Επισκέπτης
ασχοληθηκα παραπανω απο τι επρεπε μαζι σου ρε ποντικομαμη..λογικα σε δειχνανε στο σχολειο και γελαγανε και παιδι της κλωτσιας και της καρπαζιας εισαι γιαυτο κανεις ετσι..δεν εξηγειται αλλιως ειλικρινα..και μπηκες εδω να βγαλεις τα αποθημενα σου..οσο για γκομενα μωρη σερβιετα αμα εχεις εσυ εγω θα παω να αυτοκτονησω...επισης οτι εισαι κιλωτας, ντιγκινταγκας και κρυφογκει το δειξες ποιο πριν με τις στυλιστικες σου αποψεις που προτεινες στον γιωργο...πολυ εκατσα και ασχοληθηκα με σενα ρε πουθενα και παλιοαδερφη...αντε ψοφα σε καμια γωνια ρε ανεραστε σε βαρεθηκα ηδη...κατσε και παραμιλα παλι τωρα εγω σιχαθηκα τον εαυτο μου που ασχοληθηκα με εναν κομπλεξικο τενεκε ξεγανωτο σαν εσενα που επειδη τα αρχιδια σου ειναι στο μεγεθος της σταφιδας μου μπηκες εδω να κανεις το υποδειγμα του ''γαμω τα ατομα''...κατσε και σκεψου παλι καμια κρυαδα και καμια ασυναρτησια για το ακροατηριο σου...εγω παντως παραιτουμαι...αντε ουστ μωρη μπουρουχαμου δικαιλογεις απολυτος τα συμπερασματα που εβγαλα για εσενα.ειπα οτι δεν θα ασχοληθω αλλο με το θρεντ και εσυ συνεχιζεις να με παρακαλας,θα πιστεψουν οι συναγωνιστες στο τελος οτι σε γαμουσα κιολας.μια γκομενα μου θυμιζεις τωρα,που οταν την χωρισα κατι τετοια μου εκανε.μια συμβουλη τελευταια.εχεις προβλημα εκφαστικοτητας μεγαλο να ξερεις,στο γραπτο λογο περνεις μηδεν,αυτα που γραφεις δεν τα καταλαβαινεις ουτε και εσυ.φανταζομε οτι ετσι θα εισαι και στην ομιλια σου,αρα να ακομα ενα προβλημα που δεν μπορεις να βρεις γκομενα.αν και εισαι 22 χρονων εχες την δυνατοτητνα να πας και να γραφτεις σε νυχτερινο σχολειο,αν το γνωριζεις.λειτουργει και τμημα δημοτικου για οσους δεν το εχουν τελειωσει.να μαθεις γραφη,αναγνωση,ζωγραφικη,και στα διαλειματα να παιζεις με τα κουβαδακια.επισης μπορεις να παρεις το βιβλιο τις Γ δημοτικου το <<σκεφτομαι και γραφω>> θα σε βοηθηση πολυ.να ξερεις οτι χωρις να γνωριζεις γραφη και αναγνωση δεν μπορεις να βρεις γκομενα.αυτα φιλε μου.εκτος και αν εισαι κανενας αλβανος-ρωσσοποντιος-πακιστανος, θα σου προτεινα να φυγεις απο την ελλαδα,διοτι καλυφθηκε η ζητηση απο σαβουρα και δεν θελουμε αλλο.
αυτα ειχα να σου πω,και σε παρακαλω πολυ μην μου πριζεις τα αρχιδια αλλο διοτι εχω και αλλα θεματα να ασχοληθω.
επισης σου θυμιζω οτι εχω κανει ασφαλιστικα μετρα,και καθε φορα που θα αναφερεσε στο ονομα μου θα πληρωνεις 1000 ευρω.
(παρακαλω τα χρηματα να πηγαινουν στο ταμειο του σαιτ,και να διατιθεντε ως υποτροφια σε διαφορους συναγωνιστες,οταν θελουν να γαμησουν κανενα καλο μουνι και δεν τους φτανουν τα χρηματα τους).
και μολις τωρα ειδα οτι εισαι και ρατσιστης επισης...ασχετο.. αλλα απο πουθενα δεν πιανεσαι μωρη τιτικα...ψοφα επιτελους