Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εγω θελω μια σοβαρη απαντηση  :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εγω θελω μια σοβαρη απαντηση  :)

Α εσυ το παs στα σοβαρα κι ετσι........για αισθημα δλδ.......Ε τοτενεs διαλεξε εναν και απλα χαμογελασε του.......
Τα υπολοιπα θα τα κανει εκεινοs.........

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αν εισαι μπαζο εισαι τελειωμενος μια ζωη...βεβαια η αλλη δεν θα στο πει χυμα εισαι μπαζο αλλα η γυναικα φημιζεται για τις απαντησεις που δινει...θα σου πει σε βλεπω σαν φιλο...εχω σχεση....τελικα εχω καποιον που ειμαι ερωτευμενη....περιμενω παρεα...ειμαι μπερδεμενη....θελω να μεινω μονη....δεν θελω να παντρευτω θελω να μεινω εντελως μονη...εισαι καλο παιδι γι αυτο δεν σου κανω βρες καποια καλυτερη απο μενα...ποτε μην περιμενεις να σου πει δεν μου αρεσεις εξωτερικα...defacto αυτο....το καλο ειναι οτι οι απαντησεις των γυναικων ειναι τοσο κλισε πλεον που ξερεις τι εννοουν...μαθαινεις και ξερεις την διαλεκτο τους...ξερουν να να κανουν ελιγμους αλλα το αστειο της υποθεσης ειναι πτι ολες δινουν τις ιδιες απαντησεις...λεςκαι ειναι προγραμματισμενες με το ιδιο λειτουργικο.... :2funny: οποτε χαλαρα...δεν αξιζει να ασχολεισαι με ανθρωπους 10ης κατηγοριας.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]-R_eySF44v8[/youtube]  Γιωργο παρε ενα παραδιγμα καμακιου στο μετρο.καμακωνω την κορη μουναρα 180+.διπλα καθεται η μανα της.σχεδον παντα εχω επυτηχια στο καμακι οταν ειναι μια γκομενα με τη μανα της.βεβαια θελει μεγαλη πειρα.το βιντεακι το τραβηξε ο Pitsilistis με την Πορνοκαμερα του!

Επισκέπτης
δημητρακη ρεσπεκτ :rockon: :rockon: :rockon:
Μιλαμε εισαι πολλα χρονια μπροστα :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
[youtube=210,175]-R_eySF44v8[/youtube]
Γιωργο παρε ενα παραδιγμα καμακιου στο μετρο.καμακωνω την κορη μουναρα 180+.διπλα καθεται η μανα της.σχεδον παντα εχω επυτηχια στο καμακι οταν ειναι μια γκομενα με τη μανα της.βεβαια θελει μεγαλη πειρα.το βιντεακι το τραβηξε ο Pitsilistis με την Πορνοκαμερα του!

Απ' ότι βλέπω, το καμάκι και η τεχνολογία θα πηγαίνουν μαζί από εδώ και πέρα. Πριν λίγες μέρες το είχα αναφέρει στο δάσκαλο arcansR στο παρόν thread αλλά ομολογώ ότι δεν περίμενα τόση άμεση ανταπόκριση από κάποιο μέλος.
Μπράβο και από εμένα.
Όμως αυτό που κρατάω είναι κάτι ανώτερο και πέρα για πέρα συγκλονιστικό.
Όσο γρηγορότερα το συνειδητοποιήσουμε τόσο το καλύτερο για εμάς.
Γινόμαστε μάρτυρες της απαρχής ένος νέου ψυχρού πολέμου ανάμεσα σε ρωσόφιλους και συμμάχους, καμάκηδες. Είναι 2 ιστορικές σχολές και η κόντρα τους κρατάει από τα βάθη των αιώνων. Τα κίνητρα είναι πολλά με σημαντικότερο το ποια πλευρά θα καταφέρει να πετύχει συμφωνία για την αποκλειστική αξιοποίηση του Giwrgos_1983. Οι οιωνοί είναι πολύ ευνοϊκοί για τους Russians μιας και βρίσκονται σε αποστολή ενώ αναμένουμε άμεση απάντηση από το στροτόπεδο των allies. Θα γίνει σκληρή μάχη μέχρι εσχάτων και φοβάμαι ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

PostersofColdWar.jpg

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
[youtube=425,350]-R_eySF44v8[/youtube]  Γιωργο παρε ενα παραδιγμα καμακιου στο μετρο.καμακωνω την κορη μουναρα 180+.διπλα καθεται η μανα της.σχεδον παντα εχω επυτηχια στο καμακι οταν ειναι μια γκομενα με τη μανα της.βεβαια θελει μεγαλη πειρα.το βιντεακι το τραβηξε ο Pitsilistis με την Πορνοκαμερα του!
πρώτος

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τελικα ρε δημητρακιε δεν μας ειπες το πιο σημαντικο
την εφαγες :huh:

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
bravo  ντιμίτριε βασιλιά  και πολιορκητή  πασών τον ροσικοανατολικον δεβουσκον  σύντροφοι αυτό  είναι  το "τηρασος"  που σας έλεγα  γιώργαρε βλέπεις  που το μωρό και η μάνα γελάνε  δημιουργήθηκε  από το πουθενά  θετικό κλίμα γιατί  στο μωρό υποσεινήδητα τονίστηκε η γυναικεία τις ευαρέσκεια τώρα άμα την έπαιρνε  στο κατόπι με mpla mpla και ευγενικά το καφεδάκι μαζί τις  είναι  standarrr    εύγε  ντιμίτριε  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:                  y.g "γεοργαρε" βλέπεις  ούτε τον χαστουκίσαν ούτε τον απόπειραν  γέλαγαν και καλοπροαίρετα                     

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τελικα ρε δημητρακιε δεν μας ειπες το πιο σημαντικο
την εφαγες :huh:
καταρχην αυτη η γκομενα δεν ειναι οτι καλητερο για :knockinb: ειναι ψυλη και αβυζι!αυτες ειναι καλες να της πηγαινεις βολτα για φιγουρα.να την  :knockinb: δεν ειναι δυσκολο.αλλα πρεπει να φαω 2 μερες σε ξεναγισεις της πολης μαζι με τη μανα της.και δεν εχω και πολυ ορεξη.εξαλου σε καμια βδομαδα θα μου 'ρθει αυτη για μερικες μερες σπιτι μου.(σβινω το προσωπο της γιατι εχει εναν  :jerking:φουκαρα Κυπριο που της τα σκαει αλλα δεν τον αφηνει να την  :knockinb:!!!!!!υπαρχουν πολλα θυματα τελικα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:στην πολη της δουλευει Μανεκεν.παντος με μενα φερεται πολυ καλα.

Συνημμένα

• bagira5.JPG
    bagira5.JPG
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 18
  • bagira6.JPG
    bagira6.JPG
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 13
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καταρχην αυτη η γκομενα δεν ειναι οτι καλητερο για :knockinb: ειναι ψυλη και αβυζι!αυτες ειναι καλες να της πηγαινεις βολτα για φιγουρα.να την   :knockinb: δεν ειναι δυσκολο.αλλα πρεπει να φαω 2 μερες σε ξεναγισεις της πολης μαζι με τη μανα της.και δεν εχω και πολυ ορεξη.εξαλου σε καμια βδομαδα θα μου 'ρθει αυτη για μερικες μερες σπιτι μου.(σβινω το προσωπο της γιατι εχει εναν  :jerking:φουκαρα Κυπριο που της τα σκαει αλλα δεν τον αφηνει να την  :knockinb:!!!!!!υπαρχουν πολλα θυματα τελικα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:στην πολη της δουλευει Μανεκεν.παντος με μενα φερεται πολυ καλα.
δηλαδη δημητρακιες αυτοπ το γκομενιδιον
το θωπευεις;;
ωρε μπραβο
με τι τα καταφερνεις;
με φραγκα;
για με λε λεγειν;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μητσάρα....βλέπω τα videos στο youtube και απλά προσκυνώ.

Δεν υπάρχεις ρε φίλε...δεν υπάρχεις απλά!

Εσύ θα γίνεις διάσημος μία μέρα, το βάζω και στοιχηματάκι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Tο Μουχτάρ που κατουράει τι τον έβαλες ρε; :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μητσάρα....βλέπω τα videos στο youtube και απλά προσκυνώ.

Δεν υπάρχεις ρε φίλε...δεν υπάρχεις απλά!

Εσύ θα γίνεις διάσημος μία μέρα, το βάζω και στοιχηματάκι.
που να δεις και τα επομενα! :2funny:αν μου τα στηλει ο Πίτσι θα τα βαλω.ειδεικαι το τελευταιο δεν παιζεται!
δηλαδη δημητρακιες αυτοπ το γκομενιδιον
το θωπευεις;;
ωρε μπραβο
με τι τα καταφερνεις;
με φραγκα;
για με λε λεγειν;
δεν χαλαω και πολλα.αυτη θελει να με παντρευτει.οταν τους λες οτι θα της παντρευτεις δεν σου χαλανε καθολου λεφτα.βεβαια πρεπει να εχεις δικο σου διαμερισμα για να μπορεις να το παιξεις ετσι (τα εχω γραψει ολα στο Tread για τη Ρωσσια).

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άντε επιτέλους κάτι ενδιαφέρον σε αυτό το τόπικ πέραν από συμβουλές σε έναν πικραμένο, μπινελίκια και χάσιμο χρόνου με Ελλεεινίδες :rockon:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
γεια σε όλους
Κάνω την κλασσική ερώτηση μου:
Αυτός βρήκε γκόμενα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
με την κοπελα που ελεγα οτι μενει 16 χιλιομετρα δεν βλεπω να γινεται κατι μιλισαμε σημερα το πρωι τηλ. το σεπτεμβριο φευγη καβαλα για σπουδες γι'αυτο δεν εχει σχεση ηθελε να μεινη μονη.  το θεμα ειναι οτι αυτη βγενι μονο απογευμα και εγω απογευμα δουλευω. ισως βρεθουμε σαββατο βραδυ αλλα. εχω και το κακο αμα μιλαω με κοπελα απο τηλ ερθιζομαι και μετα πεταω σεξουαλικα υπονοουμενα ισως την ξενερωσα και με αυτο. αλλα πεφτο σε κοπελες που μενουμε με γονεις και δεν μπορουνε να βγουνε αργα.

θελω να πω οτι στο μαγαζι που παω δεν εχω ορξη για δουλεια ολο ξεχναω πραγματα και το κανω συχνα. γεικα δεν ειμαι και πολυ καλα. η αλλη απο την ξανθη θελει να βρω τροπο να βρει τον κωδικο του γκομενου της για να δει αν την απαταει. παντος μου ειπε οτι εχει κλεισει εισιτηρια για 15 αυγουστου.

εκανα και καλα περνουσαν 2 κοπελες και ειπα γεια και χερετισαν μετα ρωτισα τι κανετε αλα δεν απαντησαν. ενα αλλο τρελο σημερα ειδα 3 αλβανους με μια μουναρα ολανδεζα και εμαθα απο τον κολητο πως εχει μαθει ολο το χωριο πως την γαμανε και οι 3 αλβανοι την ολανδεζα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom