pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Άρα Απαντήθηκε η ερώτησή μουμε την κοπελα που ελεγα οτι μενει 16 χιλιομετρα δεν βλεπω να γινεται κατι μιλισαμε σημερα το πρωι τηλ. το σεπτεμβριο φευγη καβαλα για σπουδες γι'αυτο δεν εχει σχεση ηθελε να μεινη μονη. το θεμα ειναι οτι αυτη βγενι μονο απογευμα και εγω απογευμα δουλευω. ισως βρεθουμε σαββατο βραδυ αλλα. εχω και το κακο αμα μιλαω με κοπελα απο τηλ ερθιζομαι και μετα πεταω σεξουαλικα υπονοουμενα ισως την ξενερωσα και με αυτο. αλλα πεφτο σε κοπελες που μενουμε με γονεις και δεν μπορουνε να βγουνε αργα.
θελω να πω οτι στο μαγαζι που παω δεν εχω ορξη για δουλεια ολο ξεχναω πραγματα και το κανω συχνα. γεικα δεν ειμαι και πολυ καλα. η αλλη απο την ξανθη θελει να βρω τροπο να βρει τον κωδικο του γκομενου της για να δει αν την απαταει. παντος μου ειπε οτι εχει κλεισει εισιτηρια για 15 αυγουστου.
εκανα και καλα περνουσαν 2 κοπελες και ειπα γεια και χερετισαν μετα ρωτισα τι κανετε αλα δεν απαντησαν. ενα αλλο τρελο σημερα ειδα 3 αλβανους με μια μουναρα ολανδεζα και εμαθα απο τον κολητο πως εχει μαθει ολο το χωριο πως την γαμανε και οι 3 αλβανοι την ολανδεζα.
δεν βρήκες ακόμα γκόμενα.