Νέα

Τί "φτιάχνει" πλέον τις γυναίκες; Ποιά είναι τα νέα αφροδισιακά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πουτσα,λουσα και μπλακτζακ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
...Να σου δώσω κανα τηλεφωνάκι να πας Μόσχα να γαμήσεις ρε ΑΧΡΗΣΤΕ?? Σ έχει βαρέσει η πολλή ΜΑΛΑΚΙΑ στο Ελλάντα. Ε?

Τυπε πιστευω εσυ τα χρειαζεσαι περισσοτερο αυτα τα τηλεφωνα  :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μμμ...
gym, pro, Καφέδες/μπάλα?

απλα ρε παιδι μου, να μη βαριεται καμια κυριακη πρωι να παμε ποδηλαταδα στην παραλια, οπως κανει ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΟΣ, να παμε να αθληθουμε εξω, να παμε για τρεκκινγκ σε κανα βουνο, για αναρριχηση εστω κ σε τοιχο, στο αντβεντσουρ παρκ στη μαλακασα που μου χει μεινει απωθημενο μια διαδρομη λογω υψους, να μη βαριεται!
α κ αμα παει για μπαλα, να με φωναζει για κερκιδα :cheesy:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.759
Πόντοι
42.697
απλα ρε παιδι μου, να μη βαριεται καμια κυριακη πρωι να παμε ποδηλατατα στην παραλια, οπως κανει ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΟΣ, να παμε να αθληθουμε εξω, να παμε για τρεκκινγκ σε κανα βουνο, για αναρριχηση εστω κ σε τοιχο, στο αντβεντσουρ παρκ στη μαλακασα που μου χει μεινει απωθημενο μια διαδρομη λογω υψους, να μη βαριεται!

σωστή σε βρίσκω...εδώ

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.468
Πόντοι
506
απλα ρε παιδι μου, να μη βαριεται καμια κυριακη πρωι να παμε ποδηλατατα στην παραλια, οπως κανει ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΟΣ, να παμε να αθληθουμε εξω, να παμε για τρεκκινγκ σε κανα βουνο, για αναρριχηση εστω κ σε τοιχο, στο αντβεντσουρ παρκ στη μαλακασα που μου χει μεινει απωθημενο μια διαδρομη λογω υψους, να μη βαριεται!

...Ξύνεσαι για outdoor εσύ ε?? Dogging που λένε και οι Εγγλέζοι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
απλα ρε παιδι μου, να μη βαριεται καμια κυριακη πρωι να παμε ποδηλαταδα στην παραλια, οπως κανει ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΟΣ, να παμε να αθληθουμε εξω, να παμε για τρεκκινγκ σε κανα βουνο, για αναρριχηση εστω κ σε τοιχο, στο αντβεντσουρ παρκ στη μαλακασα που μου χει μεινει απωθημενο μια διαδρομη λογω υψους, να μη βαριεται!

τυπισσα και εγω τα κανω αυτα...
ποδηλατακι ε??? πρεπει να χεις φτιαξει ωραιο κωλαρακι εσυ δικια μου  :cum: :cum: :cum:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485

Ωραία, εγώ:
ΔΕΝ είμαι χορτοφάγος, μπορώ να τρέχω μεγάλες αποστάσεις και συμφωνώ να αθλούμαστε μαζί.
Ξέρω box/kick boxing/street fighting...άρα θα βάλουμε γάντια και θα παίζουμε παρέα! Ε?  :) :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.471
Πόντοι
366
:smitten:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εσυ δεν θες αντρα αλλα τον σπαιντερμαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.468
Πόντοι
506

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ωραία, εγώ:
ΔΕΝ είμαι χορτοφάγος, μπορώ να τρέχω μεγάλες αποστάσεις και συμφωνώ να αθλούμαστε μαζί.
Ξέρω box/kick boxing/street fighting...άρα θα βάλουμε γάντια και θα παίζουμε παρέα! Ε?  :) :)

το μισω το τρεξιμο, κλαταρω με τη μια :(
ηξερα παλια taekwondo-εχω και διακρισεις :dancing: και ΠΑΝΤΑ παλευω με γκομενους :rolleyes:

ειδες που δεν ειμαι τοσο παραλογη σε οσα ζηταω? :cheesy:

αντε με το καλο, να βρουμε τα ταιρια μας :P

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1

Προτιμώ να τα κάνω μόνος μου. Μια φορά άφησα την πρώην μου από τα μάτια μου στη λίμνη Πλαστήρα και μετά από τόσες στροφές ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ η άχρηστη!!! Μόνης της !!! Άσε που μου έλεγε ότι έφταιγα εγώ!

Άσε που βαριέμαι πια, όλες το ρίξατε στη γυμναστική και στα σπορ και καλά.
Άραγε να ξέρατε κιόλας τι είναι σπορ και αναψυχή.
Τρεντιά, πολύ τρεντιά.
Άμα είναι τρέντυ να αυτοκτονήσετε θα το κάνετε και αυτό. Και θα θέλετε να το μοιραστήτε κιόλας...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
το μισω το τρεξιμο, κλαταρω με τη μια :(
ηξερα παλια taekwondo-εχω και διακρισεις :dancing: και ΠΑΝΤΑ παλευω με γκομενους :rolleyes:

ειδες που δεν ειμαι τοσο παραλογη σε οσα ζηταω? :cheesy:

αντε με το καλο, να βρουμε τα ταιρια μας :P

Πάλεψε με μένα, είμαι περίεργος: Με μια ή με μισή σφαλιάρα σε έχω...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Προτιμώ να τα κάνω μόνος μου. Μια φορά άφησα την πρώην μου από τα μάτια μου στη λίμνη Πλαστήρα και μετά από τόσες στροφές ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ η άχρηστη!!! Μόνης της !!! Άσε που μου έλεγε ότι έφταιγα εγώ!

τυπε απο το πικπα τις ψωνιζεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οχι νταξ, μεχρι να βρεθει ειμαι πιο προσιτη  :dancing:

και ΨΗΛΑ ο πηχυς το να κανει πραματα και να μην ειναι ολη μερα με ενα φραπε, τσιγαρο, προ?  :headbang:

Exεις δικιο. Θα τα κοψω ολα, pro, μπυρες, φουντα, φραπεδες και θα ΄ρχισω μπαλετο, σκι, θα πινω τσαι και γαλικο καφε, θα παιζω σκακι, θα μαθω γαλικα, θα παρω και μια τρομπα να μεγαλωσω κι αλλο το καυλι μου και θα κοψω τα κοντοσουβλια και τα σπλιναντερα και θα τρωω μεταλαγμενη σογια και ραδικια. θα κοψω και το στοιχημα, ετσι κι αλλιως συνεχεια κουβα ειμαι και θα ασχολουμε με τα δικαιωματα των μιρμηγκιων της Τασμανιας και των Ινδιανων της Μοσχας. Αμα και μ΄αυτα δεν βγαλω γκομενα μοντελα, θα το παρω αποφαση και θα παω Αγιο Ορος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom