Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
γιατι εσυ στην 5ημερη το εκανες;;
ελαχιστα ειναι τα ατομα που πηδηχτηκαν σε 5ημερη
μην την μπερδευετε με πανεπιστιμιακες εκδρομες;
ατοπο
εκει ακομα παιζει η καφριλα και τοσο  οχι εντονα η αναγκη για γαμησι αλλα για χαζομαρες και πλακες;
Aλλάζουν φίλε οι καιροί,
κι ο κώλος γίνεται μουνί!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
:2funny:
Γι' αυτό τη λένε πενταήμερη ρε, γιατί ασχολείσαι με τη χείρα και τα πέντε ορφανά... :cum:

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειστε πολυ καλη παρεα παντως ριχνο το γελιο. ειδικα οταν μαλωνει ο αρκανς με τον χοστ

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Φίλε Γιώργο να σου πω κάποια πράγματα για το πρόβλημά σου. Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες γουστάρουν το στυλ άντρα που σου περιέγραψε ο Παραλίμνιος στην αρχή του θρεντ. Ούτε εγώ καταλαβαίνω το γιατί, αλλά έτσι είναι. Άλλο ένα δείγμα της παρακμής της κοινωνίας μας ? Πιθανον. Το θέμα όμως είναι το εξής. Αυτό το στυλ άντρα ή το έχεις ή δεν το έχεις. Άμα δεν το έχεις (που εσύ δεν το έχεις όπως καταλαβαίνω) μην προσπαθείς να το αποκτήσεις . Δεν γίνεται σε αυτήν την ηλικία. Η όλη φάση θα θυμίζει κωμωδία. Όπως στο Ρετιρέ που η εγγονή ξεσήκωνε τη γιαγιά. Και τη μια στιγμή έβλεπες μια ήρεμη γριούλα και την άλλη μια γρια τύφλα στο μεθύσι να φωνάζει «Φέρτε τη γάτα να τη σκίσω...»
Λυπάμαι που θα σου το πω , αλλά , ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, δεν πιστεύω ότι θα έχεις τις επιτυχίες που φαντάζεσαι στον τομέα «Γυναίκες». Δυστυχώς, πλέον οι γυναίκες είναι ένα αγαθό για ολίγους. Και πάρα πολλοί θα μείνουν στην απ’έξω
Εγώ θα σου πρότεινα , να μην απογοητευτείς. Η ζωή δεν τελειώνει στις γυναίκες. Είναι μόνο ένας τομέας από τους πολλούς της ζωής μας. Σε αυτόν τον τομέα απέτυχες. Πάμε παρακάτω... Υπάρχουν 1002 άλλα πράγματα να κάνεις. Να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Μην τα αφήσεις πίσω για να «αρέσεις στις γυναίκες». Εγώ προσωπικά, ασχολούμαι με στούντιο και ιερόδουλες, ασχολούμαι με τα αθλητικά, ασχολούμαι με ταξίδια . Η Ελλάδα έχει απίστευτες φυσικές ομορφιές και πάρα πολλούς τόπους να επισκεφτείς. Ένας άλλος φίλος μου ασχολείται με ιστιοπλοΐα , άλλος με μοντελισμό. Ασχολούμαι με μελέτη . Φιλοσοφία, μυθολογία, θρησκείες,  λογοτεχνία. Τόσα λογοτεχνικά αριστουργήματα υπάρχουν. Τώρα για παράδειγμα έχω καταπιαστεί με τον Ιούλιο Βερν. Διαβάζω τον «15χρονο πλοίαρχο» . Απίθανο βιβλίο. Ασχολούμαι με τον υπολογιστή μου, βλέπω ταινίες στο DVD μου, ακούω τη μουσική μου. Θέλω να ασχοληθώ με μαγειρική.
Θέλω να ασχοληθώ με φιλανθρωπία. Υπάρχουν 100 τομείς  στη ζωή μου. Οι γυναίκες είναι ΜΟΝΟ 1 από τους 100 και θα του αφιερώσω μόνο το 1/100 του χρόνου. Ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω. Καμιά δεν αξίζει έστω και ένα δευτερόλεπτο παραπάνω . Σιγά μην τα αφήσω όλα για χάρη μιας γυναίκας. Δε σφάξανε Μεγάλη η χάρη της...
Υ.Γ. Και πού ξέρεις ? Ίσως σε κάποιον από αυτούς τους τομείς να βρεις και τον άνθρωπό σου
;)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.978
Πόντοι
6.925
Υπάρχουν 100 τομείς  στη ζωή μου. Οι γυναίκες είναι ΜΟΝΟ 1 από τους 100 και θα του αφιερώσω μόνο το 1/100 του χρόνου. Ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω. Καμιά δεν αξίζει έστω και ένα δευτερόλεπτο παραπάνω . Σιγά μην τα αφήσω όλα για χάρη μιας γυναίκας. Δε σφάξανε Μεγάλη η χάρη της...
Υ.Γ. Και πού ξέρεις ? Ίσως σε κάποιον από αυτούς τους τομείς να βρεις και τον άνθρωπό σου ;)

Μα ... ο άνθρωπος του δεν θα'ναι γυναίκα? Και πως θα γίνει άνθρωπος του αν ασχοληθεί με το 1/100 του χρόνου του. Χτίζεται οποιαδήποτε σχέση (όχι μόνο μεταξύ ανδρα γυναικας) χωρίς χρόνο? :huh:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Πουτανγαμών  μονο μια φραση θα κρατησω
Και πού ξέρεις ? Ίσως σε κάποιον από αυτούς τους τομείς να βρεις και τον άνθρωπό σου!
αυτη!
πρεπει να τα χεις καλα με τον ευατο σου! και να χεις αποδεχτει αυτο το οποιο εισαι! μετα να αρχισει να αποκτα η ζωη του ενδιαφεροντα σπορ,ασχολιες κλπ! ισως μεσα απ αυτα να βρει τον ανθρωπο του ΑΛΛΑ!!! μην ξεχναμε οτι αφου εχουμε αποδεχτει και γνωριζουμε πολυ καλα ποιοι ειμαστε και τι θελουμε τοτε ισως μπορει να βρουμε το κοριτσι που ΕΜΕΙΣ ψαχνουμε......πρεπει με λιγα λογια να ξερουμε ΠΟΥ παταμε για αυτο ειπα παραπανω να ξερουμε ποιοι ειμαστε.....και τι επιλογες θα κανουμε.......
το χα ξαναπει και τις προαλες!
θα το πω αλλη μια φορα! χαλαλι
εχω ενα φιλο οπου το παιδι δεν ειναι χαλι μαυρο αλλα ουτε και κατι το ιδιαιτερο απο ομορφια!! ε δεν ξερει που παταει.....δεν ξερει πως να σταθει σε γκομενα! ενω με γυναικες και με μπλα μπλα ειναι απιαστος-απαιχτος χαβαλετζης και ολα τα συναφη....οταν ειναι θεμα γκομενικο ειναι μαλακας! οκ και γω κολαω για να μην το παιξω πηδηκουλας αλλα οχι να τα χασω λες και ειμαι 8 χρονων!
δεν ξερει επισης που παταει γιατι κοιταει ΜΟΝΟ γκομενες=μουναρες=απιαστες=θελουν σπονσορες καλο αμαξι κλπ κλπ κλπ και οσα χρονια τον ξερω εγω ειναι..........πιο καλη μοναξιααααα....... :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Γιώργο να σου πω κάποια πράγματα για το πρόβλημά σου. Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες γουστάρουν το στυλ άντρα που σου περιέγραψε ο Παραλίμνιος στην αρχή του θρεντ. Ούτε εγώ καταλαβαίνω το γιατί, αλλά έτσι είναι. Άλλο ένα δείγμα της παρακμής της κοινωνίας μας ? Πιθανον. Το θέμα όμως είναι το εξής. Αυτό το στυλ άντρα ή το έχεις ή δεν το έχεις. Άμα δεν το έχεις (που εσύ δεν το έχεις όπως καταλαβαίνω) μην προσπαθείς να το αποκτήσεις . Δεν γίνεται σε αυτήν την ηλικία. Η όλη φάση θα θυμίζει κωμωδία. Όπως στο Ρετιρέ που η εγγονή ξεσήκωνε τη γιαγιά. Και τη μια στιγμή έβλεπες μια ήρεμη γριούλα και την άλλη μια γρια τύφλα στο μεθύσι να φωνάζει «Φέρτε τη γάτα να τη σκίσω...»
Λυπάμαι που θα σου το πω , αλλά , ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, δεν πιστεύω ότι θα έχεις τις επιτυχίες που φαντάζεσαι στον τομέα «Γυναίκες». Δυστυχώς, πλέον οι γυναίκες είναι ένα αγαθό για ολίγους. Και πάρα πολλοί θα μείνουν στην απ’έξω
Εγώ θα σου πρότεινα , να μην απογοητευτείς. Η ζωή δεν τελειώνει στις γυναίκες. Είναι μόνο ένας τομέας από τους πολλούς της ζωής μας. Σε αυτόν τον τομέα απέτυχες. Πάμε παρακάτω... Υπάρχουν 1002 άλλα πράγματα να κάνεις. Να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Μην τα αφήσεις πίσω για να «αρέσεις στις γυναίκες». Εγώ προσωπικά, ασχολούμαι με στούντιο και ιερόδουλες, ασχολούμαι με τα αθλητικά, ασχολούμαι με ταξίδια . Η Ελλάδα έχει απίστευτες φυσικές ομορφιές και πάρα πολλούς τόπους να επισκεφτείς. Ένας άλλος φίλος μου ασχολείται με ιστιοπλοΐα , άλλος με μοντελισμό. Ασχολούμαι με μελέτη . Φιλοσοφία, μυθολογία, θρησκείες,  λογοτεχνία. Τόσα λογοτεχνικά αριστουργήματα υπάρχουν. Τώρα για παράδειγμα έχω καταπιαστεί με τον Ιούλιο Βερν. Διαβάζω τον «15χρονο πλοίαρχο» . Απίθανο βιβλίο. Ασχολούμαι με τον υπολογιστή μου, βλέπω ταινίες στο DVD μου, ακούω τη μουσική μου. Θέλω να ασχοληθώ με μαγειρική.
Θέλω να ασχοληθώ με φιλανθρωπία. Υπάρχουν 100 τομείς  στη ζωή μου. Οι γυναίκες είναι ΜΟΝΟ 1 από τους 100 και θα του αφιερώσω μόνο το 1/100 του χρόνου. Ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω. Καμιά δεν αξίζει έστω και ένα δευτερόλεπτο παραπάνω . Σιγά μην τα αφήσω όλα για χάρη μιας γυναίκας. Δε σφάξανε Μεγάλη η χάρη της...

Υ.Γ. Και πού ξέρεις ? Ίσως σε κάποιον από αυτούς τους τομείς να βρεις και τον άνθρωπό σου ;)

Σε πολλα εχεις δικιο ουτε εγω περιμενο να εχω πολλες επιτυχιες. απλως εστω να βρω μια να εχω δεν παλευεται να την βγαλεις μια ζωη μονος. εμενα με εχει επειρεαση και στην δουλεια να φανταστεις μου λεει η μανα μου κατι να κανω και μετα το ξεχναω . γενικα δεν εχω ορεξη ουτε για δουλεια. η λιγες καλες στιγμες ειναι αμα μπω στο ινερνετ και να βγω καμια βολτα με φιλους κατα τα αλλα δεν εχω ορεξη για τιποτα αλλο.
επισης δεν παλευεται να βλεπεις ολους να εχουν γκομενα και εσυ τιποτα.
να στο κτυπανε και καπιοι οτι εσυ ποτε θα βρεις δε ο αλλος εχει. να με θεορουνε
μαλακα.

edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.978
Πόντοι
6.925
Σε πολλα εχεις δικιο ουτε εγω περιμενο να εχω πολλες επιτυχιες. απλως εστω να βρω μια να εχω δεν παλευεται να την βγαλεις μια ζωη μονος. εμενα με εχει επειρεαση και στην δουλεια να φανταστεις μου λεει η μανα μου κατι να κανω και μετα το ξεχναω . γενικα δεν εχω ορεξη ουτε για δουλεια. η λιγες καλες στιγμες ειναι αμα μπω στο ινερνετ και να βγω καμια βολτα με φιλους κατα τα αλλα δεν εχω ορεξη για τιποτα αλλο.
επισης δεν παλευεται να βλεπεις ολους να εχουν γκομενα και εσυ τιποτα.
να στο κτυπανε και καπιοι οτι εσυ ποτε θα βρεις δε ο αλλος εχει. να με θεορουνε
μαλακα.

1. Το να μην έχεις γκόμενα δεν σε κάνει μαλάκα, τόσοι το έχουν σαν επιλογή.
2. Ξέρεις πολλούς άντρες να μνεουν στο ράφι ?

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
1. Το να μην έχεις γκόμενα δεν σε κάνει μαλάκα, τόσοι το έχουν σαν επιλογή.
2. Ξέρεις πολλούς άντρες να μνεουν στο ράφι ?

ξερω πολλους στο χωριο.
πιστεψε με το μουνι σε κανει μαγκα αυτη η νοοτροπια υπαρχει.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.978
Πόντοι
6.925
ξερω πολλους στο χωριο.

Αραίωνε τότε το είπαμε και πιο πάνω προσπάθησε να βρεις κάτι έστω ημιαπασχόληση στην Μυτιλήνη. Θα είναι αλλιώς.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ξερω πολλους στο χωριο.
μεγαλε το ηθικο σου ειναι στα ταρταρα.....κανε κατι για αυτο...
ξερω τι παει να πει ταβερνα.....ξερω τα ωραρια! ξερω το γαμησι....και πες τους δικους σου να σου ανεβασουν το μεροκαματο....
ξεκινα σιγα σιγα και κανε αλλαγες στην ζωη σου, δεν θα ναι ευκολο! και θελει καιρο....να ξερεις! οσο για κουρεματα και μαλια και σκουλαρικια και γυαλια κλπ αυτα δεν πολυβοηθανε......ολλα καλα αλλα μεχρι ενα σημειο! βλεπω οτι εισαι λογω σκατα ψυχολογιας αρνητικος και αυτο αθελα σου το βγαζεις σε πολυ εντονο βαθμο...απωθει τις γκομενες οπως ο διαολος το λιβανι!
αμαρτια ειναι σε τοσο μικρη ηλικια να μην εχεις ορεξη για τιποτα!!!
τραβα σε καμια παραλια/γαμω το κερατο μου δηλαδη σε νησι εισαι....δεν θα σου ρθει η γκομενα σπιτι σου....θελει να ψαχτεις και λιγο...ειπαμε τυχη τυχη.....αλλα αν δεν κουνησεις και συ τον κωλαρακο σου δεν θα ρθει delivery !!!!

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
προσπαθω να κανω αλλαγες η πρτι ηταν ο οδοντογιατρος. σιγα σιγα προσπαθω να φτιαχτω

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom