Νέα

Τι επιθυμεί ένας άντρας από τον Αγοραίο έρωτα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα EΛΕΝΑ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια από της παρακάτω επιλογές είναι περισσότερο αρεστή για σας?

• Κλασικό (ιεραποστολικό).

Ψήφοι: 5 20,8%
  • Στοματικό με χειρομάλαξη.

Ψήφοι: 7 29,2%
  • Αυταρχικό SM.

Ψήφοι: 2 8,3%
  • Ποδολαγνεία - ποδομάλαξη.

Ψήφοι: 1 4,2%
  • Πρωκτικό .

Ψήφοι: 8 33,3%
  • Με Αυνανισμό.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Με αυνανισμό της κοπέλας.

Ψήφοι: 3 12,5%
  • Γλυφομούνι.

Ψήφοι: 9 37,5%
  • Χρήση δονητή.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγίγματα και φιλιά στο σώμα.

Ψήφοι: 11 45,8%
  • Γλυφαρχιδισμός (οκ?)

Ψήφοι: 9 37,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    24

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Επειδη βλεπω οτι εισαι θετικος δεκτης μηνυματων..... θα το συνεχισω, μημπως καταφερω να σου ανοιξω τον τροπο σκεψης σου....λοιπον διαβασε με προσεχτικα...δεν ειναι θεμα ποσα χρηματα εχεις καβα..ειτε... αν αυτα σου τελειωνουν...ζουμε σε εποχες που και εμεις οι πελατες δηλαδη οι καταναλωτες, με την σωστη πληροφορηση... μπορουμε να κανουμε τις σωστες επιλογες!!!Προσωπικα εγω...εχω στην διαθεση μου χρηματα να γαμαω ανετα, χωρις να σκεφτομαι το αυριο....δεν μου λεει τιποτα αυτο ομως....εφοσον ζω στην Αθηνα και οι ευκαιριες ειναι πολλες στον αγοραιο ερωτα...γιατι να τα ακουμπαω και να κανω μαγκες και μαγκιτισες ορισμενους και ορισμενες????Σκεψου το λιγο...οτι χαλαμε την πιατσα των υπολοιπων συναγωνιστων, ρε μεγαλε αν ακουμπαμε παραπανω χρηματα σε κατι..που το ιδιο και σε ποιοτητα και σε υππηρεσια μπορουμε... διχως να το πολυψαξουμε, να το βρουμε αλλου...με τις ανεσεις που μας προσφερει η σημερινη πληροφορηση και η ανταλλαγη πληροφοριων μεταξυ... εμας των μελων!!!!!!!! Βαλτε επιτελους το μυαλο σας να δουλεψει :idiot: λιγο και σταματηστε, να σκεφτεστε με το κατω κεφαλι και να κανετε καποιους φελους ανεξαρτητου φυλλου..πλουσιους..κοροιδα!!!!!!!

ρε φιλε αφου μονος σου το λες. υπαρχουν παντου μπουρδελα, παντου στουντιο. επιλογες για ολους. δε καταλαβαινω γιατι ξενερωνεις ετσι. επειδη καποιος η καποια γινεται πιο μαγκας απο τους αλλους; σταρχιδια μου εμενα ποιος θα γινει πιο μαγκας. σταρχιδια μου ποιος θα βγαλει τα περισσοτερα. τι με επηρεαζει εμενα; εγω κοροιδο ειμαι και στη μια και την αλλη περιπτωση αν θες να το δεις ρεαλιστικα ειτε δωσω 20 ειτε 50 ειτε 100 ειτε 1000 ευρω.

και ο αραβας μεγιστανας μπορει να δωσει εκατομμυρια για να γαμησει και σταρχιδια του. και αλλος μπορει να παει στο στριπ και να χαλασει χιλιαρικα για να νιωσει βασιλιας για μερικες ωρες. τι ειναι αυτο; δεν ειναι κοροιδια; ειναι ομως;

γιατι αυτο που ψαχνουμε στον αγοραιο ερωτα θα σου πω τωρα ποιο ειναι. δε ψαχνουμε ουτε τον ερωτα ουτε την επικοινωνια ουτε το γαμησι ουτε το ξεμπουκωμα τοσο πολυ. πανω απο ολα γουσταρουμε να πληρωσουμε. γιατι ειναι τελικα η αποδειξη στον εαυτο μας οτι τα λεφτα δεν εχουν σημασια. οτι τα χρωματιστα αυτα χαρτακια που ειμαστε ολοι σκλαβοι τους δε σημαινουν τιποτα. γιατι για 15 λεπτα ηδονης θα τα θυσιαζαμε ολα. και τελικα ποιος ειναι το κοροιδο; εγω που πληρωνω η η πουτανα που τη γαμαω για τα χρωματιστα χαρτακια και την ψευδαισθηση της ασφαλειας που αυτα χαριζουν;

σε ενα αλλο θρεντ ειπα να μην παιρνετε ναρκωτικα. να γιατι.  :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τοτε αφου το φιλοσοφεις ετσι,... μην σκεφτεσαι οτι σου τελειωνει το κομποδεμα σου..οπως εγραψες μονος σου προηγουμενως.......και προχωρα ελευθερα...σε τελικη αναλυση...αερα θελει η πουτανια και η ψωλη παιχνιδια!!!!!!!!!!!Εγω σου εγραψα..... διαθετω δυνατη οικονομικη καβα για τα κυριλε γαμησια μου σε στουντιο....τον Παιχτουρα ομως δεν τον παινει κοροιδο κανεις...μα κανεις!!!!!!!!!!!.....Δεν πληρωνω μπαζα στον αγοραιο ερωτα..παραπανω απο οτι αξιζουν!!!Αντε γεια σου μεγαλε!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω απο τον αγοραιο ερωτα επιθυμω να κλωνοποιησουν την αννα μαρια και να την φερουν εδω στην λαρισα..... :sunglasses:

επισης περισσοτερα ρωσιδια και τσεχακια....τερμα στην δικτατορια της ρουμανιας..... :rockon: :2funny: :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εγω απο τον αγοραιο ερωτα επιθυμω να κλωνοποιησουν την αννα μαρια και να την φερουν εδω στην λαρισα..... :sunglasses:

επισης περισσοτερα ρωσιδια και τσεχακια....τερμα στην δικτατορια της ρουμανιας..... :rockon: :2funny: :2funny:
δηλ,στις τσιγγανες?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δηλ,στις τσιγγανες?
δεν μου τυχε τσιγγανα ή τσιγγανοφερουσα ακομη αλλα μεσα και σ αυτες.....δεν τις γουσταρω.....θελω να γαμω αριες και σλαβες ....χωρις ρατσιστικη διαθεση :2funny: :2funny: :2funny:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Για να ξέρουν οι κοπέλες που πρέπει να δώσουν περισσότερο προσοχή, και για να μάθουν οι άντρες τι ποσοστό έχει διαφορετικότητα από εσάς, και ποιά είναι αυτή!
Αν ξέχασα κάτι πέστε το να το βάλω!!!
εμενα με αρεσει το Κλασικό (ιεραποστολικό).

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
1)Προσεγμένη κ καθαρή εμφάνιση (καλοδιατηρημένο σώμα χωρίς περίεργες οσμές).
2)Καλή διάθεση (αφού θα πηδηχθούμε που θα πηδηχθούμε ας είμαστε λίγο θετικοί να το απολαύσουμε).
3)Σεβασμός στο πελάτη.
4)Αξιοπρεπείς υπηρεσίες (τσιμπουκάκια,στησίματα,κουνήματα,γλυψίματα κλπ.)
5)Καθαριότητα Χώρου επίσης σημαντική

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
6) Προσιτές τιμές. Ας μη ξεχνάμε ότι η Αθήνα ή οποιαδήποτε πόλη της χωρας μας δεν ειναι Νέα Υόρκη ή Λος Άντζελες!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
1)Προσεγμένη κ καθαρή εμφάνιση (καλοδιατηρημένο σώμα χωρίς περίεργες οσμές).
2)Καλή διάθεση (αφού θα πηδηχθούμε που θα πηδηχθούμε ας είμαστε λίγο θετικοί να το απολαύσουμε).
3)Σεβασμός στο πελάτη.
4)Αξιοπρεπείς υπηρεσίες (τσιμπουκάκια,στησίματα,κουνήματα,γλυψίματα κλπ.)
5)Καθαριότητα Χώρου επίσης σημαντική
:thumbsup:συμφωνω...θυμαμαι απο τις πρωτες μου φορες σε μπουρδελο ειχα ξαπλωσει χυμα στο κρεβατι,χωρις να προσεξω...αντιλαμβανεστε τι κολλησε στην πλατη κ στα ποδια μου...ολες οι εκκρισεις των προηγούμενων συναγωνιστων...ξινο μου βγηκε... :huh: :huh:

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνω με τον συναγωνιστη επισεισ :rockon: :rockon: :rockon: ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom