τυπε απο τα καλυτερα του θρεντ.εγραψε ο αγροτης.Τύπε μου, υπάρχει κάποιο ειδικό κοινοτικό πλαίσιο στήριξης για τέτοιες περιπτώσεις?
αυριο το πρωι πρεπει να παραιτηθη ο υπουργος γεωργιας.
δεν ειναι πραγματα αυτα.
τυπε απο τα καλυτερα του θρεντ.εγραψε ο αγροτης.Τύπε μου, υπάρχει κάποιο ειδικό κοινοτικό πλαίσιο στήριξης για τέτοιες περιπτώσεις?
λοιπον γιωργαρε θεωρεια τελος.
μπαινουμε σε πρακτικη.για να σου δωσουμε κατευθειαν λυσεις.
εισαι σε μια καφετερια με το φιλαρακι σου και πινετε καφε.απεναντι σας καθοντε 2 μουνια,και το 1 σε κοιταει και χαμογελαει συνεχεια.ειναι ωραιο γκομενακι και σου αρεσει.τι κανεις σε αυτη τη φαση?
θελω απαντηση.θα το παμε βημα-βημα το πραγμα.θεωρια τελος συναδελφοι.
και να τυχαινε να σε κοιταγε και να χαμογελαγε παλι στραβα θα το παιρνες οτι σε κοροιδευει πχ...η κανω λαθος?proton na einai wraio gkomena kai na me koitaei kai na xamogelaei den exei tyxh pote.
πες οτι ετυχε ρε μαλακα αυτο λεμε.proton na einai wraio gkomena kai na me koitaei kai na xamogelaei den exei tyxh pote.
jvc με μενα τι προβλημα εχεις ρε γελιε?
ρε σαχλαμαρα απο σενα θα παρω αδεια ποτε θα μιλησω?αντε μην ακουσεις καμια χρηστοπαναγια βραδυατικαΕσυ τι πεταχτηκες τωρα σαν πορδη? αργησες καραμελα, μαλωσε με τον δασκαλο γιατι εγω βαριεμαι τωρα,τον ταπωσα προηγουμενως τον καημενο και δεν αντεξε,ετσι ειπα να κανω break,αντε γεια!!!
Δασκαλε επιδοτηση παιρνω αλλα αγροτης δεν ειμαι,ειμαι ειδικος ομως να σε ταπωνω καθημερινα,εισαι και ποντιος,πω πω σε λυπαμαι
ρε σαχλαμαρα απο σενα θα παρω αδεια ποτε θα μιλησω?αντε μην ακουσεις καμια χρηστοπαναγια βραδυατικα
μωρη κουτσομπολα με τετοια φτιαχνεσαι?Αφου σου λεω μαλωσε με τον δασκαλο,χθες οταν εφυγα κι αρχισατε τους τσακωμους επεσα κατω απο τα γελια,εισαι γενικα ατομο που προσφερεσαι για να ψυχαγωγεις τους αλλους αρκει να βρεις ανταγωνιστη και νομιζω οτι τον βρηκες στο προσωπο του δασκαλου μας arcansR,μην αγχονεσαι χαλαρα και θα δεις οτι μπορεις να τα καταφερεις ξανα σημερα,αντε σας αφηνω να τα πειτε μεταξυ σας.
στο ξαναλεω για πολλοστη φορα κανε κατι να μην εισαι τοσο δειλοςρε παιδια αφου δεν ετυχε τι να πω οτι ετυχε?
βασικα για χοντρο και βαρυ κραξιμο εισαι αλλα πραγματικα δε θελω να σε πληγωσω και δεν μιλαωΑφου σου λεω μαλωσε με τον δασκαλο,χθες οταν εφυγα κι αρχισατε τους τσακωμους επεσα κατω απο τα γελια,εισαι γενικα ατομο που προσφερεσαι για να ψυχαγωγεις τους αλλους αρκει να βρεις ανταγωνιστη και νομιζω οτι τον βρηκες στο προσωπο του δασκαλου μας arcansR,μην αγχονεσαι χαλαρα και θα δεις οτι μπορεις να τα καταφερεις ξανα σημερα,αντε σας αφηνω να τα πειτε μεταξυ σας.
χολστ περιμενω
λεπτο αγορι σταματαεδεσε το γλυκο μπαινει σφηνα και ο γαμαικανος τωρα
ρε νουμερο ρε μασκοτ του φορουμ καταρχας εγω δε μιλησα για την προσωπικη σου ζωη αν εχεις ουτε τη δικια σου ουτε καν του τζει βι σι ουτε κανενος εδω αμα νομιζεις οτι θα κατσω να κραζω σαν καμια κωλογρια με αερολογιες και διχως στοιχεια οπως εσυ ρε φουκαρα μπας και μου κατσει καμια γκομενα απο δω και για να τραβαω την προσοχη σε γελασανε...ελα αγορια μην μαλωνετε.και οι 2 ετσι και αλλιως ειστε για τον πουτσο.
επιδοτηση για να γαμησει περιμενει ο αλλος.οτι καλυτερο που γραφτηκε σημερα.
γιωργακη φιλε σε καληνυχτω εγω.
καλο κουραγιο φιλε μου να εχεις και να εισαι προσεκτικος.
ασχετα με την πλακα που καναμε γραφτηκαν και πολλα σωστα πραγματα.δεν νομιζω να εχει νοημα να λεμε περισσοτερα.εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις δυναμη και κουραγιο ωστε
να αποκτησεις αυτοπεποιθηση.τα αλλα ολα ειναι μαλακιες.καλο ειναι να παρακολουθης το σαιτ,θα σε βοηθησει σε πολλα πραγματα,να αποκτησεις καποια πειρα εστω και θεωρητικη,μεχρι να βρεις το δρομο σου και να αποκτησεις την δικη σου.επισης κανε μια επαναληψη ολων αυτον που γραψαμε στο θρεντ εδω, και κρατα αυτα που εσυ νομιζεις οτι ειναι τα πιο χρησιμα για εσενα.σου εχω ευχομαι καλη επιτυχια,να εχεις γιατι το αξιζεις,εχω καταλαβει οτι εισαι πολυ καλο παιδι,και αν εχεις καποιο αλλο προβλημα εγω και οι υπολοιποι συναγωνιστες θα ειμαστε παλι διπλα σου να το συζητησουμε.
οσο για τα αλλα τα 2 τα ζωα το μονο που εχω να πω ειναι τα εξης.
στον αγροτη ευχομαι να παρει την επιδοτηση οσο πιο γρηγορα γινετε,και να μπορεσει να γαμησει,διοτι η κατασταση του συνεχως χειροτερευει.του δοθηκε μαι ευκαιρια να μαθει κατι απο εδω μεσα και την εδιωξε.θελησε να κανει τον εξυπνο.λογικο ειναι,ολα τα ζωα κλοτσανε το κουβα που πινουνε νερο,και μενουν διψασμενα.
o holst καλα θα κανει να αρχισει να σεβετε τις γκομενες,και γενικα τις γυναικες,ειτε πουτανες,ειτε κανονικες,διοτι και αυτος δεν προκειτε να γαμησι καμια φορα.να αποκτησει δηλαδη τροπους.διοτι η ελλειψη γυναικειας μορφης διπλα του τον εχει κανει αγριανθρωπο,ελπιζω να βρει και αυτος τον δρομο του,διοτι το επομενο του βημα θα ειναι να παει να μενει σε καμια σπηλια σε κανενα βουνο,και ειναι δυσκολο αυτο,διοτι σε λιγο θα εχουμε χειμωνα.
κυριοι και κυριες μου σας ευχομαι καλο βραδυ να εχετε.
για να δεις τι ζωον εισαι ουτε που σου μιλησα σημερα και παλι λες τα δικα σου μπας και σε προσεξει κανενας...αλλα στο τονιζω τετοιος φλωρος σαν εσενα να μιλαει για ζωες των αλλων ενω δεν ξερει δε θα γινω αυτα κατι γυναικουλες σαν εσενα τα κανουνεελα αγορια μην μαλωνετε.και οι 2 ετσι και αλλιως ειστε για τον πουτσο.
επιδοτηση για να γαμησει περιμενει ο αλλος.οτι καλυτερο που γραφτηκε σημερα.
γιωργακη φιλε σε καληνυχτω εγω.
καλο κουραγιο φιλε μου να εχεις και να εισαι προσεκτικος.
ασχετα με την πλακα που καναμε γραφτηκαν και πολλα σωστα πραγματα.δεν νομιζω να εχει νοημα να λεμε περισσοτερα.εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις δυναμη και κουραγιο ωστε
να αποκτησεις αυτοπεποιθηση.τα αλλα ολα ειναι μαλακιες.καλο ειναι να παρακολουθης το σαιτ,θα σε βοηθησει σε πολλα πραγματα,να αποκτησεις καποια πειρα εστω και θεωρητικη,μεχρι να βρεις το δρομο σου και να αποκτησεις την δικη σου.επισης κανε μια επαναληψη ολων αυτον που γραψαμε στο θρεντ εδω, και κρατα αυτα που εσυ νομιζεις οτι ειναι τα πιο χρησιμα για εσενα.σου εχω ευχομαι καλη επιτυχια,να εχεις γιατι το αξιζεις,εχω καταλαβει οτι εισαι πολυ καλο παιδι,και αν εχεις καποιο αλλο προβλημα εγω και οι υπολοιποι συναγωνιστες θα ειμαστε παλι διπλα σου να το συζητησουμε.
οσο για τα αλλα τα 2 τα ζωα το μονο που εχω να πω ειναι τα εξης.
στον αγροτη ευχομαι να παρει την επιδοτηση οσο πιο γρηγορα γινετε,και να μπορεσει να γαμησει,διοτι η κατασταση του συνεχως χειροτερευει.του δοθηκε μαι ευκαιρια να μαθει κατι απο εδω μεσα και την εδιωξε.θελησε να κανει τον εξυπνο.λογικο ειναι,ολα τα ζωα κλοτσανε το κουβα που πινουνε νερο,και μενουν διψασμενα.
o holst καλα θα κανει να αρχισει να σεβετε τις γκομενες,και γενικα τις γυναικες,ειτε πουτανες,ειτε κανονικες,διοτι και αυτος δεν προκειτε να γαμησι καμια φορα.να αποκτησει δηλαδη τροπους.διοτι η ελλειψη γυναικειας μορφης διπλα του τον εχει κανει αγριανθρωπο,ελπιζω να βρει και αυτος τον δρομο του,διοτι το επομενο του βημα θα ειναι να παει να μενει σε καμια σπηλια σε κανενα βουνο,και ειναι δυσκολο αυτο,διοτι σε λιγο θα εχουμε χειμωνα.
κυριοι και κυριες μου σας ευχομαι καλο βραδυ να εχετε.