Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
ανοιξες θεμα οτι εισαι 25 και δεν εχεις παει με γυναικα ακομα και μου λες :jerking:?καλα μαλλον και συ για χεσιμο εισαι γιατι ουτε ξερεις τι λες

Επισκέπτης
και τη εμμονη ειναι αυτη με το κωλοδαχτυλο ρε τζει βι σι δεν εχω καταλαβει ακομα συνεχεια κωλοδαχτυλο γραφεις ως απαντηση...επειδη και συ για να την παιζεις μπηκες δεν ειναι να ασχοληθω μαζι σου

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καραμελα τι να μας πεις ρε κεφαλα? εδω υπαρχουν πιο σοβαρα προβληματα απο τη δικη σου περιπτωση,σε εχει κανει ρομπα ο δασκαλος,εχω κανει ρομπα τον δασκαλο οποτε δεν εχεις ελπιδες να κανεις κατι εσυ,πρεπει να εισαι απογονος του νεαντερταλ αλλιως δεν εξηγηται που το κανεις παντα μεσα σε σπηλιες.  :grin:

Επισκέπτης
καραμελα τι να μας πεις ρε κεφαλα? εδω υπαρχουν πιο σοβαρα προβληματα απο τη δικη σου περιπτωση,σε εχει κανει ρομπα ο δασκαλος,εχω κανει ρομπα τον δασκαλο οποτε δεν εχεις ελπιδες να κανεις κατι εσυ,πρεπει να εισαι απογονος του νεαντερταλ αλλιως δεν εξηγηται που το κανεις παντα μεσα σε σπηλιες.  :grin:
ναι ρε μπετοβλακα οτι ελεγε και ο αλλος πες-προσωπικοτητα μηδεν- και οσο για ρομπες και τα σχετικα αμα ειχες λιγο μυαλο ρε σκατοκεφαλε θα βλεπες ποιοι ειναι ρομπες εδω περα...αλλα σκατα εχεις στο κεφαλι σου που να παρεις μπρος ...αντε λος πουλος και συ

Επισκέπτης
ενω σε βλεπα οτι εισαι τρομπας ειπα να σου μιλαω αλλα απ τη στιγμη που οτι θυμασαι χερεσαι και εισαι ψευτης και πολλα αλλα που ειπα αμα τα πω θα σε πληγωσω δεν ειναι να ασχοληθω και με σενα αλλο

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ωχ παρατας μας,βαριεμαι να ασχοληθω τωρα μαζι σου ειναι και περασμενη ωρα,παω για υπνο

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Από εδώ πάντως ασχολούμαστε με πουτάνες. Αν ενδιαφέρεσαι καλώς ήρθες. Αν όχι... δε σου εγγυώμαι ότι θα σε βοηθήσουμε πολύ.
Φίλος ο Chevalier τα λέει καλά. Να στα πω στα γρήγορα γιατί θα βαριέσαι να διαβάζεις:
1)Είσαι σε λάθος site για συμβουλές σε γκομενικά θέματα. Τί περιμένεις να σου πουν άτομα που είναι παντρεμένα ή με μακροχρόνιες σχέσεις και ξοδεύουν μία περιουσία σε πουτάνια και ct? Πολλοί έχουν αποτυχημένους γάμους και τελειωμένες σχέσεις. Από αυτούς θα πάρεις συμβουλή?    >:(
2)Τώρα που είναι καλοκαίρι όλο και κάτι καλό θα βρεις στο νησάκι σου.
3)Οι φίλοι συνήθως κράζουν σε τέτοια θέματα. Μην τους ακούς και άλλαξε παρέες. Άσε που συνήθως σε θάβουν από πίσω σου και γκόμενα δεν βρίσκεις που να χτυπιέσαι.
4)Ασχολήσου με την εμφάνιση σου, κάνε γυμναστήριο και τέτοια.
5)Μπες σε γυναικοπαρέες
6)Να'χεις ενδιαφέροντα για σένα, όχι επειδή θ'αρέσουν στους φίλους ή στις γκόμενες.

Υστερόγραφο : Η σωστή γυναίκα/γκόμενα/σύζυγος σε απογειώνει και είναι το παν στη ζωή.  Στο λέω εγώ που μόλις χώρισα. Θα βρεις το δρόμο σου και μην απελπίζεσαι φίλος    :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
παιδια δεν ειναι το  θεμα να με κοιτανε αλλα για να παω να την πεσο σε μια πρπεει να λαβω τα απαραιτητα σηματα
Mεγάλε, δε σου 'πα να την πέσεις σε κάποια που σε έχει γραμμένο στο μουνί της όλο το βράδυ.
Απλά μην περιμένεις να σε κοιτάει και να τρίβεται, μια ματιά αρκεί(ειδικά από τις Ελληνίδες)

Επισκέπτης
Τι εγινε ρε Γιωργαρε, με τοσες συμβουλες και ακομα δεν χτυπησες κανα γκομενακι ? Παντως εχε υποψη σου πως αν ειναι να βρεις καμια σπασαρχιδο να σε πριζει ολη μερα, καλυτερα μονος και  :bigdick:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
θελω και εγω ρε παιδια μια συμβουλη.. πως μπορω να ριξω ενα αντρα;;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Βεβαια........παντα υπαρχει ο κινδυνοs να "χτυπησειs"  μπεκατσα!!!!!! Αν σου βγει αδερφη η προισταμενη??????..........τι τον κανειs μετα??????? τσαμπα το σκαι ........

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Βεβαια........παντα υπαρχει ο κινδυνοs να "χτυπησειs"  μπεκατσα!!!!!! Αν σου βγει αδερφη η προισταμενη??????..........τι τον κανειs μετα??????? τσαμπα το σκαι ........

αγαπη μου εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αγαπη μου εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Αχ  μωρο μου...........Οπου και να παω με ανακαλυπτειs!!!!!!!!!!!  Κριμα ρε Ερη θα σου καθομουνα εγω,  αλλα με τσακωσε το εταιρον ημισυ!!!!!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom