tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.290
- Πόντοι
- 3.656
Θα με τρελάνεις ρε μαλάκα ;Λακη στο αλλο μηνυμα που εσβησες με τους οδοντιατρους
Σιγουρα δεν τον ξερω τον κλάδο , οτι εχει καλυτερη αποψη για τον συγκεκριμένο οκ , ειναι ενα γεγονος.
Εγω απλα αναφέρω εστω τις εξαιρεσεις οπως λες, που εχω πετυχει ή εχω μαθει απο ατομα που ξερω οτι δεν λενε μαλακιες.
Παντως οδοντίατρο καποιος δεν γλυτωνει στο να μην πάει , οτι και να λέμε , με χάπια δεν σωνεσαι ..
Δεν βλέπεις ξοδοντιάρηδες έξω ;
Που τους λείπουν πρόσθια δόντια ;;;;
Έχε υπόψη ... ότι οι οδοντίατροι .... από τις 2-3 φορές που θα πάει κάποιος στη ζωή του (αν πάει)
που πεθαίνει από τον πόνο .... και θα του κάνουν .... έναρξη απονεύρωσης (το 1ο στάδιο)
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ .... ΑΦΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ....
παίζει να μην αφήσει και φράγκο ....... αλλά και να πληρώσει .......
από αυτές τις 2-3 φορές που πεθαίνει κάποιος στον πόνο, ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΟΝΟΜΑΝΕ
ΟΥΤΕ ΜΙΣΘΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ
Μέχρι και πολιτικούς και άτομα στην τηλεόραση , δεν βλέπεις ξεδοντιασμένα ;;;;;;;;
Μουνάρες με χαμόγελο ..... σάγονια τζέημς μποντ δεν βλέπεις ;;;;;;;
Έχουν γίνει καλιφορνέζες και γκόμενες αυστραλών σέρφερς στο ουλουβατού ;;;;;
Έτσι όπως το πας εσύ ....
Ο ΖΑΧΟΣ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΟ , ΥΠΟΓΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ....
ΚΑΙ ΤΟ 1942 ΠΟΥ ΨΟΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΛΕΝΤΑΓΑΝ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝ ΟΥΙΣΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝ ΦΙΛΕΤΑ .............
άρα θα μας έλεγες ότι το 1942 η οικονομία ήταν καλά και όλοι πήγαιναν τρένο ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ , επειδή 200 βύσματα μαυραγορίτες , σκουλήκια τρώγαν πίναν και γλεντάγαν .........