσι κι αλλιως συνεχεια κουβα ειμαι και θα ασχολουμε με τα δικαιωματα των μιρμηγκιων της Τασμανιας και των Ινδιανων της Μοσχας. Αμα και μ΄αυτα δεν βγαλω γκομενα μοντελα, θα το παρω αποφαση και θα παω Αγιο Ορος.
φιλε μου εχεις βρει το σωστο μονοπατι...συνεχισε το!!!Exεις δικιο. Θα τα κοψω ολα, pro, μπυρες, φουντα, φραπεδες και θα ΄ρχισω μπαλετο, σκι, θα πινω τσαι και γαλικο καφε, θα παιζω σκακι, θα μαθω γαλικα, θα παρω και μια τρομπα να μεγαλωσω κι αλλο το καυλι μου και θα κοψω τα κοντοσουβλια και τα σπλιναντερα και θα τρωω μεταλαγμενη σογια και ραδικια. θα κοψω και το στοιχημα, ετσι κι αλλιως συνεχεια κουβα ειμαι και θα ασχολουμε με τα δικαιωματα των μιρμηγκιων της Τασμανιας και των Ινδιανων της Μοσχας. Αμα και μ΄αυτα δεν βγαλω γκομενα μοντελα, θα το παρω αποφαση και θα παω Αγιο Ορος.
χαχαχα....!
Άσε που βαριέμαι πια, όλες το ρίξατε στη γυμναστική και στα σπορ και καλά.
Άραγε να ξέρατε κιόλας τι είναι σπορ και αναψυχή.
Τρεντιά, πολύ τρεντιά.
Άμα είναι τρέντυ να αυτοκτονήσετε θα το κάνετε και αυτό. Και θα θέλετε να το μοιραστήτε κιόλας...
τυπε τον μπαφο να τον κοψεις ειναι μαλακια δικιε μου τσαμπα λεφτα στα βαπορακια δινετε ;)
Exεις δικιο. Θα τα κοψω ολα, pro, μπυρες, φουντα, φραπεδες και θα ΄ρχισω μπαλετο, σκι, θα πινω τσαι και γαλικο καφε, θα παιζω σκακι, θα μαθω γαλικα, θα παρω και μια τρομπα να μεγαλωσω κι αλλο το καυλι μου και θα κοψω τα κοντοσουβλια και τα σπλιναντερα και θα τρωω μεταλαγμενη σογια και ραδικια. θα κοψω και το στοιχημα, ετσι κι αλλιως συνεχεια κουβα ειμαι και θα ασχολουμε με τα δικαιωματα των μιρμηγκιων της Τασμανιας και των Ινδιανων της Μοσχας. Αμα και μ΄αυτα δεν βγαλω γκομενα μοντελα, θα το παρω αποφαση και θα παω Αγιο Ορος.
Ποιος ειπε οτι το πληρωνουμε ρε φιλε ?
εεετσιΠοιος ειπε οτι το πληρωνουμε ρε φιλε ?
Τσαμπα στο δινουν τυπε? δεν νομιζω
εκτος και αν εχεις στον κηπο σου
Οχι ακριβως στον κηπο μου. ;)
ultimate warrior δαγκωτο
για αυτο...ηταν κιολας και το "αντιπαλο δεος" του χογκαν΄΄ασε που αυτός ήταν και κάπως σαλεμένος...
για αυτο...ηταν κιολας και το "αντιπαλο δεος" του χογκαν