Teleftaios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 13
- Πόντοι
- 231
Επειδη βλεπω οτι εισαι θετικος δεκτης μηνυματων..... θα το συνεχισω, μημπως καταφερω να σου ανοιξω τον τροπο σκεψης σου....λοιπον διαβασε με προσεχτικα...δεν ειναι θεμα ποσα χρηματα εχεις καβα..ειτε... αν αυτα σου τελειωνουν...ζουμε σε εποχες που και εμεις οι πελατες δηλαδη οι καταναλωτες, με την σωστη πληροφορηση... μπορουμε να κανουμε τις σωστες επιλογες!!!Προσωπικα εγω...εχω στην διαθεση μου χρηματα να γαμαω ανετα, χωρις να σκεφτομαι το αυριο....δεν μου λεει τιποτα αυτο ομως....εφοσον ζω στην Αθηνα και οι ευκαιριες ειναι πολλες στον αγοραιο ερωτα...γιατι να τα ακουμπαω και να κανω μαγκες και μαγκιτισες ορισμενους και ορισμενες????Σκεψου το λιγο...οτι χαλαμε την πιατσα των υπολοιπων συναγωνιστων, ρε μεγαλε αν ακουμπαμε παραπανω χρηματα σε κατι..που το ιδιο και σε ποιοτητα και σε υππηρεσια μπορουμε... διχως να το πολυψαξουμε, να το βρουμε αλλου...με τις ανεσεις που μας προσφερει η σημερινη πληροφορηση και η ανταλλαγη πληροφοριων μεταξυ... εμας των μελων!!!!!!!! Βαλτε επιτελους το μυαλο σας να δουλεψει λιγο και σταματηστε, να σκεφτεστε με το κατω κεφαλι και να κανετε καποιους φελους ανεξαρτητου φυλλου..πλουσιους..κοροιδα!!!!!!!
ρε φιλε αφου μονος σου το λες. υπαρχουν παντου μπουρδελα, παντου στουντιο. επιλογες για ολους. δε καταλαβαινω γιατι ξενερωνεις ετσι. επειδη καποιος η καποια γινεται πιο μαγκας απο τους αλλους; σταρχιδια μου εμενα ποιος θα γινει πιο μαγκας. σταρχιδια μου ποιος θα βγαλει τα περισσοτερα. τι με επηρεαζει εμενα; εγω κοροιδο ειμαι και στη μια και την αλλη περιπτωση αν θες να το δεις ρεαλιστικα ειτε δωσω 20 ειτε 50 ειτε 100 ειτε 1000 ευρω.
και ο αραβας μεγιστανας μπορει να δωσει εκατομμυρια για να γαμησει και σταρχιδια του. και αλλος μπορει να παει στο στριπ και να χαλασει χιλιαρικα για να νιωσει βασιλιας για μερικες ωρες. τι ειναι αυτο; δεν ειναι κοροιδια; ειναι ομως;
γιατι αυτο που ψαχνουμε στον αγοραιο ερωτα θα σου πω τωρα ποιο ειναι. δε ψαχνουμε ουτε τον ερωτα ουτε την επικοινωνια ουτε το γαμησι ουτε το ξεμπουκωμα τοσο πολυ. πανω απο ολα γουσταρουμε να πληρωσουμε. γιατι ειναι τελικα η αποδειξη στον εαυτο μας οτι τα λεφτα δεν εχουν σημασια. οτι τα χρωματιστα αυτα χαρτακια που ειμαστε ολοι σκλαβοι τους δε σημαινουν τιποτα. γιατι για 15 λεπτα ηδονης θα τα θυσιαζαμε ολα. και τελικα ποιος ειναι το κοροιδο; εγω που πληρωνω η η πουτανα που τη γαμαω για τα χρωματιστα χαρτακια και την ψευδαισθηση της ασφαλειας που αυτα χαριζουν;
σε ενα αλλο θρεντ ειπα να μην παιρνετε ναρκωτικα. να γιατι.