Νέα

Τί "φτιάχνει" πλέον τις γυναίκες; Ποιά είναι τα νέα αφροδισιακά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Είναι πολύ λίγες οι σοβαρές γυναίκες, ακόμα πιο λίγες οι σκεπτόμενες, ακόμα πιο σπάνιες οι φιλόσοφοι, οι επιστήμονες και μοναδικές εξαιρέσεις αποτελούν ιστορικά όσες έχουν κάνει κάτι επιφανές. Η ιστορία πάλι θα βγάλει φταίχτες εμάς, το ανδρικό φύλο, αλλά οι παλαιότερες γενιές μάλλον κάτι ήξεραν.

Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κοιμάσαι το μεσημέρι?

οχι, αλλα μπορω να ονειρευομαι ολημερις :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα διαλεξεις ρε η θα πας και με τους 10?

γουρουνι στο σακι θα παρω? :2funny:

...Ναι και τους Rammstein...

omg! πώς το ελησμονησα :S
*να εχουμε παρομοια μουσικα ακουσματα, και σιιιγουρα να ειναι πιο ψαγμενος απο μενα! το υπερτατο αφροδισιακο :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
[size=50pt]ανατολΔΕΝγαμι[/size]

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ 

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.468
Πόντοι
506
ρε δικιε μου ολο δεν ασχολεισαι και τσουπ αμεσως να σχολιασεις τις θεσεις μιας ελλεηνιδας σε καθε θρεντ :2funny: :2funny: :2funny:

μηπως σε καιει κατα βαθος?

...Γραμμένες τις έχω, Μαλακάκο...απλά δε γουστάρω να κοροϊδεύουν τους πολλούς αφελείς εδώ μέσα...γι αυτό και θα τους τη λέω...σας πειράζει?? τότε φαίνεται πως καίει εσάς...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
...Γραμμένες τις έχω, Μαλακάκο...απλά δε γουστάρω να κοροϊδεύουν τους πολλούς αφελείς εδώ μέσα...γι αυτό και θα τους τη λέω...σας πειράζει?? τότε φαίνεται πως καίει εσάς...

[size=50pt]anatolDENgami[/size]

τα αρχιδια μας εχεις πρηξει ρε κακομοιρη... τι διαολο τοσο σκατα εισαι δεν μπορει να σου κατσει ουτε ενα μπαζο?  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε συ χωρις πλακα τωρα,εχεις δοκιμασει να το ξυρισεις;λενε πως φαινεται μεγαλυτερο.αλλα προσεξε μαζι με τις τριχες μην ξυρισεις κιαυτο μαζι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.468
Πόντοι
506
ρε συ χωρις πλακα τωρα,εχεις δοκιμασει να το ξυρισεις;λενε πως φαινεται μεγαλυτερο.αλλα προσεξε μαζι με τις τριχες μην ξυρισεις κιαυτο μαζι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

...Κάρφωμα...έτσι σου συνέβη?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

η γυναικα του ανατολδενγαμι  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
να μη βαριεται να ξεκουνησει τον κωλο του απο τον καναπε-κρεβατι-γουατεβερ και να χει διαθεση για εκδρομες-αθλοπαιδιες-χορο-σκι-κλπ.
δε θελω να πληρωνει τα δικα μου, απλα να χει να πληρωνει τα δικα του.
α και να εχει μεγαλο πουλι κ να ξερει να το χρησιμοποιει.

Πολυ ψηλα τον εχεις βαλει τον πυχη. Χαμηλωσε τον λιγο γιατι βλεπω να πιανεις αραχνες εκει χαμηλα :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είστε όμως...Φαντάσου να ζήταγε και λεφτά δλδς. βάλεις και τα χορταρικά ένα 10% το πιάνει

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αγιε, ουτε καν τα ανοιγω τα βιντεακια :rolleyes:

Πολυ ψηλα τον εχεις βαλει τον πυχη. Χαμηλωσε τον λιγο γιατι βλεπω να πιανεις αραχνες εκει χαμηλα :2funny:

οχι νταξ, μεχρι να βρεθει ειμαι πιο προσιτη  :dancing:

και ΨΗΛΑ ο πηχυς το να κανει πραματα και να μην ειναι ολη μερα με ενα φραπε, τσιγαρο, προ?  :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
κανα λινκ με χοντρα σκυλια εχετε?

με φωτογραφιες δηλαδη 

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
αγιε, ουτε καν τα ανοιγω τα βιντεακια :rolleyes:

οχι νταξ, μεχρι να βρεθει ειμαι πιο προσιτη  :dancing:

και ΨΗΛΑ ο πηχυς το να κανει πραματα και να μην ειναι ολη μερα με ενα φραπε, τσιγαρο, προ?  :headbang:

μμμ...
gym, pro, Καφέδες/μπάλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom