Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
προσπαθω να κανω αλλαγες η πρτι ηταν ο οδοντογιατρος. σιγα σιγα προσπαθω να φτιαχτω

Ετσι χτύπα ένα ρετους καταρχάς θα σε ανεβάσει κιόλας λίγο αλλά μην ποντάρεις μόνο σε αυτό.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ετσι χτύπα ένα ρετους καταρχάς θα σε ανεβάσει κιόλας λίγο αλλά μην ποντάρεις μόνο σε αυτό.
Να σε ρωτήσω κάτι ? Ας υποθέσουμε ότι ο φίλος μας κάνει το ρετούς που λες. Και ας υποθέσουμε ότι ένας τύπος από αυτούς που περιγράφει ο Παραλίμνιος πιο πάνω αποφασίζει να αφήσει μαλλιά και να φορέσει γυαλιά σαν πάτοι μπουκαλιών. Ποιός από τους δύο θα έχει επιτυχία στις γυναίκες ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Να σε ρωτήσω κάτι ? Ας υποθέσουμε ότι ο φίλος μας κάνει το ρετούς που λες. Και ας υποθέσουμε ότι ένας τύπος από αυτούς που περιγράφει ο Παραλίμνιος πιο πάνω αποφασίζει να αφήσει μαλλιά και να φορέσει γυαλιά σαν πάτοι μπουκαλιών. Ποιός από τους δύο θα έχει επιτυχία στις γυναίκες ?

Ο...Ψηστηρ  μαν!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αυτό είπα εγώ ? Αυτό κατάλαβες ?
τι αλλες ασχολιες και κουραφεξαλα
το πηδημα δεν ειναι χομπυ ρε συ
ξεκολα με τα αποτυχημενα λογιδρια σου
το πηδημα ειναι αναγκη ζωης
αν ενας φυσιλολογικος ανδρας δεν το εχει βιωσει
τοτε εχει προβλημα
εσυ τον προτρεπεις με λιγα λογια στο χειρογλυκανο διαβιου
και να ασχοληθει με τον μοντελισμο και να φτιανει αεροπλανακια :- :- :-
η μονη λυση ειναι η ευρεση συντροφου
η φυση εχει προβλεψει για ολους

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Φίλε Γιώργο να σου πω κάποια πράγματα για το πρόβλημά σου. Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες γουστάρουν το στυλ άντρα που σου περιέγραψε ο Παραλίμνιος στην αρχή του θρεντ. Ούτε εγώ καταλαβαίνω το γιατί, αλλά έτσι είναι. Άλλο ένα δείγμα της παρακμής της κοινωνίας μας ? Πιθανον. Το θέμα όμως είναι το εξής. Αυτό το στυλ άντρα ή το έχεις ή δεν το έχεις. Άμα δεν το έχεις (που εσύ δεν το έχεις όπως καταλαβαίνω) μην προσπαθείς να το αποκτήσεις . Δεν γίνεται σε αυτήν την ηλικία. Η όλη φάση θα θυμίζει κωμωδία. Όπως στο Ρετιρέ που η εγγονή ξεσήκωνε τη γιαγιά. Και τη μια στιγμή έβλεπες μια ήρεμη γριούλα και την άλλη μια γρια τύφλα στο μεθύσι να φωνάζει «Φέρτε τη γάτα να τη σκίσω...»
Λυπάμαι που θα σου το πω , αλλά , ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, δεν πιστεύω ότι θα έχεις τις επιτυχίες που φαντάζεσαι στον τομέα «Γυναίκες». Δυστυχώς, πλέον οι γυναίκες είναι ένα αγαθό για ολίγους. Και πάρα πολλοί θα μείνουν στην απ’έξω
Εγώ θα σου πρότεινα , να μην απογοητευτείς. Η ζωή δεν τελειώνει στις γυναίκες. Είναι μόνο ένας τομέας από τους πολλούς της ζωής μας. Σε αυτόν τον τομέα απέτυχες. Πάμε παρακάτω... Υπάρχουν 1002 άλλα πράγματα να κάνεις. Να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Μην τα αφήσεις πίσω για να «αρέσεις στις γυναίκες». Εγώ προσωπικά, ασχολούμαι με στούντιο και ιερόδουλες, ασχολούμαι με τα αθλητικά, ασχολούμαι με ταξίδια . Η Ελλάδα έχει απίστευτες φυσικές ομορφιές και πάρα πολλούς τόπους να επισκεφτείς. Ένας άλλος φίλος μου ασχολείται με ιστιοπλοΐα , άλλος με μοντελισμό. Ασχολούμαι με μελέτη . Φιλοσοφία, μυθολογία, θρησκείες,  λογοτεχνία. Τόσα λογοτεχνικά αριστουργήματα υπάρχουν. Τώρα για παράδειγμα έχω καταπιαστεί με τον Ιούλιο Βερν. Διαβάζω τον «15χρονο πλοίαρχο» . Απίθανο βιβλίο. Ασχολούμαι με τον υπολογιστή μου, βλέπω ταινίες στο DVD μου, ακούω τη μουσική μου. Θέλω να ασχοληθώ με μαγειρική.
Θέλω να ασχοληθώ με φιλανθρωπία. Υπάρχουν 100 τομείς  στη ζωή μου. Οι γυναίκες είναι ΜΟΝΟ 1 από τους 100 και θα του αφιερώσω μόνο το 1/100 του χρόνου. Ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω. Καμιά δεν αξίζει έστω και ένα δευτερόλεπτο παραπάνω . Σιγά μην τα αφήσω όλα για χάρη μιας γυναίκας. Δε σφάξανε Μεγάλη η χάρη της...
Υ.Γ. Και πού ξέρεις ? Ίσως σε κάποιον από αυτούς τους τομείς να βρεις και τον άνθρωπό σου
;)

Η ενασχόλιση με πολαπλά ενδιαφέροντα, με κανένα τρόπο δεν αντικαθιστά/υποκαθιστά την γυναικεία συναναστροφή. Για όνομα του Θεού. Το μόνο που κάνει - και αυτό μακροπρόθεσμα- είναι να βοηθίσει στο ''κτίσιμο'' αυτοπεπίθεσης και αυτοσεβασμού, στοιχεία απαραίτητα για να μπορεί κανεις να προσεγκίσει με επιτυχία μιά γυναίκα. Επισης, σε χόρους ''κολτούρας'' είναι πιό πιθανό να βρεί κανείς ''εναλλακτικές γυναικές'' που θέτουν σε δεύτερη μοίρα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά δίνοντας εμφαση στα ''κοινά ενδιαφέροντα''. Τίποτα άλλο. Τα καλάτα κομμάτια έιναι εξω, περιμένοντας τους έχοντες τις απαιτούμενες δεξιότητες.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
τι αλλες ασχολιες και κουραφεξαλα
το πηδημα δεν ειναι χομπυ ρε συ
ξεκολα με τα αποτυχημενα λογιδρια σου
το πηδημα ειναι αναγκη ζωης
αν ενας φυσιλολογικος ανδρας δεν το εχει βιωσει
το εχει προβλημα
εσυ το προτρεπεις με λιγα λογια στο χειρογλυκανο διαβιου
και να ασχοληθει με τον μοντελισμο και να φτιανει αεροπλανακια :- :- :-
η μονη λυση ειναι η ευρεση συντροφου
η φυση εχει προβλεψει για ολους
Δεν τον προτρέπω σε τίποτα. Εγώ απλά του αναλύω την κατάσταση. (εννοείται έτσι όπως τα βλέπω εγώ...) . Ξαναλέω [size=15pt]τη γνώμη μου[/size]... Οι γυναίκες πλέον είναι ένα αγαθό για λίγους. Τί να κάνουμε ρε παιδιά ? ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Είτε μας αρέσει , είτε όχι αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα. Τώρα όσοι θέλουν να πιστεύουν στο "έχει προβλέψει η Φύση" και "για όλους έχει ο Θεός" ας πιστεύουν.
Να ήξερες πόσα παιδιά ξέρω από στρατό , λύκειο, πανεπιστήμιο με το ίδιο πρόβλημα. Τί γυμναστήρια, τί διατροφές ,τί λουκ άλλαξαν, τί αμάξια, και τι δε δοκίμασαν . Το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο...
Τώρα αν αυτό θεωρείται "αποτυχημένο λογίδριο" ,τί να κάνουμε. Εγώ για καλό τα λέω . Μην βρεθώ και κατηγορούμενος...
Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε. Ακούστηκαν όλες οι απόψεις , τις είδε ο φίλος μας , ας τις διαβάσει και ας πράξει κατά βούληση...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Η ενασχόλιση με πολαπλά ενδιαφέροντα, με κανένα τρόπο δεν αντικαθιστά/υποκαθιστά την γυναικεία συναναστροφή. Για όνομα του Θεού. Το μόνο που κάνει - και αυτό μακροπρόθεσμα- είναι να βοηθίσει στο ''κτίσιμο'' αυτοπεπίθεσης και αυτοσεβασμού, στοιχεία απαραίτητα για να μπορεί κανεις να προσεγκίσει με επιτυχία μιά γυναίκα. Επισης, σε χόρους ''κολτούρας'' είναι πιό πιθανό να βρεί κανείς ''εναλλακτικές γυναικές'' που θέτουν σε δεύτερη μοίρα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά δίνοντας εμφαση στα ''κοινά ενδιαφέροντα''. Τίποτα άλλο. Τα καλάτα κομμάτια έιναι εξω, περιμένοντας τους έχοντες τις απαιτούμενες δεξιότητες.
Κατά βάθος αυτό εννοούσα και εγώ :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Δεν τον προτρέπω σε τίποτα. Εγώ απλά του αναλύω την κατάσταση. (εννοείται έτσι όπως τα βλέπω εγώ...) . Ξαναλέω [size=15pt]τη γνώμη μου[/size]... Οι γυναίκες πλέον είναι ένα αγαθό για λίγους. Τί να κάνουμε ρε παιδιά ? ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Είτε μας αρέσει , είτε όχι αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα. Τώρα όσοι θέλουν να πιστεύουν στο "έχει προβλέψει η Φύση" και "για όλους έχει ο Θεός" ας πιστεύουν.
Να ήξερες πόσα παιδιά ξέρω από στρατό , λύκειο, πανεπιστήμιο με το ίδιο πρόβλημα. Τί γυμναστήρια, τί διατροφές ,τί λουκ άλλαξαν, τί αμάξια, και τι δε δοκίμασαν . Το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο...
Τώρα αν αυτό θεωρείται "αποτυχημένο λογίδριο" ,τί να κάνουμε. Εγώ για καλό τα λέω . Μην βρεθώ και κατηγορούμενος...
Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε. Ακούστηκαν όλες οι απόψεις , τις είδε ο φίλος μας , ας τις διαβάσει και ας πράξει κατά βούληση...
φυσικα και η γνωμη σου εχει βαρυνουσα σημασια
και ενε μερει ειναι ορθολογικη
αλλα εγω πιστευω στο γμωμικο δραση - αντιδραση
αν κοπιασεις για κατι θα εχεις αποτελεσματα
απλα σε αλλους ερχονται τα πραματα πιο ευκολα
και σε αλλους πιο δυσκολα

Επισκέπτης

δεν αφηνεται λεω εγω τις μαλακιες που οι γυναικες ειναι ενα αγαθο για λιγους?Απλα το προβλημα ειναι η χωρα εδω με τις ελεινιδες που εχουμε.
Ας πανε ολα αυτα τα παιδια ενα ταξιδακι ρωσια με τον δημητρακη η και καπου αλλου στο εξωτερικο σου λεω μετα αν οι γυναικες ειναι αγαθο για λιγους...απλα εδω στην Ελλαδα εχει διαμορφωθει ετσι αυτη η κατασταση.

Επισκέπτης

ακριβως φιλε...με το να αρχισει το παιδι να φτιαχνει μοντελακια απο αεροπλανακια και τετοιες μλκιες θα παραμεινει για μια ζωη nerd.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Συμφωνώ. Εγώ απλά δεν μπορώ να μπω στη λογική (αρνούμαι να μπω, δεν καταδέχομαι) να κοπιάσω για να βρω μια σύντροφο στη ζωή. Δεν θέλω να κερδίσω χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς , ούτε να έρθω πρώτος στο ράλι Παρίσι - Ντακάρ για να δικαιολογείται ο κόπος. Η συντροφικότητα είναι ανάγκη και για τους δυο και όχι μόνο για τον άντρα.  Θα έπρεπε να είναι το πιο εύκολο πράγμα , αλλά κατάντησε να είναι σαν ένας στόχος ζωής για τον άντρα. Να παρατήσει όλη του τη ζωή , φίλους, χόμπι, ασχολίες και να αφοσιωθεί στο να "βρει γκόμενα" . Πιστεύω ότι αν βρεις ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ γκόμενα , θα περάσεις μαύρη ζωή.
Αρνούμαι προσωπικά να μπω σε αυτήν τη λογική. Και ας μείνω μόνος μου

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Συμφωνώ. Εγώ απλά δεν μπορώ να μπω στη λογική (αρνούμαι να μπω, δεν καταδέχομαι) να κοπιάσω για να βρω μια σύντροφο στη ζωή. Δεν θέλω να κερδίσω χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς , ούτε να έρθω πρώτος στο ράλι Παρίσι - Ντακάρ για να δικαιολογείται ο κόπος. Η συντροφικότητα είναι ανάγκη και για τους δυο και όχι μόνο για τον άντρα.  Θα έπρεπε να είναι το πιο εύκολο πράγμα , αλλά κατάντησε να είναι σαν ένας στόχος ζωής για τον άντρα. Να παρατήσει όλη του τη ζωή , φίλους, χόμπι, ασχολίες και να αφοσιωθεί στο να "βρει γκόμενα" . Πιστεύω ότι αν βρεις ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ γκόμενα , θα περάσεις μαύρη ζωή.
Αρνούμαι προσωπικά να μπω σε αυτήν τη λογική. Και ας μείνω μόνος μου
σουπερ και παλι ορθοτατος +10000000000000
αλλα ετσι ειναι οι πτυχες της ζωης
η ζωη θελει κοπο εκτος αν εισαι μεγιστανας
θα σε γυρισω λιγο πισω
ο ανθρωπος πιστευω ειναι ενα νοημων ζωο αλλα παραμενει ζωο
ζωικες ορμες,αναγκη για ληψη τροφης,διαιωνηση του ειδους κτλ
αν παρακολουθησεις ενα ντοκυμαντερ προσεξε ποσο κοπο καταβαλει το αρσενικο για να ζευγαρωσει
τηρουμενων των αναλογιων ισχυει και για εμας αυτο.
ειναι ετσι δομημενη η σχεση αρσενικου-θυληκου ωστε να εξυπηρετει την θεεικη κοσμογονια
αλλα τωρα εχει παραγινει με τις πουτανες τις ελληνιδες

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειπωθηκε αυτο απο τους περισσοτερους, απλα η μπακουροσυνη ειναι κολλητικη. Αμα ο Γιωργης βγαινει με μπακουρια συνεχως, καμμια γκομενα δεν θα τον παρει σοβαρα. Σαν να φωναζεις ηρθαν τα ληγουρια.

Δεν του παμε να απομονωθει, να βγει και λιγο μονος του για κυνηγι. Αυτο.

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν κάθησα να διαβάσω όλες τις σελίδες.{3 διάβασα}
Για τον ποιητή που άνοιξε το νήμα το εξής έχω να γράψω......Ξέρω τον κολλητό μου που είναι πολύ τριχωτός,κακάσχημος{δράμα σκέτο}αλλά έχει τέτοια αυτοπεποίθηση και εμπειρίες που γαμάει αλύπητα.Αλλο φιλαράκι που είναι κούκλος και δεν μπορεί να γαμήσει το μπάζο της γειτονιάς.

Να χεις αυτοπεποίθηση.Και μη σε απασχολούν αν κάποιες σε απορρίψουν.Μέσα στο παιχνίδι είναι αυτό.Εγώ να δεις πόσα όχι έχω εισπράξει.Αλλά να σέβεσαι την γυναίκα και τον εαυτό σου.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Δεν κάθησα να διαβάσω όλες τις σελίδες.{3 διάβασα}
Για τον ποιητή που άνοιξε το νήμα το εξής έχω να γράψω......Ξέρω τον κολλητό μου που είναι πολύ τριχωτός,κακάσχημος{δράμα σκέτο}αλλά έχει τέτοια αυτοπεποίθηση και εμπειρίες που γαμάει αλύπητα.Αλλο φιλαράκι που είναι κούκλος και δεν μπορεί να γαμήσει το μπάζο της γειτονιάς.

Να χεις αυτοπεποίθηση.Και μη σε απασχολούν αν κάποιες σε απορρίψουν.Μέσα στο παιχνίδι είναι αυτό.Εγώ να δεις πόσα όχι έχω εισπράξει.Αλλά να σέβεσαι την γυναίκα και τον εαυτό σου.
+1000000000000000000003

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Μα και ο Γιώργος είπε ότι γαμάει. Μια του έκανε στοματικό και άλλη μια λίγο πρωκτικό όπως ο ίδιος είπε
Το θέμα είναι ότι ψάχνει για μια συγκεκριμένη τρελιάρα γκόμενα που να κάνει απ'όλα. Δεν ψάχνει απλά μια τρύπα (αν κατάλαβα καλά δηλαδή...)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μα και ο Γιώργος είπε ότι γαμάει. Μια του έκανε στοματικό και άλλη μια λίγο πρωκτικό όπως ο ίδιος είπε
Το θέμα είναι ότι ψάχνει για μια συγκεκριμένη τρελιάρα γκόμενα που να κάνει απ'όλα. Δεν ψάχνει απλά μια τρύπα (αν κατάλαβα καλά δηλαδή...)
φιλε ουτε εγω εχω καταλαβει τι γινετε
για τον χαβαλε ειμαι και την ανταλαγη αποψεων

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
γιατι εσυ στην 5ημερη το εκανες;;
ελαχιστα ειναι τα ατομα που πηδηχτηκαν σε 5ημερη
μην την μπερδευετε με πανεπιστιμιακες εκδρομες;
ατοπο
εκει ακομα παιζει η καφριλα και τοσο  οχι εντονα η αναγκη για γαμησι αλλα για χαζομαρες και πλακες;

εγω ειμαι μπαζο και επισης δεν με γαμαει κανεις ρε συ. Αλλα το θέμα μας ειναι ο γιωργος. Μην μου αλλαζετε θέματα γιατί αποπροσανατολιζομαι και δεν κάνει.. :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εγω ειμαι μπαζο και επισης δεν με γαμαει κανεις ρε συ. Αλλα το θέμα μας ειναι ο γιωργος. Μην μου αλλαζετε θέματα γιατί αποπροσανατολιζομαι και δεν κάνει.. :grin:
μια χαρα εισαι
δεν υπαρχουν πια γυναικες μπαζα
κοβω το πουλι μου οτι εισαι ωραια
αλλα το λες ετσι για να κανεις τρελιτσα
ποιο ειναι το θεμα μας;;;;;;
ο γιωργος;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Mολογα το.......Σου αρεσει ο Γιωργοs και ριχνειs αδεια για να πιασειs γεματα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom