Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
μου δικαιλογεις απολυτος τα συμπερασματα που εβγαλα για εσενα.ειπα οτι δεν θα ασχοληθω αλλο με το θρεντ και εσυ συνεχιζεις να με παρακαλας,θα πιστεψουν οι συναγωνιστες στο τελος οτι σε γαμουσα κιολας.μια γκομενα μου θυμιζεις τωρα,που οταν την χωρισα κατι τετοια μου εκανε.μια συμβουλη τελευταια.εχεις προβλημα εκφαστικοτητας μεγαλο να ξερεις,στο γραπτο λογο περνεις μηδεν,αυτα που γραφεις δεν τα καταλαβαινεις ουτε και εσυ.φανταζομε οτι ετσι θα εισαι και στην ομιλια σου,αρα να ακομα ενα προβλημα που δεν μπορεις να βρεις γκομενα.αν και εισαι 22 χρονων εχες την δυνατοτητνα να πας και να γραφτεις σε νυχτερινο σχολειο,αν το γνωριζεις.λειτουργει και τμημα δημοτικου για οσους δεν το εχουν τελειωσει.να μαθεις γραφη,αναγνωση,ζωγραφικη,και στα διαλειματα να παιζεις με τα κουβαδακια.επισης μπορεις να παρεις το βιβλιο τις Γ δημοτικου το <<σκεφτομαι και γραφω>> θα σε βοηθηση πολυ.να ξερεις οτι χωρις να γνωριζεις γραφη και αναγνωση δεν μπορεις να βρεις γκομενα.αυτα φιλε μου.εκτος και αν εισαι κανενας αλβανος-ρωσσοποντιος-πακιστανος, θα σου προτεινα να φυγεις απο την ελλαδα,διοτι καλυφθηκε η ζητηση απο σαβουρα και δεν θελουμε αλλο.
αυτα ειχα να σου πω,και σε παρακαλω πολυ μην μου πριζεις τα αρχιδια αλλο διοτι εχω και αλλα θεματα να ασχοληθω.
επισης σου θυμιζω οτι εχω κανει ασφαλιστικα μετρα,και καθε φορα που θα αναφερεσε στο ονομα μου θα πληρωνεις 1000 ευρω.
(παρακαλω τα χρηματα να πηγαινουν στο ταμειο του σαιτ,και να διατιθεντε ως υποτροφια σε διαφορους συναγωνιστες,οταν θελουν να γαμησουν κανενα καλο μουνι και δεν τους φτανουν τα χρηματα τους).
ασχοληθηκα παραπανω απο τι επρεπε μαζι σου ρε ποντικομαμη..λογικα σε δειχνανε στο σχολειο και γελαγανε και παιδι της κλωτσιας και της καρπαζιας εισαι γιαυτο κανεις ετσι..δεν εξηγειται αλλιως ειλικρινα..και μπηκες εδω να βγαλεις τα αποθημενα σου..οσο για γκομενα μωρη σερβιετα αμα εχεις εσυ εγω θα παω να αυτοκτονησω...επισης οτι εισαι κιλωτας, ντιγκινταγκας και κρυφογκει το δειξες ποιο πριν με τις στυλιστικες σου αποψεις που προτεινες στον γιωργο...πολυ εκατσα και ασχοληθηκα με σενα ρε πουθενα και παλιοαδερφη...αντε ψοφα σε καμια γωνια ρε ανεραστε σε βαρεθηκα ηδη...κατσε και παραμιλα παλι τωρα εγω σιχαθηκα τον εαυτο μου που ασχοληθηκα με εναν κομπλεξικο τενεκε ξεγανωτο σαν εσενα που επειδη τα αρχιδια σου ειναι στο μεγεθος της σταφιδας μου μπηκες εδω να  κανεις το υποδειγμα του ''γαμω τα ατομα''...κατσε και σκεψου παλι καμια κρυαδα και καμια ασυναρτησια για το ακροατηριο σου...εγω παντως παραιτουμαι...αντε ουστ μωρη μπουρουχα

και μολις τωρα ειδα οτι εισαι και ρατσιστης επισης...ασχετο.. αλλα απο πουθενα δεν πιανεσαι μωρη τιτικα...ψοφα επιτελους

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το να βγω εξω το καταλαβενο αλλα μονος μαγκες δεν ειναι ευκολο γιατι συνιθος ολοι βγενουνε με παρεες. αντε να βγω μονος αλλα πρπει οπωσδηποτε να βρω θεση σε μπαρ σε οποιο μαγαζι και να ειναι αλλιως δεν λεει να καθησεις μονος σε μια γωνια. παιδια η αλαγες σιγα σιγα δεν γινονταιν σε μια μερα.

παιδες νυσταξα παω για υπνο θα τα πουμε αυριο.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ασχοληθηκα παραπανω απο τι επρεπε μαζι σου ρε ποντικομαμη..λογικα σε δειχνανε στο σχολειο και γελαγανε και παιδι της κλωτσιας και της καρπαζιας εισαι γιαυτο κανεις ετσι..δεν εξηγειται αλλιως ειλικρινα..και μπηκες εδω να βγαλεις τα αποθημενα σου..οσο για γκομενα μωρη σερβιετα αμα εχεις εσυ εγω θα παω να αυτοκτονησω...επισης οτι εισαι κιλωτας, ντιγκινταγκας και κρυφογκει το δειξες ποιο πριν με τις στυλιστικες σου αποψεις που προτεινες στον γιωργο...πολυ εκατσα και ασχοληθηκα με σενα ρε πουθενα και παλιοαδερφη...αντε ψοφα σε καμια γωνια ρε ανεραστε σε βαρεθηκα ηδη...κατσε και παραμιλα παλι τωρα εγω σιχαθηκα τον εαυτο μου που ασχοληθηκα με εναν κομπλεξικο τενεκε ξεγανωτο σαν εσενα που επειδη τα αρχιδια σου ειναι στο μεγεθος της σταφιδας μου μπηκες εδω να  κανεις το υποδειγμα του ''γαμω τα ατομα''...κατσε και σκεψου παλι καμια κρυαδα και καμια ασυναρτησια για το ακροατηριο σου...εγω παντως παραιτουμαι...αντε ουστ μωρη μπουρουχα

και μολις τωρα ειδα οτι εισαι και ρατσιστης επισης...ασχετο.. αλλα απο πουθενα δεν πιανεσαι μωρη τιτικα...ψοφα επιτελους
και ρατσιστης ειμαι.και υπερ και τις θανατικης ποινης να ξερεις ειμαι.ζωα σαν και εσενα που μολυνουν τον πλανητη και καταναλωνουν τζαμπα οξυγονο πρεπει να τα σκοτωνουν αμεσως.

Επισκέπτης
και ρατσιστης ειμαι.και υπερ και τις θανατικης ποινης να ξερεις ειμαι.ζωα σαν και εσενα που μολυνουν τον πλανητη και καταναλωνουν τζαμπα οξυγονο πρεπει να τα σκοτωνουν αμεσως.
καλα ρε μαγκα αντε σαλτα να στον ακουμπησει κανενας μπας και στρωσεις ..ελα σκασμος τωρα λεμε

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
το να βγω εξω το καταλαβενο αλλα μονος μαγκες δεν ειναι ευκολο γιατι συνιθος ολοι βγενουνε με παρεες. αντε να βγω μονος αλλα πρπει οπωσδηποτε να βρω θεση σε μπαρ σε οποιο μαγαζι και να ειναι αλλιως δεν λεει να καθησεις μονος σε μια γωνια. παιδια η αλαγες σιγα σιγα δεν γινονταιν σε μια μερα.

παιδες νυσταξα παω για υπνο θα τα πουμε αυριο.
τελικα ρε γιωργακη εσυ απο το κεφαλι σου δεν βγαινεις.ρε μαλακα το να βγεις μονος και να κατσεις στο μπαρ και να παρεις ενα ποτο και να δεις κανενα μουνι το θεωρεις κακο? ρε θα μας τρελανεις? στην τελικη ρε φιλε αντε βουτα μεσα στην θαλασσα να τελειωνεις.ετσι θα κανεις στο τελος να συνεχισεις να σκεφτεσε ετσι.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα ρε μαγκα αντε σαλτα να στον ακουμπησει κανενας μπας και στρωσεις ..ελα σκασμος τωρα λεμε
τελος παντων να τελειωνουμε εδω με εσενα.εισαι μουλαρι εντελως δεν καταλαβαινεις.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τελικα ρε γιωργακη εσυ απο το κεφαλι σου δεν βγαινεις.ρε μαλακα το να βγεις μονος και να κατσεις στο μπαρ και να παρεις ενα ποτο και να δεις κανενα μουνι το θεωρεις κακο? ρε θα μας τρελανεις? στην τελικη ρε φιλε αντε βουτα μεσα στην θαλασσα να τελειωνεις.ετσι θα κανεις στο τελος να συνεχισεις να σκεφτεσε ετσι.

Η Μυτηλινη δεν ειναι Αθηνα το χαος να πας οπουδηποτε και να μη σε ξερουν,ειναι κλειστη η κοινωνια,μιλαμε για μια πολη 30 χιλιαδων κατοικων το πολυ,λιγο πολυ ολοι γνωριζονται μεταξυ τους,οποτε λογικο ειναι να νιωθει κομπλεξικα εαν βγει μονος,δεν ειναι λυση αυτο να παει σε ενα μπαρακι και να κατσει μονος του, τι νομιζεις οτι θα καταφερει? θα του ρχονται πανω του οι γκομενες σαν τις μυγες? δεν ειναι απλα τα πραγματα και μη το παιζεις εξυπνος και γαμιας εδω μεσα γιατι δε σου παει.  

Επισκέπτης
Η Μυτηλινη δεν ειναι Αθηνα το χαος να πας οπουδηποτε και να μη σε ξερουν,ειναι κλειστη η κοινωνια,μιλαμε για μια πολη 30 χιλιαδων κατοικων το πολυ,λιγο πολυ ολοι γνωριζονται μεταξυ τους,οποτε λογικο ειναι να νιωθει κομπλεξικα εαν βγει μονος,δεν ειναι λυση αυτο να πας σε ενα μπαρακι να κατσει μονος του, τι νομιζεις οτι θα καταφερει? θα του ρχονται πανω του οι γκομενες σαν τις μυγες? δεν ειναι απλα τα πραγματα και μη το παιζεις εξυπνος και γαμιας εδω μεσα γιατι δε σου παει.  
αγαπητε βλακεντιε τζει βι σι οσο και να βαζεις φυτιλιες εγω ειπα με αυτον τον πουδρα δεν ξανασχολουμαι...παρτο χαμπαρι και συ και ξεμαλλιαστειτε μεταξυ σας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ωραία ρε παιδια.είστε άντρες, ξέρετε και βρίζετε, έχετε βαρβατίλα, είστε και ετοιμοπόλεμοι αλλα εν πασει περιπτωσει εδώ έχουμε ένα θεματάκι...

Τα τσαμπουκαλίκια στο κρεββατι τα δείχνουμε όχι το θρεντ του γιωργου..  ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ωραία ρε παιδια.είστε άντρες, ξέρετε και βρίζετε, έχετε βαρβατίλα, είστε και ετοιμοπόλεμοι αλλα εν πασει περιπτωσει εδώ έχουμε ένα θεματάκι...

α ρε κοριτσαρα μου
ασε μας και εμας λιγο να χαλαρωσουμε να αρπαχτουμε,ολοι στη τσιτα ειμεθα
τα χουμε παιξει με τις γυναικες και τα μικροσκοπικα ρουχαλακια τους,

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

εσυ συμφωνεις μαζι μου? αν συμφωνεις πες μερικα πραγματα και εσυ αν εχω δικιο σε αυτα που λεω,διοτι αυτοι οι νεοι θα με τρελανουν εντελως.για χαρη του γιωργου καθομε,αλλα και αυτος ειναι εντελως χαφτας δεν αλλαζει με τιποτα.πες κατι και εσυ διοτι δεν μπορω αλλο να γραφω γιαυτο το θεμα,τα εχω παιξει με αυτους εδω.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

κοπελια σορρυ αλλα φαινεται οτι την ειπες τωρα :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εσυ συμφωνεις μαζι μου? αν συμφωνεις πες μερικα πραγματα και εσυ αν εχω δικιο σε αυτα που λεω,διοτι αυτοι οι νεοι θα με τρελανουν εντελως.για χαρη του γιωργου καθομε,αλλα και αυτος ειναι εντελως χαφτας δεν αλλαζει με τιποτα.πες κατι και εσυ διοτι δεν μπορω αλλο να γραφω γιαυτο το θεμα,τα εχω παιξει με αυτους εδω.

ακου να σου πω δάσκαλε, εμενα μου αρέσει που τα λες χυμα και με χιουμορ. Αλλά αυτό σε εσας του αντρες λειτουργει ανταγωνιστικα.. προπλεμ..Σου λεει ο αλλος καλα ρε συ αυτος που ξέρει; γαμησε πιο πολλες ; σιγα.. και αν ομως;
Απο την άλλοι δεν είμαστε έτοιμοι. Δεν  ακουμε ..δεν ξέρουμε να διαβάζουμε .. θέλουμε να μιλαμε και είμαστε και κάπως εριστικοί απο ιδιοσυγκρασια. Εμένα δάσκαλε αυτό μου αρέσει,  γιατι δίνει ένταση και ίσως και μαθαίνεις κ κατι. Αλλα απο την άλλη πρέπει να ξέρει κανεις που σταματάει. Και αυτό φανερώνει διαφορά...
το θεμα ειναι οτι εσυ βοηθας και περναμε και καλα. οι αλλοι φασαρια και σαματας. τιποτα δηλαδη.

δάσκαλε τα σέβη μου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
κοπελια σορρυ αλλα φαινεται οτι την ειπες τωρα :jerking:

ε ρε παλικάρι τι σε νοιαζει τι λεει ο αρκανς και αν γαμαει; πες τι θες κανε χαβαλε, συνεχισε το θεμα, έχουμε κατι να χωρισουμε;

Επισκέπτης
ακου να σου πω δάσκαλε, εμενα μου αρέσει που τα λες χυμα και με χιουμορ. Αλλά αυτό σε εσας του αντρες λειτουργει ανταγωνιστικα.. προπλεμ..Σου λεει ο αλλος καλα ρε συ αυτος που ξέρει; γαμησε πιο πολλες ; σιγα.. και αν ομως;
Απο την άλλοι δεν είμαστε έτοιμοι. Δεν  ακουμε ..δεν ξέρουμε να διαβάζουμε .. θέλουμε να μιλαμε και είμαστε και κάπως εριστικοί απο ιδιοσυγκρασια. Εμένα δάσκαλε αυτό μου αρέσει,  γιατι δίνει ένταση και ίσως και μαθαίνεις κ κατι. Αλλα απο την άλλη πρέπει να ξέρει κανεις που σταματάει. Και αυτό φανερώνει διαφορά...
το θεμα ειναι οτι εσυ βοηθας και περναμε και καλα. οι αλλοι φασαρια και σαματας. τιποτα δηλαδη.

δάσκαλε τα σέβη μου.
ενταξει τωρα χαρηκες?

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

δάσκαλε τα σέβη μου.
τελικα οι γκομενες με καταλαβαινουν αμεσως.με τους αλλους ειναι το προβλημα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
α ρε κοριτσαρα μου
ασε μας και εμας λιγο να χαλαρωσουμε να αρπαχτουμε,ολοι στη τσιτα ειμεθα
τα χουμε παιξει με τις γυναικες και τα μικροσκοπικα ρουχαλακια τους,

ε κοιτα να δεις ειμαι που ειμαι αχρηστη στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα ειπα να κάνω κάτι καλο αποψε.. χαχααχαχα να ηρεμησω τα πνευματα :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom