mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.653
- Πόντοι
- 506
Eι τσιπρα καλοκαίρι 2015 ετσι δουλευανε.Αυτά τα κάνεις αν δεν έχεις κέρδη και είσαι τσίμα τσίμα
άμα έχεις κέρδη θες και το καθαρό έξοδο και ΦΥΣΙΚΑ θες το φπα αφού μιλάμε για λεφτά που θα τα συμψηφίσεις άμεσα....μαλάκας είμαι για να γλιτώσω 50-100 ευρώ να χάσω το έξοδο και το φπα????
Επίσης η τιμολόγηση δεν γίνεται έτσι αυθαίρετα όπως νομίζουν μερικοί ότι επειδή υπάρχει φόρος πετάς ότι τιμή θες.
Υπάρχει αγορά....με τιμές...με έρευνα κτλπ...θα ψάξεις να βρεις μια λογική τιμή για την υπηρεσία που θες. Δεν μπορεί να έρθει ο άλλος να σου πει εγώ θέλω 250 ευρώ με απόδειξη και 100 χωρίς απόδειξη.
Τώρα το ότι με το μέτρο αυτό που περνάνε θα αυξηθούν αρκετά οι τιμές ναι γιατί θα είναι ένα μέτρο καθολικό...και καθολική θα είναι και η αύξηση των τιμών.
Αλλά όχι ότι δε θες και το έξοδο και κυρίως το φπα. Φυσικά αν μιλάμε για πάνω από 500 ευρώ δεν τίθεται τέτοιο θέμα...σιγά μην κάτσει ο άλλος να σου δώσει τα μετρητά του για να του κόψεις 100 ευρώ και σιγά μη του κόψεις 100 ευρώ..... Θα σου πει δώσε άι μπαν να στα εμβάσω και στείλε μου το τιμολόγιο με μειλ.
Η ιστορια επαναλαμβανεται