Φίλε Γιώργο να σου πω κάποια πράγματα για το πρόβλημά σου. Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες γουστάρουν το στυλ άντρα που σου περιέγραψε ο Παραλίμνιος στην αρχή του θρεντ. Ούτε εγώ καταλαβαίνω το γιατί, αλλά έτσι είναι. Άλλο ένα δείγμα της παρακμής της κοινωνίας μας ? Πιθανον. Το θέμα όμως είναι το εξής. Αυτό το στυλ άντρα ή το έχεις ή δεν το έχεις. Άμα δεν το έχεις (που εσύ δεν το έχεις όπως καταλαβαίνω) μην προσπαθείς να το αποκτήσεις . Δεν γίνεται σε αυτήν την ηλικία. Η όλη φάση θα θυμίζει κωμωδία. Όπως στο Ρετιρέ που η εγγονή ξεσήκωνε τη γιαγιά. Και τη μια στιγμή έβλεπες μια ήρεμη γριούλα και την άλλη μια γρια τύφλα στο μεθύσι να φωνάζει «Φέρτε τη γάτα να τη σκίσω...»
Λυπάμαι που θα σου το πω , αλλά , ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, δεν πιστεύω ότι θα έχεις τις επιτυχίες που φαντάζεσαι στον τομέα «Γυναίκες». Δυστυχώς, πλέον οι γυναίκες είναι ένα αγαθό για ολίγους. Και πάρα πολλοί θα μείνουν στην απ’έξω
Εγώ θα σου πρότεινα , να μην απογοητευτείς. Η ζωή δεν τελειώνει στις γυναίκες. Είναι μόνο ένας τομέας από τους πολλούς της ζωής μας. Σε αυτόν τον τομέα απέτυχες. Πάμε παρακάτω... Υπάρχουν 1002 άλλα πράγματα να κάνεις. Να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Μην τα αφήσεις πίσω για να «αρέσεις στις γυναίκες». Εγώ προσωπικά, ασχολούμαι με στούντιο και ιερόδουλες, ασχολούμαι με τα αθλητικά, ασχολούμαι με ταξίδια . Η Ελλάδα έχει απίστευτες φυσικές ομορφιές και πάρα πολλούς τόπους να επισκεφτείς. Ένας άλλος φίλος μου ασχολείται με ιστιοπλοΐα , άλλος με μοντελισμό. Ασχολούμαι με μελέτη . Φιλοσοφία, μυθολογία, θρησκείες, λογοτεχνία. Τόσα λογοτεχνικά αριστουργήματα υπάρχουν. Τώρα για παράδειγμα έχω καταπιαστεί με τον Ιούλιο Βερν. Διαβάζω τον «15χρονο πλοίαρχο» . Απίθανο βιβλίο. Ασχολούμαι με τον υπολογιστή μου, βλέπω ταινίες στο DVD μου, ακούω τη μουσική μου. Θέλω να ασχοληθώ με μαγειρική.
Θέλω να ασχοληθώ με φιλανθρωπία. Υπάρχουν 100 τομείς στη ζωή μου. Οι γυναίκες είναι ΜΟΝΟ 1 από τους 100 και θα του αφιερώσω μόνο το 1/100 του χρόνου. Ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω. Καμιά δεν αξίζει έστω και ένα δευτερόλεπτο παραπάνω . Σιγά μην τα αφήσω όλα για χάρη μιας γυναίκας. Δε σφάξανε Μεγάλη η χάρη της...
Υ.Γ. Και πού ξέρεις ? Ίσως σε κάποιον από αυτούς τους τομείς να βρεις και τον άνθρωπό σου
;)