φιλε αυτο που λες ειναι σωστο αλλα αν καποιος τα χει θα τα δωσει γιατι βαριεται να το ψαξει. τα πιο διαφημισενα στουντιο εδω μεσα ειναι και τα πιο ακριβα. εσυ λες οτι ειναι μαλακια να δινεις π.χ. 90 ευρω για κατι που ενα αλλο στουντιο το δινει στα 70. αλλος θα σου πει εισαι μαλακας που δινεις 70 γιατι αυτος το παιρνει στη φυλης με τα μισα. και αλλος θα σου πει οτι κι αυτος μαλακας ειναι γιατι στο
μεταξουργειο το παιρνει με 15.
κι αλλος δινει εκατονταδες ευρω για μια μαλακια και 2 κουβεντες σε ενα στριπτηζαδικο η χιλιαδες ευρω για να γαμησει μοντελες και τραγουδιστριες που καποιοι μαγκες εχουν ανεβασει το κασε τους στα ουρανια.
η ζητηση διαμορφωνει την προσφορα, αυτο ειναι νομος. αν οντως διαφωνεις με αυτο τοτε ψαξε αλλες επιλογες. εγω συμφωνω μαζι σου παντως οτι ειναι κοροιδια αλλα ολος ο αγοραιος ερωτας ειναι μια κοροιδια αμα το σκεφτεις. τωρα αμα θα με κοροιδεψουν λιγο η πολυ σταρχιδια μου, εγω να γαμησω θελω και να περασω καλα. αυτη τη στιγμη διαθετω καποια χρηματα οποτε και θα τα ξοδεψω χωρις να το πολυσκεφτω. αν μου τελειωσουν θα ψαξω αλλες επιλογες. και παντα υπαρχουν αλλες επιλογες.
θα μου πεις βαριεμαι να τρεχω στη φυλης και να το ψαχνω 1 ωρα να βρω ενα καλο μουνι ενω εχω συνηθισει να πηγαινω με το αμαξακι μου να παρκαρω απεξω και να ξερω και απο πριν ποια θα γαμησω. τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη.
σκεψου να ζουσες σε κανα χωριο και να χε μια πουτανα και αυτη φωλα