Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Mολογα το.......Σου αρεσει ο Γιωργοs και ριχνειs αδεια για να πιασειs γεματα!!!!!!!!!!!!!!!!!

θες την αποψη μου σοβαρα; ο γιώργος ειναι ωραίο παιδί. Πρέπει όμως να το δει και αυτός.... :)

Υ.Γ
(για εμενα φυσικά δεν περιμένεις να μιλήσω σοβαρα .. χαχαχα)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
θες την αποψη μου σοβαρα; ο γιώργος ειναι ωραίο παιδί. Πρέπει όμως να το δει και αυτός.... :)

Υ.Γ
ρε γιωργακη που εισαι;;;
ρε μολις ειχες επικοδομητικο σχολιο
απο δεσπονηδα του φορουμ
θα σε ανεβασει την ψυχολογια αυτο
σε εμενα εχει λειτουργησει παντως

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Υ.Γ

Ειπα εγω το αντιθετο????????????

Μα γιατι βρε λεs...οτι δεν περιμενω να μιλαs σοβαρα??????????.......Με θιγειs!!!!  Mε ποδοπατειs!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Δεν τον προτρέπω σε τίποτα. Εγώ απλά του αναλύω την κατάσταση. (εννοείται έτσι όπως τα βλέπω εγώ...) . Ξαναλέω [size=15pt]τη γνώμη μου[/size]... Οι γυναίκες πλέον είναι ένα αγαθό για λίγους. Τί να κάνουμε ρε παιδιά ? ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Είτε μας αρέσει , είτε όχι αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα. Τώρα όσοι θέλουν να πιστεύουν στο "έχει προβλέψει η Φύση" και "για όλους έχει ο Θεός" ας πιστεύουν.
Να ήξερες πόσα παιδιά ξέρω από στρατό , λύκειο, πανεπιστήμιο με το ίδιο πρόβλημα. Τί γυμναστήρια, τί διατροφές ,τί λουκ άλλαξαν, τί αμάξια, και τι δε δοκίμασαν . Το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο...
Τώρα αν αυτό θεωρείται "αποτυχημένο λογίδριο" ,τί να κάνουμε. Εγώ για καλό τα λέω . Μην βρεθώ και κατηγορούμενος...
Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε. Ακούστηκαν όλες οι απόψεις , τις είδε ο φίλος μας , ας τις διαβάσει και ας πράξει κατά βούληση...

Εδώ είσαι λάθος κατά τη γνώμη μου.
Οι γυναίκες δεν είναι για τους λίγους, είναι γι' αυτούς που είναι καλά στα μυαλά τους και που γνωρίζουν τα κυβικά τους, πού τους πάει βρε αδερφέ.

Συμφωνώ. Εγώ απλά δεν μπορώ να μπω στη λογική (αρνούμαι να μπω, δεν καταδέχομαι) να κοπιάσω για να βρω μια σύντροφο στη ζωή. Δεν θέλω να κερδίσω χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς , ούτε να έρθω πρώτος στο ράλι Παρίσι - Ντακάρ για να δικαιολογείται ο κόπος. Η συντροφικότητα είναι ανάγκη και για τους δυο και όχι μόνο για τον άντρα.  Θα έπρεπε να είναι το πιο εύκολο πράγμα , αλλά κατάντησε να είναι σαν ένας στόχος ζωής για τον άντρα. Να παρατήσει όλη του τη ζωή , φίλους, χόμπι, ασχολίες και να αφοσιωθεί στο να "βρει γκόμενα" . Πιστεύω ότι αν βρεις ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ γκόμενα , θα περάσεις μαύρη ζωή.
Αρνούμαι προσωπικά να μπω σε αυτήν τη λογική. Και ας μείνω μόνος μου

Εδώ είσαι ολόσωστος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Μα και ο Γιώργος είπε ότι γαμάει. Μια του έκανε στοματικό και άλλη μια λίγο πρωκτικό όπως ο ίδιος είπε
Το θέμα είναι ότι ψάχνει για μια συγκεκριμένη τρελιάρα γκόμενα που να κάνει απ'όλα. Δεν ψάχνει απλά μια τρύπα (αν κατάλαβα καλά δηλαδή...)
Aυτός απ' ότι λέει έχει φάει κόλλημα που δεν το γλυκοκοιτάνε οι γυναίκες, το έχει αναφέρει πολλές φορές. Θέλει να του κάνουν ματάκια και να του ζουλάν τα μάγουλα.
Έχουμε γίνει μπούληδες οι Έλληνες μου φαίνεται...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Aυτός απ' ότι λέει έχει φάει κόλλημα που δεν το γλυκοκοιτάνε οι γυναίκες, το έχει αναφέρει πολλές φορές. Θέλει να του κάνουν ματάκια και να του ζουλάν τα μάγουλα.
Έχουμε γίνει μπούληδες οι Έλληνες μου φαίνεται...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε ρε και να μπουν οι τουρκοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδια δεν ειναι το  θεμα να με κοιτανε αλλα για να παω να την πεσο σε μια πρπεει να λαβω τα απαραιτητα σηματα

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδια δεν ειναι το  θεμα να με κοιτανε αλλα για να παω να την πεσο σε μια πρπεει να λαβω τα απαραιτητα σηματα
ρε γιωργακη και σηματα να σε στειλει η γκομενα αγορι μου εσυ θα εισαι εκτος δικτυου ρε φιλε.θα κολωσεις να κανεις παιχνιδι.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
βρηκα μια απο τσατ μενει κοντα μου 16 χιλιομετρα. ειναι ςραια κοπελα και μολις 18. μεχρι πριν λιγο μου εστελμε μηνυμα και μου ειπε τελευταια θελω να σε δω. μακαρι να παει καλα.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
βρηκα μια απο τσατ μενει κοντα μου 16 χιλιομετρα. ειναι ςραια κοπελα και μολις 18. μεχρι πριν λιγο μου εστελμε μηνυμα και μου ειπε τελευταια θελω να σε δω. μακαρι να παει καλα.
παρε το αυτοκινητο και φυγε σφαιρα ρε.σου ειπε πως ειναι?

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε γμτ, τα παίρνω να διαβάζω τόσο αποθαρρυντικές συμβουλές από ορισμένους σε έναν νέο άνδρα 26 ετών!(αν είναι τόσο όσο δηλώνει, δηλ. γεννηθείς το 1983-btw είσαι το μήνα Απρίλιο φίλε; έχει σημασία).

Λοιπόν φίλε Γιώργο, ας συνεισφέρω και εγώ τη γνώμη μου (κουβέντα να γίνεται).

1.Είσαι ΝΕΟΣ και έχεις όλη τη ζωή ΜΠΡΟΣΤΑ σου.
2.Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Αντίθετα οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι άνδρες έχουν περάσει μία περίοδο "ξηρασίας" και αμφισβήτησης του εαυτού τους σχετικά με το δύσκολο αυτό θέμα.
3.Το πρόβλημά σου δεν έγκειται στην τωρινή σου κατάσταση, αλλά στο ότι με βάση αυτά που γράφεις την ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙΣ και την αφήνεις να ΧΡΟΝΙΣΕΙ. Αν δε ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ότι έτσι έχουν τα πράγματα και δεν μπορείς να κάνεις τπτ, τότε είναι που θα ΧΑΣΕΙΣ το παιχνίδι. Σε μία τέτοια περίπτωση σου συστήνω ή μοναστήρι, ή ειδικό σεξολόγο-ψυχολόγο ή αυτοκτονία.

Γι'αυτό λοιπόν άκου τα καλά νέα. Υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου. Και έχει όνομα: ΑΛΛΑΓΗ. Από αυτά που γράφεις διαπιστώνω ότι δεν σου αρέσει η ζωή που κάνεις. Ε, λοιπόν, άλλαξέ τη! Για την περίπτωσή σου προτείνω καταρχάς αλλαγή περιβάλλοντος: κάντη να από εκεί που είσαι, είναι εμφανές ότι δεν σου προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ να παραμένεις έτσι. Είσαι ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ με μία ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ που σου παρέχει μία πλασματική "ασφάλεια". Θα σε παρομοίαζα με καράβι που σκουριάζει αργά-αργά δεμένο μονίμως σε αγκυροβόλιο. Σήκωσε λοιπόν άγκυρα και ανοίξου στα ανοιχτά, αλλιώς δεν θα φτάσεις εκεί που θές!   

Θες πιο λιανά; Μάθε κάτι καινούριο που σου αρέσει. Μία τέχνη, ένα αντικείμενο που θα νιώθεις ότι σε κάνει δημιουργικό. Φρόντισε να γίνεις καλός σε αυτό και θα δεις όλα να αλλάζουν σιγά-σιγά. Φύγε από το χωριό και κατέβα σε μία πόλη. Με περισσότερο κόσμο, περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερα ερεθίσματα... μόνο έτσι θα βρεις αυτό που σου αρέσει...

Να αισιοδοξείς. Δεν πρόκειται να δεις άμεσα αποτελέσματα. Πιθανόν, στην αρχή ειδικά, να σου φαίνονται όλα βουνό. Εσύ όμως θα έχεις σε ένα πράγμα το νου σου: ότι έχεις τη ζωή σου στα χέρια σου και κυνηγάς τους στόχους σου.

Θα με ρωτήσεις: Τι σχέση έχουν οι γκόμενες με όλα αυτά; Έχουν ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΕΣΗ. Διότι αν είσαι ευχαριστημένος από τη ζωή σου, αν έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου και κινείς εσύ τα νήματα και όχι οι άλλοι, τότε αποκτάς ΚΥΡΟΣ και ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. Ένα τέτοιο κύρος δεν έχει σχέση με κάτι συγκεκριμένο, αποτυπώνεται όμως σε κάθε σου πτυχή: στο βλέμμα σου, στο πως μιλάς, πως βαδίζεις, ακόμη και πως κρατάς το τσιγάρο σου... είναι αυτό το "κάτι" που τραβά τις (σωστές και ολοκληρωμένες) γυναίκες, γιατί έχουν τη διαίσθηση να διακρίνουν ποιος εμπνέει ασφάλεια και σεβασμό, ποιος θα τις κάνεις να νιώσουν γυναίκες. Και μία τέτοια γυναίκα αργά ή γρήγορα θα βρεθεί στο δρόμο σου και θα γιατρέψει την ψυχή σου.

Γι' αυτό μεγάλε, αν όντως είσαι ειλικρινής σε ό,τι λες, μην απογοητεύεσαι. ΑΛΛΑΞΕ, από αύριο κιόλας, τη ζωή σου.

ΥΓ: Α, και πάψε να στηρίζεσαι μόνο στα τσατ και στο ίντερνετ. Βοηθάνε, αλλά κυρίως ως υποκατάστατα. Η ζωή είναι εκεί έξω.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παρε το αυτοκινητο και φυγε σφαιρα ρε.σου ειπε πως ειναι?

δεν το ειπε για τορα και εσυ! δεν μπορει να βγει απο το σπιτι τετοια ωρα για αλη μερα.
ειδα φωτο στο φεις μπουκ εμενα μου αρεσε ειναι μικροκαμομενι οπως ειναι τα 18χρονα .

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε γμτ, τα παίρνω να διαβάζω τόσο αποθαρρυντικές συμβουλές από ορισμένους σε έναν νέο άνδρα 26 ετών!(αν είναι τόσο όσο δηλώνει, δηλ. γεννηθείς το 1983-btw είσαι το μήνα Απρίλιο φίλε; έχει σημασία).

Λοιπόν φίλε Γιώργο, ας συνεισφέρω και εγώ τη γνώμη μου (κουβέντα να γίνεται).

1.Είσαι ΝΕΟΣ και έχεις όλη τη ζωή ΜΠΡΟΣΤΑ σου.
2.Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Αντίθετα οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι άνδρες έχουν περάσει μία περίοδο "ξηρασίας" και αμφισβήτησης του εαυτού τους σχετικά με το δύσκολο αυτό θέμα.
3.Το πρόβλημά σου δεν έγκειται στην τωρινή σου κατάσταση, αλλά στο ότι με βάση αυτά που γράφεις την ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙΣ και την αφήνεις να ΧΡΟΝΙΣΕΙ. Αν δε ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ότι έτσι έχουν τα πράγματα και δεν μπορείς να κάνεις τπτ, τότε είναι που θα ΧΑΣΕΙΣ το παιχνίδι. Σε μία τέτοια περίπτωση σου συστήνω ή μοναστήρι, ή ειδικό σεξολόγο-ψυχολόγο ή αυτοκτονία.

Γι'αυτό λοιπόν άκου τα καλά νέα. Υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου. Και έχει όνομα: ΑΛΛΑΓΗ. Από αυτά που γράφεις διαπιστώνω ότι δεν σου αρέσει η ζωή που κάνεις. Ε, λοιπόν, άλλαξέ τη! Για την περίπτωσή σου προτείνω καταρχάς αλλαγή περιβάλλοντος: κάντη να από εκεί που είσαι, είναι εμφανές ότι δεν σου προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ να παραμένεις έτσι. Είσαι ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ με μία ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ που σου παρέχει μία πλασματική "ασφάλεια". Θα σε παρομοίαζα με καράβι που σκουριάζει αργά-αργά δεμένο μονίμως σε αγκυροβόλιο. Σήκωσε λοιπόν άγκυρα και ανοίξου στα ανοιχτά, αλλιώς δεν θα φτάσεις εκεί που θές!   

Θες πιο λιανά; Μάθε κάτι καινούριο που σου αρέσει. Μία τέχνη, ένα αντικείμενο που θα νιώθεις ότι σε κάνει δημιουργικό. Φρόντισε να γίνεις καλός σε αυτό και θα δεις όλα να αλλάζουν σιγά-σιγά. Φύγε από το χωριό και κατέβα σε μία πόλη. Με περισσότερο κόσμο, περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερα ερεθίσματα... μόνο έτσι θα βρεις αυτό που σου αρέσει...

Να αισιοδοξείς. Δεν πρόκειται να δεις άμεσα αποτελέσματα. Πιθανόν, στην αρχή ειδικά, να σου φαίνονται όλα βουνό. Εσύ όμως θα έχεις σε ένα πράγμα το νου σου: ότι έχεις τη ζωή σου στα χέρια σου και κυνηγάς τους στόχους σου.

Θα με ρωτήσεις: Τι σχέση έχουν οι γκόμενες με όλα αυτά; Έχουν ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΕΣΗ. Διότι αν είσαι ευχαριστημένος από τη ζωή σου, αν έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου και κινείς εσύ τα νήματα και όχι οι άλλοι, τότε αποκτάς ΚΥΡΟΣ και ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. Ένα τέτοιο κύρος δεν έχει σχέση με κάτι συγκεκριμένο, αποτυπώνεται όμως σε κάθε σου πτυχή: στο βλέμμα σου, στο πως μιλάς, πως βαδίζεις, ακόμη και πως κρατάς το τσιγάρο σου... είναι αυτό το "κάτι" που τραβά τις (σωστές και ολοκληρωμένες) γυναίκες, γιατί έχουν τη διαίσθηση να διακρίνουν ποιος εμπνέει ασφάλεια και σεβασμό, ποιος θα τις κάνεις να νιώσουν γυναίκες. Και μία τέτοια γυναίκα αργά ή γρήγορα θα βρεθεί στο δρόμο σου και θα γιατρέψει την ψυχή σου.

Γι' αυτό μεγάλε, αν όντως είσαι ειλικρινής σε ό,τι λες, μην απογοητεύεσαι. ΑΛΛΑΞΕ, από αύριο κιόλας, τη ζωή σου.

ΥΓ: Α, και πάψε να στηρίζεσαι μόνο στα τσατ και στο ίντερνετ. Βοηθάνε, αλλά κυρίως ως υποκατάστατα. Η ζωή είναι εκεί έξω.

εχω βγαλει τεε πληροφορικης μονο. αυγουστο μηνα και δεν καπνιζω

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν το ειπε για τορα και εσυ! δεν μπορει να βγει απο το σπιτι τετοια ωρα για αλη μερα.
ειδα φωτο στο φεις μπουκ εμενα μου αρεσε ειναι μικροκαμομενι οπως ειναι τα 18χρονα .
παλι σε κανενα μπαλο θα πεσεις ρε μαλακα.ασε τις γκομενες απο τα τσατ ρε.βγες εξω να βρεις μουνι.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Γιώργο να σου πω κάποια πράγματα για το πρόβλημά σου. Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες γουστάρουν το στυλ άντρα που σου περιέγραψε ο Παραλίμνιος στην αρχή του θρεντ. Ούτε εγώ καταλαβαίνω το γιατί, αλλά έτσι είναι. Άλλο ένα δείγμα της παρακμής της κοινωνίας μας ? Πιθανον. Το θέμα όμως είναι το εξής. Αυτό το στυλ άντρα ή το έχεις ή δεν το έχεις. Άμα δεν το έχεις (που εσύ δεν το έχεις όπως καταλαβαίνω) μην προσπαθείς να το αποκτήσεις . Δεν γίνεται σε αυτήν την ηλικία. Η όλη φάση θα θυμίζει κωμωδία. Όπως στο Ρετιρέ που η εγγονή ξεσήκωνε τη γιαγιά. Και τη μια στιγμή έβλεπες μια ήρεμη γριούλα και την άλλη μια γρια τύφλα στο μεθύσι να φωνάζει «Φέρτε τη γάτα να τη σκίσω...»
Λυπάμαι που θα σου το πω , αλλά , ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, δεν πιστεύω ότι θα έχεις τις επιτυχίες που φαντάζεσαι στον τομέα «Γυναίκες». Δυστυχώς, πλέον οι γυναίκες είναι ένα αγαθό για ολίγους. Και πάρα πολλοί θα μείνουν στην απ’έξω
Εγώ θα σου πρότεινα , να μην απογοητευτείς. Η ζωή δεν τελειώνει στις γυναίκες. Είναι μόνο ένας τομέας από τους πολλούς της ζωής μας. Σε αυτόν τον τομέα απέτυχες. Πάμε παρακάτω... Υπάρχουν 1002 άλλα πράγματα να κάνεις. Να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Μην τα αφήσεις πίσω για να «αρέσεις στις γυναίκες». Εγώ προσωπικά, ασχολούμαι με στούντιο και ιερόδουλες, ασχολούμαι με τα αθλητικά, ασχολούμαι με ταξίδια . Η Ελλάδα έχει απίστευτες φυσικές ομορφιές και πάρα πολλούς τόπους να επισκεφτείς. Ένας άλλος φίλος μου ασχολείται με ιστιοπλοΐα , άλλος με μοντελισμό. Ασχολούμαι με μελέτη . Φιλοσοφία, μυθολογία, θρησκείες,  λογοτεχνία. Τόσα λογοτεχνικά αριστουργήματα υπάρχουν. Τώρα για παράδειγμα έχω καταπιαστεί με τον Ιούλιο Βερν. Διαβάζω τον «15χρονο πλοίαρχο» . Απίθανο βιβλίο. Ασχολούμαι με τον υπολογιστή μου, βλέπω ταινίες στο DVD μου, ακούω τη μουσική μου. Θέλω να ασχοληθώ με μαγειρική.
Θέλω να ασχοληθώ με φιλανθρωπία. Υπάρχουν 100 τομείς  στη ζωή μου. Οι γυναίκες είναι ΜΟΝΟ 1 από τους 100 και θα του αφιερώσω μόνο το 1/100 του χρόνου. Ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω. Καμιά δεν αξίζει έστω και ένα δευτερόλεπτο παραπάνω . Σιγά μην τα αφήσω όλα για χάρη μιας γυναίκας. Δε σφάξανε Μεγάλη η χάρη της...
Υ.Γ. Και πού ξέρεις ? Ίσως σε κάποιον από αυτούς τους τομείς να βρεις και τον άνθρωπό σου
;)

Ναι παλικαρι μου επειδη αποτυχαμε και εγω και αυτος μεχρι σημερα θα τρεχουμε στις πουτανες απο δω και περα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom