Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ακου να σου πω δάσκαλε, εμενα μου αρέσει που τα λες χυμα και με χιουμορ. Αλλά αυτό σε εσας του αντρες λειτουργει ανταγωνιστικα.. προπλεμ..Σου λεει ο αλλος καλα ρε συ αυτος που ξέρει; γαμησε πιο πολλες ; σιγα.. και αν ομως;
Απο την άλλοι δεν είμαστε έτοιμοι. Δεν  ακουμε ..δεν ξέρουμε να διαβάζουμε .. θέλουμε να μιλαμε και είμαστε και κάπως εριστικοί απο ιδιοσυγκρασια. Εμένα δάσκαλε αυτό μου αρέσει,  γιατι δίνει ένταση και ίσως και μαθαίνεις κ κατι. Αλλα απο την άλλη πρέπει να ξέρει κανεις που σταματάει. Και αυτό φανερώνει διαφορά...
το θεμα ειναι οτι εσυ βοηθας και περναμε και καλα. οι αλλοι φασαρια και σαματας. τιποτα δηλαδη.

δάσκαλε τα σέβη μου.

μη του μιλας τοσο πολυ γιατι θα τον καυλωσεις τον arcansR και θα μας πρηξει τα @@ παλι.

Επισκέπτης
φαντασου και να μην ηθελες να ηρεμισεις τα πνευματα οπως λες

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ε κοιτα να δεις ειμαι που ειμαι αχρηστη στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα ειπα να κάνω κάτι καλο αποψε.. χαχααχαχα να ηρεμησω τα πνευματα :grin:
ναι αντε να αρχισουν να σου κανουν και καμακι οι νεοι.να δω αν επιασαν τοπο αυτα που λεω.αντε να περναμε και στην πραξη επιτελους.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μη του μιλας τοσο πολυ γιατι θα τον καυλωσεις τον arcansR και θα μας πρηξει τα @@ παλι.
ρε μαλακες εδω σας εφερα γκομενα σημερα να κανετε καμακι να δω επιτελους τη σκατα εχετε μαθει.και εσεις μαζι ακομα ασχολιστε.αντε ορμηξτε στην γκομενα και αφηστε με εμενα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ενταξει τωρα χαρηκες?

ρε συ το θεμα ειναι να χαρω εγω; αν ειναι έτσι να σου πω ενα τροπο να με κάνεις να χαρω.χιουμορ παλικάρια.. χιουμορ..  ;)ακομα και με την παρτυ μας..

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ το θεμα ειναι να χαρω εγω; αν ειναι έτσι να σου πω ενα τροπο να με κάνεις να χαρω.χιουμορ παλικάρια.. χιουμορ..  ;)ακομα και με την παρτυ μας..

εγω προτιμω τη silva γιατι η erinal μου βγαζει μια αλαζονια,ενα εγωιστικο υφακι,μια αντιπαθητικοτητα,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σε χαριζω στον δασκαλο η τον καραμελά  >:(

Επισκέπτης
εγω προτιμω τη silva γιατι η erinal μου βγαζει μια αλαζονια,ενα εγωιστικο υφακι,μια αντιπαθητικοτητα,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σε χαριζω στον δασκαλο η τον καραμελά   >:(
εσυ κοιτα να πηδηχτεις επιτελους και ασε τις κουτοπονηριες...ο καραμελας εγω ειμαι?

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΑΚΟΥ το διαγγελμα του χοντρου του καφρου να γελασεις.Μπραβο ρε ειρινα του δινεις εμπνευση και σε μας πολυ γελιο.
Να σαι καλα,,,,

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
λοιπον σας αφηκω και παω για υπνο. Μην μου μαλώσετε οσο απουσιάσω..  :cheesy:
θα σας φαω  :2funny: :2funny:
:-* :-* :-* :-*

καλο βραδυ

τα σεβη μου

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
erinal πλακα εκανα μη φευγεις  :sunglasses:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αηδια καταντησε το θεμα............

Κανε εργα απο 'δω και περα Γιωργο.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom