Επισκέπτης
ναι εννοειταιε κοιτα να δεις ειμαι που ειμαι αχρηστη στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα ειπα να κάνω κάτι καλο αποψε.. χαχααχαχα να ηρεμησω τα πνευματα
ναι εννοειταιε κοιτα να δεις ειμαι που ειμαι αχρηστη στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα ειπα να κάνω κάτι καλο αποψε.. χαχααχαχα να ηρεμησω τα πνευματα
ακου να σου πω δάσκαλε, εμενα μου αρέσει που τα λες χυμα και με χιουμορ. Αλλά αυτό σε εσας του αντρες λειτουργει ανταγωνιστικα.. προπλεμ..Σου λεει ο αλλος καλα ρε συ αυτος που ξέρει; γαμησε πιο πολλες ; σιγα.. και αν ομως;
Απο την άλλοι δεν είμαστε έτοιμοι. Δεν ακουμε ..δεν ξέρουμε να διαβάζουμε .. θέλουμε να μιλαμε και είμαστε και κάπως εριστικοί απο ιδιοσυγκρασια. Εμένα δάσκαλε αυτό μου αρέσει, γιατι δίνει ένταση και ίσως και μαθαίνεις κ κατι. Αλλα απο την άλλη πρέπει να ξέρει κανεις που σταματάει. Και αυτό φανερώνει διαφορά...
το θεμα ειναι οτι εσυ βοηθας και περναμε και καλα. οι αλλοι φασαρια και σαματας. τιποτα δηλαδη.
δάσκαλε τα σέβη μου.
ναι αντε να αρχισουν να σου κανουν και καμακι οι νεοι.να δω αν επιασαν τοπο αυτα που λεω.αντε να περναμε και στην πραξη επιτελους.ε κοιτα να δεις ειμαι που ειμαι αχρηστη στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα ειπα να κάνω κάτι καλο αποψε.. χαχααχαχα να ηρεμησω τα πνευματα
ρε μαλακες εδω σας εφερα γκομενα σημερα να κανετε καμακι να δω επιτελους τη σκατα εχετε μαθει.και εσεις μαζι ακομα ασχολιστε.αντε ορμηξτε στην γκομενα και αφηστε με εμενα.μη του μιλας τοσο πολυ γιατι θα τον καυλωσεις τον arcansR και θα μας πρηξει τα @@ παλι.
ενταξει τωρα χαρηκες?
ρε συ το θεμα ειναι να χαρω εγω; αν ειναι έτσι να σου πω ενα τροπο να με κάνεις να χαρω.χιουμορ παλικάρια.. χιουμορ.. ;)ακομα και με την παρτυ μας..
εσυ κοιτα να πηδηχτεις επιτελους και ασε τις κουτοπονηριες...ο καραμελας εγω ειμαι?εγω προτιμω τη silva γιατι η erinal μου βγαζει μια αλαζονια,ενα εγωιστικο υφακι,μια αντιπαθητικοτητα,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σε χαριζω στον δασκαλο η τον καραμελά >
εσυ κοιτα να πηδηχτεις επιτελους και ασε τις κουτοπονηριες...ο καραμελας εγω ειμαι?
που τα βρισκεις ρε μαλακα...για ονομα...ακου καραμελας
ΑΚΟΥ το διαγγελμα του χοντρου του καφρου να γελασεις.Μπραβο ρε ειρινα του δινεις εμπνευση και σε μας πολυ γελιο.ρε συ το θεμα ειναι να χαρω εγω; αν ειναι έτσι να σου πω ενα τροπο να με κάνεις να χαρω.χιουμορ παλικάρια.. χιουμορ.. ;)ακομα και με την παρτυ μας..
καληνυχταλοιπον σας αφηκω και παω για υπνο. Μην μου μαλώσετε οσο απουσιάσω..
θα σας φαω
:-* :-* :-* :-*
καλο βραδυ
τα σεβη μου
ναι ρε για σενα καθοτανε...εσυ την κραταγες..τι να πω ρε..ελεοςerinal πλακα εκανα μη φευγεις
χοντρο και καφρο ποιον λες ρε εμενα?ΑΚΟΥ το διαγγελμα του χοντρου του καφρου να γελασεις.Μπραβο ρε ειρινα του δινεις εμπνευση και σε μας πολυ γελιο.
Να σαι καλα,,,,
καληνυχτα
τελικα εισαι χαζος δεν τον παριστανειςκαραμελα εγινες ευγενικος με τις γυναικες?πως τα καταφερες τοσο γρηγορα?
χοντρο και καφρο ποιον λες ρε εμενα?