JVC
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τελικα εισαι χαζος δεν τον παριστανεις
Θα βαλω τον φιλο μου τον δασκαλο να σε ταπωσει παλι
τελικα εισαι χαζος δεν τον παριστανεις
συνεχιζεις τα πουστικα βλεπω μαλλον σαρεσει να τον παιρνειςΘα βαλω τον φιλο μου τον δασκαλο να σε ταπωσει παλι
συνεχιζεις τα πουστικα βλεπω μαλλον σαρεσει να τον παιρνεις
εσυ εισαι με το πουλι στο χερι και σε μενα το λες αυτο?αντε σοβαρεψου
εσυ εισαι με το πουλι στο χερι και σε μενα το λες αυτο?αντε σοβαρεψου
ναι ρε μπετοβλακα οτι ελεγε και ο αλλος πες-προσωπικοτητα μηδεν- και οσο για ρομπες και τα σχετικα αμα ειχες λιγο μυαλο ρε σκατοκεφαλε θα βλεπες ποιοι ειναι ρομπες εδω περα...αλλα σκατα εχεις στο κεφαλι σου που να παρεις μπρος ...αντε λος πουλος και συκαραμελα τι να μας πεις ρε κεφαλα? εδω υπαρχουν πιο σοβαρα προβληματα απο τη δικη σου περιπτωση,σε εχει κανει ρομπα ο δασκαλος,εχω κανει ρομπα τον δασκαλο οποτε δεν εχεις ελπιδες να κανεις κατι εσυ,πρεπει να εισαι απογονος του νεαντερταλ αλλιως δεν εξηγηται που το κανεις παντα μεσα σε σπηλιες.
Φίλος ο Chevalier τα λέει καλά. Να στα πω στα γρήγορα γιατί θα βαριέσαι να διαβάζεις:Από εδώ πάντως ασχολούμαστε με πουτάνες. Αν ενδιαφέρεσαι καλώς ήρθες. Αν όχι... δε σου εγγυώμαι ότι θα σε βοηθήσουμε πολύ.
Mεγάλε, δε σου 'πα να την πέσεις σε κάποια που σε έχει γραμμένο στο μουνί της όλο το βράδυ.παιδια δεν ειναι το θεμα να με κοιτανε αλλα για να παω να την πεσο σε μια πρπεει να λαβω τα απαραιτητα σηματα
θελω και εγω ρε παιδια μια συμβουλη.. πως μπορω να ριξω ενα αντρα;;
καράτε ξέρεις? αν δεν ξέρεις, ατύχησεςθελω και εγω ρε παιδια μια συμβουλη.. πως μπορω να ριξω ενα αντρα;;
Βεβαια........παντα υπαρχει ο κινδυνοs να "χτυπησειs" μπεκατσα!!!!!! Αν σου βγει αδερφη η προισταμενη??????..........τι τον κανειs μετα??????? τσαμπα το σκαι ........
αγαπη μου εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ